Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
07:01 uur

COMMENTAAR. De kers op de taart voor Beerschot

Gazet van Antwerpen

08/04/2021 - 05:13

Maandag schreven we dat Beerschot voor de weken van de waarheid stond met het oog op de play-offs. Na een teleurstellende nederlaag tegen Cercle Brugge hadden de Mannekes wat recht te zetten tegen Charleroi. Dat is gelukt, zij het op het nippertje.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Fans van Beerschot Wilrijk palmen heel het veld in tijdens kampioenenviering (18/05/2017 - Sporza)
  Met een 4-0 tegen Dessel heeft Beerschot Wilrijk woensdagavond de kers op de taart gezet. De Antwerpse club promoveert naar 1B en dat is duchtig gevierd.
  [naar artikel]
 2. Beerschot Wilrijk viert promotie naar 1B met vierde titel op een rij (13/05/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk was als enige amateurploeg met een proflicentie al zeker van 1B volgend seizoen, maar het zette de kers op de taart met winst in in de eindronde dankzij een 1-2 bij Dessel.
  [naar artikel]
 3. Seizoen Beerschot Wilrijk: alleen kers op de taart ontbreekt (21/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk legde KV Mechelen het vuur aan de schenen in 1B, maar op de valreep was het toch Malinwa dat met de promotie aan de haal ging. Nu wordt het afwachten wat er gebeurt in Operatie Propere Handen om de strategie voor volgend seizoen te bepalen. Ons eindrapport.
  [naar artikel]
 4. Beerschot Wilrijk ambitieus na de titel: “Geen figurantenrol spelen in 1B” (15/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ontspannen. Zo zou je de sfeer bij het bestuur van Beerschot Wilrijk kunnen noemen na de pas behaalde titel. De vierde op rij voor wie het moest ontgaan zijn. De promotie naar 1B was al een tijdje binnen. De titel is de kers op de taart. Op naar het volgend seizoen nu.
  [naar artikel]
 5. Marc Sergeant gelukkig met kers op de taart voor Lotto: "Zesde jaar op rij dat André ons ritzege schenkt" (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Lotto Soudal keert huiswaarts met twee zeges op zak in de Tour de France. "Dit is de kers op de taart", zei teammanager Marc Sergeant na de
  [naar artikel]
 6. Bakker zet kers op de taart (18/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Johny Geusens (48) was zondag heer en meester op de Gold League-jumping in Lier. De 48-jarige bakker uit Meeuwen-Gruitrode zette de kers op de taart met de hengst Killer, goed voor zijn vijfde zege van het jaar. Straf, want Geusens lijdt al enkele jaren aan darmkanker. “Maandag moet ik een negende keer onder het mes. Maar paardrijden, dat kan ik niet laten”, reageert Geusens.
  [naar artikel]
 7. Kers op de taart voor Anderlecht tegen KVO (3-2), fans eren Tielemans en Dendoncker met knappe tifo (21/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft zijn landstitel vanmiddag nog wat extra glans gegeven. Na een wel te smaken pot voetbal zetten de Brusselaars de kers op de
  [naar artikel]
 8. Hamilton evenaart Schumacher met zevende wereldtitel en zet kers op de taart met zege in Turkije (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lewis Hamilton heeft opnieuw geschiedenis geschreven in de Formule 1. De Brit van Mercedes stak in de Grote Prijs van Turkije z’n zevende wereldtitel op zak en evenaarde zo het record van Michael Schumacher. Als kers op de taart pakte Hamilton ook nog de dagzege, nadat hij als zesde uit de startblokken geschoten was. Sergio Pérez en Sebastian Vettel mochten mee op het podium.
  [naar artikel]
 9. Kenny Rogers: ""Islands in the stream" is de kers op mijn taart!" (19/08/2018 - VRT NWS)
  Met vooral "Coward of the county" had Kenny Rogers in 1980 ook bij ons al heel wat countryharten veroverd. Maar zijn grootste hit hier scoorde hij enkele jaren later, samen met Dolly Parton. "Islands in the stream" werd, zoals de Amerikaanse countryster zelf ooit zei, "de kers op de taart". Dinsdag mag Rogers 80 kaarsjes uitblazen.
  [naar artikel]
 10. LIVE PO2: Zet Lokeren kers op de taart op Stayen? Antwerp trekt naar de kust, Beerschot-Wilrijk ontvangt Eupen (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lokeren kroonde zich eerder al tot groepswinnaar in groep B van play-off 2. Vanavond trekken de manschappen van Peter Maes nog naar Stayen voor het...
  [naar artikel]
 11. Help, GVA wordt gekaapt door de Kiekeboes! Dit mag je verwachten (17/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Merho is vrijdag de hele dag op de redactie van Gazet van Antwerpen om onze weekendkrant letterlijk van kanttekeningen te voorzien. Zijn personages zullen commentaar geven op de actualiteit van de dag. Als kers op de taart vind je bij die unieke stuntkrant ook vier gratis wenskaarten van De Kiekeboes. En digitale abonnnees kunnen gratis vier e-strips downloaden
  [naar artikel]
 12. Theo Bongonda wil tegen STVV de kers op de appeltaart zetten (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Genk staat op de drempel van play-off 1. Winnen van STVV en het eerste doel dit seizoen is bereikt. “De kers op de taart”, noemt Theo Bongonda het. Toepasselijk. De appeltaart is besteld.
  [naar artikel]
 13. Ex-topambtenaar Van Massenhove snoeihard voor politiek: "Hoe ze omgaan met Leroy is kers op niet meer eetbare taart" (20/09/2019 - VRT NWS)
  Ex-voorzitter van de FOD Sociale Zekerheid Frank Van Massenhove is snoeihard over hoe de politiek en het gerecht omgaan met het vertrek van Proximus-topvrouw Dominique Leroy. "Een kers op een niet meer eetbare taart", zo zegt hij in "De wereld vandaag". "De politiek houdt zich niet aan de rol die ze heeft. Wie zich kandidaat wil stellen voor de functie, zullen zevenmaal nadenken."
  [naar artikel]
 14. Roxanne apetrots op haar Mathieu van der Poel: “De kers op de taart voor al zijn harde werk” (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit is een droom”, zei Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, na diens triomf in de Ronde van Vlaanderen. “De kers op de taart voor al het harde werk van Mathieu. ‘t Is hem zó gegund, ik ben echt ontzettend blij. Ik heb met z’n mama rondgereden, we hebben hem op vijf verschillende plaatsen gezien. Een halfuurtje voor de finish zijn we naar hier (Oudenaarde, red.) gekomen en dan was het nagelbijten tot de laatste seconde. Dit had ik echt niet durven dromen, dit is fantastisch. Dit doet iets met een mens”, aldus Roxanne, die nog bevestigde dat de riem er nu even af gaat. “Mathieu heeft nu een periode rust, hij gaat er heel erg van genieten.”
  [naar artikel]
 15. Roxanne apetrots op haar Mathieu van der Poel: “De kers op de taart voor al zijn harde werk” (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Dit is een droom”, zei Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, na diens triomf in de Ronde van Vlaanderen. “De kers op de taart voor al het harde werk van Mathieu. ‘t Is hem zó gegund, ik ben echt ontzettend blij. Ik heb met z’n mama rondgereden, we hebben hem op vijf verschillende plaatsen gezien. Een halfuurtje voor de finish zijn we naar hier (Oudenaarde, red.) gekomen en dan was het nagelbijten tot de laatste seconde. Dit had ik echt niet durven dromen, dit is fantastisch. Dit doet iets met een mens”, aldus Roxanne, die nog bevestigde dat de riem er nu even af gaat. “Mathieu heeft nu een periode rust, hij gaat er heel erg van genieten.”
  [naar artikel]
 16. Hockey Star Awards – Prijs voor beste belofte is “kers op de taart” voor Arthur De Sloover (14/02/2019 - Metro)
  Arthur De Sloover kreeg woensdag bij de Hockey Star Awards de trofee voor Belofte van het Jaar. “Het is de kers op de taart voor mij”, zei de 21-jarige Kortrijkzaan. “Het jaar 2018 was uitzonderlijk voor ons met die wereldtitel”, blikt De Sloover nog eens terug. De Red Lions gingen woensdag met alle hoofdprijzen aan de haal. “Dat onze ploeg die nu allemaal opstrijkt, is nog eens een bewijs van wat we vorig jaar op het veld hebben gepresteerd.” Door zijn speelstijl wordt De Sloover, centrale verdediger, vaak vergeleken met Arthur Van Doren, die de prijs voor Speler van het Jaar kreeg. De Sloover vindt het geen belediging. “We spelen min of meer op dezelfde positie, en ik train elke week met hem bij de nationale ploeg. Ik blijf bijleren van hem. Het is een eer om hem op te volgen als Belofte van het Jaar. Hopelijk spelen we nog lang samen bij de Red Lions.” De verdediger van Beerschot besprak donderdag ook zijn toekomstplannen, en sluit een transfer naar Nederland niet uit. “Momenteel is dat niet aan de orde, maar ik wil wel het maximum uit mijn carrière halen. Daar hoort een ervaring in Nederland in vele gevallen bij. Maar of dat binnen één of pas binnen drie jaar is, kan ik nog niet zeggen. Ik denk eerst aan mijn studies die ik nog moet afronden.” . bron: Belga Het bericht Hockey Star Awards – Prijs voor beste belofte is “kers op de taart” voor Arthur De Sloover verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Hockey Star Awards – Prijs voor beste belofte is “kers op de taart” voor Arthur De Sloover (15/02/2019 - Metro)
  Arthur De Sloover kreeg woensdag bij de Hockey Star Awards de trofee voor Belofte van het Jaar. “Het is de kers op de taart voor mij”, zei de 21-jarige Kortrijkzaan. “Het jaar 2018 was uitzonderlijk voor ons met die wereldtitel”, blikt De Sloover nog eens terug. De Red Lions gingen woensdag met alle hoofdprijzen aan de haal. “Dat onze ploeg die nu allemaal opstrijkt, is nog eens een bewijs van wat we vorig jaar op het veld hebben gepresteerd.” Door zijn speelstijl wordt De Sloover, centrale verdediger, vaak vergeleken met Arthur Van Doren, die de prijs voor Speler van het Jaar kreeg. De Sloover vindt het geen belediging. “We spelen min of meer op dezelfde positie, en ik train elke week met hem bij de nationale ploeg. Ik blijf bijleren van hem. Het is een eer om hem op te volgen als Belofte van het Jaar. Hopelijk spelen we nog lang samen bij de Red Lions.” De verdediger van Beerschot besprak donderdag ook zijn toekomstplannen, en sluit een transfer naar Nederland niet uit. “Momenteel is dat niet aan de orde, maar ik wil wel het maximum uit mijn carrière halen. Daar hoort een ervaring in Nederland in vele gevallen bij. Maar of dat binnen één of pas binnen drie jaar is, kan ik nog niet zeggen. Ik denk eerst aan mijn studies die ik nog moet afronden.” . Bron: Belga   Het bericht Hockey Star Awards – Prijs voor beste belofte is “kers op de taart” voor Arthur De Sloover verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. COMMENTAAR. Na zeven jaar vagevuur is Beerschot terug (31/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eindelijk! Na zeven emotionele jaren in het vagevuur speelt Beerschot volgende week opnieuw bij de grote jongens. Zeven jaar na het faillissement van K. Beerschot AC promoveert K. Beerschot VA in principe (*) weer naar 1A.
  [naar artikel]
 19. TV-TIPS. Eerbetoon aan Wielemie, op bezoek bij Pia en de kers op de taart van ‘Bake off’ (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Elke avond selecteren we voor jou de interessantste programma’s op televisie.
  [naar artikel]
 20. Topweekend voor autosport met Spa 400 als kers op de taart (17/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naast het wereldkampioenschap uithouding, waar Toyota de eerste zege van het seizoen wegkaapte, was er nog heel wat autosportactualiteit in
  [naar artikel]
 21. Renovatie KBC-Toren zet Ion op de kaart (19/11/2020 - De Tijd)
  20:48 De West-Vlaamse projectontwikkelaar Ion groeide de afgelopen jaren als kool. De iconische Boerentoren is de kers op de taart.
  [naar artikel]
 22. COMMENTAAR. Beerschot zal toch nog wat boterhammen moeten eten (19/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft de lastige verplaatsing naar Charleroi achter de rug. Oef, want daar is ook alles mee gezegd.
  [naar artikel]
 23. COMMENTAAR. “Met een duidelijk strijdplan kan je dit Beerschot monddood maken” (16/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wij vermoeden dat Beerschot aan Den Dreef nog eens 90 minuten had kunnen afwerken zonder een open doelkans af te dwingen.
  [naar artikel]
 24. COMMENTAAR. Beerschot-OH Leuven: finale avant la lettre (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot leeft. Voor het derde jaar op rij zijn de Kielse Ratten nog in de running voor een finaleticket in de Proximus League. Tegen eerste periodekampioen OH Leuven was het – zoals zo vaak bij Beerschot in cruciale wedstrijden – bibberen tot in de laatste minuten, maar dat maakte de deugddoende zege er niet minder verdiend op.
  [naar artikel]
 25. COMMENTAAR. Beerschot heeft een uitcomplex (22/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Waar was u op 17 februari 2019? Wij waren in Lommel. Beerschot won die dag, intussen meer dan zeven maanden geleden, een uitwedstrijd. Sindsdien: zeven nederlagen en vier gelijke spelen. Goed voor een 4 op 33 op verplaatsing. Akkoord, de wedstrijden in Play-off 2 worden bij deze rampzalige reeks gerekend en daarin speelde Beerschot zonder bezieling wat veredelde oefenpotjes tegen eersteklassers, maar toch: Beerschot heeft een uitcomplex.
  [naar artikel]
 26. Martin wint 24 jaar na zijn vader voor het eerst spectaculaire 24 Uur van Spa (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De 86ste editie van de Total 24 Hours of Spa is een ware thriller tot het einde gebleven, met als kers op de taart een fikse regenbui in de
  [naar artikel]
 27. Bruiloft in het water gevallen? In New York kan je voortaan trouwen via Zoom (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een prachtige bruidsjurk dito ceremonie, fladderende duifjes, al je dierbaren dicht om je heen met als kers op de taart: het ja-woord. Wat voor...
  [naar artikel]
 28. COMMENTAAR. Beerschot en OH Leuven: geen tv-geld, wél spektakel (01/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en OH Leuven hebben zaterdagavond een van de meest aangename duels van het huidige seizoen op de mat gelegd. Beide ploegen ondernamen samen maar liefst 36 doelpogingen, waarvan 14 binnen het kader. Beerschot raakte twee keer het doelhout, OH Leuven één keer. Naast de vele gemiste kansen vielen er ook zes goals op het Kiel. Vier voor Beerschot, twee voor OHL. Een wedstrijd om duimen en vingers bij af te likken.
  [naar artikel]
 29. 'Hoe taal ons in 2016 als maatschappij verdeelde' (27/12/2016 - Knack)
  Voor de taalkundige in Steven Delarue was 2016 opnieuw een geweldig boeiend jaar, met de voorbije decembermaand als kers op de taart.
  [naar artikel]
 30. Thibau Nys: “Nu kers op de taart zetten op WK” (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals iedereen ook verwachtte, is Thibau Nys Belgisch kampioen bij de junioren geworden. Een zege waar hij diep voor moest gaan.
  [naar artikel]
 31. Playboymodellen tonen dat ze het poseren 40 à 60 jaar later nog niet afgeleerd zijn (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Deze playmates begonnen hun carrière in hun twintigerjaren, en voor velen was de fotoshoot voor Playboy dé kers op de taart. Tegenwoordig mogen
  [naar artikel]
 32. COMMENTAAR. Troosteloze avond op het Kiel (13/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wat een gala-avond had kunnen worden voor Beerschot, eindigde in mineur. Bij winst tegen Cercle Brugge, dat al zeven opeenvolgende wedstrijden had verloren, kon Beerschot opnieuw de top-4 induiken.
  [naar artikel]
 33. Lama’s leveren kers op de taart voor topdag Bel20 (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KBC, ING en AB InBev, de grootste aandelen binnen de Brusselse Bel20-index, rukten dinsdag tot meer dan 10 procent op. Maar het biotechbedrijf...
  [naar artikel]
 34. Speelse Hazard effent met fraaie goal het pad voor Chelsea, ook Lukaku zegeviert (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een knappe run bezegelt met een treffer, even dollen met Mark Clattenburg en als kers op de taart een rabona. Burnley bleek vanmiddag niet meer
  [naar artikel]
 35. LIVE. De kers op de taart: De Bruyne zorgt met pegel voor 8-0-cijfers (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ongeziene destructie. Forfaitscore op het scorebord na 18 minuten. Zelden gezien. Manchester City demonstreert tegen Watford. Een Belg doet olijk...
  [naar artikel]
 36. Bijna was niet Sagan, maar deze (haast) nobele onbekende wereldkampioen (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgen reden gisteren nagenoeg een perfect WK in Qatar, enkel de kers op de taart ontbrak. Balen voor Tom Boonen en co, al zullen ook de
  [naar artikel]
 37. COMMENTAAR. Weken van de waarheid bij Beerschot (04/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op het moment dat heel Vlaanderen aan het hopen was dat Wout Van Aert niet zou lossen op de Paterberg, hoopten de supporters van Beerschot dat hun ploeg na een dramatisch eerste halfuur eindelijk zou wakker schieten.
  [naar artikel]
 38. Het kan niet op in het Lotto-kamp: “De kers op de taart” (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jasper De Buyst, normaal gezien de gangmaker van Caleb Ewan, kwam ten val op tien kilometer van de streep en hield daarbij de Australiër op. De...
  [naar artikel]
 39. COMMENTAAR. Wat er nu op het Kiel gebeurt, is (a)typisch Beerschot (07/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft verloren. Dat was sinds eind oktober niet meer gebeurd. Beerschot heeft niet gescoord. Dat was sinds eind augustus niet meer gebeurd. Beerschot liet zondagmiddag de kans liggen om voor de tweede speeldag op rij als competitieleider in 1A aan de nieuwe werkweek te beginnen. Maar daar ligt bij Beerschot niemand wakker van. Voetjes op de grond, Eupen feliciteren met hun fijn voetbal - da’s toch een sterke ploeg! - en vooruitblikken op Moeskroen. Match per match, u kent het riedeltje intussen.
  [naar artikel]
 40. Bijna was het niet Sagan, maar deze (haast) nobele onbekende die wereldkampioen werd (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgen reden gisteren nagenoeg een perfect WK in Qatar, enkel de kers op de taart ontbrak. Balen voor Tom Boonen en co, al zullen ook de
  [naar artikel]
 41. COMMENTAAR. Bibberen op Sclessin voor Beerschot (12/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De resultaten in de andere duels van het weekend waren voor Beerschot behoorlijk gunstig. Een puntje op eigen veld tegen KV Oostende volstond voor dat felbegeerde ticket voor Play-off 2. En toch liep het fout voor de Kielse Ratten.
  [naar artikel]
 42. COMMENTAAR. Grand cru met (kleine) wrange nasmaak voor Beerschot (31/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het jaar zit erop. Beerschot speelde op Stayen de allerlaatste professionele voetbalwedstrijd van 2020. Het voorbije kalenderjaar zal voor veel mensen de geschiedenisboeken ingaan als een kutjaar. Sorry, Hans Vanaken. Wij mogen dat hier wel zeggen.
  [naar artikel]
 43. Futsalkampioen haalt (alwéér) verwoestend uit, met deze klassegoal als kers op de taart (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Futsal Project Halle-Gooik blijft in het zaalvoetbal als een gek door de vaderlandse competitie razen. Gisteravond mocht ook ZVK Meeuwen dat aan
  [naar artikel]
 44. Opnieuw vreugde in Lotto-kamp: “De kers op de taart” (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jasper De Buyst, normaal gezien de gangmaker van Caleb Ewan, kwam ten val op tien kilometer van de streep en hield daarbij de Australiër op. De...
  [naar artikel]
 45. Duitsland kaapt ook het goud weg in de bobsleebaan (25/02/2018 - Sporza)
  De Duitsers hebben de kers op de taart gezet in de olympische bobsleecompetitie. Na goud in de tweemansbob bij de vrouwen en de mannen waren ze ook het snelt met hun vierzitter.
  [naar artikel]
 46. Oeps! Nieuwe Amerikaan ontvangt welkomsbrief van 'president' Obama (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie er als immigrant in slaagt om Amerikaans staatsburger te worden, krijgt een traditionele welkomsceremonie en ontvangt als kers op de taart
  [naar artikel]
 47. COMMENTAAR. Het grote gelijk van Losada en Beerschot (01/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eind januari voelde Hernan Losada – en bij uitbreiding de hele Beerschotfamilie – zich geflikt. Door een ongeldig doelpunt van Virton verloor Beerschot met het kleinste verschil tegen een rechtstreekse periodetitelconcurrent. Het begin van een lange soap. Een wij-tegen-zij spelletje. Scheidsrechters, voetbalbond, neutrale voetballiefhebbers: iederéén was tegen Beerschot.
  [naar artikel]
 48. ANALYSE. De kers op de taart ontbrak voor Genk door een oud euvel (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een portie kampioenengeluk legde play-off 1 al op de eerste speeldag in een beslissende plooi. Niemand die er nog aan twijfelt dat Club Brugge een voorsprong van negen punten over de meet brengt.
  [naar artikel]
 49. LIVE (20u45): Zetten de Rode Duivels de kers op de taart tegen Cyprus? (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Laatste kwalificatiewedstrijd voor het WK Aftrap om 20u45 België is al zeker van groepswinst  Jan Vertonghen speelt zijn 97ste interland, een record
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.