De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Peltse Isabelle Ulenaers (SELF): “Eerste leveringen van onze verzorgingsproducten zijn vertrokken naar Midden-Oosten”

Het Belang van Limburg

25/03/2021 - 18:16

“De eerste lading richting het Midden-Oosten is nog maar net vertrokken en we zijn al bezig met de volgende ladingen voor te bereiden, want zo snel gaat het”, zegt de 39-jarige onderneemster Isabelle Ulenaers van het Belgische verzorgingslabel SELF enthousiast. Samen met 3 voltijdse krachten en een jobstudent op maandag, is het momenteel bijzonder druk in het Peltse magazijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Het motto van de meest beloftevolle onderneemster van het jaar Isabelle Ulenaers: “Voor alles is een oplossing” (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Isabelle Ulenaers turnde zich om van psychologe tot bezielster van haar eigen beautymerk. In NINA vertelt deze ‘Self’-madewoman wat haar drijft in...
  [naar artikel]
 2. Peltse psychologe Isabelle startte eigen cosmeticamerk: “Pas op, contracten zijn er met reden” (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor haar doctoraat in de psychologie sprak Isabelle Ulenaers uit Pelt met heel wat CEO’s. Het deed ook bij haar de goesting groeien om een eigen zaak te starten. Het werd het merk Self, met natuurlijke cosmetica. “Ondertussen zijn we zelfs in Koeweit te koop.”
  [naar artikel]
 3. GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ (23/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Isabelle Ulenaers van het natuurlijke cosmeticamerk SELF. Wat is SELF? ‘SELF werd ontwikkeld voor vrouwen die de beste huidverzorging ter wereld willen, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Als vrouw hoef […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 4. Biden op weg voor eerste rondreis in het Midden-Oosten (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden wordt vandaag in Israël verwacht voor de eerste etappe van zijn eerste rondreis in het Midden-Oosten sinds hij achttien maanden geleden zijn intrek in het Witte Huis nam.
  [naar artikel]
 5. Peltse jongen (8) drie jaar geleden door vader ontvoerd naar Jordanië (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Palestijnse Peltenaar is dinsdag voor de Hasseltse rechtbank moeten verschijnen op verdenking van de ontvoering van zijn 8-jarig zoontje naar Jordanië. Sinds januari 2017 verblijven de twee in het Midden-Oosten. De man was na de scheiding misnoegd over de omgangsregeling en nam de benen.
  [naar artikel]
 6. Pentagon stuurt oorlogsbodem met raketten naar Midden-Oosten (11/05/2019 - Metro)
  De Verenigde Staten sturen een oorlogsschip naar het Midden-Oosten met amfibievoertuigen aan boord en een batterij Patriot-raketten. Dat maakte het Pentagon vrijdag bekend. Eerder werd er al een vliegdekschip ingezet in de regio, vanwege “dreigende” aanvallen van Iran. Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie in een persbericht zal de oorlogsbodem zich aansluiten bij vliegdekschip USS Abraham Lincoln en bij het speciaal detachement bommenwerpers van de Amerikaanse luchtmacht in het Midden-Oosten. “We hebben aanwijzingen dat de Iraniërs de voorbereidingen opvoeren om offensieve operaties uit te voeren tegen de Amerikaanse troepen en onze belangen”, zegt het ministerie. Bron: Belga   Het bericht Pentagon stuurt oorlogsbodem met raketten naar Midden-Oosten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. De blinde vlek van Europa: 'Onze problemen beginnen in het Midden-Oosten' (18/11/2016 - Knack)
  Na vijf jaar in het hart van de Arabische wereld keert Midden-Oostenkenner Koert Debeuf terug naar Europa. Zijn missie: Europese politici aanvuren om een écht Midden-Oostenbeleid te voeren.
  [naar artikel]
 8. Wapenexport naar Midden-Oosten neemt toe (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De wapenverkoop aan het Midden-Oosten is de afgelopen vijf jaar enorm gestegen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Zweedse onderzoeksinstituut...
  [naar artikel]
 9. Peltse EMJ-ambassadeurs Jop weg naar George in Zuid-Afrika (31/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Precies op de International Day of Friendship, dinsdag 30 juli, vertrokken de Peltse EMJ-ambassadeurs Jitske Quanten en Fien Claassen naar het zuidelijkste punt Zuid-Afrika. Een maand lang verblijven ze in George in een Afrikaans gastgezin en worden ze student aan de Glenwood high school.
  [naar artikel]
 10. Eerste landbouwers brachten hun honden mee uit Midden-Oosten naar Europa (17/10/2018 - VRT NWS)
  Mensen en honden hebben een lange gezamenlijke geschiedenis, en toen de eerste landbouwers/veekwekers Europa binnentrokken vanuit het Midden-Oosten, brachten ze hun honden mee. Dat blijkt uit een nieuwe studie van DNA uit de archeologische overblijfselen van 99 honden. 
  [naar artikel]
 11. Johnson & Johnson levert eerste vaccins midden april: “Dit kan de verminderde leveringen van AstraZeneca goedmaken” (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Johnson & Johnson zal vanaf 16 of 17 april starten met de eerste leveringen, kondigt de Taskforce Vaccinatie aan. “Het leveringsschema wordt in de eerste helft van komende week verwacht. Op basis van de huidige informatie zullen we op 1,4 miljoen dosissen kunnen rekenen in het tweede kwartaal”, klinkt het.
  [naar artikel]
 12. Johnson & Johnson levert eerste vaccins midden april: “Dit kan de verminderde leveringen van AstraZeneca goedmaken” (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Johnson & Johnson zal vanaf 16 of 17 april starten met de eerste leveringen, kondigt de Taskforce Vaccinatie aan. “Het leveringsschema wordt in de eerste helft van komende week verwacht. Op basis van de huidige informatie zullen we op 1,4 miljoen dosissen kunnen rekenen in het tweede kwartaal”, klinkt het.
  [naar artikel]
 13. Win vijf volledige verzorgingspakketten van Self t.w.v. EURO 1.159,30 (01/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Belgisch, milieuvriendelijk én 100% natuurlijk, dat is Self! Dit huidverzorgingslabel werd ontwikkeld door psychologe Isabelle Ulenaers om de
  [naar artikel]
 14. Standard verliest Milos Kosanovic, ook Mehdi Carcela kan naar Midden-Oosten (17/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Al-Jazira heeft vrijdagavond de transfer van Milos Kosanovic geofficialiseerd. De 29-jarige Serviër verlaat Standard en ondertekende in het Midden-Oosten een contract voor twee seizoenen. En Standard kan mogelijk nog een speler verliezen aan een club uit het Midden-Oosten: sterkhouder Mehdi Carcela zou naar een club in Doha, in Qatar, kunnen.
  [naar artikel]
 15. Pentagon stuurt oorlogsbodem met raketten naar Midden-Oosten (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten sturen een oorlogsschip naar het Midden-Oosten met amfibievoertuigen aan boord en een batterij Patriot-raketten. Dat maakte het...
  [naar artikel]
 16. Stuurt België opnieuw F-16’s naar het Midden-Oosten? (13/11/2019 - De Morgen)
  De uittredende regering overweegt om opnieuw F-16’s naar het Midden-Oosten te sturen. Maar het parlement wil gehoord worden in de beslissing.
  [naar artikel]
 17. Dit is ook klimaatverandering: hoe recordhittegolven nu al zorgen voor groeiende onrust in Midden-Oosten (26/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Dit is ook klimaatverandering: hoe recordhittegolven nu al zorgen voor groeiende onrust in Midden-Oosten De temperaturen in verschillende landen in het Midden-Oosten hebben deze zomer de 50 graden Celsius overschreden, inclusief in Iran, dat 51°C optekende, en Irak, dat zelfs net geen 52°C haalde. Door die recordhittegolven en energietekorten in een groot deel van het Midden-Oosten zijn er steeds meer en steeds vaker blackouts. Van Libanon tot Iran leidt […] Lees dit artikel: Dit is ook klimaatverandering: hoe recordhittegolven nu al zorgen voor groeiende onrust in Midden-Oosten
  [naar artikel]
 18. Gezant Trump met vredesplan naar Midden-Oosten (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  President Trumps adviseur voor het Midden-Oosten, Jared Kushner, reist deze week naar de regio voor overleg over zijn vredesplan. Hij zal eerst de...
  [naar artikel]
 19. 'Onze legers hebben niets te zoeken in het Midden-Oosten' (21/06/2017 - De Morgen)
  De wereldberoemde oorlogscorrespondent Robert Fisk komt morgen naar Gent en zal daar onder meer verklaren dat Europese en Amerikaanse militairen maar beter wegblijven in het Midden-Oosten. 'Wij hebben geen enkel recht om daar militairen, tanks, straaljagers en drones te stationeren.' l
  [naar artikel]
 20. 'Onze legers hebben niets te zoeken in het Midden-Oosten' (29/03/2019 - De Morgen)
  De wereldberoemde oorlogscorrespondent Robert Fisk komt morgen naar Gent en zal daar onder meer verklaren dat Europese en Amerikaanse militairen maar beter wegblijven in het Midden-Oosten. 'Wij hebben geen enkel recht om daar militairen, tanks, straaljagers en drones te stationeren.' l
  [naar artikel]
 21. Waarom de Franse president als eerste buitenlandse leider in Beiroet is, het Parijs van het Midden-Oosten. (06/08/2020 - VRT NWS)
  Geen twee dagen na de verwoestende explosie is de Franse president Emmanuel Macron al in Beiroet. Hij ontmoet er ondermeer de president en de premier. Waarom is Frankrijk er als de kippen bij? Is het dan zo nauw verbonden met Libanon? En als Libanon het Zwitserland van het Midden-Oosten wordt genoemd, waarom is Beiroet dan het Parijs van het Midden-Oosten?
  [naar artikel]
 22. Belgische F-16's zetten koers naar Midden-Oosten voor operatie van jaar (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de luchtmachtbasis van Florennes vertrekken dinsdag vier F-16's naar het Midden-Oosten. Vanuit Jordanië zullen ze gedurende een jaar opereren...
  [naar artikel]
 23. Johnson & Johnson levert eerste vaccins midden april: ‘Dit kan de verminderde leveringen van AstraZeneca goedmaken’ (20/03/2021 - De Morgen)
  Johnson & Johnson zal vanaf 16 of 17 april starten met de eerste leveringen van het Janssen-vaccin aan ons land, zo heeft de taskforce Vaccinatie aangekondigd. ‘Het leveringsschema wordt in de eerste helft van komende week verwacht. Op basis van de huidige informatie zullen we op 1,4 miljoen dosissen kunnen rekenen in het tweede kwartaal’, klinkt het.
  [naar artikel]
 24. Peltse band Floris and the Flames stelt eerste cd voor (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Peltse band Floris and the Flames heeft in CC Palethe een eerste album uitgebracht. “We merkten dat er na onze optredens veel vraag was naar een fysieke cd”, klinkt het. “Het is een verzameling geworden van eigen composities en bewerkingen van bekende klassieke meesterwerken van Bach, Vivaldi en Beethoven.”
  [naar artikel]
 25. Kristof Ulenaers wint in Cadiz zijn eerste grote golftoernooi (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kristof Ulenaers heeft zijn eerste grote professionele zege beet. De Heusdenaar hield de tegenstand op vijf slagen en won de Challenge de Cadiz. De Royal Limburg-pro domineerde de wedstrijd zelfs van start tot finish.
  [naar artikel]
 26. Kristof Ulenaers wint in Cadiz zijn eerste grote golftoernooi (14/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kristof Ulenaers heeft zijn eerste grote professionele zege beet. De Heusdenaar hield de tegenstand op vijf slagen en won de Challenge de Cadiz. De Royal Limburg-pro domineerde de wedstrijd zelfs van start tot finish.
  [naar artikel]
 27. Kristof Ulenaers is 30e na eerste ronde (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een eerste ronde van 69 slagen heeft Kristof Ulenaers een meer dan behoorlijke eerste ronde neergezet in de Kaskáda Golf Challenge (Challenge Tour/200.000 euro), die plaatsvindt in het Tsjechische Brno.
  [naar artikel]
 28. VS stuurt 1.000 soldaten naar Midden-Oosten "om bedreigingen in de lucht, op zee en op de grond hoofd te bieden" (18/06/2019 - VRT NWS)
  De Verenigde Staten gaan ongeveer 1.000 extra manschappen sturen naar het Midden-Oosten. Dat heeft waarnemend minister van Defensie Patrick Shanahan gezegd. 
  [naar artikel]
 29. Trump: “Ook bendeleden en mensen uit Midden-Oosten in migrantenkaravaan” (23/10/2018 - De Morgen)
  Volgens de Amerikaanse president Donald Trump zitten in de ‘migrantenkaravaan’ die vanuit Midden-Amerika in de VS probeert te geraken ook leden van een erg gewelddadige bende en mensen afkomstig uit het Midden-Oosten. Dat verklaarde hij maandag aan journalisten, voor afreis naar een verkiezingsmeeting in Texas. 
  [naar artikel]
 30. Midden-Oosten-kenner Bernard Rougier: ‘Molenbeek is het ideale islamistische ecosysteem. En dat zal altijd geweld voortbrengen’ (06/02/2020 - De Morgen)
  In onze migrantenwijken maken islamisten de dienst uit. Populistische propaganda? Eerder een feit, zegt de Franse Midden-Oosten-kenner Bernard Rougier.
  [naar artikel]
 31. Wapenexport naar Midden-Oosten neemt sterk toe (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De wapenverkoop naar het Midden-Oosten is de afgelopen vijf jaar enorm gestegen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Zweedse onderzoeksinstituut Sipri (Stockholm International Peace Research Institute). De markt werd de voorbije jaren gedomineerd door de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 32. STVV-verdediger Robert Bauer op zucht van transfer naar Midden-Oosten (23/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen Robert Bauer meer op training bij STVV. De Duitser lijkt zijn zin te zullen krijgen. Hij vertrekt mogelijk deze week nog naar het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 33. STVV-verdediger Robert Bauer op zucht van transfer naar Midden-Oosten (24/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen Robert Bauer meer op training bij STVV. De Duitser lijkt zijn zin te zullen krijgen. Hij vertrekt mogelijk deze week nog naar het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 34. VS sturen 1.000 extra militairen naar Midden-Oosten na “vijandig gedrag” Iran (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten hebben aangekondigd dat ze 1.000 extra manschappen naar het Midden-Oosten sturen. Ze doen dat na een incident met twee...
  [naar artikel]
 35. VS sturen 1.000 manschappen naar Midden-Oosten na aanval op tankers (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten gaan ongeveer 1.000 extra manschappen sturen naar het Midden-Oosten. Dat heeft waarnemend minister van Defensie Patrick...
  [naar artikel]
 36. VS sturen 1.000 extra manschappen naar Midden-Oosten (18/06/2019 - De Morgen)
  De Verenigde Staten gaan 1.000 extra militairen naar het Midden-Oosten sturen als reactie op de toenemende spanningen met Iran. Dat meldt het Amerikaanse ministerie van Defensie. De extra troepen zijn bestemd voor de verdediging bij dreigingen in de lucht, op zee en op land.
  [naar artikel]
 37. Rode Duivels maken in het Midden-Oosten meteen kennis met WK-gekte: het relaas van chaotische eerste dag (17/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Van een chaotische persconferentie tot een veldbestormer tijdens de oefensessie. De Rode Duivels hebben er een chaotische eerste trainingsdag in het Midden-Oosten opzitten. Hier het relaas.
  [naar artikel]
 38. Pence stelt reis naar Midden-Oosten uit (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse vicepresident Mike Pence stelt zijn geplande reis naar het Midden-Oosten uit. De Republikein blijft voor de zekerheid in de VS,...
  [naar artikel]
 39. Peltse mama exporteert wereldwijd huidzalf die ze zelf maakte voor zieke dochter (24/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Pelt heeft een moeder zelf een huidzalf geproduceerd voor haar dochtertje die kampte met een zware vorm van eczeem. Het product hielp niet alleen haar dochter af van haar eczeem, maar veroverde op korte tijd zowel de nationale als internationale cosmeticamarkt. Sinds kort exporteert het bedrijf van de Peltse verzorgingsproducten zelfs tot in Koeweit.
  [naar artikel]
 40. Schoonzoon van Trump met vredesplan naar Midden-Oosten (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  President Trumps adviseur voor het Midden-Oosten, zijn schoonzoon Jared Kushner, reist deze week naar de regio voor overleg over zijn vredesplan....
  [naar artikel]
 41. Vredesconferentie Midden-Oosten uitgesteld (28/03/2019 - De Morgen)
  WASHINGTON l Vandaag had in de VS de grote conferentie over vrede in het Midden-Oosten moeten beginnen, maar ze is uitgesteld naar eind deze maand. Sommige politieke waarnemers vrezen echter voor een afstel.
  [naar artikel]
 42. Siemens opent eerste one-stop shop voor energie in het Midden-Oosten (11/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Siemens opent eerste one-stop shop voor energie in het Midden-Oosten Siemens Energy, het energietechnologiebedrijf van multinational Siemens, heeft in Dammam, Saoedi-Arabië, een eerste one-stop shop voor de energie-industrie in de regio geopend. De Siemens Energy Dammam hub (SEDH) is ontworpen om jaarlijks een combinatie van maximaal 10 zware gasturbines en ongeveer 40 compressiepakketten te produceren. De faciliteit, die nu belangrijke delen van de energiewaardeketen omvat, […] Lees dit artikel: Siemens opent eerste one-stop shop voor energie in het Midden-Oosten
  [naar artikel]
 43. Iran bedreigt Amerikaans leger in Midden-Oosten (22/11/2018 - De Tijd)
  09:23 Het land waarschuwt dat verbeterde raketten Amerikaanse militaire basissen in het Midden-Oosten kunnen treffen.
  [naar artikel]
 44. Rode Duivels begonnen WK-campagne in Midden-Oosten in totale chaos: de beveiliging zal stevig worden aangescherpt (17/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van een chaotische persconferentie tot een veldbestormer tijdens de oefensessie. De Rode Duivels hebben er een chaotische eerste trainingsdag in het Midden-Oosten opzitten. Hier het relaas.
  [naar artikel]
 45. VS sturen duizenden extra soldaten naar Midden-Oosten (03/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De VS zullen duizenden extra troepen inzetten in het Midden-Oosten, zo bevestigt een Amerikaanse defensieambtenaar aan nieuwszender CNN. Het zou...
  [naar artikel]
 46. Kristof Ulenaers haalt de cut, Christopher Mivis niet (10/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kristof Ulenaers heeft zich vrijdag weten te plaatsen voor de finaleronden van het golftoernooi in het Franse Le Vaudreuil (Challenge Tour/210.000 euro). De 23-jarige Limburger, na een eerste ronde in 73 slagen, twee over par, 71e, had voor zijn tweede ronde drie slagen minder nodig en klom zo naar de 54e stek op.
  [naar artikel]
 47. VS sturen extra troepen naar Midden-Oosten (18/06/2019 - De Tijd)
  06:30 De Verenigde Staten gaan ongeveer 1.000 extra manschappen sturen naar het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 48. Michel pleit voor grote rol EU in vredesproces Midden-Oosten (06/02/2017 - De Standaard)
  Premier Charles Michel heeft op de eerste dag van zijn officiële bezoek aan Israël en de Palestijnse gebieden een gesprek gehad met de Israëlische premier Reuven Rivlin ontmoet. Het gesprek ging over een hele reeks thema’s, waaronder ook het moeizame vredesproces in het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 49. Jared Kushner eind juli opnieuw naar Midden-Oosten (22/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jared Kushner, raadgever en schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump, keert eind deze maand terug naar het Midden-Oosten voor nieuwe...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy