Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
06:12 uur

Aandeel Deliveroo stijgt nu het ook toegankelijk is voor particuliere beleggers

De Tijd

07/04/2021 - 15:55

15:48 Het aandeel van de maaltijdleverancier Deliveroo is woensdag gestegen op de Londense beurs. De beursgang is afgerond en het aandeel is nu ook toegankelijk voor kleine beleggers. Bij de koeriers blijft...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aandeel Deliveroo stijgt nu het ook toegankelijk is voor kleine beleggers (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel van maaltijdleverancier Deliveroo is vandaag gestegen op de Londense beurs. De beursgang is afgerond en het aandeel is nu ook toegankelijk voor particuliere beleggers.
  [naar artikel]
 2. Deliveroo zwaar onderuit bij beursdebuut (31/03/2021 - Express)
  De Britse maaltijdbezorger Deliveroo woensdagochtend heeft niet veel plezier beleefd aan zijn eerste stappen op de beurs van Londen. Het aandeel kelderde meteen met bijna een derde. Deliveroo was naar de beurs getrokken tegen 3,90 pond per aandeel. Dat was al de onderkant van de initiële prijsvork. Rond 9.20 uur noteerde het aandeel nog aan […] The post Deliveroo zwaar onderuit bij beursdebuut appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Reddit-aandeel Roblox schittert bij beursdebuut (10/03/2021 - De Tijd)
  21:06 Roblox beleeft een succesvolle eerste beursdag. De populariteit bij particuliere beleggers kan het aandeel stevig schommelen.
  [naar artikel]
 4. Beurzen breiden openingsuren uit: particuliere beleggers kunnen tot 22 uur handelen (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beursuitbater Euronext, dat onder meer de beurs van Brussel uitbaat, maakt het binnenkort mogelijk voor particuliere beleggers om tot 22 uur ‘s...
  [naar artikel]
 5. Beurs breidt openingsuren uit: particuliere beleggers kunnen tot 22 uur handelen (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beursuitbater Euronext, dat onder meer de beurs van Brussel uitbaat, maakt het binnenkort mogelijk voor particuliere beleggers om tot 22 uur ‘s...
  [naar artikel]
 6. Reddit-belegger heeft aandeel Volkswagen in het vizier (19/03/2021 - Express)
  Kleine particuliere beleggers storten zich op het aandeel Volkswagen. De ambitieuze verkoopdoelstellingen die de Duitse automaker eerder uitsprak, trok de aandacht van beleggers op fora zoals ‘Wall Street Bets’ op het internetplatform Reddit. Daarop wordt Volkswagen neergezet als het nieuwe Tesla. Het zorgde er ook voor dat de aandelen Tesla werden ingeruild voor die van […] The post Reddit-belegger heeft aandeel Volkswagen in het vizier appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Beurs breidt openingsuren uit: particuliere beleggers kunnen binnenkort tot 22 uur handelen (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beursuitbater Euronext, dat onder meer de beurs van Brussel uitbaat, maakt het binnenkort mogelijk voor particuliere beleggers om tot 22 uur ‘s...
  [naar artikel]
 8. Waarom beursgang Deliveroo “beschamend” werd (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de restaurants dicht zijn, wint de Britse maaltijdbezorger Deliveroo nog meer aan populariteit. En toch betekent dat geen succes op de beurs van Londen: het aandeel dook meteen 25 procent naar beneden. Beleggers halen hun neus op voor de bloedrode cijfers en de manier waarop de CEO ook nu nog altijd alleenheerser mag spelen.
  [naar artikel]
 9. Staatsbon bracht nooit minder op voor schatkist (06/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische schatkist haalde bij de particuliere beleggers 45,5 miljoen euro op met de recentste uitgifte van Belgische staatsbons. Nooit eerder brachten de staatsbons zo weinig op. Het opgehaalde bedrag is ongeveer tien keer lager dan tijdens de piek van de financiële crisis. De particuliere beleggers geven opnieuw de voorkeur aan producten met hogere rente.
  [naar artikel]
 10. Hyloris trekt tegen 10,75 euro per aandeel naar de beurs (26/06/2020 - De Tijd)
  19:29 Bijna een vijfde van de verkochte aandelen van Hyloris gaat naar particuliere beleggers.
  [naar artikel]
 11. AOC en Musk kiezen partij voor kleine beleggers in krachtmeting met Wall Street-fondsen (29/01/2021 - Express)
  Dat de beursapp Robinhood, het speeltje van overwegend jonge particuliere beleggers in de VS, de speculatieve handel in het aandeel GameStop onmogelijk maakt, zet kwaad bloed bij prominenten als kamerlid Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), Tesla-baas Elon Musk en tv-figuur Jon Stewart. ‘Waarom mogen particulieren niet doen wat de grote Wall Street-beleggers doen?’ De Amerikaanse beurzen staan […] The post AOC en Musk kiezen partij voor kleine beleggers in krachtmeting met Wall Street-fondsen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Nu Tesla-aandeel 15 procent stijgt na aankondiging van splitsing aandelen: welk voordeel levert het en waarom noemen analisten bij ons dit optisch bedrog? (13/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het aandeel van Tesla, de producent van elektrische auto’s is de voorbije dagen nog maar eens 15 procent gestegen. Alleen maar omdat ceo Elon Musk aankondigde dat het aandeel in vijf wordt gesplitst. Wat de instapprijs voor een Tesla-aandeel verlaagt, waardoor het mogelijk nog meer beleggers zal lokken. Maar KBC-analist Tom Simonts noemt dat optisch bedrog.
  [naar artikel]
 13. Deliveroo botst frontaal op impactbelegger (31/03/2021 - De Tijd)
  16:47 De beursgang van Deliveroo draaide uit op een fiasco. Precaire arbeidsstatuten voor de koeriers blijken een no pasarán voor een groeiende groep beleggers. Die maakt van duurzaamheid een breekpunt.
  [naar artikel]
 14. Juventus keldert op de beurs na kwartfinale Champions League, Ajax-aandeel stijgt fors (17/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het aandeel Ajax is woensdag in trek op de beurs van Amsterdam. Beleggers reageren verheugd op de winst van de club op de Italiaanse grootmacht Juventus. Daarmee bereikte de enige beursgenoteerde voetbalclub van Nederland voor het eerst in 22 jaar weer de halve finale van de Champions League. Het aandeel Juventus kelderde in Italië met een verlies van bijna een kwart van de waarde.
  [naar artikel]
 15. Deliveroo tempert beursambities (29/03/2021 - De Tijd)
  12:00 Na weerstand van belangrijke investeerders stelt Deliveroo de ambities waarmee het woensdag naar de Londense beurs wil trekken bij. De waarde van het aandeel leunt aan tegen de onderkant van de voorop...
  [naar artikel]
 16. Renteklim houdt beurzen in bedwang (31/03/2021 - De Tijd)
  06:57 De Amerikaanse rente stijgt opnieuw. De Aziatische beurzen gaan lager. Beleggers kijken uit naar details over het infrastructuurplan van president Biden. In Londen maakt Deliveroo zijn debuut.
  [naar artikel]
 17. Kleine beleggers kunnen tot 22 uur in speculatieve speeltjes handelen (27/02/2020 - De Tijd)
  13:31 De beursuitbater Euronext maakt het vanaf uiterlijk eind juni mogelijk voor particuliere beleggers om tot tien uur ’s avonds te handelen in speeders en turbo's.
  [naar artikel]
 18. Aandeel Bpost keldert: beleggers ongerust over Amerikaanse overname (14/03/2018 - VRT NWS)
  Beleggers zijn niet tevreden met de resultaten die Bpost gisteren bekendmaakte en verkopen massaal hun aandelen. Het aandeel Bpost daalde vanmorgen met 20 procent, waardoor de handel zelfs even werd stilgelegd.
  [naar artikel]
 19. Welkom in de wereld van de negatieve rente (05/10/2016 - De Tijd)
  11:23 Maak kennis met beleggingsfondsen waarbij het verwachte rendement… negatief is. Particuliere beleggers moeten daar doorgaans niet van weten. Maar steeds meer grote beleggers zijn gek op de combinatie ...
  [naar artikel]
 20. Beleggers juichen Russische plannen Apple toe (04/10/2016 - De Tijd)
  18:18 Het aandeel van de technologiereus uit Cupertino stijgt met de lancering van Apple Pay in Rusland. De sterindexen blijven bijna onveranderd na minder nieuws van het IMF
  [naar artikel]
 21. Aandeel Samsung keldert (11/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel van Samsung stond dinsdag op de beurs in Seoel zwaar onder druk en verloor meer dan 7 procent. Beleggers keren het aandeel massaal de
  [naar artikel]
 22. Beleggers blijven aandeel Deutsche Bank dumpen (09/07/2019 - De Morgen)
  Twee dagen na de bekendmaking van een omvangrijk herstructureringsplan, blijven beleggers het aandeel van Deutsche Bank dumpen. Ze lijken geen vertrouwen te hebben in topman Christian Sewing. Het koersverlies van de bank is ondertussen een van de grootste binnen de DAX-index.
  [naar artikel]
 23. Aandeel twintigers en dertigers stijgt in nieuwe besmettingen: ‘Basisregels beter opvolgen’ (27/06/2020 - De Morgen)
  Uit de cijfers die Sciensano de afgelopen dagen publiceerde, blijkt dat het aandeel van jongere personen in de nieuwe bevestigde besmettingen stijgt. ‘Dit moet nauwkeurig opgevolgd worden’, schrijft viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 24. Ook omvallende aandelen kunnen u winst opleveren (22/09/2018 - De Tijd)
  05:00 Sommige beleggers verdienen geen geld als een aandeel stijgt, maar als de koers in elkaar stort. Die ‘shortsellers’ zijn ook erg actief op de Brusselse beurs. Ondanks hun kwalijke reputatie zijn ze we...
  [naar artikel]
 25. D-FACTO | 'Afschaffen speculatietaks heeft Belgische beleggers weer naar hier gehaald' (14/02/2018 - De Tijd)
  19:46 De uitspraakDe feitenEr bestaan geen duidelijke cijfers over de beurstransacties die particuliere beleggers doen via Belgische makelaars en via buitenlandse makelaars. De handel via buitenlandse makel...
  [naar artikel]
 26. Deliveroo mikt op beurswaarde tot 8,8 miljard pond (22/03/2021 - Express)
  Deliveroo trekt naar de beurs aan 3,90 tot 4,60 pond per aandeel, wat overeenkomst met een geschatte beurswaarde tot 8,8 miljard pond (10,3 miljard euro). Dat meldt de maaltijdkoerierdienst maandag. Bij de beursgang zullen voor 1 miljard pond nieuwe aandelen worden uitgegeven en daarnaast zullen bestaande aandeelhouders aandelen verkopen. ‘Dankzij de beursgang kunnen we blijven […] The post Deliveroo mikt op beurswaarde tot 8,8 miljard pond appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Aandeel Bayer in vrije val: beleggers vrezen nieuwe rechtszaken tegen Monsanto (16/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel Bayer zet donderdag zijn vrije val voort, met een verlies van meer dan 5 procent. Beleggers vrezen nieuwe rechtszaken in de Verenigde...
  [naar artikel]
 28. Maaltijdbezorger Deliveroo gaat zwaar onderuit bij beursdebuut (31/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maaltijdbezorger Deliveroo ging vandaag hard onderuit bij de beursgang in Londen. Verschillende beleggers hadden in aanloop naar de beursintroductie al bezwaar gemaakt tegen de wijze waarop het bedrijf met zijn bezorgers omgaat. De Europese beurzen lieten weinig beweging zien, na de koerswinsten een dag eerder.
  [naar artikel]
 29. Aandeel Wirecard stijgt bijna 20 procent in één dag (23/06/2020 - Express)
  De Europese beurzen hebben een goede dag achter de rug. De Brusselse Bel20 stond bij de slotbel 1,5 procent hoger... The post Aandeel Wirecard stijgt bijna 20 procent in één dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Slechts 1 op 10 bushaltes toegankelijk voor mensen met een beperking (06/12/2016 - Knack)
  Amper een op de tien bushaltes is toegankelijk voor personen met een beperking, voor reizigers met een visuele beperking zakt dat aandeel zelfs tot 5 procent.
  [naar artikel]
 31. Frankrijk en Brazilië houden Carrefour recht (18/10/2018 - De Tijd)
  13:07 Na de kwartaalresultaten van gisteren stijgt het aandeel van de supermarktketen Carrefour bijna 8 procent. Beleggers trekken zich op aan de prestaties van de groep in Frankrijk en Brazilië.
  [naar artikel]
 32. De (on)zin van een aandelensplitsing (13/08/2020 - De Tijd)
  17:52 Tesla deelt zijn aandeel in vijf om 'optisch goedkoper' te worden voor de hordes jonge beleggers die jacht maken op het aandeel. Is die ingreep zinvol? En volgen Belgische beursbedrijven het voorbeeld...
  [naar artikel]
 33. Deliveroo hoopt op beurswaarde van 10 miljard euro (22/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deliveroo trekt naar de beurs aan 3,90 tot 4,60 pond per aandeel, wat overeenkomst met een geschatte beurswaarde tot 8,8 miljard pond (10,3 miljard euro). Dat meldt de maaltijdkoerierdienst.
  [naar artikel]
 34. Slechts 1 op 10 haltes van De Lijn toegankelijk voor mensen met beperking (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Slechts 10,17 procent van de haltes van De Lijn is autonoom toegankelijk voor personen met een motorische beperking. Mits assistentie stijgt dit percentage tot 27,3. Voor personen met een visuele beperking is slechts 4,62 procent van de haltes toegankelijk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister Ben Weyts op een schriftelijke vraag van Katrien Schryvers (CD&V).
  [naar artikel]
 35. Slechts 1 op 10 haltes van De Lijn toegankelijk voor mensen met beperking (09/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Slechts 10,17 procent van de haltes van De Lijn is autonoom toegankelijk voor personen met een motorische beperking. Mits assistentie stijgt dit percentage tot 27,3. Voor personen met een visuele beperking is slechts 4,62 procent van de haltes toegankelijk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister Ben Weyts op een schriftelijke vraag van Katrien Schryvers (CD&V).
  [naar artikel]
 36. Slechts klein aantal haltes van De Lijn toegankelijk voor mensen met beperking (09/08/2017 - De Standaard)
  Slechts 10,17 procent van de haltes van De Lijn is autonoom toegankelijk voor personen met een motorische beperking. Mits assistentie stijgt dit percentage tot 27,3. Voor personen met een visuele beperking is slechts 4,62 procent van de haltes toegankelijk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister Ben Weyts op een schriftelijke vraag van Katrien Schryvers (CD&V).
  [naar artikel]
 37. Dolle beursrit Tesla doet beleggers naar adem happen (06/02/2020 - Express)
  Het beursfeestje rond autobouwer Tesla eindigde woensdag bruusk, met een dagverlies van 17 procent. Het aandeel-Tesla schoot begin deze week nog als een komeet de hoogte in op de Nasdaq-beurs, zonder grote aanleiding. De koers was sinds het jaarbegin al verdubbeld. Maar woensdag volgde de ontnuchtering. Het aandeel donderde 17 procent lager. Beleggers reageerden erg […] The post Dolle beursrit Tesla doet beleggers naar adem happen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Reddit-beleggers springen weer op GameStop (24/02/2021 - De Tijd)
  22:59 Het aandeel GameStop verdubbelde woensdag in waarde. Beleggers hopen op een strategiewissel na het ontslag van financieel directeur Jim Bell.
  [naar artikel]
 39. ‘Het aandeel van Tesla is 150 dollar waard’ (06/04/2021 - Express)
  2021 is tot nu toe geen topjaar geweest voor beleggers met aandelen van Tesla in hun portefeuille. Sinds het hoogtepunt begin dit jaar is het aandeel gezakt van 880 naar 691 dollar. Volgens een analist kan de koers nog verder zakken tot 150 dollar. ‘Het aandeel is overgewaardeerd’, klinkt het. Het coronajaar 2020 was een […] The post ‘Het aandeel van Tesla is 150 dollar waard’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Beleggers spannen proces aan tegen Elon Musk omwille van "misleidende" tweet (11/08/2018 - De Morgen)
  Het bommetje dat Tesla-topman Elon Musk deze week liet vallen toen hij via Twitter aankondigde zijn bedrijf van de beurs te willen halen aan 420 dollar per aandeel, dreigt nog een juridisch staartje te krijgen. Beleggers werden verrast door de aankondiging - die het aandeel fors hoger stuurde - en sommigen hebben nu een klacht ingediend.
  [naar artikel]
 41. ‘Nyrstar is te marginaal voor grote beleggers' (04/02/2019 - De Tijd)
  17:47 Een zoveelste beursrammeling onderstreept dat het aandeel van zinkspecialist Nyrstar te klein is geworden voor institutionele beleggers. Zelfs voor de shorters die op een koersdaling mikken wordt het ...
  [naar artikel]
 42. 'Het is goed om onervaren beleggers te hebben' (03/03/2021 - De Tijd)
  17:03 Dat de tradingapp Robinhood digitale confetti uitstort na een order en dat kleine beleggers via sociale media samenwerken om een aandeel als GameStop te boosten, vindt Jennifer Schulp prima. Als onder...
  [naar artikel]
 43. Aandeel van nepvleesproducent Beyond Meat schiet de hoogte in (02/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vleesalternatieven zijn ook bij beleggers erg in trek. Het aandeel van Beyond Meat, het Amerikaanse bedrijf dat vegan burgers en worsten maakt,...
  [naar artikel]
 44. Londense beursgang van Deliveroo loopt uit op fiasco: de hoogdagen van de maaltijdbezorger lijken voorbij (01/04/2021 - De Morgen)
  Er werd met spanning naar gekeken, naar de grootste beursgang in Londen sinds de kredietcrisis, maar het beloofde succes bleef uit. Na Just Eat Takeaway en Uber maakte maaltijdbezorger Deliveroo woensdagochtend zijn langverwachte intrede op de beurs. Meteen na de opening kelderde het aandeel naar 271 pence.
  [naar artikel]
 45. Reddit-beleggers zetten na Gamestop nu American Airlines fors hoger (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kleine beleggers hebben massaal aandelen American Airlines gekocht. Het aandeel van de luchtvaartmaatschappij schoot daardoor in de zogenaamde voorbeurshandel in New York tot wel 87 procent vooruit. American Airlines is daarmee het volgende doelwit voor de beleggers die zich via website Reddit en andere sociale media organiseren.
  [naar artikel]
 46. Slechts klein aantal haltes van De Lijn toegankelijk voor mensen met motorische beperking (09/08/2017 - Knack)
  Slechts 10,17 procent van de haltes van De Lijn is autonoom toegankelijk voor personen met een motorische beperking. Mits assistentie stijgt dit percentage tot 27,3. Voor personen met een visuele beperking is slechts 4,62 procent van de haltes toegankelijk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister Ben Weyts op een schriftelijke vraag van Katrien Schryvers (CD&V).
  [naar artikel]
 47. Brussel: beleggers gaan door hun DACH (12/04/2021 - De Tijd)
  11:07 Beleggers smaken een grote Duitse deal en sturen Unifiedpost ... naar zijn startkoers. Euronav heeft de twijfelachtige eer Ontex te onttronen als meest geshort Belgische aandeel.
  [naar artikel]
 48. Gimv wil 250 miljpen euro ophalen met obligaties (19/06/2019 - De Tijd)
  08:32 De investeringsmaatschappij geeft obligaties uit voor particuliere en institutionele beleggers.
  [naar artikel]
 49. Aandeel ING stijgt licht na nieuws over herstructurering (03/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel van ING is op de beurs in Brussel hoger geopend. Maar de openingskoers van 11,06 euro kon niet vastgehouden worden: intussen staat er
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.