Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

17 April 2021
22:23 uur

Aalst maakt omgeving fabriek Tereos veiliger na dodelijk ongeval 2 jaar geleden

VRT NWS

08/04/2021 - 06:48

Stad Aalst start vandaag met werken aan de omgeving rond de vestiging van Tereos in het centrum om het verkeersveiliger te maken voor fietsers en voetgangers. In 2019 overleed een schooljongen nog na een dodelijk ongeval aan de fabriek. Er ontstond toen protest en de stad beloofde maatregelen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Parkeerwachter begeleidt vrachtwagens op Tereos-parking in Aalst na dood Celio (11) (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het dodelijk ongeval op hun parkeerterrein nam zetmeel- en glucoseproducent Tereos Syral een noodmaatregel: op het parkeerterrein waar het...
  [naar artikel]
 2. Na dodelijk ongeval nog slechts één ingang voor vrachtwagens bij Tereos in Aalst (08/01/2020 - VRT NWS)
  In Aalst is er een omheining geplaatst rond de parking van het bedrijf Tereos. Dat ligt in het centrum van de stad. Vorige maand kwam daar een jongen van 11 om het leven, hij werd gegrepen door een vrachtwagen toen hij te voet op weg was naar school. Vrachtwagens zullen ook alleen nog op specieke tijdstippen het bedrijf in- en uit mogen rijden, rekening houden met de schooluren.
  [naar artikel]
 3. 61 jobs op de helling bij landbouwcoöperatieve Tereos in Aalst (04/10/2017 - VRT NWS)
  Bij de tarwezetmeelverwerker Tereos in Aalst worden 61 jobs bedreigd door een herstructurering. De jobs zouden verhuizen naar Frankrijk, het thuisland van de multinational Tereos.
  [naar artikel]
 4. Burgemeester Aalst: 'Je kan fabriek niet zomaar verplaatsen' (11/12/2019 - De Tijd)
  21:45 Een dodelijke aanrijding van een scholier doet in Aalst de oude discussie oplaaien over de inplanting van het zetmeelverwerkend bedrijf Tereos Syral, ook bekend als ‘Amylum’.
  [naar artikel]
 5. Drie maanden na dodelijk ongeval wordt het veiliger rond Het Pand in Berlare (12/03/2020 - VRT NWS)
  Een kiss-and-ridezone, een inhaalverbod en plantvakken moeten de Dendermondse Steenweg aan een sportcentrum in Berlare veiliger maken na een dodelijk ongeval begin dit jaar. Een meisje van 15 werd er toen aangereden bij het oversteken.
  [naar artikel]
 6. Burgercollectief Aalst boos om uitstel vrachtwagenverbod na dodelijk ongeval, stad belooft binnen het jaar een nieuw plan (26/05/2020 - VRT NWS)
  Een groep inwoners van Aalst vraagt in een open brief duidelijkheid over het vrachtwagenverbod in het centrum dat er nog altijd niet is, bijna een half jaar na een dodelijk ongeval met een 11-jarig. Aalst beloofde maatregelen, maar zegt nu binnen het jaar met een ander plan te komen.
  [naar artikel]
 7. Aalst voert beperking aantal ton in na dodelijk ongeval (16/12/2019 - De Standaard)
  In Aalst beslist het stadsbestuur om een tonnagebeperking in te voeren na een dodelijk ongeval met een 11-jarige scholier.
  [naar artikel]
 8. Aalst voert beperking aantal ton in na dodelijk ongeval (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Aalst beslist het stadsbestuur om een tonnagebeperking in te voeren na een dodelijk ongeval met een 11-jarige scholier.
  [naar artikel]
 9. Emotioneel afscheid van Celio (11) in Aalst: “Hadden ons geen betere zoon kunnen wensen” (21/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Zeshonderd mensen hebben zaterdagochtend afscheid genomen van de jonge Celio-Celestin Ebe Matumbu (11) in de Onze-Lieve-Vrouw van Bijstand kerk in Aalst. De jongen werd op 11 december aangereden door een vrachtwagen aan de fabriek van Tereos in Aalst toen hij onderweg was naar school. Hij overleefde het ongeval uiteindelijk niet. Het incident zorgde voor heel wat discussie over het verkeer in de Aalsterse binnenstad. Burgemeester Christoph D’Haese en enkele gemeenteraadsleden waren aanwezig bij de begrafenis.
  [naar artikel]
 10. Jongen (11) overleden na aanrijding door vrachtwagen in Aalst: Rijbewijs chauffeur ingetrokken (12/12/2019 - VRT NWS)
  Na het ongeval met een vrachtwagen in Aalst waarbij een jongen van 11 woensdagmorgen om het leven kwam aan de parking van het zetmeelverwerkend Tereos, is het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder ingetrokken. Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt nog, meldt het parket. De stad Aalst heeft voorlopig een parkeerwachter ingeschakeld om vrachtwagens te begeleiden.
  [naar artikel]
 11. Een grote fabriek middenin een stad: hoe los je het verkeersvraagstuk in Aalst op? (11/12/2019 - VRT NWS)
  In Aalst heeft een jongetje van 11 een aanrijding met een grote vrachtwagen niet overleefd. Het ongeval gebeurde voor schooltijd, in het centrum van Aalst, waar al ruim 140 jaar een grote fabriek is gevestigd. Met alle gevolgen voor het verkeer en de verkeersveiligheid vandien. Hoe kan dit probleem worden opgelost? Enkele verkeersexperts kijken naar mogelijke oplossingen.
  [naar artikel]
 12. Snel beloofd na dodelijk ongeval maar tonnagebeperking voor zwaar verkeer wordt alweer uitgesteld (27/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het verbod op zwaar vrachtverkeer tijdens de schooluren zal nog niet op 1 juni van start gaan. De stad beloofde om de tonnagebeperking in te voeren na het dodelijk ongeval op de Tereos-parking in december, maar heeft hiervoor meer tijd nodig.
  [naar artikel]
 13. Jaar na dodelijk ongeval met 11-jarige scholier vrachtwagenverbod in centrum Aalst van kracht  (04/01/2021 - VRT NWS)
  Vanaf 4 januari 2021 mogen vrachtwagens zwaarder dan 7,5 ton het stadscentrum van Aalst niet meer in tijdens de ochtend- en de avondspits om de veiligheid voor de vele leerlingen op weg naar school of naar huis te vergroten. De maatregel werd meteen na een dodelijk ongeval met een 11-jarige jongen aangekondigd maar liep vertraging op.
  [naar artikel]
 14. Dodelijk kruispunt in Roeselare moet veiliger (08/07/2020 - VRT NWS)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat zo snel mogelijk samenzitten met de stad Roeselare om te bekijken hoe ze het kruispunt van de Rijksweg met de Koestraat veiliger kunnen maken. Dat kruispunt ligt aan de ring van Roeselare. Gisteren nog gebeurde er een dodelijk ongeval met een fietser.
  [naar artikel]
 15. Had een verlichte autosnelweg het dodelijk ongeval bij Aalst kunnen voorkomen? (16/11/2017 - VRT NWS)
  Het dodelijk ongeval met de spookrijder op de E40 bij Aalst is gebeurd in het pikkedonker bij gedoofde autosnelwegverlichting. Getuigen wijzen er op dat het ochtendverkeer in de richting van Brussel al helemaal op gang komt op dat vroege uur. Veva Daniëls van “Wegen en Verkeer” zegt in “De wereld vandaag” op Radio 1 dat het aansteken van verlichting niet aan de orde is. “Maar een herziening kan overwogen worden, indien we echt meer signalen zouden krijgen."
  [naar artikel]
 16. Na dood Celio (11): parkeerwachter moet vrachtwagens begeleiden op parking (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het dodelijk ongeval op hun parkeerterrein nam zetmeel- en glucoseproducent Tereos Syral een noodmaatregel: op het parkeerterrein waar het...
  [naar artikel]
 17. Rijbewijs van chauffeur die Celio (11) omver reed ingetrokken (12/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Na het ongeval met een vrachtwagen in Aalst waarbij een jongen van 11 woensdagmorgen om het leven kwam aan de parking van het zetmeelverwerkend Tereos, is het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder ingetrokken. Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt nog, zegt De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 18. Dodelijk ongeval in Aalst: ‘Het is erg om zeggen, maar ik ben niet verbaasd’ (11/12/2019 - De Morgen)
  Een ongeval met een vrachtwagen eiste woensdagochtend het leven van een elfjarig jongetje op weg naar school. Het drama voltrok zich op de parking van de bekende Tereosfabriek, in hartje Aalst. Wat de Aalstenaar een doorn in het oog was, is nu een balk. “Het is op z’n Belgisch. Draaien, keren en manoeuvreren.”
  [naar artikel]
 19. Grote rampoefening in Aalst (26/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Aalst is op dit moment een grootschalige rampoefening aan de gang in de gebouwen van het bedrijf Tereos, het vroegere Amylum.
  [naar artikel]
 20. E40 dicht in Aalst na dodelijk ongeval met spookrijder: ‘Al meer dan één uur aanschuiven’ (16/11/2017 - De Standaard)
  In Aalst is de E40 richting Brussel volledig versperd door een ongeval. Bestuurders moeten rekening houden met flink wat fileleed. ‘De ravage is enorm en de file groeit razendsnel aan, het is nu al wellicht één uur aanschuiven’, zegt Peter Bruyninckx van het Verkeerscentrum, ‘indien mogelijk, blijf er weg.’ Bij het ongeval was een spookrijder betrokken, er zou ook sprake zijn van één dode.
  [naar artikel]
 21. Jongen van 11 overleden na aanrijding door vrachtwagen in Aalst (11/12/2019 - Metro)
  In Aalst is een jongen van 11 deze morgen om het leven gekomen toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. Dat meldt de lokale politie van Aalst. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. Het ongeval gebeurde rond 8 uur aan de parking van het bedrijf Tereos. De omstandigheden worden nog onderzocht, zegt woordvoerster Katrien Ottevaere van de lokale politie. “Het is nog niet duidelijk of het ongeval op de parking gebeurde of op de straat. Volgens de eerste gegevens bevond de jongen zich op een gegeven moment voor een stilstaande vrachtwagen. Het voertuig is vertrokken en heeft het kind aangereden.” Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden te onderzoeken. bron: Belga Het bericht Jongen van 11 overleden na aanrijding door vrachtwagen in Aalst verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Na dodelijk ongeval Yamen: gevaarlijk punt werd een jaar geleden al eens aangekaart (24/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Ongeveer een jaar geleden meldde Guy Haentjens (42) het gevaarlijke punt langs de Gistelsteenweg al aan de stad Brugge. Hij was dan ook verontwaardigd toen hij het nieuws over het tragische ongeval hoorde.
  [naar artikel]
 23. Mysterieuze knal schrikt Aalst op (23/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Oost-Vlaamse Aalst is vanavond opgeschrikt door een luide knal. Rond 20.45 uur veroorzaakte het mysterieuze geluid paniek bij Tereos, het
  [naar artikel]
 24. Vrachtwagens bannen uit Aalst gaat niet zomaar, zegt burgemeester na dood van Celio (11): “Er is ook de harde economische realiteit”? (12/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Ooit zou op die plek iets verschrikkelijks gebeuren, vreesden ze in Aalst al jaren. Pal in het centrum denderen twintigtonners de parking van de Tereos-fabriek op, een plek waar elke dag honderden schoolkinderen passeren. Gisteren reed een vrachtwagenchauffeur de elfjarige Celio dood. Maar camions bannen gaat zomaar niet, zegt de burgemeester. “Er is ook de harde economische realiteit.”
  [naar artikel]
 25. Dodelijk ongeval in Aalst: ‘Het is op z’n Belgisch. Draaien, keren en manoeuvreren’ (11/12/2019 - De Morgen)
  Een ongeval met een vrachtwagen eiste woensdagochtend het leven van een elfjarig jongetje op weg naar school. Het drama voltrok zich op de parking van de bekende Tereosfabriek in hartje Aalst. Wat de Aalstenaar een doorn in het oog was, is nu een balk. “Het is op z’n Belgisch. Draaien, keren en manoeuvreren.”
  [naar artikel]
 26. Ongeval met vrachtwagen op E40 in Aalst (08/01/2020 - VRT NWS)
  Op de E40 in Aalst is een ongeval gebeurd met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde in de richting van Brussel, ter hoogte van de oprit in Aalst. Het incident dreigt de ochtendspits al vroeg in de war te sturen.
  [naar artikel]
 27. Dodelijk ongeval Brusselse Buitenring: hinder breidt uit (08/08/2019 - De Morgen)
  Op de Brusselse Buitenring (R0) is het na een dodelijk ongeval met een voetganger in Anderlecht al aanschuiven vanaf Groot-Bijgaarden en ook op de E40 vanuit Gent laat de hinder zich al voelen. Zowel de politie als het Vlaams Verkeerscentrum raden dan ook aan de omgeving te vermijden. Er zijn verschillende omleidingsroutes voorzien.
  [naar artikel]
 28. Uren aanschuiven na dodelijk ongeval op E40 in Aalst (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Door een zwaar verkeersongeval was het na de middag aanschuiven op de E40 richting Brussel. Het ongeval gebeurde rond 14 uur kort na het
  [naar artikel]
 29. Zes jaar na de Rana Plaza-ramp is er nog te weinig veranderd: dit kun je zelf doen (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is deze week exact zes jaar geleden sinds de ineenstorting van de Bengaalse Rana Plaza fabriek. De kledingfabrieken zijn ondertussen veiliger...
  [naar artikel]
 30. Dodelijk ongeval Brusselse Buitenring in Anderlecht: hinder breidt uit (08/08/2019 - De Morgen)
  Op de Brusselse Buitenring (R0) is het na een dodelijk ongeval met een voetganger in Anderlecht al aanschuiven vanaf Groot-Bijgaarden en ook op de E40 vanuit Gent laat de hinder zich al voelen. Zowel de politie als het Vlaams Verkeerscentrum raden dan ook aan de omgeving te vermijden. Er zijn verschillende omleidingsroutes voorzien.
  [naar artikel]
 31. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 32. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 33. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 34. 1.700 mensen herdenken verongelukte jongen tijdens stille mars in Aalst (13/12/2019 - VRT NWS)
  Een paar honderd mensen zijn vrijdagavond in Aalst samengekomen voor een stille mars. Zo herdachten ze Celio, de jongen van elf die woensdag omkwam, toen een vrachtwagen hem aanreed aan het bedrijf Tereos. vrijdagnamiddag zaten de stad Aalst en het bedrijf samen over de verkeersveiligheid, maar maatregelen om die te verbeteren zijn er nog niet.
  [naar artikel]
 35. DISCUSSIE. Merk jij ook dat het veiliger en vlotter rijden is op de A12 dan een jaar geleden? (20/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voerde midden maart 2019 op de A12 de fel besproken en gecontesteerde maximaal conflictvrije lichtenregeling in. Bijna een jaar en een aantal tussentijdse aanpassingen later blijkt de toestand zich te hebben genormaliseerd en is hij zelfs verbeterd. Het verkeer verloopt er veiliger en vlotter dan tevoren. Dat maakt AWV op uit een eerste, voorzichtige evaluatie.
  [naar artikel]
 36. Trambestuurder (46) vraagt vrijspraak voor dodelijk ongeval in Oostende: “Het leek geen persoon op de sporen, eerder een zak” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 46-jarige trambestuurder vraagt in de politierechtbank de vrijspraak voor een dodelijk ongeval in Oostende. Twee jaar geleden kwam Filip V. (54), een dakloze, om het leven toen hij op de tramsporen lag. Volgens de nabestaanden van de vijftiger was het ongeval evenwel te vermijden. Zij leggen de verantwoordelijkheid bij de trambestuurder. Die is het daar niet mee eens. “Als er in de verte iets beweegt, heb ik dat altijd gezien. Nu zag ik iets roerloos liggen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 37. Trambestuurder vraagt vrijspraak voor dodelijk ongeval in Oostende: “Het leek geen persoon op de sporen, eerder een zak” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 46-jarige trambestuurder vraagt in de politierechtbank de vrijspraak voor een dodelijk ongeval in Oostende. Twee jaar geleden kwam Filip V. (54), een dakloze, om het leven toen hij op de tramsporen lag. Volgens de nabestaanden van de vijftiger was het ongeval evenwel te vermijden. Zij leggen de verantwoordelijkheid bij de trambestuurder. Die is het daar niet mee eens. “Als er in de verte iets beweegt, heb ik dat altijd gezien. Nu zag ik iets roerloos liggen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 38. Borgerhout wil uitbreiding van vrachtwagenverbod (12/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Borgerhout vraagt een uitbreiding van het vrachtwagenverbod naar meer woonstraten in heel Antwerpen. Het district lanceert die oproep één dag na een dodelijk ongeval met een kind in Aalst. In delen van Borgerhout zijn er al zogenaamde venstertijden. Bij de start en aan het einde van de schooldag mogen er geen vrachtwagens in de omgeving van scholen rijden. Het systeem werkt er goed, zo blijkt.
  [naar artikel]
 39. Vijf jaar na de Rana Plaza-ramp is er nog te weinig veranderd: dit kun je zelf doen (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is deze week exact vijf jaar geleden sinds de ineenstorting van de Bengaalse Rana Plaza fabriek. De kledingfabrieken zijn ondertussen veiliger...
  [naar artikel]
 40. Snelweg E40 vrijgemaakt na ongeval (16/11/2017 - Metro)
  De E40 richting Brussel is na het dodelijk ongeval van vanochtend omstreeks 9.30 uur helemaal vrijgemaakt, meldt het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter. De snelweg was sinds 4.30 uur ’s ochtends versperd in Aalst, waar een spookrijder inreed op enkele tegenliggers. De spookrijder liet daarbij het leven. Het verkeer moest de snelweg via afrit Aalst verlaten om er in Ternat opnieuw op te rijden. Het Verkeerscentrum sprak van “hoge wachttijden”. bron: Belga
  [naar artikel]
 41. A12 is veiliger en vlotter dan jaar geleden: bestaande lichtenregeling voorlopig behouden (20/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voerde midden maart 2019 op de A12 de fel besproken en gecontesteerde maximaal conflictvrije lichtenregeling in. Bijna een jaar en een aantal tussentijdse aanpassingen later blijkt de toestand zich te hebben genormaliseerd en is hij zelfs verbeterd. Het verkeer verloopt er veiliger en vlotter dan tevoren. Dat maakt AWV op uit een eerste, voorzichtige evaluatie.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Politie bevrijdt twaalf verstekelingen uit container in Aalst (10/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Aalst zijn dinsdagochtend twaalf verstekelingen uit een container gehaald bij zetmeelfabrikant Tereos. De verstekelingen zaten in een silo en konden via een telefoon zelf hulp inroepen. Daarna werden ze bevrijd door de politie.
  [naar artikel]
 43. 3,5 jaar cel en vijf jaar rijverbod voor dodelijk ongeval op A12: “De openbare weg is geen sportcircuit” (23/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De 27-jarige Giovanni F. uit Willebroek heeft in beroep een fikse strafverzwaring gekregen nadat hij in oktober 2016 een dodelijk ongeval had veroorzaakt op de A12 in Boom. Daarbij kwamen zijn neef Maxim Feryn (23) en vriend Tuncay Teker (22) om het leven.
  [naar artikel]
 44. Drie jaar cel voor dodelijk ongeval in Ichtegem (23/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse politierechter heeft een 24-jarige man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf, waarvan een jaar met uitstel, voor een dodelijk ongeval in Ichtegem. De bestuurder reed te snel, had gedronken en beschikte slechts over een voorlopig rijbewijs.
  [naar artikel]
 45. Vlak voor of na de schooluren geen zware trucks meer in centrum van Aalst (16/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Aalst beslist het stadsbestuur om een tonnagebeperking in te voeren na een dodelijk ongeval met een 11-jarige scholier. Op werkdagen zullen tussen 7.30 en 8.30 uur en tussen 15.30 en 16.45 uur geen vrachtwagens van meer dan 3,5 ton worden toegelaten in het stadscentrum. Op woensdagen geldt het verbod van 12 tot 13 uur.
  [naar artikel]
 46. Mogelijk niet verzekerd: dronken vrouw veroorzaakt dodelijk ongeval na dag werken op 6 Uren van Kortrijk (17/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een 41-jarige vrouw uit Waregem staat terecht in de politierechtbank omdat ze bijna twee jaar geleden op de N58 in Rekkem een ongeval veroorzaakte...
  [naar artikel]
 47. Mogelijk ook zonder verzekering: dronken vrouw veroorzaakt dodelijk ongeval na dag werken op 6 Uren van Kortrijk (17/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een 41-jarige vrouw uit Waregem staat terecht in de politierechtbank omdat ze bijna twee jaar geleden op de N58 in Rekkem een ongeval veroorzaakte...
  [naar artikel]
 48. Werkstraf en vijf jaar rijverbod voor dodelijk ongeval onder invloed (08/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  De 36-jarige man die bijna vijf jaar geleden in het centrum van Halle onder invloed van alcohol bromfietser Danny Denayer (54) dodelijk aanreed, heeft van de politierechter een werkstraf van 200 uur gekregen. Ook is hij zijn rijbewijs voor 5 jaar kwijt, en moet hij de vier herstelexamens afleggen.
  [naar artikel]
 49. Oude Zwan-fabriek maakt plaats <BR />voor tientallen kleinere bedrijven (10/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De immense Zwan-fabriek langs de Brechtsebaan wordt gesloopt en maakt plaats voor tientallen nieuwe, kleinere bedrijfsunits. Eigenaar en projectontwikkelaar Jeni Real Estate uit Turnhout dient begin volgend jaar een bouwaanvraag in. Zowel provincie als gemeente lijkt positief te staan tegenover deze ontwikkeling, ook al omdat Jeni haar nieuwe bedrijvenpark wil inpassen in de omgeving van onder meer de beschermde Antitankgracht en de Laarsebeek.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.