Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
06:27 uur

Wandelt Halense Liese vanavond met 60.000 euro uit ‘Big Brother’-huis?

Het Belang van Limburg

08/04/2021 - 06:51

En toen waren ze nog met drie. Belgen Nick en Liese (uit Houthalen-Helchteren) en de Nederlandse Jill. Zij wandelen donderdag het Big brother-huis uit, honderd dagen na de start van het experiment. Een van hen, gekozen door de kijkers, doet dat met meer dan 60.000 euro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ziko of Liese verlaat vanavond 'Big Brother' (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zitten amper een week in het 'Big Brother'-huis, maar vanavond moet één van de deelnemers alweer z'n koffers pakken. Dat is hoe dan ook een Vlaamse bewoner. Zowel thuisverpleegster Liese (28) als breakdancekampioen Ziko (34) wist - helaas voor hen - weinig indruk te maken op hun medekandidaten. De kijker krijgt nu tot vanavond om te beslissen wie van hen zijn of haar verblijf mag verlengen.
  [naar artikel]
 2. 'Big Brother' denkt al aan nieuw seizoen (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische Liese (28) of Nick (31), of de Nederlandse Jill (22). Eén van hen wint vanavond 'Big Brother 2021' en mag na honderd dagen met de groepspot van minstens 60.405,50 euro naar huis.
  [naar artikel]
 3. Nederlandse Jill wint ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kijker heeft gesproken. Donderdagavond werd Jill Goede tijdens de liveshow uitgeroepen tot de winnaar van Big brother. De Halense thuisverpleegster Liese verlaat het huis met een derde plek.
  [naar artikel]
 4. Emoties troef in ‘Big Brother’: emotionele brief van vriend doet Liese in tranen uitbarsten (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het ‘Big Brother’-huis krijgt deelneemster Liese een mooie beloning: een brief van haar lief, Souf.
  [naar artikel]
 5. Emoties troef in ‘Big Brother’: emotionele brief van vriend doet Liese in tranen uitbarsten (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het ‘Big Brother’-huis krijgt deelneemster Liese een mooie beloning: een brief van haar lief, Souf.
  [naar artikel]
 6. Tegenpolen Nathalie en Liese doen gemoederen hoog oplopen in ‘Big brother’ (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bewoners van het Big brother-huis Liese en Nathalie hebben het zelf al aangegeven: ze zijn elkaars tegenpolen. Maar Liese is huismeester en moet regels opleggen aan haar medekandidaten. Wanneer ze dan een opmerking maakt over het onopgemaakte bed van Nathalie, lopen de gemoederen iets hoger op. “Ik ga toch geen straf krijgen”, aldus Nathalie, die het antwoord op haar vraag al snel weet en daar helemaal niet om kan lachen.
  [naar artikel]
 7. René, Liese of Naomi moet donderdag ‘Big Brother’ verlaten (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel René, Liese of Naomi kunnen donderdag geëlimineerd worden tijdens de derde liveshow. René en Liese komen hierdoor al voor de tweede keer in de gevarenzone terecht.
  [naar artikel]
 8. Liese is de nieuwe huismeester in Big Brother (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Na een spelletje heeft de bende met Liese een nieuwe huismeester. Het resultaat van een spelletje waarbij Jowi deze week z’n recht om te nomineren verliest, maar hij wel Nathalie en Liese tegenover elkaar mocht zetten.
  [naar artikel]
 9. Liese, Zoey en Julie inspecteren elkaars lichaam in ‘Big Brother’: “Mag ik is aan jouw borsten voelen?” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de verveling toeslaat in het ‘Big Brother’-huis kunnen er zich al eens gekke taferelen voordoen. Zoey, Liese en Julie, bijvoorbeeld, besloten om elkaars lichaam van naderbij te inspecteren.
  [naar artikel]
 10. Dit is de winnaar van ‘Big Brother’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende finale heeft de Nederlandse Jill (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. Zij haalde het nipt van Vlaming Nick (31), die op de tweede plek eindigde. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder het huis verlaten en behaalde de bronzen plak.
  [naar artikel]
 11. Alweer drie genomineerden bij ‘Big Brother’: Julie, Liese en Jill nemen het tegen elkaar op (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Nadat de Nederlandse dj Matt Ardeo gisteren 15.000 euro in z’n zak stopte en het huis verliet, zijn het vandaag de nominaties die voor stress zorgen...
  [naar artikel]
 12. Liese, Zoey en Julie inspecteren elkaars lichaam in ‘Big Brother’: “Mag ik eens aan jouw borsten voelen?” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de verveling toeslaat in het ‘Big Brother’-huis kunnen er zich al eens gekke taferelen voordoen. Zoey, Liese en Julie, bijvoorbeeld, besloten om elkaars lichaam van naderbij te inspecteren.
  [naar artikel]
 13. Liese uit Halen in quarantaine voor ‘Big Brother’: “Ik ben een pittige” (28/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nog één week voor de start van Big Brother. Liese Luwel (28) uit Halen is één van de vier Vlaamse bewoners. “Ik heb het hart op de tong. Ik slaag er niet in mijn ergernissen voor mezelf te houden.”
  [naar artikel]
 14. Dit is de winnaar van ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende finale heeft Jill Goede (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. De Nederlandse studente haalt het nipt van Vlaming Nick Kraft (31), die op de tweede plek eindigt. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder op de avond het huis verlaten en behaalde de bronzen plak.
  [naar artikel]
 15. Liese, Jill of Nick? Voormalige ‘Big Brother’-bewoners kiezen hun favoriet voor de eindwinst (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liese, Jill of Nick wint ‘Big Brother’, daarover bestaat geen twijfel. Enkele oud-bewoners lieten hun licht schijnen over de finalisten en geven aan wie volgens hen de prijzenpot het meest verdient.
  [naar artikel]
 16. Veel coronacoupes in ‘Big Brother’, ‘kapster’ Liese lost het op: “Ga je dat echt doen met een keukenschaar?” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Vlaanderen gaan de kappers vanaf morgen eindelijk weer open, maar in het ‘Big Brother’ huis moeten de bewoners zich nog steeds behelpen met de middelen die ze hebben.
  [naar artikel]
 17. Veel coronacoupes in ‘Big Brother’, ‘kapster’ Liese lost het op: “Ga je dat echt doen met een keukenschaar?” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Vlaanderen gaan de kappers vanaf morgen eindelijk weer open, maar in het ‘Big Brother’ huis moeten de bewoners zich nog steeds behelpen met de middelen die ze hebben.
  [naar artikel]
 18. Deze finalist moet als eerste ‘Big Brother’-huis verlaten (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zat als enige van de finalisten honderd dagen in het huis, maar donderdagavond moest ‘Big Brother’-finaliste Liese Luwel (28) als eerste het onderspit delven tijdens de finale. Toch is de Belgische thuisverpleegster tevreden met haar bronzen plak. “Ik heb het avontuur van begin tot einde mogen meemaken. Zalig dat ik dit nu kan afvinken op mijn bucket list.”
  [naar artikel]
 19. Na 100 dagen en een spannende finale: dit is de winnaar van ‘Big Brother’ (09/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De kijker heeft gesproken. Donderdagnacht werd Jill Goede tijdens de liveshow uitgeroepen tot de winnaar van Big Brother. Na honderd dagen zit het experiment erop, en wandelt de enige overgebleven Nederlandse kandidate naar huis met meer dan 70.000 euro. “Ik kan m’n opa terugbetalen”, klonk het blij.
  [naar artikel]
 20. Thomas uit ‘Big Brother’ over z’n nieuwe liefde Jill: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt hij in De Telegraaf.
  [naar artikel]
 21. Jill is dolblij wanneer Thomas plots weer in het ‘Big Brother’-huis staat: “Ik denk dat ik kattenkwaad ga uithalen met hem” (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn spannende tijden voor de bewoners van ‘Big Brother’. Liese, Nick, Jill of Michel: één iemand moet het huis verlaten vlak voor de grote finale. Al staat er plots ook een oude bekende terug voor de deur.
  [naar artikel]
 22. Michel heeft het helemaal gehad met Jerrel in ‘Big Brother’: “Weet dat jij dood bent voor mij!” (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De doorgaans kalme Michel heeft genoeg van het gedrag van nieuwe bewoner Jerrel in het ‘Big Brother’-huis. In het heetst van de strijd bedenkt hij een plan, maar wordt daarop aangesproken door Liese.
  [naar artikel]
 23. Thomas en Jill na ‘Big Brother’: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na bijna honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt over z’n gevoelens in De Telegraaf. Ook Jill is nieuwsgierig: “Iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat. Geloof me: ik wil het zelf ook weten.”
  [naar artikel]
 24. Ziko wordt genomineerd in ‘Big Brother’ en daar kan hij duidelijk niet om lachen (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste nominaties in ‘Big Brother’ zijn bekend, en dat nieuws slaat hard in. Ziko of Liese zal het huis moeten verlaten. Voornamelijk Ziko heeft het heel moeilijk met het feit dat zo veel van de bewoners op hem stemden. Benieuwd of zijn uitbarsting hem zal helpen om te blijven, of niet niet...
  [naar artikel]
 25. Ziko wordt genomineerd in ‘Big Brother’ en daar kan hij duidelijk niet om lachen (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste nominaties in ‘Big Brother’ zijn bekend, en dat nieuws slaat hard in. Ziko of Liese zal het huis moeten verlaten. Voornamelijk Ziko heeft het heel moeilijk met het feit dat zo veel van de bewoners op hem stemden. Benieuwd of zijn uitbarsting hem zal helpen om te blijven, of niet niet...
  [naar artikel]
 26. De derde bewoner is vertrokken bij Big Brother (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel René, Liese of Naomi konden vandaag geëlimineerd worden tijdens de derde liveshow.
  [naar artikel]
 27. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big Brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we verdergaan” (10/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse Jill Goede (22) heeft als winnares het Big Brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich: Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Jill lijkt het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.
  [naar artikel]
 28. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we in de toekomst zullen verdergaan” (09/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Gisterenavond mocht de Nederlandse Jill Goede (22) als winnares het Big brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich, Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Vandaag leek Jill het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.
  [naar artikel]
 29. Het enige legale nieuwjaarsfeestje met 8 man vond plaats in het 'Big Brother’-huis (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  115 camera's, 100 dagen opsluiting, geen greintje privacy en een prijzenpot tot 100.000 euro. Ruim 20 jaar na de eerste editie gaat vanavond het vernieuwde 'Big Brother' van start op VIER. De acht kandidaten - vier Vlamingen en vier Nederlanders - begonnen echter al op oudejaar aan hun avontuur.
  [naar artikel]
 30. Liese uit Halen al voor de tweede keer genomineerd in Big Brother (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 31. Kandidaten ‘Big brother’ sinds oudejaar opgesloten (04/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De acht kandidaten van de nieuwe ‘Big Brother’ hebben op oudejaarsdag hun intrek genomen in het huis. Vier zendt vanavond de eerste aflevering uit.
  [naar artikel]
 32. Els of Patrick moet donderdag ‘Big Brother’ verlaten (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel Els als Patrick kan donderdag geëlimineerd worden tijdens de vierde live-show. Laatstgenoemde heeft z’n nominatie finaal te danken aan Liese. Zij besliste als huismeester om haar vriendin Julie te redden.
  [naar artikel]
 33. Dit was ‘Big Brother’ aflevering vijf: Liese keert terug en het allereerste complot wordt gesmeed (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper vijf dagen later al meteen goed voor het allereerste complot...
  [naar artikel]
 34. Michel, Nick en Liese speculeren over komende nominaties in ‘Big brother’: “Zoey & Matt blijven over” (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 35. Drie nieuwe bewoners doen intrede in ‘Big Brother’-huis (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdagnamiddag zijn er drie nieuwe bewoners het Big Brother-huis binnen komen wandelen. Het gaat om Nederlander Michel (36) en Belgen Julie (34) en Patrick (59). Al is laatstgenoemde eerder een terugkerende bewoner, aangezien hij - anoniem weliswaar - al eens kort in het ‘Big Brother’-huis zat.
  [naar artikel]
 36. De nieuwe bewoners van ‘Big Brother’ maken hun televisiedebuut (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond zijn er voor televisiekijkend Vlaanderen en Nederland drie nieuwe bewoners het ‘Big Brother’-huis binnengedrongen. Het gaat om Nederlander Michel en Belgen Julie en Patrick.
  [naar artikel]
 37. Twist bij ‘Big Brother’: ging een van de bewoners effectief naar huis met 15.000 euro? (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond werd voor de televisiekijkende fans van ‘Big Brother’ een heus bommetje gedropt. Iedere bewoner kreeg immers de optie om 15.000 euro in ontvangst nemen, maar dan wel onmiddellijk het spel verlaten. Ondertussen lijkt het erop dat een van de deelnemers op het voorstel is ingegaan...
  [naar artikel]
 38. Nieuwe ruimte in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 39. Nieuwe ruimte doet intrede in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 40. ‘Big Brother’ is terug: "100 dagen. Mijn huis. Mijn regels” (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op maandag 4 januari gaat een nieuwe reeks ‘Big Brother' van start, twintig jaar na het origineel. In een huis in Amsterdam zullen Belgische en Nederlandse deelnemers 100 dagen lang volgens de regels van Big Brother leven. “Bedankt voor alles", klinkt het alvast.
  [naar artikel]
 41. Verrassende wending in ‘Big Brother’: Terror Theo stapt zelf op (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zorgde tijdens z’n tijd in het ‘Big Brother- huis voor heel wat verdeeldheid onder de kijkers, maar daarnet besliste Terror Theo om het spel te verlaten. Dat moment zal uiteraard ook te zien zijn tijdens de liveshow vanavond.
  [naar artikel]
 42. ‘Big Brother’ zorgt voor een grote verrassing tijdens de liveshow (18/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Nadat de Nederlandse dj Matt Ardeo eergisteren 15.000 euro in z’n zak stopte en het huis verliet, gebeurde er vandaag wel iets heel bijzonder tijdens de liveshow...
  [naar artikel]
 43. Smalste huis in Londen staat te koop 1 miljoen euro (08/02/2021 - Express)
  Het huis met de blauwe gevel is zo smal dat u er wellicht zonder opkijken voorbij wandelt. Toch hangt aan het smalste huis in Londen een stevig prijskaartje. 950.000 pond, of 1 miljoen euro, om precies te zijn.   Ingeklemd tussen een dokterspraktijk en een kapsalon in de wijk Shepherd’s Bush, treft u het smalste huis […] The post Smalste huis in Londen staat te koop 1 miljoen euro appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Nieuwe ‘Big brother’ is begonnen: kandidaten sinds oudejaar opgesloten in huis (04/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De acht kandidaten van de nieuwe ‘Big brother’ hebben op oudejaarsdag hun intrek genomen in het huis. Vier zendt maandagavond de eerste aflevering uit.
  [naar artikel]
 45. Thomas en Zoey smeden ultiem complot in ‘Big Brother’: “Michel en Nick moeten naar huis” (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er worden maandagavond nieuwe complotten gesmeed in het ‘Big Brother’-huis. Dit keer slaan Thomas en Zoey de handen in elkaar.
  [naar artikel]
 46. Thomas en Zoey smeden ultiem complot in ‘Big Brother’: “Michel en Nick moeten naar huis” (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er worden maandagavond nieuwe complotten gesmeed in het ‘Big Brother’-huis. Dit keer slaan Thomas en Zoey de handen in elkaar.
  [naar artikel]
 47. Bijna onherkenbaar: Thomas ging de strijd aan met zijn gewicht in ‘Big Brother’ (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas moest gisteren het ‘Big Brother’-huis verlaten, tot grote spijt van zijn beste vriendin Jill. De jongeman die het huis verliet zag er echter helemaal anders uit dan de man die het huis 55 dagen geleden voor het eerst betrad. “Ik wilde tijdens mijn deelname de motivatie vinden om te sporten.”
  [naar artikel]
 48. De eerste bewoner krijgt meteen een geheime opdracht in ‘Big Brother’ (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jowi is vanavond de eerste die het Big Brother-huis mag betreden, en hij wordt meteen in de dagboekkamer verwacht. Hij krijgt meteen een opdracht van de alwetende stem, zien we in de eerste beelden: hij mag bepalen wie in een echt bed slaapt, en wie het met een vouwbedje moet doen. Kwestie van je meteen populair te maken...
  [naar artikel]
 49. Nieuwe “Big Brother”-bewoner sluipt huis ’s nachts binnen (05/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De bewoners van het Big Brother-huis krijgen er twee nieuwe huisgenoten bij, maar dat weten ze zelf niet. Wanneer ze ’s nachts nieuwkomer Nick dan ook plots terugvinden in de slaapkamer is het schrikken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.