LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln

20/03/2021 - 15:36
"• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln"

1. LIVE. Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln, Hazard laat de 0-2 liggen! (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln [naar artikel]

2. Flater Meunier kost Borussia Dortmund duur puntenverlies tegen Köln, Haaland scoort twee keer (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijke namiddag voor Thomas Meunier. Na een defensieve fout van de Rode Duivel leek Borussia Dortmund op een nederlaag in Köln af te stevenen. Erling Haaland sleepte in het slot nog een schamel puntje uit de brand. [naar artikel]

3. De eerste van vele: Erling Haaland scoort al na twaalf minuten z’n eerste in loondienst van Manchester City (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft niet lang geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste goal voor zijn nieuwe club Manchester City in de boeken mocht schrijven. In een oefenpartij tegen Bayern München tekende de Noor meteen voor het enigste doelpunt. [naar artikel]

4. Duizelingwekkend: Erling Haaland is alweer record rijker met 45ste goal in amper 39 wedstrijden (11/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Duizelingwekkend. Dat zijn de cijfers achter Erling Haaland, de Manchester City-spits die dinsdagavond opnieuw demonstreerde met een glansprestatie in de Champions League tegen Bayern München. De Noorse spits zit al aan 45 doelpunten dit seizoen. [naar artikel]

5. Om de negentien minuten een goal: Haaland dendert voort bij Dortmund en zet Witsel in de schaduw (01/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Erling Braut Haaland blijft de voetbalwereld verbazen. De Noorse spits scoorde zaterdagnamiddag opnieuw twee keer voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund en zit na amper drie wedstrijden aan zeven doelpunten. Goed voor een waanzinnig gemiddelde van een doelpunt om de negentien minuten. Axel Witsel scoorde de 4-0 in de 5-0 zege van de Borussen tegen Union Berlin. [naar artikel]

6. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City heeft nog late goal Rodri nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. [naar artikel]

7. VIDEO. Horrorstart voor Vincent Kompany en Burnley in Premier League: onvermijdelijke Erling Haaland scoort al na drie minuten (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Hij zal er zich wat anders van voorgesteld hebben. Vincent Kompany coachte vrijdagavond zijn allereerste Premier League-wedstrijd als trainer van Burnley tegen zijn ex-club Manchester City, maar na drie minuten was zijn team al op achtervolgen aangewezen. De onvermijdelijke Erling Haaland tekende voor de 0-1 nadat Rodri een voorzet van Kevin De Bruyne terug in het pak gekopt had. [naar artikel]

8. Erling Haaland is niet te stoppen en scoort nog voor rust zijn tweede hattrick op rij voor Manchester City (31/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen Kevin De Bruyne, geen probleem voor Erling Haaland. De Noorse topspits had er na 38 minuten alweer drie in het netje liggen voor Manchester City tegen Nottingham Forrest. Goed voor zijn tweede hattrick op rij en de veertiende uit zijn carrière. Straf. Haaland zit intussen al aan negen goals dit seizoen. Niemand deed ooit beter in zijn eerste vijf matchen in de Premier League. [naar artikel]

9. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City (met Doku op bank) heeft nog late goal nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. Aanwinst Jérémy Doku zat meteen in de selectie en op de bank, maar viel niet in. [naar artikel]

10. Daar is het koningskoppel weer: Kevin De Bruyne en Erling Haaland slaan al na tien minuten toe in topper tegen Liverpool (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Tien minuten heeft het geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste doelpunt na de WK-break maakte. De Noorse wereldspits van Manchester City scoorde donderdagavond in de vierde ronde van de League Cup tegen Liverpool het openingsdoelpunt op aangeven van… Kevin De Bruyne. [naar artikel]

11. Newcastle-spits ziet maar één oplossing om te kunnen opboksen tegen Erling Haaland: “We hebben een aparte topschuttersstand nodig” (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Erling Haaland scoort aan de lopende band bij Manchester City. De Noor lijkt dan ook al na amper 10 speeldagen in de Premier League op weg om de Golden Boot, de prijs die de topscorer op het einde van het seizoen krijgt, in ontvangst te mogen nemen. Om het toch nog wat competitief te houden, komt Newcastle-spits Callum Wilson met het idee van een Silver Boot op de proppen. [naar artikel]

12. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Haaland ging tegen Nottingham Forest (6-0) met alle eer en aandacht lopen. De 22-jarige spits van Manchester City schitterde door in 39 minuten drie keer te scoren. Voor de Noorse sensatie was het zijn tweede hattrick op rij. Kevin De Bruyne loste hem 20 minuten voor tijd af. [naar artikel]

13. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd, KDB valt in met assist (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

14. Penalty uitlokken en zelf omzetten: Erling Haaland schiet Manchester City op voorsprong tegen West Ham (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste goal van Erling Haaland in de Premier League heeft niet lang op zich laten wachten. Aan één speelhelft had de Noorse goalgetter genoeg. Hij lokte zelf een strafschop uit en zette die vervolgens koel om. [naar artikel]

15. Geen geslaagde homecoming voor Haaland: Noorse topspits bij rust vervangen tegen ex-club, Dortmund en groepswinnaar City stoten door (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Braut Haaland (22) heeft zijn oude liefde geen pijn kunnen doen. De Noorse vedette van Manchester City kreeg wél respect in Dortmund, maar een goal was hem in de 45 minuten die hij speelde niet gegund. Het relaas van een avondje Haaland-watchen. [naar artikel]

16. LIVE. Openingstreffer Haaland uitgewist: Köln op 1-1 via strafschop (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. VIDEO. Erling Haaland werd na doelpunt voor Manchester City besprongen en gekust door niet zo onbekende supporter (28/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Erling Haaland (23) miste dit weekend zowaar een penalty voor Manchester City. De Noorse spits scoorde daarna wel een doelpunt tegen Sheffield United, waarna The Citizens met 1-2 wonnen. Na zijn goal werd Haaland verrast door een toeschouwer, die hem wild besprong en kuste. [naar artikel]

18. Erling Haaland opent nieuwe seizoen met goal na amper zeven minuten en krijgt prompt een cheque als beloning (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste voorbereidingsmatch van Manchester City werd er eentje met veel goals. In een uitverkocht nationaal stadion van Tokio ging het plaatselijke Yokohama F. Marinos met 3-5 voor de bijl. [naar artikel]

19. Genk-killer Haaland scoort hattrick in 23 minuten bij debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund is de terugronde in de Bundesliga begonnen met een zege. Die Borussen moesten er wel voor knokken, want het kwam tot twee keer toe op een achterstand van twee doelpunten bij Augsburg. Uiteindelijk werd er met 3-5 gewonnen. Thorgan Hazard gaf twee assists en Axel Witsel vierde zijn terugkeer na een neusbreuk, maar alle aandacht ging naar nieuwkomer Erling Haaland: het Noorse toptalent viel in na 56 minuten en scoorde meteen een hattrick. Haaland lukte in de groepsfase van de Champions League ook al een hattrick tegen KRC Genk [naar artikel]

20. VIDEO. Tik van de ref en boze reactie van Erling Haaland zeggen alles over zijn non-match tegen Real Madrid (10/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Het was dinsdag niet de avond van Erling Haaland. De Noorse spits raakte amper 20 keer de bal tegen Real Madrid en noteerde slechts één doelpoging. Verdediger Antonio Rüdiger maakte het de Manchester City-speler bijzonder lastig. Haaland was dus niet echt te genieten en dan deelde scheidsrechter Francois Letexier nog ongewild een tik uit in het gezicht van de Noor… [naar artikel]

21. Eentje om niet te vergeten: Erling Haaland scoort 5 keer in de FA Cup, Kevin De Bruyne geeft 4 assists (27/02/2024 - Sporza)

Manchester City is kwartfinalist in de FA Cup. Weinig verrassend uiteraard, maar de 1/8e finale tegen Luton Town is wel een spektakelstuk van jewelste geworden. Erling Haaland zette City met 5 van de 6 goals op weg naar setwinst, Kevin De Bruyne was liefst 4 keer de aangever met dienst. [naar artikel]

22. VIDEO. Een zoveelste record voor Erling Haaland: Noor is snelste om 50 Premier League-goals te scoren en blaast de rest daarmee weg (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een nieuwe match, een nieuwe goal voor Erling Haaland (23). Zo zette hij zich nog maar eens bovenaan van een lijstje in de voetbalgeschiedenis. Haaland lukte tegen Liverpool namelijk zijn 50e doelpunt in de Premier League en had daar slechts 48 (!) wedstrijden voor nodig. Waanzinnige cijfers, nog maar eens opnieuw. [naar artikel]

23. Sensatie Haaland scoort tweeklapper tegen PSG, maar: “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund haalde het gisteravond met 2-1 van Paris Saint-Germain dankzij twee goals van Erling Haaland. PSG-winger Thomas Meunier zat dus in het... [naar artikel]

24. Sensatie Haaland scoort tweeklepper tegen PSG, maar: “Ik ben niet zo tevreden met mijn prestatie” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)