Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

19 January 2021
10:32 uur

Acteur Tom Hanks maakt speciale uitzending voor de inauguratie van Biden

Het Laatste Nieuws

13/01/2021 - 22:51

De Amerikaanse acteur Tom Hanks (64) gaat een speciale televisie-uitzending rond de inauguratie van Joe Biden (78) als president van de Verenigde Staten presenteren. ‘Celebrating America’ is op 20 januari, de dag dat Biden de eed aflegt, simultaan op alle grote Amerikaanse zenders te zien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tom Hanks presenteert special rond inauguratie Joe Biden: ‘Celebrating America’ (15/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Acteur Tom Hanks (64) gaat een speciale televisie-uitzending rond de inauguratie van Joe Biden (78) als president van de VS presenteren. Celebrating America is op 20 januari, de dag dat Biden de eed aflegt, tegelijk op alle grote Amerikaanse netwerken te zien.
  [naar artikel]
 2. Tom Hanks presenteert inauguratie-special (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Tom Hanks (64) gaat de televisie-uitzending rond de inauguratie van de Democraat Joe Biden (78) als president van de Verenigde Staten presenteren. ‘Celebrating America’ is op 20 januari op meerdere Amerikaanse zenders te zien.
  [naar artikel]
 3. ‘Ongewoon’ zonnig weer verwacht tijdens inauguratie Joe Biden (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de inauguratie van Joe Biden, woensdag in Washington, schijnt hoogstwaarschijnlijk de zon. Dat zou voor het eerst in drie decennia zijn bij een inauguratie, bericht CNN.
  [naar artikel]
 4. Zus van Tom Hanks eerlijk over zijn toestand: “Het gaat niet heel goed. Hij is een acteur, geen god” (19/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sandra Hanks Benoiton, de zus van Tom Hanks (63), onthulde in een interview met de Britse krant The Daily Mail hoe het gaat met de acteur. “Het...
  [naar artikel]
 5. FBI screent 25.000 Nationale Gardisten voor de inauguratie van Biden (18/01/2021 - Express)
  Voor de eedaflegging van Joe Biden ontplooit de National Guard, onderdeel van de Amerikaanse reservestrijdkrachten, tot 25.000 mannen en vrouwen in Washington. Het leger vreest echter voor een aanval uit eigen rangen.  Het Federal Bureau of Investigation (FBI) zal elk lid van de Nationale Garde dat de dag van de inauguratie gestationeerd is in Washington […] The post FBI screent 25.000 Nationale Gardisten voor de inauguratie van Biden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Tom Hanks: "Ik ben een watje" (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Oscars worden pas over drie maanden uitgereikt, maar Tom Hanks maakt nu al kans op het beeldje voor Beste Acteur. Dat heeft hij te danken aan
  [naar artikel]
 7. Wat als Joe Biden sterft voor de inauguratie? (09/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een ontzettend spannende verkiezingsrace in de VS werd de Democraat Joe Biden zaterdag uitgeroepen tot winnaar. Als alles goed gaat, wordt hij de 46e president van de Verenigde Staten. Maar wat als hij de inauguratie niet haalt?
  [naar artikel]
 8. Biden wacht mijnenveld voor zijn inauguratie (18/12/2020 - De Tijd)
  18:49 Het Amerikaanse kiescollege bevestigde deze week de uitslag van de presidentsverkiezingen. Joe Biden kreeg 306 stemmen achter zich. De weg naar een inauguratie op 20 januari ligt open, maar er zijn no...
  [naar artikel]
 9. Woensdag inauguratie van Joe Biden en die zal er wat anders uitzien: dit staat er op de agenda (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag is het zover: dan vindt de officiële inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de VS plaats in Washington. Het is een dag die normaal gepaard gaat met veel plechtigheden, maar die zullen wat anders verlopen door de coronacrisis en omdat Donald Trump de inauguratie niet zal bijwonen. Dit staat er allemaal sowieso op de agenda.
  [naar artikel]
 10. Zoon Tom Hanks houdt emotioneel betoog op Instagram (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Chet Hanks, de zoon van acteur Tom Hanks, heeft in een emotionele video op Instagram onthuld dat hij vader is van een dochter. Hij begint zijn
  [naar artikel]
 11. Trump verhuist woensdag, paar uurtjes voor inauguratie, stilletjes uit Washington (16/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  President Trump zal komende woensdagochtend enkele uren voor de inauguratie van Joe Biden het Witte Huis verlaten. Dat meldt Bloomberg. Trump had eerder al aangekondigd dat hij de eedaflegging van Biden niet zal bijwonen.
  [naar artikel]
 12. Repetitie inauguratie Biden uitgesteld om veiligheidszorgen (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een repetitie van de inauguratie van de aanstaande Amerikaanse president Joe Biden die voor zondag op de planning stond, is uitgesteld vanwege zorgen om de veiligheid. Dat schrijft Politico op basis van twee ingewijden. De repetitie zal nu op maandag plaatsvinden.
  [naar artikel]
 13. “Pence wil inauguratie Biden bijwonen” (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vicepresident Mike Pence zal hoogstwaarschijnlijk de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari bijwonen, melden ingewijden aan nieuwssite Politico. Volgens de bronnen zal Pence de ceremonie bezoeken om zijn steun te betuigen voor een vreedzame overdracht van de macht.
  [naar artikel]
 14. Tom Hanks maakt literair debuut (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hollywoodacteur Tom Hanks (60) wordt schrijver. In oktober verschijnt het debuut 'Uncommon Type'. Hanks is een verwoed verzamelaar van
  [naar artikel]
 15. Mike Pence gaat wel naar inauguratie Biden (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari. Dat maakte een medewerker van Pence bekend.
  [naar artikel]
 16. Trump: “ik ga niet naar inauguratie Joe Biden” (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump mag dan vandaag een andere, meer verzoenende toon hebben aangeslagen, hij kondigt nu wel aan dat hij niet naar de inauguratie van de nieuwe president Joe Biden zal gaan. Dat liet de huidige president weten via Twitter.
  [naar artikel]
 17. Wanneer je bruidsfoto's neemt en Tom Hanks even langskomt (26/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Hanks staat erom bekend een uiterst charismatisch en vriendelijk acteur te zijn. Hij zette die status nu nog wat kracht bij, door een
  [naar artikel]
 18. Huidig vicepresident Mike Pence gaat wél naar inauguratie Joe Biden (10/01/2021 - De Morgen)
  In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari. Dat maakte een medewerker van Pence bekend.
  [naar artikel]
 19. Poolse fans geven Tom Hanks bijzonder cadeau (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Razend enthousiast was acteur Tom Hanks (60) in november vorig jaar toen hij een kleine Fiat 126 spotte in de straten van Boedapest. "Ik wil er
  [naar artikel]
 20. Trump komt niet naar inauguratie van opvolger Biden (08/01/2021 - De Morgen)
  Uittredend Amerikaans president Donald Trump zal niet aanwezig zijn bij de inauguratie van zijn opvolger Joe Biden. Dat heeft Trump laten weten via Twitter.
  [naar artikel]
 21. Hoe de corona-bekentenis van Tom Hanks de VS wakker schudde (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op het grote scherm heeft acteur Tom Hanks veel heldendaden verricht, maar in het echte leven is hij pas écht een lichtend voorbeeld. Door bekend...
  [naar artikel]
 22. Grote techbedrijven schenken voor inauguratie Biden (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Grote techbedrijven als Google-moeder Alphabet en Microsoft behoren tot een een reeks van meer dan 960 individuen en organisaties die meer dan 200 dollar hebben geschonken voor de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden op 20 januari, zo meldt de commissie die de inhuldiging organiseert. De commissie maakte geen melding van de omvang van schenkingen. Ook ontbreken verdere details.
  [naar artikel]
 23. Tom Hanks terug thuis na Corona-besmetting (28/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat alweer stukken beter met Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson. De acteur en actrice, die de afgelopen weken in Australië moesten blijven...
  [naar artikel]
 24. Vrees voor nieuwe, gewapende rellen bij inauguratie Biden (09/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De situatie aan het Capitool op woensdag was veel ernstiger dan eerst gedacht. De politie vond ter plaatse een truck volgestouwd met wapens en bommen. En een man met jachtgeweer dook op aan het Capitool “om parlementsvoorzitter Nancy Pelosi neer te knallen”. Voor de inauguratie van Joe Biden op 20 januari worden de veiligheidsmaatregelen gevoelig opgedreven. Zeker nu er onrustwekkende oproepen circuleren tot nieuwe, gewapende protesten.
  [naar artikel]
 25. FBI bezorgd over mogelijk geweld bij inauguratie Biden: ‘Verontrustende conversaties opgevangen’ (15/01/2021 - De Morgen)
  De Amerikaanse federale politiedienst FBI waarschuwt voor mogelijk geweld naar aanleiding van de inauguratie volgende week van toekomstig president Joe Biden. Volgens FBI-directeur Christopher Wray zijn er online verontrustende conversaties opgevangen waarin onder andere werd opgeroepen tot gewapende protesten.
  [naar artikel]
 26. Tom Hanks in kerststemming: acteur trakteert in hamburgertent en bezorgt fans leuke tijd (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bezoekers van de hamburgerketen In-N-Out Burger in Fontana in Californië werden blij verrast toen Tom Hanks hun lunch betaalde. De Oscarwinnaar at...
  [naar artikel]
 27. Donald Trump niet, maar zij komen wél naar de inauguratie van Joe Biden (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De grote afwezige op de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris woensdag is natuurlijk de zittende president, Donald Trump. Huidig vicepresident Mike Pence zal wél present tekenen, net als gewezen presidenten Bill Clinton, George W. Bush en Barack Obama. Verder vallen vooral de muzikale sterren op.
  [naar artikel]
 28. Tom Hanks helpt man bij huwelijksaanzoek (07/11/2017 - VRT NWS)
  "Wil je met me trouwen?" Het waren woorden die uit de mond van Tom Hanks kwamen tijdens het "Texas Book Festival" in Austin, VS, afgelopen weekend. Maar het was niet de acteur van onder meer "Forrest Gump" die wilde trouwen, maar wel iemand uit het publiek die Hanks eigenlijk een opmerking over zijn boek mocht geven, of aan hem schriftelijk een vraag mocht stellen. De vraag die Ryan McFarlane stelde was nochtans niet voor Tom Hanks bedoeld, maar voor zijn vriendin Nikki Young.
  [naar artikel]
 29. Tom Hanks getuigt over corona: “Rita had het echt zwaar, meer dan ik” (21/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rita Wilson, de vrouw van Tom Hanks, heeft het volgens de Oscarwinnende acteur vele malen zwaarder gehad toen ze beide besmet bleken te zijn met...
  [naar artikel]
 30. Tom Hanks in gesprek over rol in ‘Pinocchio’ (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Disney heeft Tom Hanks een rol aangeboden in de live-action-verfilming van ‘Pinocchio’. De 62-jarige acteur is met de studio in gesprek over de...
  [naar artikel]
 31. Een koffietje in het Witte Huis? Tom Hanks tot uw dienst (03/03/2017 - De Redactie)
  Acteur Tom Hanks heeft de journalisten van het Witte Huis - het zogenoemde White House Press Corps - een nieuwe espressomachine gekocht.
  [naar artikel]
 32. Biden zal meteen na inauguratie een aantal van Trumps beslissingen terugdraaien (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De toekomstige Amerikaanse president Joe Biden gaat onmiddellijk na zijn inauguratie al meteen enkele nieuwe maatregelen implementeren en een paar beslissingen van zijn voorganger, uittredend president Donald Trump, terugdraaien. Dat zal hij doen door het uitschrijven van decreten, een vaak gehanteerde praktijk door presidenten aan het begin van hun ambtstermijn.
  [naar artikel]
 33. Biden hoopt dat Trump bij zijn inauguratie is (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘President-elect’ van de Verenigde Staten Joe Biden hoopt dat uittredend president Donald Trump in januari naar zijn inauguratie komt, omdat de vreedzame machtsoverdracht in de Verenigde Staten een boodschap van kracht en stabiliteit naar de rest van de wereld stuurt.
  [naar artikel]
 34. Besmette Tom Hanks geeft een teken van leven: “Het gaat weer beter met ons” (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Hanks en zijn vrouw, Rita Wilson (beiden 63) zijn aan de beterhand. Dat liet de acteur weten via sociale media. “Hey iedereen, twee weken na...
  [naar artikel]
 35. Besmette Tom Hanks geeft teken van leven: “Het gaat weer beter met ons” (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Hanks en zijn vrouw, Rita Wilson (beiden 63) zijn aan de beterhand. Dat liet de acteur weten via sociale media. “Hey iedereen, twee weken na...
  [naar artikel]
 36. “Ivanka Trump wil inauguratie Joe Biden wel bijwonen, vader Donald is woedend” (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ruzie in de familie-Trump: Ivanka Trump zou wel degelijk van plan zijn om de inauguratie van Joe Biden op 20 januari bij te wonen, en dat is dik tegen zin van haar vader. De president zou het ervaren als een belediging van zijn dochter, schrijft Daily mail op basis van een bron binnen het Witte Huis. Het verhaal werd evenwel ontkend door een andere bron.
  [naar artikel]
 37. FBI vreest voor aanval van binnenuit tijdens inauguratie (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De FBI gaat alle leden van de Nationale Garde die woensdag aanwezig zijn bij de inauguratie van president Biden extra controleren. Gevreesd wordt voor een aanval van binnenuit.
  [naar artikel]
 38. Is het Tom Hanks? Is het Bill Murray? Het internet wordt gek door deze foto (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Verwarring alom over een foto uit 2012 die opeens overal opduikt. Want zien we hier de Amerikaanse acteur Tom Hanks? Of is het zijn collega Bill
  [naar artikel]
 39. Tom Hanks schrijft jongetje dat Corona heet en gepest wordt met zijn naam terug (24/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse acteur Tom Hanks, bekend van onnoemelijk veel filmrollen heeft een brief geschreven naar een Australisch jongetje dat Corona heet. Een erg ongelukkige naam in deze periode natuurlijk. Het jongetje (8) had eerder al een brief aan Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson geschreven, toen bekend raakte dat zij besmet waren met het coronavirus. Want Corona werd op school gepest met zijn naam. Tom Hanks stuurde bij de brief ook een typemachine van het merk ‘Corona’ aan de jongen.
  [naar artikel]
 40. ‘Dreams’-skateboarder ook gevraagd voor inauguratie Biden (18/01/2021 - Metro)
  Naast Lady Gaga, Justin Timberlake en Jennifer Lopez zal ook TikTokker Doggface208 deel uit maken van de virtuele inauguratieceremonie van Joe Biden. Dat meldt TMZ. Nathan Apodaca, de echte naam van de TikTokker, werd wereldberoemd nadat een filmpje van hem in september viraal ging. Op de beelden was te zien hoe hij op zijn longboard rijdt, cranberrysap drinkt en meezingt met het nummer ‘Dreams’ van Fleetwood Mac. Het team achter de inauguratie zou volgens TMZ onder de indruk geweest zijn van de feelgoodvideo. Nathan laat weten dat hij al een filmpje heeft ingeblikt, inclusief skateboard.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door @Doggface208 (@doggface208) Lees ook : Zoveel leg je neer voor de bolide van Donald Trump (foto’s) Het bericht ‘Dreams’-skateboarder ook gevraagd voor inauguratie Biden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Wordt Tom Hanks straks een Griek? Acteur krijgt Griekse nationaliteit aangeboden (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Hanks, zijn vrouw Rita Wilson en hun kinderen hebben het Griekse staatsburgerschap aangeboden gekregen van de Griekse president. Volgens CNN...
  [naar artikel]
 42. Internet-Oscars voor Miley Cyrus en Tom Hanks (19/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Miley Cyrus (27) heeft dinsdag een speciale prijs gekregen bij de Webby Awards, de 'Oscars van het internet'. Ook onder meer Tom Hanks...
  [naar artikel]
 43. De corona-bekentenis van Tom Hanks schudde de VS wakker (21/03/2020 - De Morgen)
  Op het grote scherm heeft acteur Tom Hanks veel heldendaden verricht, maar in het echte leven is hij pas écht een lichtend voorbeeld. Door bekend te maken dat hij besmet is met het coronavirus, dwong ‘the nicest guy in Hollywood’ vele Amerikanen om – eindelijk – de gezondheidscrisis onder ogen te zien.
  [naar artikel]
 44. Tom Hanks krijgt hoofdrol in filmbiografie over hartverwarmende vriendschap (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Hanks speelt de rol van Mister Rogers in de filmbiografie 'You Are My Friend'. Tom Hanks kruipt in de huid van de iconische Amerikaanse...
  [naar artikel]
 45. Coronapatiënt Tom Hanks: de man die zijn volk wakker schudde (20/03/2020 - De Morgen)
  Op het grote scherm heeft acteur Tom Hanks veel heldendaden verricht, maar in het echte leven is hij pas écht een lichtend voorbeeld. Door bekend te maken dat hij besmet is met het coronavirus, dwong ‘the nicest guy in Hollywood’ vele Amerikanen om – eindelijk – de gezondheidscrisis onder ogen te zien.
  [naar artikel]
 46. En wat deed Tom Hanks op de Golden Globes? Die ging de drankjes halen… (08/01/2018 - VRT NWS)
  "Geef deze man een award!" En dan had men het op nieuwsmedia en sociale media niet over een award voor de acteerprestatie van Tom Hanks, ook al was hij genomineerd in de categorie "Beste acteur". Hanks maakte zijn reputatie als gentleman opnieuw waar door voor de drankjes te zorgen. Het feit dat hij met een dienblad met martini’s rondliep, terwijl diverse actrices sterke toespraken hielden op het Globes-podium, werd niet meer en niet minder als "magisch" omschreven.
  [naar artikel]
 47. IN BEELD. Alle Amerikaanse staten in hoogste paraatheid voor gewapende protesten in aanloop naar inauguratie Joe Biden (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle 50 Amerikaanse staten en ook het District of Columbia (DC) staan op scherp voor mogelijk gewelddadige protesten dit weekend in aanloop naar de inauguratie van president-elect Joe Biden. Troepen van de Nationale Garde zijn massaal aanwezig in Washington DC om een herhaling van de dodelijke rellen van vorige week aan het Capitool te vermijden. Maar ook elders wordt de beveiliging opgeschroefd. De FBI waarschuwt voor mogelijke gewapende marsen door Trump-aanhangers in heel de VS.
  [naar artikel]
 48. Biden wil inauguratie heel beperkt houden (15/12/2020 - De Morgen)
  Joe Biden roept Amerikanen op thuis te blijven als hij op 20 januari de eed als president aflegt. De ceremonie wordt ‘extreem beperkt’ om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen.
  [naar artikel]
 49. Biden wil inauguratie heel beperkt houden (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Joe Biden roept Amerikanen op thuis te blijven als hij op 20 januari de eed als president aflegt. De ceremonie wordt “extreem beperkt” om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.