Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Gewoon anders: klassieke recepten met een twistvan Ilse D’Hooge

15/04/2021 - 11:33
"Hoezo, gehaktballetjes altijd met tomatensaus? Een klassiek recept kan wel eens een hedendaagse update gebruiken. Gastvrouw Ilse D’Hooge stak daarom enkele traditionele gerechten in een nieuw, gezonder jasje. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Met deze lichte recepten houdt Ilse d’Hooge haar gewicht in evenwicht (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen crashdieet in januari, maar gewoon goed en gezond eten. Ilse d’Hooge laat ons genieten van heel wat lekkers, zonder uit balans te raken. [naar artikel]


2. Drie zomerse recepten met avocado van Ilse D’Hooge: als pasta, in salade of bij tartaar (01/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Toast avocado beu, maar toch zot op de vrucht? Ilse D’Hooge (bekend van de kookboeken Easy @ Home) laat ons proeven van enkele gerechten met avocado – en die doen dromen van warm weer.Rundertartaar met avocado & granaatappel [naar artikel]


3. Taco’s met zeebaars of mediterrane kabeljauw? Ilse D’Hooge deelt heerlijke visrecepten (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Ze runt zelf een viswinkel, en dus is het vanzelfsprekend dat kookboekenauteur Ilse D’Hooge graag aan de slag gaat met allerlei lekkers uit de zee. Hier deelt ze drie zonnige visrecepten. [naar artikel]


4. Zin in een snack? Dit is het gezonde lijstje van Ilse d’Hooge (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie gezonder wil eten, komt vaak in de verleiding door tussendoortjes. Koekjes, chips en snoep zijn soms bijna onweerstaanbaar, al lijst Ilse d’Hooge in haar boek ook enkele alternatieven op die minder suikers en vetten bevatten. [naar artikel]


5. Drie originele recepten voor driekoningentaart (06/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Driekoningen, dat is taart. Wil je het toch iets origineler dan de klassieke frangipanetaart, dan zijn dit drie makkelijke recepten die het iets anders aanpakken. Het enige wat echt niet mag ontbreken is de boon. [naar artikel]


6. De 7 favoriete eetadresjes van hobbykok en kookexpert Ilse D’hooge: “De asperges zijn hier echt fenomenaal lekker” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van Piet Huysentruyt tot Peppe Giacomazza: elke week deelt een Vlaamse chef zijn 7 favoriete culinaire adresjes. Of het nu gaat over een frituur of een bakkerij, iedereen heeft wel zijn lievelingsplaatsen. Voor hobbykok en kookexperte Ilse D’hooge van Libelle zijn dat zeker niet altijd sterrenkeukens. “Zolang de smaken maar in balans zijn”, vertelt ze. Dat is volgens haar het geval in haar favoriete zaken in Gent, Beveren-Leie, Destelbergen, Antwerpen en Cadzand. [naar artikel]


7. Unieke kans in de haven: met mountainbike naar de top van Hooge Maey (30/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

De Hooge Maey is met zijn 55 meter het hoogste punt van de provincie Antwerpen. Mountainbikers kunnen de afvalberg zondag 2 oktober beklimmen. Het is een initiatief van Hooge Maey, Vleemo, Indaver, Amoras en Schaal Sels. [naar artikel]


8. Smokkelgroentjes: zo lusten kinderen ze wel (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Hebben je kinderen een hekel aan groenten? Kookboekenauteur Ilse D’Hooge weet raad. [naar artikel]


9. Zo maak je een klassieke margarita net dat tíkje beter (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


10. “Eens je zo’n rasp hebt gebruikt, wil je geen andere meer”: kookexpert Ilse D’hooghe tipt haar 13 onmisbare tools voor de keuken (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bij het koken wil je niet te maken krijgen met een botte kaasrasp, een uit elkaar vallende visfilet en veel te grote stukken knoflook in de saus. Met het juiste keukengereedschap bij de hand vermijd je dat soort valkuilen en wordt koken een makkie. Wij vroegen food- en kookexpert Ilse D’hooge uit over welk keukengerei iedere thuiskok in de keuken moet hebben. [naar artikel]


11. Last minute paasbrunch organiseren? 3 recepten met een twist om je uit de nood te helpen (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op het laatste nippertje toch nog op zoek naar recepten voor Pasen voor vandaag of morgen? Eieren, asperges, worteltjes en lamsvlees spelen dé hoofdrol in een klassiek paasmenu. Geef ze in deze drie recepten een verrassende twist en vier Pasen net een tikkeltje anders dit jaar! [naar artikel]


12. Vijf originele recepten voor warme chocolademelk (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Als de keeltjes pijnlijk aanvoelen, dan is een warme drank meer dan welkom. Zin in warme chocolademelk, maar de klassieke versie een beetje beu? Deze recepten geven je kopje net iets meer schwung. [naar artikel]


13. Vijf vegan recepten voor diervriendelijke feestdagen (18/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Wil je de klassieke kalkoen, coq au vin of gourmet dit jaar links laten liggen met de feestdagen en focussen op diervriendelijke gerechten? Goed nieuws: met plantaardig voedsel kun je alle creatieve kanten uit. Wij selecteerden vijf recepten en kwamen tot een compleet vegan menu. Smakelijk! [naar artikel]


14. 5 Belgen die vastzaten voor dubbele moord Hooge Zwaluwe op vrije voeten (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Alle verdachten van de dubbele moord in het Nederlandse Hooge Zwaluwe (Noord-Brabant), in oktober vorig jaar, komen op 30 november onder [naar artikel]


15. Belgen die vastzaten voor dubbele moord Hooge Zwaluwe op vrije voeten (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Alle verdachten van de dubbele moord in het Nederlandse Hooge Zwaluwe (Noord-Brabant), in oktober vorig jaar, komen op 30 november onder [naar artikel]


16. Grote afvalbrand op Hooge Maey in Antwerpen (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Op de stortplaats Hooge Maey in het Antwerpse havengebied is zondagavond een grote afvalbrand ontstaan. De brandweer moest met de grote middelen [naar artikel]


17. Aalst probeert te begrijpen wat er met hun Ilse is gebeurd: “Ze was het beste uithangbord voor onze stad” (04/08/2020 - Het Nieuwsblad)

Op de terrassen aan de Grote Markt herhalen de Aalstenaren het vaak: Wè zèn graalich verschoeten. Ze zijn ferm geschrokken dat Ilse vermoord is. Altijd Ilse. Nooit Ilse Uyttersprot of de vorige burgemeester. Altijd enkel maar Ilse. Als was ze hun vriendin. Een vriendin die altijd spontaan op hen kwam toegestapt om te vragen hoe het ging. En nu is ze dood. Vermoord zelfs. Niet te vatten. [naar artikel]


18. FOODTREND. Hoe gebruik je de smaakmaker miso in de keuken? 5 chefs geven tips: “Voeg het toe aan je chocolademousse, je zal niet weten wat je proeft” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt miso ongetwijfeld al zien opduiken op de menukaart van een Aziatisch restaurant, in een recept van Pascale Naessens, of gewoon: op een potje in de supermarkt. De smaakmaker past mooi in het rijtje naast de klassieke bouillon om sauzen en gerechten af te smaken, al valt de smaak met niets anders te vergelijken. “Het proeft niet alleen zoutig, maar tegelijkertijd ook vol, aromatisch en hartig.” Onze culinair journaliste vroeg 5 Vlaamse chefs uit over deze foodtrend én kreeg exclusieve recepten te pakken om thuis zelf aan de slag te gaan. [naar artikel]


19. RECEPTEN: 21 zoete lekkernijen die je dankzij TikTok voor Kerstmis wil maken (05/12/2022 - Flair)

Van gesmolten sneeuwmankoekjes over de klassieke Nutellakerstboom tot speculoosrolls. [naar artikel]


20. Wat eten we volgende week? 5 recepten die de lente wél al in je bord brengen als dat weer nog tegenzit (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Droom je al van zomerse temperaturen, maar wil het weer nog niet helemaal mee? Dan breng je die zon gewoon in je bord. Met deze 5 gezondere recepten is de weg richting een ‘summer body’ daarnaast ook net iets minder ver. En dat alles voor een spotprijsje. Aan tafel! [naar artikel]


21. Vermoeider dan anders? 3 recepten van Sandra Bekkari die je helpen herbronnen (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voel je je de jongste weken een beetje vermoeider dan anders? Dat is niet zo gek. Want de feestdagen en de nieuwjaarsrecepties waren dan wel heel... [naar artikel]


22. Je tafelgenoten verrassen met roze gerechten? Met dit ingrediënt tover je Instagramwaardige receptjes op tafel (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Vier recepten om Pinksteren kleur te geven. Of gewoon omdat je fan bent van pink food. Of omdat je van bietjes houdt want zij geven deze vier recepten hun typische roze tint. productie BLURP [naar artikel]


23. Brand op Hooge Maey: rookpluim zichtbaar tot Wijnegem (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Op de stortplaats Hooge Maey is zondagavond een brand ontstaan, de rookpluim was aanvankelijk zichtbaar tot Wijnegem. De rampencoördinator is ter plaatse maar de brandweer lijkt de brand onder controle te hebben. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!