Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
19:07 uur

KV Mechelen klopt aan bij AZ Alkmaar voor nieuwe spits

Gazet van Antwerpen

13/01/2021 - 19:11

KV Mechelen heeft een nieuwe spits in het vizier. Malinwa wil Ferdy Druijf (22) huren van AZ Alkmaar, het nummer 5 in de Nederlandse Eredivisie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eerste kennismaking met KV Mechelen-spits Ferdy Druijf (22): “Alleen invallen bij AZ was te weinig voor mij. Ik ben gretig” (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ferdy Druijf (22) is de nieuwe spits van KV Mechelen. Malinwa huurt de Nederlander van AZ Alkmaar tot het einde van het seizoen, met een aankoopoptie. “Mijn keuze voor KV was snel gemaakt.”
  [naar artikel]
 2. Eerste kennismaking met KV Mechelen-spits Ferdy Druijf (22): “Alleen invallen bij AZ was te weinig voor mij. Ik ben gretig” (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ferdy Druijf (22) is de nieuwe spits van KV Mechelen. Malinwa huurt de Nederlander van AZ Alkmaar tot het einde van het seizoen, met een aankoopoptie. “Mijn keuze voor KV was snel gemaakt.”
  [naar artikel]
 3. Officieel: nieuwe spits Ferdy Druijf voorgesteld bij KV Mechelen (14/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Ferdy Druijf is voorgesteld Achter de Kazerne. De nieuwe spits leek afgelopen dagen al op weg naar KV Mechelen en donderdagochtend tekende hij dan ook zijn contract. De 22-jarige Nederlander wordt tot eind dit seizoen gehuurd van AZ Alkmaar.
  [naar artikel]
 4. KV Mechelen huurt AZ-spits Ferdy Druijf (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits zo goed als beet: Ferdy Druijf (22, 1m90) wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van AZ. Dat bevestigde de trainer van de Eredivisieclub.
  [naar artikel]
 5. KV Mechelen huurt AZ-spits Ferdy Druijf met aankoopoptie (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits zo goed als beet: Ferdy Druijf (22, 1m90) wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van AZ. Dat bevestigde de trainer van de Eredivisieclub.
  [naar artikel]
 6. AZ Alkmaar volgt Cobbaut en El Messaoudi (14/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen dreigt twee beloftevolle spelers kwijt te gaan spelen aan een Nederlandse subtopper. AZ Alkmaar volgt de prestaties van Elias Cobbaut en Ahmed El Messaoudi op de voet.
  [naar artikel]
 7. Zó reageert ex-spits van KV Mechelen op racistische gezangen (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Benjamin Mokulu is al een hele tijd uit beeld verdwenen in de Jupiler Pro League. De Belgisch-Congolese spits ruilde begin 2015 KV Mechelen voor
  [naar artikel]
 8. Schoofs tekent bij in Mechelen want: “Alles klopt hier voor mij” (28/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Truienaar Rob Schoofs blijft KV Mechelen trouw. Hij ondertekende een nieuw contract tot 2024. “De club wilde graag met me verder. En voor mij klopt het plaatje hier”, aldus de ex-chouchou van STVV.
  [naar artikel]
 9. Klauss verkoos Standard boven KV Mechelen: “Keuze was snel gemaakt toen Standard kwam” (18/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen wilde hem, Standard ging er uiteindelijk mee lopen. Joao Klauss (23) werd gisteren voorgesteld als nieuwe spits van de Rouches. “KV Mechelen is ook een goede club, maar Standard is top in België”, zei de Braziliaan die woensdag voor het eerst in de basis wordt verwacht tegen ... KV Mechelen.
  [naar artikel]
 10. Na Avenatti ook Harbaoui in beeld bij KV Mechelen (06/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na een vrije dag hervat KV Mechelen vandaag de trainingen zonder nieuwe diepe spits. Felipe Avenatti (27) blijft in beeld, maar de Uruguayaan twijfelt zelf of hij een transfer naar KV Mechelen ziet zitten.
  [naar artikel]
 11. Aanwinst Kerim Mrabti voor het eerst in wedstrijdselectie KV Mechelen:“Dit is de club die ik zocht” (30/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na Gustav Engvall heeft KV Mechelen met Kerim Mrabti een tweede Zweedse spits in huis gehaald. De twee goede vrienden zitten tegen AA Gent voor het eerst samen in de voorlopige selectie. “Een tandem vormen met Gus? Bij Djurgardens was hij de spits en ik de nummer 10”, vertelt Mrabti in zijn eerste interview als speler van KV Mechelen.
  [naar artikel]
 12. Spits van Sint-Romboutstoren in Mechelen wordt gemaakt in karton  (21/02/2020 - VRT NWS)
  In Mechelen zoeken ze vrijwilligers om mee te bouwen aan de spits van de Sint-Romboutstoren. Dat zal gebeuren in de oude brandweerkazerne. De spits wordt gemaakt in karton naar aanleiding van de 500ste verjaardag van de toren.
  [naar artikel]
 13. KV Mechelen rond transfer af en haalt met Montenegrijnse international broodnodige spits (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen heeft zich versterkt met de Montenegrijnse spits fatos Beciraj. De 49-voudige international tekende een contract voor 3,5 seizoenen in het AFAS-stadion, zo maakte Malinwa vrijdagavond bekend.
  [naar artikel]
 14. Transfer Talk. Overbodige spelers verlaten Anderlecht - Klauss komt niet naar KV Mechelen (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoektocht naar een nieuwe spits loopt stroef bij KV Mechelen. Hoffenheim-spits João Klauss (23), die bovenaan het verlanglijstje stond, heeft Malinwa bedankt voor de interesse en geeft de voorkeur aan een andere (buitenlandse) optie. Eerder bleek Lukas Hinterseer (Hamburg) eveneens onhaalbaar. Ook Avenatti en Harbaoui werden al in verband gebracht met Malinwa. (ABD)
  [naar artikel]
 15. KV Mechelen verlengt contract van spits William Togui (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen heeft zijn Ivoriaanse spits William Togui langer aan de club verbonden. Hij ondertekende een contractverlenging tot 2024, zo bevestigt Malinwa vrijdag.
  [naar artikel]
 16. KV Mechelen dicht bij huurovereenkomst met AZ-spits Ferdy Druijf (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft zijn spits bijna beet: Ferdy Druijf (22, 1m90) wordt zo goed als zeker tot het einde van dit seizoen gehuurd van AZ. Dat bevestigde de trainer van de Eredivisieclub.
  [naar artikel]
 17. Vier eigenschappen van Ferdy Druijf, de spits die geen supersub wil zijn (15/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een golvende rosse kuif, modieus baardje en met zijn 1,90 meter een flinke kop groter dan veel van zijn ploegmaats. Met Ferdy Druijf (22) heeft KV Mechelen er een opvallende verschijning bij in zijn kern. De nieuwe spits van KV Mechelen, gehuurd bij AZ, voorgesteld aan de hand van vier eigenschappen, met hulp van zijn ex-ploegmaat Stijn Wuytens (ex-AZ, nu Lommel SK).
  [naar artikel]
 18. Tim Merlier geeft op in Alkmaar (11/08/2019 - Metro)
  Belgisch kampioen Tim Merlier, speerpunt van de Belgische selectie, heeft met nog ruim 25 kilometer voor de boeg opgegeven in de wegrit op het EK wielrennen in het Nederlandse Alkmaar. Dat heeft de Belgische wielerbond op Twitter meegedeeld. Merlier reed al vroeg in de koers lek. Door waaiervorming slaagde hij er niet meer in voorin te geraken. Met nog 17 km voor de boeg zijn er momenteel drie koplopers in Alkmaar: de Italiaan Elia Viviani, de Duitser Pascal Ackermann en ook Yves Lampaert. De drie hebben een voorsprong van 51 seconden. bron: Belga Het bericht Tim Merlier geeft op in Alkmaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Geen enkelbreuk voor KV Mechelen-spits Togui (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Geruststellend nieuws voor KV Mechelen. Spits William Togui (22) heeft tegen Tubeke al zeker geen fractuur aan de enkel opgelopen. Verder onderzoek moet later vandaag uitwijzen of het om een barstje in de enkel of zelfs alleen maar een kneuzing zou gaan.
  [naar artikel]
 20. Geen enkelbreuk voor KV Mechelen-spits Togui (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geruststellend nieuws voor KV Mechelen. Spits William Togui (22) heeft tegen Tubeke al zeker geen fractuur aan de enkel opgelopen. Verder onderzoek moet later vandaag uitwijzen of het om een barstje in de enkel of zelfs alleen maar een kneuzing zou gaan.
  [naar artikel]
 21. Geen nieuwe besmettingen bij KV Mechelen, spits William Togui moet nog weekje langer in quarantaine (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij KV Mechelen moet William Togui nog een week langer in quarantaine. Daardoor zal hij de match van vrijdag tegen Charleroi moeten missen. De spits testte gisteren licht positief maar heeft nog niet genoeg antistoffen opgebouwd. Togui begint al aan zijn derde week in quarantaine.
  [naar artikel]
 22. KV Mechelen verwelkomt broodnodige spits: “Een stier in de aanval” (12/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met Fatos Beciraj – spreek uit Be-tsji-raj – heeft KV Mechelen een spits van internationaal niveau gestrikt. De 29-jarige Montenegrijnse Kosovaar verbrak zijn dure contract bij Dinamo Moskou om bij Malinwa te vechten tegen de degradatie. Zijn troeven? Power, ervaring en een garantie op goals.
  [naar artikel]
 23. Transfer Talk. KV Mechelen maakt transfer Druijf officieel (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits beet: Ferdy Druijf (22, 1m90) wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van AZ. KV Mechelen heeft ook een stevige aankoopoptie bedongen hebben - Druijfs marktwaarde wordt op 2 miljoen euro geschat.
  [naar artikel]
 24. Tottenham betaalt ruim 20 miljoen euro voor Nederlandse spits (12/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse aanvaller Vincent Janssen ruilt AZ Alkmaar voor Tottenham. Dat hebben beide clubs dinsdag bevestigd. De 22-jarige spits tekende dinsdag een vierjarig contract bij de Spurs, met zijn overgang zou ruim twintig miljoen euro gemoeid zijn.
  [naar artikel]
 25. KV Mechelen en Beqiraj halen hun gram (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft vrijdag twee speeldagen schorsing, waarvan één met uitstel, en een boete van 800 euro opgelegd aan de nieuwe spits van KV Mechelen, Fatos Beqiraj.
  [naar artikel]
 26. De Camargo langer bij KV Mechelen: spits tekent bij tot medio 2021 (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Igor De Camargo doet er nog een jaartje bij Achter de Kazerne. De Braziliaanse Belg zat begin deze week rond de tafel met het clubbestuur van KV Mechelen en tekent nu bij voor één seizoen. De Kakkers zullen de 36-jarige spits dus nog zeker aan het werk kunnen zien tot medio 2021.
  [naar artikel]
 27. De Camargo langer bij KV Mechelen: spits tekent bij tot medio 2021 (05/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Igor De Camargo doet er nog een jaartje bij Achter de Kazerne. De Braziliaanse Belg zat begin deze week rond de tafel met het clubbestuur van KV Mechelen en tekent nu bij voor één seizoen. De Kakkers zullen de 36-jarige spits dus nog zeker aan het werk kunnen zien tot medio 2021.
  [naar artikel]
 28. KV Mechelen klopt Tubeke met kleinste verschil (02/09/2018 - Metro)
  KV Mechelen heeft vandaag op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van AFC Tubeke. De Fransman Clement Tainmont scoorde vlak voor rust het winnende doelpunt voor Malinwa. De wedstrijd werd in de blessuretijd nog ontsierd door een rode kaart voor Tubeke-aanvaller Banou Diawara voor een slag in het gezicht van Lucas Bijker. Mechelen (5 punten) wipt over Tubize naar de vierde plek in het klassement. Tubeke zakt naar de zevende en voorlaatste plek. De Waals-Brabanders putten 3 punten uit vier wedstrijden. bron: Belga Het bericht KV Mechelen klopt Tubeke met kleinste verschil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. AZ Alkmaar is het scoren verleerd (05/04/2019 - De Morgen)
  ALKMAAR
  [naar artikel]
 30. TT: KV Mechelen shopt weer Grieks, Storm naar OHL en nieuwe spits voor AA Gent (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met het nieuwe jaar is ook een nieuwe transferperiode aangebroken in binnen- en buitenland. Clubs gaan op zoek naar hun witte raaf/raven om
  [naar artikel]
 31. KV Mechelen heeft nieuwe spits beet: “Wil hier veel goals maken” (07/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen heeft vrijdag de transfer van de Servische aanvaller Stefan Drazic afgerond. Drazic komt over van FC Vozdovac in zijn thuisland en tekende in het AFAS Stadion een contract voor drie seizoenen.
  [naar artikel]
 32. KV Mechelen heeft nieuwe spits beet: “Wil hier veel goals maken” (07/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen heeft vrijdag de transfer van de Servische aanvaller Stefan Drazic afgerond. Drazic komt over van FC Vozdovac in zijn thuisland en tekende in het AFAS Stadion een contract voor drie seizoenen.
  [naar artikel]
 33. Standard klopt veerkrachtig KV Mechelen in eigen huis (17/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Mechelen is Marbella niet. Toch breidde Standard een vervolg aan zijn uitstekende stage, waar niet verloren werd in de oefenmatchen. De Rouches klopten KV Mechelen met 2-3. De Camargo bracht Malinwa twee keer langszij, maar de ingevallen Avenatti nekte Mechelen in de slotfase.
  [naar artikel]
 34. Klauss komt niet: Braziliaanse toptarget bedankt voor Mechelse interesse (10/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Joao Klauss (23) wordt niet de nieuwe spits van KV Mechelen. De Braziliaan stond met stip bovenaan het verlanglijstje van KV maar liet dit weekend weten dat hij niet ingaat op het voorstel van KV Mechelen.
  [naar artikel]
 35. Benavente uit quarantaine en in selectie voor wedstrijd tegen KV Mechelen (09/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Opluchting op de Bosuil. De nieuwe trainer Frank Vercauteren zal zondag op KV Mechelen dan toch een volwaardige spits de wei in kunnen sturen. Christian Benavente is, zoals verwacht, toegevoegd aan de selectie, wat betekent dat zijn quarantaineperiode net op tijd is afgelopen.
  [naar artikel]
 36. Bondscoach Verbrugghe op EK in Alkmaar: “Iedereen samen voor een kleine babbel” (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Rik Verbrugghe is momenteel met de Belgische selectie op het EK wielrennen in Alkmaar. De renners stroomden gisteren toe in het...
  [naar artikel]
 37. Bestuur KV Mechelen bevestigt: “Bandé blijft zeker dit seizoen” (01/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hassane Bandé (19) is gewild op de transfermarkt, maar het bestuur van KV Mechelen is stellig. De Burkinese spits vertrekt niet in de winter, zeggen voorzitter Johan Timmermans en de nieuwe sterke man Olivier Somers.
  [naar artikel]
 38. TT: KV Mechelen shopt weer Grieks, Musonda stap dichter bij AS Roma, Storm naar OHL en nieuwe spits voor AA Gent (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met het nieuwe jaar is ook een nieuwe transferperiode aangebroken in binnen- en buitenland. Clubs gaan op zoek naar hun witte raaf/raven om
  [naar artikel]
 39. Tainmont naar Mechelen, nieuwe spits voor Club Brugge (03/01/2018 - Sporza)
  Clément Tainmont trekt van Charleroi naar Mechelen. Club Brugge heeft de 18-jarige Krepin Diatta vastgelegd, hij maakt de overstap van het Noorse Sarpsborg.
  [naar artikel]
 40. Felipe Avenatti (Standard) in beeld bij KV Mechelen (29/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de zoektocht naar een nieuwe spits heeft KV Mechelen zijn pijlen gericht op Felipe Avenatti (27). De Uruguayaan zit bij Standard op een dood spoor en kan tijdens de winterstop worden uitgeleend.
  [naar artikel]
 41. Nieuw spitsengeweld wil zich bewijzen bij KV Mechelen: “Malinwa past perfect in het plaatje” (18/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Igor de Camargo werd bij KV Mechelen voorgesteld als het uithangbord, maar helaas: de 35-jarige spits is nog out. Een kans voor twee andere nieuwe spitsen – Gustav Engvall en William Togui – om zich tijdens de laatste voorbereidingsweken te bewijzen.
  [naar artikel]
 42. Genk klopt Mechelen (2-1), maar het was toch vooral de spelleiding die hoofdrol opeiste (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Racing Genk heeft vanavond de afsluiter van speeldag negen gewonnen tegen KV Mechelen. Nicolas Verdier opende de debatten namens Mechelen, maar
  [naar artikel]
 43. Transfer Talk. Hamdi Harbaoui kiest voor Moeskroen en tekent er contract van 1,5 jaar- Druijf nieuwe spits KV Mechelen (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hamdi Harbaoui (35) keert terug naar de Jupiler League. De gewezen spits van Lokeren en Anderlecht zag zijn contract bij het Qatarese Al-Arabi aflopen en was transfervrij. Menig club informeerde naar de voorwaarden van de gewezen topschutter uit onze competitie, zoals Waasland-Beveren, KV Mechelen, Sint-Truiden en vooral Zulte Waregem, dat in pole position lag om de spits terug naar het Regenboogstadion te halen. Ook het Qatarese Al-Khor was een, financieel interessante, optie voor Harbaoui. Maar uiteindelijk wordt het dus rode lantaarn Moeskroen. Hij tekent een contract van 1,5 jaar op Le Canonnier. Met slechts 16 goals uit 20 matchen hebben ‘Les Hurlus’ de slapste aanval van het hele pak. (MVS)
  [naar artikel]
 44. KV Mechelen klopt Tubeke met kleinste verschil (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van AFC Tubeke. De Fransman Clement Tainmont scoorde vlak voor rust...
  [naar artikel]
 45. Euromillions Basket League. Derde zege op rij voor Bavcevic bij Spirou, Luik klopt Mechelen (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nika Bavcevic heeft zijn start als coach van Charleroi niet gemist. Na een dubbele bekerzege knoopt Spirou onder zijn bewind ook in de competitie aan met de zege. Charleroi ging in Hasselt met 79-88 winnen op de elfde speeldag in de Euromillions Basketbal League. Luik klopt Kangoeroes Mechelen op eigen parket met 92-83.
  [naar artikel]
 46. Kwiek AA Gent verslaat mak AZ Alkmaar in galamatch (17/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Enkele dagen na de nederlaag tegen Sint-Truiden, zetten de Buffalo’s woensdagavond de puntjes op de i. AZ Alkmaar dat eerder tijdens deze voorbereiding nog te sterk bleek voor Club Brugge en Anderlecht, werd vlot verslagen in een aardig gevulde Ghelamco Arena.
  [naar artikel]
 47. Sylvère ‘den Beir’ Ganvoula: mislukt bij KV Mechelen en Anderlecht, gegeerd door Duitse topclub (10/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Borussia Mönchengladbach staat op kop in de Bundesliga. Gladbach is geïnteresseerd in Sylvère Ganvoula (23), de spits van tweedeklasser Bochum die al goed was 12 goals en 5 assists in 16 duels. Hij mag weg voor vijf miljoen. Tiens, diezelfde Ganvoula faalde bij Anderlecht en Mechelen en werd deze zomer voor een prikje verkocht door RSCA. Zo’n vlot scorende spits had paars-wit nochtans kunnen gebruiken.
  [naar artikel]
 48. Deel dak van AZ-stadion in Nederlandse Alkmaar ingestort (10/08/2019 - Metro)
  Een gedeelte van het dak van het stadion van voetbalclub AZ in het Nederlandse Alkmaar, het AFAS Stadion, is ingestort. De politie kan op dit moment niet meer informatie geven. Op Twitter is op foto’s te zien dat een gedeelte van het dak op de tribune terecht is gekomen. De politie en de brandweer zijn op weg naar het stadion. Bij AZ is op dit moment nog niemand bereikbaar voor informatie. bron: Belga Het bericht Deel dak van AZ-stadion in Nederlandse Alkmaar ingestort verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Topschutter Janssen ruilt AZ voor Tottenham (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse aanvaller Vincent Janssen ruilt AZ Alkmaar voor Tottenham. Dat hebben beide clubs vandaag bevestigd. De 22-jarige spits tekende
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.