Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Een milkshake met speculoospasta: deze Billieshake is voor zoetekauwen

09/04/2021 - 16:37
"Het geheim van deze romige speculoosshake is de verhouding ijs tegenover melk. Onder het motto “meer ijs en minder melk” kan er niets misgaan. Het heeft weinig zin om subtiel te doen: voor een goeie fiftiesdinerwaardige milkshake met een lokale smaak ga je all the way. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Een milkshake met speculoospasta: deze Billieshake is voor zoetekauwen (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Het geheim van deze romige speculoosshake is de verhouding ijs tegenover melk. Onder het motto “meer ijs en minder melk” kan er niets misgaan. Het heeft weinig zin om subtiel te doen: voor een goeie fiftiesdinerwaardige milkshake met een lokale smaak ga je all the way. [naar artikel]


2. Dominique Persoone test speculoospasta van de huismerken: “Plak het Lotusetiket op deze potten én niemand merkt het” (28/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Topchocolatier Dominique Persoone stak zijn mes diep in zeven verschillende potten speculoospasta van huismerken. Daarna haalde hij er ook nog het A-merk bij: Lotus. Hij zocht uit of zo’n potje nu het extra geld waard is. Of zijn er huismerken die net zo goed én ook veel goedkoper zijn? “Bij deze smaak ik geen enkel verschil met de echte. Hoe hard ik ook probeer. Het is voor mij dezelfde pasta.” [naar artikel]


3. Dominique Persoone test speculoospasta van huismerken: “Bij deze proef ik geen enkel verschil met de echte” (28/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar plan B. Topchocolatier Dominique Persoone stak zijn mes diep in zeven verschillende potten speculoospasta van huismerken. Daarna haalde hij er ook nog het A-merk bij: Lotus. Hij zocht uit of zo’n potje nu het extra geld waard is. Of zijn er huismerken die net zo goed én ook veel goedkoper zijn? “Bij deze proef ik geen enkel verschil met de echte. Hoe hard ik ook probeer. Het is voor mij dezelfde pasta.” [naar artikel]


4. Dominique Persoone test speculoospasta van huismerken: “Plak het Lotusetiket op deze pot én niemand merkt het” (28/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Liefst vier merken zijn qua smaak niet te onderscheiden van de echte Lotus speculoospasta. Dat blijkt uit deze test door Dominique Persoone. Opmerkelijk: zeker drie van die huismerken rollen uit de fabriek van lotus Bakeries. [naar artikel]


5. Van speculoospasta tot je eigen kleine voorraad uranium: deze 10 aandelen raadt geldexpert Paul D’Hoore aan voor 2024 (01/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Denkt u eraan om in 2024 de eerste stappen te zetten op de beurs? Of heeft u al een portefeuille en bent u benieuwd naar welke aandelen komend jaar een goede investering zijn? Onze geldexpert Paul D’Hoore blikt vooruit en tipt tien binnen- en buitenlandse aandelen. “Dit bedrijf houdt 3 miljoen euro reserves aan in fysiek goud.” [naar artikel]


6. 550 zoetekauwen steunen Cat Shelter (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Ook dit jaar was de actie Beleef Chocolade weer een schot in de roos. Met ruim 500 voorinschrijvingen werden de verwachtingen ruimschoots ingelost. In totaal konden de deelnemers 7 chocoladelekkernijen proeven waarvan 2 tijdens de wandeling in de aanpalende bossen. De 5 andere zoetigheden werden aangeboden in het Heppense Buurthuis. Nieuwigheid op het menu was dit jaar de chocoladepizza. De opbrengst wordt grotendeels besteed aan de medische verzorging van de 400 jonge poesjes die Cat Shelter jaarlijks opvangt in afwachting van een adoptie [naar artikel]


7. TIPS. Zo plan je het huwelijk van je dromen en een nieuw adresje voor zoetekauwen (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen. [naar artikel]


8. SHOPPING. De lekkerste paasgeschenken voor zoetekauwen (11/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Pasen dat is chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En misschien wil je daar ook nog graag een gebakje een hele taart bij. De mooiste creaties van Belgische chocolatiers en bekende merken op een rij. [naar artikel]


9. Niet geschikt voor zoetekauwen (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Voor zoetekauwen: Loïc maakt broodpudding (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


Newspaper Krantenkoppen Favicon
Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!