Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

17 April 2021
21:43 uur

Subsidiemagneet Sihame: terwijl de bedragen in de honderdduizenden liepen, werd de bestemming van het geld steeds onduidelijker

Het Nieuwsblad

08/04/2021 - 03:08

Vlaams Parlementslid ­Sihame El Kaouakibi was niet alleen een kei in het binnenhalen van projectsubsidies. Ook de jaarlijks terugkerende budgetten voor Let’s Go Urban waren sinds 2017 bijna verdubbeld. Vooral de stad Antwerpen werd steeds guller. Zelfs na het opdrogen van provinciaal en Vlaams geld in 2019 rekende El Kaouakibi voor 2021 ondertussen op bijna een half miljoen euro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Subsidiemagneet El Kaouakibi: waar gingen de honderdduizenden euro’s naartoe? (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams Parlementslid ­Sihame El Kaouakibi was niet alleen een kei in het binnenhalen van projectsubsidies. Ook de jaarlijks terugkerende budgetten voor Let’s Go Urban waren sinds 2017 bijna verdubbeld. Vooral de stad Antwerpen werd steeds guller. Zelfs na het opdrogen van provinciaal en Vlaams geld in 2019 rekende El Kaouakibi voor 2021 ondertussen op bijna een half miljoen euro.
  [naar artikel]
 2. Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld en zal als onafhankelijke zetelen (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK. Subsidiemagneet El Kaouakibi: waar gingen de honderdduizenden euro’s naartoe?
  [naar artikel]
 3. VIDEO. Bankbediende betrapt terwijl ze geld van klanten steelt (17/09/2019 - Metro)
  Een Thaise bankmedewerkster heeft jarenlang cash geld gestolen van klanten. Onlangs werd ze betrapt door een verborgen camera. Een collega van de bankbediende had een vermoeden dat de vrouw al jarenlang geld van klanten stal in een United Overseas Bank-kantoor in Pathum Thani (Thailand). Telkens als een klant geld op de rekening wilde zetten, maar het bedrag liet tellen door de bankbediende, waagde ze haar kans. De klant wist immers niet precies hoeveel geld hij of zij binnenbracht, dus kon de vrouw stiekem een beetje geld in haar zakken steken. Kleine bedragen De vrouw liep tegen de lamp toen de collega een verborgen camera installeerde. Op de beelden is duidelijk te zien hoe de vrouw enkele briefjes in haar uniform steekt. Het zou telkens om kleine bedragen gaan van rond de 1.000 baht (30 euro). Met het extra geld kon de vrouw verschillende auto’s en zelfs een huis kopen. Nog niet gestraft De collega die de diefstal kon vastleggen, is opgelucht dat het misdrijf eindelijk aan het licht komt, maar tegelijk woedend. “Klanten vertrouwden haar volledig, in die mate dat ze hun geld door haar lieten tellen. Jarenlang stal ze van hen. Ik heb de video naar onze bankdirecteur gestuurd, maar aangezien ze nog niet gestraft werd, wil ik het publiekelijk bekend maken”, klinkt het. Er werd intussen een onderzoek ingesteld. Lees ook : VIDEO. Viespeuk betrapt die stiekem foto neemt onder rokje van vrouw Het bericht VIDEO. Bankbediende betrapt terwijl ze geld van klanten steelt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. “Ook stad Antwerpen opent onderzoek naar Sihame El Kaouakibi” (03/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen start ook een onderzoek naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban Academy van Open Vld-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi. Dat meldt VRT NWS op woensdag. De stad wil weten of de honderdduizenden euro’s aan subsidies correct gebruikt zijn.
  [naar artikel]
 5. Fraudeonderzoek rond Sihame El Kaouakibi belooft weinig goeds voor het Open Vld-parlementslid (29/03/2021 - Express)
  Er lopen momenteel verschillende onderzoeken rond de manier waarop Sihame El Kaouakibi haar vzw Let’s Go Urban en een hele cluster vennootschappen beheerde: er is een voorlopige bewindvoerder van de vzw, maar ook een gerechtelijk onderzoek en een forensisch onderzoek van de stad Antwerpen naar de financiële stromen. De stad gaf immers voor honderdduizenden euro’s aan subsidies en wilde […] The post Fraudeonderzoek rond Sihame El Kaouakibi belooft weinig goeds voor het Open Vld-parlementslid appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Sihame El Kaouakibi na racistische reacties op ‘Zwarte piet’-tweet: ‘Het wordt steeds erger’ (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sihame El Kaouakibi, Vlaams Parlementslid voor Open Vld, krijgt de laatste dagen een stortvloed aan bagger over zich heen. De aanleiding: ze had de...
  [naar artikel]
 7. Reconstructie: hoe El Kaouakibi zo snel van zo veel kanten zo veel geld kreeg (09/04/2021 - De Morgen)
  Honderdduizenden euro’s, afkomstig van onder meer Vlaanderen en Antwerpen, kreeg Sihame El Kaouakibi keer op keer toebedeeld. Goed voor in totaal miljoenen aan subsidies. Maar hoe is het mogelijk dat er niet eerder alarmbellen zijn afgegaan? ‘We hebben onze eigen kritische ingesteldheid een stukje uitgeschakeld.’
  [naar artikel]
 8. Honderdduizenden huishoudens in Californië nog steeds zonder stroom (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Honderdduizenden huishoudens in de buurt van San Francisco en in het noorden van Californië zaten gisterenavond nog steeds zonder stroom na de...
  [naar artikel]
 9. Sihame El Kaouakibi in steeds moeilijkere papieren: rapport is vernietigend (29/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ruim 450.000 euro subsidies aan Let’s Go Urban (LGU) zouden doorgesluisd zijn naar één van de vennootschappen van Sihame El Kaouakibi. Bewindvoerder Annemie Moens schrijft in haar verslag dat dit puur uit persoonlijk gewin was.
  [naar artikel]
 10. ‘De Beyoncé’ van Open VLD onder vuur door mogelijke fraude, en ook stad Antwerpen opent nu onderzoek naar Sihame El Kaouakibi (03/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De stad Antwerpen start ook een onderzoek naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban Academy van Open VLD-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi. Dat meldt VRT NWS op woensdag. De stad wil weten of de honderdduizenden euro’s aan subsidies correct gebruikt zijn.
  [naar artikel]
 11. Belg betaalt kleine bedragen steeds meer met kaart (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal Bancontact-betalingen voor bedragen onder vijf euro is op een jaar tijd met 33 procent gestegen. Worldline maakte deze
  [naar artikel]
 12. Belg betaalt kleine bedragen steeds meer met kaart (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal Bancontact-betalingen voor bedragen onder vijf euro is op een jaar tijd met 33 procent gestegen. Worldline maakte deze
  [naar artikel]
 13. Belg betaalt kleine bedragen steeds meer met kaart (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal Bancontact-betalingen voor bedragen onder vijf euro is op een jaar tijd met 33 procent gestegen. Worldline maakte deze
  [naar artikel]
 14. Belgische moeder stort 65.000 euro in oorlogskas IS (04/04/2019 - Metro)
  Er loopt een onderzoek naar de moeder van een Belgische Syriëstrijder die meer dan 65.000 euro overschreef naar terreurgroep IS. Geld dat volgens haar bestemd was voor haar zoon en zijn gezin, maar dat in realiteit gebruikt werd voor een terreurcomplot, bericht Het Laatste Nieuws. Een vertrouwelijk document dat de krant in handen kreeg, toont aan dat de moeder verschillende bedragen stortte op de rekeningen van tussenpersonen in het Turkse Istanboel. Van diezelfde rekeningen vloeide er vervolgens geld naar een man die momenteel in Portugal terechtstaat omdat hij een aanslag beraamde in Europa. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de zoon van de vrouw, Sammy Djedou, vanuit Syrië heeft meegewerkt aan de terreurplannen. Hij werd kort na de ontdekking van het complot omgebracht. Djedous moeder strijdt al jaren tegen radicalisering en houdt vol dat ze niet van die bedoelingen wist. “Het is makkelijk om achter een nietsvermoedende moeder aan te gaan, terwijl de cement-reus Lafarge blijkbaar wel vrijuit gaat voor de honderdduizenden euro’s die het bedrijf rechtstreeks aan IS betaald heeft om in Syrië actief te blijven”, zegt advocaat Alexis Deswaef. Volgens hem riskeren nog zeker twee andere moeders een rechtszaak omdat ze geld naar hun kinderen in Syrië hebben gestuurd. bron: Belga Het bericht Belgische moeder stort 65.000 euro in oorlogskas IS verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Egbert Lachaert start procedure voor uitsluiting Sihame El Kaouakibi uit Open Vld (31/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert heeft de procedure gestart om Sihame El Kaouakibi uit te sluiten uit de Open Vld. In februari werd Sihame El Kaouakibi reeds op non-actief gezet.
  [naar artikel]
 16. Sihame El Kaouakibi mag gaan tafelen op het koninklijk paleis (23/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sihame El Kaouakibi, de oprichtster van Let’s Go Urban, heeft vandaag een uitnodiging gekregen om te komen dineren op het Paleis. Sihame is uitgenodigd om met koningspaar te praten over sociaal ondernemerschap.
  [naar artikel]
 17. Zelfde brutoloon als je collega, maar toch minder geld op je rekening? Dit is de reden (31/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel veel Vlamingen het nog steeds taboe vinden om te verklappen hoeveel ze verdienen, worden er wel eens bedragen genoemd tussen pot en pint. En...
  [naar artikel]
 18. In Oxford is cash niet meer nodig om geld aan een dakloze te geven (08/08/2018 - De Morgen)
  Daklozen die voorbijgangers om geld vragen, zitten met een probleem. Mensen rekenen ook kleine bedragen vaak af met hun bankkaart of smartphone, en hebben dus niet altijd contact geld op zak.
  [naar artikel]
 19. De band tussen Sihame (33) & Omar (34): “Wij zijn allebei vechters” (11/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Ik wil hard werken, maar niet hard worden”, zegt Sihame El Kaouakibi (33), terwijl ze naar Omar Souidi (34) kijkt. Zijn blik spreekt boekdelen. Alsof hij wil zeggen: je kunt op me rekenen. Ik zal er zijn om je tijdig een stopsignaal te geven.
  [naar artikel]
 20. Partijen rijker dan ooit (21/09/2017 - De Standaard)
  De berg geld waarop politieke partijen zitten, was nooit zo hoog. Uit een nieuwe studie blijkt dat ze het steeds moeilijker hebben om er een zinnige bestemming voor te vinden.
  [naar artikel]
 21. ‘Als je lang wacht maak je het jezelf steeds moeilijker’: Lachaert wil duidelijkheid van Sihame El Kaouakibi (10/02/2021 - De Morgen)
  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert wil snel duidelijkheid van Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi over de mogelijke fraude met haar vzw Let’s Go Urban. ‘Als je lang wacht maak je het jezelf steeds moeilijker’, zegt Lachaert in De ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 22. Sihame El Kaouakibi na racistische reacties op ‘Zwarte piet’-tweet: ‘Het wordt steeds erger’ (13/08/2020 - De Morgen)
  Sihame El Kaouakibi, Vlaams Parlementslid voor Open Vld, krijgt de laatste dagen een stortvloed aan bagger over zich heen. De aanleiding: ze had de beslissing van Facebook en Instagram om afbeeldingen van Zwarte Piet te bannen toegejuicht.
  [naar artikel]
 23. Tesla blijft geld verbranden terwijl er nog nooit zoveel auto’s van de band liepen (24/07/2019 - VRT NWS)
  Tesla heeft in het afgelopen kwartaal een nettoverlies van 408 miljoen dollar gemaakt. Daarmee doet het relatief beter dan in de eerste drie maanden van het jaar, maar toch blijft de Amerikaanse bouwer van elektrische auto’s onder de verwachtingen presteren, terwijl de productie op volle toeren draait.
  [naar artikel]
 24. Honderdduizenden kilo’s peren ‘vergast’ door extreem lage marktprijs (19/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De perenboeren zitten meer dan ooit in crisis. De prijs van de peer is tot een historisch dieptepunt gedaald. Honderdduizenden kilo’s worden vernietigd omdat bewaren alleen maar meer geld kost.
  [naar artikel]
 25. De kritiek op Sihame El Kaouakibi (Open VLD): hoe een chouchou van de politiek en zakenwereld aan het wankelen gaat (06/02/2021 - VRT NWS)
  Iedereen wilde een stuk van Sihame El Kaouakibi. Maar na een conflict met de raad van bestuur van haar jongerenproject Let's Go Urban (LGU) begint ze te wankelen. Het parket en de stad Antwerpen onderzoeken of er financiële onregelmatigheden zijn gebeurd. Terwijl tot voor kort politiek en zakenwereld aanschoven om samen te werken.
  [naar artikel]
 26. We betalen fors meer kleine bedragen met de bankkaart (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er wordt steeds meer met bankkaart betaald voor kleine bedragen. Dat blijkt uit cijfers van Worldline, de beheerder van het betaalnetwerk in ons
  [naar artikel]
 27. We betalen kleine bedragen steeds vaker elektronisch (14/06/2017 - De Redactie)
  Vooral bij bedragen onder de vijf of tien euro is de stijging opvallend. Volgens Worldline, Europees leider in betaal- en transactiediensten, gaat het om een recordstijging van 36%, vooral in kleine voedingszaken zoals bakkers en beenhouwers.
  [naar artikel]
 28. Nieuwe grootschalige cyberaanval besmet opnieuw honderdduizenden computers (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe cyberaanval van grote omvang heeft honderdduizenden computers ter wereld besmet. Het doel van de aanval is virtueel geld creëren en
  [naar artikel]
 29. Matthias Tuyls getuigt over Venezolaanse vluchtelingencrisis: "Net als in Europa" (01/09/2017 - VRT NWS)
  Terwijl hun land steeds dieper wegzakt in economische chaos en politieke repressie, beslissen steeds meer Venezolanen om betere oorden op te zoeken. Voor velen van hen is buurland Colombia de gemakkelijkste bestemming. Journalist Matthias Tuyls trok naar de Colombiaanse stad Cúcuta, op de grens met Venezuela. Daar was hij getuige van de exodus.
  [naar artikel]
 30. Amerikaanse kustwacht adviseert werknemers die thuiszitten door shutdown “rommelmarkt te houden” of te gaan babysitten om geld te verdienen (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De aanhoudende shutdown van de Amerikaanse overheid heeft een steeds grotere impact op de honderdduizenden ambtenaren die werkloos thuis zitten of...
  [naar artikel]
 31. Geen geld voor onafhankelijke journalistiek? Wij weten nog 120 miljoen liggen! (14/11/2019 - VRT NWS)
  Wie discussies over staatssteun en overheidsmiddelen wil voeren, let best op de grootteorde van de bedragen. Want terwijl iedereen zich focust op de schamele Vlaamse subsidies voor journalistiek, staat federaal de sluis wagenwijd open om de mediaconglomeraten te voorzien van overheidsgeld.
  [naar artikel]
 32. Zwitserland steeds minder aantrekkelijke bestemming voor rijkemansgeld (30/01/2017 - Express)
  De aandelen van de Zwitserse bank UBS kregen vrijdag een klap van 4% te incasseren. Dat gebeurde nadat bij de presentatie van de kwartaalresultatebn bekend raakte dat klanten bij de bank 15 miljarden dollar hadden weggehaald. Zo’n 4 jaar geleden onderging UBS een grote herstructurering en verlegde daarbij zijn focus van zijn investeringsbank ( het verhandelen van aandelen en obligaties voor institutionele investeerders) naar die van zijn private banking (het beheer van het fortuin van rijke particulieren). De bank hoopte zo dat zijn zakelijke model minder riskant zou worden en een hogere return te behalen bij zijn private banking-poot. Die strategie leek een tijd te werken in vergelijking met andere Europese banken. Maar omdat een reeks van die rijke individuen nu hun geld bij de bank weghalen, worden investeerders nerveus. Transparant Zwitserland schaadt de banken Zwitserland is traditioneel een van de meest discrete bestemmingen voor het geld van de rijken van deze wereld, Doch de voorbije jaren lijkt dat tij te zijn gekeerd: het Alpenland heeft wetten goedgekeurd die het geldverkeer transparanter willen maken. Ook andere landen zitten niet stil: ze bieden fiscale uitwijkelingen belangrijke voordelen om hun geld naar het land van oorsprong te repatriëren (door middel van fiscale amnestie bijvoorbeeld). Anders gesteld: het wordt voor de rijken steeds minder aantrekkelijk om hun geld in Zwitserland te parkeren, wat de resultaten van UBS negatief heeft beïnvloed en weinig goed voorspelt voor concurrenten als Credit Suisse. Geld verdienen met geld wordt steeds moeilijker Er is nog slecht nieuws voor UBS: niet enkel halen mensen hun geld weg bij UBS, de bank maakt ook steeds minder winst op elke dollar die ze onder beheer heeft: de marges bij zijn private banking-poot zijn nooit eerder kleiner geweest dan vandaag. Een zoveelste signaal dat geld verdienen door andermans geld te beheren steeds moeilijker wordt. The post Zwitserland steeds minder aantrekkelijke bestemming voor rijkemansgeld appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 33. Parket opent onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Antwerpen heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld) Sihame El Kaouakibi. Stad Antwerpen opende eerder al een onderzoek en er werd ook een voorlopig bewindvoerder aangesteld nadat drie bestuursleden bij de vzw opstapten na mogelijke ‘financiële malversaties’.
  [naar artikel]
 34. Sihame El Kaouakibi (Open VLD): 'De reizen naar Marokko zijn mijn beste én slechtste herinneringen' (18/08/2019 - Knack)
  Sihame El Kaouakibi (Open VLD) werd bij de laatste verkiezingen verkozen in het Vlaams Parlement. Maar hoe viert zij vakantie? Om deze vijftien vragen te beantwoorden, had ze 21 minuten en 52 seconden nodig.
  [naar artikel]
 35. Hoe de zaak rond Sihame El Kaouakibi toont dat het scheef zit met de financiering van politieke partijen (13/02/2021 - VRT NWS)
  De zaak rond Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open VLD) toont ook aan hoeveel geld de politieke partijen overhebben voor de kiescampagne en hun dagelijkse werking. Is dat systeem nog wenselijk? Samen hebben de politieke partijen een nettovermogen dat in de buurt van 120 miljoen euro ligt.
  [naar artikel]
 36. Ook Binnenlandse Zaken beveelt onderzoek naar facturen van Sihame El Kaouakibi (30/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft opdracht gegeven om de facturen van de Brusselse vzw WeLoveBXL van Sihame El Kaouakibi te onderzoeken. De vzw kreeg in 2018 en in 2019 in totaal 200.000 euro subsidies van de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), maar met dat geld zou een dressing bij El Kaouakibi thuis gerenoveerd zijn.
  [naar artikel]
 37. Ook Binnenlandse Zaken beveelt onderzoek naar facturen van Sihame El Kaouakibi (30/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft opdracht gegeven om de facturen van de Brusselse vzw WeLoveBXL van Sihame El Kaouakibi te onderzoeken. De vzw kreeg in 2018 en in 2019 in totaal 200.000 euro subsidies van de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), maar met dat geld zou een dressing bij El Kaouakibi thuis gerenoveerd zijn.
  [naar artikel]
 38. Nederland en Groot-Brittannië mikken op ‘groepsimmuniteit’: ‘Dat kost je dan wel eerst honderdduizenden levens’ (17/03/2020 - De Morgen)
  Italië, Spanje en Frankrijk zitten op slot, terwijl Britten en Nederlanders van hun overheid horen dat met zoveel mogelijk besmet raken nu een goed plan is. ‘In theorie klopt dat. In de praktijk kost het je eerst honderdduizenden levens en een gecrashte gezondheidszorg.’
  [naar artikel]
 39. Een mistroostig familiefeest (08/04/2021 - Apache)
  De zaak-El Kaouakibi biedt een onthutsende radiografie van de Vlaamse partijdemocratie anno 2021: een staat die steeds losser van de samenleving komt te staan, een middenveld dat steeds verder vermarkt en een ondernemerselite die met haar vingers steeds gretiger aan de staatskas zit. Het is die politieke crisis waarin entrepreneurs als Sihame El Kaouakibi nog
  [naar artikel]
 40. Nieuwe app-hype: livequiz met echt geld (29/12/2017 - De Morgen)
  In enkele maanden tijd verzamelde HQ honderdduizenden gebruikers die tweemaal daags klaarzitten om live een quiz te spelen. En daarmee echt geld te verdienen. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 41. Nieuwe app-hype: livequiz met echt geld (10/04/2019 - De Morgen)
  In enkele maanden tijd verzamelde HQ honderdduizenden gebruikers die tweemaal daags klaarzitten om live een quiz te spelen. En daarmee echt geld te verdienen. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 42. Geld uit kassa benzinestation gestolen (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Uit de kassa van een benzinestation op de Bochtlaan is zaterdag rond 16.30 uur geld gestolen. Twee personen hadden de uitbater afgeleid terwijl een derde man het geld stal. De diefstal werd maandag bij de politie gemeld. (mm)
  [naar artikel]
 43. Van het beste Europese eiland tot de meest hippe nieuwe bestemming (12/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend werden de prestigieuze World Travel Awards (WTA) uitgereikt tijdens een gala-avond in Madeira. Niet toevallig werd voor die bestemming gekozen, want het eiland werd uitgeroepen tot het beste van Europa.
  [naar artikel]
 44. Daders in 27 seconden weg met schamele buit uit kassa (28/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Drie gemaskerde mannen zijn dinsdagavond net voor sluitingstijd binnengevallen in gokkantoor Mybet in Izegem. Terwijl de uitbater buiten stond, liepen ze naar de kassa. “In amper 27 seconden waren ze weg met wat geld”, zegt Ivo Verswyvel.
  [naar artikel]
 45. Simpel videospelletje vist plagiaatprobleem weer op (29/03/2019 - De Morgen)
  De Nederlandse game Ridiculous Fishing werd in twee maanden tijd honderdduizenden keren gedownload, ondanks het feit dat dit kleine fenomeen al werd geplagieerd terwijl het nog in ontwikkeling was. De makers moesten eerst een depressie zien te overwinnen om hun eigen game af te werken.
  [naar artikel]
 46. Onderzoek naar vermoedelijke financiële onregelmatigheden bij Let's Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit valt niet meer te fixen”, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban het jongerenproject dat in 2009 opgericht is Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 47. Onderzoek naar vermoedelijke financiële onregelmatigheden bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (02/02/2021 - De Morgen)
  ‘Dit valt niet meer te fixen’, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban het jongerenproject dat in 2009 opgericht is Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 48. Onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (03/02/2021 - De Morgen)
  ‘Dit valt niet meer te fixen’, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban is een jongerenproject dat in 2009 opgericht is door Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 49. Onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (03/02/2021 - De Morgen)
  ‘Dit valt niet meer te fixen’, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban is een jongerenproject dat in 2009 opgericht is door Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.