LIVE. Dortmund gaat tegen beter Sevilla toch met voorsprong rusten na goal van Haaland

09/03/2021 - 21:49
"• Champions League • Dortmund won heenmatch met 2-3 • Signal Iduna Park • Aftrap: 21u"

1. LIVE. Haaland brengt Dortmund tegen de gang van het spel in op voorsprong na geklungel achterin bij Sevilla (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Dortmund won heenmatch met 2-3 • Signal Iduna Park • Aftrap: 21u [naar artikel]

2. Haaland geeft provocerende Sevilla-doelman lik op stuk: “Karma bestaat dan toch” (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘t Was gisteravond weer tijd voor de grote Haaland-show. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund scoorde twee keer tegen Sevilla, maar vooral zijn laatste treffer ging over de tongen. [naar artikel]

3. Achterhaald: wat Haaland en Sevilla-keeper Bounou elkaar toeriepen (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘t Was gisteravond weer tijd voor de grote Haaland-show. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund scoorde twee keer tegen Sevilla, maar vooral zijn laatste treffer ging over de tongen. Na z’n penalty te hebben binnengeknald, liep Haaland provocerend naar de Sevilla-keeper en riep ‘m iets toe. Maar wat? [naar artikel]

4. Dortmund bibbert tegen Sevilla, maar plaatst zich onder impuls van Haaland voor de kwartfinales (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Opnieuw een masterclass in de efficiëntie van Erling Haaland, die op recordkoers was. Sevilla was niet de mindere van Dortmund, maar werd door twee goals van de Noor uitgeschakeld. Een 2-2 gelijkspel was net niet genoeg om verlengingen uit de brand te slepen. [naar artikel]

5. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! Wie anders dan Haaland breekt topper tegen Bayern meteen open met knappe goal! (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Allianz Arena • Aftrap: 18u30 • Bayern staat aan de leiding, Dortmund is pas vijfde • Uitkijken naar het spitsenduel Lewandowski-Haaland [naar artikel]

7. Eén helft schitteren is genoeg: Haaland rolt Sevilla in z'n eentje op en zet Dortmund met anderhalf been in de kwartfinales (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De grote Erling Braut Haaland-show. Opnieuw. Dit keer in Spanje. Met twee goals en een assist zette hij Borussia Dortmund met anderhalf been in de kwartfinales van de Champions League. Het won bij Sevilla met 2-3. [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Reus zet Dortmund op voorsprong na penaltymisser Haaland (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 20u30 • Signal Iduna Park • Speeldag 30 [naar artikel]

9. 20 goals in 14 matchen: fenomeen Haaland loodst Dortmund naar kwartfinales (09/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Erling Braut Haaland en de Champions League: het blijft een geslaagd huwelijk. De Noor van Borussia Dortmund scoorde dinsdagavond in de terugmatch van de 1/8ste finales tegen Sevilla twee keer. Het werd uiteindelijk 2-2 maar Dortmund stoot door naar de volgende ronde. [naar artikel]

10. LIVE. GOAL! Lewandowski maakt er 1-2 van, Haaland scoorde al snel twee keer voor Dortmund (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. GOAL! Wie anders dan Haaland trapt Dortmund op voorsprong bij Mönchengladbach (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Borussia Park • Aftrap: 20u45 • Kwartfinale DFB Pokal • Hazard en Meunier starten op de bank [naar artikel]

12. LIVE. City gaat rusten met voorsprong na goal De Bruyne en onterecht afgekeurd doelpunt Dortmund (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenwedstrijd kwartfinale • Etihad Stadium • Aftrap: 21u • Met De Bruyne, Thorgan Hazard en Meunier mogelijk drie Belgen aan de aftrap [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Akanji kopt Dortmund verdiend op voorsprong (03/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Meunier en Witsel zijn erbij, Hazard nog niet • Haaland is weer fit [naar artikel]

14. LIVE. Ook na rust versiert Dortmund kansen: Reyna steekt naast, lat verhindert tweede goal Haaland (20/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Red Bull Arena Leipzig • Dortmund heeft een voorsprong van drie punten op Leipzig [naar artikel]

15. LIVE. Witsel pikt z’n goal mee voor Dortmund, Haaland doet met zesde goal in drie matchen beter dan Batshuayi (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 20 • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park [naar artikel]

16. LIVE. Rusten in Sevilla! Spanje leidt na goal Morata, maar de beste kansen waren voor Polen (19/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Groep E • Daniele Orsato (Italië) • Sevilla [naar artikel]

17. LIVE. Rusten geblazen, Dortmund is voorsprong kwijt na nieuwe treffer Volland (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • BayArena • Axel Witsel en Erling Haaland bij de bezoekers [naar artikel]

18. Een helft schitteren is genoeg voor Haaland om Dortmund met anderhalf been in de kwartfinale te zetten (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Indrukwekkende Haaland verdubbelt de voorsprong voor Dortmund (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Rusten in München na spectaculaire eerste helft! Haaland en Lewandowski scoorden elk twee keer (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. GOAL! Dembélé zet Barça op voorsprong tegen Sevilla na goeie assist Messi (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan • Sevilla staat 4de op twee punten van Barcelona (3de) [naar artikel]

22. LIVE. Haaland zet scheve situatie recht en zet Dortmund op voorsprong tegen Werder Bremen (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE CL: Rusten geblazen in Sevilla, thuisploeg leidt met 1-0 tegen PSV van Bakayoko en Vertessen (29/11/2023 - Sporza)

PSV kan in en tegen Sevilla bij winst een belangrijke slag slaan om voor het eerst in acht jaar weer te overwinteren in de Champions League. Boekt de leider in de Eredivisie een cruciale zege tegen het Sevilla van Dodi Lukebakio? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

24. Geen geslaagde homecoming voor Haaland: Noorse topspits bij rust vervangen tegen ex-club, Dortmund en groepswinnaar City stoten door (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Braut Haaland (22) heeft zijn oude liefde geen pijn kunnen doen. De Noorse vedette van Manchester City kreeg wél respect in Dortmund, maar een goal was hem in de 45 minuten die hij speelde niet gegund. Het relaas van een avondje Haaland-watchen. [naar artikel]