Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2021
03:40 uur

REACTIES. “Dit moesten we gewoon over de streep trekken”

Gazet van Antwerpen

13/01/2021 - 22:08

Beerschot is er niet in geslaagd om na vier nederlagen en een gelijkspel weer aan te knopen met een overwinning. Het leek lang op weg naar een driepunter, maar Musaba stak daar een stokje voor. De teleurstelling was dan ook groot na het 1-1 gelijkspel tegen Cercle Brugge.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ben Weyts over hoofddoekenkwestie: “Laat ons streep trekken onder discussies” (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Laat ons een streep trekken en de bladzijde omslaan.” Dat zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) in een reactie op de uitspraak van het hof van beroep van Antwerpen over de hoofddoekenkwestie in het gemeenschapsonderwijs. Het hof vindt het hoofddoekenverbod gerechtvaardigd.
  [naar artikel]
 2. Rusthuizen proberen vaccinweigeraars over de streep te trekken (30/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu volgende week gestart wordt met vaccinaties, proberen de rusthuizen in Limburg hun bewoners en personeelsleden die een vaccin weigeren alsnog over de streep te trekken. Bij de bewoners is de vaccinatiebereidheid in Limburg heel groot, bij het personeel is er iets meer terughoudendheid.
  [naar artikel]
 3. Ageas kan streep onder Fortis-verleden trekken (13/07/2018 - Knack)
  Tien jaar na het ineenstorten van Fortis kan erfopvolger Ageas een streep trekken onder het verleden. Het gerechtshof van Amsterdam verklaarde de schikking die Ageas trof met de belangrijkste claimorganisaties bindend.
  [naar artikel]
 4. Ageas kan streep onder Fortis-verleden trekken (13/07/2018 - Knack)
  Tien jaar na het ineenstorten van Fortis kan erfopvolger Ageas een streep trekken onder het verleden. Het gerechtshof van Amsterdam verklaarde de schikking die Ageas trof met de belangrijkste claimorganisaties bindend.
  [naar artikel]
 5. Ageas kan streep onder Fortis-verleden trekken (13/07/2018 - Knack)
  Tien jaar na het ineenstorten van Fortis kan erfopvolger Ageas een streep trekken onder het verleden. Het gerechtshof van Amsterdam verklaarde de schikking die Ageas trof met de belangrijkste claimorganisaties bindend.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Benoot en Alaphilippe trekken er met twee vandoor, houden ze vol tot op de streep? (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag gaat de Franse rittenwedstrijd Parijs-Nice gewoon van start. Ondanks de dreiging van het...
  [naar artikel]
 7. Dirk Van Tichelt mag streep trekken door EK: “Maar ik ga me te pletter revalideren” (16/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dirk Van Tichelt mag een streep trekken door het voorjaar. Op een trainingsstage in Oostenrijk scheurde de Looienaar zijn voorste kruisbanden. Verwacht wordt dat Van Tichelt na zijn operatie op 7 februari vijf maanden buiten strijd zal zijn waardoor hij zeker het EK mag vergeten. De ‘Beer van Brecht’ blijft niet bij de pakken zitten. “Ik hoop op het WK eind augustus mijn terugkeer te vieren om daarna de kwalificatie af te dwingen voor de Spelen.”
  [naar artikel]
 8. VIDEO: Twee late pareltjes trekken Club Brugge over de streep tegen Zulte Waregem (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft vanavond met 3-2 gewonnen van Zulte Waregem. De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong, maar moesten zich uiteindelijk toch...
  [naar artikel]
 9. Dewael en Laruelle sleutelen aan kadernota voor ‘volwaardige regering’: ethische dossiers en staatshervorming moeten CD&V over de streep trekken (07/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nog een weekend hebben koninklijk opdrachthouders Patrick Dewael (Open VLD) en Sabine Laruelle (MR) voor hun opdracht. Ze sleutelen aan een brede kadernota die de begroting onder controle moet houden, maar ook met een luik ethische dossiers en een agenda voor een staatshervorming. Dat laatste deel moet CD&V over de streep trekken voor een Vivaldi-coalitie.
  [naar artikel]
 10. LIVE. Daar is nummer twee! Sven Kums lijkt Anderlecht over de streep te trekken met heerlijke streep (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  • RSC Anderlecht - AA Gent • Hein Vanhaezebrouck kijkt z’n ex-club in de ogen • Kljestan en Crasson geven aftrap (14u30) • Ref: Erik Lambrechts
  [naar artikel]
 11. Bizarre selfie: zie jij twee dunne benen of een broek met een streep? (27/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Spaanse Marisol Villanueva deelde nietsvermoedend een selfie van haar outfit op Twitter. Haar tweet werd al duizenden keren gedeeld en lokte heel uiteenlopende reacties uit als gevolg van een optische illusie. Maar wat zie jij? Heeft ze enorm dunne benen of draagt ze een broek met een verticale streep?
  [naar artikel]
 12. Invallers trekken zwak Genk over de streep (13/04/2019 - De Morgen)
  Siebe Schrijvers met de assist en Hervé Kage met de goal. Twee invallers trokken een zwak Racing Genk over de streep op de Freethiel. Twee jongens die maar al te graag af willen van hun invallersstatuut en dankzij deze prestatie solliciteren naar een basisplaats.
  [naar artikel]
 13. De White Stripes trekken er een streep onder (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. Trossard kan Brighton niet over de streep trekken (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 15. Jihadi's trekken streep door spreidingsplan (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 16. REACTIES. Bewogen voormiddag op Planckendael: “Ik zet hier geen voet meer binnen” (21/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Planckendael stond donderdag in rep en roer door een ontsnapte leeuwin die uiteindelijk werd doodgeschoten. Geëvacueerde bezoekers moesten urenlang op veilige locaties wachten en kinderen in een zevental schoolbussen bleven urenlang wachten op de parking. Het doodschieten van het dier zorgde voor een golf van verontwaardiging. Wij verzamelden reacties ter plaatse van bezoekers die moesten schuilen, een Berchemse school, een bekende schrijver, een trouwe abonnee en een ongeruste buurtbewoonster. Het relaas van een turbulente en emotionele voormiddag.
  [naar artikel]
 17. Trump zet streep door "onnodige" positieve discriminatie op universiteiten (04/07/2018 - De Morgen)
  President Trump heeft opnieuw de aanval geopend op Barack Obama's erfenis. Tot woede van de Democraten en burgerrechtenactivisten, heeft de regering een streep gehaald door richtlijnen van Obama die moesten bevorderen dat meer minderheden op universiteiten werden aangenomen.
  [naar artikel]
 18. Meryl Streep krijgt ere-Golden Globe (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse actrice Meryl Streep (67) mag een plaatsje vrijmaken in haar rijkgevulde trofeeënkast. Streep ontvangt in januari de Cecil B.
  [naar artikel]
 19. Bemiddelaars moeten pensioenoverleg weer vlot trekken (04/12/2018 - Metro)
  Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) en minister van Werk Kris Peeters (CD&V) zullen donderdag opnieuw de bemiddelaars ontmoeten die ze aangesteld hebben om het dossier van de zware beroepen weer vlot te trekken. De bemiddelaars stelden vandaag hun rapport voor aan de ministers. Zij wachten nu op de reacties van de sociale partners. Paul Soete en Etienne de Callataÿ werden midden november aangesteld om de gesprekken tussen de sociale partners over de zware beroepen vlot te trekken. Het sociaal overleg tussen bonden en werkgevers was begin vorige maand afgesprongen. Soete, de voormalige CEO van technologiefederatie Agoria, en de Callataÿ, een econoom, moesten contacten leggen met de verschillende tenoren om de discussies te deblokkeren. “We hebben de bemiddelaars ontvangen. Het rapport is ook overgemaakt aan de sociale partners. Zij zullen reageren op het rapport en we zullen kennis nemen van hun reacties”, zei minister Bacquelaine na afloop. “Het rapport opent bepaalde denkpistes, die we gaan analyseren.” Voor de minister is het belangrijk om de reacties te analyseren voor het verdere verloop van het dossier. “Donderdag zien we de bemiddelaars opnieuw, om de reacties te analyseren en de compatibiliteit van de reacties met de denkpistes van de bemiddelaars.” Peeters duidde dan weer de opdracht van de bemiddelaars. “Hun opdracht was heel duidelijk: niet om een consensus onder de sociale partners te krijgen, maar wel om als bemiddelaars te bekijken waar er mogelijke oplossingen zijn, wat de problemen zijn …”, aldus de vicepremier. De bemiddelaars zijn niet mislukt, maar “geslaagd in hun opdracht”, klonk het. Ze hebben ook duidelijk aangegeven waar zij grote zorgen over hebben, voegde hij toe. Bron: Belga   Het bericht Bemiddelaars moeten pensioenoverleg weer vlot trekken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Deze actrice gaat Meryl Streep spelen op Broadway (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Meryl Streep-film 'Death Becomes Her' wordt omgeschreven tot een musical. Kristin Chenoweth neemt in de theaterversie de rol op zich die Streep...
  [naar artikel]
 21. Stroom reacties op sociale netwerken (11/04/2019 - De Morgen)
  Socialenetwerksites Twitter en Facebook worden overstelpt met reacties op het busongeval in Zwitserland. 'We willen gewoon onze basisemoties delen, en sociale netwerken kunnen daarin helpen', zegt trendwatcher Tom Palmaerts.
  [naar artikel]
 22. De Wever en Magnette proberen nog één partij over de streep te trekken (07/08/2020 - De Morgen)
  Twee dagen voor Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA) naar de koning trekken, hebben de performateurs nog steeds geen zicht op een meerderheidscoalitie. Donderdagavond zaten PS, N-VA, sp.a, CD&V en cdH samen om te kijken hoe het verder moet. Daar werd ook over een minderheidsregering gesproken.
  [naar artikel]
 23. Sint-Truiden versoepelt regels, kermis krijgt groen licht (21/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden gaat de Augustuskermis volgende week toch gewoon door. Het stadsbestuur had nochtans begin deze maand een streep door de grote kermis getrokken. Maar de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om het aantal bezoekers voor buitenevenementen op te trekken naar 400 gaf de doorslag. Daarnaast besliste het stadsbestuur ook om de mondmaskerplicht gedeeltelijk te versoepelen.
  [naar artikel]
 24. Waar wordt er dit weekend wél nog gesport? Persoon bokst in Londen, Neuville in WRC Rally van Mexico (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Streep door het wielervoorjaar, streep door veel nationale voetbalcompetities, streep door het basketbal en het volleybal. Wereldwijd tot begin...
  [naar artikel]
 25. LIVE (20u45). Cercle en STVV trekken streep onder zesde speeldag (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Jan Breydel
  [naar artikel]
 26. Vlaamse Verdedigings Liga: 'We vroegen ons gewoon af of hij wel Vlaming was' (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Facebookpagina van de Vlaamse Verdedigings Liga verschenen op nieuws van de dood van een 15-jarige jongen die op vakantie was in Marokko heel wat racistische reacties. Na veel politieke reacties reageert de Liga.
  [naar artikel]
 27. 'Temptation'-Laetitia laat haar poep opvullen, maar de reacties zijn niet mals: "Ga gewoon sporten meid" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Tempation Island'-verleidster Laetitia ondergaat binnenkort een plastische operatie aan haar achterwerk. De reacties die ze krijgt op sociale...
  [naar artikel]
 28. Wout van Aert, de man die letterlijk alles kan (02/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij is zo sterk en veelzijdig dat er een moment komt dat we niet meer zullen opkijken van wat Wout van Aert (25) presteert. Nu nog even niet. Het was aangekondigd dat hij op Orcières-Merlette een cruciale rol zou vertolken in de klimtrein van Jumbo - Visma. Maar tot op 1,4 kilometer van de streep? Dat hadden weinigen durven voorspellen. Inclusief hijzelf. “Ook voor mij was dit een nieuwe situatie, maar ik heb mijn streep toch kunnen trekken.” Crosser uit Lille wordt berggeit.
  [naar artikel]
 29. 'Temptation'-Laetitia laat haar poep opvullen, maar de reacties zijn niet eenzijdig postief: "Ga gewoon sporten meid" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Tempation Island'-verleidster Laetitia ondergaat binnenkort een plastische operatie aan haar achterwerk. De reacties die ze krijgt op sociale...
  [naar artikel]
 30. 'Temptation'-Laetitia laat haar poep opvullen, maar de reacties zijn niet eenzijdig positief: "Ga gewoon sporten meid" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Tempation Island'-verleidster Laetitia ondergaat binnenkort een plastische operatie aan haar achterwerk. De reacties die ze krijgt op sociale...
  [naar artikel]
 31. Waar wordt er dit weekend wél nog gesport? Premier League gaat (voorlopig) door, Persoon bokst in Londen, Neuville in WRC Rally van Mexico (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Streep door het wielervoorjaar, streep door veel nationale voetbalcompetities, streep door het basketbal en het volleybal. Wereldwijd tot begin...
  [naar artikel]
 32. Moesten renners stoppen na zware val? "Dat gaat gewoon niet op kasseien" (11/04/2018 - Sporza)
  Een gevoelig thema na het overlijden van Michael Goolaerts: elke seconde telt tijdens een reddingsproces. Moesten de andere renners gestopt zijn na de val?
  [naar artikel]
 33. Trekken Kim Kardashian en Kanye West de stekker uit hun huwelijk? (06/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het lijkt erop dat Kim Kardashian en Kanye West een streep trekken onder hun huwelijk. Dat schrijven verschillende buitenlandse media. Het A-list koppel woont al maanden apart en brachten de feestdagen nu ook gescheiden door. Volgens E! News geven ze hun huwelijk nog een laatste kans.
  [naar artikel]
 34. Trekken Kim Kardashian en Kanye West de stekker uit hun huwelijk? (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het lijkt erop dat Kim Kardashian en Kanye West een streep trekken onder hun huwelijk. Dat schrijven verschillende buitenlandse media. Het A-list koppel woont al maanden apart en brachten de feestdagen nu ook gescheiden door. Volgens E! News geven ze hun huwelijk nog een laatste kans.
  [naar artikel]
 35. 'Ons leven werd een job met lange nachtshifts' (29/03/2019 - De Morgen)
  Terug van nooit écht weggeweest: Franz Ferdinand. De voorbije drie jaar hing het bestaan van de groep evenwel aan een zijden draadje. 'We móésten een superieure plaat maken. En als dat niet lukte, moesten we het lef hebben om er gewoon het bijltje bij neer te leggen.'
  [naar artikel]
 36. West-Vlaamse reacties op verscherpte maatregelen om coronavirus in te dijken (13/03/2020 - VRT NWS)
  Vanaf maandag wordt er geen les meer gegeven in de scholen, al moet de school wel opvang voorzien. Cafés, discotheken en restaurants gaan vandaag rond middernacht dicht. Voedingswinkels en apotheken blijven gewoon open. Wij sprokkelden enkele West-Vlaamse reacties.
  [naar artikel]
 37. Neefje Meryl Streep aangeklaagd voor verkeersagressie, maar daagt niet op voor hoorzitting (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Charles Harrison Streep (31), de neef van actrice Meryl Streep (71), heeft een rechtszaak aan z'n broek wegens verkeersagressie. Hij kwam echter...
  [naar artikel]
 38. Weyts tevreden met akkoord over optimalisatieplan (16/05/2017 - Knack)
  We trekken een streep onder 10 jaar van discussies en herhaalde syndicale acties", aldus de minister
  [naar artikel]
 39. Vlaamse Verdedigings Liga: 'We vroegen ons gewoon af of hij wel Vlaming was' (02/08/2016 - De Standaard)
  Op de Facebookpagina van de Vlaamse Verdedigings Liga verschenen na de dood van een 15-jarige Marokkaanse jongen heel wat racistische reacties. Na veel politieke reacties reageert de Liga met een Facebookbericht. Hun grootste vraag: 'ziet een Vlaming er tegenwoordig zo uit?'
  [naar artikel]
 40. Meryl Streep in 2de seizoen Big Little Lies (25/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meryl Streep krijgt een rol in het tweede seizoen van de HBO-serie 'Big Little Lies'. Volgens Variety speelt Streep de rol van Mary Louise Wright,...
  [naar artikel]
 41. "Er is meer nodig dan goud, wierook en mirre om sp.a en het cdH over de streep te trekken" (01/07/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 42. Nooit zo veel kinderen onder narcose om rotte tandjes te trekken (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal min-twaafjarigen dat onder volledige narcose moet om tandjes te laten trekken, stijgt spectaculair in ons land. Vorig jaar moesten 904
  [naar artikel]
 43. Dit zag U niet op tv: de laatste vijf kilometers van WK (25/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-verslaggevers én kijkers die het op vijf kilometer van de streep plots zonder beelden moesten stellen door een technische storing. Dat hadden we...
  [naar artikel]
 44. Online discussies? Gewoon afschaffen (24/01/2020 - VRT NWS)
  De stortvloed aan racistische reacties op een WTV/Focus-artikel (over een gezonken bootje met transmigranten in De Panne red.) tonen het nog maar eens: op het internet laten we ons niet van onze fraaiste kant zien. Hoewel het probleem complex is, is de oplossing volgens Frederik De Bosschere simpel: de pauzeknop indrukken en "comments" oftewel de mogelijkheid tot het geven van reacties afschaffen.
  [naar artikel]
 45. Meryl Streep aan Rose McGowan: "Ik wist niks van die misdaden af" (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meryl Streep heeft voor het eerst gereageerd op de aanval van Rose McGowan. De actrice uitte zaterdag via Twitter felle kritiek op Streep, omdat...
  [naar artikel]
 46. Meryl Streep aan Rose McGowan: "Ik wist echt niets" (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meryl Streep heeft voor het eerst gereageerd op de aanval van Rose McGowan. De actrice uitte zaterdag via Twitter felle kritiek op Streep, omdat...
  [naar artikel]
 47. Beke en De Wever: "Wij willen een streep trekken onder het verleden" (19/04/2017 - De Redactie)
  De voorzitters van CD&V en N-VA leggen de politieke perikelen publiekelijk bij.
  [naar artikel]
 48. Drie seconden extra trekken vakbonden Opel over de streep (13/04/2019 - De Morgen)
  Directie niet happig, maar stakers krijgen toch extra assemblagetijd per wagen
  [naar artikel]
 49. 'We gaan wel varen bij de klimaatommezwaai' (26/12/2019 - De Tijd)
  09:24 Met 9 procent van de uitstoot kan Europa de wereld niet redden. De andere vervuilers over de streep trekken wordt de taak van de eerste Europese klimaatambassadeur, de Belg Marc Vanheukelen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.