Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
00:48 uur

Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we in de toekomst zullen verdergaan”

Het Nieuwsblad

09/04/2021 - 16:25

Gisterenavond mocht de Nederlandse Jill Goede (22) als winnares het Big brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich, Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Vandaag leek Jill het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big Brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we verdergaan” (10/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse Jill Goede (22) heeft als winnares het Big Brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich: Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Jill lijkt het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.
  [naar artikel]
 2. Thomas uit ‘Big Brother’ over z’n nieuwe liefde Jill: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt hij in De Telegraaf.
  [naar artikel]
 3. Thomas en Jill na ‘Big Brother’: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na bijna honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt over z’n gevoelens in De Telegraaf. Ook Jill is nieuwsgierig: “Iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat. Geloof me: ik wil het zelf ook weten.”
  [naar artikel]
 4. Jill en Matt worden closer in ‘Big Brother’ en Thomas is jaloers: “Je bent boos, ik zie het aan je” (08/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jill en Thomas zijn al een tijdje de beste maatjes in het ‘Big Brother’-huis. Nu de Nederlandse Matt in het huis is gearriveerd, merkt Thomas dat Jill dichter naar hem toegroeit. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee.
  [naar artikel]
 5. Jill en Matt worden closer in ‘Big Brother’ en Thomas is jaloers: “Je bent boos, ik zie het aan je” (08/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jill en Thomas zijn al een tijdje de beste maatjes in het ‘Big Brother’-huis. Nu de Nederlandse Matt in het huis is gearriveerd, merkt Thomas dat Jill dichter naar hem toegroeit. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee.
  [naar artikel]
 6. Jill zet nachtelijke kattenkwaad-traditie van Thomas verder in ‘Big Brother’: “Dit brood is niet te eten” (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor wie het zich afvroeg: ja, Jill mist haar beste maatje Thomas nog altijd enorm in het ‘Big Brother’-huis. Om zijn traditie in ere te houden neemt Jill het van hem over als ‘prankster’ van dienst.
  [naar artikel]
 7. Na de kus met Thomas schept ‘Big Brother’-finaliste Jill duidelijkheid: “Er kwam geen tong aan te pas” (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zat eraan te komen. En toch. Toen Jill en Thomas - die even op bezoek was in het ‘Big Brother’-huis - in de aflevering van dinsdagavond hun eerste kus deelden, waren de fans dolenthousiast. Vandaag tempert Jill echter de verwachtingen. “We zien wel of hier een relatie van komt.”
  [naar artikel]
 8. PREVIEW. Bloeit er iets moois tussen Jill en Thomas in ‘Big Brother’? (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Big Brother' klikt het meteen tussen Thomas en kersverse kandidate Jill. En dat ontgaat ook de andere bewoners in het huis niet ..
  [naar artikel]
 9. ‘Big Brother’-afvaller Thomas: “Nooit gedacht om iemand als Jill in een tv-spel te ontmoeten” (01/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De knuffelbeer van Big Brother is weer thuis. Halfweg het spel moest publieksfavoriet Thomas (24) vertrekken, en dus ook zijn maatje Jill (22) achterlaten. De kijkers zijn overtuigd dat er meer dan alleen vriendschap broedde. En plots lijkt Jill dat te ­bevestigen. Thomas moest het ­ontdekken zoals iedereen: op tv. “Het is lastig om niet met haar te kunnen praten.”
  [naar artikel]
 10. BFF’s Jill en Thomas onder vuur bij ‘Big Brother’: één van hen moet het spel verlaten (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Dat heeft vandaag alles te maken met de nominaties. Verrassend genoeg blijken uitgerekend Jill en Thomas - die complotten smeden dat het een lieve lust is - het tactisch plan van de ‘fab five’ niet te slim af...
  [naar artikel]
 11. Jill bespioneert ‘s nachts medekandidaten in ‘Big brother’ en ontdekt het ergste: “Thomas, ze stemmen op ons!” (25/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jill luistert Mike en Matt ’s nachts af tijdens een gesprek over de nominaties in het Big brother-huis. Daar komt ze tot een schokkende ontdekking, die ze onmiddellijk met Thomas deelt. “Ze stemmen op ons!”, klinkt het.
  [naar artikel]
 12. ‘Big brother’-afvaller Thomas (24) weer thuis: “Het lastigste? Dat ik pas binnen zes weken met Jill kan spreken” (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De knuffelbeer van ‘Big brother’ is weer thuis. Halfweg het spel moest publieksfavoriet Thomas (24) vertrekken, en dus ook zijn maatje Jill (22) achterlaten. De kijkers zijn overtuigd dat er meer dan enkel vriendschap broedde. En plots lijkt Jill dat te bevestigen. Thomas moest het ontdekken zoals iedereen: op tv. “Nooit gedacht dat ik iemand als haar zou ontmoeten. In een tv-spel dan nog. Hoe groot is de kans?”
  [naar artikel]
 13. Nederlandse Jill wint ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kijker heeft gesproken. Donderdagavond werd Jill Goede tijdens de liveshow uitgeroepen tot de winnaar van Big brother. De Halense thuisverpleegster Liese verlaat het huis met een derde plek.
  [naar artikel]
 14. Heeft Jill uit ‘Big Brother’ dan toch gevoelens voor Thomas? “Misschien zat er meer in dan vriendschap” (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na het vertrek van Thomas in ‘Big Brother’ lijkt zijn BBF Jill toch onzeker over haar gevoelens voor hem. “Ik heb altijd gezegd dat het gewoon vriendschap was”, vertrouwt ze verschillende andere bewoners toe. “Maar wat als het meer had kunnen zijn?”
  [naar artikel]
 15. Patrick en Thomas beramen in ‘Big Brother’ een complot: ‘Met de vijf nieuwkomers halen we de finale.” (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond denkt Patrick in ‘Big Brother’ de code gekraakt te hebben. Als hij een pact kan vormen met de nieuwe bewoners en Thomas en Jill ook kan overtuigen, haalt hij het einde.
  [naar artikel]
 16. Patrick en Thomas beramen in ‘Big Brother’ een complot: “Met de vijf nieuwkomers halen we de finale” (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond denkt Patrick in ‘Big Brother’ de code gekraakt te hebben. Als hij een pact kan vormen met de nieuwe bewoners en Thomas en Jill ook kan overtuigen, haalt hij het einde.
  [naar artikel]
 17. Jill is dolblij wanneer Thomas plots weer in het ‘Big Brother’-huis staat: “Ik denk dat ik kattenkwaad ga uithalen met hem” (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn spannende tijden voor de bewoners van ‘Big Brother’. Liese, Nick, Jill of Michel: één iemand moet het huis verlaten vlak voor de grote finale. Al staat er plots ook een oude bekende terug voor de deur.
  [naar artikel]
 18. Van ‘Expeditie Robinson’ tot ‘Big Brother’: wat deden deze winnaars met hun prijzengeld? (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was financieel een vruchtbare week voor Jill Goede uit ‘Big Brother’ en Robin De Clercq uit ‘1 Jaar Gratis’: zij wonnen elk ongeveer 70.000 euro tijdens de finales van beide programma’s. En ze zijn niet alleen: de voorbije jaren werden er al honderdduizenden euro’s uitgedeeld in spelprogramma’s op tv. Maar wat hebben winnaars zoals Spillie uit ‘Big Brother’, Axel uit ‘De Mol’ en Thomas uit ‘Expeditie Robinson’ ondertussen met hun geldprijs gedaan? Ze vertellen het ons hieronder.
  [naar artikel]
 19. Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ gisterenavond. Rond half drie ‘s nachts loopt het mis met bewoonster Jill. Pas ruim een uur later wordt ze naar het ziekenhuis afgevoerd. Opvallend dat er dan pas werd ingegrepen, want Jill droeg de hele tijd haar zendertje.
  [naar artikel]
 20. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ gisterenavond. Rond half drie ‘s nachts loopt het mis met bewoonster Jill. Pas ruim een uur later wordt ze naar het ziekenhuis afgevoerd. Opvallend dat er dan pas werd ingegrepen, want Jill droeg de hele tijd haar zendertje.
  [naar artikel]
 21. Jill mag opnieuw het ‘Big Brother’-huis in na negatieve coronatest (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de Nederlandse studente Jill (22). Na haar ziekenhuisopname vorige week, moest de ‘Big Brother’-kandidate enkele dagen in hotelquarantaine. Nu ze een negatieve coronatest heeft afgelegd, mag Jill in de loop van de dag opnieuw het huis binnen.
  [naar artikel]
 22. Bijna onherkenbaar: Thomas ging de strijd aan met zijn gewicht in ‘Big Brother’ (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas moest gisteren het ‘Big Brother’-huis verlaten, tot grote spijt van zijn beste vriendin Jill. De jongeman die het huis verliet zag er echter helemaal anders uit dan de man die het huis 55 dagen geleden voor het eerst betrad. “Ik wilde tijdens mijn deelname de motivatie vinden om te sporten.”
  [naar artikel]
 23. ‘Big Brother’-winnares Jill heeft al groot deel van haar prijzengeld uitgegeven (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse Jill (22). werd de winnaar van ‘Big Brother’ en mocht daarom 70.405 euro (en oh ja, ook 50 cent) mee naar huis nemen. Van dat geld heeft ze al ongeveer een derde gespendeerd, onder andere aan een splinternieuwe auto.
  [naar artikel]
 24. Paashaas Michel maakt z’n opwachting in ‘Big Brother’ en de langverwachte kus van Jill en Thomas (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’ loopt dan wel op z’n laatste benen, toch ontbreekt het de bewoners niet aan activiteiten. Zo krijgt Michel een geheime opdracht die niet alleen geld, maar ook een heerlijk ontbijtje oplevert...
  [naar artikel]
 25. ‘Terror Theo’ kwam als enige niet naar de ‘Big Brother’-finale: “Geestdodend programma” (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit erop. Gisterenavond kroonde de Nederlandse Jill Goede zich tot de winnares van ‘Big Brother’. Dat deed ze in het bijzijn van alle medebewoners. Enkel Theo Sijtzema was er niet bij, al had de Amsterdammer daar een goede reden voor. “Ik vond er geen bal aan, aan dat hele programma.”
  [naar artikel]
 26. De zevende bewoners is vertrokken bij ‘Big Brother’ (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel Jill als Thomas konden vandaag geëlimineerd worden tijdens de zevende liveshow. Die zag er voor een keertje trouwens anders uit, want Peter Van de Veire moest door ziekte verstek laten gaan...
  [naar artikel]
 27. De zevende bewoner is vertrokken bij ‘Big Brother’ (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel Jill als Thomas konden vandaag geëlimineerd worden tijdens de zevende liveshow. Die zag er voor een keertje trouwens anders uit, want Peter Van de Veire moest door ziekte verstek laten gaan...
  [naar artikel]
 28. Jill krijgt romantische serenade van Thomas in ‘De Cooke & Verhulst Show’ (28/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond was Jill (22), de winnares van ‘Big Brother 2021’, te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en er stond de blondine een grote verrassing te wachten. Haar medekandidaat Thomas (24), voor wie ze tijdens het programma gevoelens kreeg, bracht speciaal voor haar een romantische serenade.
  [naar artikel]
 29. Jill krijgt romantische serenade van Thomas in ‘De Cooke & Verhulst Show’ (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond was Jill (22), de winnares van ‘Big Brother 2021’, te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en er stond de blondine een grote verrassing te wachten. Haar medekandidaat Thomas (24), voor wie ze tijdens het programma gevoelens kreeg, bracht speciaal voor haar een romantische serenade.
  [naar artikel]
 30. Thomas van 'Big Brother' vertelt over gewichtsverlies: "Ik dacht even dat er iemand anders genomineerd was, want ik herkende mezelf niet meer” (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als er dit seizoen van ‘Big Brother’ een exit is die voor heel wat traantjes zorgde, dan is het ongetwijfeld die van Thomas (24) wel. Hij werd samen met z’n BFF Jill (22) genomineerd, en moest uiteindelijk het onderspit delven tegen de Nederlandse blondine. Toch kijkt hij met opgeheven hoofd terug op z’n avontuur: “Ik ben afgevallen en ik heb de meest pure persoon ooit leren kennen. Mijn deelname is sowieso geslaagd.”
  [naar artikel]
 31. Liese, Jill of Nick? Voormalige ‘Big Brother’-bewoners kiezen hun favoriet voor de eindwinst (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liese, Jill of Nick wint ‘Big Brother’, daarover bestaat geen twijfel. Enkele oud-bewoners lieten hun licht schijnen over de finalisten en geven aan wie volgens hen de prijzenpot het meest verdient.
  [naar artikel]
 32. Huismeesterschap van Jill veroorzaakt kletterende ruzie in ‘Big Brother’: “Als je het niet kan, moet je maar vertrekken” (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat even wat minder met de bewoners in het ‘Big Brother’-huis. Het huismeesterschap valt Jill zwaar, ze heeft het gevoel dat ze steeds de verkeerde beslissingen maakt. Sommige huisgenoten gaan daarmee akkoord, en voor ze het goed en wel beseffen ligt de hele groep met elkaar in de clinch.
  [naar artikel]
 33. ‘Big brother’-kandidate Jill afgevoerd naar ziekenhuis (22/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het realityprogramma ‘Big brother’ is in de nacht van donderdag op vrijdag een kandidate onwel geworden. Na heel wat commotie werd Jill om 4.30 uur afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze vertelt nu zelf wat er aan de hand was.
  [naar artikel]
 34. Dit is de winnaar van ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende finale heeft Jill Goede (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. De Nederlandse studente haalt het nipt van Vlaming Nick Kraft (31), die op de tweede plek eindigt. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder op de avond het huis verlaten en behaalde de bronzen plak.
  [naar artikel]
 35. Big Brother deelt boodschap na helse nacht: “Alles gaat goed met Jill” (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een zenuwslopende nacht, dat hebben de bewoners van ‘Big Brother’ achter de rug. Rond half drie ‘s nachts ging het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bewoners zijn kapot van de helse nacht, en Big Brother heeft nog een bijzondere boodschap voor hen.
  [naar artikel]
 36. Big Brother deelt boodschap na helse nacht: “Alles gaat goed met Jill” (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een zenuwslopende nacht, dat hebben de bewoners van ‘Big Brother’ achter de rug. Rond half drie ‘s nachts ging het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bewoners zijn kapot van de helse nacht, en daarom heeft Big Brother nog een persoonlijke boodschap voor hen...
  [naar artikel]
 37. Na 100 dagen en een spannende finale: dit is de winnaar van ‘Big Brother’ (09/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De kijker heeft gesproken. Donderdagnacht werd Jill Goede tijdens de liveshow uitgeroepen tot de winnaar van Big Brother. Na honderd dagen zit het experiment erop, en wandelt de enige overgebleven Nederlandse kandidate naar huis met meer dan 70.000 euro. “Ik kan m’n opa terugbetalen”, klonk het blij.
  [naar artikel]
 38. Huismeester Mike overspeelt z’n hand bij ‘Big Brother’: “Het vertrouwen niet waard” (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als er dit seizoen van ‘Big Brother’ een exit is die voor heel wat traantjes zorgde, dan is het ongetwijfeld die van Thomas (24) wel. Hij werd samen met z’n BFF Jill (22) genomineerd, en moest uiteindelijk het onderspit delven tegen de Nederlandse blondine. Om het allemaal nog net dat tikkeltje erger te maken, goot huismeester Mike (29) nog wat extra olie op het vuur met z’n geroddel...
  [naar artikel]
 39. Kersverse opa aka ‘Beenhaar Patrick’ of ‘Tweezak Thomas’: één van de twee moet ‘Big Brother’ verlaten (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Nadat de groep ontdekte dat ze de nieuwelingen niet mogen nomineren, zijn Thomas en Patrick deze week de kandidaten die mogen vrezen voor een exit. Reden genoeg voor stress en ellende, en dan moest de epische ruzie met huismeester Jill nog komen... Gelukkig was er ook goed nieuws: Patrick kreeg tijdens de livestream te horen dat hij voor het eerst grootvader is geworden.
  [naar artikel]
 40. Onverwachte wending bij ‘Big Brother’: drie bewoners genomineerd, Jill ontsnapt de dans (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Dat heeft vandaag alles te maken met de nominaties. Michel blijkt helaas een absoluut stemmenkanon, maar ook Nick, Jerrel en Jill worden het slachtoffer van tactische plannetjes. Al mag laatstgenoemde haar pollekes kussen dat huismeester Zoey haar alsnog wilde redden...
  [naar artikel]
 41. Nieuwe ruimte in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 42. Goed nieuws voor Jill in ‘Big Brother’: ze kan deze week niet genomineerd worden (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze was uiteraard liever zonder problemen in het ‘Big Brother’-huis gebleven, maar haar tripje naar het ziekenhuis van de voorbije week leverde kandidate Jill een onverwacht voordeel op: zij kan deze week niet genomineerd worden.
  [naar artikel]
 43. Geld gewonnen met De Mol of Big Brother: moet u daarop belastingen betalen? (13/04/2021 - Express)
  In ons land kunt u via allerhande spelprogramma’s wat extra geld verdienen. Maar is het volledige bedrag dat u wint wel voor u? Of krijgt de fiscus een deel van de koek? Belgen en Nederlanders waren vorige week getuige van hoe de Nederlandse Jill Goede als winnaar het huis van Big Brother mocht verlaten. Die […] The post Geld gewonnen met De Mol of Big Brother: moet u daarop belastingen betalen? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Nieuwe ruimte doet intrede in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 45. Bron bij ‘Big Brother’-productie verklaart waarom bewoonster Jill tijdlang op ambulance moest wachten: “Het leek eerst alsof ze te veel gedronken had” (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  'Big Brother' is watching you... maar niet tussen 2.30 uur en 4.30 uur? Zo klonk de kritiek nadat deelneemster Jill (22) in het huis 's nachts onwel was geworden. Pas nadat kijkers dat twee uur live hadden kunnen volgen, kwam er een ambulance. Maar de productie houdt vol dat er wél snel ingegrepen is. “Aanvankelijk leek de toestand van Jill een gevolg van haar alcoholconsumptie, waardoor dit niet meteen als ernstig werd beschouwd”, klinkt de verklaring.
  [naar artikel]
 46. Na korte ziekenhuisopname: Jill mag het huis van ‘Big brother’ weer in (27/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het was eventjes schrikken, kandidate Jill die op een nacht onwel werd in het huis van Big brother. Na een korte ziekenhuisopname ging het al snel beter, maar toch moest ze nog eventjes wachten op de uitslag van een coronatest voor ze het huis terug binnen mocht. De test bleek negatief, dus in de loop van de dag duikt ze wellicht weer op.
  [naar artikel]
 47. De negende bewoner is vertrokken bij ‘Big Brother’ (11/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel Zoey, Michel als Jill konden vandaag geëlimineerd worden tijdens de liveshow.
  [naar artikel]
 48. 'Big Brother' denkt al aan nieuw seizoen (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische Liese (28) of Nick (31), of de Nederlandse Jill (22). Eén van hen wint vanavond 'Big Brother 2021' en mag na honderd dagen met de groepspot van minstens 60.405,50 euro naar huis.
  [naar artikel]
 49. ‘Big Brother’-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht (22/01/2021 - De Morgen)
  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER en Jill zelf op het gebeuren gereageerd. ‘Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.