Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
00:14 uur

Mogelijke link met Sihame El Kaouakibi in fraudeonderzoek naar De Voorzorg Limburg

Knack

03/05/2021 - 16:38

Er zouden geldstromen zijn geweest voor enkele honderdduizenden euro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mogelijke link tussen Limburgs fraudedossier en Sihame El Kaouakibi (03/05/2021 - VRT NWS)
  Het gerecht onderzoekt nu ook een contract tussen ex-Open VLD'ster Sihame El Kaouakibi en het Limburgse socialistische ziekenfonds De Voorzorg. Het weekblad Humo bracht dit weekend uit dat er een contract bestond tussen de twee.
  [naar artikel]
 2. Huiszoekingen in fraudeonderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - De Standaard)
  In het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi zijn donderdag verschillende huiszoekingen uitgevoerd, bevestigt het parket. Speurders gingen op zoek naar boekhoudkundige stukken.
  [naar artikel]
 3. Huiszoekingen in fraudeonderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi zijn donderdag verschillende huiszoekingen uitgevoerd, bevestigt het parket. Speurders gingen op zoek naar boekhoudkundige stukken.
  [naar artikel]
 4. Huiszoekingen in fraudeonderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi zijn donderdag verschillende huiszoekingen uitgevoerd, dat bevestigt het parket. Speurders gingen op zoek naar boekhoudkundige stukken.
  [naar artikel]
 5. Huiszoekingen in fraudeonderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  In het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi zijn donderdag verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Dat bevestigt het parket. Speurders gingen op zoek naar boekhoudkundige stukken.
  [naar artikel]
 6. Affaire El Kaouakibi deint uit naar De Voorzorg in Limburg (03/05/2021 - De Tijd)
  14:23 Ook de socialistische mutualiteit van Limburg was een gulle sponsor van Sihame El Kaouakibi. Er is sprake van jaarlijks 500.000 euro. Het gerecht neemt die geldstromen onder de loep in een onderzoek n...
  [naar artikel]
 7. Parket opent onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Antwerpen heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld) Sihame El Kaouakibi. Stad Antwerpen opende eerder al een onderzoek en er werd ook een voorlopig bewindvoerder aangesteld nadat drie bestuursleden bij de vzw opstapten na mogelijke ‘financiële malversaties’.
  [naar artikel]
 8. Ook De Voorzorg betaalde Sihame El Kaouakibi half miljoen euro per jaar (02/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er is een nieuwe weldoener opgedoken van Sihame El Kaouakibi. De Limburgse socialistische mutualiteit De Voorzorg betaalde de Antwerpse oprichtster van Let’s Go Urban jarenlang honderdduizenden euro’s.
  [naar artikel]
 9. Fraudeonderzoek rond Sihame El Kaouakibi belooft weinig goeds voor het Open Vld-parlementslid (29/03/2021 - Express)
  Er lopen momenteel verschillende onderzoeken rond de manier waarop Sihame El Kaouakibi haar vzw Let’s Go Urban en een hele cluster vennootschappen beheerde: er is een voorlopige bewindvoerder van de vzw, maar ook een gerechtelijk onderzoek en een forensisch onderzoek van de stad Antwerpen naar de financiële stromen. De stad gaf immers voor honderdduizenden euro’s aan subsidies en wilde […] The post Fraudeonderzoek rond Sihame El Kaouakibi belooft weinig goeds voor het Open Vld-parlementslid appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. ‘Link tussen De Voorzorg en El Kouakibi wordt in Antwerpen onderzocht’ (03/05/2021 - De Standaard)
  Het Limburgse parket gaat de informatie die in het kader van het onderzoek naar de socialistische mutualiteit in Limburg De Voorzorg naar boven is gekomen over de samenwerking van De Voorzorg met Let’s Go Urban en Sihame El Kouakibi, overmaken aan het Antwerpse gerecht.
  [naar artikel]
 11. Naam El Kaouakibi duikt op in fraudezaak rond topman Coonen van De Voorzorg (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De naam van Sihame El Kaouakibi duikt ook op in het onderzoek naar omkoping en misbruik van vertrouwen binnen De Voorzorg. Tony Coonen zou namelijk ook lucratieve contracten hebben afgesloten met Let’s Go Urban, het dansgezelschap van El Kaouakibi.
  [naar artikel]
 12. Bart De Wever (N-VA) belooft ‘hardst mogelijke gevolgen’ indien fraude Sihame El Kaouakibi bewezen wordt (30/03/2021 - De Morgen)
  Als de gecontesteerde politica Sihame El Kaouakibi (Open Vld) daadwerkelijk fraude heeft gepleegd, belooft Antwerps burgemeester Bart De Wever ‘de hardst mogelijke gevolgen’. Het onderzoek dat de stad Antwerpen voert naar hoe El Kaouakibi stedelijke subsidies gebruikte, is nog niet afgerond.
  [naar artikel]
 13. Vlaamse Open Vld-fractie in spoed bijeen over Sihame El Kaouakibi (09/02/2021 - De Morgen)
  De Vlaamse fractie van Open Vld zit samen om de problemen rond Sihame El Kaouakibi te bespreken. Dat meldt Het Nieuwsblad. El Kaouakibi kwam in opspraak nadat het parket een onderzoek opende naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban, de vzw van het Vlaamse Open Vld-parlementslid.
  [naar artikel]
 14. Parket opent onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (05/02/2021 - De Morgen)
  Het parket van Antwerpen heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Stad Antwerpen opende eerder al een onderzoek en er werd ook een voorlopig bewindvoerder aangesteld nadat drie bestuursleden bij de vzw opstapten na mogelijke ‘financiële malversaties’.
  [naar artikel]
 15. Parket opent onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (05/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerps parket heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Open Vld-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi.
  [naar artikel]
 16. ‘De Beyoncé’ van Open VLD onder vuur door mogelijke fraude, en ook stad Antwerpen opent nu onderzoek naar Sihame El Kaouakibi (03/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De stad Antwerpen start ook een onderzoek naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban Academy van Open VLD-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi. Dat meldt VRT NWS op woensdag. De stad wil weten of de honderdduizenden euro’s aan subsidies correct gebruikt zijn.
  [naar artikel]
 17. “Ook stad Antwerpen opent onderzoek naar Sihame El Kaouakibi” (03/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen start ook een onderzoek naar de mogelijke fraude bij vzw Let’s Go Urban Academy van Open Vld-politica en onderneemster Sihame El Kaouakibi. Dat meldt VRT NWS op woensdag. De stad wil weten of de honderdduizenden euro’s aan subsidies correct gebruikt zijn.
  [naar artikel]
 18. Ook Limburgs onderzoek naar geldstromen Sihame El Kaouakibi (02/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het gerecht onderzoekt geldstromen tussen de socialistische mutualiteit in Limburg en vennootschappen van de fel bekritiseerde politica Sihame El Kaouakibi. De mutualiteit betaalde 500.000 euro per jaar voor de jongerenwerking van de Antwerpse politica. De samenwerking werd stopgezet wegens magere resultaten.
  [naar artikel]
 19. Onderzoek naar mogelijke fraude bij vzw van Sihame El Kaouakibi (Open Vld): “Dit is een karaktermoord van enkele tegenstanders” (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er loopt een onderzoek naar vermoedelijke financiële onregelmatigheden bij Let's Go Urban, de vzw van Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Drie bestuursleden namen ontslag, omdat het "niet te fiksen viel". De ondernemingsrechtbank van Antwerpen heeft gisteren een voorlopige bewindvoerder aangesteld.
  [naar artikel]
 20. Onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (02/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Let’s Go Urban, een Antwerpse organisatie die onder meer opleidingsprogramma’s aan stadsjongeren aanbiedt, hebben drie bestuursleden hun ontslag ingediend. Ook heeft de rechtbank een voorlopige bewindvoerder aangesteld en zou er sprake zijn van een gebrek aan financiële transparantie. Het project is in handen van Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 21. Stad Antwerpen vraagt curator om beslag te leggen op vermogen van Sihame El Kaouakibi (02/04/2021 - VRT NWS)
  De stad Antwerpen vraagt aan de curator van JJ House, de eventlocatie van Sihame El Kaouakibi, om beslag te laten leggen op het vermogen van het in opspraak gekomen Vlaams Parlementslid. Dat meldt VTM Nieuws en het bericht is bevestigd aan VRT NWS. El Kaouakibi wordt beschuldigd van fraude met overheidssubsidies. Als mogelijke schuldeiser in de zaak wil de stad voorkomen dat El Kaouakibi haar vastgoed verkoopt.
  [naar artikel]
 22. J.J. House, waarvan Sihame El Kaouakibi mede-eigenaar is, vraagt faillissement aan (16/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De uitbater van eventlocatie J.J. House in Antwerpen van Sihame El Kaouakibi vraagt faillissement aan. Naar eigen zeggen door de coronacrisis. Nochtans kwam J.J. House de afgelopen dagen vooral in de media door de band met Sihame El Kaouakibi.
  [naar artikel]
 23. Verschillende huiszoekingen in gerechtelijk onderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het kader van het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi (34) zijn er vanmorgen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Daarbij zou er vooral op zoek zijn gegaan naar boekhoudkundige stukken. Dat bevestigt het Antwerps parket.
  [naar artikel]
 24. Verschillende huiszoekingen in gerechtelijk onderzoek naar Sihame El Kaouakibi (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het kader van het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi (34) zijn er vanmorgen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Daarbij zou er vooral op zoek zijn gegaan naar boekhoudkundige stukken. Dat bevestigt het Antwerps parket.
  [naar artikel]
 25. Dossier Sihame El Kaouakibi: wie is verantwoordelijk voor wat fout ging? (20/04/2021 - VRT NWS)
  Nadat de audit van de stad Antwerpen over mogelijke financiële malversaties gelekt is, dringt zich één vraag op: wie ging in de fout met de jarenlange subsidiestroom naar de organisatie van Sihame El Kaouakibi. Bleef de ambtenarij in gebreke of was de politiek al te gul en al te enthousiast met haar subsidies? Van schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA) tot en met burgemeester Bart De Wever zelf?
  [naar artikel]
 26. Stad Antwerpen zet samenwerking met Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi stop (26/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Antwerpse schepencollege besliste maandagnamiddag om de samenwerking met Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi stop te zetten. De stad Antwerpen zal zich ook burgerlijke partij stellen in het strafrechtelijk onderzoek naar deze vzw en oprichtster Sihame El Kaouakibi.
  [naar artikel]
 27. Sihame El Kaouakibi mag gaan tafelen op het koninklijk paleis (23/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Sihame El Kaouakibi, de oprichtster van Let’s Go Urban, heeft vandaag een uitnodiging gekregen om te komen dineren op het Paleis. Sihame is uitgenodigd om met koningspaar te praten over sociaal ondernemerschap.
  [naar artikel]
 28. LIVESTREAM. Bekijk hier de Antwerpse gemeenteraad over de zaak-Sihame El Kaouakibi (26/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse gemeenteraad buigt zich vanavond over mogelijke financiële malversaties bij Let’s Go Urban, het dansproject van Sihame El Kaouakibi. Ook de politieke verantwoordelijkheid van het stadsbestuur komt aan bod. Volg de gemeenteraad vanaf 19.30 uur via de livestream.
  [naar artikel]
 29. Onderzoek naar mogelijke financiële onregelmatigheden bij Let’s Go Urban van Open VLD-politica Sihame El Kaouakibi (02/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bij Let’s Go Urban, een organisatie die onder meer opleidingsprogramma’s aan stadsjongeren aanbiedt, hebben drie bestuursleden hun ontslag ingediend. Ook heeft de rechtbank een voorlopige bewindvoerder aangesteld en zou er sprake zijn van een gebrek aan financiële transparantie. Dat meldt VRT NWS en is bevestigd aan onze redactie. Het project is in handen van Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open VLD).
  [naar artikel]
 30. Nu al vijf verschillende onderzoeken naar El Kaouakibi: een overzicht (31/03/2021 - Express)
  En alweer: Een vijfde onderzoek naar de financiële handel en wandel van Sihame El Kaouakibi. Open Vld-parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft er nog maar een onderzoek bij naar de manier waarop ze omging met subsidies in haar werk. Deze keer vraagt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) om de geldstromen bij de vzw WeLoveBXL te doorzoeken. Die vzw […] The post Nu al vijf verschillende onderzoeken naar El Kaouakibi: een overzicht appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Medewerkers Let’s Go Urban: “Manier waarop Sihame wordt aangepakt is buiten proportie” (27/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zo’n twintig (ex-)medewerkers, vrijwilligers en sympathisanten van Let’s Go Urban en andere bedrijven van Sihame El Kaouakibi schrijven in een open brief dat hun werk en sector geschaad zijn door de berichten over mogelijke financiële fraude bij El Kaouakibi. “Maar ondertussen blijft onze werking op volle toeren draaien.”
  [naar artikel]
 32. Egbert Lachaert start procedure voor uitsluiting Sihame El Kaouakibi uit Open Vld (31/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert heeft de procedure gestart om Sihame El Kaouakibi uit te sluiten uit de Open Vld. In februari werd Sihame El Kaouakibi reeds op non-actief gezet.
  [naar artikel]
 33. Naam El Kaouakibi duikt op in fraudezaak rond Limburgse topman De Voorzorg (02/05/2021 - De Morgen)
  Speurders verdenken Tony Coonen, de sterke man bij de Limburgse socialisten, ervan dat hij voor miljoenen euro’s heeft gefraudeerd. Hij sloot ook lucratieve contracten af met Let’s Go Urban, het dansgezelschap van Sihame El Kaouakibi.
  [naar artikel]
 34. Onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (03/02/2021 - De Morgen)
  ‘Dit valt niet meer te fixen’, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban is een jongerenproject dat in 2009 opgericht is door Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 35. Onderzoek naar mogelijke fraude bij Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi (Open Vld) (03/02/2021 - De Morgen)
  ‘Dit valt niet meer te fixen’, zeggen drie bestuursleden van de vzw Let’s Go Urban. Zij namen ontslag en er werd door de rechtbank een verlopige bewindvoerder aangesteld nadat een forensische audit werd uitgevoerd. Daaruit blijkt dat er een gebrek is aan financiële transparantie. Let’s Go Urban is een jongerenproject dat in 2009 opgericht is door Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (Open Vld).
  [naar artikel]
 36. Sihame El Kaouakibi in steeds moeilijkere papieren: rapport is vernietigend (29/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ruim 450.000 euro subsidies aan Let’s Go Urban (LGU) zouden doorgesluisd zijn naar één van de vennootschappen van Sihame El Kaouakibi. Bewindvoerder Annemie Moens schrijft in haar verslag dat dit puur uit persoonlijk gewin was.
  [naar artikel]
 37. Stad Antwerpen vraagt curator beslag te leggen op vastgoed El Kaouakibi (02/04/2021 - De Standaard)
  Stad Antwerpen heeft aan de curator van het failliete JJ House gevraagd om beslag te leggen op het vastgoed van Sihame El Kaouakibi, nadat bij VTM Nieuws berichten binnenliepen over de mogelijke verkoop van huizen en gronden. El Kaouakibi kwam in opspraak voor mogelijke fraude met facturen.
  [naar artikel]
 38. Maandag eerste gesprek tussen El Kaouakibi en bewindvoerder (06/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse parket heeft een onderzoek geopend naar de mogelijke fraude bij de vzw Let’s Go Urban van onderneemster en politica Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Het wil weten of er strafbare feiten gepleegd zijn. El Kaouakibi zit op haar beurt maandag voor het eerst samen met de bewindvoerder, die door de Antwerpse ondernemingsrechtbank is aangesteld.
  [naar artikel]
 39. Sihame El Kaouakibi sleurt ook familie mee in haar val (28/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het subsidieschandaal rond Sihame El Kaouakibi zijn intussen ook drie van haar zes broers en zussen betrokken. Nourdine, Fatima en Youssef El Kaouakibi werkten in verschillende hoedanigheden voor haar, maar vooral hun betaling baadt in een waas van onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 40. ‘Sihame El Kaouakibi kan alles weerleggen’ (20/04/2021 - De Standaard)
  Volgens de advocaten van Sihame El Kaouakibi is de aanstelling van voorlopig bewindvoerster Annemie Moens in de zaak Let’s Go Urban in februari ‘ontoelaatbaar en nietig’. Dat pleitte advocaat Joris Vercraeye vanochtend voor de ondernemingsrechtbank in Tongeren. Daar werd het verzet van El Kaouakibi tegen de aanstelling van de bewindvoerder behandeld.
  [naar artikel]
 41. Weekje vertraging voor dossier rond Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open VLD) (09/02/2021 - VRT NWS)
  Er is nog geen uitspraak of de voorlopige bewindvoerder bij Let's Go Urban, de vzw en jongerenproject van Sihame El Kaouakibi, mag aanblijven. Haar advocaten wijzen op een schijn van partijdigheid bij de rechtbank, en dus verhuist de zaak van Antwerpen naar Tongeren.
  [naar artikel]
 42. Open Vld start procedure om Sihame El Kaouakibi uit partij te zetten (31/03/2021 - De Morgen)
  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert start een procedure voor de uitsluiting van Sihame El Kaouakibi. Eind februari zette de partij El Kaouakibi al op non-actief gezet naar aanleiding van de aanstelling van een bewindvoerder en de opstart van een onderzoek door het gerecht wegens vermeende malversaties bij de vzw Let’s Go Urban.
  [naar artikel]
 43. Het spinnenweb van Sihame El Kaouakibi: de geldstromen in kaart gebracht (01/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Stilaan trekt de mist op die de verweving tussen Let’s Go Urban en de persoonlijke vennootschappen van Sihame El Kaouakibi verborg. Toch blijven heel wat hiaten over.
  [naar artikel]
 44. Het spinnenweb van Sihame El Kaouakibi: de geldstromen in kaart gebracht (31/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Stilaan trekt de mist op die de verweving tussen Let’s Go Urban en de persoonlijke vennootschappen van Sihame El Kaouakibi verborg. Toch blijven heel wat hiaten over.
  [naar artikel]
 45. Het spinnenweb van Sihame El Kaouakibi: de geldstromen in kaart gebracht (31/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Stilaan trekt de mist op die de verweving tussen Let’s Go Urban en de persoonlijke vennootschappen van Sihame El Kaouakibi verborg. Toch blijven heel wat hiaten over.
  [naar artikel]
 46. Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open VLD (08/04/2021 - VRT NWS)
  Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open VLD. Dat hebben haar advocaten bekendgemaakt. Ze wacht de beslissing van de statutaire commissie van de partij dus niet af. El Kaouakibi blijft wel in het Vlaams Parlement zitten.
  [naar artikel]
 47. Audit toont verdachte transacties aan met subsidies voor Sihame El Kaouakibi’s vzw Let’s Go Urban (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het auditverslag over de vzw Let’s Go Urban van geschorst Open Vld-politici Sihame El Kaouakibi, meldt verschillende verdachte transacties van subsidiegelden voor de vzw naar andere bedrijven van El Kaouakibi. Dat meldt VTM Nieuws, dat het verslag kon inkijken.
  [naar artikel]
 48. Audit toont verdachte transacties aan met subsidies voor Sihame El Kaouakibi’s vzw Let’s Go Urban (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het auditverslag over de vzw Let’s Go Urban van geschorst Open Vld-politici Sihame El Kaouakibi, meldt verschillende verdachte transacties van subsidiegelden voor de vzw naar andere bedrijven van El Kaouakibi. Dat meldt VTM Nieuws, dat het verslag kon inkijken.
  [naar artikel]
 49. Huiszoekingen in privéwoning El Kaouakibi en in zetel van haar vennootschappen (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het kader van het gerechtelijk onderzoek naar mogelijke fraude door Sihame El Kaouakibi (34) zijn er vanmorgen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. De onderzoeksrechter heeft de boekhouding en computerbestanden in beslag laten nemen. Dat bevestigt het Antwerps parket.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.