Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
07:12 uur

GÊNANT! Vrouw die net uit narcose is, praat tegen haar man over verpleger: “Ik voel me aangetrokken tot hem” (video)

Metro

07/04/2021 - 19:00

Beelden van een vrouw die na een operatie nog wazig is van de narcose, zijn viraal gegaan. De vrouw geeft aan haar echtgenoot toe dat ze haar verpleger wel erg knap vond. Kelli Dougal moest onlangs onder narcose geopereerd worden. Toen ze weer wakker was, zat haar man naast haar en was ze iets té […] Het bericht GÊNANT! Vrouw die net uit narcose is, praat tegen haar man over verpleger: “Ik voel me aangetrokken tot hem” (video) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voor de 189ste keer onder narcose na medische fout: “Ze had de hele binnenkant van mijn neus weggehaald, maar ik was diegene die gek werd verklaard” (13/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Het was narcose nummer 189”, zegt Hilde Decoster (55). Ze is net terug thuis nadat ze dinsdag nog maar eens onder narcose moest voor een neusspoeling, het gevolg van een medische fout in 2005. En narcose nummer 190 staat ook al gepland, net als nummer 191, nummer 192 enzovoort. Jarenlang heeft ze gezwegen over de lijdensweg die haar is opgelegd, en over de eindeloze juridische strijd die ze moest voeren. Maar nu ze zich opmaakt voor een laatste gevecht in de rechtbank wil ze haar verhaal doen. “Omdat ik mij in de steek gelaten voel.”
  [naar artikel]
 2. GÊNANT! Man probeert vrouw op strand te imponeren, maar helaas… (video) (07/08/2020 - Metro)
  Een vrouw versieren doe je niet op een-twee-drie. Deze man doet heel hard zijn best, maar loopt alsnog een blauwtje. De geestige beelden werden onlangs gemaakt in de Franse stad Montpellier. Een vrouw ligt rustig te zonnen op het strand. Een man wil kennis met haar maken, maakt een salto in de lucht en landt op acrobatische wijze naast haar. Weglopen De vrouw schrikt, kijkt hem aan, neemt haar handdoek en loopt weg. Pijnlijk, maar niet geschoten is altijd mis! Lees ook: Studente stuurt foto van slaapkamer naar moeder, maar vergeet gênant detail Het bericht GÊNANT! Man probeert vrouw op strand te imponeren, maar helaas… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Spoedarts- en verpleger met kajak naar gewonde vrouw in Maas (04/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een spoedarts- en verpleger verleenden zondagnamiddag met de kajak hulp aan een vrouw. Zij had haar arm gebroken op een grindbank, midden op de Maas in Uikhoven, en moest ter plaatse verzorgd worden.
  [naar artikel]
 4. Spoedarts- en verpleger met kajak naar gewonde vrouw in Maas (04/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een spoedarts- en verpleger verleenden zondagnamiddag met de kajak hulp aan een vrouw. Zij had haar arm gebroken op een grindbank, midden op de Maas in Uikhoven, en moest ter plaatse verzorgd worden.
  [naar artikel]
 5. VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw naast haar die met Jay-Z praat (06/06/2019 - Metro)
  Een filmpje waarin Beyoncé zich ergert aan een vrouw naast haar tijdens een basketbalwedstrijd is viraal gegaan. De vrouw praat met Beyoncés man Jay-Z terwijl de zangeres tussen hen zit. Beyoncé bezocht samen met haar echtgenoot Jay-Z een basketbalwedstrijd van de Toronto Raptors tegen de Golden State Warriors. Naast de Amerikaanse r&b-zangeres zat een vrouw die zin had in een babbeltje met Jay-Z. Schouderduw De 37-jarige zangeres, die tussen de twee in zat, was er niet mee opgezet dat de vrouw over zich heen boog, en haar gelaatsuitdrukking sprak dan ook boekdelen. Aan het einde van het gesprek lijkt ze haar buurvrouw zelfs een schouderduw te geven. De vrouw in kwestie is Nicole Curran, de vrouw van de eigenaar van de Golden States Warrior. Verhuizen Het filmpje is intussen viraal gegaan op Twitter. Daar werd het met een lach onthaald. “Ik zou naar een andere planeet verhuizen als Beyoncé zo naar mij zou kijken”, klinkt het onder meer. I would leave the earth if Beyonce looked this ready to smack me https://t.co/Yaf4JKeMhN — KB (@KaraRBrown) June 6, 2019 Lees ook : Eindelijk! Beyoncé is voor het eerste te horen in ‘The Lion King’ Het bericht VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw naast haar die met Jay-Z praat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw die met Jay-Z praat (06/06/2019 - Metro)
  Een filmpje waarin Beyoncé zich ergert aan een vrouw naast haar tijdens een basketbalwedstrijd is viraal gegaan. De vrouw praat met Beyoncés man Jay-Z terwijl de zangeres tussen hen zit. Beyoncé bezocht samen met haar echtgenoot Jay-Z een basketbalwedstrijd van de Toronto Raptors tegen de Golden State Warriors. Naast de Amerikaanse r&b-zangeres zat een vrouw die zin had in een babbeltje met Jay-Z. Schouderduw De 37-jarige zangeres, die tussen de twee in zat, was er niet mee opgezet dat de vrouw over zich heen boog, en haar gelaatsuitdrukking sprak dan ook boekdelen. Aan het einde van het gesprek lijkt ze haar buurvrouw zelfs een schouderduw te geven. De vrouw in kwestie is Nicole Curran, de vrouw van de eigenaar van de Golden States Warrior. Verhuizen Het filmpje is intussen viraal gegaan op Twitter. Daar werd het met een lach onthaald. “Ik zou naar een andere planeet verhuizen als Beyoncé zo naar mij zou kijken”, klinkt het onder meer. Jay-Z and Beyoncé are courtside for Game 3 pic.twitter.com/6mmJuN8Odn — ESPN (@espn) June 6, 2019 Lees ook : Eindelijk! Beyoncé is voor het eerste te horen in ‘The Lion King’ Het bericht VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw die met Jay-Z praat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. GÊNANT! Vrouw videochat met collega’s, maar vergeet dat camera aanstaat bij toiletbezoek (23/03/2020 - Metro)
  In tijden van coronavirus kunnen we bijna niet meer anders dan van thuis uit te videochatten met collega’s. Dat is echter niet zonder risico, zo bewijst deze video… Communicatie is enorm belangrijk om het werk verder te kunnen zetten. Videoconferenties kunnen daarbij handig van pas komen. Een Amerikaanse vrouw, genaamd Jennifer, vergat tijdens zo’n videochat met tien collega’s dat de webcam blijft draaien, dus ook als je je laptop mee naar het toilet neemt. “Arme Jennifer” Dat had Jennifer jammer genoeg te laat door, en haar collega’s waren dus getuige van haar toiletbezoek. Dat zorgde voor heel wat hilariteit in de groep. “Arme Jennifer”, klinkt het. Een goede les die ze allicht nooit meer zal vergeten. Lees ook: Studente stuurt foto van slaapkamer naar moeder, maar vergeet gênant detail Het bericht VIDEO. GÊNANT! Vrouw videochat met collega’s, maar vergeet dat camera aanstaat bij toiletbezoek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Vrouw vergeet GÊNANT item van kast te halen tijdens nieuwsinterview (video) (27/01/2021 - Metro)
  Een vrouw uit Wales heeft een gênant momentje beleefd tijdens een video-interview met de BBC. Haar kast was immers ook in beeld en daarop stond een item dat ze wellicht liever verborgen had gehouden. Yvette Amos werd dinsdag door BBC Wales Today geïnterviewd over de impact van het coronavirus. Heel wat mensen zitten door de crisis immers thuis zonder werk en dat is in het geval van Yvette niet anders. Pijnlijk Heel wat kijkers merkten echter een opvallend item op in de kast achter haar. Het gaat om een seksspeeltje waar je niet echt naast kan zien. “Je had je kast beter even opgeruimd voor je een interview deed met de BBC”, “Pijnlijk voor haar, je kan er amper naast kijken” en “Laten we eerlijk zijn: als je weet dat je geïnterviewd wordt door de BBC, dan zorg je er toch voor dat je speeltjes niet in beeld komen?”, klinkt het onder meer in de reacties. Lees ook: Bruid mikpunt van spot door gênante blunder op trouwfoto: “Wat bezielde haar?” Het bericht Vrouw vergeet GÊNANT item van kast te halen tijdens nieuwsinterview (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Verpleger opgepakt nadat zwaar gehandicapte vrouw in instelling beviel van zijn kind (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Phoenix is een verpleger gearresteerd die verdacht wordt van de verkrachting van een patiënte in de instelling waar hij werkte. De vrouw, die...
  [naar artikel]
 10. Vrouw ontwaakt uit narcose en denkt dat wereldster ivf-behandeling uitvoerde: “Hij heeft mijn vagina gezien, ongelofelijk” (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij velen is geweten dat mensen weleens rare uitspraken doen eens ze uit een narcose ontwaken. Maar bij Kayleigh Matus uit Pittsburgh ging dat wel erg ver. Eens de Amerikaanse wakker werd, was ze ervan overtuigd dat topacteur George Clooney haar ivf-behandeling uitvoerde: “Hij heeft 25 eicellen weggehaald.”
  [naar artikel]
 11. Verpleger ontslagen nadat hij collega's tagde in deze video (03/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Michael Renson zal de volgende keer twee keer nadenken alvorens hij iemand tagt in een video. De directie van het Bendigo Health ziekenhuis in Melbourne, Australië, kon namelijk niet lachen met een grap en zette de verpleger op straat.
  [naar artikel]
 12. Hallucinante beelden uit India: verpleger pikt gouden ring van overleden coronapatiënt (26/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In India circuleert al enkele dagen een misselijkmakende video. Na tien dagen van intense strijd overleed een man in het ziekenhuis aan de gevolgen van het coronavirus. Het lichaam was nog niet koud of een verpleger greep zijn kans en ontfutselde een gouden ring. Meer nog, de familie beweert dat de verpleger ook zijn gsm stal. Het ziekenhuis startte meteen een onderzoek en kon via de videobeelden de verpleger op heterdaad betrappen.
  [naar artikel]
 13. Verpleger pleit onschuldig aan verkrachting vrouw die beviel in verzorgingstehuis in VS (06/02/2019 - Metro)
  De Amerikaanse verpleger die verdacht wordt van de verkrachting van een zwaar gehandicapte vrouw die eind vorig jaar beviel in een verzorgingstehuis in Arizona, heeft dinsdag voor de rechtbank in Phoenix onschuldig gepleit. De 36-jarige Nathan Sutherland werd vorige maand opgepakt voor de verkrachting van een patiënte die nauwelijks kan bewegen. Op 29 december zette ze onverwacht een zoontje op de wereld. Het DNA van het kind kon gelinkt worden aan dat van de verdachte. De verpleger ontkende dinsdag via zijn advocaat de aanklachten van verkrachting en van misbruik van een kwetsbare volwassene. De advocaat zegt dat het bewijsmateriaal tegen zijn cliënt “mager” is. Hij wil nu een nieuwe en onafhankelijke DNA-test eisen. In eerste instantie had de politie het slachtoffer nog omschreven als een vrouw in comateuze toestand. Maar volgens de familie gaat het om iemand met “een zware beperking”. Ze “kan niet niet praten, maar is in beperkte mate in staat om haar ledematen, haar hoofd en haar nek te bewegen”, aldus de familie. Ook zou het slachtoffer in staat zijn om te reageren op geluid. Bron: Belga   Het bericht Verpleger pleit onschuldig aan verkrachting vrouw die beviel in verzorgingstehuis in VS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Jong en gezond, maar toch bezweken aan corona: Mexicaanse verpleger (28) maakt hartverscheurende video paar uur voor dood (13/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hartverscheurend nieuws uit Mexico: een jonge verpleger (28) heeft de strijd tegen het coronavirus verloren. Enkele uren voor hij bezweek, stuurde de man nog een pakkende video naar zijn familie waarin hij ondanks alles hoopvol blijft en zegt dat hij zal genezen. Afgelopen zomer stierf ook zijn 30-jarige zus aan het virus.
  [naar artikel]
 15. “Ik ben altijd aangetrokken geweest tot mensen, ongeacht hun geslacht” (13/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Alle ogen waren op haar gericht, toen actrice Joke Devynck (46) op de rode loper van het filmfestival van Oostende verscheen met haar nieuwe – vrouwelijke – partner Valery. In een interview met De Standaard zegt ze die ophef niet te snappen. “Voor mij is er niks veranderd. Maar ik voel dat er anders gekeken wordt: Joke is nu met een vrouw, dat is een gegeven. Punt.”
  [naar artikel]
 16. BAH! Camera betrapt vrouw terwijl ze aan haar vinger ruikt nadat ze DIT deed (video) (16/09/2020 - Metro)
  Mensen doen soms rare dingen, bewust of onbewust. Maar deze vrouw had wel erg veel pech dat ze net gefilmd werd door een beveiligingscamera… Op de beelden is te zien hoe een Amerikaanse vrouw een huis voorbijloopt terwijl haar vinger vreemde oorden opzoekt. Vervolgens ruikt ze even aan diezelfde vinger ter controle. Beetje gênant, maar ook wel een beetje grappig. Dat doet ze wellicht geen tweede keer meer bij het passeren van een onbekend huis. Je weet wel, Big Brother is watching you… Lees ook: Hou ook deze zomer je vingers groen! Het bericht BAH! Camera betrapt vrouw terwijl ze aan haar vinger ruikt nadat ze DIT deed (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. GÊNANT! Man deelt foto van zijn pas bevallen vrouw, maar vergeet intiem detail weg te laten… (18/03/2021 - Metro)
  Een vrouw schaamde zich dood toen haar man vlak na de bevalling een foto van hun drietjes nam en het kiekje doorstuurde naar zijn familie. Hij was immers een belangrijk detail vergeten. TikTokster @wenfreed vertelt het verhaal in een grappige video. Ze beviel onlangs van haar eerste kindje en uiteraard moest dat moment vereeuwigd worden. Het koppel liet een foto maken van hun drietjes terwijl de benen van de vrouw nog in de beugels lagen. Onbewerkte foto Het was dan ook de bedoeling om de blote onderkant van de vrouw weg te knippen, maar dat zag haar man over het hoofd. Hij verstuurde de originele foto naar zijn familie. “Terugdenken aan het moment waarop mijn echtgenoot onbewerkte foto’s van vlak na de bevalling stuurde naar zijn volledige familie”, schrijft ze in de video. Vervolgens zien we de bewuste foto, die uiteraard deze keer wél gecensureerd werd. Keizersnede De video ging meteen viraal op TikTok en werd intussen al meer dan 700.000 keer bekeken. “Ik dacht dat het gewoon om je gezicht ging, dat je er vermoeid uitzag na de bevalling. Maar dit is zoveel beter”, “Oh nee, zo gênant”, en “Ik zou mijn man afmaken”, klinkt het onder meer in de reacties. Nog iemand zei dat ze een gelijkaardige situatie had meegemaakt. “Mijn man nam een foto terwijl mijn dochter via keizersnede geboren werd. Je kon mijn nieren op de achtergrond zien. En jawel, hij stuurde die foto ook naar zijn familie”, lezen we. @wenfreed Bless his heart. ##greenscreen ##QuickerPickerRapper ##Coming2America ##fyp ##momsoftiktok ? original sound – Amir Yass Lees ook: ‘De Bachelorette’-Elke beleeft gênant momentje wanneer ‘kandidaat’ passeert (video) Het bericht GÊNANT! Man deelt foto van zijn pas bevallen vrouw, maar vergeet intiem detail weg te laten… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Vrouw doet TikTok-dansje, maar laat per ongeluk meer zien dan bedoeld was… (video) (01/02/2021 - Metro)
  Een Filipijnse vrouw heeft een gênant momentje beleefd toen ze een TikTok-filmpje opnam. Op de beelden is te zien hoe de vrouw meebeweegt op het nummer ‘The Style Week-End’ van Dance Glitch, een populair dansnummertje op TikTok. Op een bepaald moment springt ze in de lucht, maar bij het neerkomen valt er behavulling uit haar topje. Stoppen met dansen Vervelend, want zo kwamen haar volgers te weten dat haar borsten in werkelijkheid kleiner zijn dan ze doet uitschijnen. Ze stopte dan ook meteen daarna het filmpje. @missilicon napatawa ko ba lahat? @jechssmith ##missilicon ##jechsfamaudition ? The Style Week-end – DANCEGLITCH Lees ook: AKELIG! Vrouw doet TikTok-dansje, maar dan komt er plots een inbreker binnen (video) Het bericht Vrouw doet TikTok-dansje, maar laat per ongeluk meer zien dan bedoeld was… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Meisje suf van verdoving vraagt verpleger om met haar te trouwen (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een jongedame uit Noord-Amerika moest onder verdoving voor een operatie. Toen Luke, een verpleger, kwam kijken hoe het met haar was, toonde de meid al snel interesse in hem.
  [naar artikel]
 20. Wetenschappelijk bewezen: daarom voel jij je aangetrokken tot wie hard to get speelt (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe komt het dat we ons altijd meer aangetrokken voelen tot een partner die hard to get speelt? De wetenschap heeft hiervoor een verklaring.
  [naar artikel]
 21. Vrouw hangt uit autoraam en steekt middelvinger op, maar let niet goed op de weg… (video) (28/09/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw heeft een gênant moment beleefd toen ze zich al rijdend onbeschoft gedroeg tegenover voorbijgangers. Het tafereel speelde zich onlangs af in Miami. Op de beelden is te zien hoe een vrouw rustig door een straat rijdt en zich blijkbaar ergert aan enkele voorbijgangers. Ze gaat uit haar raam hangen en steekt vervolgens haar twee middelvingers omhoog. Auto geraakt Ondertussen blijft haar auto doorrijden, maar helaas voor haar niet in een rechte lijn. Resultaat? Binnenkort wellicht een factuurtje in haar brievenbus van de eigenaar van de wagen. View this post on Instagram Hey Karen … that’s not a Tesla! #ONLYinDADE @just_alessandro A post shared by ONLY in DADE (@onlyindade) on Sep 7, 2020 at 1:50pm PDT Lees ook: AKELIG! Vrouw stapt uit auto voor foto met beer, maar dan… (video) Het bericht Vrouw hangt uit autoraam en steekt middelvinger op, maar let niet goed op de weg… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Vrouw wanhopig op zoek naar lichtschakelaar… voor dakraam: “Het gaat ’s nachts altijd uit, maar dat doe ik niet” (18/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse vrouw was compleet in de war omdat ze een ‘licht’ in haar huis maar niet kon doven, hoewel ze alle lichtschakelaars al had uitgetest. “Het gaat ’s nachts altijd uit”, zei ze tegen haar echtgenoot. “Maar het is niet ik die dat doet.” Dus besloot de man te filmen hoe hij haar de harde waarheid vertelde. “Schat, het is een dakraam”, klinkt het de video die al talloze keren werd bekeken op TikTok. “Voel je je dom?”
  [naar artikel]
 23. Vrouw die voor raam fitnest, beseft achteraf dat het er langs buiten erg GÊNANT uitziet… (video) (13/04/2021 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft besloten om voortaan niet meer voor haar venster te fitnessen. Een vriendin filmde haar langs buiten en dat was nogal een bizar zicht. Natasha Christina Sa heeft thuis een hometrainer voor het raam staan zodat ze tijdens het fitnessen naar buiten kan kijken. Soms fitnest ze ook ’s avonds met de gordijnen dicht. Zo zag een vriendin van haar, die het huis passeerde, haar langs buiten op de hometrainer zitten. Ze maakte er een filmpje van en toonde het nadien aan Natasha. Vreemde bewegingen Op de beelden lijkt het alsof Natasha met iets helemaal anders bezig is dan met fitness. Om dergelijke gênante taferelen in de toekomst te vermijden, heeft ze haar hometrainer nu ergens anders in het huis geplaatst. Goede work-out Ze deelde de beelden op TikTok, waar ze bijna een half miljoen keer bekeken werden. Haar volgers liggen in een deuk. “Ach ja, wat het ook was, het was sowieso een goede work-out”, “Ben je er zeker van dat je op een fiets zat of deed je het haar geloven?”, en “Ik vind het vooral akelig dat je vriendin je filmde terwijl ze dacht dat je aan het rollebollen was”, klinkt het onder meer in de reacties. @natashachristinas I was just riding my Peloton bike ##pelotontiktok ##pelotonbike ##peloton @peloton_tiktok @one_peloton ? Oh No – Kreepa Lees ook: Vrouw gechoqueerd wanneer man in fitness DIT achter haar doet (video) Het bericht Vrouw die voor raam fitnest, beseft achteraf dat het er langs buiten erg GÊNANT uitziet… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Belgische verpleger wordt verdacht van 21 moorden, maar is nu ontoerekeningsvatbaar verklaard (06/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Frédéric V. , een voormalige verpleger in het rusthuis La Méridienne in Meux (Namen), wordt beschuldigd van moord en poging tot moord op een vrouw die in het rusthuis woonde. En dat is niet alles. De man wordt ook in verband gebracht met een twintigtal andere verdachte overlijdens. Maar een psychiatrisch rapport toont nu aan dat de verpleger niet verantwoordelijk kan worden geacht voor zijn daden.
  [naar artikel]
 25. Vrouw laat tatoeage van haar kat zetten, maar het resultaat is behoorlijk GÊNANT (foto) (11/12/2020 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft een tattoo laten zetten uit liefde voor haar kat, maar als je ze ondersteboven bekijkt, zie je iets helemaal anders… Lucy Armitage liet onlangs in een impulsieve bui een tatoeage zetten op haar pols. De bedoeling was een combinatie van een hartje, een hartslag en kattenoortjes. De 20-jarige vrouw uit Leeds was tevreden met het resultaat, tot ze de tattoo ondersteboven aanschouwde. Klokkenspel Op die manier is er immers een klokkenspel te zien. “Ik heb dus een tatoeage voor mijn kat laten zetten. Ik dacht er niet echt over na. Nu heb ik een balzak op mijn pols staan”, lacht ze op TikTok. Spijt heeft ze echter niet van het ‘kunstwerkje’. Ze houdt ervan om er elke dag naar te kijken. TikTok / @lucyarmitage2 @lucyarmitage2Love looking at them everyday ##tattoo ##fail ##foryou ##foryoupage ##fyp ##cat ? ive always wanted a viral sound thx lol – kaitlyn.mallory Lees ook: Kat Kerkhofs toont mislukte tatoeage: “Lijkt op een zaadcel” (video) Het bericht Vrouw laat tatoeage van haar kat zetten, maar het resultaat is behoorlijk GÊNANT (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. “Ik ben geen crimineel. We wilden allebei dood. En ik leef nog”: verpleger die vrouw liet inslapen, staat terecht (05/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In Brussel start vrijdagochtend het assisenproces tegen verpleger Patrick T. (61). Hij overleefde op 21 juni 2016 naar eigen zeggen een dubbele wanhoopsdaad. Zijn vriendin, Sarah Estermann (52), bezweek wel aan de dodelijke cocktail van morfine, Valium en Dormicum. Zelf bleek hij niet levensbedreigend gewond. Toch houdt hij vol: “Voor hetzelfde geld was ik die dag gestorven en had zij het overleefd.”
  [naar artikel]
 27. ‘Love Island’-Feline zorgt al meteen voor spanningen bij droomkoppel Giuliano en Lisa (video) (10/09/2020 - Metro)
  Hoewel iedereen geloofde in Giuliano en Lisa, lijken er nu toch barstjes te komen in hun ‘relatie’. En dat komt door nieuwkomer Feline… Giuliano en Lisa waren meteen twee handen op een buik, maar toen Feline dinsdag haar intrede maakte in de villa van ‘Love Island’, sloeg de twijfel toe bij Giuliano. “Zij is niet het type waar ik normaal op zou vallen, maar we hebben gewoon wel goede gesprekken gehad en qua innerlijk klikte het wel. Ik had dat ook niet verwacht. Ze zei dat ze ook een fijn gevoel heeft als ze met mij praat en dat ze een klik voelde. Lisa zag het niet aankomen. Ik ook niet, want ik had niet echt een fysieke aantrekking tot Feline. Maar toen we dat gesprek hadden, voelde ik me plots wel aangetrokken”, legt Giuliano uit. Klap in het gezicht Lisa is er uiteraard het hart van in. “Ik ben niet kwaad op hem, maar wel teleurgesteld omdat ik al mijn gevoelens op tafel heb gelegd bij hem. Ik voel me gewoon naïef. Het was een klap in mijn gezicht”, klinkt het. ‘Love Island’ is van maandag tot zaterdag om 20u35 te bekijken op VIJF.   Lees ook: Nieuwe ‘Love Island’-kandidate doet alle monden openvallen: “Wat? Zo’n knappe vrouw!” (video) Het bericht ‘Love Island’-Feline zorgt al meteen voor spanningen bij droomkoppel Giuliano en Lisa (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. VIDEO. ‘Temptation’-verleider kruipt bij Milou in bed (08/03/2019 - Metro)
  In de vijfde aflevering van ‘Temptation Island’ dacht verleider Danicio schot in de zaak te brengen door Milou een nachtelijk bezoekje te brengen… Danicio heeft tot nog toe zijn zinnen gezet op Rodanya, maar nu probeert hij toch op meerdere paarden te wedden. Hij merkt op hoe Milou tijdens een feestavond al vroeg naar bed gaat, dus besluit hij om zijn verleidingstrucs boven te halen in het bed van de 23-jarige vriendin van Heikki. Aangetrokken Zo geeft hij haar complimentjes over haar ‘mooie borsten’ en haar ‘uitstraling’. “Ik heb je een paar dagen geobserveerd. Ik zie dat je een gezellig meisje bent. Je hebt zo’n mooie uitstraling. Je hebt echt mooie borsten. Sorry, ik moet niet zo brutaal zijn. Maar ik voel me gewoon tot je aangetrokken. Misschien is het alleen seksueel, misschien is er meer. Maar je hebt zo’n heerlijk figuur, echt waar”, klinkt het. ‘Temptation Island’ is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.   Lees ook : VIDEO. ‘Temptation’-Sidney woedend: “Zo respectloos had ik hen niet verwacht” Het bericht VIDEO. ‘Temptation’-verleider kruipt bij Milou in bed verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Aalst carnaval rouwt om verongelukte verpleger: "We konden altijd op hem rekenen” (24/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  De man die donderdagavond omkwam na een klap tegen een geparkeerde tankwagen was de dertigjarige Bart Couck uit Aalst, verpleger in het OLV-ziekenhuis en fervent carnavalist.
  [naar artikel]
 30. Nooit zo veel kinderen onder narcose om rotte tandjes te trekken (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal min-twaafjarigen dat onder volledige narcose moet om tandjes te laten trekken, stijgt spectaculair in ons land. Vorig jaar moesten 904
  [naar artikel]
 31. Verpleger wordt hunk van Instagram (12/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Fran Suarez werkt als verpleger in een ziekenhuis in Madrid en kreeg op korte tijd meer dan 50 000 volgers bij op Instagram door sexy selfies te posten tijdens zijn shift in het ziekenhuis. Hij wordt nu al de knapste verpleger ter wereld genoemd.
  [naar artikel]
 32. Verpleger wordt hunk van Instagram (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Fran Suarez werkt als verpleger in een ziekenhuis in Madrid en kreeg op korte tijd meer dan 50 000 volgers bij op Instagram door sexy selfies te posten tijdens zijn shift in het ziekenhuis. Hij wordt nu al de knapste verpleger ter wereld genoemd.
  [naar artikel]
 33. VIDEO. Amerikaanse politie werkt zwarte vrouw tegen de grond en probeert zoontje (1) weg te rukken (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ophefmakende video uit de Verenigde Staten toont hoe minstens vier politieagenten een zwarte vrouw overmeesteren en hardhandig proberen haar...
  [naar artikel]
 34. Vrouw stuurt DIT pikant bericht per ongeluk naar moeder van haar vriend (01/02/2021 - Metro)
  Een Britse vrouw zat met het schaamrood op de wangen toen ze een ondeugende sms stuurde naar de moeder van haar vriend. Die was uiteraard voor haar vriend bedoeld… Katie Gloster was afgelopen vrijdag op bezoek bij de ouders van haar vriend. Toen ze in de zetel zat, stuurde ze een bericht naar hem met een duidelijke boodschap: “Geil”, gevolgd door een smiley. Ze stuurde het echter per ongeluk naar zijn moeder, die het uitschaterde van het lachen. “Ze zat in de zetel tegenover mij. Ze lag dubbel van het lachen en de rest van de avond was een beetje gênant, maar ze kon ermee lachen”, schrijft Katie op Twitter. Viraal Haar tweet ging meteen viraal en werd intussen maar liefst bijna 300.000 keer geliket. “Het spijt me, maar ik lag in een deuk toen ik dit las”, “Haha, zo gênant!” en “Doet me denken aan Kerstmis, toen ik enkele gewaagde foto’s maakte met mijn vriendin en ik ze per ongeluk doorstuurde naar mijn baas”, klinkt het onder meer in de reacties. Just to make you all aware of how bad it actually was, it was a digital touch message, so she basically watched me type it out and add a little smiley face on the end of it — Katie Gloster (@katie_gloster) January 30, 2021 Lees ook: Vrouw stuurt pikant sms’je naar man, maar schoonmoeder krijgt het te lezen: “Zo ranzig!” (video) Het bericht Vrouw stuurt DIT pikant bericht per ongeluk naar moeder van haar vriend verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Joke Devynck: “Ik voel dat er anders gekeken wordt: Joke is nu met een vrouw” (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alle ogen waren op haar gericht, toen actrice Joke Devynck (46) op de rode loper van het filmfestival van Oostende verscheen met haar nieuwe – vrouwelijke – partner Valery. In een interview metonze zusterkrant De Standaardzegt ze die ophef niet te snappen. “Voor mij is er niks veranderd. Maar ik voel dat er anders gekeken wordt: Joke is nu met een vrouw, dat is een gegeven. Punt.”
  [naar artikel]
 36. Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) (26/11/2020 - Metro)
  Een man heeft zich per ongeluk laten kennen tijdens een videogesprek met zijn vriendin. Ze deelde een foto van het gênante moment op Twitter, waar het bericht viraal ging. De vrouw was aan het facetimen met haar vriend tot ze plots iets opvallends zag in de weerspiegeling van zijn brilglazen. Daarop is duidelijk te zien dat hij stiekem niet zo zedige foto’s aan het bekijken was. Leedvermaak “Zou hij het doorhebben?”, schreef de vrouw op Twitter bij een foto van het moment. Haar tweet werd intussen al 240.000 keer geliket en lokte heel wat reacties uit. “Zo gênant!”, “Haha, betrapt” en “Neem de volgende keer best je bril af, man”, klinkt het onder meer. … does he realize.. he’s not.. paused…… pic.twitter.com/P1HHBSjVYV — snow(a)man(da) (@gudetamanda) November 25, 2020 Lees ook: Vrouw betrapt man terwijl hij haar stiekem filmt in pashokje (video) Het bericht Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. GÊNANT! Tand van nieuwslezeres valt uit tijdens live-uitzending (video) (16/07/2020 - Metro)
  Opvallend moment tijdens het Oekraïense nieuws. De tand van een nieuwsanker kwam plots los, al handelde ze het ongelukje wel vakkundig af. Marichka Padalko presenteerde woensdag het ochtendnieuws toen een van haar voorste tanden het voor bekeken hield. De 44-jarige nieuwslezeres voelde dat de tand helemaal losgekomen was en haalde hem zo subtiel mogelijk uit haar mond. Ze bleef er erg kalm bij en las gewoon verder, met een gigantisch gat in haar gebit. Ze kon er zelf wel om lachen. “Dit is waarschijnlijk mijn vreemdste ervaring ooit in mijn 20-jarige carrière als presentatrice”, reageerde ze. Wekker Op Instagram verduidelijkte ze dat het accidentje wellicht het gevolg is van een pijnlijk moment tien jaar geleden. Haar dochter sloeg destijds per ongeluk met een wekker op haar mond. View this post on Instagram ???? ???????????? ????, ? ?? … ??????????? ?????? ???????? ??????? ?? ????? ????? ??? A post shared by ??????? ??????? (@marichkapadalko) on Jul 15, 2020 at 11:53pm PDT Lees ook: Nederlandse nieuwslezeres onwel tijdens live-uitzending (video) Het bericht GÊNANT! Tand van nieuwslezeres valt uit tijdens live-uitzending (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Operatie onder hypnose in plaats van algemene narcose: “Patiënt is nadien niet misselijk en mag veel vroeger naar huis” (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bang van een operatie onder narcose? Dan kan je intussen al in tal van Belgische ziekenhuizen terecht voor hypnose. In plaats van je chemisch in...
  [naar artikel]
 39. Onbekende ‘gasten’ besteelt bejaarde vrouw (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee ongenode en onbekende gasten hebben maandagavond een bejaarde vrouw bestolen in haar huis in Helchteren. De dieven hielden de vrouw aan de praat om haar geld te stelen.
  [naar artikel]
 40. BAM! Kat wil vogel aanvallen, maar vergeet dat hij binnen zit… (video) (16/12/2020 - Metro)
  Een kat is een geboren talent in sluipen en achter beestjes zitten, maar in dit geval was een glazen deur een grote spelbreker. Katlin Reed, een vrouw uit Iowa, filmde haar vierjarige kat Simba terwijl hij binnen een vogeltje buiten nauwlettend in het oog hield. Op het moment dat hij toeslaat, beseft hij dat er nog een glazen deur tussen hen in zit en wordt hij letterlijk en figuurlijk met de neus op de feiten gedrukt. Viraal Zijn baasje lacht hem smakelijk uit, maar gelukkig raakte Simba niet gewond. De video ging viraal en werd intussen al bijna 250.000 keer bekeken. @vividityyLife is boring without cats ##funny ##cute ##catsoftiktok ##cats ##ImAGhost ? original sound – Katlin Lees ook: Vrouw laat tatoeage van haar kat zetten, maar het resultaat is behoorlijk GÊNANT (foto) Het bericht BAM! Kat wil vogel aanvallen, maar vergeet dat hij binnen zit… (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Vrouw videochat met collega’s, maar vergeet dat camera aanstaat bij toiletbezoek (23/03/2020 - Metro)
  In tijden van coronavirus kunnen we bijna niet meer anders dan van thuis uit te videochatten met collega’s. Dat is echter niet zonder risico, zo bewijst deze video… Communicatie is enorm belangrijk om het werk verder te kunnen zetten. Videoconferenties kunnen daarbij handig van pas komen. Een Amerikaanse vrouw, genaamd Jennifer, vergat tijdens zo’n videochat met tien collega’s dat de webcam blijft draaien, dus ook als je je laptop mee naar het toilet neemt. “Arme Jennifer” Dat had Jennifer jammer genoeg te laat door, en haar collega’s waren dus getuige van haar toiletbezoek. Dat zorgde voor heel wat hilariteit in de groep. “Arme Jennifer”, klinkt het. Een goede les die ze allicht nooit meer zal vergeten. Lees ook: Studente stuurt foto van slaapkamer naar moeder, maar vergeet gênant detail Het bericht VIDEO. Vrouw videochat met collega’s, maar vergeet dat camera aanstaat bij toiletbezoek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. TikTokster redt vrouw van opdringerige man met GEDURFDE actie (video) (05/03/2021 - Metro)
  Een jonge vrouw heeft met een heldhaftige actie een jongedame gered van een man die haar lastigviel. Ze deelde het opvallende tafereel op TikTok. De vrouw stond op het punt om in haar auto te stappen toen ze aan de overkant een man tegen een vrouw zag praten. Ze merkte dat de vrouw erg gespannen was en haar buikgevoel zei haar dat de vrouw lastiggevallen werd door hem. Bevende stem De TikTokster besloot om actie te ondernemen. Ze wandelde op hen af en deed alsof ze de vrouw kende. “Hé meid, ik was op je aan het wachten in de auto. Wie is die man?”, vraagt ze haar. De man zegt dat hij gewoon met haar aan het praten is. “Over wat dan?”, vraagt de TikTokster. “Gewoon, of ze lange tenen heeft”, antwoordt de man. “Oké, maar we moeten vertrekken. Ken ik hem eigenlijk?”, vraagt de TikTokster haar. “Euh, nee”, reageert de vrouw met een bevende stem. Vervolgens neemt de TikTokster de vrouw mee en brengt ze haar in veiligheid. Respect De video werd al meer dan 11 miljoen keer bekeken. De vrouw werd geprezen voor haar dappere optreden. “Super goed gedaan!”, “Dit is heerlijk! Ik ben zelf ook al lastiggevallen geweest. Vreselijk!”, “Dat meisje klonk zo bang en zag er achteraf zo opgelucht uit. Je was zo lief!”, klinkt het onder meer in de reacties. @pikanab I WAS SO SCARED. THIS IS WHY GIRL NEED TO STICK TOGETHER. Has anything ever happened like this before to u?##fyp ##fypage ##pov ##schoolpov ##honab ? original sound – Nab Lees ook: Vrouw wordt lastiggevallen door wildvreemde man, maar dan doet redder in nood DIT (video) Het bericht TikTokster redt vrouw van opdringerige man met GEDURFDE actie (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Vrouw poseert voor Tinderfoto, maar vergeet GÊNANT detail op de achtergrond (11/01/2021 - Metro)
  Een Tinderfoto van een vrouw heeft heel wat hilariteit opgeleverd. In de spiegel is immers iets te zien dat vermoedelijk niet de bedoeling was. De 28-jarige vrouw, genaamd Brittany, liet haar Tinderfoto maken door een man. Op zich niet zo speciaal ware het niet dat de maker van de foto te zien is in de spiegel achter haar. Bovendien lijkt de man geen kleren aan te hebben. Bedenkelijk De foto werd gedeeld op Reddit, waar zowat iedereen in een deuk lag. “Is iemand de man opgevallen die zonder T-shirt te zien is in de spiegel?”, “Gaan we negeren dat haar vriendje naakt te zien is op de achtergrond?” en “Waarom neemt die man een foto van haar? Waarom heeft hij geen kleren aan? Ik heb zoveel vragen”, klinkt het onder meer in de reacties. Reddit Lees ook: Toeriste maakt selfie, maar dan beseft ze wat er gebeurt op de achtergrond… Het bericht Vrouw poseert voor Tinderfoto, maar vergeet GÊNANT detail op de achtergrond verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Heusdenaar volgde de liefde richting Spanje, niet voor een vrouw maar voor de stad: "Aangetrokken door de historische sensatie van Granada" (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Senne Peeters volgde de liefde richting Zuid-Spanje. Het grote verschil met veel verhalen van collega-wereldburgers: Senne is niet verknocht aan een vrouw maar aan een stad. Granada, een van de belangrijkste Spaanse culturele centra. “Ik heb er een band mee. Mijn vroegste herinnering aan Granada dateert van toen ik drie jaar was en met mijn ouders het Alhambra bezocht. Ik voel me aangetrokken door de historische sensatie van de stad. En die gaat trouwens veel verder dan enkel het Alhambra”, verklaart de master in de geschiedenis zijn liefde.
  [naar artikel]
 45. Vrouw beschuldigt man van overspel, dus doet ze DIT met zijn wagen (video) (19/07/2020 - Metro)
  Straf beeldmateriaal uit Mumbai, India. Zo zien we hoe een boze dame stevig tekeergaat op de motorkap van een wagen. Een Indische vrouw vermoedt dat haar man haar bedriegt, dus stort ze zich op zijn wagen. Zonder enig oog voor het drukke verkeer rondom haar, doet de vrouw haar ding. Uiteindelijk zou de politie ingegrepen hebben. Beide partijen hebben laten weten geen klacht in te dienen, lezen we op de website van Het Nieuwsblad. Of de man nu effectief een affaire had, is niet geweten. Bron: zita.be Lees ook: Man slaat zijn vrouw bewusteloos nadat hij haar op restaurant aantreft met twee mannen (video)” Het bericht Vrouw beschuldigt man van overspel, dus doet ze DIT met zijn wagen (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Joke Devynck over vriendin Valery: “Ik voel me aangetrokken tot mensen, ongeacht hun geslacht” (12/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het was enkele weken geleden groot nieuws. Joke Devynck (46) verscheen op de rode loper van het filmfestival van Oostende met haar nieuwe partner....
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Vrouw maakt salto op trampoline en verliest haar pruik (27/03/2018 - Metro)
  Soms moet je gewoon durven springen, maar zorg er dan wel voor dat je haar goed vastzit. Naar die raad had een Amerikaanse vrouw beter geluisterd toen ze een salto maakte op een trampoline en haar pruik verloor.  Op Youtube-beelden is te zoen hoe de vrouw met veel plezier vanop een trampoline in een bad van piepschuim springt. Helaas verloor ze in act haar pruik. Het bericht VIDEO. Vrouw maakt salto op trampoline en verliest haar pruik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Duitse ex-verpleger die tientallen patiënten vermoordde in beroep tegen levenslange celstraf (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-verpleger Niels Högel, die tientallen patiënten vermoordde en vorige week in Duitsland tot levenslang veroordeeld werd, heeft beroep...
  [naar artikel]
 49. WOW! Slimme kat kan gesloten deur zelf openen (video) (11/01/2021 - Metro)
  Katten kunnen heus wel meer dan eten en slapen. Dat bewijst deze viervoeter maar al te goed. Het geestige tafereel speelde zich onlangs af in een appartement in Israël. Een kat zat mee in de lift met haar baasje en toen ze aankwamen op de juiste verdieping wandelde het schattige beestje naar de gesloten deur van het appartement. Deurklink Vervolgens sprong ze naar de klink en duwde die naar beneden zodat de deur opende. De lach van haar baasje verraadt dat ook zij het amper kan geloven. Lees ook: Vrouw laat tatoeage van haar kat zetten, maar het resultaat is behoorlijk GÊNANT (foto) Het bericht WOW! Slimme kat kan gesloten deur zelf openen (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.