Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
07:25 uur

Recensie: ‘Dancing With The Devil’ van Demi Lovato snijdt door merg en been

Het Belang van Limburg

08/04/2021 - 06:37

‘Lord, is there anyone?’, schreeuwt Demi Lovato het uit op de ballad die haar zesde album Dancing With The Devil opent. Die gaat door merg en been, en niet alleen dankzij de decibels die Lovato’s gouden strot opwekt. Het nummer schreef ze enkele dagen voor een overdosis in 2018, die haar bijna fataal werd. Een revalidatie volgde, en daarmee de loutering. Die strijd goot ze in een conceptalbum, waarop je de Amerikaanse letterlijk uit haar diepste dal hoort kruipen. Gelukkig is het geen uurtje hartzeer. The Art of Starting Over is vlotte R&B, Lonely People arenapop voor eenzame zielen. Dat niveau houdt Lovato helaas geen hele plaat vol: daarvoor heb je pakweg Charli XCX een nummer als My Girlfriends Are My Boyfriend al beter horen doen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Demi Lovato herbeleeft overdosis in nieuwe videoclip ‘Dancing with the Devil’ (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In haar documentaire ‘Dancing with the Devil’ vertelde Demi Lovato (28) al openhartig over haar overdosis uit 2018, maar voor de videoclip van het gelijknamige nummer brengt ze de traumatische ervaring uit haar verleden wel erg gedetailleerd in beeld.
  [naar artikel]
 2. Medewerkers Demi Lovato getuigen in ‘Dancing With the Devil’ over haar overdosis: “Ze bewoog niet en hing vol met kwijl” (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Haar lichaam was helemaal blauw geworden.” De voormalige assistente van Demi Lovato kon haar tranen amper bedwingen toen ze vertelde hoe ze de 28-jarige zangeres bijna levenloos vond de ochtend na haar overdosis. De popster en haar entourage getuigen in de docureeks ‘Dancing With The Devil’ openhartig over de tol van de roem en de verslavingen die daarmee gepaard gingen. De eerste twee afleveringen gingen dinsdagavond in première op YouTube.
  [naar artikel]
 3. Demi Lovato liep hersenbeschadiging op na overdosis: “Ik mag nooit meer autorijden” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat eerder bekend werd dat Demi Lovato (28) vanwege haar overdosis drugs in 2018 drie beroertes en een hartaanval kreeg, zijn er nu nog meer details vrijgegeven over haar gezondheid in de aankomende YouTube-documentaire ‘Demi Lovato: Dancing With The Devil’. De zangeres legt onder meer uit dat ze nooit meer achter het stuur van een auto mag zitten.
  [naar artikel]
 4. Demi Lovato liep hersenbeschadiging op na zware overdosis: “Ik kreeg drie beroertes en een hartaanval” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Demi Lovato (28) heeft meer details onthuld over de overdosis die haar in 2018 bijna het leven kostte. “Ik had drie beroertes en kreeg een hartaanval”, vertelt ze in de trailer van haar nieuwe YouTube-documentaire ‘Demi Lovato: Dancing with the Devil’. “Daardoor mag ik ook niet meer autorijden.”
  [naar artikel]
 5. Demi Lovato onthult waarom ze haren afknipte: “De druk om ‘mooi’ te zijn was te groot” (13/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (28) heeft het in de documentaire ‘Dancing With The Devil’ openhartig over haar drugsverslaving en depressie. In een recent interview vertelt ze nog meer persoonlijke details over de moeilijkste periode uit haar leven. “Ik knipte mijn lange haren af omdat de druk te groot werd.”
  [naar artikel]
 6. Demi Lovato doet schokkende onthullingen in documentaire: “Verkracht door drugsdealer die me voor dood achterliet” (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zangeres Demi Lovato (28) heeft moeilijke jaren achter de rug. Ze worstelde met een eetstoornis, een zware depressie en verslaving. In juli 2018 bereikte ze haar breekpunt: na een overdosis werd ze opgenomen in het ziekenhuis, vechtend voor haar leven. In de documentaire ‘Dancing With The Devil’ vertelt Demi voor het eerst haar kant van het verhaal. “Ik wil dat mensen weten wat me écht is overkomen, want het is een mirakel dat ik hier nog zit. Ik ben mijn hele leven misbruikt.”
  [naar artikel]
 7. Demi Lovato blikt terug op de opnames van haar documentaire: “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten” (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds dinsdag staat het laatste deel van ‘Dancing With The Devil’, de documentaire van Demi Lovato, op YouTube en ondertussen reageerde de 28-jarige zelf op haar uitspraken. Volgens Demi was het allesbehalve makkelijk om zo open en eerlijk over haar overdosis te vertellen. “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten.”
  [naar artikel]
 8. Fans van Demi Lovato beschuldigen Joe Jonas van verkrachting: “Hij zou de persoon kunnen zijn die ze beschrijft” (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (28) doet vele monden openvallen met haar hartverscheurende documentaire ‘Dancing With The Devil’. Daarin sprak ze onder andere openhartig over haar overdosis, maar vertelde ze ook dat ze verkracht werd toen ze nog maar 15 jaar oud was. Sommige fans trokken maar al te snel hun conclusies en richten nu hun pijlen op Joe Jonas (31).
  [naar artikel]
 9. Fans van Demi Lovato openen jacht op haar verkrachter: “Zou het Joe Jonas kunnen zijn?” (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (28) doet vele monden openvallen met haar hartverscheurende documentaire ‘Dancing With The Devil’. Daarin sprak ze onder andere openhartig over haar overdosis, maar vertelde ze ook dat ze verkracht werd toen ze nog maar 15 jaar oud was. Sommige fans trokken maar al te snel hun conclusies en richten nu hun pijlen op Joe Jonas (31).
  [naar artikel]
 10. Demi Lovato lost nieuwe song over haar overdosis, maar geeft toe dat ze nog steeds drank en drugs gebruikt (26/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (28) getuigt in haar nieuwe documentaire ‘Dancing With The Devil’ openhartig over haar verslaving aan drank en drugs. Naar aanleiding van het programma liet ze vandaag ook een gelijknamig nummer los op de wereld. Het wordt het eerste nummer van haar nieuwe plaat: ‘The Art of Starting Over’.
  [naar artikel]
 11. Demi Lovato geeft toe dat ze niet bipolair is: “Ik moest gewoon volwassen worden” (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen weken was er veel te doen rond Demi Lovato (28) en haar documentaire ‘Dancing with the Devil’. In de docu vertelt de zangeres onder meer over haar overdosis uit 2018 die haar bijna fataal werd en in de laatste aflevering ‘Rebirthing’, die sinds dinsdag op YouTube, vertelt Demi onder meer dat ze niet compleet nuchter is. Een beslissing waar niet iedereen het mee eens is. “Drinken met mate werkt niet. Sorry”, klinkt het bijvoorbeeld bij Elton John (74).
  [naar artikel]
 12. "Ik had nog 5 of 10 minuten te leven": Demi Lovato getuigt in YouTube-reeks over verslaving en bijna fatale overdosis (24/03/2021 - VRT NWS)
  10 minuten: meer heeft het niet gescheeld of Demi Lovato had een overdosis drugs op 24 juli 2018 niet overleefd. Dat vertelt de Amerikaanse zangeres, in de documentaire "Dancing with the devil". In een vierdelige reeks speciaal gemaakt voor YouTube, die gisterenavond om 20 uur Belgische tijd in première is gegaan, vertellen Lovato en haar omgeving het aangrijpende verhaal over wat de laatste dag van haar leven had kunnen zijn.
  [naar artikel]
 13. “5 minuten langer en ik was er niet meer geweest”: Demi Lovato onthult nieuwe details over de overdosis die haar bijna fataal werd (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste deel van ‘Dancing With The Devil’, een nieuwe documentaire over het leven van Demi Lovato (28), verschijnt pas volgende week, maar ondertussen is er al veel te doen over de inhoud van de film. Zo is de zangeres erg openhartig over haar overdosis die haar in 2018 bijna fataal werd en dat blijkt ook uit een recent interview met CBS Sunday Morning. “Ik ben dankbaar dat ik hier vandaag nog mag zitten”, klinkt het daar.
  [naar artikel]
 14. Dealer Demi Lovato eerder al opgepakt voor drugs- en wapenbezit (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vermeende drugsdealer van Demi Lovato was geen nobele onbekende. De man die Lovato de drugs verschafte die haar bijna fataal werden, kwam twee...
  [naar artikel]
 15. Waarom de wereld zich plots tegen Demi Lovato lijkt te keren (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn moeilijke tijden voor Demi Lovato. De 27-jarige zangeres wordt er door haar aanhang van beschuldigd een geheim en anoniem Instagramprofiel...
  [naar artikel]
 16. Demi Lovato nog steeds in ziekenhuis door complicaties na overdosis (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato ligt zes dagen na haar opname nog altijd in het ziekenhuis in Los Angeles. Volgens TMZ komt dat doordat de zangeres flink ziek is...
  [naar artikel]
 17. Demi Lovato al zeker tot november out (09/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (25) blijft nog wel even onder de radar. Ze popzangres heeft haar hele Zuid-Amerikaanse tour afgezegd omdat ze in de afkickkliniek...
  [naar artikel]
 18. Demi Lovato brengt lied uit over relatiebreuk (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de muziek van Demi Lovato (28) te horen lijkt het er toch echt op dat zij en vriend Max Ehrich uit elkaar zijn. Woensdag bracht ze het nummer...
  [naar artikel]
 19. Demi Lovato slaat trainer een tand uit tijdens bokstraining (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het ziet ernaar uit dat Demi Lovato (26) tandartskosten zal mogen ophoesten. In een filmpje op Instagram was namelijk te zien dat ze haar...
  [naar artikel]
 20. Demi Lovato heeft complicaties na overdosis (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato ligt zes dagen na haar opname nog altijd in het ziekenhuis in Los Angeles. Volgens TMZ komt dat doordat de zangeres flink ziek is...
  [naar artikel]
 21. Demi Lovato maakt Instagram-comeback met ‘stemfie’ (08/11/2018 - Metro)
  Zangeres Demi Lovato is opnieuw actief op Instagram. Sinds haar overdosis van enkele maanden geleden plaatste ze voor het eerst terug een eigen foto op het sociale netwerk. Als onderschrift schreef de Amerikaanse Lovato: “Ik ben zo dankbaar dat ik op tijd thuis ben om te stemmen! Eén stem kan het verschil beteken, dus zorg ervoor dat je stem gehoord wordt.” De zangeres werd drie maanden geleden opgenomen in een afkickkliniek. Ondertussen is ze 100 dagen clean en ziet ze er bijzonder goed uit.   Dit bericht bekijken op Instagram   I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your voice is heard! now go out and #VOTE!!!! Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op 6 Nov 2018 om 12:33 (PST) Lees ook : Demi Lovato is sober en uit rehab Het bericht Demi Lovato maakt Instagram-comeback met ‘stemfie’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. BINNENKIJKEN. Demi Lovato verkoopt 'overdosishuis' voor 8,2 miljoen euro (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato wil af van het huis waarin ze in juli werd afgevoerd na een overdosis. De 26-jarige zangeres wil met een schone lei beginnen en zette...
  [naar artikel]
 23. Demi Lovato gaat trouwen: “Je zorgt ervoor dat ik de beste versie van mezelf ben” (23/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na een zware depressie, een eetstoornis en een drankprobleem lacht het leven Demi Lovato (27) opnieuw toe. De voormalige Disney-ster maakt op...
  [naar artikel]
 24. “Demi Lovato opnieuw verliefd” (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 'goede' vriend waarmee Demi Lovato vorige maand gespot werd in Los Angeles, blijkt nu wellicht toch ietsje meer te zijn dan dat. Henry Levy, een...
  [naar artikel]
 25. Demi Lovato krijgt steun uit bekende hoek (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds bekend raakte dat Demi Lovato (25) een overdosis drugs heeft genomen, stromen de steunbetuigingen op sociale binnen. Ook heel wat celebs zijn...
  [naar artikel]
 26. Demi Lovato heeft een nieuwe vriend, zo maakte ze per ongeluk bekend (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat weer goed met Demi Lovato (27). Na een opname in de rehab en een bijna fatale overdosis maakt ze nu een comeback in de muziek, maar ook in...
  [naar artikel]
 27. Demi Lovato denkt na over de toekomst: “Ik zou graag een gezin wil stichten” (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (27) weet wat haar prioriteiten zijn. In het radioprogramma ‘New Music Daily with Zane Lowe’ vertelde ze dat familie steeds...
  [naar artikel]
 28. “Demi Lovato opnieuw verliefd na overdosis” (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 'goede' vriend waarmee Demi Lovato vorige maand gespot werd in Los Angeles, blijkt nu wellicht toch ietsje meer te zijn dan dat. Henry Levy, een...
  [naar artikel]
 29. Demi Lovato is bipolair-label zat (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres en actrice Demi Lovato is het zat dat mensen haar blijven bestempelen als bipolair. De 24-jarige Amerikaanse is gediagnosticeerd met een
  [naar artikel]
 30. Demi Lovato wil weg uit afkickkliniek (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (25) zou zo snel mogelijk weg willen uit de afkickkliniek waar ze zichzelf onlangs heeft ingecheckt. Dat hebben bronnen gemeld aan...
  [naar artikel]
 31. Demi Lovato gaat vrijwillig naar afkickkliniek (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato is akkoord gegaan met een behandeling in een afkickkliniek. Er zouden al voorbereidingen zijn getroffen bij de bewuste instelling.
  [naar artikel]
 32. Mysterieus: Demi Lovato gespot in parelwitte trouwjurk (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato postte een foto van zichzelf in een indrukwekkende trouwjurk op Instagram. Ze schreef er niets bij, waardoor de verbeelding van haar...
  [naar artikel]
 33. BBC beschuldigd van homofobie na commentaar op Demi Lovato-concert (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De BBC ligt onder vuur na excuses van de omroep tijdens een liveuitzending van een concert van Demi Lovato, zondag. De verontschuldigingen volgden...
  [naar artikel]
 34. Demi Lovato en Max Ehrich uit elkaar (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Droevig nieuws voor Demi Lovato (28). Volgens het doorgaans goed ingelichte Page Six is haar relatie met Max Ehrich (29) voorbij. De zangeres en de...
  [naar artikel]
 35. Grappig: Demi Lovato speelt rolletje in ‘Will & Grace’ (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato is te zien in nieuwe afleveringen van ‘Will & Grace’. Het is al van 2015 geleden dat ze nog als actrice op het kleine scherm verscheen....
  [naar artikel]
 36. Demi Lovato weigerde kort voor overdosis hulp van afkickspecialisten (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het management van de Amerikaanse actrice-zangeres Demi Lovato (25) - die dinsdag een overdosis heroïne nam en in het ziekenhuis belandde - blijkt...
  [naar artikel]
 37. Afgekickte Demi Lovato viert mijlpaal met taart (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (25) is precies een halfjaar clean. Reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten, vond haar team. De zangeres werd vrijdag dan ook...
  [naar artikel]
 38. Demi Lovato rekent af met kritische fan op Instagram (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato heeft korte metten gemaakt met een volger van het Instagram-account CommentsByCelebs. Hierop werd beweerd dat de zangeres “zich louter...
  [naar artikel]
 39. “Demi Lovato is 90 dagen clean” (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt de goede kant op te gaan met Demi Lovato. Volgens haar moeder heeft de zangeres al 90 dagen geen drugs gebruikt. Dianna De La Garza deed...
  [naar artikel]
 40. Demi Lovato is gedoopt in de Jordaan (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (27) heeft zich tijdens een reis door Israël laten dopen in de Jordaan in Israël. Op Instagram deelt de zangeres foto’s van de...
  [naar artikel]
 41. Vrienden Demi Lovato vrezen voor haar gezondheid (01/03/2019 - Metro)
  Intimi van popzangeres Demi Lovato vrezen dat ze in haar oude gewoontes gaat hervallen. Volgens een insider zou de Amerikaanse weer een aantal dierbaren uit haar leven verbannen hebben, meldt Radar Online. “Het is net zoals in de periode waarin ze bijna bezweek aan een overdosis drugs. Toen ontsloeg ze iedereen die dicht bij haar stond. Dat patroon lijkt ze nu weer te volgen. Dat baart goede vrienden van Demi zorgen”, aldus een bron van de Amerikaanse tabloidwebsite. Lovato werd vorige zomer opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis. Sindsdien zou ze geen drank en drugs meer tot zich hebben genomen. Hoewel ze nu goed op weg was, vrezen haar vrienden dat haar gezondheid weer in het gedrang komt door haar gedrag. Lees ook : Demi Lovato maakt Instagram-comeback met ‘stemfie’ Het bericht Vrienden Demi Lovato vrezen voor haar gezondheid verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Demi Lovato internet-flirtte met Superman... en ze haalde haar slag thuis (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato is een meesteres in het flirten. Dat bewees ze deze week op Instagram. De zangeres had haar oog laten vallen op 'Man of Steel'-acteur...
  [naar artikel]
 43. Afgekickte Demi Lovato viert belangrijke mijlpaal met taart (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (26) is precies een halfjaar clean. Reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten, vond haar team. De zangeres werd vrijdag dan ook...
  [naar artikel]
 44. 1,5 jaar na overdosis: Demi Lovato sluit turbulente periode af met indrukwekkende tattoo (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse zangeres Demi Lovato heeft er een turbulent anderhalf jaar opzitten. De 27-jarige belandde in de zomer van 2018 in het ziekenhuis na...
  [naar artikel]
 45. Demi Lovato krijgt eigen talkshow (07/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na haar gastrol in het laatste seizoen van ‘Will & Grace’ heeft Demi Lovato de smaak van televisie weer te pakken. De voormalig Disney-ster krijgt...
  [naar artikel]
 46. Demi Lovato blijft zeker tot eind dit jaar in kliniek (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato mag nog niet naar huis. Of beter: ze wilt niet. Hoewel de zangeres intussen aan de beterhand is, wijdt ze zich volop aan het succesvol...
  [naar artikel]
 47. BINNENKIJKEN. Demi Lovato verkoopt villa waarin ze haar donkerste dagen beleefde (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (27) maakt schoon schip. Exact twee jaar nadat de getormenteerde zangeres en actrice bijna het leven liet na een overdosis, ziet ze...
  [naar artikel]
 48. Demi Lovato deelt boodschap aan het eerste meisje waar ze ooit gevoelens voor had: “Je weet wie je bent” (14/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Demi Lovato (26) heeft in een bericht op sociale media vertelt over haar biseksualiteit. Dat deed ze in het kader van ‘Pride Month’. In het...
  [naar artikel]
 49. “Demi Lovato weigerde alle hulp van afkickspecialisten” (26/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse zangeres Demi Lovato kroop dinsdag door het oog van de naald na een overdosis heroïne. Maar volgens entertainmentsite TMZ wilde de 25-jarige niet geholpen worden om af te kicken, zelfs niet wanneer er een team van specialisten voor haar deur stond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.