Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

17 April 2021
22:24 uur

Groene blazer en baggy trousers

De Tijd

08/04/2021 - 01:09

01:05 The Masters zonder Tiger Woods tussen de azalea's van Augusta? Geen nood: de met wetenschappelijke precisie afgevuurde raketten van Bryson DeChambeau compenseren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zo vind je een blazer die perfect past (28/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De kleren maken écht de man, geloof ons. Een stijlvolle blazer straalt pure klasse uit en kan je met bijna je hele garderobe combineren. De perfecte blazer? Die vind je zo!
  [naar artikel]
 2. Zo vind je een blazer die perfect past (28/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kleren maken écht de man, geloof ons. Een stijlvolle blazer straalt pure klasse uit en kan je met bijna je hele garderobe combineren. De perfecte blazer? Die vind je zo!
  [naar artikel]
 3. Meghan Markle neemt een voorbeeld aan haar schoonzus en recycleert blazer (23/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afelopen zaterdag waren de Britse prins Harry en Meghan Markle in Sydney om een receptie bij te wonen over de Invictus Games. Voor de gelegenheid droeg de voormalige actrice een groene jurk met bloemetjes en een blazer, waarin we haar al eerder zagen.
  [naar artikel]
 4. Zo draag je de cargobroeken zonder eruit te zien alsof je naar het leger gaat (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Remember de cargobroeken van de Spice Girls? De baggy broeken met zijzakken maken een comeback. Minder baggy en zonder camouflageprint, wél in...
  [naar artikel]
 5. Het geheim achter de roze blazer (22/05/2019 - De Standaard)
  Iedereen, ook N-VA-voorzitter Bart De Wever, is in de ban van de roze blazer van CD&V-boegbeeld Hilde Crevits. ‘Uiteraard draag ik dat niet toevallig.’
  [naar artikel]
 6. Deze populaire blazer is overal uitverkocht (maar wij vonden de beste look-a-likes) (17/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo nu en dan verschijnt er een kledingstuk dat all over Instagram te vinden is. Dit keer is het de nepleren blazer van Zara. Het kledingstuk is zo...
  [naar artikel]
 7. FIFA-klokkenluider Chuck Blazer (72) overlijdt na slepende ziekte (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig FIFA-topman Chuck Blazer is gisteren op 72-jarige leeftijd overleden in New York. De in opspraak gekomen Amerikaan, die mee de
  [naar artikel]
 8. Een kimono in plaats van een blazer & meer alternatieven voor volslanke vrouwen (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als volslanke vrouw is het niet altijd makkelijk om kleren te vinden die mooi passen. Een blazer valt vaak toch nét niet zoals je wil, en in
  [naar artikel]
 9. TREND. Een lederen blazer zoals in de nineties (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er is een nieuw lederen jasje in de mode dat graag een plekje wil in de vestiaire. Maak plaats voor een lederen blazer, die knipoogt naar de nineties.
  [naar artikel]
 10. Eén blazer, vier looks: zo maak je 4 verschillende combinaties met dit veelzijdige stuk (16/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet te missen dit seizoen: een blazer in een frisse pastelkleur, met print en in een oversized fit. Blazers zijn tijdloos en bovendien erg trendy. Het is momenteel het favoriete kledingstuk van menig modemeisje. Begrijpelijk, want het ziet er goed uit én je kan er eindeloos mee combineren. Wij tonen je hoe.
  [naar artikel]
 11. Bye skinny jeans, welkom baggy jeans. Katie Holmes geeft het goede voorbeeld (04/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Louis Vuitton, Chanel en Stella McCartney stuurden al comfortabele, baggy broeken de catwalks op, maar nu volgt ook Katie Holmes. Zij geeft het goede voorbeeld in de straten van New York, en ze blijkt niet de enige bekende fan.
  [naar artikel]
 12. FIFA-klokkenluider Chuck Blazer (72) overleden (13/07/2017 - Sporza)
  Chuck Blazer, voormalig bestuurder van de Wereldvoetbalbond FIFA, is woensdag op 72-jarige leeftijd overleden in New York. De Amerikaan was al een tijdje ernstig ziek.
  [naar artikel]
 13. Billie Eilish vindt de complimenten over haar baggy kledingstijl maar niets (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Billie Eilish is een van de tieneridolen van het moment en heel wat jonge meisjes kopiëren maar wat graag haar baggy kledingstijl. In een interview met V Magazine laat de 17-jarige echter optekenen dat ze die lovende commentaren op haar outfits maar matig kan appreciëren. “Er zit een deel slutshaming achter”, zegt ze.
  [naar artikel]
 14. FIFA-klokkenluider Chuck Blazer (72) overlijdt na slepende ziekte (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voormalig FIFA-topman Chuck Blazer is woensdag op 72-jarige leeftijd overleden in New York. De in opspraak gekomen Amerikaan, die mee de grootschalige corruptie binnen de wereldvoetbalbond blootlegde, was al lange tijd ziek en leed aan darmkanker en diabetes.
  [naar artikel]
 15. Jeremy ‘Theresa in trousers’ Hunt ziet premierschap aan zich voorbijgaan (23/07/2019 - De Morgen)
  Jeremy Hunt ziet het premierschap aan zijn neus voorbijgaan. ‘Theresa in trousers’, zoals hij ook weleens wordt genoemd, is een degelijke politicus en vriendelijke man. Maar zonder de nodige tanden om de zo verdeelde partij te verenigen en het land uit de EU te krijgen. Het contrast met zijn rivaal in de leiderschapsverkiezingen, Boris Johnson, kon moeilijk groter. De kans dat Hunt uitgeroepen werd tot de nieuwe Britse premier, was klein en bleek onmogelijk met Johnson aan zijn zijde.
  [naar artikel]
 16. Paars-groene coalitie is te krap (07/12/2019 - De Tijd)
  01:00 CD&V doet de kansen op een doorbraak in de paars-groene coalitiegesprekken slinken. De christendemocraten willen niet op de paars-groene trein springen. Ook de MR waarschuwt dat de zes paars-groene pa...
  [naar artikel]
 17. Groene Delle in Hasselt en Lummen wordt GEEN industriegebied: plannen worden stopgezet (11/09/2020 - VRT NWS)
  Vlaams minister Demir zet het GRUP voor de Groene Delle stop. Voor haar moet de Groene Delle de groene spons van Limburg blijven.
  [naar artikel]
 18. Groene autoverzekeringskaart wordt wit of digitaal (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De groene kaart, officieel de ‘internationale motorrijtuigenverzekeringskaart’, krijgt vanaf 1 juli een witte in plaats van groene achtergrond, en kan voortaan ook elektronisch bezorgd worden.
  [naar artikel]
 19. Groene projecten onder druk (12/04/2019 - De Morgen)
  De groene economie is big business. De voorbije jaren is er vlot geïnvesteerd in groene projecten. Maar door de nieuwe crisis die we vandaag meemaken, komen groene investeringen onder druk te staan. door Johan Corthouts
  [naar artikel]
 20. Groene Delle doet imago van Demir als groene minister wankelen (19/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het prille imago van Zuhal Demir (N-VA) als groene minister wankelt. Door een oude politieke deal moet 23 hectare natuurgebied in de Groene Delle verdwijnen voor industrie. En dat roept hevig protest op.
  [naar artikel]
 21. Groene energie steeds populairder, maar waar komt de groene stroom vandaan? (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Energieleveranciers zetten vandaag nadrukkelijk hun groene stroom in de kijker. Dat betekent niet noodzakelijk dat uw leverancier zelf actief...
  [naar artikel]
 22. Groene matcha krijgt concurrentie: blauwe variant kleurt de hipste Instagramaccounts (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een beetje zichzelf respecterende hipster kent matcha, het Japanse groene poeder dat je kop thee of smoothie naar een hoger niveau tilt. Het groene...
  [naar artikel]
 23. Powersuits (01/06/2018 - Metro)
  Niet alleen mannen ogen sexy in een maatpak. Ook dames kunnen deze zomer naar hartenlust experimenteren met de fijnste getailleerde hemden, classy blazers en op en top vrouwelijke jumpsuits. Maak deze krachtige trend nog aantrekkelijker door te kiezen voor denim, een streepjespatroon of een statement kleur. Combineer casual met sneakers of zorg voor extra power met opvallende pumps. Tip : Met een uitzonderlijk juweel, een futuristische bril en een militaristisch accent ben je helemaal Matrix proof. Blazer Ottodame €225 Broek Ottodame €165   Pumps   What For€145   Blazer Zara€79.95   Sneakers Armistice€89   Oorbellen   Laurence Devallez€119   Hemd   Zenggi€149   Het bericht Powersuits verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. De groene golf is eerder een rimpeling (14/10/2018 - De Morgen)
  Een verdubbeling in Antwerpen, een groene golf in Brussel en veel plusjes in de rest van Vlaanderen. Maar de grote groene golf waarop de partij had gehoopt is uitgebleven, ook al omdat het kartel in Gent een serieuze tik kreeg.
  [naar artikel]
 25. Billie Eilish ontwerpt collectie voor H&M (06/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Fans van Billie Eilish die zich dezelfde baggy kledingstijl als hun idool willen aanmeten, kunnen terecht bij kledingketen H&M.
  [naar artikel]
 26. Project 'Energieke houtkanten' wint Groene Lintje (10/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vijf groene partijen uit de Euregio reikten zaterdag in Maastricht, tijdens de tweede Euregio-conferentie, de publieksprijs en het Groene Lintje uit aan het project ‘Energieke Houtkanten. Het Bocholtse project, een pilootproject van het Regionaal Landschap Lage Kempen, is een van aan lokale initiatieven die zich onderscheiden door hun innovatieve, duurzame en groene karakter.
  [naar artikel]
 27. Groene energie meestal goedkoper dan grijze energie (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een hardnekkige mythe waar veel mensen nog altijd in geloven: groene stroom zou duurder zijn. Hoewel het opwekken van groene energie op zich meestal duurder is, merkt u als consument het verschil amper of niet in uw portemonnee. Meer zelfs: het omgekeerde is soms waar. Mijnenergie.be ging na hoe en waarom de energieleveranciers de prijs van hun groene contracten drukken.
  [naar artikel]
 28. VIDEO. Rondleiding in de Groene Delle: over dit natuurgebied gaat de discussie (08/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wat gebeurt er met de Groene Delle? Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) wil 26 hectare van het natuurgebied in Hasselt en Lummen omzetten in industriezone. Maar Actiecomité De Groene Delle pikt die beslissing niet. Zij willen niet dat “hét groene hart van Limburg” moet wijken voor economische activiteiten. In bovenstaande video zie u over welk stuk natuur het precies gaat.
  [naar artikel]
 29. Infrabel installeert eerste ‘groene’ dwarsliggers (06/03/2021 - De Standaard)
  In Puurs heeft spoorwegbeheerder Infrabel zaterdag de eerste exemplaren gelegd van ‘groene’ dwarsliggers van zwavelbeton. Niet alleen hebben ze een groene kleur, ook de productie ervan is groen.
  [naar artikel]
 30. 100 procent groene stroom: Duitsers doen het voor (10/04/2019 - De Morgen)
  Ben je ooit echt zeker dat je groene stroom verbruikt? Ja, als je alles zelf produceert en verdeelt. Zoals in het Duitse Feldheim, een 100 procent groene gemeente dankzij niets meer dan zon, wind en mest. Een energiewonder dat ook in Vlaanderen zou kunnen.
  [naar artikel]
 31. Helft van groene stroom komt uit buitenland (03/04/2018 - Metro)
  Bijna 5 procent van de hernieuwbare stroom die in België wordt verbruikt is van lokale herkomst, de rest van de groene stroom komt uit andere Europese landen. Dat meldt Le Soir. Telkens wanneer een producent 1 MWh groene stroom levert, krijgt hij een groenestroomcertificaat. Hij kan dat certificaat dan doorverkopen aan een Europese energieleverancier. De cliënt die groene stroom vraagt, is er op die manier dan ook zeker van dat hij hernieuwbare energie krijgt. Op de Europese energiemarkt is er momenteel en overaanbod van groenestroomcertificaten. Dat geldt zeker voor de Scandinavische landen die 38 pct van de groene stroom in België leveren. Bron: Belga   Het bericht Helft van groene stroom komt uit buitenland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Helft van groene stroom komt uit buitenland (03/04/2018 - Metro)
  Bijna 5 procent van de hernieuwbare stroom die in België wordt verbruikt is van lokale herkomst, de rest van de groene stroom komt uit andere Europese landen. Dat meldt Le Soir. Telkens wanneer een producent 1 MWh groene stroom levert, krijgt hij een groenestroomcertificaat. Hij kan dat certificaat dan doorverkopen aan een Europese energieleverancier. De cliënt die groene stroom vraagt, is er op die manier dan ook zeker van dat hij hernieuwbare energie krijgt. Op de Europese energiemarkt is er momenteel en overaanbod van groenestroomcertificaten. Dat geldt zeker voor de Scandinavische landen die 38 pct van de groene stroom in België leveren. Bron: Belga   Het bericht Helft van groene stroom komt uit buitenland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Ook milieuverenigingen roeren zich in dossier Groene Delle (13/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zes milieuverenigingen dienen gezamenlijk bezwaar in tegen de geplande bomenkap in natuurgebied de Groene Delle in Hasselt. De milieuorganisaties steunen daarmee de protestacties van de lokale groep ‘Vrienden van de Groene Delle’, die de plannen al jarenlang aanvecht.
  [naar artikel]
 34. Groene autoverzekeringskaart wordt wit vanaf juli en kan dan ook elektronisch (28/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De groene kaart, officieel de ‘internationale motorrijtuigenverzekeringskaart’, krijgt vanaf 1 juli een witte in plaats van groene achtergrond, en kan voortaan ook elektronisch bezorgd worden. Dat meldt Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, donderdag.
  [naar artikel]
 35. Groene autoverzekeringskaart wordt wit vanaf juli en kan dan ook elektronisch (28/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  De groene kaart, officieel de ‘internationale motorrijtuigenverzekeringskaart’, krijgt vanaf 1 juli een witte in plaats van groene achtergrond, en kan voortaan ook elektronisch bezorgd worden. Dat meldt Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, donderdag.
  [naar artikel]
 36. Kort maar krachtig (26/04/2019 - Metro)
  Als er één lentetrend is waar we niet genoeg van krijgen, dan is het wel een matchende blazer en broek. Elk seizoen duiken ontwerpers terug in de archieven uit de jaren 80 en dit voorjaar kunnen we ons kleden in een kostuum met korte broek. Lekker chillen doe je in een zwarte satijnen set en met klassieke ruitjes kan je scoren op kantoor én op het lentefeest van je nicht of neefje. Afrodite Trevlopoulos @eyefrodite Tip Er zijn geen regels als het op de lente aankomt, maar bij deze trend geniet comfort de voorkeur. Draag dit korte pak met sneakers, sandalen, platformlaarzen of een paar hoge hakken… ieder zijn Bij deze trend geniet comfort de voorkeur. Draag dit korte pak met sneakers, sandalen, platformlaarzen of toch een paar hoge hakken… ieder zijn ding! Satijnen hemd H&M Studio69,99 euro Satijnen short H&M Studio 59,99 euro Nette short Topshop 50 euro Mouwloze vest Topshop 80 euro Geruite short Tommy Hilfiger Zendaya – 129 euro Geruite blazer Tommy Hilfiger x Zendaya 299 euro Roze blazer & Other Stories 139 euro Roze short & Other Stories 99 euro Het bericht Kort maar krachtig verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Na de groene: hier komt blauwe matcha (11/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Fan van de klassieke matcha, gemaakt van groene theeblaadjes? Dan is de blauwe variant die steeds populairder wordt misschien ook iets voor jou. Deze soort is even fotogeniek, maar verschilt qua power toch iets met zijn groene broer.
  [naar artikel]
 38. Magnette stelt vijf budgetscenario’s voor aan paars-groene partijen (05/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Federaal informateur Paul Magnette (PS) heeft woensdagavond de zes paars-groene partijen (liberalen, socialisten en ecologisten) samengroepen over het budget. Volgens De Tijd wil hij groene investeringen buiten de begroting houden.
  [naar artikel]
 39. Dit droegen de sterren op de MTV Video Music Awards 2018 (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Van Kylie Jenner in enkel en alleen een witte blazer van Tom Ford tot Jennifer Lopez in een zilveren jurk van Versace. Een overzichtje van wat de...
  [naar artikel]
 40. Klaar voor de winter? Deze modetrends kan je nu al dragen (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kon jij tijdens de koopjesperiode ook zo moeilijk je ogen van de rekken met wintercollecties houden? Popel je nu al om je kleerkast vol te proppen met de nieuwste hebbedingen? Met schoudervullingen, baggy broeken, satijnen niemendalletjes en een vleugje neon integreer je nu al moeiteloos de nieuwste trends in je garderobe.
  [naar artikel]
 41. “Er is niet zoiets als een blauw-groene as” (11/01/2019 - De Morgen)
  Over één zaak zijn Bart Somers (Open Vld) en Kristof Calvo (Groen), de Mechelse posterboys van de blauw-groene droom, het eens. Een samenwerking tussen liberalen en groenen is – althans op federaal niveau – niet evident. Somers houdt de uitgestoken groene hand voorlopig beleefd af.
  [naar artikel]
 42. België geeft in 2018 eerste groene obligatie uit (12/12/2017 - Knack)
  Ons land wordt na Frankrijk het tweede met een groene overheidsobligatie.
  [naar artikel]
 43. Brussel: groene stroom, groene cijfers (31/07/2017 - De Tijd)
  10:27 Een sterk rapport van Umicore geeft ook de Brusselse beursbarometer een boost.
  [naar artikel]
 44. Flaired, ballon of baggy: met deze jeanstrends scoor je altijd en wij tonen je hoe (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We voelen het aan de temperaturen: de lente is in aantocht. En dan verdient onze kleerkast een update. Met jeans scoor je altijd en wij tonen je hoe. Van klassiekers tot nieuwe vormen in alle mogelijke wassingen.
  [naar artikel]
 45. Vlaamse overheid koopt groene ‘sjoemelstroom’ in Scandinavië (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  BILZEN/BRUSSELHet Vlaams EnergieBedrijf (VEB) verkoopt voor amper 27 procent groene stroom uit Vlaanderen. Meer dan 72 procent komt virtueel uit het buitenland, vooral uit Scandinavië, omdat de groene stroom daar veel minder kost. Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Danen (Groen) vindt dat de overheden dergelijke ‘sjoemelstroom’ niet mogen kopen. Het VEB zegt dat het zich uit de markt zou prijzen als het alleen Vlaamse groene stroom zou verkopen.
  [naar artikel]
 46. Zien we er straks allemaal uit als Billie Eilish? (15/01/2020 - De Morgen)
  Billie Eilish heeft niet enkel de muziekwereld in haar zak, ook modemagazines smullen van de popster en haar baggy kledingstijl. Vormen de glossy pagina’s een glazen bol voor hoe we er binnenkort zelf zullen bijlopen?
  [naar artikel]
 47. Sollicitatiegesprek? Met deze kleur maak je een goede indruk (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof een sollicitatiegesprek nog niet stresserend genoeg is, komt daar op voorhand ook al wat kledingstress bij kijken. Broek of rok, blazer of
  [naar artikel]
 48. Sollicitatiegesprek? Met deze kleur maak je een goede indruk (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof een sollicitatiegesprek nog niet stresserend genoeg is, komt daar op voorhand ook al wat kledingstress bij kijken. Broek of rok, blazer of
  [naar artikel]
 49. Billie Eilish draagt bewust baggy kleding (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 17-jarige Billie Eilish wil liever niet dat haar lichaam het onderwerp van gesprek is. De populaire Amerikaanse zangeres draagt daarom bewust...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.