De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tyson achterna: ook Oscar De La Hoya (48) maakt zijn comeback in de ring

Het Laatste Nieuws

27/03/2021 - 12:02

Net als zijn landgenoot Mike Tyson, die in november vorig jaar na vijftien jaar afwezigheid terugkeerde uit pensioen, zal ook Oscar De La Hoya, een andere Amerikaanse bokslegende, zijn comeback maken. De La Hoya stapt op 3 juli opnieuw de ring in.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na Mike Tyson maakt nu ook boksicoon Oscar De La Hoya zijn comeback (27/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Net als zijn landgenoot Mike Tyson, die in november vorig jaar na vijftien jaar afwezigheid terugkeerde uit pensioen, zal ook Oscar De La Hoya, een andere Amerikaanse bokslegende, zijn comeback maken. De La Hoya stapt op 3 juli opnieuw de ring in.
  [naar artikel]
 2. Bokslegende Mike Tyson (54) maakt comeback: gewezen wereldkampioen bokst in exhibitiematch tegen Roy Jones (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de geruchten, nu ook de bevestiging: Mike Tyson maakt een comeback. De 54-jarige ex-wereldkampioen bij de zwaargewichten zal op 12 september een...
  [naar artikel]
 3. Topfitte Mike Tyson (54) haalt bij onbesliste comeback uit als vanouds: “Als hij je raakt, doet alles pijn” (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De veelbesproken comeback van Mike Tyson (54) is geëindigd in een gelijkspel. De Amerikaanse bokslegende stond voor het eerst sinds vijftien jaar weer in de ring, tegenover de 51-jarige Roy Jones junior. Hij was topfit en haalde als vanouds verwoestend uit. “Als hij je raakt, het maakt niet uit met wat, doet alles pijn.”
  [naar artikel]
 4. Topfitte Mike Tyson (54) haalt bij onbesliste comeback uit als vanouds: “Als hij je raakt, doet alles pijn” (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De veelbesproken comeback van Mike Tyson (54) is geëindigd in een gelijkspel. De Amerikaanse bokslegende stond voor het eerst sinds vijftien jaar weer in de ring, tegenover de 51-jarige Roy Jones junior. Hij was topfit en haalde als vanouds verwoestend uit. “Als hij je raakt, het maakt niet uit met wat, doet alles pijn.”
  [naar artikel]
 5. Comeback van bokslegende Mike Tyson (54) eindigt in gelijkspel (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De veelbesproken comeback van Mike Tyson (54) is geëindigd in een gelijkspel. De Amerikaanse bokslegende stond voor het eerst sinds vijftien jaar weer in de ring, tegenover de 51-jarige Roy Jones junior.
  [naar artikel]
 6. Tyson Fury kondigt terugkeer in de ring aan (07/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zwaargewicht Tyson Fury viert op 13 mei zijn comeback in de boksring, zo maakte hij maandagavond op zijn Twitter-account bekend.
  [naar artikel]
 7. Bokslegende Tyson zint op comeback voor goede doel (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bokslegende Mike Tyson sluit een comeback in de ring voor het goede doel niet uit. Dat bevestigde de intussen 53-jarige Amerikaan in een podcast....
  [naar artikel]
 8. Mike Tyson maakt op zijn 54ste comeback in het boksen (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bokslegende Mike Tyson trekt op zijn 54ste de handschoenen weer aan. Op 12 september neemt hij het in een exhibitiematch op tegen Roy Jones Junior. Voor Tyson zal het zijn eerste boksmatch in 15 jaar worden.
  [naar artikel]
 9. Van 172 kilo naar “de beste vorm van zijn leven”: de opvallende transformatie van Mike Tyson uitgelegd (06/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De comeback krijgt vorm. Dan toch geen grap van Mike Tyson (53), om straks opnieuw in de ring te staan. Voor het goede doel. “Ik zag een man met...
  [naar artikel]
 10. Mike Tyson wil goddelijke status bereiken door te sterven in de ring: “Ik ben geboren om dit te blijven doen” (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson beweert dat hij bereid is om in de ring te sterven om de goddelijke boksstatus te bereiken. In gesprek met Brendan Schaub van The Food Truck Diaries onthulde de Amerikaan dat hij hoopt opnieuw te kunnen vechten in Dubai. Tyson sprak ook over de betekenis van boksen in zijn leven.
  [naar artikel]
 11. Indrukwekkend: Mike Tyson deelt eerste trainingsbeelden sinds bekendmaking comeback (02/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige bokskampioen Mike Tyson wil zich klaarstomen voor een comeback. Al doet hij dat niet zomaar: het inmiddels 53-jarige zwaargewicht wil...
  [naar artikel]
 12. He’s back: Mike Tyson keert 15 jaar na laatste kamp terug in de ring, een portret van ‘the baddest man on the planet’ (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Noteer in jullie agenda: 12 september. De dag dat Mike ­Tyson op 54-jarige leeftijd terugkeert in de ring. Eén van de markantste figuren uit de...
  [naar artikel]
 13. Grootheid Tyson Fury maakt vanavond zijn comeback in de boksring voor opwarmertje voor “gevecht waar iedereen op wacht” (03/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Londen loopt vanavond het stadion van Tottenham Hotspur vol. Niet voor een voetbalmatch - het WK, weet u wel - maar voor een bokspartij. Bokslegende Tyson Fury (34) stapt nog eens in de ring, nadat hij voor de zoveelste keer zijn pensioen had aangekondigd. Helaas niet voor een lang verwachte clash met Anthony Joshua of Oleksandr Usyk, maar voor een wedstrijd tegen Derek Chisora.
  [naar artikel]
 14. Tyson Fury wil op 8 juli terug in de ring staan (27/04/2017 - Sporza)
  Bokser Tyson Fury heeft bekendgemaakt dat hij op 8 juli in Londen zijn terugkeer in de ring wil maken. Het Britse zwaargewicht werd vorig jaar in oktober geschorst wegens cocaïnegebruik.
  [naar artikel]
 15. Tyson Fury wil op 8 juli terugkeren in de ring (27/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse bokser Tyson Fury, die vorig najaar door de British Boxing Board of Control (BBofC) geschorst werd, heeft bekendgemaakt op 8 juli in Londen zijn terugkeer in de ring te willen vieren.
  [naar artikel]
 16. He’s back! Bokser Tyson Fury viert comeback na dopingschorsing (met enkele kilootjes extra) (12/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tyson Fury zal weldra opnieuw zijn opwachting maken in de ring. De 29-jarige Britse bokser, die door een dopingschorsing niet meer in actie kwam sinds november 2015, zal op 9 juni in Manchester een kamp uitvechten. Een naam van een tegenstander ligt nog niet vast.
  [naar artikel]
 17. Comeback Mike Tyson uitgesteld “om groter publiek kans te geven de grootste comeback uit het boksen bij te wonen” (11/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De exhibitiewedstrijd tussen de 54-jarige Mike Tyson en de 51-jarige Roy Jones Jr. is verplaatst van 12 september naar 28 november. Dat heeft de...
  [naar artikel]
 18. Straffe comeback in de maak: Mike Tyson wil handschoenen weer aantrekken voor het goede doel (25/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stapt Mike Tyson straks weer de boksring in? Het heeft er alle schijn van. De inmiddels 53-jarige bokslegende hintte op Instagram naar een comeback...
  [naar artikel]
 19. Mike Tyson (54) maakt comeback (24/07/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 20. Nog een kanjer betrokken bij eventuele rematch met Tyson: Holyfield schakelt Klitschko in als trainer (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn 53 en 57, maar trainen zich in coronatijden de ziel uit hun lijf voor een al dan niet serieus te nemen comeback. Mike Tyson en Evander...
  [naar artikel]
 21. Beruchte Tyson Fury keert na doffe ellende terug in ring en treitert nu al: "Geen enkele bokser is partij voor mij. Ik mep Joshua helemaal knock-out" (12/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury keert terug in de ring. De Britse ex-wereldkampioen vecht op 9 juni in Manchester tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Wat wel...
  [naar artikel]
 22. Belgische ex-ref over comeback Mike Tyson: “Kan slecht uitdraaien” (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson spreekt duidelijk nog altijd tot de verbeelding: het filmpje van zijn training dat de 53-jarige ex-bokser postte, werd al meer dan vijf...
  [naar artikel]
 23. Bokslegende Mike Tyson traint met Serena Williams en is onder de indruk: “Zou niet met haar in de ring willen staan” (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Serena Williams lijkt klaar voor het nieuwe tennisseizoen. De intussen 38-jarige Amerikaanse ging in Florida de strijd aan met een boksbal en… Mike Tyson. De gewezen wereldkampioen was danig onder de indruk van de kracht van Williams. “Ik zou niet met haar in de ring willen staan”, reageerde de 53-jarige Tyson nadat hij zijn landgenote aan het werk zag. De eerste Grand Slam van het jaar is de Australian Open, die begint op 20 januari.
  [naar artikel]
 24. Tyson Fury moet dan toch nog even wachten op profbokslicentie (10/01/2018 - Sporza)
  Verwacht Tyson Fury niet snel opnieuw in de ring. De Britse professionele boksvereniging (BBBC) heeft nog medische gegevens nodig om zijn schorsing op te heffen.
  [naar artikel]
 25. Mike Tyson toont opnieuw dat comeback nakend is: “Ongelofelijk wie er allemaal tegen mij wil vechten” (23/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lichte en snelle voetenwerk, de combinaties aan zware stoten, de vliegensvlugge reacties: op zijn 53ste lijkt Mike Tyson waarschijnlijk meer...
  [naar artikel]
 26. “I’m back”: Mike Tyson verspreidt nieuwe verbluffende trainingsvideo (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Twijfelt er nog iemand of hij klaar is voor z’n comeback? Mike Tyson heeft er op sociale media nog een angstaanjagende video bijgegooid. ‘The...
  [naar artikel]
 27. Bokser Fury stapt op 9 juni weer in de ring (12/04/2018 - Sporza)
  Over minder dan twee maanden mag Tyson Fury (29) zich weer echt bokser noemen. De Brit zal in Manchester zijn comeback maken na een lange schorsing.
  [naar artikel]
 28. Mike Tyson (54) maakt zaterdag vijftien jaar na zijn afscheid een comeback tegen Roy Jones Jr.: “We willen elkaar vermoorden” (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een bokskamp tussen twee vijftigplussers? Het past perfect in het krankzinnige jaar 2020. Zaterdag keren Mike Tyson (54) en Roy Jones Jr. (51) – samen goed voor een dik dozijn wereldtitels – terug uit hun sportieve pensioen. Als het aan de autoriteiten ligt, blijft het duel beschaafd. Als het aan beide legendes ligt, gaat het plankgas.
  [naar artikel]
 29. “Klaar om aan de hele wereld te tonen hoe goed ik er nu uitzie”: Mike Tyson stapt over maand terug in ring (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na vijftien jaar en op z’n 54 stapt bokser Mike Tyson op 28 november in het Staples Center in Los Angeles nog eens in de ring tegen Roy Jones Jr., ook al 51 maar niet zomaar de eerste de beste: een ex-wereldkampioen, in vier verschillende gewichtsklassen. En het wordt geen lachertje, zegt Iron Mike: “Ik kom om te vechten. Meer hoef je niet te weten.”
  [naar artikel]
 30. Tyson Fury wil op 8 juli terugkeren in de ring (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse bokser Tyson Fury, die vorig najaar door de British Boxing Board of Control (BBofC) geschorst werd, heeft bekendgemaakt op 8 juli in
  [naar artikel]
 31. “Bon voyage”: Tyson Fury kondigt definitief bokspensioen aan (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury (34) heeft vandaag zijn definitieve bokspensioen aangekondigd. De tweevoudige wereldkampioen had twee dagen geleden nog gezegd te denken aan een comeback om zijn trilogie tegen Derek Chisora te vervolledigen.
  [naar artikel]
 32. Ring-ding-ding: ‘Crazy frog’ maakt comeback met nieuwe videoclip (18/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vorig jaar werd er al verschillende keren naar gehint, maar nu lijkt het zeker: Crazy frog, een uit de hand gelopen ringtone die in 2005 een wereldwijde hit scoorde met het gekende jaren 80-nummer Axel F., maakt in december zijn comeback.
  [naar artikel]
 33. Ring-ding-ding: ‘Crazy frog’ maakt comeback met nieuwe videoclip (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vorig jaar werd er al verschillende keren naar gehint, maar nu lijkt het zeker: Crazy frog, een uit de hand gelopen ringtone die in 2005 een wereldwijde hit scoorde met het gekende jaren 80-nummer Axel F., maakt in december zijn comeback.
  [naar artikel]
 34. ‘t Is Tyson Fury menens met kamp om wereldtitel: Britse bokser gaat opponent bij persvoorstelling al bijna te lijf (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury is op alles voorbereid als hij zaterdag in het Staples Center in Los Angeles de ring instapt voor zijn kamp om de wereldtitel tegen...
  [naar artikel]
 35. Mike Tyson onthult hoe hij dopingtests ontdook: “Het was geweldig man. Ik deed de urine van mijn baby erin” (12/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De lange loopbaan van bokslegende Mike Tyson is een aaneenschakeling van schandalen. Enkele weken voor zijn nu al spraakmakende rentree in de ring - eind deze maand tegen Roy Jones - is daar weer een opmerkelijke gebeurtenis aan toegevoegd.
  [naar artikel]
 36. Tyson Fury richt zich op herstel: "Ik ben niet in staat om mijn wereldtitels te verdedigen" (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury, wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten in de WBO en WBA, zal zijn titels volgend jaar niet verdedigen in de ring. Dat liet de
  [naar artikel]
 37. Tyson Fury stapt opnieuw in de ring: "Wereldtitels horen bij de koning" (07/03/2017 - Sporza)
  Zwaargewicht Tyson Fury opent in mei opnieuw de jacht op zijn wereldtitels. De Britse bokser laste een pauze in om mentale problemen te overwinnen.
  [naar artikel]
 38. Holyfield ziet gevecht tegen ex-rivaal Tyson wel zitten, "maar hij moet me uitdagen" (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 57-jarige ex-bokser Evander Holyfield heeft wel zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson, 53 jaar, in de ring. Dat op één...
  [naar artikel]
 39. Will Smith plant zijn comeback na Oscar-heisa: “Mensen zijn het al vergeten” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het was even bang afwachten welke wending Will Smiths (53) carrière zou nemen na het Oscar-incident. De uitbarsting van de acteur tegenover comedian Chris Rock kon op heel wat (media)aandacht rekenen. De reacties en meningen waren dan ook verdeeld. Maar nu de storm wat ging liggen, zet Will zich volgens een insider schrap voor een fameuze comeback.
  [naar artikel]
 40. Krijgen we dan toch een rematch? Ook Holyfield bereidt zich nu voor op een comeback tegen Tyson: “Ik ben terug” (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Krijgen we na bijna 23 jaar dan toch een vervolg op de ‘Bite Fight’, de beruchte bokskamp tussen Mike Tyson (53) en Evander Holyfield (57) uit...
  [naar artikel]
 41. Hoya Lens België sluit productieafdeling in Kapellen (08/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Brilglazenproducent Hoya Lens België gaat de productieafdeling in Kapellen beëindigen. Dat meldt het bedrijf vrijdag. De collectieve afdanking heeft betrekking op 20 van de 64 werknemers.
  [naar artikel]
 42. Klein Duimpje tegen de reus, slagenregen náást de ring en een vreemde kus op de mond : rentree van bokskolos draait uit op klucht (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury heeft zijn rentree in de ring gemaakt met een snelle overwinning. De Britse voormalig wereldkampioen bij de zwaargewichten won zijn...
  [naar artikel]
 43. Fury maakt comeback in mei: "Kampioenengordels behoren tot de koning" (07/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury stapt op 13 mei opnieuw in de boksring. Dat maakte de Britse bokser bekend via Twitter. Wie zijn tegenstander moet worden, is nog niet
  [naar artikel]
 44. De kamp van 35 miljoen die ei zo na in het water viel: Tyson Fury verdedigt in Wembley zwaargewichtentitel tegen Dillian Whyte (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het laatste nippertje ondertekende Dillian Whyte dan toch zijn contract voor zijn gevecht met Tyson Fury. Zo staan de twee Britten op 23 april in Wembley, Londen, tegenover elkaar in de ring. Inzet is de WBC-wereldtitel bij de zwaargewichten.
  [naar artikel]
 45. Bokskampioen Tyson Fury maakt (korte) carrièreswitch naar het worstelen (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tyson Fury heeft er z’n allereerste worstelmatch opzitten. De Britse ex-wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten vocht in de WWE tegen Braun...
  [naar artikel]
 46. Ongeslagen Tyson Fury verdedigt zaterdag WBC-titel in Brits duel tegen Derek Chisora (02/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Engelse wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten Tyson Fury stapt zaterdag in het stadion van de Londense voetbalploeg Tottenham Hotspur in de ring om zijn WBC-titel te verdedigen tegen zijn landgenoot Derek Chisora.
  [naar artikel]
 47. Bokslegende Mike Tyson aangeklaagd voor verkrachting begin jaren 90 (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikaans oud-bokskampioen Mike Tyson wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht in het begin van de jaren 90. Het slachtoffer heeft Tyson aangeklaagd, zo bevestigen gerechtelijke bronnen. Tyson werd in het verleden al schuldig bevonden aan het verkrachten van het model Desiree Washington in 1992. Washington was toen achttien jaar oud. Tyson zat hiervoor drie jaar in de cel.
  [naar artikel]
 48. Tyson Fury verdedigt WBC-titel bij zwaargewichten in december tegen Chisora (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Engelse wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten Tyson Fury stapt op 3 december in Londen in de ring om zijn WBC-titel te verdedigen tegen zijn landgenoot Derek Chisora.
  [naar artikel]
 49. Tyson Fury en Deontay Wilder willen geen miljoenenkamp zonder publiek (07/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Boksers Tyson Fury en Deontay Wilder gaan niet de ring in als er geen publiek welkom is vanwege het coronavirus. Dat heeft de Britse promotor Frank Warren woensdag laten weten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy