LIVE. Levert tweede helft op Mambourg wel doelpunten op?

16/01/2021 - 21:51
"• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Charleroi pakte 0 op 6 • Mechelen won z'n laatste drie wedstrijden"

1. LIVE: Slappe tweede helft (11/02/2024 - Sporza)

Door het puntenverlies van leider Union krijgt Anderlecht een uitgelezen kans om weer wat dichter te sluipen bij de stadsgenoot. Daarvoor moet het wel voorbij Charleroi. Wat kan paars-wit op Mambourg? Volg het hier live vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

2. LIVE: Vazquez luistert slappe tweede helft op met wereldgoal (11/02/2024 - Sporza)

3. LIVE: Slappe tweede helft, scheids Lambrechts verdwijnt even na bal tegen hoofd (11/02/2024 - Sporza)

4. LIVE. Dimata scoort vanop de stip! Alles te herdoen op Mambourg, waar Anderlecht een moeilijke eerste helft kende (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag JPL • Mambourg • Santini en Dimata goed bij schot • Behoudt paars-wit perfect rapport? [naar artikel]

5. LIVE. Krijgen we een betere tweede helft op Mambourg? (15/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 2 • Aftrap: 19 uur • Charleroi won openingsmatch tegen Club [naar artikel]

6. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Scoort blauw-zwart nog wat extra doelpunten in tweede helft Achter de Kazerne? (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Blauw-zwart leidt Achter de Kazerne met 0-2 na twee doelpunten van Noa Lang. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien in West-Vlaamse derby? (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 11 JPL • Aftrap om 20u45 • Regenboogstadion • Scheidsrechter: Wesli De Cremer [naar artikel]

8. LIVE: Levert de tweede helft evenveel spektakel is als het dolle slot van de eerste helft? (02/03/2024 - Sporza)

Met Cercle en KV Mechelen staan 2 concurrenten voor de top 6 recht tegenover elkaar. Groen-zwart kan vandaag niet rekenen op de geschorste topschutter Kevin Denkey. Volg het duel vanaf 16 uur. [naar artikel]

9. LIVE: Ingevallen Bandé levert een eerste schot af (1-0) (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Mambourg Aftrap: 20u30 Scheidsrechter: Erik Lambrechts Eerste wedstrijd na interlandbreak [naar artikel]

10. LIVE: Dolle slotfase van de eerste helft levert 3 doelpunten op: 2-2 is de stand in geweldige jojo-wedstrijd (02/03/2024 - Sporza)

11. LIVE LAZIO-AS ROMA. Lukaku en co duiken rust in na eerste helft zonder doelpunten (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens de legende was er ooit een broederstrijd tussen Romulus en Remus, meer dan 2.500 jaar later is het aan Lazio en AS Roma om elkaar te bekampen voor de heerschappij in Rome. In zijn eerste Romeinse derby kon Romelu Lukaku nog niet uitblinken. De eerste helft eindigde zonder doelpunten. Volg de wedstrijd live op deze pagina! [naar artikel]

12. LIVE KROATIË-SPANJE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien? (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Spanje en Italië spelen vanavond in Rotterdam de finale van de Nations League. De wedstrijd is live te bekijken bij VTM of te volgen op deze pagina! [naar artikel]

13. LIVE. Anderlecht controleert matige tweede helft op Mambourg, nadat het op slag van rust op voorsprong kwam via uitgerekend Refaelov (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays • Charleroi knap 5de in de stand • Anderlecht heeft amper 8 op 21 [naar artikel]

14. LIVE. Doelpunten van Lukaku en Ibra, kan Big Rom in tweede helft achterstand ombuigen? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 4 • San Siro • Zowel Lukaku als Saelemaekers in de basis [naar artikel]

15. LIVE. Real moet op zoek naar doelpunten in tweede helft (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio Alfredo Di Stéfano • Zidane: “Het is de bedoeling dat Hazard minuten krijgt” [naar artikel]

16. LIVE: Standard komt goed weg in eerste helft vol inzet op Mambourg (0-0) (20/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Laatste speeldag PO1 • Standard heeft genoeg aan punt voor tweede plaats • Charleroi heeft nog waterkans op Europees voetbal [naar artikel]

17. LIVE. Waasland-Beveren leidt, Charleroi heeft werk voor de boeg in de tweede helft (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u, Mambourg • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Kevin Van Damme • Carolo’s tellen één puntje minder dan AA Gent en Anderlecht [naar artikel]

18. LIVE: Waasland-Beveren kan dominantie niet omzetten in doelpunten bij de rust (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen goals na 45 minuten op Mambourg en dat lag vooral aan de ineffciëntie van Waasland-Beveren. De troepen van Stijn Vreven deden het tegen alle [naar artikel]

19. LIVE. Charleroi en Kortrijk houden elkaar in evenwicht op Mambourg (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 24 • Mambourg • Aftrap: 21u [naar artikel]

20. LIVE (21u). Verzorgen Charleroi en KV Kortrijk het spektakel op Mambourg? (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Brengt tweede helft in Eupen wel doelpunten met zich mee? (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 31ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen staat dertiende, KV Kortrijk veertiende met één puntje minder [naar artikel]

22. LIVE. Didillon behoedt Anderlecht van een achterstand, evenwichtige pot op Mambourg (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Anderlecht in de problemen op Mambourg: Rezaei scoort via de arm van Saelemaekers de 1-0 (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

24. Club Brugge vernedert AA Gent in tweede helft (15/03/2021 - De Standaard)

AA Gent kreeg in een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League een 0-4 nederlaag aangesmeerd door competitieleider Club Brugge. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. [naar artikel]

25. LIVE. Vanhaezebrouck dropt Bornauw opnieuw tussen de elf starters op Mambourg (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)