Pierre Marcolini (56) is uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld . Die prijs kreeg hij van de World Pastry Stars, één van de belangrijkste internationale prijzen voor meesterbakkers. Een mooie kers op de taart nu het Huis Marcolini 25 jaar bestaat. [naar artikel]
Voor de vijftiende editie van dancefestival Tomorrowland heeft patissier Roger van Damme getrakteerd op taart. Een taart “met veel suikers”, hoe... [naar artikel]
Een patissier uit het Italiaanse Maratea krijgt het vuur aan de schenen omdat hij in zijn etalage een taart met een afbeelding van Adolf Hitler [naar artikel]
Een cadeau dat een cadeautje verbergt: zo’n pakje ligt wel vaker onder de kerstboom. Patissier Del Rey gebruikt dat idee en maakt, uitsluitend voor Kerstmis, een taart in een chocoladen doos. [naar artikel]
Roger Van Damme is in Warschau op The Best Chef Awards 2017 verkozen tot beste patissier van de wereld. Zijn restaurant in Antwerpen ‘Het Gebaar’... [naar artikel]
De Clarita werd dinsdag in Berlijn op de Bacardi Legacy tot de beste cocktail van de wereld uitgeroepen, en het drankje is afkomstig uit Knokke-Heist. Ran Van Ongevalle (25) wist 10.000 andere inzendingen uit 28 verschillende landen af te troeven en wint daarmee als eerste Belg een internationaal gerenommeerde cocktailwedstrijd. “Dit is gewoon overweldigend”, zegt de West-Vlaming. [naar artikel]
Roger Van Damme is in Warschau op The Best Chef Awards 2017 verkozen tot beste patissier van de wereld. Zijn restaurant in Antwerpen ‘Het Gebaar’... [naar artikel]
Pierre Marcolini heeft maandag tijdens de virtuele editie van World Pastry Stars (WPS) 2020 de prijs voor beste patissier ter wereld gewonnen. Dat meldt het Huis Pierre Marcolini maandagavond. [naar artikel]
De Belg Pierre Marcolini heeft maandag tijdens de virtuele editie van World Pastry Stars (WPS) 2020 de prijs voor beste patissier ter wereld gewonnen. Dat meldt het Huis Pierre Marcolini maandagavond. [naar artikel]
Pierre Marcolini heeft maandag tijdens de virtuele editie van World Pastry Stars (WPS) 2020 de prijs voor beste patissier ter wereld gewonnen. Dat meldt het Huis Pierre Marcolini maandagavond. [naar artikel]
Hij kreeg zijn opleiding bij Moeskroen en Club Brugge, schopte het tot jeugdinternational en speelde ook al in Israël, Nederland en Griekenland. Dit seizoen versterkt Dylan Seys (27) de aanval van Bocholt VV. “Na twee operaties wil ik op een lager niveau opnieuw bouwen aan de weg naar boven”, zegt de West-Vlaming voor de Limburgse derby tegen Belisia. [naar artikel]
Die stem die je op Eurosport hoort, terwijl Remco Evenepoel in de Giro het beste van zichzelf geeft? Da’s Jeroen Vanbelleghem (31). Hij beleeft spannende dagen, en niet alleen omdat hij tijdens de Ronde van Italië commentaar mag geven. Een portret van een West-Vlaming die zot is van zijn hoogzwangere vrouw Helena, Italië en de koers. “Van Michel Wuyts heb ik veel bijgeleerd.” [naar artikel]
Pierre Marcolini heeft maandag tijdens de virtuele editie van World Pastry Stars (WPS) 2020 de prijs voor beste patissier ter wereld gewonnen. Dat meldt het Huis Pierre Marcolini maandagavond. [naar artikel]
Roger van Damme van Het Gebaar is in Warschau tijdens The Best Chef Awards 2017 uitgeroepen tot "beste patissier ter wereld". [naar artikel]
De bekende Belgische chocolatier Pierre Marcolini heeft zijn recept voor hazelnootpasta met de wereld gedeeld. Hij werd onlangs nog uitgeroepen tot beste patissier ter wereld en dus het is er zeker eentje om eens uit te proberen. [naar artikel]
Newsflash: je kan perfect ontbijten met een stukje taart, zolang die taart maar uit gezonde ingrediënten bestaat. In het geval van deze [naar artikel]
Een paar uur rijzen. En dan een kwartier in de oven. Zo leren ze het in de bakkersschool. Lars Van den Wijngaert doet het helemaal anders. 12 minuutjes bakken en dan de diepvries in. Om ze vlak voor hij ze in zijn winkel legt nog eens 2 minuten af te bakken. Vloeken in de kerk. Maar patissier en sterrenchef Roger Van Damme vond het wel de beste croissant van het land. [naar artikel]
De Vlaamse chef Roger Van Damme, die zich de beste patissier ter wereld mag noemen, nodigt voor een nieuw programma op kookzender njam! topsporters uit in zijn huis. Terwijl hij met hen in de potten roert, schotelt hij de atleten ook vragen voor. [naar artikel]
Niemand wil een feestje vergallen door te mokken over een te klein stuk taart. Maar hoe je een taart eerlijk verdeelt, blijft wiskundigen hoofdbrekens bezorgen. In bovenstaande video leggen we uit hoe u dat het best kan doen voor drie personen. [naar artikel]
Vic Chambaere, eerder deze week 19 geworden, is al even op de sukkel met een rugblessure. Vandaar dat besloten werd om de derde doelman van KRC Genk tijdelijk op non-actief te zetten. De West-Vlaming zal meer dan waarschijnlijk een maand out zijn. [naar artikel]
Waarom geen taart als hoofdgerecht? Met deze uientaart kan het! De uien worden zacht van smaak in de oven, zelfs een beetje zoet. Heerlijk bij [naar artikel]
De West-Vlaming Jietse Pauwaert gaat alweer viraal op Twitter met een hilarisch filmpje. Deze keer bootst hij geen moeders na, maar wel leerkrachten. En die quotes klinken pijnlijk herkenbaar. “Heb jij wel geleerd voor die toets?” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.