Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

17 April 2021
22:33 uur

Populaire app Clubhouse boezemt autoritaire regimes angst in

Knack

07/04/2021 - 11:31

Op Clubhouse discussieert de Arabische wereld vrank en vrij over delicate onderwerpen. Het gaat van kritiek op normalisatieverdragen met Israël tot euforie over een collectieve outing van jongeren. Maar voor hoe lang nog?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waarom autoritaire regimes de coronacrisis niet efficiënt kunnen aanpakken (21/05/2020 - Knack)
  Zelfs met cijfers die op grote schaal vervalst worden, is het duidelijk dat autoritaire regimes het enorm moeilijk hebben om de coronacrisis doortastend aan te pakken. En toch verlangen velen in tijden van crisis ook bij ons naar een Sterke Leider.
  [naar artikel]
 2. Wanneer komt Clubhouse naar Android? CEO Paul Davison geeft uitleg (23/03/2021 - Express)
  De populaire applicatie Clubhouse werkt hard aan een versie voor Android. Dat heeft CEO Paul Davison afgelopen wekend gezegd. Een specifieke lanceringsdatum is er nog niet, al zou het wel zeker nog ‘een paar maanden’ duren voor Clubhouse beschikbaar is op Android. Clubhouse is een sociaal medium waar je lid kan worden van bepaalde kamers. […] The post Wanneer komt Clubhouse naar Android? CEO Paul Davison geeft uitleg appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Vrouw van Pieter Timmers schrijft emoties neer: “2020 boezemt me angst in” (01/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het jaar 2019 was niet voor iedereen genieten en voor sommigen boezemt ook 2020 angst in. Vraag dat maar aan Elle De Leeuw. De levensgezel van olympisch medaillewinnaar Pieter Timmers schreef de emoties van zich af op Instagram.
  [naar artikel]
 4. Clubhouse: van hype naar hack? (23/02/2021 - Express)
  Het heeft niet lang geduurd: slechts enkele maanden na de opkomst van babbel-app Clubhouse zijn er de eerste zorgen over Chinese inmening en hacks. Clubhouse, de nieuwste hype-app bij ondernemers in Silicon Valley, ligt onder de loep. Het bedrijf achter Clubhouse moest namelijk een site sluiten die de gesprekken in de app rechtstreeks uitzond. U […] The post Clubhouse: van hype naar hack? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Clubhouse is de nieuwe hit op sociale media: wat is het en wat kun je ermee? (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De app Clubhouse is dé nieuwste sociale mediahit. Het exclusieve platform dat draait om live audio, groeide in relatief korte tijd uit tot een van de populairste netwerken van het moment. Maar wat is Clubhouse precies en wat maakt de app zo populair?
  [naar artikel]
 6. Nieuwe app ‘Clubhouse’ is plots enorm populair, maar wat is het eigenlijk? (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Of je nu wil praten over vegetarische spaghettisaus, cryptomunten, Wall Street of TikTok: elk gespreksonderwerp heeft z’n eigen praatgroepje op Clubhouse. Nu het sociale netwerk – of de digitale praatbarak – wat kwistiger is met de invites, lijkt half Vlaanderen plotsklaps actief op de app. Maar wat is Clubhouse nu eigenlijk?
  [naar artikel]
 7. Clubhouse vraagt niet langer toegang tot telefooncontacten (15/03/2021 - Metro)
  De razend populaire audiochatapp Clubhouse vereist niet langer toegang tot contacten om uitnodigingen te versturen door een nieuwe update. Dat was hiervoor wel noodzakelijk. Nu kun je direct een nummer invoeren of de iOS contactkiezer gebruiken (waarvoor geen contactentoegang nodig is) om de uitnodiging te versturen. Clubhouse heeft besloten om een aantal grote problemen met betrekking tot de privacy van gebruikers op het platform aan te pakken. De snelgroeiende audiochatapp vraagt daarom niet langer toegang tot de telefooncontacten van gebruikers. In de app kun je live praten in ‘Rooms’  met andere vreemde en bekende mensen. De gesprekken zijn enkel met audio en kunnen over verschillende onderwerpen gaan. Elke Room heeft een moderator die sprekers kan toevoegen. De populaire audio-app kwam de laatste tijd veel in de media vanwege zijn opvallende privacybeleid. De gebruikers van Clubhouse moesten hun telefoonnummer en toegang tot de volledige contactlijst geven, zodat ze ook andere mensen konden uitnodigen. Al hun contacten werden daardoor opgeslagen op verschillende servers. Hiermee creëerde Clubhouse  zogenaamde ‘schaduwprofielen’ voor personen die nog geen gebruik van de app maakten. Deze strategie zou in strijd zijn met de Europese privacyregels. Jouw privacy Heb je Clubhouse ooit als eens toegang gegeven tot je telefooncontacten, maar maak je je zorgen om je privacy? Clubhouse-chef Paul Davidson heeft gezegd dat gebruikers voorlopig de optie hebben om Clubhouse te vragen alle contacten te verwijderen die het bedrijf tot nu toe heeft opgeslagen. Daarnaast geeft de app aan binnenkort een functie in de app toe te voegen om gebruikers zelf hun data te laten verwijderen.   Lees ook: Hoe veilig is je data bij Clubhouse? Het bericht Clubhouse vraagt niet langer toegang tot telefooncontacten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. De coulissen van Clubhouse (26/02/2021 - De Tijd)
  20:04 Na een paar weken rondhangen op de socialemedia-app Clubhouse, waar de gesprekken alleen via audio verlopen, is het tijd om zelf 'rooms' te organiseren.
  [naar artikel]
 9. Wat is Clubhouse en waarom zijn Elon Musk en Gary Vaynerchuk fan van de netwerkapp? (05/02/2021 - Express)
  De app om in het oog te houden: Clubhouse maakt de laatste weken veel furore bij ondernemers/influencers zoals Elon Musk en Gary Vaynerchuk. Maar wat is het juist? In het nieuws: Gary Vaynerchuk was er laaiend enthousiast over. Elon Musk heeft er een gastoptreden gedaan. En plots was Clubhouse de nieuwste must-have app. Wat is […] The post Wat is Clubhouse en waarom zijn Elon Musk en Gary Vaynerchuk fan van de netwerkapp? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Populaire app Clubhouse in China geblokkeerd na ongecensureerde discussies (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het snelgroeiende Amerikaanse sociale medium Clubhouse is in China geblokkeerd nadat er afgelopen weekend diverse discussies op de app werden gevoerd over onderwerpen die in het land taboe zijn. Dat meldt persbureau Bloomberg. Zo werden er bijvoorbeeld gesprekken gevoerd over Taiwan en over de vervolging van de Oeigoerse moslimminderheid in de provincie Xinjiang, onderwerpen die normaliter niet door de Chinese staatscensuur heen komen.
  [naar artikel]
 11. Opmars Clubhouse app in Midden-Oosten: een tweesnijdend zwaard voor gebruikers? (06/04/2021 - Express)
  De nieuwe audio-app Clubhouse is razend populair en breekt nu ook door in het Midden-Oosten. Maar blijven de gebruikers – en dan vooral critici en andersdenkenden – ook buiten schot van de autocraten in de regio?  Clubhouse is een nieuw sociaal medium waar gebruikers kamers, rooms, kunnen maken waarin ze het over een bepaald onderwerp […] The post Opmars Clubhouse app in Midden-Oosten: een tweesnijdend zwaard voor gebruikers? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Clubhouse is een hit: wat maakt de app zo speciaal? "Gezellig volkscafé, net nu we snakken naar sociaal contact" (15/02/2021 - VRT NWS)
  Clubhouse is één van de snelst groeiende socialemediaplatformen van het moment. De praatapp werd in april vorig jaar opgericht en heeft al grote namen, zoals Elon Musk en Oprah Winfrey kunnen overtuigen. Het maakt Facebook-topman Mark Zuckerberg zenuwachtig. Hij werkt ondertussen aan een kopie. Hoe werkt Clubhouse? En waarom groeit het zo snel?
  [naar artikel]
 13. Vlamingen met stemhonger ontdekken Clubhouse (20/02/2021 - De Tijd)
  02:00 Het nieuwe sociale netwerk Clubhouse werd beroemd na optredens van Elon Musk en Mark Zuckerberg. Maar de echte waarde zit in de duizenden informele bijeenkomsten. Ook Vlaanderen ontdekt het platform.
  [naar artikel]
 14. Concurrentie haalt Clubhouse in (24/03/2021 - De Tijd)
  18:44 Clubhouse krijgt applaus omdat de app het genre 'sociale audiochat' populair maakte. Maar er zijn machtige kapers op de kust, die alle zeilen bijzetten om het jonge bedrijf voorbij te steken.
  [naar artikel]
 15. Trump viseert ‘trojka van de tirannie' (13/03/2019 - De Tijd)
  07:47 De Verenigde Staten draaien de omstreden Venezolaanse leider Nicolás Maduro steeds meer de duimschroeven aan. Het offensief past in een operatie om linkse, autoritaire regimes in Latijns-Amerika te ve...
  [naar artikel]
 16. Bitcoin-hype boezemt weinig angst in (22/12/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/BzxBSC4ELwkpqefF5cEx5brc79s/diocontent/116644218/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 17. Luisteren dictators beter naar hun burgers dan democraten? (22/06/2018 - De Morgen)
  Veel westerse landen falen om de harten van de inwoners te winnen, en autoritaire regimes net niet. Dat moet blijken uit internationaal onderzoek. Vanwaar die paradox? En wat wil dit zeggen over de democratie?
  [naar artikel]
 18. Eindelijk heeft Paraguay ook de bocht gemaakt (13/04/2019 - De Morgen)
  Met zijn kersverse verkiezing tot president is Lugo de hekkensluiter geworden van de rechts-autoritaire regimes die Latijns-Amerika van de jaren zestig tot de jaren negentig in de ban hielden
  [naar artikel]
 19. Hoe veilig is je data bij Clubhouse? (25/02/2021 - Metro)
  Clubhouse is een van de populairste en meest besproken apps van het moment. Tegelijkertijd kan het ook zijn dat je de app nog nooit gebruikte. De app is erg exclusief, je geraakt alleen binnen via een uitnodiging. Van plan om lid te worden? Let dan goed op, want Clubhouse zou het niet zo nauw nemen met je privacy. Clubhouse is een app die is uitgebracht in april 2020. Het laat gebruikers toe om audiogesprekken met elkaar te voeren. Dit werkt in de vorm van ‘kamers’ waar je enerzijds luisteraars en anderzijds sprekers hebt. De kamers gaan over diverse onderwerpen en kunnen voor iedereen toegankelijk of afgeschermd zijn. De app kreeg plots een boost in het begin van 2021 en werd wereldberoemd. Elon musk liet weten dat hij de app gebruikt. Nodige data Als je een account aanmaakt bij Clubhouse vraagt het je om de volgende informatie: je naam, emailadres, foto en gebruikersnaam. Verder word je gevolgd door cookies die bijhouden wat je allemaal doet op de applicatie. Het sociale netwerk vraagt je ook om toegang tot je adresboek. Hierdoor krijgt het bedrijf te weten of mensen uit je contactenlijst al gebruikers zijn. Als je zelf mensen toevoegt als lid, verschijnt er een lijst met contactpersonen die Clubhouse-leden kennen. Om erachter te komen hoeveel Clubhouse-leden iemand kent, worden telefoonnummers uit verschillende adresboeken vergeleken. Het bedrijf legt niet uit hoe ze dat precies doet. Deze gegevens staan mogelijk al op centrale servers. En dat betekent dat Clubhouse al informatie over je kan hebben nog voor je lid bent.  Privacy Clubhouse neemt zelf alle gesprekken op om te kunnen modereren. Maar ook kamerdeelnemers kunnen dat doen door simpelweg een microfoon bij hun telefoon te houden. Clubhouse kan dit op geen enkele manier tegenhouden. Uit onderzoek van de Standford Internet Observatory blijkt dat Clubhouse voor een groot deel gebouwd is op software van het Chinese Agora. Hierdoor zou de Chinese overheid toegang hebben tot de data van gebruikers. Clubhouse zelf zegt de verbinding met Chinese servers verbroken te hebben. Ook zou de app de versleuteling opschroeven. Tot nu is het nog onduidelijk hoe de informatie wordt versleuteld. Het is daarom moeilijk te zeggen hoe veilig je data nu écht is bij Clubhouse. Lees ook: Wat doe je met de populaire app Clubhouse? Het bericht Hoe veilig is je data bij Clubhouse? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Vertrouwen in veiligheid Clubhouse krijgt een knauw (23/02/2021 - De Tijd)
  12:14 Chats op Clubhouse, een sociaal netwerk dat gebruikers in audio doet communiceren, zijn overgebracht naar een andere site. Onderzoekers bevelen gebruikers aan er niet van uit te gaan dat gesprekken op...
  [naar artikel]
 21. Gegevensbeschermingsautoriteit gaat socialemedia-app Clubhouse onder de loep nemen (11/02/2021 - De Tijd)
  20:28 De spraakmakende socialemedia-app Clubhouse overtreedt mogelijk de Europese regels voor de gegevensbescherming. Bij de Belgische autoriteiten wordt gezegd dat ze de zaak gaan analyseren, hun Duitse co...
  [naar artikel]
 22. Wat doe je met de populaire app Clubhouse? (15/02/2021 - Metro)
  Het kan zijn dat je steeds vaker de app Clubhouse voorbij ziet komen. Sinds Elon Musk de applicatie heeft gebruikt, en dit openlijk deelde, stijgt het platform razendsnel in populariteit. Maar wat is dit precies voor app en wat heb je er eigenlijk aan? Clubhouse is een applicatie waarmee je op een legale manier mee kunt luisteren met de gesprekken die andere mensen voeren. Klinkt misschien een beetje vreemd en dat is het eigenlijk ook. Waarom vinden mensen dit zo leuk? Niet (heel) creepy Clubhouse is op het eerste oog een vrij eigenaardige applicatie die bij veel mensen populair is. Waar het zeker de bedoeling is dat jij vanuit je luie stoel naar de gesprekken van andere mensen luistert, is het minder creepy dan je denkt. Het gaat namelijk om mensen die daadwerkelijk willen dat je ze hoort. Het is dus niet zo dat je de microfoon op afstand kunt aanzetten, zodat je iemand via de app kunt stalken. Podcast 2.0 Er zijn een aantal bekende mensen, maar voornamelijk onbekende mensen die de applicatie gebruiken om een gesprek te delen met de wereld. We kunnen dit het beste vergelijken met een podcast die live opgenomen wordt. Het gesprek is in real-time te volgen en kan dus gaan over onderwerpen die jij interessant vindt. Van technologie tot sport en van geloof tot aan politiek: de gesprekken kunnen echt overal over gaan. Het klinkt dus een beetje als een podcast, maar met Clubhouse wordt het wel heel erg exclusief. Naast het feit dat je bijna niet aan een account komt, worden de gesprekken daarbij ook niet opgenomen. Het is dus niet mogelijk om bepaalde gesprekken terug te luisteren, waardoor je er echt live bij moet zijn om je favoriete personen iets te horen zeggen. Lees ook: Zo zet je gesprekken van WhatsApp over naar Telegram Het bericht Wat doe je met de populaire app Clubhouse? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. 'Facebook werkt aan alternatief voor Clubhouse' (10/02/2021 - De Tijd)
  22:25 Facebook werkt aan een eigen versie van de socialemedia-app Clubhouse, meldt The New York Times op basis van twee bronnen die op de hoogte zijn van het dossier.
  [naar artikel]
 24. ‘Sociaal netwerk Clubhouse kan gevestigde waarde worden' (13/02/2021 - De Tijd)
  08:55 De Amerikaanse app Clubhouse is stilaan een hype. Hoe werkt het sociaal netwerk met livepodcasts en gaat het echt doorbreken? ‘Het is lang geleden dat ik dacht: ‘Dit wordt wat’. Ik heb dat nu wel’, ze...
  [naar artikel]
 25. Clubhouse werkt aan kapitaalronde tegen waardering van 4 miljard dollar (07/04/2021 - De Tijd)
  11:31 De sociale audioapp Clubhouse voert gesprekken over een nieuwe kapitaalverhoging waarbij de dienst wordt gewaardeerd op zo'n 4 miljard dollar. Dat bericht Bloomberg.
  [naar artikel]
 26. Satire in 2019: om nog te spotten, moet je moedig zijn (20/12/2019 - De Morgen)
  Beoefenaars van satire worden wereldwijd bedreigd. In landen met autoritaire regimes, maar ook in het Westen, waar ze beducht moeten zijn voor extremisten en politici.
  [naar artikel]
 27. 'Paniekvoetbal' ECB duwt beurzen in het rood (07/03/2019 - De Tijd)
  16:10 Dat de Europese Centrale Bank na tien jaar crisisbeleid weer met verse stimulus moet komen, boezemt beleggers meer angst dan enthousiasme in.
  [naar artikel]
 28. Deze 'spookrijders' van Uber bestellen Chinezen liever niet (en dat is net hun bedoeling) (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een merkwaardige manier van frauderen opgedoken bij Uberchauffeurs in China. Hun profielfoto boezemt de klanten geen vertrouwen maar angst
  [naar artikel]
 29. Dessers boezemt ex-speler van Chelsea al angst in (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met een treffer in de vorige Europa League-ronde en twee rozen in de openingswedstrijd van de Eredeivisie tegen ADO Den Haag heeft Cyriel Dessers
  [naar artikel]
 30. “Niet onder de indruk van Club” (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge boezemt hem geen angst in. Een mogelijke kloof van dertien punten evenmin. Simpelweg omdat Sofiane Hanni (26) in Anderlecht gelooft:...
  [naar artikel]
 31. Hip, exclusief en verboden in China: is de app Clubhouse de hype echt waard? (09/02/2021 - De Morgen)
  De app Clubhouse in het kort: gecensureerd door China, vrouwonvriendelijk, gehypet door techondernemer Elon Musk en enkel toegankelijk na een uitnodiging. De ideale cocktail voor media-aandacht. Maar brengt het ook iets nieuws?
  [naar artikel]
 32. Van Avermaet: “Op mijn terrein ben ik nog steeds wereldtop” (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Respect? Tonnen. Maar angst? Neen, dat boezemt de nieuwe, jonge generatie Greg Van Avermaet (34) niet in. Ook al groeit ze boven zijn hoofd uit....
  [naar artikel]
 33. ‘Copycat’ Facebook slaat weer toe: deze keer is Clubhouse het slachtoffer (11/02/2021 - Express)
  Sinds enkele weken stijgt Clubhouse in de populariteitslijsten. Het atypische sociale medium lijkt de juiste niche gevonden te hebben om zich te onderscheiden van de grote spelers. Helaas zal zijn originaliteit niet lang standhouden. Facebook gaat het concept kopiëren, net als Twitter trouwens. Ondanks het feit dat de app enkel beschikbaar is voor Apple-toestellen, en […] The post ‘Copycat’ Facebook slaat weer toe: deze keer is Clubhouse het slachtoffer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Instagram doet hit-app Clubhouse na: wat zijn de verschillen? (08/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Clubhouse is een grote hit: de app moet het makkelijk maken audiogesprekken met mensen van over de hele wereld te voeren. Dat begon eerst klein, maar de populariteit van de applicatie nam explosief toe toen beroemdheden als Elon Musk en Oprah Winfrey accounts openden en met duizenden mensen tegelijk gingen chatten.
  [naar artikel]
 35. Hoeveel sterren geeft u deze cover? (09/04/2019 - De Morgen)
  Ineens wordt alles en iedereen met één tot vijf sterren beoordeeld. De ratingeconomie schept vertrouwen tussen vreemden, maar haar snelle opmars boezemt ook angst in.
  [naar artikel]
 36. VIDEO: Wind blaast nadarhekkens omver in aankomstplaats Romans-sur-Isère (18/07/2017 - Sporza)
  Een relatief korte overgangsetappe van het Centraal-Massief naar de Rhônevallei boezemt de renners angst in door de wind die tot 70 km/u waait in de vallei. Krijgen we waaiers?
  [naar artikel]
 37. Oude bekende Diatta boezemt Solskjaer angst in: “Vergelijk hem met Mané. We gaan er de handen vol mee hebben” (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Daags voor de ontmoeting met Club Brugge op Old Trafford, nam Ole Gunnar Solskjaer de tijd om met de pers te praten. Hij had het onder meer over...
  [naar artikel]
 38. 'We hebben meer kwaliteit dan Club' (15/12/2017 - De Morgen)
  Club Brugge boezemt hem geen angst in. Een mogelijke kloof van dertien punten evenmin. Simpelweg omdat Sofiane Hanni (26) in Anderlecht gelooft. 'Club is niet beter.'
  [naar artikel]
 39. Hanni: “Niet onder de indruk van Club” (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge boezemt hem geen angst in. Een mogelijke kloof van dertien punten evenmin. Simpelweg omdat Sofiane Hanni (26) in Anderlecht gelooft:...
  [naar artikel]
 40. Scouts steeds vaker belaagd door (nachtelijke) bezoekers: "Dit boezemt ons angst in" (12/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/jhBfT8k7WXz4cke2GF6PAOx2fwA/diocontent/68348705/_crop/0/0/5568/3712/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 41. Parlementsvoorzitter David Sassoli: 'Ik hoop dat corona ons niet naar autoritaire regimes leidt' (08/05/2020 - Knack)
  Sinds juli 2019 is David Sassoli voorzitter van het Europees Parlement. De Italiaan droomde er bij zijn aanstelling nog van om de jeugdwerkloosheid in Europa aan te pakken. Vandaag moet hij een plan zien te verzinnen voor miljoenen 'coronawerklozen'.
  [naar artikel]
 42. Emotioneel eindejaar ten huize Timmers: “2019 was geen goed jaar en 2020 boezemt me veel angst in” (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Pieter Timmers (31) wil knallen op de Olympische Spelen van Tokio - meteen zijn laatste afspraak. Als boegbeeld draagt hij al jaren het Belgische...
  [naar artikel]
 43. ‘Het is het Westen tegen de rest. Ik kom op voor de rest’: Aleksandr Doegin, de ‘gevaarlijkste filosoof ter wereld’ (27/10/2019 - De Morgen)
  Hij verdedigt autoritaire en reactionaire regimes en wordt ook wel de doodgraver van de liberale democratie genoemd. Een gesprek met Aleksandr Doegin (57), de ideoloog van Poetin, die vanwege zijn ideeën de VS niet meer binnen mag. ‘Ik zeg gewoon wat de geschiedenis mij dicteert.’
  [naar artikel]
 44. België boezemt geen angst in bij Portugese bondscoach: "Hebben nooit schrik van onze tegenstander" (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Portugal bereidt zich momenteel in eigen land voor op de oefeninterland van morgenavond (20u45) in het Brusselse Koning Boudewijnstadion tegen...
  [naar artikel]
 45. Benteke boezemt weer angst in (13/04/2019 - De Morgen)
  Het nieuwe jaar lacht Christian Benteke toe na een 2014 om snel te vergeten door die zware achillespeesblessure. Tegen Manchester United, scoorde Benteke een knap doelpunt en woog hij op de defensie. Enkel het resultaat viel hem zwaar.
  [naar artikel]
 46. F1 in Zuid-Korea: opgepast voor de gek van de eerste ronde (05/04/2019 - De Morgen)
  Zijn achterstand op WK-leider Fernando Alonso is zo goed als onoverbrugbaar, maar Romain Grosjean boezemt de favorieten in de strijd om de wereldtitel van 2012 alsnog angst in. In vijftien races was de Franse brokkenpiloot al acht keer betrokken bij een botsing.
  [naar artikel]
 47. Discussie: "Anderlecht boezemt geen angst meer in! Nee? Statistisch beste aanpak" (09/05/2017 - Sporza)
  Terwijl de analisten streng waren voor de behouden aanpak van paars-wit, nam Yannick Ferrera zijn collega René Weiler in bescherming in Extra Time.
  [naar artikel]
 48. Clubhouse haalt site offline waar gebruikers zonder login konden meeluisteren (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Chatapp Clubhouse heeft een website offline gehaald waarmee een gebruiker audiostreams aanbood van gesprekken in Rooms op het platform. Daarmee konden gebruikers zonder login meeluisteren via het web.
  [naar artikel]
 49. Bitcoin-jojo boezemt maar weinig angst in (10/04/2019 - De Morgen)
  Afgelopen zondag was de bitcoin 20.000 dollar waard, gisteravond 12.600. Koersstijgingen van 40 tot 50 procent in een week zijn voor de bitcoin net zo gewoon als dalingen van 40 à 50 procent. Toch blijft de financiële wereld de mysterieuze cryptovaluta omarmen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.