Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
09:24 uur

Vrouw gechoqueerd wanneer ze van haar date GEMEEN bericht krijgt dat bedoeld was voor zijn vrienden (foto)

Metro

13/01/2021 - 18:02

Een vrouw ging onlangs op date met een man. Achteraf kreeg ze van hem een grof bericht dat helemaal niet voor haar bedoeld was. Ze antwoordde hem dan maar in dezelfde stijl. De vrouw deelde het tafereel op TikTok. Ze legde uit dat ze al een jaar met iemand praat en onlangs met hem op […] Het bericht Vrouw gechoqueerd wanneer ze van haar date GEMEEN bericht krijgt dat bedoeld was voor zijn vrienden (foto) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Amanda wijst tweede date met man af. Groot is haar verbazing wanneer ze daarvoor rekening krijgt gepresenteerd (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na hun eerste date heeft de Amerikaanse vrouw niet meteen het gevoel dat ze de man van haar leven heeft ontmoet. Wanneer hij vraagt om een tweede...
  [naar artikel]
 2. Vrouw vindt verlovingsring LELIJK: “Hoe zeg ik hem dat hij een andere moet kopen?” (foto) (19/11/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw deed onlangs haar beklag over de verlovingsring waarmee ze binnenkort ten huwelijk gevraagd zal worden. De meeste mensen zijn het niet met haar eens en vinden het zelfs gemeen van haar om het in de groep te gooien. De vrouw vond de verlovingsring toen ze in het nachtkastje van haar vriend aan het neuzen was. Ze weet dus dat haar vriend haar binnenkort ten huwelijk zal vragen, maar is absoluut geen fan van de ring. Ze deelde een foto van de ring op Facebook en vroeg hoe ze hem die boodschap op een tactvolle manier kan overbrengen. “Bah! Ik vond deze ring in het nachtkastje van mijn vriend. Ben er geen fan van. Hoe zeg ik hem voorzichtig dat hij een andere moet kopen?”, schreef ze. Gemeen Haar bericht lokte heel wat reacties uit, maar de meeste mensen gaven haar ongelijk en vonden het bericht zelfs gemeen. “Ik zou een gat in de lucht springen met zo’n ring”, “Ik vind het een prachtexemplaar”, “Als mijn verloofde zo’n bericht zou posten, zou ze mijn verloofde niet meer zijn” en “Gelukkig is ze je verloofde nog niet. Dump haar nu het nog kan”, klinkt het onder meer. Haar goed recht Anderen zagen dan weer geen graten in haar bericht. “Ze heeft het recht om de stijl van de ring niet mooi te vinden en van de man te houden” en “Het is toch niet erg dat ze de ring lelijk vindt? Ringen worden voortdurend gewisseld in winkels, en niemand doet er moeilijk over”, lezen we. Shaming your future engagement ring is just… wow. from r/trashy Lees ook: HARTBREKEND: Vrouw toont verlovingsring aan opa door het raam Het bericht Vrouw vindt verlovingsring LELIJK: “Hoe zeg ik hem dat hij een andere moet kopen?” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Moeder stuurt per ongeluk foto van haar ‘verjongde’ vagina naar haar zoon (13/01/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw heeft bij vergissing een foto van haar vaginale verjonging doorgestuurd naar haar zoon. De foto was voor haar man bedoeld, maar dat liep mis… Het opvallende verhaal werd door haar man gedeeld op Reddit. Zijn vrouw hoorde onlangs van haar gynaecoloog dat het mogelijk is om de vagina zonder chirurgische ingreep te laten ‘verjongen’. Daarbij wordt met gebruik van lasertechnologie de vaginale opening strakker gemaakt. Ze besloot om het een kans te geven en maakte achteraf een foto van het resultaat. Veilig bewaren Terug thuisgekomen toonde ze de foto aan haar man, die aangenaam verrast was met het resultaat. Ze zei tegen haar man dat ze de bewuste foto wilde bijhouden, maar wel van haar telefoon wilde verwijderen. Haar man stelde voor om de foto naar hem door te sturen omdat hij een beveiligde app heeft om foto’s te bewaren. Dat deed ze, al kwam de foto maar niet bij hem aan. Al snel beseften ze dat de vrouw de foto per ongeluk naar hun 20-jarige zoon had doorgestuurd. Mogelijke bizarre gevolgen Ze spraken met elkaar af om hem wijs te maken dat de foto een voorbeeldfoto was van een vaginale verjonging, bedoeld voor een vriendin van haar. Toch beseffen ze dat daarmee niet alle mogelijke bizarre gevolgen van de baan zijn. “Wat als hij de vagina mooi vindt en zonder het te weten masturbeert op de vagina van zijn moeder? Wat het gevolg ook is: hij heeft recht in het oog gekeken van de mooie roos die hem op de wereld zette. Mijn vrouw vond het niet echt grappig, maar ik kon er wel om lachen”, schreef hij. Lees ook : Vrouw (haar kat) stuurt per ongeluk naaktselfies door naar autoverkoper Het bericht Moeder stuurt per ongeluk foto van haar ‘verjongde’ vagina naar haar zoon verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Vrouw gaat op ergste date ooit, maar neemt op geweldige wijze wraak (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Toen Lisette Pylant door haar vrienden op date werd gestuurd voor haar verjaardag had ze zich er ongetwijfeld iets anders bij voorgesteld. De man in kwestie bleek namelijk diezelfde avond nog met vijf andere vrouwen te hebben afgesproken. Haar wraak was zoet, want ze slaagde er in die allemaal te overtuigen met haar mee te gaan in plaats van met hem.
  [naar artikel]
 5. Man neemt Tindermatch op eerste date mee naar begrafenis oma (05/12/2018 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft een wel zeer bijzondere eerste Tinder-date meegemaakt. Ze verwachtte zich aan een chic restaurant toen hij haar had gevraagd zwart te dragen, en was dan ook in shock toen ze een crematorium binnenreden.  Het kiezen van de perfecte eerste date kan lastig zijn. Vooral de locatie kan al eens voor kopbrekens zorgen. Indien één van de vereisten ‘originaliteit’ is, is een Britse man daar wel in geslaagd. Hij had een match op Tinder gezegd dat ze zich mocht verwachten aan een grote ver(r)assing. Toen hij haar vertelde dat ze een zwarte jurk moest dragen, dacht ze naar een chique tent te gaan – wat later de begrafenis van zijn oma bleek te zijn. In de onderstaande WhatsApp-conversatie met een vriendin na de date kunt u het hele verhaal volgen. Foto Twitter Lees ook : Vrouw ontsnapt aan veel ergers na nare Tinderdate Het bericht Man neemt Tindermatch op eerste date mee naar begrafenis oma verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Zwangere vrouw gechoqueerd: “Mijn baby lijkt op Donald Trump” (foto) (13/11/2020 - Metro)
  Een Britse vrouw schrok zich een hoedje toen ze de eerste echo van haar ongeboren baby zag. Daarop lijkt haar baby op de Amerikaanse president Donald Trump. “Waarom kon hij niet op David Bowie of zo lijken?”, reageert ze. Hana Speariett en haar vriend Karl zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje, dat uitgerekend is voor mei 2021. Onlangs liet het koppel uit het Engelse graafschap Lancashire een echo nemen, en tot hun grote verbazing zagen ze Donald Trump erin. “Ik bekeek de foto’s en dacht: ‘oh, zo schattig’, maar dan vroeg ik me af of waarom hij zo hard op Donald Trump lijkt. Hij heeft dat typische Trump-kapsel en dezelfde kleine frons. Het is echt beangstigend”, vertelt ze in The Sun. Geen Trump-aanhangers Hana en Karl zijn geen fans van de Amerikaanse president en vinden het dan ook jammer dat hun baby erop lijkt. “Waarom kon hij niet op David Bowie of zo lijken?”, besluit ze.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door ????????????? ????????? (@hana.hex)   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Karl Speariett (@thestickandpokedude)   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door ????????????? ????????? (@hana.hex) Lees ook: ‘Temptation’-Amber en Arda tonen ‘eerste foto’ van hun baby: “Hij lijkt op zijn papa” (foto) Het bericht Zwangere vrouw gechoqueerd: “Mijn baby lijkt op Donald Trump” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Sarah krijgt ongewenste naaktfoto, haar reactie is messcherp (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet altijd makkelijk om een vrouw te zijn. Wanneer je ongevraagd foto's van andermans geslachtsdelen toegestuurd krijgt bijvoorbeeld.
  [naar artikel]
 8. Vrouw gechoqueerd nadat moeder van vriendje haar gênante vraagt stelt aan tafel (24/06/2020 - Metro)
  Een vrouw heeft zich het eerste etentje met het gezin van haar vriend beklaagd. De moeder van haar lief vroeg aan tafel plots of ze de pil wel nam. “Het was zo beschamend”, vertelt ze. De vrouw deelde het opvallende verhaal op Reddit. Ze dineerde onlangs voor het eerst met het gezin van haar vriend. Dat was gezellig, tot de moeder des huizes haar plots vroeg of ze de pil nam, onder het luisterend oor van haar tweelingzoon en man. “Ik schaamde me enorm en toen ik ‘nee’ antwoordde, zei ze dat ik de pil moest nemen als ik samen wilde blijven met mijn vriend. Bovendien wilde ze dat ik dat bij de volgende ontmoeting moest bewijzen”, legt ze uit. Onbeleefd Ze stond recht en maakte duidelijk dat ze naar huis wilde, maar de moeder vond dat onbeleefd. “Ik zei haar dat ik het een heel persoonlijke vraag vond en dat ze me zoiets niet had moeten vragen in het bijzijn van iedereen. Dat het minder erg zou geweest zijn als ze het me onder vier ogen had gevraagd”, klinkt het. Condoom De vrouw vroeg op het Reddit-forum of ze overdreven had gereageerd. “Dat zijn haar zaken helemaal niet, en al zeker niet die van het volledige gezin. En het feit dat ze zoiets al bij de eerste ontmoeting vraagt, getuigt van weinig tact” en “Je had zijn moeder moeten vragen om te bewijzen dat haar zoon een condoom draagt tijdens het vrijen. Dat beschermt tenminste tegen zwangerschap én soa’s. En jouw lichaam zijn haar zaken niet”, is de algemene teneur. AITA?//my boyfriends mother told me i’ll need to go on the pill if i want to date her son. from r/AmItheAsshole Lees ook: Oma gechoqueerd als ze ziet wat er in haar brievenbus zit Het bericht Vrouw gechoqueerd nadat moeder van vriendje haar gênante vraagt stelt aan tafel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. 3 redenen waarom je je date beter niet op voorhand opzoekt (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn van die typische rituelen die je uitvoert voor een date: je benen scheren, een outfit uitzoeken met vrienden en uiteraard je date opzoeken...
  [naar artikel]
 10. Man belt vrouw per ongeluk op tijdens vreemdgaan (27/05/2018 - Metro)
  Het zal je maar overkomen. Je krijgt telefoon van je echtgenoot en hoort hem vreemdgaan met een andere vrouw. Rose maakte het mee en vertelde haar verhaal aan Britse krant The Sun. Rose en Matt waren een gelukkig getrouwd koppel. Matt was wel veel in het buitenland voor zijn werk en daar had zijn vrouw het moeilijk mee. Om haar te troosten stuurde hij haar telkens een boeket rozen. Weer eens overwerken Op een avond wanneer Matt weg was voor zijn werk, kreeg Rose een video-oproep van hem. Toen ze opnam, bleef het scherm zwart. Matt had haar dus per ongeluk opgebeld.  Al snel had de vrouw door dat haar man in het gezelschap was van een vrouw. Ze hoorde hen afspreken in een hotelkamer. Niet veel later kreeg Rose een sms’je van haar overspelige echtgenoot waarin stond dat hij moest ‘overwerken’. Niet de enige fout Nu Rose op de hoogte is van het bedrog, vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Op een dag, wanneer Matt in het buitenland was voor zijn werk, kreeg ze een boeket lelies toegestuurd. Dat vond Rose vreemd, omdat ze meestal rozen krijgt. “Rozen voor Rose”, zei Matt altijd. De vrouw dacht er toen niet verder over na. Nu beseft ze dat de bloemen niet voor haar bedoeld waren, wel voor de minnares van haar man, die Lily heet. Het waren dus “lelies voor Lily”. Rose stuurde Matt nog een bericht om duidelijk te maken dat hun relatie gedaan is. Sindsdien heeft ze niets meer van hem gehoord. Lees ook : Ronaldinho treedt met twee vrouwen tegelijk in huwelijksbootje Het bericht Man belt vrouw per ongeluk op tijdens vreemdgaan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Vrouw stuurt pikant sms’je naar man, maar schoonmoeder krijgt het te lezen: “Zo ranzig!” (video) (12/08/2020 - Metro)
  Altijd leuk om ondeugende berichtjes naar je lief te sturen, maar minder fijn als iemand anders meeleest, laat staan je schoonmoeder… Anna Mellor speelde onlangs een kaartspelletje met haar schoonfamilie. De 25-jarige vrouw uit Austin (Texas) wilde haar avond wat spannender maken door een stout sms’je te sturen naar haar echtgenoot Rory (26). Gechoqueerd De smartphone van Rory lag echter tussen hem en zijn moeder Maurie. Laatstgenoemde dacht dat het haar gsm was, dus las ze het bericht. “Wacht, nee!”, probeert Anna haar schoonmoeder tegen te houden. Maar het kwaad was geschied. Helemaal van haar melk legt Maurie het toestel terug neer en kijkt ze haar schoondochter gechoqueerd aan. “Ik dacht dat het mijn telefoon was. Dat is zo ranzig”, reageert ze. @mellorliteI think I just lost points with my mother-in-law….##dirtytextreaction ##ilikehimchallenge ##dirtytextprank ##motherinlaw ##motherinlawproblems ##gonewrong? I Like Him – Princess Nokia Lees ook: ‘Thuis’-actrice over vunzige berichten: “Zoeken sommige vrouwen dat niet een beetje op?” Het bericht Vrouw stuurt pikant sms’je naar man, maar schoonmoeder krijgt het te lezen: “Zo ranzig!” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Vrouw laat op eerste date haar hond van haar ijsje likken. Het internet is verdeeld (13/07/2018 - Metro)
  Op date gaan is superspannend. Daarom is het geen slecht idee om je hond mee te nemen zodat je je zenuwen wat onder controle kan houden. Op het Instagramaccount browncardigan is te zien hoe een vrouw dit deed en vervolgens haar ijsje deelt met haar viervoeter. Goed idee of niet? Het internet lijkt er maar niet over uit te geraken.  In het filmpje is te zien hoe de vrouw een ijsje deelt met haar hondje en haalde op drie dagen tijd al meer dan 85.000 views. De reacties gaan van ‘walgelijk’ tot ‘dit is een brug te ver’. Heel af en toe waren er mensen die het voor de vrouw opnamen. ‘Ik begrijp niet waar mensen zich druk in maken’. First date with a chick and she does this with her dog, wdyd? #bail #fknlegit #imout #fuckinghell #firstlicktoo @wandering_tobias A post shared by browncardigan (@browncardigan) on Jul 8, 2018 at 3:47pm PDT Het bericht Vrouw laat op eerste date haar hond van haar ijsje likken. Het internet is verdeeld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Opgelet! Hatfishing is de nieuwste irritante datingtrend (18/11/2020 - Metro)
  Ga jij online wel eens op zoek naar een leuke date? Dan moet je vooral oppassen voor ‘hatfishers’: mannen die met behulp van een hoed hun kale knikker op foto’s verbergen. Metro UK schrijft dat onderzoek heeft aangetoond dat 16% van de personen die last hebben van kaalheid of uitdunnend haar al eens een hoofddeksel hebben gebruikt om hun ‘probleempje’ te maskeren op datingapps en sociale media. Maar waarom doen mensen dit? Afknapper Volgens de studie is het haar van een potentiële partner vaak een van de eerste dingen die we beoordelen wanneer we rondsnuisteren op datingapps of tijdens een eerste afspraakje. Het onderzoek toonde ook aan dat zowel mannen als vrouwen graag op date gaan met iemand die een weelderige bos haar heeft, al is het voor velen ook geen afknapper als het wat tegenvalt. Toch geeft 40% van de vrouwen aan dat ze niet met iemand willen afspreken die een ‘hatfisher’ is. Alarmbel Hoe kan je ‘hatfishers’ vermijden? Er zou een alarmbelletje moeten afgaan als je merkt dat je potentiële date op al zijn foto’s een pet of hoed draagt. Zijn er toch foto’s waarop hij weelderige lokken heeft? Check dan goed of het om recente foto’s gaat. Lees ook : Daar is de nieuwste datingtrend: soft-ghosting Het bericht Opgelet! Hatfishing is de nieuwste irritante datingtrend verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Laat deze bruid nu echt haar achterwerk zien? (26/10/2018 - Metro)
  Pasgetrouwde koppels wachten soms maanden op hun huwelijksfoto’s. De verbazing bij een Amerikaans koppel was dan ook groot toen ze hun foto’s ontvingen: eentje was nogal brutaal. Op de foto staat de bruid met twee mannen te praten, een van hen zou haar kersverse echtgenoot kunnen zijn. Rond de drie staan nog enkele vrienden en familieleden. Je ogen gaan meteen naar de bruid, maar wanneer je voorbij haar middel kijkt zie je opeens iets wat je nooit had verwacht: een achterwerk. Achterwerk Gelukkig beseft iedereen die de foto bekijkt altijd al snel dat het om een optische illusie gaat. Door de positie van een arm en schouder van een vrouw die achter de bruid staat, lijkt het of de pasgetrouwde vrouw haar achterwerk toont tijdens het huwelijksfeest. Imgur De foto werd geüpload op Imgur en al meer dan 100.000 mensen hebben de foto daar al gezien. Sommigen hadden meer dan een halve minuut nodig om te beseffen dat het een optische illusie is. De foto is zeker een plekje in het huwelijksalbum waard. Lees ook : Bizar! Het internet opnieuw in de war door optische illusie Het bericht Laat deze bruid nu echt haar achterwerk zien? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. ‘First Dates’-deelneemster lacht zo grappig dat haar date niet meer bijkomt (video) (22/10/2020 - Metro)
  Lachen is aanstekelijk, al is de kans groot dat je erin blijft steken bij het horen van de lach van deze vrouw. Opvallend tafereel in de Noorse versie van ‘First Dates’. Een vrouw heeft zo’n bizarre lach dat haar date voortdurend strijk ging telkens als ze in een lachbui schoot. Peter Griffin En hij is niet alleen, want de video ging viraal door haar ‘talent’. “Beste lach ooit!”, “Net Peter Griffin van ‘Family Guy’” en “Het geluid wanneer de auto niet wil starten”, klinkt het onder meer in de reacties. Lees ook: ‘First Dates’-deelneemster verbouwereerd door ‘slechtste openingszin ooit’ (video) Het bericht ‘First Dates’-deelneemster lacht zo grappig dat haar date niet meer bijkomt (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Vrouw probeert man te versieren, maar datet uiteindelijk zijn tweelingbroer (28/11/2019 - Metro)
  Om een vreemde uit te vragen, moet je je stoute schoenen aantrekken. Gelukkig heeft Jill wel haar kans gewaagd. De student uit Iowa gaf haar nummer aan een man in een restaurant, maar het berichtje dat hij haar later stuurde, kwam als een complete verrassing. Een modern sprookje! De man in kwestie, Derek, liet Jill niet lang in het ongewisse. Hij vertelde haar dat hij op mannen viel, maar hij prees haar moed en wou haar graag voorstellen aan zijn identieke tweelingbroer Scott, hetero én vrijgezel. Foto Twitter Zo gezegd, zo gedaan. Jill ging op date met Scott en het leek wel te klikken tussen de twee. Ze postten hun romantische verhaal op Twitter, in de hoop anderen te inspireren. Lees ook : ‘Temptation’-Pommeline: “Dat vind ik écht een afknapper tijdens een date” Het bericht Vrouw probeert man te versieren, maar datet uiteindelijk zijn tweelingbroer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Vrouw neemt foto wanneer vriendin geraakt wordt door trein (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een selfie nemen aan een spoorweg terwijl er een trein voorbij rijdt, het is geen goed idee. Ely Hayati en haar vrienden kunnen ervan meespreken,...
  [naar artikel]
 18. Sarah krijgt ongewenste naaktfoto, schrijft geweldige brief als antwoord (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet altijd makkelijk om een vrouw te zijn. Wanneer je ongevraagd foto's van andermans geslachtsdelen toegestuurd krijgt bijvoorbeeld.
  [naar artikel]
 19. Vrouw verlaat man nadat ze DIT bericht leest dat hij naar zijn vrienden stuurde (12/12/2020 - Metro)
  Een Australische vrouw is weggegaan bij haar echtgenoot nadat ze een gemeen berichtje las in de WhatsAppgroep van zijn vrienden. “Op dat moment wist ik dat ik hem moest verlaten”, schrijft ze. De vrouw deelde haar verhaal op Kidspot. Ze vertelt dat haar man sinds de geboorte van hun zoontje nooit zijn verantwoordelijkheid nam en gewoon zijn zinnetje deed. Vaak smeekte ze hem om eens een keer voor hun tweejarige zoontje te zorgen zodat zij eens kon bijslapen. Maar hij keek er amper naar om en was vaak het huis uit. “We maakten zo vaak ruzie over het feit dat hij te weinig betrokken was bij ons gezin, maar het verbeterde nooit”, klinkt het. Vreemde afkorting Op een ochtend, nadat de man een verjaardag van een vriend was gaan vieren, keek de vrouw in de smartphone van de man, die op dat moment in de douche stond. “Ik zag dat hij verschillende berichten kreeg terwijl hij aan het douchen was. Op dat moment dacht ik dat hij een minnares had, maar dat was niet het geval. In een groepsgesprek van zijn vrienden werd gevraagd of iemand zin had om opnieuw iets te gaan drinken. Het antwoord van mijn man was: ‘Ik denk niet dat vanavond gaat lukken. Het zal niet mogen van ZDGMW’. Wie was ZDGMW? Ik veronderstelde dat het over mij ging”, schrijft ze. Koele blik De vrouw confronteerde haar man ermee en vroeg wat ‘ZDGMW’ betekende? “’Zij die gehoorzaamd moet worden’, antwoordde hij laconiek. Ik zal die koele blik op zijn gezicht nooit vergeten. Geen spijt, geen excuses. Het voelde als een klap in mijn gezicht”, gaat ze verder. Weg met zoontje Voor de vrouw was dat gebrek aan respect de druppel. Niet veel later verliet ze hem. “Ik heb deze zever te lang verdragen. We verdienen zoveel meer en we zijn beter af zonder hem. Binnen een week gingen mijn zoontje en ik weg bij hem. Het feit dat ik onze zoon ‘van hem af nam’ heeft hij me nooit vergeven. De zoon waar hij bij woonde, maar die hij amper zag”, besluit ze. Lees ook: Vrouw stuurt pikant sms’je naar man, maar schoonmoeder krijgt het te lezen: “Zo ranzig!” (video) Het bericht Vrouw verlaat man nadat ze DIT bericht leest dat hij naar zijn vrienden stuurde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Bouchard komt weddenschap na en date jonge Patriots-fan: "Zijn beste date ooit" (16/02/2017 - Sporza)
  Eugenie Bouchard is een vrouw van haar woord. De Canadese toptennisster ging tijdens de Super Bowl op Twitter een weddenschap aan, die ze verloor. En daar hing een date aan vast.
  [naar artikel]
 21. Vrouw gaat op Tinderdate, krijgt te horen dat ze dik is en wordt gedumpt (10/09/2019 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft een GoFundMe opgezet nadat ze honderd euro spendeerde aan een Tinderdate waarbij ze “dik” genoemd werd en vervolgens gedumpt werd. Ze kreeg intussen al heel wat donaties. Jade Savage uit Leicestershire reisde onlangs voor een Tinderdate af naar Peterborough. De 28-jarige mama van één nam de trein en vervolgens een taxi om aan te komen op de afgesproken plek, een reis van zo’n drie uur. Meteen weer naar huis Daar aangekomen kreeg ze van haar date meteen te horen dat ze verdikt was in vergelijking met hun vorige ontmoeting vier weken eerder. “Meen je dat nu? Zoiets zeg je toch niet, eikel”, reageerde ze. Waarop de man al helemaal geen zin meer had in een date en haar meteen weer dropte aan het station. Domper wegdrinken Jade wil nu graag de honderd euro – die ze spendeerde aan reiskosten en een fles wijn om de domper weg te drinken – terugverdienen via een GoFundMe. Dat werkte als een sneltrein, want intussen heeft ze al voor 800 euro aan donaties gekregen. Genoeg voor een volledige wijnkelder dus! Woman travels 3 hours for Tinder date and spends £93 only to be called ‘fat’ and get dumped at train stat https://t.co/OBtFh43E9v pic.twitter.com/aWOntDnSW5 — paperspy (@PaperSpyletter) September 10, 2019 Lees ook : Danslerares walgt van reactie van man op Tinder als hij te weten komt dat ze “de dikke op de foto” is Het bericht Vrouw gaat op Tinderdate, krijgt te horen dat ze dik is en wordt gedumpt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Dit is de beste dag voor een geslaagde eerste date (13/09/2019 - Metro)
  Jullie hebben net gematcht op Tinder en zijn al even aan het praten. Alles verloopt vlotjes, dus het is tijd voor de volgende stap: een eerste date. Spannend, want er kan heel wat mis gaan en je wil natuurlijk de beste versie van jezelf zijn. Hoewel het succes van zo’n afspraakje van heel wat factoren afhankelijk is, speelt ook de dag van jullie eerste date een rol. Wanneer je je afspraakje voor het eerst ontmoet, kan er heel wat mislopen. Misschien lijkt de ander wel niet op zijn of haar foto, of blijkt dat jij een kattenmens bent en je date een hondenmens. Afknapper. Maar volgens een nieuwe studie wordt het succes van een eerste date ook bepaald door de dag waarop die plaatsvindt. Timing is a bitch Datingwebsite Tawkify besloot om te onderzoeken welke dag het meest succesvol blijkt voor een eerste date. Dat deden ze door de gegevens van meer dan 1.000 dates te analyseren. Legden de tortelduifjes een tweede rendez-vous vast? Dan was de date geslaagd en werden de data opgenomen in het onderzoek. Uit de studie bleek dat wie op zaterdagmiddag of dinsdagavond afspreekt, 30% meer kans maakt op een tweede date. Donderdagavond bracht het er dan weer het slechts van af. Volgens de onderzoekers is dat te wijten aan het feit dat we dan al te veel met weekendplannen in ons hoofd zitten, wat de aandacht weleens kan afleiden. Of zoals Robin al zei in ‘How I Met Your Mother’: “If you have chemistry, you only need one other thing: timing. But timing is a bitch.” Lees ook : Dit doen we nauwelijks nog tijdens een eerste date Het bericht Dit is de beste dag voor een geslaagde eerste date verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Sarah krijgt ongewenste naaktfoto, daarna schrijft ze geweldige brief als antwoord (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet altijd makkelijk om een vrouw te zijn. Wanneer je ongevraagd foto's van andermans geslachtsdelen toegestuurd krijgt bijvoorbeeld.
  [naar artikel]
 24. Spaanse boerin is dubbelgangster van president Donald Trump (25/04/2018 - Metro)
  Ben je ook al eens geschrokken wanneer je iemand tegenkomt die sprekend op jou lijkt? Het overkwam de Spaanse boerin Dolores Leis Antelo. Zij zou zo voor een vrouwelijke Donald Trump kunnen doorgaan.  Dolores dankt haar beroemdheid aan een heel toevallige gebeurtenis. De vrouw gaf een interview op haar boerderij in Nanton over het leven van een boerin. Zoals gebruikelijk stond er ook een foto van haar bij. En net door die foto waarin ze poseert in een veld en met een schoffel, werd ze bekend. Aandachtige lezers merkten al snel op dat de vrouw een dubbelganger van Donald Trump was. “Verander de schoffel door een golfstick en je hebt ‘The Donald’, klinkt het online. Reactie  Dolores wist niet wat haar overkwam na alle aandacht, maar heeft wel een verklaring waarom ze zo op Trump lijkt. “Volgens mij komt het door mijn haarkleur.” Behalve een gelijkaardig kapsel, heeft de vrouw niks gemeen met de Amerikaanse president. Zo bezit ze geen smartphone en is ze ook niet actief op Twitter. ‘It is because of the color of my hair’ says Spanish woman who looks like Donald Trump https://t.co/iGLq2uiCqF pic.twitter.com/uqF7KQHrpT — Newsweek (@Newsweek) April 25, 2018 Het bericht Spaanse boerin is dubbelgangster van president Donald Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Vrouw uit Ternat vermoord op 1ste date (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Vlaams-Brabantse Ternat is afgelopen zaterdag een vrouw vermoord tijdens een eerste date. Ze had haar moordenaar drie maanden geleden leren...
  [naar artikel]
 26. Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) (26/11/2020 - Metro)
  Een man heeft zich per ongeluk laten kennen tijdens een videogesprek met zijn vriendin. Ze deelde een foto van het gênante moment op Twitter, waar het bericht viraal ging. De vrouw was aan het facetimen met haar vriend tot ze plots iets opvallends zag in de weerspiegeling van zijn brilglazen. Daarop is duidelijk te zien dat hij stiekem niet zo zedige foto’s aan het bekijken was. Leedvermaak “Zou hij het doorhebben?”, schreef de vrouw op Twitter bij een foto van het moment. Haar tweet werd intussen al 240.000 keer geliket en lokte heel wat reacties uit. “Zo gênant!”, “Haha, betrapt” en “Neem de volgende keer best je bril af, man”, klinkt het onder meer. … does he realize.. he’s not.. paused…… pic.twitter.com/P1HHBSjVYV — snow(a)man(da) (@gudetamanda) November 25, 2020 Lees ook: Vrouw betrapt man terwijl hij haar stiekem filmt in pashokje (video) Het bericht Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. “Mijn vrienden denken dat ik dat ben met kledij uit de jaren stilletjes” (31/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een grote bos krullen, dezelfde lengte en even tenger. Als Veva Daniels (30) uit Haacht de foto van haar 20-jarige bomma aan vrienden toont, denken ze dat de vrouw op het bankje Veva in een geënsceneerd decor is. Zo goed lijkt ze op haar grootmoeder, een vrouw zo vrijgevochten dat het hele dorp haar kende. “Bompa runde een fabriek met een vestiging in Brazilië, maar in ons dorp kende iedereen hem als Raymond van Margrietje.”
  [naar artikel]
 28. Adele verbluft opnieuw het internet met slanke foto, maar krijgt dit keer ook veel kritiek (31/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer Adele (32) dezer dagen een foto op Instagram post, regent het complimenten over haar nieuwe uiterlijk en slanke lijn. Haar nieuwste foto...
  [naar artikel]
 29. Vrouw bereikt ‘eeuwig jeugd’: hoe oud schat je haar? (12/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Chinese Liu Yelin verbaast iedereen wanneer ze hen haar leeftijd vertelt. Op foto’s met haar zoon zou je de twee even oud schatten, maar niets is minder waar. Om er zo goed uit te blijven zien sport de vrouw wel elke dag minstens twee uur, en haar sportieve prestaties zijn erg indrukwekkend.
  [naar artikel]
 30. Vrouw bereikt ‘eeuwig jeugd’: hoe oud schat je haar? (12/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese Liu Yelin verbaast iedereen wanneer ze hen haar leeftijd vertelt. Op foto’s met haar zoon zou je de twee even oud schatten, maar niets is minder waar. Om er zo goed uit te blijven zien sport de vrouw wel elke dag minstens twee uur, en haar sportieve prestaties zijn erg indrukwekkend.
  [naar artikel]
 31. Koppel gechoqueerd wanneer ze DIT vreemd object uit de ruimte in hun tuin vinden (28/10/2019 - Metro)
  Een Amerikaans koppel schrok zich een ongeluk toen ze afgelopen zaterdag plots iets hoorden vallen in hun tuin. Het bleek een satelliet te zijn waarmee Samsung selfies in de ruimte wil sturen. Nancy Mumby-Welke en haar man waren zaterdagmorgen rond 9 uur hun paarden aan het klaarmaken voor een rit toen ze plots een luide knal in hun tuin hoorden. De vrouw uit Michigan keek door het raam en zag een vierbenig object liggen dat flikkerde en zoemde. Zonnepanelen Het object was omhuld met aluminiumfolie en er hingen zonnepanelen aan. Binnenin trof ze twee grote camera’s en een telefoon van Samsung aan. “Ongelofelijk! Kijk wat zonet uit de hemel viel. Zelfs de politie viel achterover van verbazing”, schrijft ze op Facebook, naast enkele foto’s van het gevaarte. Selfies Het object blijkt een ‘Space Selfie’-satelliet van Samsung te zijn waarmee ze klanten de mogelijkheid bieden om hun selfies de ruimte in te sturen via een Galaxy S10 5G. Volgens Samsung was het de bedoeling dat de satelliet terug naar de aarde kwam, maar dat het door weersomstandigheden op een andere plaats landde dan voorzien. Lees ook : Mysterieus object ontdekt in ons zonnestelsel Het bericht Koppel gechoqueerd wanneer ze DIT vreemd object uit de ruimte in hun tuin vinden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Oma gechoqueerd als ze ziet wat er in haar brievenbus zit (24/01/2020 - Metro)
  Een Schotse vrouw is naar de rechter gestapt nadat er een seksspeeltje in haar brievenbus zat. Ze vermoedt dat haar bovenbuurvrouw erachter zat, maar het kon niet bewezen worden. Dorothy Urquhart kocht in 2018 het gelijkvloers van een appartementsblok in Leven, een kustplaats in de oostelijke centrale laaglanden van Schotland. In maart 2019 trof ze plots een 18 centimeter lange vibrator in haar brievenbus aan. Ze wist eerst niet wat het was, maar nadat ze van haar zoon hoorde dat het om een vibrator ging, was ze gedegouteerd. “Het was iets verschrikkelijks om aan te treffen in je huis. Het was niet proper en er zat van alles op”, vertelde ze aan Daily Record. Verbitterde relatie De 73-jarige vrouw verdenkt haar bovenbuurvrouw Jennifer Raeside (33) ervan de vibrator in haar brievenbus gestoken te hebben. De twee kwamen in het begin goed met elkaar overeen, maar de laatste maanden was hun band verbitterd geraakt nadat Raeside meermaals voor geluidsoverlast had gezorgd. Onschuldig verklaard Urquhart trok naar de rechter voor het vibrator-akkefietje, maar Raeside werd onschuldig verklaard wegens een gebrek aan bewijzen. Urquhart had de vibrator immers niet meegebracht naar de rechtszaal, dus kon de rechter niet anders dan Raeside te laten gaan. “Ik ben enorm ontgoocheld over het verdict”, verklaarde Urquhart nog. The prosecutor dropped the case mid-trial after it emerged the seven-inch vibrator wasn’t in court https://t.co/ly1LUV6EFH — The Daily Record (@Daily_Record) January 24, 2020 Lees ook : AKELIG! Man gechoqueerd wanneer hij zijn eigen graf tegenkomt op kerkhof Het bericht Oma gechoqueerd als ze ziet wat er in haar brievenbus zit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Vrouw krijgt boete van meer dan 160 euro. Zie jij waarom? (15/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw heeft tijdens een wandeling in de Australische voorstad Fortitude Valley een boete van 243 Australische dollar - of omgerekend zo’n 160 euro - gekregen. Op Facebook postte ze een foto van het spijtige incident en vroeg ze haar vrienden of zij begrepen waarom ze bestraft was.
  [naar artikel]
 34. Vrouw krijgt boete van meer dan 160 euro. Zie jij waarom? (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw heeft tijdens een wandeling in de Australische voorstad Fortitude Valley een boete van 243 Australische dollar - of omgerekend zo’n 160 euro - gekregen. Op Facebook postte ze een foto van het spijtige incident en vroeg ze haar vrienden of zij begrepen waarom ze bestraft was.
  [naar artikel]
 35. Lori werd voor schut gezet door haar date, maar later heeft hij daar veel spijt van (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 24-jarige Britse heeft de ultieme wraak beet op een man die haar afwees na een date omdat ze volgens hem “te dik” was. Ze verloor een derde van haar gewicht, en keurde hem af toen hij haar opnieuw op date vroeg.
  [naar artikel]
 36. Nederlander heeft genoeg van date en laat haar hulpeloos achter op het strand (27/08/2019 - Metro)
  Agenten troffen afgelopen weekend in de Nederlandse kustplaats Katwijk een vrouw aan die net gedumpt was door haar date. Ze had niets op zak en raakte dus niet thuis. De vrouw had een date met een man die ze had leren kennen op een datingsite. Ze spraken af om samen naar het strand van Katwijk, boven Den Haag, te rijden en elkaar daar beter te leren kennen. Op een bepaald moment gaf de man aan dat hij “iets uit de auto moest gaan halen”, maar hij keerde niet meer terug. De vrouw bleef hulpeloos achter in haar badpak en slippers. Ze had enkel een handdoek bij zich. Meelevende politie Enkele agenten troffen de vrouw ontredderd aan op het strand. Ze had immers geen portefeuille bij en haar woonplaats was een heel eind verder. De politie besloot om haar te helpen. “Op zo’n moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben. Uiteindelijk werd deze dame naar huis gebracht omdat andere opties niet wenselijk waren”, klonk het op Facebook. Lees ook : Vrouw wordt gedumpt door verloofde via SMS, neemt wraak Het bericht Nederlander heeft genoeg van date en laat haar hulpeloos achter op het strand verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Vrouw stuurt man 65.000 berichtjes na eerste date (19/05/2018 - Metro)
  In de Verenigde Staten is een vrouw opgepakt omdat ze verdacht wordt van een extreme vorm van stalking. De 31-jarige Jacqueline Ades stuurde na één date meer dan 65.000 berichtjes naar een man die ze via een datingsite had ontmoet. Het ging soms om wel 500 berichten per dag. De afgelopen maanden is de politie vier keer ingeschakeld, omdat de vrouw langs bleef komen bij de man thuis en op het werk. Vorige maand brak ze in het huis van de man in, terwijl hij in het buitenland zat. Via bewakingscamera’s zag de man dat de vrouw in zijn huis rondliep. Hij belde de politie, die vervolgens de vrouw aantrof in bad. Op de passagiersstoel van haar auto lag een slagersmes. LICHAAMSDELEN Ades werd gearresteerd en aangeklaagd voor huisvredebreuk. Toen ze werd vrijgelaten, stuurde ze de man dreigende berichten. Zo wilde ze ‘lichaamsdelen van hem hebben’ en ‘in zijn bloed baden’, schrijven Amerikaanse media. Enkele dagen later moest de politie opnieuw worden ingeschakeld, omdat de vrouw zei dat ze ‘de vrouw van zijn baas’ was. Met die mededeling kwam ze langs op het werk van de man. De vrouw werd opnieuw gearresteerd, ditmaal vanwege stalking. ‘GEK’ De vrouw heeft inmiddels toegegeven dat haar gedrag ‘gek’ was. Ze zit vast in een gevangenis, maar heeft nog geen advocaat. Ze geeft toe dat ze veel berichten heeft gestuurd, en betreurt de toon van sommige berichten. “Als je de liefde vindt, is niet alles perfect. Ik wil me verontschuldigen, want niemand heeft hier meer spijt van dan ik”, aldus de vrouw. Police say Jacqueline Ades sent 65,000 texts – hundreds a day – to the victim and broke into his home to take a bath. https://t.co/CwJSfjx0o6 pic.twitter.com/u7KuTellK3 — WIBW (@wibw) 11 mai 2018 Lees ook : Deze slechte excuses verzinnen vrouwen wanneer hun date niets meer stuurt Het bericht Vrouw stuurt man 65.000 berichtjes na eerste date verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Vrouw wil racistisch bericht over nanny naar echtgenoot sturen. Maar ze vergist zich van nummer (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw moet voor de rechter verschijnen nadat ze een racistisch bericht dat voor haar man bedoeld was naar de verkeerde persoon...
  [naar artikel]
 39. Nederlandse politie brengt vrouw naar huis na mislukte date op het strand: “Zonder portemonnee, in haar badpak” (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het takenpakket van de Nederlandse politie kent geen grenzen: agenten van kustgemeente Katwijk moesten afgelopen weekend een vrouw naar huis brengen die door haar date was achtergelaten in de duinen.
  [naar artikel]
 40. Vrouw gechoqueerd door ‘behekste’ pop die uit het niets beweegt (video) (24/08/2020 - Metro)
  Een vrouw zag onlangs een pop op onverklaarbare wijze bewegen. Ze plaatste de beelden ervan op TikTok, waar ze viraal gingen. Holly Armstrong was onlangs aan het housesitten bij familie. Plots hoorde ze een vreemd geluid uit een kast komen. Ze dacht eerst dat het een insect of iets dergelijks was, maar toen ze de kast opende, schrok ze zich een ongeluk. Bewegende benen Op beelden is te zien hoe een pop die op een schap zit met haar voeten beweegt en zo een tikkend geluid maakt. Even later gaat het linkerbeen zelfs omhoog. “Oh mijn God”, is het enige wat Holly op dat moment kan uitbrengen. Vervolgens rent ze gechoqueerd naar huis. Onderzoek De video werd al meer dan 10 miljoen keer bekeken. In een andere video legt ze uit dat ze de familie op de hoogte bracht van het bizarre incident. Zij gaan het onderzoeken. @hollyarmstrong20And for that reason… I’m out ##haunted ##ghosts ##spooky ##wtf ##foryoupage ##fyp ##prayforme ? original sound – hollyarmstrong20 Lees ook: AKELIG! Beveiligingscamera detecteert ‘geest in trouwkleed’: “Ik heb er niet van geslapen” (foto) Het bericht Vrouw gechoqueerd door ‘behekste’ pop die uit het niets beweegt (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Goede vrienden zijn (als) familie (05/04/2019 - De Morgen)
  Goede vrienden delen meer dan enkel hobby's. Ook genetisch lijken ze op elkaar, zo blijkt uit een Amerikaanse studie. Vrienden hebben vaak 1 procent DNA gemeen.
  [naar artikel]
 42. Vrouw steekt in motel plots online date neer: "Ik wil seriemoordenaar worden" (01/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 24-jarige vrouw uit Edmonds in de staat Washington heeft zondagavond geprobeerd haar online date met een zakmes dood te steken in een motel
  [naar artikel]
 43. Vrouw maakt break-up survival kit voor haar beste vriendin (02/08/2018 - Metro)
  Mannen komen en gaan, maar echte vrienden blijven aan je zijde staan. Zo creëerde een Britse vrouw een survival kit voor haar beste vriendin toen die in de steek werd gelaten door haar echtgenoot. De mand bevatte onder meer snoepjes, een gezichtsmasker en mascara.  Toen de vrouw achterbleef met twee kindjes stortte haar wereld in. Gelukkig kon ze rekenen op de steun van haar goede vriendin die anoniem wil blijven. Ze maakte een mandje vol met leuke dingen en stak er ook nog een briefje bij. “Aan mijn lieve vriendin: Hier is een verwenpakket om je een beetje op te beuren. Ik hoop dat jij en de kinderen er iets aan hebben. Foto R.V. Het bericht Vrouw maakt break-up survival kit voor haar beste vriendin verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Onze vrouw zoekt een lief: “Plots was mijn date weg, zonder teken van leven” (26/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Onze vrouw is 37, single en woont in de rand rond Hasselt. Hoopt stiekem voor haar 40ste een man te vinden: liefst in de lokale supermarkt, als het moet online. Gaat al eens op date en verbaast zich in Sjiek over liefde en relaties anno 2020.
  [naar artikel]
 45. Man ontdekt via Google Maps dat zijn vrouw hem bedriegt (foto) (14/08/2020 - Metro)
  Een getrouwd koppel is gescheiden nadat de man zijn vrouw toevallig spotte op Google Maps terwijl ze bij haar minnaar was. Een Peruaanse man zocht op Google Maps de Puente de los Suspiros (Brug der Zuchten) op, een trekpleister in de hippe wijk Barranco in de Peruaanse hoofdstad Lima. Plots herkende hij zijn vrouw op een bankje met een andere man, die met zijn hoofd op de benen van de vrouw lag. Bekentenis Hij vreesde het ergste en confronteerde haar met de foto. De vrouw bekende dat ze een affaire had. Het koppel ging uit elkaar en is intussen gescheiden. Google Maps Lees ook: OEPS! Betrapt: flikflooiend koppeltje te zien op Google Maps Het bericht Man ontdekt via Google Maps dat zijn vrouw hem bedriegt (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Adele verbluft opnieuw het internet, maar krijgt dit keer niet enkel lof (31/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer Adele (32) dezer dagen een foto op Instagram post, regent het complimenten over haar nieuwe uiterlijk en slanke lijn. Haar nieuwste foto...
  [naar artikel]
 47. Vrouw stuurt per ongeluk ‘expliciete foto’ naar bedrijf dat nieuw tapijt komt leggen (13/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Danielle Cain schaamde zich dood toen ze ontdekte dat ze een intieme foto, die bedoeld was voor haar vriendje, per ongeluk naar een tapijtenbedrijf had gestuurd. De 31-jarige moeder probeerde de situatie nog recht te trekken met een flauw excuus.
  [naar artikel]
 48. Iedereen wordt gek van zoektocht naar smartphone op dit tapijt (11/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Toen een vrouw opmerkte dat het hoesje van haar smartphone wel erg grote gelijkenissen vertoonde met haar tapijt, besloot ze een spelletje te spelen. Ze nam een foto van de telefoon op het tapijt en daagde haar vrienden uit hem te zoeken. De foto ging in geen tijd viraal. Weet jij de smartphone te vinden?
  [naar artikel]
 49. Sergio Herman wilde niet op date met zijn vrouw, tot zijn collega’s een stunt uithaalden (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse presentatrice en voormalige model Ellemieke Vermolen (40), die getrouwd is met Sergio Herman (46) en zwanger is van hun derde kindje, vertelde tijdens haar bezoek in ‘Sofie in de Keuken van’ op VTM dat de sterrenchef een zetje nodig had om met haar op date te gaan.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.