Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
07:59 uur

Dit was Big Brother aflevering acht: the downfall of Terror Theo?

Het Laatste Nieuws

13/01/2021 - 22:31

Juicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vandaag weten Els en René dat ze genomineerd zijn, en wordt Terror Theo geconfronteerd met z’n fanatieke gedrag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dit was Big Brother aflevering tien: zo verliep de laatste dag van Terror Theo (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Juicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vandaag blikken we terug op de laatste dag van Terror Theo.
  [naar artikel]
 2. Dit was Big Brother aflevering negen: de laatste stuiptrekking van Terror Theo (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Juicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vanavond is te zien hoe Terror Theo zelf voor een exit kiest én wat daarvan de gevolgen zijn voor Els en René.
  [naar artikel]
 3. Dit was Big Brother aflevering zeven: the rise of Terror Theo (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Juicht ende jubelt, want gisteren werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vandaag bleek dat vooral goed om het meest agressieve kantje van Theo in actie te zien. “Stelletje homo’s.”
  [naar artikel]
 4. Verrassende wending in ‘Big Brother’: Terror Theo stapt zelf op (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zorgde tijdens z’n tijd in het ‘Big Brother- huis voor heel wat verdeeldheid onder de kijkers, maar daarnet besliste Terror Theo om het spel te verlaten. Dat moment zal uiteraard ook te zien zijn tijdens de liveshow vanavond.
  [naar artikel]
 5. Dit was ‘Big Brother’ aflevering drie: gesnurk, primeurs en dé grote Theo-show (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper twee dagen later al meteen goed voor een bitse discussie tussen Theo en Ziko, de eerste huismeester én de eerste nominaties.
  [naar artikel]
 6. Kandidaten ‘Big brother’ sinds oudejaar opgesloten (04/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De acht kandidaten van de nieuwe ‘Big Brother’ hebben op oudejaarsdag hun intrek genomen in het huis. Vier zendt vanavond de eerste aflevering uit.
  [naar artikel]
 7. Dit was ‘Big Brother’ aflevering twee: bekentenissen, tranen en alweer een geheime opdracht (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper een dag later al meteen goed voor een portie emo dankzij Thomas... En Theo, jawel.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe ‘Big brother’ is begonnen: kandidaten sinds oudejaar opgesloten in huis (04/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De acht kandidaten van de nieuwe ‘Big brother’ hebben op oudejaarsdag hun intrek genomen in het huis. Vier zendt maandagavond de eerste aflevering uit.
  [naar artikel]
 9. Amsterdamse Theo stapt op uit ‘Big brother’: “Ik ben het beu om 23 uur per dag te niksen” (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zo kan het dus ook: in plaats van te wachten op een nominatie, koos Big brother-kandidaat Theo Sijtzema (54) vanochtend zelf de vrijheid. “Ik ben het beu om 23 uur per dag hier te zitten niksen.”
  [naar artikel]
 10. Ophef in ‘Big Brother’: deze deelnemer stapt vrijwillig uit het spel (14/01/2021 - Metro)
  Verrassende wending in het ‘Big Brother’-huis. Voor de Nederlander Theo, de meest spraakmakende deelnemer, is het spel nu al afgelopen. ‘Terror Theo’ besloot om zelf het huis te verlaten nadat hij een waarschuwing kreeg van Big Brother. In de laatste uitzending van ‘Big Brother’ zagen we dat Theo Sijtzema (54) naar de dagboekkamer geroepen werd. Hij kreeg een waarschuwing voor grof taalgebruik en aanstootgevend gedrag. De Nederlandse brulboei had eerder al aangegeven dat hij zich verveelde. Nu lijkt de waarschuwing de druppel te veel te zijn geweest. Onvoldoende eten Deze ochtend was te zien hoe hij zelf naar de dagboekkamer ging met de vraag om het huis te verlaten. Hij gaf aan dat er te weinig gebeurde en dat er niet genoeg eten in voorraad was. De Nederlander werd daardoor eigen zeggen doodongelukkig. Iets voor tien uur kreeg Theo groen licht voor z’n vertrek. Een half uur later was hij al weg.   Hij is weg #BigBrotherbenl #BigBrother2021 #bigbrother sorry voor geluid kinderfilmpje op achtergrond pic.twitter.com/GtJlKk3dSx — Bigbrotherfan (@brother_fan1) January 14, 2021 Vanavond is het tijd voor de tweede liveshow met eliminatie van ‘Big Brother’. Het is nog niet duidelijk of die eliminatie zoals gepland kan doorgaan. Er zal alvast heel wat hoop zij tevoorschijn getoverd bij zowel Els als René, die zich in de gevarenzone bevinden. Lees ook : Kijk binnen in het nieuwe ‘Big Brother’-huis (foto’s) Het bericht Ophef in ‘Big Brother’: deze deelnemer stapt vrijwillig uit het spel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Kijkers niet te spreken over deelnemer Theo in ‘Big Brother’: “Ik heb nu al een hekel aan hem” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar gisterenavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. En dankzij de Nederlandse kandidaat Theo is er meteen ook iemand die de Twitterbevolking de gordijnen injaagt.
  [naar artikel]
 12. Brulboei Theo na z’n spraakmakende exit uit ‘Big Brother’: “Ik heb spijt van m’n uitspraken” (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het spijt me dat ik sommige mensen gekwetst heb.” Theo Sijtzema (54) blikt in een eerste reactie terug op z'n bewogen deelname aan ‘Big Brother’. De Nederlander besloot donderdag zelf uit het spel te stappen.
  [naar artikel]
 13. Brulboei Theo na z’n spraakmakende exit uit ‘Big Brother’: “Ik heb spijt van m’n uitspraken” (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het spijt me dat ik sommige mensen gekwetst heb.” Theo Sijtzema (54) blikt in een eerste reactie terug op z'n bewogen deelname aan ‘Big Brother’. De Nederlander besloot donderdag zelf uit het spel te stappen.
  [naar artikel]
 14. “Big Brother”-kandidaat Theo nomineert al meteen concurrent: “Wist het al binnen de 12 uur” (04/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een gesprek met de Big Brother-bewoners vragen Peter Van de Veire en Geraldine Kemper naar de voorkeur in verband met de eerste nominatie. Theo biecht op dat hij eigenlijk al zeer snel wist wie hij zou nomineren.
  [naar artikel]
 15. Theo verlaat vrijwillig het ‘Big Brother’-huis: “Ben hier doodongelukkig” (15/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Big Brother’ is een Nederlander armer. Niet Els of René, die genomineerd waren. Wel Theo Sijtzema (54) verlaat het huis, op eigen initiatief. De verveling sloeg fel toe. De waarschuwing voor zijn schelden en gedrag was de druppel.
  [naar artikel]
 16. Theo, de ‘Big Brother’-kandidaat die nu al kijkers verdeelt: “Ik ben niet van de politiek correcte antwoorden” (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De deuren van het nieuwe ‘Big Brother’-huis zijn nog maar pas open, en meteen slaagt een bewoner erin het publiek te verdelen: de 54-jarige Amsterdammer Theo. In een mum van tijd toonde hij zich al een herrieschopper, een weke teddybeer en – vooral – een bikkelharde speler. Die vele gezichten vallen voorlopig niet bij iedereen in de smaak. Veel kijkers zien Theo liefst zo snel mogelijk vertrekken.
  [naar artikel]
 17. Theo uit ‘Big Brother’ in tranen over overleden vader: “Hij zei dat er nog één ding was dat hij enkel mij kon toevertrouwen” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’-deelnemer Theo leerden de kijkers bij de start van het nieuwe seizoen meteen kennen als een luide man die geen blad voor de mond neemt. Maar dat verandert helemaal wanneer hij over zijn eigen vader vertelt. “Op een moment nam hij mij mee naar de tuin”, zei Theo. “En toen zei hij: ‘Er is één ding dat ik alleen aan jou kan toevertrouwen. Hij zei: je moet dit, dit, dit en dit nog voor me doen, het gaat niet zo lang meer duren. Een dag later was hij dood.”
  [naar artikel]
 18. “Big Brother”-bewoner Theo over verlies van zijn vader: “Dat vergeet ik nooit meer” (05/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De bewoners van het Big Brother-huis leren elkaar steeds beter kennen en worden openhartiger naar elkaar toe. Zo wordt Theo dinsdag erg emotioneel wanneer het gaat over de dood van zijn vader. De anders stoere Nederlander houdt het niet droog net als enkele andere bewoners.
  [naar artikel]
 19. Dit was ‘Big Brother’ aflevering vier: de eerste bewoner is vertrokken (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper drie dagen later al meteen goed voor de allereerste afvaller.
  [naar artikel]
 20. Brulboei Theo nomineert meteen Ziko in Big Brother (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar het vernieuwde Big Brother is van start gegaan op Vier. Meteen goed voor geheime opdrachten, een heel luidruchtige Nederlander, een snurkende Brusselaar en een niet te elimineren veganiste.
  [naar artikel]
 21. RECENSIE. ‘Big Brother’: “Voorspelt weinig goeds dat dit het spannendste was uit 4 dagen beeldmateriaal” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je z’n ongezouten mening in ‘Gezien’. Vandaag: de eerste aflevering van ‘Big Brother’. “Psychologisch experiment? De kijkers stemmen af in de hoop op ruzie en tepels.”
  [naar artikel]
 22. Dit was ‘Big Brother’ aflevering vijf: Liese keert terug en het allereerste complot wordt gesmeed (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper vijf dagen later al meteen goed voor het allereerste complot...
  [naar artikel]
 23. Binnenkijken in het nieuwe ‘Big Brother’-huis (15/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De 115 camera’s zijn afgesteld, de ‘dagboekkamer’ kreeg een lik verf en de acht kandidaten duimen dat de makers straks geen jeugdzonde opdiepen of een lijk in de kast verbergen. Je hoort het: over drie weken loert Big Brother weer mee. Honderd dagen lang. En wij met hem.
  [naar artikel]
 24. Big Brother komt terug in Vlaanderen: nieuw seizoen in 2021 (23/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Twintig jaar na de allereerste aflevering van Big Brother maakt de moeder der realityreeksen haar comeback. SBS gaat samen met het Nederlandse RTL 5 een nieuw seizoen op de buis brengen in 2021. De zoektocht naar bewoners van het huis zonder privacy is nu gestart.
  [naar artikel]
 25. Dit was Big Brother aflevering zes: snurkdrama’s, nieuwe bewoners en een tekort aan kastruimte (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Juicht ende jubelt, want vandaag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Meteen goed voor drie nieuwe bewoners, waarbij de Brussels-Congolese DJ Zoey Hasselbank nu al voor vuurwerk zorgt.
  [naar artikel]
 26. RECENSIE. ‘Big Brother’opereert nog steeds onder het lachwekkend mom van een ‘psychologisch experiment’ (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je z’n ongezouten mening in ‘Gezien’. Vandaag: de eerste aflevering van ‘Big Brother’. “Psychologisch experiment? De kijkers stemmen af in de hoop op ruzie en tepels.”
  [naar artikel]
 27. Moeder der realityshows terug in Vlaanderen: nieuw seizoen Big Brother in 2021 (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twintig jaar na de allereerste aflevering van Big Brother maakt de moeder der realityreeksen haar comeback. SBS gaat samen met het Nederlandse RTL 5 een nieuw seizoen op de buis brengen in 2021. De zoektocht naar bewoners van het huis zonder privacy is nu gestart.
  [naar artikel]
 28. Alsof de tijd er na 170 jaar is blijven stilstaan: duik mee naar de "mysterieus" gezonken HMS Terror (30/08/2019 - VRT NWS)
  Ongeveer 170 jaar geleden zonk het poolschip HMS Terror. Ondanks verwoede pogingen het gezonken schip terug te vinden, werd het pas drie jaar geleden gelokaliseerd in de buurt van King William Island in Canada. Canadese duikers hebben de HMS Terror nu voor het eerst bezocht. En wat ze daar aantroffen, overtrof alle verwachtingen.
  [naar artikel]
 29. Verrassing in ‘Big Brother’: kandidaten in dozen hopen een plekje in het huis te bemachtigen (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vier mysterieuze kartonnen dozen zorgen voor heel wat stress bij ‘Big Brother’-kandidaten Theo, Daniëlle en Thomas, want daarin zitten nieuwe bewoners. Alleen mogen er slechts drie nieuwe kandidaten het huis in ...
  [naar artikel]
 30. Verrassing in ‘Big Brother’: kandidaten in dozen hopen een plekje in het huis te bemachtigen (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vier mysterieuze kartonnen dozen zorgen voor heel wat stress bij ‘Big Brother’-kandidaten Theo, Daniëlle en Thomas, want daarin zitten nieuwe bewoners. Alleen mogen er slechts drie nieuwe kandidaten het huis in ...
  [naar artikel]
 31. Vier personen urenlang geblokkeerd in ‘Dalton Terror’ in Walibi (12/10/2019 - Metro)
  Vier bezoekers van het pretpark Walibi in Waver raakten zaterdagnamiddag op zowat 30 meter hoogte geblokkeerd in een mand van de attractie ‘Dalton Terror’. Even voor 19.45 uur was iedereen bevrijd. Niemand raakte gewond. Dat is vernomen van de hulpverleningszone Waals-Brabant. De brandweer en het gespecialiseerde interventieteam (GRIMP) werden zaterdag kort na 16 uur opgeroepen voor een tussenkomst in het pretpark. Vier bezoekers zaten op dat ogenblik al meer dan een uur geblokkeerd in de attractie ‘Dalton Terror’. Een tiental brandweerlui en acht GRIMP-leden waren betrokken bij de evacuatie. “In het twintig jaar bestaan van de attractie, is het de eerste keer dat we een dergelijke tussenkomst moeten doen”, aldus een woordvoerder van de hulpverleningszone Waals-Brabant. bron: Belga Het bericht Vier personen urenlang geblokkeerd in ‘Dalton Terror’ in Walibi verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. De eerste aflevering van ‘Big Brother’ in 10 tweets (05/01/2021 - Metro)
  Ruim twintig jaar na de eerste editie in 1999 is Big Brother terug op de Belgische televisie. Geraldine Kemper en Peter Van de Veire verzorgen de presentatie met voor het eerst Belgen en Nederlanders samen in een huis. Gaat dat wel goed? Aflevering 1 in 10 tweets. Onverwachts werd Big Brother in 1999 een megasucces voor John de Mol. In een tijd dat internet in de kinderschoenen stond en nog niemand van social media had gehoord, werden wildvreemde mensen in een huis vol camera’s gestopt. Het sociaal experiment werd met huivering ontvangen, maar de ganse wereld raakte al snel in de ban. Tachtig andere landen stapten mee met Big Brother in een nieuw televisietijdperk. Alle ogen, ook die van oud deelnemers, waren gisteravond gericht op de eerste aflevering van Big Brother 2021. Het huis is luxer, de interactie met ‘big brother’ prominenter, Theo is nogal een karakter. De acht deelnemers zijn tot op de haar nauwkeurig gecast, alle types zijn vertegenwoordigd. Ook wordt er veel geanalyseerd in de studio en zijn er direct verborgen opdrachten. Die hards kunnen een 24/7 stream op Videoland volgen. Big Brother aflevering 1 op Twitter Het grote verschil met toen: er is nu Twitter. Iedere zucht en scheet levert een mening op een naast trollen blijken er ook nog mensen te zijn die op een normale en gevatte manier commentaar kunnen geven. Samen creëerden ze een allesomvattend overzicht van Big Brother aflevering 1. Een TV-programma dat stamt uit 1999 waarin mensen zitten opgesloten in een huis, ineens allemaal gekke spelletjes gaan doen en alleen nog maar naar buiten communiceren via een pratend scherm. Het is de lockdown avant la lettre. #BigBrother — Jordi van de Bovenkamp (@JOR_ID) January 4, 2021 Theo wekt bij mij al een beetje irritatie op. Da’s fijn…ik hou daarvan#bigbrother pic.twitter.com/EANgFLjs7c — Starbuck (@starbuck68) January 4, 2021 Joey is nu al de positieve smaakmaker van deze #bigbrother pic.twitter.com/vw2b2BURT1 — Elsschot (@marcelbar8) January 4, 2021 Wat een rete-irritante-ik-wens-je-100-dagen-keelontsteking-voiceover-stem in dat huis #BigBrother pic.twitter.com/pyZ9J6ZYbU — Andrea Lansbergen (@vanWubsbergen) January 4, 2021 Sorry lieve mensen, maar ik irriteer me nu al aan de combinatie Belgen en Nederlanders. Ik denk dat ik snel klaar ben met #bigbrother. — Roos (@RoestendeRoos) January 4, 2021 Volgens mij heeft Thomas ooit een een rol gehad in Home Alone!#bigbrother pic.twitter.com/00Bw5GSO8N — Koningin Máxima (@MaximaKoningin_) January 4, 2021 Ik vind het concept van #BigBrother oprecht leuk. Maar ze slaan de plank volledig mis door constant over te schakelen naar de presentatoren. Niemand zit te wachten op de saaie gesprekken. Programma uitleggen, prima! Maar verder gewoon kort houden en focussen op de kandidaten. — Fadi ???? (@FadiEsak) January 4, 2021 #BigBrother dat gezemel van die presentatoren hoeft van mij niet. Het gaat niet om jullie. pic.twitter.com/g7GinlVwJo — Debbie (@SweetWhiteWine7) January 4, 2021 Niet echt ‘materiaal’ voor slippertjes zo op het eerste oog. Maar ja, na een paar weken lust je alles #bigbrother — Wizzkid (@Wizzkidhsum) January 4, 2021 Big Brother, die studiostukken…. Nabeschouwen wat je twee minuten geleden gezien hebt. Zelfde als een voetbalwedstrijd uitzenden en dan de wedstrijd om de paar seconde onderbreken om te analyseren wat je gezien hebt….. #bigbrother #goedverhaallekkerkort #watisditjoh — Britt Dekker (@Brittjje) January 4, 2021 Lees ook : Kijk binnen in het nieuwe ‘Big Brother’-huis (foto’s) Het bericht De eerste aflevering van ‘Big Brother’ in 10 tweets verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Poolschip na 168 jaar intact teruggevonden (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Engelse schip HMS Terror is na 168 jaar in perfecte staat teruggevonden in de Arctic Bay, ten noorden van Canada. De Terror deed in 1848 mee
  [naar artikel]
 34. Het enige legale nieuwjaarsfeestje met 8 man vond plaats in het 'Big Brother’-huis (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  115 camera's, 100 dagen opsluiting, geen greintje privacy en een prijzenpot tot 100.000 euro. Ruim 20 jaar na de eerste editie gaat vanavond het vernieuwde 'Big Brother' van start op VIER. De acht kandidaten - vier Vlamingen en vier Nederlanders - begonnen echter al op oudejaar aan hun avontuur.
  [naar artikel]
 35. Oorlogsmist: Rudi Vranckx vertelt hoe de war on terror de grenzen van het oorlogsrecht verzette (27/09/2018 - VRT NWS)
  Rudi Vranckx, die gisteren de Vredesprijs won voor zijn carrière als conflictjournalist, luidt de alarmbel. Van 9/11 tot Mosul ziet hij een hellend vlak: in de war on terror worden de mensenrechten uitgekleed.
  [naar artikel]
 36. Binnenkijken in het ‘Big Brother’-huis: camera’s tot in de badkamer (29/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag is het zover: de moeder aller realityprogramma’s gaat weer van start. Acht Vlamingen en Nederlanders betreden, onder het alziend oog van meer dan honderd camera’s, het ‘Big Brother’-huis. Wij mochten al eens een kijkje nemen in het pand waar de deelnemers 100 dagen lang lief en leed zullen delen met elkaar ... en de rest van de wereld.
  [naar artikel]
 37. ‘Big Brother’ vanaf 4 januari op VIER: kandidaten moeten kerst en nieuwjaar in quarantaine vieren (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’, de moeder der realityshows, gaat op maandag 4 januari van start op VIER. Daarmee herleeft ‘Big Brother’ twintig jaar nadat het voor het eerst te zien was in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 38. “Ik vrees dat de nieuwe ‘Big Brother’ een complete flop gaat worden” (30/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De hoofdprijs won hij nét niet, maar voor Jeroen Denaeghel (49) was Big Brother wel de katalysator van zijn latere professionele loopbaan. Hij vreest dat de comeback van het programma niet zal aanslaan. “Eigenlijk was Love Island al Big Brother met een datingelement. Dat scoorde ook niet.”
  [naar artikel]
 39. ‘Big Brother’ vanaf maandag 4 januari op VIER (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’, de moeder der realityshows, gaat op maandag 4 januari van start op VIER. Daarmee herleeft ‘Big Brother’ twintig jaar nadat het voor het eerst te zien was in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 40. Vier personen geblokkeerd in 'Dalton Terror' in Walibi (12/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier bezoekers van het pretpark Walibi in Waver raakten deze namiddag geblokkeerd in een attractie, de Dalton Terror. Dat is vernomen van de...
  [naar artikel]
 41. Amerikaanse “war on terror" kostte al meer dan half miljoen mensen het leven en dodental blijft stijgen (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens een half miljoen mensen kwamen om in Afghanistan, Irak en Pakistan als gevolg van de zogenaamde Amerikaanse “war on terror”. Dat staat in...
  [naar artikel]
 42. Vier personen bijna 4 uur geblokkeerd in ‘Dalton Terror’ in Walibi (13/10/2019 - De Standaard)
  Vier bezoekers van het pretpark Walibi in Waver raakten zaterdagnamiddag op zowat 30 meter hoogte geblokkeerd in een mand van de attractie ‘Dalton Terror’. Even voor 19.45 uur was iedereen bevrijd. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 43. Het loopt nu al mis in ‘Big Brother’: Theo en Ziko in de clinch na heftige uitspraak over Marokkanen (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ brengen nog maar een paar dagen met elkaar door, of nu al lopen de gemoederen hoog op. Na een gevoelige uitspraak van deelnemer Theo - over hoe Marokkanen volgens hem een voorkeursbehandeling krijgen door de politie - barst een heftige discussie los. “Als jij hier in Amsterdam een paar Marokkaanse jongens ziet, en jij loopt hier met je vriendin of vriend of wat dan ook”, laat Theo zich ontvallen. “Je loopt voorbij en zij heeft een kort rokje aan. Op een stukje van 25 meter wordt ze 100 keer uitgescholden voor hoer. En er staan twee politieagenten naast, weet je wat er dan gebeurt? Nul, niks, ze zeggen er niet eens iets van. Maar als jij in Marroko loopt en jij zegt één keer tegen een vrouw die gesluierd is: ‘Hey vieze hoer’, dan ga je in de boeien.” Ziko gaat niet akkoord en gaat in de tegenaanval. “Dat is bullsh*t, dat is niet waar”, reageert hij fel. “Dat is niet waar wat je zegt van: ‘Als je in Marokko...’ Dat klopt niet!”
  [naar artikel]
 44. The horror: vier Walibi-bezoekers urenlang vast in de “Dalton Terror” (12/10/2019 - VRT NWS)
  Vier bezoekers van het pretpark Walibi in Waver hebben vanmiddag ruim 3,5 uur lang vastgezeten in de “Dalton Terror”. De brandweer kon hen pas rond 18.40 uur bevrijden uit hun hachelijke situatie, op 35 meter hoogte. Dat meldt de Franstalige omroep RTBF.
  [naar artikel]
 45. Onze recensent kreeg koude rillingen bij ‘The Terror’: arctische doodsangsten (26/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beelden waarvan je spontaan koude rillingen krijgt, geweldige vertolkingen en bloedstollende horror: ‘The Terror’, over een noodlottige 19de-eeuwse ontdekkingsreis in het noorden van Canada, is een serie waarbij u als kijker arctische doodsangsten zal uitstaan.
  [naar artikel]
 46. Van gewone Rich tot radicale Salahuddin (04/04/2019 - De Morgen)
  My brother the terrorist, maandag 19/1, 20u40, Acht
  [naar artikel]
 47. Een uur ‘Big Brother’ voelde aan als een reis naar de oerknal en terug (08/01/2021 - De Morgen)
  Frederik De Backer zet de blik op oneindig. Vandaag: Big Brother.
  [naar artikel]
 48. VIDEO: Hoeveel kost het om één GOT-aflevering te maken? Acht weetjes over de legendarische serie (17/07/2017 - De Morgen)
  Het langverwachte zevende seizoen van Game of Thrones is deze nacht van start gegaan. Fans van de HBO-serie zitten al lang op hete kolen en velen zullen ongetwijfeld deze nacht opgebleven zijn om de eerste aflevering te bekijken. Maar, hoeveel kost het eigenlijk om zo één aflevering te maken? En hoeveel doden zijn er al gevallen? Wij zetten acht weetjes voor u op een rij.
  [naar artikel]
 49. Vier personen drie uur lang geblokkeerd in 'Dalton Terror' in Walibi (12/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier bezoekers van het pretpark Walibi in Waver raakten omstreeks 15 uur geblokkeerd in een attractie, de Dalton Terror. Inmiddels zijn drie van de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.