De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Minister Demir: “Statiegeld is niet van tafel”

Het Belang van Limburg

30/04/2021 - 03:30

“Op eerste gezicht lijkt statiegeld voor velen een goed idee. Maar als minister is het mijn opdracht om verder te kijken dat het eerste gezicht. In hoeverre zijn de respondenten zich ervan bewust dat de invoering van statiegeld ook voor hen gevolgen heeft als consument?”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Demir (N-VA) kondigt statiegeld op PMD aan: “Waarschijnlijk tegen 2025 van kracht” (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft aangekondigd dat er tegen 2025 waarschijnlijk een systeem van statiegeld op PMD zal komen. Dat heeft de minister gezegd in het programma ‘De Tafel van Vier’ op Play4. De maatregel moet zorgen voor een afname van het zwerfvuil in Vlaanderen. Demir wil dit jaar nog een beslissing.
  [naar artikel]
 2. Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA): "Systeem van statiegeld is onvermijdelijk" (06/09/2022 - VRT NWS)
  Volgens Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) is het onvermijdelijk dat Vlaanderen binnenkort met een systeem van statiegeld zal werken. Dat heeft ze gezegd in "De tafel van vier" op Play4. De minister is het systeem al aan het voorbereiden, maar moet het nog voorstellen aan de Vlaamse regering en overleg plegen met haar collega's in Brussel en Wallonië. "In het beste geval zal dit tegen 2025 kunnen."
  [naar artikel]
 3. Demir wil dit jaar nog beslissing over statiegeld op blikjes en plastic flessen (06/09/2022 - De Standaard)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir wil dit jaar nog een beslissing nemen over statiegeld op plastic flessen en blikjes. ‘In het regeerakkoord staat dat het zwerfafval met 20 procent moet verminderen, maar het is duidelijk dat we dat niet halen’, zei ze dinsdagavond in het Play4-programma ‘De Tafel van Vier’ (Play 4).
  [naar artikel]
 4. Demir wil statiegeld op blikjes en plastic flessen (06/09/2022 - De Tijd)
  22:16 Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) wil nog dit jaar een beslissing nemen over statiegeld op plastic flessen en blikjes. Ze noemt de maatregel ‘onvermijdelijk’.
  [naar artikel]
 5. Demir wist wel dat bedrijf van N-VA'ers achter digitaal statiegeld schuilgaat (17/01/2023 - Apache)
  Interne communicatie toont dat Demir in haar persbericht over digitaal statiegeld niet de volledige waarheid sprak.
  [naar artikel]
 6. Lobbystrijd op komst rond statiegeld op blikjes en plastic flessen (07/09/2022 - De Tijd)
  19:56 Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) wil snel werk maken van statiegeld op blik en petflessen. Het is niet duidelijk of het systeem zal gebruikmaken van de bekende automaten of van QR-codes...
  [naar artikel]
 7. Demir: “Invoering statiegeld onafwendbaar” nadat verpakkingssector opgelegde daling zwerfafval niet haalt (14/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De hoeveelheid zwerfafval daalt onvoldoende in Vlaanderen. De doelstelling die de verpakkingssector opgelegd kreeg, wordt voor amper de helft gehaald, zegt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) op basis van cijfers van afvalstoffenmaatschappij OVAM. De invoering van statiegeld wordt daardoor “onafwendbaar”, vindt de minister.
  [naar artikel]
 8. Demir wil dat we QR-codes op lege flessen scannen om statiegeld te krijgen (24/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) wil dat we tegen 2025 lege flessen en blikjes scannen om statiegeld terug te krijgen. Mogelijk zou het om 20 tot 25 cent per blikje of plastic fles (tot 3 liter) gaan. Daarnaast kunnen supermarkten vrijwillig beslissen of ze een inzamelpunt opzetten.
  [naar artikel]
 9. Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is “onvermijdelijk”: minister Demir is zwerfvuil beu (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlaamse stranden vol zwerfvuil en Waregem Koerse dat er als een vuilnisbelt bij lag: minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft er haar buik van vol. “Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is onvermijdelijk.”
  [naar artikel]
 10. Zuhal Demir (N-VA) zorgt in twee dossiers voor hoogspanning in regering (20/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Minister-president Jan Jambon (N-VA) komt terug van de jaarlijkse verzameling van de allerrijksten in Davos en zal onmiddellijk vol aan de bak moeten. De landbouwdossiers zetten minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) lijnrecht tegenover cd&v. En ook rond statiegeld op blikjes en PET-flessen zit het scheef. “Het lijkt de strategie van minister Demir om de debatten naar een kookpunt te laten gaan”, ­klagen cd&v’ers.
  [naar artikel]
 11. Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is “onvermijdelijk”: minister Demir is zwerfvuil op stranden en evenementen beu (06/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vlaamse stranden vol zwerfvuil en Waregem Koerse dat er als een vuilnisbelt bij lag: minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft er haar buik van vol. “Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is onvermijdelijk.”
  [naar artikel]
 12. Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is “onvermijdelijk”: minister Demir is zwerfvuil op stranden en evenementen beu (06/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaamse stranden vol zwerfvuil en Waregem Koerse dat er als een vuilnisbelt bij lag: minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft er haar buik van vol. “Statiegeld op blikjes en plastic flesjes is onvermijdelijk.”
  [naar artikel]
 13. Twee op de drie gemeenten willen statiegeld op blikjes en plastic flessen invoeren: Demir voelt de druk (17/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Al twee op de drie Vlaamse gemeenten eisen dat de Vlaamse regering statiegeld invoert op blikjes en plastic flessen. Alleen zo kan eindelijk iets gedaan worden aan het vele zwerfvuil langs de Vlaamse wegen, vinden ze. “We zijn er al jaren mee bezig, maar het verbetert gewoon niet,” zegt Eric De Vriendt, burgemeester van Zwalm. Bevoegd Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) wil eerst de boetes optrekken naar 500 euro en strenger handhaven, maar indien het probleem blijft, sluit ze de invoering van statiegeld niet uit.
  [naar artikel]
 14. Demir en de Vlaamse regering gaan nu toch statiegeld invoeren (07/09/2022 - Express)
  Het is een heuse lobby- en PR-machine geworden, de ‘Statiegeldalliantie’, zo heetten ze ook letterlijk: gemeenten, organisaties en bedrijven die statiegeld op blikjes en flessen willen in België en Nederland. In Vlaanderen lijkt dat nu te lukken, want de minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) maakt de bocht. De N-VA was altijd wat terughoudend over zo’n maatregel, terwijl […]
  [naar artikel]
 15. Minister Zuhal Demir (N-VA) in twee dossiers onder vuur in Vlaamse regering: “Waar zit Jan eigenlijk?” (20/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Minister-president Jan Jambon (N-VA) komt terug van de jaarlijkse verzameling van de allerrijksten in Davos en zal onmiddellijk vol aan de bak moeten. De landbouwdossiers zetten minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) lijnrecht tegen CD&V. En ook rond statiegeld op blikjes en PET-flessen zit het scheef. “Het lijkt de strategie van minister Demir om de debatten naar een kookpunt te laten gaan”, klagen CD&V’ers.
  [naar artikel]
 16. Minister Zuhal Demir wil verschillende bedrijven betrekken bij proefprojecten digitaal statiegeld (18/01/2023 - VRT NWS)
  In de proefprojecten met digitaal statiegeld die Vlaanderen wil uitvoeren, zullen verschillende bedrijven betrokken worden die over de juiste technologie beschikken. "Er is geen sprake van een exclusiviteitscontract met één bedrijf", zo heeft Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) in het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Mieke Schauvliege (Groen) en Steve Vandenberghe (Vooruit).
  [naar artikel]
 17. Schauvliege: “N-VA houdt zich niet aan regeringsafspraken over statiegeld” (20/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Omgeveging Joke Schauvliege (CD&V) is niet te spreken over het veto van coalitiepartner N-VA over de invoering van statiegeld op blikjes en plastic flessen. “N-VA schiet het statiegeld af, nog voor de evaluatie gemaakt is. Dat is niet volgens de afspraken binnen de Vlaamse regering”, laat de CD&V-minister weten aan Belga.
  [naar artikel]
 18. Hoeveelheid zwerfafval daalt onvoldoende: invoering statiegeld op blik en petflessen “onafwendbaar” volgens Demir (14/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De hoeveelheid zwerfafval daalt onvoldoende in Vlaanderen. Volgens Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) blijkt uit cijfers van afvalstoffenmaatschappij OVAM dat de doelstelling die de verpakkingssector opgelegd kreeg, voor amper de helft gehaald wordt. De invoering van statiegeld wordt daardoor “onafwendbaar”, vindt de minister.
  [naar artikel]
 19. Statiegeld splijt Vlaamse meerderheid: N-VA beschuldigt CD&V van 'demagogie' (16/05/2018 - Knack)
  CD&V-minister Joke Schauvliege heeft een verpakkingsplan klaar met daarin de invoering van statiegeld als sluitstuk. Maar coalitiepartners Open Vld en N-VA willen niet weten van dat statiegeld.
  [naar artikel]
 20. Statiegeld op plastic drankverpakking komt er tegen 2025, verzekert Demir opnieuw, oppositie zeer sceptisch over ‘digitaal systeem’ (10/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In 2025 komt er zeker statiegeld op plastic drankverpakking. Indien het proefproject voor een digitaal systeem daarbij niet positief is, komt er een klassiek statiegeldsysteem zoals in het buitenland. Dat verzekerde Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) dinsdag tijdens een gedachtewisseling in commissie. De oppositie was sceptisch over de haalbaarheid van het digitale systeem.
  [naar artikel]
 21. CD&V legt statiegeld voor blikjes en flesjes opnieuw op tafel (29/05/2021 - Knack)
  De Vlaamse CD&V-fractie pleit voor een snellere invoering van statiegeld of een ander beloningssysteem om zwerfvuil tegen te gaan. Maar Fost Plus zegt dat het op weg is om alle doelstellingen te halen om statiegeld net te voorkomen.
  [naar artikel]
 22. Vier jaar geleden schoot haar partij het nog af, nu stelt Zuhal Demir (N-VA) het zelf voor: de lange lijdensweg van statiegeld op blik en plastic (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  In 2018 schoot N-VA het statiegeld op blik en plastic flessen af, toen het achter de rug van milieuminister Joke Schauvliege (cd&v) en gesteund door Open Vld een deal sloot met de verpakkingsindustrie. Nu de nieuwe cijfers van het zwerfvuil andermaal zwaar tegenvallen, neemt huidig milieuminister Zuhal Demir (N-VA) de vlucht vooruit: het statiegeld moet er komen. No time to waste.
  [naar artikel]
 23. Unbox vraagt 'gecorrigeerd persbericht' over statiegeld van Demir (18/01/2023 - Apache)
  Onderzoek van Apache naar digitaal statiegeld leidde tot een kettingreactie aan persberichten en kwade mails.
  [naar artikel]
 24. Vanaf 2025 ook statiegeld op flesjes en blikjes (23/12/2022 - De Tijd)
  14:46 Wie vanaf 2025 flesjes en blikjes koopt, zal daarop statiegeld moeten betalen dat kan worden teruggevorderd via de blauwe zak. Minister van Omgeving Zuhal Demir mikt op een bedrag van 20 tot 25 cent, ...
  [naar artikel]
 25. Demir: ‘Eind dit jaar trek ik met voorstel statiegeld naar de regering’ (14/10/2022 - De Standaard)
  Het voorstel van de verpakkingsindustrie om via een scansysteem zwerfvuil terug te dringen, valt bij Vlaams minister van ­Omgeving Zuhal Demir (N-VA) op een koude steen. Het lijkt too little, too late.
  [naar artikel]
 26. Minister van Leefmilieu Demir wil statiegeld voor blikjes en plastic flessen: ‘Dat lijkt me onvermijdelijk’ (06/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Demir legt renovatieplicht op tafel Vlaamse regering (29/10/2021 - De Tijd)
  11:43 Vlaams minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir (N-VA) legt vrijdag op de klimaatministerraad van de Vlaamse regering het voorstel op tafel om renovaties verplicht te maken bij de verkoop van ener...
  [naar artikel]
 28. N-VA schiet statiegeld op blikjes en PET-flessen af. Minister Schauvliege (CD&V) niet te spreken: "Niet volgens regeringsafspraken", sp.a wil wisselmeerderheid leveren (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Regeringspartij N-VA verzet zich tegen de invoering van statiegeld op blikjes en PET-flessen. Volgens hen dreigt het statiegeld de consumptieprijs...
  [naar artikel]
 29. Bond Beter Leefmilieu en Statiegeldalliantie voorstander van statiegeld op PMD: “Nu snel goed systeem ontwikkelen” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Milieuorganisatie Bond Beter Leefmilieu en de Statiegeldalliantie reageren positief op de aankondiging van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) om dit jaar nog een beslissing over de invoering van statiegeld op PMD te nemen. “Nu komt het erop aan om snel een goed statiegeldsysteem te ontwikkelen. Als we dit met z’n allen goed aanpakken, krijgen we meer terug dan enkel die tien cent statiegeld. Een overwinning voor de natuur”, vindt Bond Beter Leefmilieu.
  [naar artikel]
 30. 2 op 3 wil statiegeld op blikjes en plastic flessen (21/03/2017 - De Standaard)
  66 procent van de Vlamingen is voor de invoering van statiegeld voor blikjes en plastic flessen. Dat blijkt uit een onderzoek van Test-Aankoop. Het plan daarvoor ligt al sinds 2014 op tafel. Minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) hoopt zo iets te doen aan het sluikstortprobleem, want lege blikjes en flessen belanden te vaak gewoon op de grond.
  [naar artikel]
 31. Zuhal Demir tegen de wereld (of hoe een minister de confrontatie opzoekt en zo haar toekomst verzekert dan wel bemoeilijkt) (03/02/2023 - VRT NWS)
  Het stikstofdossier, het landbouwbeleid, het mestactieplan, het dossier van de groenestroomcertificaten of de gascentrales: het zijn dossiers waarbij Vlaams minister voor Omgeving, Justitie, Toerisme en Energie Zuhal Demir (N-VA) steevast in aanvaring komt met andere ministers. Niet alleen in de federale, maar ook in eigen de Vlaamse regeringsploeg. Voeden die confrontaties het beeld van een minister die op tafel durft te slaan, of brengen ze mogelijke ambities in gevaar om minister-president te worden?
  [naar artikel]
 32. Van Peteghem (CD&V) sabelt mestactieplan Demir (N-VA) neer: “Dit plan brengt tienduizenden jobs in de voedingssector in gevaar” (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir betreurt dat er zaterdag een tekst over het nieuwe mestactieplan (MAP7) is gelekt. Volgens de N-VA-minister gaat het om een “georganiseerde aanval” en is de tekst bewust gelekt met als bedoeling het overleg te “torpederen”. Dat heeft Demir gezegd in De Zevende Dag. Bij VTM Nieuws gaf vice-premier Vincent Van Peteghem (CD&V) aan het niet eens te zijn met het plan van Demir. “We kunnen niet voortwerken op basis van het plan dat vandaag op tafel ligt.”
  [naar artikel]
 33. Demir gooit Ventilus op tafel Vlaamse regering (08/11/2022 - De Tijd)
  12:23 Minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) wacht niet op de terugkeer van haar collega Hilde Crevits (CD&V) om het delicate dossier over de hoogspanningslijn Ventilus donderdag op de Vlaamse regeringsta...
  [naar artikel]
 34. Vlaams minister van Energie Demir wil kopers verplichten woning te renoveren (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) legde gisteren op de Vlaamse klimaatministerraad een voorstel op tafel om renovaties te verplichten bij de aankoop van energieverslindende woningen. Dat schrijft De Tijd.
  [naar artikel]
 35. Minister Demir stelt stookoliesector in gebreke (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir stuurt vandaag deurwaarders met een ingebrekestelling naar de stookoliesector. Volgens de N-VA-minister weigert de sector werk te maken van het stookoliefonds, het fonds voor de sanering van lekkende mazouttanks. Minister Demir verwijt de sector “een schrijnend gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel”. “Dit cynisch machtsspel zadelt gigantisch veel gezinnen op met een torenhoge saneringsfactuur en kan niet blijven duren”, stelt Demir.
  [naar artikel]
 36. N-VA trekt deur voor het statiegeld dicht (20/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  BrusselDe invoering van statiegeld op blikjes en petflessen komt er deze legislatuur niet. De partijraad van N-VA, de grootste Vlaamse regeringspartij, kant zich vierkant tegen de invoering. “We zijn voor de aanpak van zwerfvuil, en we hopen dat de studie die minister Schauvliege laat uitvoeren oplossingen naar voor schuift. Maar statiegeld hoort niet tot de opties”, zegt Vlaams Parlementslid Jelle Engelbosch.
  [naar artikel]
 37. Minister Demir wil verplichte renovatie voor slecht geïsoleerde woningen (30/10/2021 - De Morgen)
  De regering-Jambon heeft nog geen akkoord over een verhoging van de Vlaamse klimaatambities. Maar Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) legde gisteren op de Vlaamse klimaatministerraad alvast een voorstel op tafel om renovaties te verplichten bij de aankoop van energieverslindende woningen.
  [naar artikel]
 38. Wie verouderde woning koopt, moet renoveren: Vlaams minister Demir wil opknapwerken verplichten (30/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) wil de renovatie van een gekochte verouderde woning verplichten. De maatregel ligt op tafel bij de Vlaamse klimaatbesprekingen.
  [naar artikel]
 39. Wie verouderde woning koopt, moet renoveren: Vlaams minister Demir wil opknapwerken verplichten (30/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) wil de renovatie van een gekochte verouderde woning verplichten. De maatregel ligt op tafel bij de Vlaamse klimaatbesprekingen.
  [naar artikel]
 40. Wie verouderde woning koopt, moet renoveren: Vlaams minister Demir wil opknapwerken verplichten (30/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) wil de renovatie van een gekochte verouderde woning verplichten. De maatregel ligt op tafel bij de Vlaamse klimaatbesprekingen.
  [naar artikel]
 41. Minister Demir roept alle betrokkenen samen over bescherming wolven (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) wil met alle betrokkenen rond de tafel gaan zitten om samen een plan uit te werken om de wolven te...
  [naar artikel]
 42. "Slimme blauwe zakken" en beloningen voor wie het goed doet: zo wil Vlaanderen statiegeld op blikjes en plastic flesjes invoeren  (23/12/2022 - VRT NWS)
  Tegen 2025 wil Vlaanderen statiegeld invoeren op blikjes en plastic flesjes. Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft van de regering het mandaat gekregen om daarover te onderhandelen met de andere regeringen in ons land. Dat overleg moet onder meer bepalen hoe hoog het statiegeld precies moet zijn, al stelt Vlaanderen zelf een bedrag voor van 20 à 25 eurocent per verpakking. Om de flesjes en blikjes te verzamelen, willen ze werken met een digitaal systeem en "slimme blauwe zakken".
  [naar artikel]
 43. Groen beschuldigt minister Demir van sabotagebeleid (10/11/2021 - De Morgen)
  Bjorn Rzoska (Groen) vindt dat Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) aan politieke sabotage doet door de gascentrale in Vilvoorde niet te vergunnen, en zo de kernuitstap te dwarsbomen. Demir zegt dat ze niet anders kon dan een vergunning weigeren.
  [naar artikel]
 44. Controles op zwerfvuil gaan fors omhoog: “Tijd van sensibiliseren is gedaan” (21/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Natuur ­Zuhal ­Demir (N-VA) vergroot de pakkans voor wie zwerfvuil ­achterlaat. Statiegeld blijft het alternatief.
  [naar artikel]
 45. Statiegeld op blikjes en plastic flessen: opnieuw ruzie tussen CD&V en N-VA (20/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De mogelijke invoering van statiegeld op blikjes en PET-flessen leidt opnieuw tot wrevel tussen regeringspartijen N-VA en CD&V. Volgens N-VA dreigt het statiegeld de consumptieprijs te verhogen en ook mensen te treffen die al netjes sorteren. De partij stelt daarom haar veto. “Dit is niet volgens de afspraken die we gemaakt hebben binnen de regering”, reageert CD&V-minister Joke Schauvliege.
  [naar artikel]
 46. Demir legt plan op tafel om Justitie te splitsen (02/02/2023 - De Tijd)
  19:43 Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir pleit voor een regionalisering van Justitie. Een nieuw onderzoek van de KU Leuven schetst veel voordelen, maar ook enkele bezwaren.
  [naar artikel]
 47. Vlaams regering schuift statiegeld voor zich uit (18/05/2018 - De Tijd)
  16:01 De Vlaamse coalitiepartners hebben vrijdag geen akkoord gevonden over het voorstel van minister van Milieu Joke Schauvliege (CD&V) over de invoering van het statiegeld.
  [naar artikel]
 48. Minister Demir wil snijden in taken van energieregulator (14/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl Vlaams minister van Energie Zuhal Demir over het capaciteitstarief juridisch in de clinch ligt met energieregulator VREG heeft de N-VA-minister binnen de regering groen licht gekregen om de taken en bevoegdheden van de energieregulator in te perken. “We moeten toch ernstig bekijken of de slinger niet is doorgeslagen”, zegt Demir.
  [naar artikel]
 49. Minister Demir wil snijden in taken van energieregulator (14/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Terwijl Vlaams minister van Energie Zuhal Demir over het capaciteitstarief juridisch in de clinch ligt met energieregulator VREG heeft de N-VA-minister binnen de regering groen licht gekregen om de taken en bevoegdheden van de energieregulator in te perken. “We moeten toch ernstig bekijken of de slinger niet is doorgeslagen”, zegt Demir.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy