Het geheim van deze romige speculoosshake is de verhouding ijs tegenover melk. Onder het motto “meer ijs en minder melk” kan er niets misgaan. Het heeft weinig zin om subtiel te doen: voor een goeie fiftiesdinerwaardige milkshake met een lokale smaak ga je all the way. [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Topchocolatier Dominique Persoone stak zijn mes diep in zeven verschillende potten speculoospasta van huismerken. Daarna haalde hij er ook nog het A-merk bij: Lotus. Hij zocht uit of zo’n potje nu het extra geld waard is. Of zijn er huismerken die net zo goed én ook veel goedkoper zijn? “Bij deze smaak ik geen enkel verschil met de echte. Hoe hard ik ook probeer. Het is voor mij dezelfde pasta.” [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar plan B. Topchocolatier Dominique Persoone stak zijn mes diep in zeven verschillende potten speculoospasta van huismerken. Daarna haalde hij er ook nog het A-merk bij: Lotus. Hij zocht uit of zo’n potje nu het extra geld waard is. Of zijn er huismerken die net zo goed én ook veel goedkoper zijn? “Bij deze proef ik geen enkel verschil met de echte. Hoe hard ik ook probeer. Het is voor mij dezelfde pasta.” [naar artikel]
Liefst vier merken zijn qua smaak niet te onderscheiden van de echte Lotus speculoospasta. Dat blijkt uit deze test door Dominique Persoone. Opmerkelijk: zeker drie van die huismerken rollen uit de fabriek van lotus Bakeries. [naar artikel]
Denkt u eraan om in 2024 de eerste stappen te zetten op de beurs? Of heeft u al een portefeuille en bent u benieuwd naar welke aandelen komend jaar een goede investering zijn? Onze geldexpert Paul D’Hoore blikt vooruit en tipt tien binnen- en buitenlandse aandelen. “Dit bedrijf houdt 3 miljoen euro reserves aan in fysiek goud.” [naar artikel]
Ook dit jaar was de actie Beleef Chocolade weer een schot in de roos. Met ruim 500 voorinschrijvingen werden de verwachtingen ruimschoots ingelost. In totaal konden de deelnemers 7 chocoladelekkernijen proeven waarvan 2 tijdens de wandeling in de aanpalende bossen. De 5 andere zoetigheden werden aangeboden in het Heppense Buurthuis. Nieuwigheid op het menu was dit jaar de chocoladepizza. De opbrengst wordt grotendeels besteed aan de medische verzorging van de 400 jonge poesjes die Cat Shelter jaarlijks opvangt in afwachting van een adoptie [naar artikel]
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen. [naar artikel]
Pasen dat is chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En misschien wil je daar ook nog graag een gebakje een hele taart bij. De mooiste creaties van Belgische chocolatiers en bekende merken op een rij. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.