Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 January 2021
09:44 uur

G4S vindt opvolger voor ex-topman Van Avermaet

De Tijd

13/01/2021 - 18:55

18:52 Het bewakingsbedrijf G4S heeft Bruin Bourgois aangesteld als nieuwe topman in België. Hij moet het bedrijf in rustig vaarwater brengen na het tumultueuze vertrek van Jean-Paul Van Avermaet naar Bpost.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ING promoveert risicodirecteur tot topman als opvolger Hamers (19/06/2020 - Express)
  ING heeft Steven van Rijswijk benoemd tot de nieuwe topman van de bank. Op dit moment is hij de eindverantwoordelijke... The post ING promoveert risicodirecteur tot topman als opvolger Hamers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Bpost krijgt nieuwe baas: Jean-Paul Van Avermaet komt over van G4S (06/11/2019 - VRT NWS)
  Jean-Paul Van Avermaet wordt de nieuwe CEO van Bpost. Van Avermaet is op dit moment nog de topman van de Belgische tak van beveiligingsbedrijf G4S. Als CEO bij Bpost zal Van Avermaet Koen Van Gerven opvolgen, die afgelopen zomer aankondigde dat hij begin volgend jaar stopt.
  [naar artikel]
 3. Het is rond: Van Avermaet blijft bij opvolger BMC-ploeg (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kogel is door de kerk: Greg Van Avermaet rijdt volgend jaar voor de nieuwe ploeg van Jim Ochowicz. Hoe het team zal heten is nog niet bekend....
  [naar artikel]
 4. Van Avermaet vestigt hoop op Vlaamse koersen (07/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet (34) krabt zich in de haren: geen Strade Bianche, geen Parijs-Nice. Ploeg CCC vindt dat organisator ASO onvoldoende voorbereid is op een coronabesmetting. Dus vertrekt Van Avermaet maar op hoogtestage.
  [naar artikel]
 5. ING promoveert risicodirecteur tot topman als opvolger Hamers (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ING heeft Steven van Rijswijk benoemd tot de nieuwe topman van de bank. Op dit moment is hij de eindverantwoordelijke voor risico-inschattingen...
  [naar artikel]
 6. Van Avermaet en Wellens hopen op superdag, De Plus wil leren en genieten (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag is het D-day voor de wielrenners op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Greg Van Avermaet, een van de Belgische speerpunten, vindt
  [naar artikel]
 7. Greg Van Avermaet mikt zondag met CCC op top vijf in ploegentijdrit: “Al een tijdje mee bezig” (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor Greg Van Avermaet wordt het de eerste Tour in de kleuren van CCC. Het Poolse team is de opvolger van BMC, tweevoudig wereldkampioen en vorig jaar nog winnaar van de ploegentijdrit in de Tour, en dus ligt de focus al op de race tegen de klok van zondag. “Winnen zal moeilijk zijn, een plaats in de top vijf moet er toch inzitten”, verklaarde Van Avermaet vrijdag.
  [naar artikel]
 8. Vindt ploeg van Van Avermaet nieuwe sponsor? ‘Rally’ wordt genoemd als opvolger van CCC (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  CCC houdt er als sponsor mee op, maar teammanager Jim Ochowicz (68) geeft zich niet gewonnen. Als de ­geruchten kloppen, staat Ochowicz op het punt...
  [naar artikel]
 9. Bpost-topman klampt zich vast aan zijn droomjob (25/09/2020 - De Tijd)
  22:23 Door een vervelend dossier uit zijn vorige leven als topman van het beveiligingsbedrijf G4S heeft Bpost-topman Jean-Paul Van Avermaet zich in een bijna uitzichtloze situatie gemanoeuvreerd. Maar hij k...
  [naar artikel]
 10. N-VA vraagt hoorzitting over bpost: “Topman Van Avermaet zag nieuwe piek in pakjes totaal niet aankomen” (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens N-VA-Kamerlid Michael Freilich heeft Jean-Paul Van Avermaet, de ceo van bpost, op 4 november verschillende keren tegen analisten gezegd dat er geen nieuwe piek in het aantal pakjes zat aan te komen. Nochtans was de nieuwe lockdown toen al in voege gegaan. Freilich vindt het dan ook onbegrijpelijk dat Van Avermaet geen lessen lijkt te hebben getrokken uit de eerste lockdown, en dat de grote baas van de post een piek zelfs in deze eindejaarsperiode niet zag aankomen. N-VA vraagt een hoorzitting in het parlement.
  [naar artikel]
 11. Bewakingsagent Van Avermaet moet Bpost oplappen (06/11/2019 - De Tijd)
  22:19 Jean-Paul Van Avermaet is de nieuwe CEO van Bpost. De Belgische topman van de beveiligingsreus G4S krijgt heel wat uitdagingen op zijn bord bij het beursgenoteerde postbedrijf: de dalende brievenpost,...
  [naar artikel]
 12. Oude en nieuwe topman Alibaba rocken voor tienduizenden personeelsleden (11/09/2019 - De Tijd)
  09:46 Alibaba-topman Jack Ma heeft dinsdagavond als een ware rockster de fakkel doorgegeven aan zijn opvolger Daniel Zhang.
  [naar artikel]
 13. Opvolger van Catherine De Bolle is bekend: Marc De Mesmaeker is de nieuwe topman bij de federale politie (07/06/2018 - VRT NWS)
  Marc De Mesmaeker wordt de nieuwe topman bij de federale politie. Dat heeft de regering zopas beslist. De 57-jarige De Mesmaeker - voor alle duidelijkheid niét de gelijknamige N-VA-politicus - is de opvolger van Catherine De Bolle, de nieuwe Europolbaas.
  [naar artikel]
 14. LIVE PARIJS-ROUBAIX: Wie wordt de opvolger van Greg Van Avermaet? (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na de Ronde van Vlaanderen staat Parijs-Roubaix op het programma. Greg Van Avermaet won de Helleklassieker vorig jaar en de kopman van BMC...
  [naar artikel]
 15. Serge Pauwels wordt ploegmaat Van Avermaet bij CCC (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Serge Pauwels fietst volgend seizoen voor het Poolse CCC, de opvolger van BMC. De Antwerpenaar verlaat Team Dimension Data en wordt ploegmaat van Greg Van Avermaet.
  [naar artikel]
 16. Bpost-baas Van Avermaet verdacht van illegale marktpraktijken (16/06/2020 - De Morgen)
  Er loopt een grootschalig onderzoek naar misbruik in de sector van ­beveiligingsfirma's. Als topman van G4S zou de huidige ceo van Bpost, Jean-Paul Van Avermaet, prijsafspraken hebben gemaakt met sectorgenoten. Dat berichten de kranten van Mediahuis vandaag.
  [naar artikel]
 17. NMBS: Jo Cornu blijft CEO tot headhunter opvolger vindt (29/08/2016 - Knack)
  Het kantoor Odgers Berndtson heeft de opdracht gekregen om een opvolger te zoeken.
  [naar artikel]
 18. Topman Samsung zoekt opvolger buiten de familie, maar experts reageren sceptisch (07/05/2020 - Express)
  Bij het Zuid-Koreaanse technologieconcern Samsung zal de leiding over het concern niet langer automatisch naar de volgende generatie van de... The post Topman Samsung zoekt opvolger buiten de familie, maar experts reageren sceptisch appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Jean-Paul Van Avermaet begint donderdag als Bpost-CEO (26/02/2020 - Express)
  Bij Bpost zwaait CEO Koen Van Gerven (61) woensdag af na zes jaar aan het hoofd van het postbedrijf. Zijn opvolger Jean-Paul Van Avermaet (52) neemt donderdag officieel de teugels in handen. Van Gerven – die Johnny Thijs in februari 2014 opvolgde – maakte in augustus al bekend dat hij geen kandidaat was voor een […] The post Jean-Paul Van Avermaet begint donderdag als Bpost-CEO appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. Bpost-topman moet zich verantwoorden in de Kamer (25/09/2020 - Express)
  Jean-Paul Van Avermaet wordt op 6 oktober naar de Kamer gesommeerd om een woordje uitleg te geven. De topman van... The post Bpost-topman moet zich verantwoorden in de Kamer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Parlement roept Bpost-topman op het matje (24/09/2020 - De Tijd)
  17:40 Jean-Paul Van Avermaet wordt begin oktober in de Kamer gehoord, heeft minister Philippe De Backer donderdag gezegd. De Bpost-topman moet uitleg geven over de onderzoeken die tegen hem lopen.
  [naar artikel]
 22. Van Avermaet: 'Benen zijn sterk' (13/04/2019 - De Morgen)
  Wordt Greg Van Avermaet kopman voor Tom Boonen en Philippe Gilbert? Sep Vanmarcke vindt het alvast een goed idee. Zijn collega van BMC hoopt zondag in Richmond de kroon op een lang seizoen te zetten.
  [naar artikel]
 23. Afscheid in mineur of schoonheid voor Fiat-topman Sergio Marchionne? De meningen lopen uiteen (29/05/2018 - Knack)
  Nog drie keer slapen en FCA-topman Marchionne maakt een nieuw masterplan bekend voor de Italiaans/Amerikaanse autogroep, inclusief de naam van zijn opvolger. Terugblik op een bewogen carrière.
  [naar artikel]
 24. LIVE EK WIELRENNEN. Start in de Schotse regen, België rekent op Van Aert en Van Avermaet om nieuwe medaille te pakken (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie volgt Alexander Kristoff op als Europees kampioen wegwielrennen? De vraag van de dag waarop u hier een antwoord vindt. Greg Van Avermaet en...
  [naar artikel]
 25. Claudia Van Avermaet: 'Greg vindt yoga zweverig. Maar hij zou er écht iets aan hebben' (17/12/2017 - Knack)
  Ze schrijft boeken die je helpen om 'de beste versie van jezelf' te worden. Haar broer is goed op weg: in 2017 viel Greg Van Avermaet niet te stuiten. Claudia Van Avermaet over leven en lijden, en over koersen tot je erbij neervalt. 'Ik was kwaad op mijn burn-out: "Hoe lang gaat dat hier nog duren?!"'
  [naar artikel]
 26. Topman Planbureau vindt minimumpensioen van 1.500 euro "populistisch" (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De topman van het Federaal Planbureau, Philippe Donnay, vindt het voorstel van verschillende politieke partijen om een minimumpensioen van 1.500...
  [naar artikel]
 27. Topman Bpost in nauwe schoentjes: hoelang kan Van Avermaet nog blijven zitten? (23/09/2020 - De Morgen)
  Het rommelt aan de top bij Bpost. CEO Jean-Paul Van Avermaet komt steeds meer in nauwe schoentjes. De vraag is hoelang zijn positie nog houdbaar blijft.
  [naar artikel]
 28. Football Talk. Iran vindt Kroatische opvolger voor Marc Wilmots (06/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Iraanse voetbalbond heeft donderdag de Kroaat Dragan Skocic aangesteld als nieuwe bondscoach. De 51-jarige Skocic is de opvolger van onze...
  [naar artikel]
 29. KOERS KORT. Vanthourenhout krijgt nieuw en verbeterd contract bij Marlux-Bingoal - Van Avermaet gaat voor winst in Strade Bianche (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet voert zaterdag de selectie van CCC aan in de Strade Bianche (WorldTour). Op de Italiaanse grindwegen vindt hij een parcours op...
  [naar artikel]
 30. De erfenis van Maggie De Block: 'De gevolgen van haar beleid zijn desastreus' (12/03/2019 - Knack)
  Tijdens de aflopende regeerperiode is onze gezondheidszorg erop achteruitgegaan, vindt Paul Callewaert, topman van het socialistische ziekenfonds. 'Maggie De Block heeft stenen verlegd waarover haar opvolger zal struikelen.'
  [naar artikel]
 31. Greg Van Avermaet: “Als de Tour wil dat we blijven komen, moeten ze ons ook eten geven” (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eindelijk een geaccidenteerd parcours, eindelijk waaiervorming. Het was geen toeval dat er met Van Avermaet (4de), Keukeleire (6de) en Benoot (8ste) voor de eerste keer in deze Tour drie Vlamingen in de top 10 eindigden. Dit is het domein waarop ze zich als een vis in het water voelen. En zo zouden er best wat meer ritten mogen zijn, vindt Greg Van Avermaet. “Ik hoop dat Gouvenou dit gezien heeft”, richtte hij zich veelzeggend tot de parcoursbouwer van de Tour.
  [naar artikel]
 32. Greg Van Avermaet: “Als de Tour wil dat we blijven komen, moeten ze ons ook eten geven” (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Eindelijk een geaccidenteerd parcours, eindelijk waaiervorming. Het was geen toeval dat er met Van Avermaet (4de), Keukeleire (6de) en Benoot (8ste) voor de eerste keer in deze Tour drie Vlamingen in de top 10 eindigden. Dit is het domein waarop ze zich als een vis in het water voelen. En zo zouden er best wat meer ritten mogen zijn, vindt Greg Van Avermaet. “Ik hoop dat Gouvenou dit gezien heeft”, richtte hij zich veelzeggend tot de parcoursbouwer van de Tour.
  [naar artikel]
 33. Philips-topman verdient 68 keer zoveel als werknemer en vindt dat "goed te verdedigen" (08/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philips-topman Frans van Houten vindt zijn beloning, die 68 keer zo hoog is als van de gemiddelde werknemer bij het Nederlandse...
  [naar artikel]
 34. Jean-Paul Van Avermaet nieuwe CEO Bpost (06/11/2019 - De Tijd)
  17:30 Jean-Paul Van Avermaet, de Belgische topman van de bewakingsfirma G4S, volgt Koen Van Gerven op als nieuwe CEO van Bpost.
  [naar artikel]
 35. Ligt toekomst van Van Avermaet bij BMC? Volgens 'Gouden Greg' wel, maar zo zeker is dat niet (01/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wat vindt u hiervan: Greg Van Avermaet (32) rijdt volgend jaar voor Lotto-Soudal. Het klopt niet, maar het gerucht deed deze week wel
  [naar artikel]
 36. Ploegleider Van Avermaet boos over nummer van volgwagen (25/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Valerio Piva vindt het niet kunnen dat BMC voor de Omloop Het Nieuwsblad het nummer 24 kreeg bij de volgwagens. Hij vreest zijn renners, onder wie Greg Van Avermaet, niet op tijd te kunnen bijstaan bij materiaalpech.
  [naar artikel]
 37. Ploegleider Van Avermaet boos over nummer van volgwagen (25/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Valerio Piva vindt het niet kunnen dat BMC voor de Omloop Het Nieuwsblad het nummer 24 kreeg bij de volgwagens. Hij vreest zijn renners, onder wie Greg Van Avermaet, niet op tijd te kunnen bijstaan bij materiaalpech.
  [naar artikel]
 38. De logische verhuis van Van Avermaet: "Ik wil winnen, het hele jaar door" (11/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hij krijgt er een contract van drie jaar en vindt er zijn favoriete trainingsmaat en favoriete fietsenmerk. Eigenlijk, laat Greg Van Avermaet verstaan, is de keuze voor AG2R heel erg logisch.
  [naar artikel]
 39. Topman ziekenfonds: 'De ambities van De Block waren goed, maar de uitvoering was lamentabel' (12/03/2019 - Knack)
  Tijdens de aflopende regeerperiode is onze gezondheidszorg erop achteruitgegaan, zegt Paul Callewaert, topman van het socialistische ziekenfonds, in Knack. 'Maggie De Block heeft stenen verlegd waarover haar opvolger zal struikelen.'
  [naar artikel]
 40. Greg Van Avermaet trekt met grote ambities naar Strade Bianche: “Ik sta ik er altijd en het is één van de mooiste koersen” (06/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet voert zaterdag de selectie van CCC aan in de Strade Bianche (WorldTour). Op de Italiaanse grindwegen vindt hij een parcours op zijn maat. De olympisch kampioen gaat dan ook voluit voor winst in Toscane.
  [naar artikel]
 41. LIVE EK WIELRENNEN. Wie volgt Alexander Kristoff op? België rekent op Van Aert en Van Avermaet om nieuwe medaille te pakken (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie volgt Alexander Kristoff op als Europees kampioen wegwielrennen? De vraag van de dag waarop u hier een antwoord vindt. Greg Van Avermaet en...
  [naar artikel]
 42. Dit is het ideale scenario van Greg Van Avermaet voor de olympische wegrit (04/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdag is het D-day voor de wielrenners op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Greg Van Avermaet, een van de Belgische speerpunten, vindt in Brazilië geen parcours op zijn maat, daarvoor moet er te veel worden geklommen, maar toch kijkt hij met vertrouwen uit naar de wegrit.
  [naar artikel]
 43. Dit is het ideale scenario van Greg Van Avermaet voor de olympische wegrit (04/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag is het D-day voor de wielrenners op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Greg Van Avermaet, een van de Belgische speerpunten, vindt in Brazilië geen parcours op zijn maat, daarvoor moet er te veel worden geklommen, maar toch kijkt hij met vertrouwen uit naar de wegrit.
  [naar artikel]
 44. Vanden Stock ziet in Inbev-topman Van Damme gedroomde opvolger (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Wuyts: "Van Avermaet zal komende 5 jaar nog schitterende dingen winnen" (07/08/2016 - Sporza)
  Wielercommentator Michel Wuyts steekt de loftrompet over olympisch kampioen Greg Van Avermaet. "Hij heeft het zelf afgedwongen. Grandioos", vindt Wuyts.
  [naar artikel]
 46. Van Avermaet stopt z'n seizoen: "Trots dat ik kan afsluiten als beste van de wereld" (29/09/2017 - Sporza)
  Greg Van Avermaet vindt het welletjes geweest dit seizoen. Hij rijdt niet meer in Lombardije, ook al omdat de nummer 1 binnen is. "Het is misschien beter om een keer 2 weken vroeger te stoppen."
  [naar artikel]
 47. Van Avermaet voert bisnummer op in Ninove (31/07/2016 - Sporza)
  Greg Van Avermaet (BMC) heeft ook het criterium van Ninove voor zijn rekening genomen. Van Avermaet, die eerder deze week in Roeselare won, klopte Pantano en De Gendt in de sprint.
  [naar artikel]
 48. Greg Van Avermaet weet nu ook onder welke naam zijn nieuwe ploeg zal rijden: CCC Team (27/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Eerder raakte al bekend dat Continuum Sports vanaf 1 januari 2019 als opvolger van BMC de nieuwe ploeg van en rond Greg Van Avermaet zal zijn. Het was nog afwachten onder welke naam ze in het peloton zullen rondrijden, dat werd nu bekendgemaakt: CCC Team.
  [naar artikel]
 49. Pieterjan Renier nieuwe topman van Vlaamse energieregulator Vreg (29/09/2017 - VRT NWS)
  Vanaf 1 januari 2018 wordt Pieterjan Renier de nieuwe topman van de Vreg, de Vlaamse energieregulator.  Daarmee is er een definitieve opvolger voor André Pictoel, die in juni 2015 met pensioen is gegaan.                 
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.