Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
09:35 uur

Fietser komt om na ongeval met tractor in Sint-Gillis-Waas

VRT NWS

13/01/2021 - 18:54

In Meerdonk, bij Sint-Gillis-Waas, is woensdagnamiddag een vrouw van 73 om het leven gekomen bij een ongeval met een tractor. Het parket onderzoekt de precieze omstandigheden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man komt om het leven na ongeval met speedpedelec bij Sint-Gillis-Waas (07/07/2020 - VRT NWS)
  Een 55-jarige man uit Sint-Gillis-Waas heeft een dodelijk ongeval gehad met zijn speedpedelec op weg naar het werk. De man werd aangereden door een vrachtwagen, de omstandigheden van het dodelijk ongeval zijn nog onduidelijk. De chauffeur van de vrachtwagen verkeerde in shock na het ongeval.
  [naar artikel]
 2. Bejaarde fietser uit Sint-Niklaas overleeft verkeersongeval niet (17/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Sint-Gillis-Waas in Oost-Vlaanderen is een 92-jarige fietser overleden bij een ongeval aan de Reepstraat. De man wilde oversteken, maar verleende geen voorrang. Een auto week uit, maar raakte alsnog de fietser, die ongelukkig ten val kwam.
  [naar artikel]
 3. Bejaarde fietser uit Sint-Niklaas overleeft verkeersongeval niet (17/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Gillis-Waas in Oost-Vlaanderen is een 92-jarige fietser overleden bij een ongeval aan de Reepstraat. De man wilde oversteken, maar verleende geen voorrang. Een auto week uit, maar raakte alsnog de fietser, die ongelukkig ten val kwam.
  [naar artikel]
 4. VIDEO. Enorme ravage en zelfs gaslek nadat bestuurder was geslipt aan hoge snelheid in Sint-Gillis-Waas (25/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas is vrijdagavond omstreeks 21.30 uur een spectaculair ongeval gebeurd. De bestuurder van een BMW met Nederlandse nummerplaat verloor aan zeer hoge snelheid de controle over zijn wagen.
  [naar artikel]
 5. Immomakelaar komt om na aanrijding in Sint-Gillis-Waas (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Maatweg in Sint-Gillis-Waas is vanmiddag een vrouw om het leven gekomen bij een aanrijding. Het gaat om een immomakelaar die na een bezoek
  [naar artikel]
 6. Vaccinatiecentra Waasland Noord-Oost komen in oude sporthal Beveren en CC de Route in Sint-Gillis-Waas (13/01/2021 - VRT NWS)
  Er komen 2 vaccinatiecentra in de regio Waasland Noord-Oost. In de centra kunnen de inwoners van Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zwijndrecht terecht voor het vaccin tegen het coronavirus. Er komt een centrum in de oude sporthal van Beveren en een tweede in cultureel centrum ‘de Route’ in Sint-Gillis-Waas.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Twee mensen zwaargewond bij ongeval in Sint-Gillis-Waas (03/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er zijn dinsdagmiddag twee mensen zwaargewond geraakt bij een spectaculair ongeval, op het kruispunt van de Vosstraat met de Laarstraat in Sint-Gillis-Waas. Een wagen werd in de flank gegrepen door een andere wagen die uit de Voshoek kwam. De grijze wagen ging enkele keren over de kop en kwam verderop in een weiland terecht. In die wagen zaten twee personen.
  [naar artikel]
 8. Dokwerker Marc (55) komt om het leven na tragisch ongeval met speed pedelec: “Niet te begrijpen hoe dit ongeval is kunnen gebeuren” (08/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Hoge Watergangweg, op de grens van Sint-Gillis-Waas met Vrasene, de parallelweg naast de E34, is dinsdag in de vroege ochtend een fietser om het leven gekomen bij een ongeval. Marc Buytaert (55) was onderweg naar zijn werk in de haven van Antwerpen, toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. “Het fietspad is daar twee meter breed.”
  [naar artikel]
 9. Sint-Gillis-Waas plant coronabomen voor slachtoffers covid-19 (04/09/2020 - VRT NWS)
  Elke begraafplaats in Sint-Gillis-Waas krijgt een boom om de slachtoffers van de coronacrisis te gedenken. De gemeente telde flink wat slachtoffers in de rust- en verzorgingscentra.
  [naar artikel]
 10. Voetganger omgekomen bij aanrijding door auto in Sint-Gillis-Waas (24/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Gillis-Waas is donderdagavond een 86-jarige man omgekomen toen hij de straat overstak en aangereden werd door een personenwagen. Dat bevestigt de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen vrijdag.
  [naar artikel]
 11. Bromfietser (22) omgekomen na aanrijding in Sint-Gillis-Waas (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Holstraat in Sint-Gillis-Waas is vannacht een bromfietser om het leven gekomen na een aanrijding. Het zou gaan om een 22-jarige man. Het...
  [naar artikel]
 12. Twee gewonden bij zware aanrijding in Sint-Gillis-Waas (29/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zware aanrijding in de Potterstraat in Sint-Pauwels, deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, zijn zaterdagvoormiddag 2 gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 13. Brandweer redt paard uit beek in Sint-Gillis-Waas (13/10/2019 - VRT NWS)
  In Sint-Gillis-Waas hebben brandweermannen gisterenmiddag een paard van de verdrinkingsdood gered nadat het dier in een brede gracht gesukkeld was. Het paard werd per toeval ontdekt door een visser die met zijn roeibootje de gracht was opgevaren.
  [naar artikel]
 14. Twee zwaargewonden bij frontale botsing in Sint-Gillis-Waas (04/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval in de Klingedijkstraat in Sint-Gillis-Waas zijn vrijdagavond 3 zwaargewonden gevallen. Twee auto's zijn er frontaal op elkaar gereden.
  [naar artikel]
 15. Fietser en tractor botsen in Heusden (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser en een tractor zijn donderdag rond 10.45 uur bij een ongeval op de Koerselsebaan in Heusden betrokken geraakt. De 56-jarige fietser uit de gemeente liep lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 16. Romafamilie gevlucht uit angst voor bloedwraak (20/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  De familie van de Romaman uit Sint-Gillis-Waas die op 10 juli zijn echtgenote vermoordde in Wichelen, is gevlucht uit vrees voor bloedwraak van hun ex-schoonfamilie. Hun huis in de Nieuwstraat in Sint-Gillis-Waas waar ze met 17 personen leefden, is nu verlaten.
  [naar artikel]
 17. Vrouw wordt aangereden door tractor en sterft (13/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Saeleghemdijk in Meerdonk bij Sint-Gillis-Waas is woensdagnamiddag een vrouw op de fiets om het leven gekomen na een verkeersongeval.
  [naar artikel]
 18. Servisch gezin vertrokken uit open gezinswoning in Sint-Gillis-Waas (13/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Servisch gezin dat een tijdlang in het gesloten centrum van Steenokkerzeel verbleef, is gaan lopen uit de open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas. Dat meldt Sud Presse en bevestigt het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
  [naar artikel]
 19. Fietser overleden na ongeval met tractor (16/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de Brusselsesteenweg in Grimbergen is donderdagochtend een fietser om het leven gekomen. Dat gebeurde nadat hij werd aangereden door een tractor.
  [naar artikel]
 20. Sint-Gillis-Waas weigert nieuwe supermarkt van Albert Heijn (09/08/2019 - VRT NWS)
  Het schepencollege van Sint-Gillis-Waas gaat niet akkoord met de aanvraag om het handelscentrum "De Wilgard" te slopen en herop te bouwen. Hoofdreden is het plan om er ook een supermarkt van Albert Heijn te vestigen.
  [naar artikel]
 21. Buizerds vergiftigd in Sint-Gillis-Waas (15/06/2020 - VRT NWS)
  In het krekengebied van Sint-Gillis-Waas zijn in maart drie dode buizerds gevonden. Uit onderzoek blijkt nu dat ze zijn vergiftigd met een gif dat al lang verboden is in ons land. Wellicht hebben de buizerds vergiftigd lokaas gegeten.
  [naar artikel]
 22. Man uit Sint-Gillis-Waas riskeert 18 maanden cel voor jarenlange terreur van jonge dochtertjes (16/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 42-jarige vader uit Sint-Gillis-Waas stond maandag voor de Dendermondse rechtbank wegens mishandeling van zijn twee dochtertjes tussen 2012 en juni 2017. De meisjes zijn geboren in 2008 en 2012.
  [naar artikel]
 23. Eerste vaccinatiecentra in het Waasland zijn bekend (13/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De oude sporthal in de Klapperstraat in Beveren en gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas worden de vaccinatiecentra voor de eerstelijnszone Waasland Noord-Oost. De twee centra zullen de inwoners uit Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zwijndrecht ontvangen voor een coronaprik.
  [naar artikel]
 24. Boekhoudster gemeente Sint-Gillis-Waas ontslagen na verduisteren 87.000 euro (28/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas is een boekhoudster van de gemeente ontslagen nadat ze 87.000 euro uit de gemeentekas zou verduisterd hebben.
  [naar artikel]
 25. Servisch gezin gaan lopen uit open gezinswoning in Sint-Gillis-Waas (13/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Servisch gezin dat een tijdlang in het gesloten centrum van Steenokkerzeel verbleef, is gaan lopen uit de open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas. Dat meldt Sud Presse en bevestigt het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
  [naar artikel]
 26. Politie opent onderzoek naar verdacht overlijden: vrouw valt van trap in Sint-Gillis-Waas (30/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 56-jarige vrouw is deze ochtend dood teruggevonden in haar woning in de Blokstraat in het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas. De vrouw lag onderaan de trap, maar de politie bestempelt de zaak als een verdacht overlijden.
  [naar artikel]
 27. Politie opent onderzoek naar verdacht overlijden: vrouw valt van trap in Sint-Gillis-Waas (30/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 56-jarige vrouw is deze ochtend dood teruggevonden in haar woning in de Blokstraat in het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas. De vrouw lag onderaan de trap, maar de politie gaat uit van een verdacht overlijden, meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 28. Servisch gezin gaan lopen uit open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas (13/09/2018 - De Morgen)
  Het Servisch gezin dat een tijdlang in het gesloten centrum van Steenokkerzeel verbleef, is gaan lopen uit de open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas. Dat werd door het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 29. Carrièreswitch tijdens de coronacrisis: fotografe uit Sint-Gillis-Waas wordt verpleegster (26/03/2020 - VRT NWS)
  Fotografe Evi Polak uit Sint-Gillis-Waas stopt tijdens de coronacrisis met fotograferen en gaat aan de slag als verpleegkundige in UZ Antwerpen: “Ik wil mij nuttig maken in tijden waar het moeilijk gaat”. Polak heeft een diploma verpleegkunde en werkte in het verleden ook al op de spoeddienst van het UZ Antwerpen.
  [naar artikel]
 30. Servische familie wordt overgebracht naar een open gezinswoning in Sint-Gillis-Waas (10/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Servische gezin dat sinds augustus in de gesloten gezinswoning in Steenokkerzeel verblijft, zal vandaag/maandag worden overgebracht naar een open gezinswoning (FITT) in Sint-Gillis-Waas. Dat meldt de Dienst Vreemdelingenzaken. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken bevestigt het nieuws.
  [naar artikel]
 31. Zwaar ongeval tussen tractor en fietser (78) in Esen: man verkeert in levensgevaar (01/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Klerkenstraat in Esen bij Diksmuide is maandagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een 78-jarige fietser uit Esen wou er nabij de rotonde oversteken, maar gaf geen voorrang aan een landbouwer die met zijn tractor en aanhangwagen de rotonde wou inrijden.
  [naar artikel]
 32. Fietser in levensgevaar na ongeval met tractor in Diksmuide (01/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een verkeersongeval in Diksmuide is een 78-jarige fietser maandagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. Het slachtoffer kwam onder de wielen van een tractor terecht.
  [naar artikel]
 33. Fietser komt om na botsing met tractor in Grimbergen (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brusselsesteenweg in Grimbergen is deze morgen rond 10 uur een dodelijk ongeval gebeurd met een fietser.
  [naar artikel]
 34. Besmettingshaard in rusthuis in Sint-Gillis-Waas: 1 dode, 19 bewoners vertonen symptomen (22/03/2020 - VRT NWS)
  In een woonzorgcentrum in de Oost-Vlaamse gemeente Sint-Gillis-Waas is dit weekend een bewoner overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Negentien andere bewoners vertonen symptomen van het virus, en drie van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis. "Het centrum doet al het nodige om de uitbraak te beheersen en verdere besmettingen te vermijden", zegt Joris Moonen, woordvoerder van het agentschap Zorg en Gezondheid.
  [naar artikel]
 35. Dodelijk ongeval in Sint-Gillis: inzittende overleden (19/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij het ongeval dat zaterdagochtend plaatsvond op de Fonsnylaan in Sint-Gillis, is een man van Franse nationaliteit om het leven gekomen. Dat meldt het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 36. Vrachtwagenbestuurder riskeert celstraf na dodelijk ongeval: “Niemand heeft dit ongeval gewild, maar dat wil niet zeggen dat er geen fout is begaan” (24/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 41-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur riskeert drie maanden cel, een boete van 4.000 euro en zes maanden rijverbod na een dodelijk ongeval op de E17 in Kruisem. Bij het ongeval kwam een 40-jarige man uit Sint-Gillis-Waas om het leven.
  [naar artikel]
 37. Jonge bromfietser sterft na botsing op kruispunt (17/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 22-jarige bromfietser is vrijdagnacht om het leven gekomen bij een ongeval in de Holstraat in Sint-Gillis-Waas.
  [naar artikel]
 38. Parket onderzoekt dodelijk ongeval met tractor in Sint-Niklaas (17/04/2019 - Metro)
  In Sint-Niklaas is woensdagmiddag de bestuurder van een tractor om het leven gekomen bij een ongeval. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De man zou mogelijk per ongeluk onder het voertuig terecht gekomen zijn. Daarbij was ook een loonwerker betrokken, maar of die iets met het ongeval te maken heeft, kan woensdagavond niet worden uitgesloten. Om de precieze oorzaak van het ongeval te reconstrueren is een verkeersdeskundige aangesteld. Ook een wetsgeneesheer onderzoekt de zaak. Dat onderzoek zal nog tot vrijdag duren. bron: Belga Het bericht Parket onderzoekt dodelijk ongeval met tractor in Sint-Niklaas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Woonzorgcentrum in Wichelen plaatst containers voor "coronapersoneel", dodentol neemt toe in woonzorgcentrum Sint-Gillis-Waas (01/04/2020 - VRT NWS)
  De uitbraak van Covid-19 in het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Sint-Gillis-Waas blijft doden eisen. Een 25-tal mensen zijn er mogelijk besmet, 8 mensen zijn overleden. Het woonzorgcentrum van Wichelen plaatst containers voor het personeel dat werkt op de besmette corona-afdeling. Zo moeten ze niet in contact komen met ander personeel en wordt het virus minder verspreid.
  [naar artikel]
 40. Fietser komt om bij ongeval met vrachtwagen in Sint-Niklaas (20/10/2020 - VRT NWS)
  In Sint-Niklaas is deze ochtend een fietser om het leven gekomen bij een ongeval met een vrachtwagen. Het parket onderzoekt of het om een dodehoekongeval gaat.
  [naar artikel]
 41. Dodelijk ongeval op E17: Poolse vrachtwagenchauffeur had niet gedronken (02/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De vrachtwagenchauffeur die betrokken was bij het dodelijke verkeersongeval op de E17 afgelopen weekend, een 21-jarige Pool, legde een negatieve ademtest af. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Bij het ongeval kwam een 40-jarige man uit Sint-Gillis-Waas om het leven.
  [naar artikel]
 42. Twee gewonden na zware crash in Sint-Gillis-Waas (30/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Gillis-Waas zijn afgelopen nacht 2 gewonden gevallen bij een zware crash. Iets na middernacht verloor de bestuurder in een bocht in de Sint-Niklaasstraat aan hoge snelheid de controle over zijn stuur. De wagen slipte en ramde aan de linkerkant van de weg een haag en enkele paaltjes die de rijbaan en het fietspad scheiden. Na enkele keren over de kop te zijn gegaan kwam de auto zo’n 50 meter verderop op zijn zij tot stilstand op het fietspad. Beide inzittenden, een jonge man en een jonge vrouw, werden gewond naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 43. Veertienjarige komt om bij ongeval met tractor in Zwitserland (21/09/2019 - Metro)
  Bij een ongeval met een tractor is een 14-jarige omgekomen in Zwitserland. Dat communiceerde de politie zaterdag. De adolescent zou tijdens het ongeval in Orsières in het kanton Wallis op de aanhangwagen van het voertuig hebben gezeten. De 58-jarige bestuurder van de tractor ging om een nog onbekende oorzaak op het tegengestelde baanvak rijden en botste daar met een wagen. De 14-jarige en een 60-jarige die ook op de aanhangwagen zat, werden daarbij van het voertuig geslingerd. De zestiger raakte ernstig gewond en werd met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De 14-jarige stierf ter plekke. De bestuurder van de tractor raakte lichtgewond. bron: Belga Het bericht Veertienjarige komt om bij ongeval met tractor in Zwitserland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Bestuurder verongelukt na klap tegen vrachtwagen (01/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de E17 in Kruishoutem gebeurde omstreeks 5 uur een zwaar ongeval. In de richting van Kortrijk botste op het rechterrijvak een auto achteraan op een vrachtwagen. De autobestuurder, een man van 40 jaar uit Sint-Gillis-Waas, overleefde de klap niet. Het parket van Oost-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.
  [naar artikel]
 45. Oldtimer van 73 jaar oud botst met hypermoderne Tesla: “Een kleine nachtmerrie” (19/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas gebeurde zondagochtend een opmerkelijk ongeval. Een hypermoderne Tesla kwam er zwaar in aanrijding met een oldtimer van maar liefst 73 jaar oud.
  [naar artikel]
 46. Beveren, Sint-Gillis-Waas en Stekene werken samen bij grenscontroles met Nederland: "We moeten maar weinig mensen terugsturen" (14/04/2020 - VRT NWS)
  Beveren, Sint-Gillis-Waas en Stekene werken samen om de grenscontroles met Nederland beter op te volgen. De controles zijn strenger geworden en dat levert goede resultaten op. "Het aantal mensen dat teruggezonden wordt is minimaal. Het gaat maar om enkele per dag", vertelt burgemeester van Stekene Stany De Rechter (Open Vld).
  [naar artikel]
 47. Oldtimer van 73 jaar oud, onderweg naar beurs, botst met hypermoderne Tesla (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas gebeurde zondagochtend een opmerkelijk ongeval. Een hypermoderne Tesla kwam er zwaar in aanrijding met een oldtimer van maar liefst 73 jaar oud.
  [naar artikel]
 48. Oldtimer van 73 jaar oud, onderweg naar beurs, botst met hypermoderne Tesla (19/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas gebeurde deze ochtend een opmerkelijk ongeval. Een hypermoderne Tesla kwam er zwaar in aanrijding met een oldtimer van maar liefst 73 jaar oud.
  [naar artikel]
 49. Dodelijk ongeval in Sint-Gillis (19/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de Fonsnylaan in de Brusselse gemeente Sint-Gillis is zaterdagochtend een persoon om het leven gekomen bij een verkeersongeval.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.