Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 January 2021
07:50 uur

'Overnemer E5 Mode donderdag bekend'

De Tijd

13/01/2021 - 21:29

21:27 ZEB, de textielfamilie De Sutter, de Nederlandse ondernemers Lex Hes en een Deense groep zouden geïnteresseerd zijn in de kledingwinkelketen E5 Mode. De vakbonden verwachten dat donderdag een overwinn...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. FNG-overnemer en ‘mislukte bedrijvendokter’ besnuffelt E5-mode (14/01/2021 - Express)
  Nederlandse zakenman Martijn Rozenboom, de man die de winkels van FNG in onze buurlanden overnam, zou zich op het laatste nippertje ook kandidaat willen stellen voor E5-mode. Rozenboom is geen onbeschreven blad. In België leerden we hem kennen als de man die de Nederlandse winkels van het ter ziele gegane FNG overnam, met wisselend succes. […] The post FNG-overnemer en ‘mislukte bedrijvendokter’ besnuffelt E5-mode appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Helft winkels MS Mode gered (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De curatoren van MS Mode hebben een akkoord bereikt over een gedeeltelijke overname van de failliete kledingwinkelketen. De overnemer zou
  [naar artikel]
 3. E5 Mode op de rand van het faillissement (01/04/2020 - Express)
  De kledingketen E5 Mode heeft woensdag bescherming tegen zijn schuldeisers gekregen. Als er binnen drie maanden geen overnemer is gevonden,... The post E5 Mode op de rand van het faillissement appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Kledingketen MS Mode voor de helft gered (05/10/2016 - De Tijd)
  15:15 De curatoren hebben een akkoord bereikt over een gedeeltelijke overname van MS Mode. De overnemer zou voortgaan met 24 winkels.
  [naar artikel]
 5. Nieuwe eigenaar voor E5 Mode (30/12/2019 - Express)
  De Belgische kledingketen e5 mode wordt overgenomen door de Feniks Holding. Daardoor is de keten voor het eerst in veertig jaar niet meer in handen van de familie Kaesteker. E5 mode, met hoofdzetel in Sint-Niklaas, is met een zeventigtal winkels actief in Vlaanderen en Wallonië. Er werken ongeveer 400 mensen. De overnemer is Feniks Holding […] The post Nieuwe eigenaar voor E5 Mode appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Helft winkels MS Mode gered (05/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De curatoren van MS Mode hebben een akkoord bereikt over een gedeeltelijke overname van de failliete kledingwinkelketen. De overnemer zou voortgaan met 24 winkels en wil 60 procent van de arbeidsplaatsen behouden (wat zou overeenkomen met ongeveer 130 banen), zo werd vernomen bij de curatoren.
  [naar artikel]
 7. Helft winkels MS Mode gered (05/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De curatoren van MS Mode hebben een akkoord bereikt over een gedeeltelijke overname van de failliete kledingwinkelketen. De overnemer zou voortgaan met 24 winkels en wil 60 procent van de arbeidsplaatsen behouden (wat zou overeenkomen met ongeveer 130 banen), zo werd vernomen bij de curatoren.
  [naar artikel]
 8. Curatoren ontslaan werknemers MS Mode maar blijven overnemer zoeken (27/09/2016 - De Redactie)
  De curatoren van de failliete kledingwinkelketen MS Mode hebben de 220 werknemers ontslagen. Ze blijven wel optimistisch over een overname.
  [naar artikel]
 9. Overnemer gevonden voor MS Mode in België (05/10/2016 - De Redactie)
  Die wil verder met 24 winkels en 60 procent van personeel, zeggen de curatoren.
  [naar artikel]
 10. ACV vertrouwt Nederlandse kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen” (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf kandidaat-overnemers hebben zich gemeld voor modewinkelketen e5 mode, die tot eind januari bescherming tegen schuldeisers heeft. Een van die kandidaat-overnemers is de omstreden Nederlander Lex H., die een verleden van faillissementen met zich meedraagt en nu alles uit de kast zou halen om e5 mode in handen te krijgen. Dat is vernomen bij vakbond ACV Puls. “We hebben nochtans absoluut geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”, zegt vakbondsman Sven De Scheemaeker (ACV Puls).
  [naar artikel]
 11. Colruyts, textielbarons en Denen azen op E5 Mode (14/01/2021 - De Tijd)
  19:42 Er zijn drie formele kandidaten om de verlieslatende kledingketen E5 Mode over te nemen: de winkelgroep Colruyt, de textielfamilie De Sutter en de Deense modegroep BTX. Volgende week wordt bekend wie ...
  [naar artikel]
 12. “Lierse heeft overnemer gevonden” (25/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De kogel is door de kerk: Lierse heeft woensdag een definitieve overnemer gevonden. Ex-voetballer van Waregem David Nakhid neemt de club van De Pallieters over, weet Sporza. Donderdag verschijnt de voetbalclub voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS).
  [naar artikel]
 13. Lierse: "Hebben akkoord met overnemer" (26/04/2018 - Sporza)
  Lierse heeft een akkoord bereikt met een overnemer. Dat heeft de club bekend gemaakt op haar website. Vrijdag zal Lierse meer uitleg geven.
  [naar artikel]
 14. Sterren stralen op ‘Oscars van de Mode’ (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond werden in New York de CFDA Fashion Awards, ook wel bekend als de ‘Oscars van de mode’ uitgereikt. Zoals elk jaar zakten sterren uit de muziek-, mode- en filmwereld voor de gelegenheid af naar de Hammerstein Ball Room. Eerst flaneerden ze over de blauwe loper van het evenement, gesponsord door juwelenmerk Swarovski. En dat deden ze met een oog voor haute couture.
  [naar artikel]
 15. Overnemer voor Leuvens Würst-restaurant van Jeroen Meus gevonden (19/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Er is een overnemer gevonden voor het hotdogrestaurant Würst van Jeroen Meus in Leuven. Dat meldt VTM NIEUWS. Vorige maand raakte bekend dat de hotdogketen failliet was.
  [naar artikel]
 16. Minder collecties, virtuele catwalks of andere koopjesperiode: hoe zal Belgische mode-industrie er na corona uitzien?  (03/08/2020 - VRT NWS)
  Hoe zal de Belgische mode-industrie er na corona uitzien? De mode-industrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld, dat is al langer bekend en de drang om groener te worden leefde al een tijd bij verschillende ontwerpers en modehuizen. De kans bestaat nu dat het coronavirus voor een definitieve ommezwaai zal zorgen in het wereldje, omdat het systeem eenvoudigweg onhoudbaar aan het worden is. Alleen zal de klant zijn koopgedrag dan moeten aanpassen. Niets wordt weer zoals vroeger na corona, zelfs de mode niet.
  [naar artikel]
 17. Lierse maakt met David Nakhid overnemer bekend: “Laatste 72 uur waren een rollercoaster” (27/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zoals gisterenavond laat gemeld, heeft Lierse een overnemer gevonden. De nieuwe eigenaar van Lierse is David Nakhid, ex-profvoetballer van onder meer Waregem. “We zaten de laatste 72 uur op een rollercoaster”, vertelt Lierse-CEO Jan Van Elst aan onze redactie.
  [naar artikel]
 18. Curator zoekt overnemer voor failliete brasserie Elzenhof (23/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Berlaarse curator Maria Lambrechts gaat op zoek naar een overnemer voor brasserie-restaurant Elzenhof. De horecazaak op de Grote Markt in Lier werd donderdag door de ondernemingsrechtbank in Mechelen failliet verklaard. Lambrechts werkt hiervoor samen met Horeca Partners uit Antwerpen.
  [naar artikel]
 19. Zit mode in de genen? Vier fashion family’s aan het woord (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zo vader, zo zoon: een bekend concept in families van dokters of bakkers. Ook in de modewereld lijkt het alsof er een gen van generatie op generatie wordt doorgegeven. Zit stijl in het bloed? Vier fashionfamilies vertellen over hun mode-DNA.
  [naar artikel]
 20. In de mode, uit uw tv (10/04/2019 - De Morgen)
  Televisie en mode, het is een combinatie die het goed doet. Of het nu gaat over topmodellen, beginnende ontwerpers of complete make-overs. En nu is er ook In de mode, met Tiany Kiriloff. 'Dit programma bestond nog niet.' Sofie Mulders
  [naar artikel]
 21. First lady’s programma vol kunst en mode (23/05/2017 - De Standaard)
  De ‘First lady’s’ die donderdag met hun partners meereizen naar Brussel in het kader van de NAVO-top, krijgen een speciaal programma vol Belgische kunst en mode voorgeschoteld.
  [naar artikel]
 22. Licht aan het einde van de tunnel voor Lierse?: “Overnemer tekent dit weekend” (16/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er zou dan toch een overnemer in zicht zijn voor het noodlijdende Lierse. De club liet gisteren aan de spelers en technische staf weten dat er normaal gezien dit weekend een akkoord wordt getekend met de nieuwe overnemer. De groep rond ex-Waregem-speler David Nakhid lijkt de beste papieren te hebben.
  [naar artikel]
 23. Winkelketen e5 mode overgenomen (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische kledingketen e5 mode wordt overgenomen door de Feniks Holding. Dat meldt e5 mode maandag en bevestigt ook aandeelhouder Shopinvest.
  [naar artikel]
 24. Eerste week van de Belgische mode van start (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Van 14 tot en met 20 oktober vindt voor het eerst De Week van de Belgische mode plaats. Het initiatief, in het leven geroepen door de Belgische Modefederatie Creamoda en de federatie voor zelfstandige modedetailhandel Mode Unie, moet mode van eigen bodem meer gaan promoten.
  [naar artikel]
 25. Vermaarde Club van Lotharingen in Brussel zoekt overnemer (11/05/2020 - VRT NWS)
  De Club van Lotharingen, ook bekend als Cercle de Lorraine, zoekt een overnemer en vraagt bescherming tegen schuldeisers. Dat schrijft L'Echo. De "Cercle" in Brussel, gelegen tussen de Wolstraat en het Poelaertplein, aan de overzijde van het Justitiepaleis, is een tweetalige zakenclub en ontmoetingsplaats voor bedrijfsleiders, politici en andere invloedrijke figuren. Oorzaak van de problemen is de coronacrisis, zegt de directie.
  [naar artikel]
 26. Brussels Sheraton heeft overnemer gevonden (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Sheraton-hotel in Brussel heeft een overnemer gevonden. Dat schrijven La Libre Belgique en L’Echo maandagavond op hun site. Het hotel moest eind vorig jaar de deuren sluiten na een failliet. De overnemer van het hotel aan het Rogierplein is Primecity Investment PLC, een van oorsprong Cypriotische vastgoedinvesteerder die zowat 8.800 kamers in 60 Duitse hotels in portefeuille heeft.
  [naar artikel]
 27. 'Onze sterren zijn uitstalkasten geworden' (13/04/2019 - De Morgen)
  Alles in mode evolueert, ook mode zelf. Steeds meer modemensen lijken zich af te zetten tegen de grote modehuizen en grote ketens. De nieuwe onderstroom in de mode kiest voor traag en klein. De komende weken zoekt DM Magazine de gezichten achter die tegendraadse mode op. Vandaag: Jean Colonna, de no-fashion modeontwerper.
  [naar artikel]
 28. Afscheid van 'Mama E5 Mode' (14/04/2019 - De Morgen)
  Griet Talpe, medestichtster van E5 Mode, kreeg gisteren de eer die 'de ziel van het bedrijf' toebehoort. Alle winkels van E5 Mode bleven dicht, zodat de bijna 500 personeelsleden konden afzakken naar Waasmunster. Ann De Boeck
  [naar artikel]
 29. Hippe Belg wil massaal Deense mode dragen (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van Deense mode-items is in België in 2018 met 13,7% gestegen. Dat heeft het Dansk Mode & Textil (DMOGT) bekendgemaakt na afloop van de...
  [naar artikel]
 30. Deze Antwerpse MS Mode-winkels hebben het faillissement overleefd (13/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De eerste winkels van kledingwinkelketen MS Mode die het faillissement overleefden, hebben donderdag de deuren geopend. Tegen eind volgende week zouden de 24 geredde winkels open moeten zijn.
  [naar artikel]
 31. Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden (27/04/2018 - Metro)
  SK Lierse was dringend op zoek naar een overnemer en heeft die ook gevonden. “Witte rook op het Lisp. Lierse heeft een deal bereikt met een overnemer”, twitterde de club uit eerste B vrijdagavond. Dat is ook meteen de enige informatie die de club geeft. “Verdere details volgen vrijdag via onze officiële kanalen”, klinkt het. . bron: Belga Het bericht Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Neemt Wim Ballieu (Balls & Glory) Würst over? (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een overnemer gevonden voor het failliete hotdogrestaurant Würst. Als meest geciteerde kandidaat-overnemer valt de naam van Wim Ballieu...
  [naar artikel]
 33. Meesters in mode, maar niet in zaken doen (09/04/2019 - De Morgen)
  Modeontwerper Walter Van Beirendonck vraagt het faillissement aan van bvba W, het bedrijf achter zijn winkel. Recent werd ook bekend dat Mathyro, het bedrijf van ontwerper Nicky Vankets, op de rand van de afgrond balanceerde. Zelfs grote namen in de mode zijn vaak financieel kwetsbaar.
  [naar artikel]
 34. Mode-icoon Gloria Vanderbilt overleden (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gloria Vanderbilt is overleden op 95-jarige leeftijd. Het mode-icoon was vooral bekend van haar vele parfums.
  [naar artikel]
 35. JBC en ZEB kandidaat om E5 Mode over te nemen (14/12/2020 - Express)
  De Belgische kledingketens JBC en ZEB, dat in handen is van Colruyt, hebben interesse om de noodlijdende winkelketen E5 Mode... The post JBC en ZEB kandidaat om E5 Mode over te nemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Filmreus MGM valt om door corona: bedrijf is op zoek naar overnemer (22/12/2020 - Express)
  De Amerikaanse filmmaatschappij MGM Holdings zoekt een mogelijke overnemer. Het bedrijf is inmiddels al met een formeel verkoopproces van start... The post Filmreus MGM valt om door corona: bedrijf is op zoek naar overnemer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Er komt een allereerste Week van de Belgische mode (07/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Van 14 tot 20 oktober vindt voor het eerst de Week van de Belgische mode plaats. Het gaat om een initiatief van Mode Unie en Creamoda, het uithangbord wordt Tiany Kiriloff.
  [naar artikel]
 38. Winkelketen e5 mode overgenomen (30/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische kledingketen e5 mode wordt overgenomen door de Feniks Holding. Dat meldt e5 mode maandag en bevestigt ook aandeelhouder Shopinvest. Met de overname is de keten voor het eerst in veertig jaar niet meer in handen van de familie Kaesteker.
  [naar artikel]
 39. LIVE (20u): Bezorgt overnemer spelers van Lierse extra motivatie tegen Kortrijk? (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lierse heeft met David Nakhid dan toch een overnemer gevonden en de eerste wedstrijd van de nieuwe sterke man wordt er een op het veld van KV...
  [naar artikel]
 40. Extra ondernemingsraad bij Blokker-overnemer Mega World (12/10/2020 - Express)
  Blokker-overnemer Mega World zit in slechte papieren. Op maandagmorgen om 11 uur komt er een bijzondere ondernemingsraad samen, mogelijk wordt... The post Extra ondernemingsraad bij Blokker-overnemer Mega World appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Coucke verkoopt zijn "weireldploegsje", identiteit overnemer KVO deze namiddag bekend (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kogel is door de kerk: KV Oostende maakt vandaag zijn nieuwe eigenaar bekend. Een pak van het hart van verkoper Marc Coucke, die gisteravond op...
  [naar artikel]
 42. Eén kandidaat, maar nog altijd geen overnemer voor Brantano (21/08/2020 - De Tijd)
  17:57 Maandag willen de curatoren van de failliete Brantano-modewinkels een overnemer voorstellen. Ze krijgen steeds hardere kritiek omdat een oplossing uitblijft. 'Onterecht, wij werken 15 uur per dag. Ook...
  [naar artikel]
 43. Bijzondere ondernemingsraad bij e5 Mode (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij modewinkelketen e5 Mode staat vrijdagmiddag een bijzondere ondernemingsraad gepland. Een vakbondsbron bevestigt een bericht hierover uit De Standaard. Wat er exact op de agenda staat, is niet bekend, maar volgens de krant is het niet uitgesloten dat de keten opnieuw bescherming tegen zijn schuldeisers zal aanvragen. Deze zomer werd nog een doorstart gemaakt.
  [naar artikel]
 44. “Officieel: Würst in Leuven heeft overnemer beet” (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een overnemer voor Würst in Leuven, het hotdogrestaurant dat werd opgestart door tv-kok Jeroen Meus. Dat heeft VTM NIEUWS uit goede bron...
  [naar artikel]
 45. Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden (27/04/2018 - Metro)
  SK Lierse was dringend op zoek naar een overnemer en heeft die ook gevonden. “Witte rook op het Lisp. Lierse heeft een deal bereikt met een overnemer”, twitterde de club uit eerste B vrijdagavond. Dat is ook meteen de enige informatie die de club geeft. “Verdere details volgen vrijdag via onze officiële kanalen”, klinkt het. Volgens Vlaamse media onderhandelde het bestuur de hele dag met David Nakhid en nog een tweede kandidaat-koper. Lierse bevindt zich financieel in moeilijk vaarwater en werd een licentie geweigerd voor volgend seizoen. De Pallieters hopen voor het Belgisch Sporttribunaal die licentie alsnog te verkrijgen, maar daarvoor is een overname noodzakelijk. Het licentiedossier moest donderdag ingediend worden bij het BAS. Lierse haalde de deadline dus maar net. Tot en met woensdag 2 mei, de tweede conclusietermijn, kunnen wel nog stukken aan het dossier toegevoegd worden. . bron: Belga Het bericht Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden (27/04/2018 - Metro)
  SK Lierse was dringend op zoek naar een overnemer en heeft die ook gevonden. “Witte rook op het Lisp. Lierse heeft een deal bereikt met een overnemer”, twitterde de club uit eerste B vrijdagavond. Dat is ook meteen de enige informatie die de club geeft. “Verdere details volgen vrijdag via onze officiële kanalen”, klinkt het. Volgens Vlaamse media onderhandelde het bestuur de hele dag met David Nakhid en nog een tweede kandidaat-koper. Lierse bevindt zich financieel in moeilijk vaarwater en werd een licentie geweigerd voor volgend seizoen. De Pallieters hopen voor het Belgisch Sporttribunaal die licentie alsnog te verkrijgen, maar daarvoor is een overname noodzakelijk. Het licentiedossier moest donderdag ingediend worden bij het BAS. Lierse haalde de deadline dus maar net. Tot en met woensdag 2 mei, de tweede conclusietermijn, kunnen wel nog stukken aan het dossier toegevoegd worden. . bron: Belga Het bericht Proximus League – SK Lierse meldt witte rook: overnemer gevonden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Verzekeraar Intégrale vindt dan toch overnemer (24/10/2020 - De Tijd)
  13:50 De raad van bestuur van verzekeraar Intégrale heeft een bod ontvangen van een potentiële overnemer.
  [naar artikel]
 48. Mode en design van Belgische bodem: waar koop je dat eigenlijk? (01/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  België staat in het buitenland vooral bekend voor zijn wafels, chocolade en bier. Maar ons kleine landje staat over de landsgrenzen ook bekend
  [naar artikel]
 49. Mode en design van Belgische bodem: waar koop je dat eigenlijk? (21/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  België staat in het buitenland vooral bekend voor zijn wafels, chocolade en bier. Maar ons kleine landje staat over de landsgrenzen ook bekend
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.