Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
07:37 uur

Menen start campagne met opvallende roze stickers op auto's van foutparkeerders: "We zijn asociaal gedrag beu"

VRT NWS

07/04/2021 - 20:34

Sta je in de stad Menen geparkeerd en vind je een roze sticker op jouw autoruit, dan sta je verkeerd geparkeerd. De stad is het beu dat nog te veel mensen verkeerd parkeren: op een zebrapad, een fietspad of onterecht op een mindervalide parkeerplaats. De roze sticker is een waarschuwing.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Politie Dendermonde kleeft voortaan  parkeerstickers (15/01/2021 - VRT NWS)
  In Dendermonde gaat de politie gele en rode stickers kleven op foutgeparkeerde wagens. Zo wil de politie aan de foutparkeerders meteen laten weten dat ze een verkeersovertreding hebben begaan. Bedoeling is dat foutparkeerders sneller hun gedrag aanpassen.
  [naar artikel]
 2. Vier openbare schaaktafels in Schaarbeek in gebruik genomen: "om asociaal gedrag schaakmat te zetten" (26/08/2020 - VRT NWS)
  In Schaarbeek zijn vandaag vier openbare schaaktafels in gebruik genomen. Het is een burgerinitiatief van het buurtcomité Weldoeners-Bienfaiteurs en van de gemeente Schaarbeek. De bedoeling is om via het schaakspel mensen bijeen te brengen, en de publieke ruimte op een positieve manier in te nemen, om zo asociaal gedrag "schaakmat" te zetten.
  [naar artikel]
 3. Nieuwe campagne over seksueel grensoverschrijdend gedrag: "Sta stil bij je eigen gedrag" (04/11/2019 - VRT NWS)
  "Is't oké? Niet zeker? Check het." Het is de slagzin van een grote, nieuwe sensibiliseringscampagne van Sensoa, Zij-kant en vzw Zijn om seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken en te voorkomen. Die focust vooral op de situaties die zich in de "grijze zone" bevinden", waarin het niet helemaal duidelijk is of gedrag al dan niet seksueel grensoverschrijdend is. "We roepen iedereen op om te checken of je eigen gedrag wel oké is, of de andere met dat gedrag gediend is en om tussen te komen als omstaander."
  [naar artikel]
 4. Burgemeester Diest waarschuwt: "Auto foutparkeerders Halve Maan wordt onmiddellijk weggesleept"  (02/07/2020 - VRT NWS)
  Foutparkeerders aan het provinciedomein Halve Maan in Diest zijn gewaarschuwd. "Wie foutparkeert mag zeker zijn dat zijn auto wordt weggetakeld", zegt de burgemeester van Diest.
  [naar artikel]
 5. "Tijdens coronacrisis is Vlaming minder tolerant voor asociaal gedrag van anderen", zegt VUB-professor Glorieux. "Hij belt vlugger naar de politie" (25/05/2020 - VRT NWS)
  Volgens socioloog Ignace Glorieux (VUB) heeft de coronacrisis de houding van de doorsnee-Vlaming veranderd. Veel Vlamingen aanvaarden het asociaal gedrag van anderen niet meer. Ze bellen naar de politie als iemand de anticoronamaatregelen niet respecteert. Ze beseffen dat de huidige coronacrisis alleen kan worden opgelost als iedereen zich aan de regels houdt. Anders riskeren we een nieuwe lockdown.
  [naar artikel]
 6. Antwerpse politie plant nieuwe campagne tegen asociaal rijgedrag (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie gaat een nieuwe campagne starten om automobilisten op asociaal gedrag te wijzen. Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt er volop dubbel geparkeerd, en dat veroorzaakt gevaarlijke verkeerssituaties voor fietsers en andere voertuigen. Een eerdere campagne van de politie en de stad, waarbij massaal GAS-boetes werden uitgeschreven, heeft maar een tijdelijk effect gehad.
  [naar artikel]
 7. "Vlaanderen zit vol": 11.11.11 pakt opnieuw uit met opvallende campagne (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op honderden plaatsen in Vlaanderen en Brussel zijn vanmorgen affiches opgedoken met de opvallende slogan "Vlaanderen zit vol". Het gaat om een...
  [naar artikel]
 8. Celine Van Ouytsel ruilde roze auto voor 'Black Panther' (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze vergeleek zichzelf met het hoofdpersonage uit de film 'Legally Blonde', omdat roze haar lievelingskleur is, ze een rechtendiploma op zak heeft én in een roze auto mocht cruisen tijden haar missenjaar. Maar gisteravond moest Celine Van Ouytsel (24) bij haar uittreding meteen de sleutels van haar roze Volvo, aka 'Pink Princess', inleveren. "Bij de pakken blijven zitten, staat niet in mijn woordenboek. Ik ben mijn nieuwe auto al gaan ophalen", lacht ze.
  [naar artikel]
 9. Foutparkeerders blokkeren uitrit brandweerkazerne: "Wij willen kunnen uitrijden naar noodgeval" (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De brandweer van Herentals heeft een opmerkelijke oproep gedaan. Daarin roepen ze foutparkeerders op om niet langer hun poorten te blokkeren. "Wij...
  [naar artikel]
 10. Minderhedenforum start campagne "Ik ben Vlaming" (08/08/2016 - De Redactie)
  Met de campagne, die Vlamingen met een migratie-achtergrond toont en de vraag stelt "Mag ik ook fier zijn?", wil met het debat over de Vlaamse identiteit aanwakkeren.
  [naar artikel]
 11. Nadal uitgedost in het roze strooit met lof: "Goffin maakt kans op eindzege" (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Rafael Nadal heeft voor een bijzonder opvallende outfit gekozen op de Australian Open. De Spanjaard kwam met enkele roze tinten aan de bak in de...
  [naar artikel]
 12. Vakbond start reeks acties en stakingen "tot (rechtse) regering tot bezinning komt en haar dwaze maatregelen intrekt" (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen vanaf 7 uur start de socialistische vakbond ACOD met wat ze noemt "een eerste verwittigingsstaking" op de sluis van Menen. "Dit is het...
  [naar artikel]
 13. Hulplijn 1712 roept op om grensoverschrijdend gedrag te melden: "Geef aan waar de grens is en durf te spreken" (05/10/2020 - VRT NWS)
  Hulplijn 1712 roept op om niet weg te kijken bij grensoverschrijdend gedrag. Ze lanceren daarvoor een nieuwe campagne die vooral focust op de cultuur- en sportsector, want daar zijn recent verschillende gevallen van grensoverschrijdend gedrag aan het licht gekomen. Verschillende topsporters en actrices delen voor de campagne hun ervaringen. "Het is heel belangrijk om aan te geven waar de grens ligt en durven te spreken als die wordt overschreden", zegt turnster Aagje Vanwalleghem.
  [naar artikel]
 14. Nieuwe campagne "Beloofd" wil gsm'en in de auto tegengaan (08/10/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse Stichting Verkeerskunde start vandaag met een nieuwe Beloofd-campagne tegen gsm'en achter het stuur. Dat leidt nog te vaak tot gevaarlijke situaties op de weg.
  [naar artikel]
 15. "Choquerende reclame verandert ons gedrag niet" "Choquerende reclame verandert ons gedrag niet" (13/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met beelden van een geënsceneerde treincrash wil Infrabel spoorlopers afschrikken. Maar volgens professor persuasieve communicatie Tim Smits (KULeuven) zal de campagne ons gedrag niet veranderen. Zijn we, 25 jaar nadat Luc Beaucourt de boer opging met zijn gruwelvoordrachten, immuun geworden voor choquerende beelden uit het verkeer?
  [naar artikel]
 16. Hoeilaart: "Strontvervelend" (05/07/2020 - VRT NWS)
  De gemeente Hoeilaart start een campagne tegen het achterlaten van hondenpoep onder de noemer "Strontvervelend". Er horen ook opvallende foto's bij van onder meer een meisje in een rolstoel dat door de hondenpoep rijdt.
  [naar artikel]
 17. David Schwimmer ("Friends") werkt mee aan #ThatsHarrassment-campagne (31/01/2018 - VRT NWS)
  David Schwimmer heeft meegewerkt aan een campagne waarin in een aantal kortfilms te zien is hoe mensen kunnen omgaan met grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. De bijhorende hashtag is #ThatsHarrassment ("Dit is intimidatie"). 
  [naar artikel]
 18. Klanten in paniek door "sluiting" favoriete lokale winkel, Unizo: "Schokeffect dat we wilden" (12/06/2019 - VRT NWS)
  "Wij stoppen. Bedankt voor alle jaren." Het was even schrikken voor trouwe klanten toen ze deze ochtend de stickers op hun favoriete lokale winkels zagen. Gelukkig gaat het om een campagne van ondernemersorganisatie Unizo. "We willen tonen dat lokaal winkelen loont", zegt bestuurder Danny Van Assche. 
  [naar artikel]
 19. N-VA-gezichten op Herentalse broodzakken: "Gewoon een ludieke manier om campagne te voeren" (28/06/2018 - VRT NWS)
  Een opvallende verkiezingscampagne in Herentals: bij de bakkers waren de voorbije weken broodzakken te verkrijgen met daarop foto's van de plaatselijke kopstukken. "Voor ons was dit gewoon een manier om campagne te voeren, en het kan en mag ook perfect zolang we niet in de sperperiode zitten," zegt lijsttrekker Yoleen Van Camp in "De ochtend" op Radio 1.  
  [naar artikel]
 20. Mobiliteitsexpert: "Een auto bezitten is geen mensenrecht meer" (14/09/2018 - De Morgen)
  Het circulatieplan en het parkeerbeleid in Gent is asociaal, meent Anneleen Van Bossuyt, lijsttrekker voor N-VA in Gent. Klopt niet, vindt mobiliteitsdeskundige Dirk Lauwers (Ugent). "De parkeernorm in Gent valt nog goed mee."
  [naar artikel]
 21. ACOD houdt maandag verwittigingsstaking aan sluis van Menen (30/07/2018 - VRT NWS)
  Straks vanaf 7 uur start de socialistische vakbond ACOD met wat ze noemt "een eerste verwittigingsstaking" op de sluis van Menen. "Dit is het startschot van een hele reeks acties en stakingen die zich niet alleen zal beperken tot bruggen en sluizen, waarbij we garanderen dat de strijd zal worden opgevoerd en dit tot de (rechtse) regering tot bezinning komt en haar dwaze maatregelen intrekt."
  [naar artikel]
 22. Peeters start "dialoog met Antwerpenaar", maar "nog geen verkiezingscampagne" (27/04/2017 - Knack)
  Vicepremier en toekomstig Antwerps CD&V-lijsttrekker Kris Peeters wil zijn campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 pas volgend jaar beginnen voeren, maar start in afwachting met zijn partij wel al de nieuwe "politieke beweging" 'Thuis in 't Stad' op, "om in dialoog te gaan met de Antwerpenaar".
  [naar artikel]
 23. Bert Huyghe maakt kunst met Panini-stickers: "Bijna elk idee kan iets worden. Als je het maar hard genoeg doorduwt" (05/06/2018 - De Morgen)
  U verzamelt (stiekem) Panini-stickers, kunstenaar Bert Huyghe maakt er voor dit WK schilderijen mee. "Heel inspirerend: een wat lullige fixatie die je doordrijft tot het uiterste."
  [naar artikel]
 24. Zinzen & Van Cauwelaert analyseren de campagne: "Schrik voor de kiezer" en het "hyperkinetische gedrag van Calvo" (14/05/2019 - VRT NWS)
  Onder meer door de problematiek aan het station van Brussel-Noord lijkt het migratiedossier opnieuw een prominentere plaats te krijgen in deze campagne. Volgens "De Tijd"-journalist Rik Van Cauwelaert is er in het geval van Brussel-Noord geen sprake van racisme. "De mensen zijn eigenlijk gewoon beschaamd over de manier waarop wij er mààr in slagen om dit probleem aan te pakken." Gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen gaat nog een stapje verder. Hij verwijt politici een gebrek aan mededogen. Dat zeggen ze in "Zinzen & Van Cauwelaert bij Ivan" op Canvas.
  [naar artikel]
 25. Lode Vereeck: "Ik ga keihard door met campagne voeren" (08/10/2018 - VRT NWS)
  Open VLD'er Lode Vereeck, tegen wie een onderzoek loopt  over mogelijk grensoverschrijdend gedrag, is heel formeel:  "Ik heb geen vinger naar iemand uitgestoken of expliciet taalgebruik gehanteerd." Dat zegt de lijsttrekker van de liberalen in Diepenbeek in een reactie aan VRT NWS.  "Wat mij betreft ga ik gewoon keihard door met mijn verkiezingscampagne", zegt de politicus. Maar partijvoorzitter Gwendolyn Rutten zegt hem de wacht aan en dat Vereeck "terughoudend campagne zal voeren".
  [naar artikel]
 26. Lode Vereeck over aangifte grensoverschrijdend gedrag: "Ik ben onschuldig" (09/10/2018 - De Morgen)
  Het parket van Hasselt start een onderzoek naar Open Vld-politicus en econoom Lode Vereeck (53) wegens grensoverschrijdend gedrag. "Ik heb het volste vertrouwen in het gerecht", reageert hijzelf.
  [naar artikel]
 27. Volleybalclub Menen: "De herfsttitel doet wel wat met ons" (29/11/2017 - Sporza)
  Menen pakte afgelopen weekend voor het eerst in zijn bestaan de herfsttitel. Ron Andelhof, sportief directeur van volleybalclub Menen, reageert opgetogen.
  [naar artikel]
 28. Brasschatenaar is het grondig beu: "Klootzakken. Blijf van mijn stickers af" (09/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op de Facebookpagina PolCon - Politie Controles, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen, dook woensdag een opvallende foto op. Een inwoner van Brasschaat is het blijkbaar grondig beu dat zijn huisvuilstickers steeds worden gestolen.
  [naar artikel]
 29. Opvallende campagne van Schotse politie: "Beste homofoob, mensen mogen zichzelf zijn. Behalve als ze haat verspreiden. Groeten, Schotland" (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende affiches van de Schotse overheid en politie. In een aantal brieven, rechtstreeks gericht aan racisten, homofoben en andere 'haters',...
  [naar artikel]
 30. Te ver wandelen, dus parkeren mensen auto dan maar naast kindergraven op kerkhof (28/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagnamiddag parkeerden zich meer dan tien auto’s op het kerkhof van Waarmaarde. Op de sociale media was de verontwaardiging groot op dit asociaal gedrag.
  [naar artikel]
 31. Te ver wandelen, dus parkeren mensen auto dan maar naast kindergraven op kerkhof (28/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagnamiddag parkeerden zich meer dan tien auto’s op het kerkhof van Waarmaarde. Op de sociale media was de verontwaardiging groot op dit asociaal gedrag.
  [naar artikel]
 32. Panini pakt uit met Giro-stickers: "Zo is Scarponi er toch een beetje bij in de Giro" (28/04/2017 - Sporza)
  Naar aanleiding van de 100e Giro zijn er stickers verkrijgbaar van de deelnemende teams en renners. Nibali, Dumoulin, Quintana en ook wijlen Scarponi pronken op de plaatjes.
  [naar artikel]
 33. Jambon: "Hamsteren is zeer asociaal gedrag, er is geen enkele reden toe" (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is streng voor de vele Vlamingen die de afgelopen week aan het hamsteren sloegen uit angst voor...
  [naar artikel]
 34. "Grensoverschrijdend gedrag hoort niet thuis in de sportclub" (25/05/2017 - De Redactie)
  Zwemmer Pieter Timmers en ex-judoca Ann Simons steunen een campagne tegen grensoverschrijdend seksueel gedrag in de sport. Uit een bevraging blijkt dat zeventien op honderd Vlaamse sporters er op jonge leeftijd mee te maken krijgen.
  [naar artikel]
 35. Elke deelnemer riskeert GAS-boete van 350 euro: "Geen toelating? Dan geen trouwstoet" (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor roekeloos en asociaal gedrag in trouwstoeten riskeren álle deelnemers voortaan een GAS-boete tot 350 euro, bovenop het pure gerechtelijke...
  [naar artikel]
 36. Een smartphone asociaal? Nederlandse hoogleraar ontkracht: "Vriendschappen worden net intiemer" (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sociale media worden ten onrechte asociaal bevonden, want ze maken onze vriendenkring groter en vriendschapsbanden intiemer. Dat betoogt hoogleraar...
  [naar artikel]
 37. Campenaerts: "Ik zal mijn baard scheren en vol voor roze trui gaan" (01/05/2018 - Sporza)
  Victor Campenaerts (Lotto-Soudal) reist naar Jeruzalem af met een roze droom. "Hopelijk levert de windtunnel me de seconde winst op om de openingstijdrit te winnen."
  [naar artikel]
 38. Lokale politie controleert extra op gordel in auto: "Kinderen worden vaak niet correct vastgeklikt" (10/09/2020 - VRT NWS)
  Vandaag controleren lokale politiezones extra op gordeldracht in de auto. Dat doen ze in het kader van de nationale campagne 'Beloofd.be'. De campagne roept op om kinderen correct vast te klikken in de auto. Het politiekorps van Balen-Dessel-Mol houdt op vier locaties extra toezicht. "Kinderen worden vaak niet of verkeerd vastgeklikt", zegt Sara Gevers van politiezone Balen-Dessel-Mol. "Bij ongevallen merken we dat kinderen vaak zware letsels hebben."
  [naar artikel]
 39. Drieduizend schoolbussen dragen speciale stickers voor veilige start schooljaar (30/08/2018 - Metro)
  Meer dan 3.200 schoolbussen starten maandag 3 september het nieuwe schooljaar met twee opvallende stickers, die jongeren wijzen op de mogelijke gevaren van de dode hoek en de bus in beweging. Dat meldt de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en reisorganisatoren (FBAA). Vanaf het nieuwe schooljaar zijn de bussen, die al herkenbaar zijn door het geel-zwart bord “leerlingenvervoer”, voorzien van de twee nieuwe veiligheidsstickers. Op de achterzijde van de bus maant de sticker “blijf rechts achter mij” vooral tweewielers aan om geduldig te zijn en op te letten bij stilstand of vertraging van de bus. De sticker “opgepast – dode hoek” naast de toegangsdeur duidt de passagiers en omstaanders dan weer op de zichtbaarheidsvlek. “Met deze klevers willen we vooral de jongeren, maar ook andere weggebruikers, aansporen tot een veiliger gedrag rond het voertuig”, aldus de FBAA. “Het zijn trouwens de schoolverantwoordelijken die ons gewezen hebben op het belang om het gevaar van de dode hoek en een veilig gedrag rond de bus op het voertuig zelf aan te geven.” Volgens de federatie zijn het de privébedrijven die actief zijn in schoolvervoer, die zelf het initiatief hebben genomen. Meer dan 140 schoolvervoerbedrijven hebben hun 3.200 bussen van de stickers voorzien. De federatie zegt de kosten voor de sensibiliseringsactie te dragen. “Want veiligheid kent geen prijs”, klinkt het nog in een persbericht. De federatie zegt nog dat de actie deel uitmaakt van de campagne voor meer veiligheid rond bussen en autocars, die uitgaat van het onderzoeksinstituut van de sector (het ICB). In oktober vindt zo opnieuw een opleiding plaats voor leraars en preventie-adviseurs, die de basisinformatie krijgen om zelf lessen verkeersveiligheid te kunnen invullen. bron: Belga Het bericht Drieduizend schoolbussen dragen speciale stickers voor veilige start schooljaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. De Ronde 2018 anders bekeken: "Vanavond patatten met ambras" (02/04/2018 - Sporza)
  De Ronde van Vlaanderen 2018 is een grand cru geworden in opvallende beelden. Van een privé-auto die tussen de renners laveert over "Cipo is back!" tot "Gaan met die banaan!".
  [naar artikel]
 41. Quick-Step: "Niet verstandig om heel onze ploeg op te offeren voor roze" (09/05/2017 - Sporza)
  Bob Jungels heeft de roze trui overgenomen van ploegmaat Fernando Gaviria. "Maar we moeten voorzichtig te werk gaan, want we zitten nog maar in week 1."
  [naar artikel]
 42. Roze trui Jungels: "Ik kijk vooral uit naar de tijdrit" (10/05/2017 - Sporza)
  Bob Jungels is sinds gisteren de nieuwe heerser in de Giro. "Ik blijf realistisch. Het zal lastig worden om mijn roze trui te verdedigen op de Blockhaus."
  [naar artikel]
 43. Waarom droeg Marc Van Ranst polo met "F*CK 69"? Campagne van Awel wil jongeren helpen om te praten over hun gevoelens (23/12/2020 - VRT NWS)
  Awel, de hulplijn voor jongeren, lanceert een nieuwe campagne met onder meer viroloog Marc Van Ranst als gezicht. De campagne draait rond concrete tips voor jongeren om met elkaar te praten over hun gevoelens. "F*CK 69" is de opvallende naam, want uit internationaal onderzoek blijkt dat meer dan 69 procent van de jongeren zich nu slechter voelt dan voor de coronacrisis.
  [naar artikel]
 44. Lierse mama maakt helm dragen weer hip met zelfontworpen stickers (07/09/2020 - VRT NWS)
  De Lierse Hanne Luyten wil iedereen aanmoedigen om een helm te dragen op de fiets. Enkele weken geleden werd ze vlak voor haar deur aangereden door een auto. "Toen besefte ik dat ik eigenlijk met m'n leven speelde door geen helm op te zetten", vertelt ze op Radio 2 Antwerpen. Hanne heeft nu samen met illustrator Eva Mouton stickers ontworpen om het dragen van een helm aan te moedigen.
  [naar artikel]
 45. "Met basisloon ga je naar Waals model" (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het basisinkomen invoeren is "asociaal", vindt N-VA-Kamerlid Nathalie Van Peel. "Je geeft een uitkering om er verder niet meer naar te kijken.
  [naar artikel]
 46. Campagne tegen geweld op hulpverleners: "Ik wilde enkel helpen" (06/11/2019 - VRT NWS)
  De ambulanciersunie pakt uit met een campagne tegen geweld op hulpverleners. Acht op de tien hulpverleners kreeg ooit al te maken met geweld en agressie tijdens een interventie. De ambulanciersvereniging met hoofdzetel in Ichtegem verspreidt nu affiches met opvallende slogans: "Ik wilde enkel helpen".
  [naar artikel]
 47. Triatleet Frederik Van Lierde neemt afscheid in Menen: "Ik kon het niet mooier dromen" (13/09/2020 - VRT NWS)
  Frederik Van Lierde heeft in zijn thuisstad Menen afscheid genomen van zijn carrière als triatleet. Hij won en genoot van alle supporters langs het parcours. "Het was fantastisch."
  [naar artikel]
 48. Iowa gooit Taylor Swift in de strijd tegen verkeersdoden (03/10/2017 - VRT NWS)
  Iowa afficheert sinds kort een (aangepaste) zin uit "Look what you made me do" van Taylor Swift om bestuurders aan te zetten tot verantwoord gedrag achter het stuur. De Amerikaanse staat doet dat in het kader van zijn "zero fatalities"-campagne.
  [naar artikel]
 49. Menen richt crisiscel op om besmettingen op school op te volgen (09/09/2020 - VRT NWS)
  De stad Menen heeft een crisiscel opgericht om besmettingen op scholen op te vangen. Voorlopig zijn er nog maar 2 inwoners van Menen besmet en gaat het niet eens over mensen die schoollopen. "Maar we willen voorbereid zijn", zegt de schepen van Onderwijs, Griet Vanryckegem (N-VA).
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.