Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 January 2021
10:26 uur

Cafetaria van Sporting Lokeren wordt vaccinatiecentrum, in Sint-Niklaas vaccineren ze in evenementenhal

VRT NWS

13/01/2021 - 19:04

De inwoners van Sint-Niklaas, Lokeren, Temse, Waasmunster en Moerbeke-Waas weten in welke 2 vaccinatiecentra ze binnenkort terecht kunnen voor een coronaprik: in Sint-Niklaas zal evenementenhal 't Bau-huis daar tijdelijk voor gebruikt worden en ook de cafetaria van voetbalclub Sporting Lokeren zal even veranderen in een vaccinatiehal.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vaccinatiecentrum Klein-Brabant komt in sport -en evenementenhal Puurs (13/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het vaccinatiecentrum voor het toedienen van de coronavaccins in de regio Klein-Brabant zal opgebouwd worden in de sport- en evenementenhal in Puurs (Puurs-Sint-Amands). Dat hebben de burgemeesters van Puurs-Sint-Amands en Bornem woensdagmiddag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 2. Laatste vaccinatiecentrum van Vlaanderen bekend (19/01/2021 - VRT NWS)
  Inwoners van Bierbeek, Lubbeek, Oud-Heverlee en Huldenberg weten eindelijk waar ze zich kunnen laten vaccineren: in evenementenhal De Roosenberg in Oud-Heverlee. Daarmee is het laatste vaccinatiecentrum van Vlaanderen bekend en weet iedereen waar naartoe.
  [naar artikel]
 3. Treinverkeer onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren (05/01/2019 - Metro)
  Het treinverkeer is vrijdagavond onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren, in beide richtingen, zo maakt Infrabel bekend. Aanleiding is een persoonsongeval in Belsele. De aanrijding gebeurde omstreeks 22.15 uur. bron: Belga Het bericht Treinverkeer onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Sporen weer vrij tussen Sint-Niklaas en Lokeren (25/06/2020 - De Morgen)
  Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren is donderdagochtend onderbroken geweest na de aanrijding van een persoon iets na 6 uur in de buurt van het station van Sint-Niklaas. Omstreeks 8 uur zijn beide sporen weer vrij. Dat meldt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.
  [naar artikel]
 5. Vaccinatie Zonhovense woonzorgcentra vanaf dinsdag 19 januari. Evenementenhal kandidaat-vaccinatiecentrum (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De vaccinatie van de bewoners van woonzorgcentra en daaraan gekoppelde serviceflats in Zonhoven start op dinsdag 19 januari. Zonhoven stelt zich als gemeente kandidaat om de evenementenhal als vaccinatiecentrum in te richten.
  [naar artikel]
 6. Defecte goederentrein in Belsele: geen treinen tussen Lokeren en Sint-Niklaas (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is sinds 8.45 uur in beide richtingen onderbroken. Dat meldt spoornetbeherder Infrabel.
  [naar artikel]
 7. Treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren hersteld (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er rijden opnieuw treinen tussen Sint-Niklaas en Lokeren na de aanrijding van een persoon eerder vanochtend.
  [naar artikel]
 8. Stad Leuven richt Brabanthal in als centraal vaccinatiecentrum: "Goed voor 4.000 vaccinaties per dag" (13/01/2021 - VRT NWS)
  In Leuven wordt de Brabanthal het vaccinatiecentrum voor de Leuvenaars. De stad gaat daar 7/7 tot zo’n 4.000 inwoners kunnen vaccineren. Daarnaast zal Leuven ook mobiele teams inzetten. Zij zullen moeilijk bereikbare groepen of mensen die minder mobiel zijn aan huis vaccineren.
  [naar artikel]
 9. Treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren stilgelegd na persoonsongeval (05/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het treinverkeer is vanavond onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren, in beide richtingen, zo maakt Infrabel bekend. Aanleiding is een...
  [naar artikel]
 10. Cultuurcentrum De Mol in Lier wordt vaccinatiecentrum voor eerstelijnszone Pallieterland (14/01/2021 - VRT NWS)
  Voor de eerstelijnszone Pallieterland in de regio Lier is nu ook een vaccinatiecentrum bekend. In het cultureel centrum De Mol in Lier zullen inwoners van Lier, Berlaar, Duffel, Nijlen en Ranst zich binnenkort kunnen laten vaccineren. "Het centrum is de beste plek om zo veel mogelijk mensen te vaccineren", zegt de Lierse burgemeester Frank Boogaerts.
  [naar artikel]
 11. Geen treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er rijden vanochtend geen treinen tussen Sint-Niklaas en Lokeren na de aanrijding van een persoon.
  [naar artikel]
 12. Geen treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren (25/06/2020 - De Morgen)
  Er rijden vanochtend geen treinen tussen Sint-Niklaas en Lokeren na de aanrijding van een persoon.
  [naar artikel]
 13. Geen treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas door aanrijding (15/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Donderdag is het rond 18.50 uur tot een aanrijding gekomen tussen een goederentrein en een vrachtwagen, op een overweg in de Heerweg in Lokeren. Er vielen geen gewonden, maar het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is onderbroken. Dat meldt Frédéric Petit van Infrabel, die stelt dat er hierdoor de komende uren veel hinder zal zijn op de lijn Gent-Antwerpen.
  [naar artikel]
 14. Treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas onderbroken door defecte goederentrein (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is sinds 8.45 uur in beide richtingen onderbroken. Dat meldt spoornetbeherder Infrabel.
  [naar artikel]
 15. Treinverkeer onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren na ongeval in Belsele (10/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de spoorlijn Gent-Antwerpen is dinsdagnamiddag een persoon door een trein aangereden nabij de stopplaats van Belsele. Het spoorverkeer is in beide richtingen onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren. Dat melden spoorwegmaatschappij NMBS en spoornetbeheerder Infrabel.
  [naar artikel]
 16. Zo ziet een vaccinatiecentrum eruit: “De motivatie is groot om zo snel mogelijk te beginnen vaccineren” (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een week nadat Oostende besliste om het Kursaal in te richten als vaccinatiecentrum staat de inrichting al klaar. In de ruime inkomhal werden vier vaccinatielijnen ingericht om de komende maanden 75.000 mensen te vaccineren. Oostende heeft als eerste West-Vlaamse de infrastructuur klaargezet. Vlaams minister Bart Somers kwam zaterdagmorgen al eens een kijkje nemen.
  [naar artikel]
 17. Opnieuw treinverkeer mogelijk tussen Sint-Niklaas en Lokeren na schade aan bovenleiding (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren, op de belangrijke spoorlijn tussen Antwerpen en Gent, kan vandaag opnieuw normaal verlopen.
  [naar artikel]
 18. Treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas blijft nog dagenlang onderbroken: 5.885 dwarsliggers beschadigd (10/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het ongeval met een goederentrein van donderdag waardoor het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas onderbroken is, zal nog tot dinsdagmorgen voor hinder zorgen. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel, die 5.885 dwarsliggers moet vervangen.
  [naar artikel]
 19. Opnieuw treinen tussen Sint-Niklaas en Lokeren na persoonsaanrijding (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er rijden opnieuw treinen tussen Sint-Niklaas en Lokeren na de aanrijding van een persoon eerder vanochtend.
  [naar artikel]
 20. Persoonsaanrijding in station Sint-Niklaas: treinverkeer hersteld naar Antwerpen en Temse (14/01/2019 - Metro)
  Tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse is er maandagavond sinds 22.15 uur opnieuw treinverkeer mogelijk. Rond 20.30 uur was er een persoonsongeval in het station van Sint-Niklaas, maar er zijn intussen weer drie van de zes sporen beschikbaar, zegt spoornetbeheerder Infrabel. Een goederentrein die op weg was naar Antwerpen had een persoon aangereden aan het station van Sint-Niklaas, liet Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken eerder op de avond weten. Daardoor was het treinverkeer tussen Antwerpen-Berchem en Sint-Niklaas versperd. Maar de spoorhinder is inmiddels grotendeels achter de rug. “Sinds 22u15 is er opnieuw treinverkeer mogelijk tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse. In het station beschikken we momenteel over drie van de zes sporen en dat is voldoende om het treinverkeer te kunnen organiseren”, zegt Baeken. “Er zullen wel nog gevolgsvertragingen zijn tot het einde van treindienst.” De NMBS had na het ongeval vervangbussen ingelegd tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse. In de mate van het mogelijke werden toen ook treinen omgeleid via Mechelen en Dendermonde. bron: Belga Het bericht Persoonsaanrijding in station Sint-Niklaas: treinverkeer hersteld naar Antwerpen en Temse verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Defecte goederentrein blokkeert spoorverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een defecte goederentrein veroorzaakt hinder op het spoor tussen Lokeren en Sint-Niklaas.
  [naar artikel]
 22. Sporting Lokeren-iconen aangeslagen na het faillissement: “Doodjammer, degoutant, …” (20/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het doek is definitief gevallen over Sporting Lokeren. Het faillissement van Sporting Lokeren komt hard aan bij fans, medewerkers en spelers, maar ook bij oud-spelers.
  [naar artikel]
 23. Spoorverkeer weer normaal tussen Lokeren en Sint-Niklaas na aanrijding (16/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het spoorverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas, op de lijn Gent-Antwerpen, is vanochtend weer normaal hervat. Medewerkers van...
  [naar artikel]
 24. Brabanthal in Leuven kandidaat als vaccinatiecentrum (07/01/2021 - VRT NWS)
  De Brabanthal in Leuven, staat op de lijst van mogelijke vaccinatiecentra in de stad. Dat heeft burgemeester Mohamed Ridouani bevestigd aan Radio 2 Vlaams-Brabant. Ook de eigenaar van de evenementenhal in Haasrode ziet het helemaal zitten. Daarnaast wil burgemeester Ridouani zeker inzetten op mobiele teams die mensen aan huis gaan vaccineren.
  [naar artikel]
 25. Treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door luchtballon (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Momenteel is het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door een luchtballon die verstrikt geraakte in de bovenleiding. Meer details over de omstandigheden ontbreken nog. Medewerkers van Infrabel zijn ter plaatse.
  [naar artikel]
 26. Treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door luchtballon (02/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Momenteel is het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door een luchtballon die verstrikt geraakte in de bovenleiding. Meer details over de omstandigheden ontbreken nog. Medewerkers van Infrabel zijn ter plaatse.
  [naar artikel]
 27. Persoon aangereden aan station Sint-Niklaas: drie van de zes sporen weer vrij (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse is er sinds 22.15 uur opnieuw treinverkeer mogelijk. Rond 20.30 uur was er een...
  [naar artikel]
 28. Persoon aangereden bij station Sint-Niklaas: drie van de zes sporen weer vrij (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse is er sinds 22.15 uur opnieuw treinverkeer mogelijk. Rond 20.30 uur was er een...
  [naar artikel]
 29. Supporters over de teloorgang van Sporting Lokeren: ‘Dit is meer dan een club, maar ze hebben ons verwaarloosd’ (22/02/2020 - De Morgen)
  Voetbalclub Sporting Lokeren is aan het sterven. Het gevecht tegen de dood is lelijk en lijkt uitzichtloos. In de stad aan de Durme hebben de meeste mensen al een tijd afscheid genomen, maar de paar duizenden die toch vastklampen aan het laatste beetje hoop, zien in stilte af. Zij weten dat Lokeren zonder Sporting weer een anoniem stadje in het Waasland wordt. En dat steekt.
  [naar artikel]
 30. Persoon aangereden door trein aan station Sint-Niklaas: drie van de zes sporen weer vrij (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse is er sinds 22.15 uur opnieuw treinverkeer mogelijk. Rond 20.30 uur was er een...
  [naar artikel]
 31. Nog steeds geen treinen tussen Lokeren en Sint-Niklaas: wellicht nog tot en met het weekend problemen (10/05/2019 - VRT NWS)
  Er is nog steeds geen rechtstreekse treinverbinding tussen Gent en Antwerpen na een ongeval met een goederentrein gisterenochtend. De problemen tussen Lokeren en Sint-Niklaas zullen nog tot en met het weekend duren, zegt de NMBS.
  [naar artikel]
 32. Treinverkeer onderbroken tussen Sint-Niklaas en Lokeren na schade aan bovenleiding (29/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren, op de belangrijke spoorlijn tussen Antwerpen en Gent, is dinsdag sinds 16.30 uur onderbroken door schade aan de bovenleiding. Dat meldt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel. Op de plaats van het incident zou een trein met een vijftigtal reizigers geblokkeerd staan.
  [naar artikel]
 33. Treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door luchtballon (02/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Momenteel is het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Lokeren verstoord door een luchtballon die verstrikt geraakte in de bovenleiding. Dat meldt onze verslaggever ter plaatse.
  [naar artikel]
 34. Respectloze supporters van Sporting Lokeren niet meer welkom na wangedrag (26/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag is het feest op het veld van Sporting Lokeren. Het clubbestuur deelde een massa gratis tickets uit, waardoor de tribunes allicht helemaal vol zullen zitten. Maar vorige week kreeg de overwinning van Sporting Lokeren op Antwerp voor het bestuur van supportersclub 't Kapelleken uit Doorslaar een wrange nasmaak
  [naar artikel]
 35. Faillissement voor 1B-club Sporting Lokeren (20/04/2020 - Express)
  Voetbalclub Sporting Lokeren is maandag failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank van Dendermonde, schrijft Het Laatste Nieuws. Eerder op de dag... The post Faillissement voor 1B-club Sporting Lokeren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Treinverkeer verstoord na persoonsaanrijding in station Sint-Niklaas (14/01/2019 - Metro)
  Het treinverkeer tussen Antwerpen-Berchem en Sint-Niklaas is maandagavond onderbroken na een persoonsaanrijding in het station van Sint-Niklaas. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. Rond 20u30 reed een goederentrein die op weg was naar Antwerpen een persoon aan het station van Sint-Niklaas aan, laat Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken weten. “Hierdoor is het treinverkeer tussen Antwerpen-Berchem en Sint-Niklaas versperd”, klinkt het. De NMBS legt vervangbussen in tussen Antwerpen-Berchem en Lokeren en tussen Sint-Niklaas en Temse. In de mate van het mogelijke worden treinen ook omgeleid via Mechelen en Dendermonde. Infrabel hoopt dat er snel een spoor kan vrijkomen in het station. Hierdoor zou er dan opnieuw beperkt rechtstreeks treinverkeer mogelijk kunnen zijn tussen Antwerpen en Gent, meldt Baeken rond 21.30 uur. bron: Belga Het bericht Treinverkeer verstoord na persoonsaanrijding in station Sint-Niklaas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Faillissement onafwendbaar voor Sporting Lokeren? Investeerder haakt af (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De kans dat Sporting Lokeren straks de boeken moet neerleggen, wordt met de dag groter. De onderhandelingen met de buitenlandse investeerder waar...
  [naar artikel]
 38. Sporting Lokeren virtueel failliet: “Maandag 23 maart is absolute deadline” (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Louis de Vries heeft nog 10 dagen om een overnemer te vinden die de schuldenput van Sporting Lokeren wil derven. Anders wordt de club op maandag 23...
  [naar artikel]
 39. Opnieuw treinverkeer mogelijk tussen Sint-Niklaas en Lokeren na schade aan bovenleiding (29/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Er is dinsdagavond sinds 20.00 uur opnieuw treinverkeer mogelijk op één spoor tussen Sint-Niklaas en Lokeren, op de belangrijke spoorlijn tussen Antwerpen en Gent, nadat het verkeer om 16.30 uur onderbroken werd door schade aan de bovenleiding. Dat meldt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.
  [naar artikel]
 40. Treinen kunnen weer normaal rijden tussen Lokeren en Sint-Niklaas (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De treinen tussen Lokeren en Sint-Niklaas rijden vanochtend weer normaal. De herstellingswerken op de lijn zijn vannacht afgerond, meldt Frédéric...
  [naar artikel]
 41. Goederentrein ontspoord in Belsele, geen treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas (09/05/2019 - VRT NWS)
  In het station van Belsele, in Oost-Vlaanderen is rond kwart voor negen een goederentrein ontspoord. Er is in beide richtingen geen treinverkeer mogelijk tussen Lokeren en Sint-Niklaas, zegt Thomas Baeken van spoornetbeheerder Infrabel. Hoe de goederentrein is ontspoord, is nog niet duidelijk. 
  [naar artikel]
 42. Minderbroederssite wordt vaccinatiecentrum voor Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Minderbroederssite in het centrum van Sint-Truiden wordt het vaccinatiecentrum voor Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken. Dat hebben de gemeenten samen beslist.
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas onderbroken door ontspoorde goederentrein (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is sinds 8.45 uur in beide richtingen onderbroken door een ontspoorde goederentrein. Eén van de...
  [naar artikel]
 44. Schade aan sporen hersteld na treinongeval vorige week, treinen tussen Lokeren en Sint-Niklaas rijden weer normaal (14/05/2019 - VRT NWS)
  De treinen tussen Lokeren en Sint-Niklaas rijden weer normaal. Vorige week donderdag reed een goederentrein een tijdlang met een ontspoord wiel, waardoor er over vier kilometer afstand schade was aan de spoorinfrastructuur. De herstellingswerken zijn nu afgerond.
  [naar artikel]
 45. Rustige vastheid bij Sporting Lokeren (13/04/2019 - De Morgen)
  Sporting Lokeren speelt -we overdrijven amper - al vijf jaar met dezelfde ploeg. Met succes: vaste klant in play-off I, twee bekers, poules Europa League. Hoe doet Lokeren dat toch? Sportief directeur Willy Reynders geeft uitleg.
  [naar artikel]
 46. Sporting Lokeren gaat van kwaad naar erger, sponsordeal moet redding brengen (23/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Morgen/vrijdag (11u) zal voorzitter Louis de Vries van Sporting Lokeren zijn nieuwe sponsordeal toelichten. De nieuwe geldschieter zou een verbintenis aangaan voor de duur van vier seizoenen. Men hoopt daarna ook de Licentiecommissie van de KBVB te overtuigen om het licht op groen te zetten zodat de club zich weer op de transfermarkt kan begeven. Sporting Lokeren is momenteel de hekkensluiter in 1B.
  [naar artikel]
 47. Redt deal met buitenlandse investeerder Sporting Lokeren? (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens voorzitter Louis de Vries is er een akkoord in de maak dat Sporting Lokeren kan redden van het faillissement. “We zullen met een communiqué...
  [naar artikel]
 48. Fans Sporting Lokeren in rouw: “Eén van de zwartste dagen in ons leven” (20/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwacht is het nieuws van het faillissement van Sporting Lokeren niet, maar toch komt de klap keihard aan bij de trouwe supportersschare van de...
  [naar artikel]
 49. VIDEO. Sporting Hasselt lijdt eerste puntenverlies in eigen huis: “Zij parkeerden de bus” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sporting Hasselt heeft tegen Sint-Niklaas zijn eerste puntenverlies in eigen huis geleden. Een weinig creatief Sporting vond geen openingen in de bezoekende dubbele muur waardoor de match op een logische 0-0 eindigde.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.