Omdat het terras van zijn driesterrenrestaurant Zilte zelf te klein is, gaat Viki Geunes tijdelijk verhuizen. In mei laat de chef-kok het Antwerpse MAS even achter om elders de “Zilte Experience” outdoor aan te bieden. Voor de volledige driesterrenbeleving betaal je wel 395 euro per persoon. Welkom op het duurste terrasje van ons land. [naar artikel]
01:16 Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte in maart, om het enkele meters verderop weer op te bouwen. De topchef wil met een nieuw totaalconcept de lat nog eenmaal hoger leggen. [naar artikel]
Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]
Het terras van driesterrenrestaurant Zilte in wijndomein Valke Vleug was na amper een dag uitverkocht. “Mensen willen weer genieten op een terras”, zegt chef Viki Geunes. Maar openen alle restaurants en cafés op 8 mei hun terras? Neen. Een rondvraag leert dat vele uitbaters het veeleer als een gesel zien. [naar artikel]
“Voor het eerst koken na zeven maanden wachten, voelt aan als een wedergeboorte”, verklaart driesterrenchef Viki Geunes vanop het wijndomein Valke Vleug in Liezele. Daar verzorgen de chef-kok, zijn echtgenote Viviane en hun ploeg een zesgangenmenu op een overdekt terras, bijna tussen de wijnstokken. [naar artikel]
De nieuwe horecazaak van voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes zal in juni de deuren openen. Het restaurant, waar je overigens ook kan overnachten, huist in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat. [naar artikel]
Driesterrenrestaurant Zilte verhuist volgende maand naar het wijndomein Valke Vleug in Liezele bij Puurs. “Ook wij willen terug leven”, zegt chef Viki Geunes. “Maar ons terras voldoet niet. Daarom hebben we er één gezocht met de allures van Zilte.” [naar artikel]
Restaurants en cafés zijn pas vier dagen open en die vier dagen waren best pittig. Was dat ook zo bij de vaandeldrager van het beroep, driesterrenchef Viki Geunes? En hoe ervaarde hij de drie eerste dagen dat hij als driesterrenchef in Zilte werkte? Keek Michelin mee over zijn schouder? [naar artikel]
22:55 ‘Ik sta nog te shaken’, zei Viki Geunes een paar uur nadat hij door Michelin uitgeroepen was tot driesterrenchef. Ook al moest de Franse gids dat met een virtuele presentatie doen, de emotionele impac... [naar artikel]
Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp, gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat, opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant, waar je ook kan overnachten. [naar artikel]
Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. ‘Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.’ [naar artikel]
Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. “Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.” [naar artikel]
Viki Geunes van Zilte in Antwerpen behoorde maandag bij de jaarlijkse proclamatie van de culinaire gids Gault&Millau weer tot de winnaars. De sterrenzaak in het gebouw van het MAS steeg naar een score van 18,5 op 20 en behoort daarmee samen met The Jane tot de absolute culinaire top van Antwerpen. De stad Antwerpen scoort in het algemeen weer uitzonderlijk goed. “Antwerpen de culinaire hotspot van het land? Dat mogen we stilaan wel beweren”, zegt Viki Geunes in Antwerpen Live. [naar artikel]
15:34 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]
Begin dit jaar kreeg Zilte als tweede Belgische restaurant een derde ster. Vorige week woensdag opende het Antwerpse restaurant voor het eerst de deuren als driesterrenrestaurant. "Het was een ontzettend spannend moment, maar het voelde nog wat onwennig aan", vertelt sterrenchef Viki Geunes aan Radio 2 Antwerpen. [naar artikel]
17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
In navolging van zijn grote voorbeeld Viki Geunes, sterrenchef van ’t Zilte, is ook de chef van U Eat, het restaurant van het hotel U Sleep, een selfmade kok. Tien jaar geleden was hij nog fabrieksarbeider. Nu kookt hij in wat Viki Geunes en hijzelf omschrijven als een vakantieplek. [naar artikel]
14:57 In de vierde aflevering van zijn tijdcapsule beantwoordt chef Viki Geunes van het sterrenrestaurant Zilte vragen over zijn oneindige tijd. 'Op mijn begrafenis zullen gasten waarschijnlijk zeggen dat i... [naar artikel]
Binnen drie dagen opent Zilte, het nieuwe restaurant van Viki Geunes. De zaak die vroeger ’t Zilte heette is verhuisd naar een andere kant van het MAS. Ze vervelde van cool-modern naar warm retro-chic en is als een van Viki’s creaties: ze bestaat uit vele laagjes, die je niet in één hap hebt ontdekt. Uw krant nam toch maar een beet. [naar artikel]
Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]
Driesterrenchef Viki Geunes van restaurant Zilte in het MAS heeft zijn eigen persoonlijke koffie samengesteld. Producent Illy geeft die kans aan zijn zogeheten chef-ambassadeurs. [naar artikel]
Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.