Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 May 2021
03:27 uur

Nieuw voorstel: krijgen we straks coronapas? En wie mag dan wel en niet naar kapper of op café?

De Standaard

03/05/2021 - 16:49

Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) pleit voor een coronapas in België. Maar hoe werkt dat in Denemarken, waar het al enkele weken is ingevoerd? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij beantwoorden de belangrijkste vragen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuw voorstel: krijgen we straks coronapaspoort? En wie mag dan wel en niet naar kapper of op café? (03/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Komt er straks ook een coronapaspoort in België? Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) pleit daar alvast voor. Maar hoe werkt dat in Denemarken, waar het al enkele weken is ingevoerd? En wat zijn de voor- en nadelen?
  [naar artikel]
 2. Vlaanderen en Brussel willen coronapas als ‘toegangsticket’ tot normale leven (05/05/2021 - De Morgen)
  Met een coronapas naar de kapper of op restaurant? Vlaanderen en Brussel zien dat wel zitten, tenminste als iedereen de kans heeft gehad één prik te laten zetten.
  [naar artikel]
 3. Fitnessen of op restaurant met een "coronapas"? Brussels minister-president Rudi Vervoort is voor (03/05/2021 - VRT NWS)
  De Brusselse minister-president Rudi Vervoort (PS) is voorstander van een coronapas, zoals die in Denemarken wordt gebruikt. Daarmee kan je bewijzen dat je coronaveilig naar de kapper, naar de fitness of op restaurant kunt gaan. Vervoort wil die wel pas als iedereen de kans heeft gehad om een vaccin te krijgen.
  [naar artikel]
 4. Straks ook coronapaspoort bij ons? Wie gevaccineerd is of negatief test, mag op café en naar de kapper (03/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Komt er straks ook een coronapaspoort in België? Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) pleit daar alvast voor. Maar hoe werkt dat in Denemarken, waar het al enkele weken is ingevoerd? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij beantwoorden de belangrijkste vragen.
  [naar artikel]
 5. Hasseltse kapper pleit voor witte kassa (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Krijgen we straks ook een witte kassa voor kapperszaken? Als het van de Hasseltse kapper Kristof Buelens afhangt alvast wel. De kapper roept collega’s op om geen cash geld meer te aanvaarden. Van de 25.000 kappers in België wordt volgens Buelens een groot deel nog in het zwart betaald. En dat zorgt voor oneerlijke concurrentie.
  [naar artikel]
 6. Mogen we straks naar de kapper? Ondanks huidige cijfers wil politiek de contactberoepen toch heropenen (03/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Mogen we straks opnieuw naar de kapper? De experten van de GEMS vinden dat onverantwoord gezien de huidige coronacijfers. Maar toch gaan er politieke stemmen op om de contactberoepen te heropenen. “De ziekenhuisopnames en het sterftecijfer zijn gedaald. Het ziet er dus erg goed uit”, klinkt het daar.
  [naar artikel]
 7. Gevaarlijke toestanden in ‘Chateau Meiland’: Maxime speelt voor kapper (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in Frankrijk is het onmogelijk om naar de kapper te gaan tijdens de quarantaineperiode. Maar niet getreurd: Maxime schoolt zich om tot kapper...
  [naar artikel]
 8. Binnenkort coronapas voor Europese burgers? “Zo kunnen mensen die geen gezondheidsrisico vormen vrij reizen” (25/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz wil - in navolging van Israël - een uniforme coronapas die in de hele EU geldig is. Dit zou gevaccineerden, mensen die corona reeds onder de leden hebben gehad of mensen die recent negatief getest hebben in staat moeten stellen om geleidelijk terug te keren naar de normaliteit én vrij te reizen tussen de Europese landen. Kurz krijgt bijval voor het voorstel, maar sommige staten hebben ook hun twijfels.
  [naar artikel]
 9. Zeg niet vaccinatiepas tegen de coronapas: hoe spraakverwarring een heikel debat verstoort (06/05/2021 - Knack)
  Niet alleen welzijnsminister Wouter Beke (CD&V), maar de hele Vlaamse regering is voorstander van een coronapas onder voorwaarden. Het prille debat wordt voorlopig nog geplaagd door spraakverwarring en onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 10. Bushalte vernoemd naar café, dankzij ex-uitbater: “Buschauffeur is eigenlijk zoals cafébaas, maar dan zonder alcohol” (16/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bushalte ‘Wilselsesteenweg’ in Kessel-Lo heet voortaan ‘Pie de Nijper’, naar het vroegere café op de hoek met de Holsbeeksesteenweg. De naamsverandering gebeurde op voorstel van buschauffeur Benny Dierickx, die het café 28 jaar lang heeft uitgebaat.
  [naar artikel]
 11. Een coronapas voor een pintje? Politiek debat neemt valse start (05/05/2021 - Knack)
  Niet alleen welzijnsminister Wouter Beke (CD&V), maar de hele Vlaamse regering is voorstander van een coronapas onder voorwaarden. Het prille debat wordt voorlopig nog geplaagd door spraakverwarring en onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 12. Vaccinatiepas of coronapas? Spraakverwarring verstoort heikel debat (06/05/2021 - Knack)
  Niet alleen welzijnsminister Wouter Beke (CD&V), maar de hele Vlaamse regering is voorstander van een coronapas onder voorwaarden. Het prille debat wordt voorlopig nog geplaagd door spraakverwarring en onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 13. Kapper van Mathilde doet boekje open over de koningin (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Als het haar van Mathilde in een chignon gelegd moet worden, gaat de koningin niet naar de kapper. De kapper komt naar haar, en in de franstalige krant La Dernière Heure vertelt hij hoe zo'n bezoekje aan het paleis verloopt.
  [naar artikel]
 14. Kapper van Mathilde doet boekje open over de koningin (13/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Als het haar van Mathilde in een chignon gelegd moet worden, gaat de koningin niet naar de kapper. De kapper komt naar haar, en in de franstalige krant La Dernière Heure vertelt hij hoe zo'n bezoekje aan het paleis verloopt.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Erik Van Looy gaat eindelijk naar de kapper (18/09/2018 - Metro)
  Erik Van Looy maakt zich klaar voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. In Gert Late Night kwam hij praten over de jury, de kandidaten en zijn nieuw kapsel. Gert & James besloten om daar verandering in te brengen met een knipbeurt op de Evanna. Het bericht VIDEO. Erik Van Looy gaat eindelijk naar de kapper verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Experts bezorgd over idee voor coronapas: "Toegang ontzeggen aan niet-gevaccineerden is onwettig" (04/05/2021 - VRT NWS)
  Moet er een vaccinatiepaspoort komen? Dat is een pas waar je mee kan bewijzen dat je coronaveilig op café of naar de bioscoop kan. In Denemarken bestaat het en ook enkele politici in ons land lijken enthousiast, maar verschillende juristen zijn bezorgd. "Het is in strijd met de anti-discriminatiewetgeving", waarschuwen ze.
  [naar artikel]
 17. Ideale voorbereiding op de wedstrijd? Rode Duivels met z’n allen naar de kapper (12/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wat doen voetballers ter voorbereiding van hun match? Samen naar de kapper gaan, zo blijkt. Dries Mertens, Jan Vertonghen, Yannick Carrasco, Thomas Meunier en Simon Mignolet schoven maandag in de stoel van Etterbeekse kapper Charbel Georgis (30).
  [naar artikel]
 18. Weer naar de kapper en buiten sporten in een groep van 20: dit zal de Veiligheidsraad straks mogelijk beslissen (13/05/2020 - VRT NWS)
  Straks komt de Nationale Veiligheidsraad opnieuw samen om de verdere versoepeling van de coronamaatregelen te bespreken. Vanaf maandag treedt normaal gezien fase 2 van de exit in werking. Wat mogen we verwachten?
  [naar artikel]
 19. Londense kapper reist naar Genk om Bailey en co knipbeurt te geven (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wie de sociale media van de spelers van KRC Genk opvolgt, had het al gemerkt. Zowel Leon Bailey, Wilfred Ndidi, Sebastien Dewaest, Aly Samatta als Omar Colley kregen enkele uren voor de Europese wedstrijd tegen Rapid Wien een nieuw kapsel. De Londense kapper Sheldon Edwards (36) - alias HD Cutz - reisde daarvoor speciaal naar Genk. De kapper vergaarde de jongste jaren faam in het Europese voetbalwereldje. Zijn Instagram lijkt dan ook op een Panini-stickerboek voor fancy sjotters.
  [naar artikel]
 20. Brussels Airlines – Nieuw voorstel wordt aan piloten voorgelegd (12/06/2018 - Metro)
  Directie en vakbonden bij Brussels Airlines zijn het maandagavond eens geworden over een voorstel om de arbeidsomstandigheden van de piloten te verbeteren. De piloten krijgen nu zowat een week de tijd om het voorstel te beoordelen. De bonden wilden na afloop van de onderhandelingen maandag niet spreken van een ontwerpakkoord. “Er is een voorstel”, klonk het. “Dat zullen we zo neutraal mogelijk voorleggen aan de piloten”, klonk het. Over de inhoud van de tekst wilden ze nog niet veel kwijt, maar er zou zowel inzake loon als inzake werk-privébalans vooruitgang zijn geboekt. “We hopen op basis van het ingediende voorstel tot een akkoord te komen”, reageerde de directie. Het resultaat van de stemming zou begin volgende week bekend moeten zijn. Bron: Belga   Het bericht Brussels Airlines – Nieuw voorstel wordt aan piloten voorgelegd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. “Geen coronapas, eigenlijk is dát discriminatie”: bocht naar meer vrijheden voor gevaccineerden is ingezet (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Is een coronapas voor gevaccineerden binnenkort het toegangsticket naar een normaal leven? Vlaanderen en Brussel zijn alvast fan - tenminste, als iedereen de kans heeft gehad één prik te laten zetten. “Als gevaccineerden nog lang alle coronaregels moeten blijven volgen, dan is dat eigenlijk omgekeerde discriminatie”, zegt moraalfilosoof Patrick Loobuyck (UAntwerpen).
  [naar artikel]
 22. Nieuwe uitbaters voor iconisch café Den Boer van Tienen, maar huidige uitbater “wist van niks” (25/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Café Den Boer van Tienen heeft nieuwe uitbaters en krijgt straks een nieuwe naam. Die nieuwe naam is niet meer dan herneming van de oorspronkelijke “In den Boer van Tienen”, dus met het voorzetsel ‘in’ erbij. De zaak wordt weldra in een nieuw, donkerbruin kleedje gestoken.
  [naar artikel]
 23. Eindelijk weer naar de kapper: waarom een knipbeurt iets doet met ons hoofd (07/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eindelijk: vanaf 13 februari mogen we weer naar de kapper. Voor veel mensen is een kappersbeurt een vorm van therapie – hairapy, zouden de Engelsen zeggen. ‘Ik mis mijn kapper nog meer dan mijn kapsel.’
  [naar artikel]
 24. Vader niet tevreden met kapsel zoon, schiet kapper neer (23/12/2019 - Metro)
  Niets is verschrikkelijker dan een slecht kapsel. Dat geldt in ieder geval voor een man uit de Amerikaanse deelstaat Texas. Hij was niet tevreden over het kapsel van zijn zoon en besloot dan maar de kapper te beschieten. Zijn 13-jarige zoon ging naar de kapper en kwam na daarna thuis. Zijn vader was niet zo gecharmeerd van de coupe en ging met de jongen terug. De kapper bood toen aan om het gratis te herstellen. Ondanks de poging was het weer niet goed genoeg volgens de vader. Hij werd woest en de twee raakten in conflict. De man schoot drie keer op de kapper, in het been, de arm en in de buik en ging er vandoor met zijn zoon die toen al in de auto aan het wachten is. Dader op de vlucht De politie is nu een klopjacht op de dader, maar heeft hem nog niet te pakken. De kapper is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn conditie is stabiel en er wordt verwacht dat hij het overleeft. Lees ook: BIZAR. Bodybuilder wil trouwen met zijn opgesmukte seksrobot Het bericht Vader niet tevreden met kapsel zoon, schiet kapper neer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Kleurt het parlement straks kaki? Als het aan N-VA ligt, mogen militairen opkomen bij alle verkiezingen (05/02/2020 - De Morgen)
  Krijgen militairen straks hun kans in de Wetstraat? N-VA wil hen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de regionale, federale en Europese verkiezingen. Een voorstel dat gevoelig ligt.
  [naar artikel]
 26. Senaat stemt tegen nieuw voorstel om Obamacare in te trekken (26/07/2017 - Knack)
  De Senaat heeft woensdag met 55 stemmen tegen 45 een nieuw voorstel van de Republikeinen gestemd om Obamacare in te trekken. Dat melden de Amerikaanse media. In het nieuwe plan zouden de Senatoren twee jaar de tijd krijgen om met een nieuwe gezondheidswet te komen.
  [naar artikel]
 27. Nieuw voorstel om sociaal conflict bij Bpost op te lossen (23/11/2018 - VRT NWS)
  Om de sociale onrust bij het personeel te bedaren, hebben de directie van Bpost en de vakbonden een nieuw voorstel tot cao voor komende 2 jaar onderhandeld. De vakbonden moeten dat voorstel nu weer voorleggen aan hun achterban.
  [naar artikel]
 28. Mag mijn kapper aan huis komen? Al uw vragen over de nieuwe maatregelen beantwoord (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Overlegcomité heeft vrijdag beslist dat alle winkel weer open mogen, maar dat we nog niet naar de kapper kunnen. Maar mag de kapper aan huis komen? En alleen winkelen, mogen de kinderen dan ook niet mee? Om schoenen te passen, bijvoorbeeld? Wij proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.
  [naar artikel]
 29. Theresa May legt ‘nieuw brexitakkoord’ voor en opent deur naar nieuw referendum (21/05/2019 - De Morgen)
  Na een paar weken rust keren de brexitperikelen stilaan terug. De Britse premier Theresa May legt haar ultiem voorstel op tafel: een brexitakkoord ‘met belangrijke aanvullingen’ en een tiental toegevingen om het parlement over de brug te krijgen, waaronder de mogelijkheid van een nieuw brexitreferendum.
  [naar artikel]
 30. Het weekend inzetten op café? Neem dan de Nieuwsblad Cafébingo met je mee (16/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Twijfel je nog aan welk café nu volgens jouw de titel van ‘Beste Café van Vlaanderen’ verdient? Dan kan je vanaf nu op kroegentocht met de grote Nieuwsblad Cafébingo. Een ideaal instrument om een nieuw café mee te ontdekken, en een goed excuus voor alweer een avondje tooghangen!
  [naar artikel]
 31. Het weekend inzetten op café? Neem dan de Nieuwsblad Cafébingo met je mee (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twijfel je nog aan welk café nu volgens jouw de titel van ‘Beste Café van Vlaanderen’ verdient? Dan kan je vanaf nu op kroegentocht met de grote Nieuwsblad Cafébingo. Een ideaal instrument om een nieuw café mee te ontdekken, en een goed excuus voor alweer een avondje tooghangen!
  [naar artikel]
 32. Denemarken is het eerste land in Europa dat zijn coronapaspoort lanceert (07/04/2021 - Express)
  Denemarken heeft dinsdag zijn coronapas gelanceerd. Dankzij die pas krijgen bepaalde immune personen toegang tot een groot aantal etablissementen. Het is het eerste land in de Europese Unie (EU) dat dit proces formaliseert. De coronapas, zoals het in Denemarken wordt genoemd, is verkrijgbaar op papier of via een app. Wie er recht op heeft, hoeft […] The post Denemarken is het eerste land in Europa dat zijn coronapaspoort lanceert appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Gedaan met wachten op je bier: in dit Hasselts café tap je zelf je pintjes (08/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag 1 december werd Café De Koestal feestelijk heropend na enkele dagen sluiting. Van die onderbreking werd gebruik gemaakt om het café in een nieuw kleedje te steken. De Koestal kreeg heel nieuw meubilair en een ander likje verf. De blikvanger van deze ruimte is toch wel de splinternieuwe zelftap. Uniek in België!
  [naar artikel]
 34. Afbraak hoogste café van Oost-Vlaanderen is begonnen: nieuw hotel, restaurant en café klaar tegen Ronde van Vlaanderen (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Woensdag zijn arbeiders begonnen met de afbraak van het bekende café Molen ten Hotond. Het café maakt plaats voor een park, in de achtertuin wordt momenteel hard gewerkt om het nieuwe Hotondcomplex te bouwen. Er komt een hotel, café en restaurant.
  [naar artikel]
 35. BV-kapper Jochen Vanhoudt verlaat Clientology en begint aan nieuw project (23/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen BV-kapper meer bij Clientology in Gent en Antwerpen: Jochen Vanhoudt verlaat de salons waarvan hij negen jaar het gezicht was en begint aan een nieuw project.
  [naar artikel]
 36. BV-kapper Jochen Vanhoudt verlaat Clientology en begint aan nieuw project (23/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Geen BV-kapper meer bij Clientology in Gent en Antwerpen: Jochen Vanhoudt verlaat de salons waarvan hij negen jaar het gezicht was en begint aan een nieuw project.
  [naar artikel]
 37. Café Capital wil openen tegen Kerstmis (10/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuw Café Capital in het Stadspark zal met wat vertraging openen. De bedoeling was oorspronkelijk om in de zomervakantie, nog in de maand juli, de deuren te openen. Dat is niet gelukt en ondertussen mikt uitbater Anthony Van Isacker op de kerstperiode om van start te gaan met zijn Café Capital 2.0.
  [naar artikel]
 38. Vrouwen mogen niet binnen bij kapper: “Het was ludiek bedoeld” (31/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Nieuwstraat in Genk-Centrum is heel wat heisa ontstaan door een bordje bij kapper Cesar waarop staat dat vrouwen niet toegelaten zijn. Buurtbewoners hebben klacht ingediend bij de politie, die ook een pv opstelde. Volgens de kapper zelf gaat het om een ludiek bord dat in honderden kapperszaken hangt.
  [naar artikel]
 39. Kapper in het weekend alleen op afspraak mogelijk (13/03/2020 - Express)
  Wanneer kan ik naar de kapper? Tijdens de week verandert er niets. Dan mogen kappers klanten ontvangen zoals voorheen, zowel... The post Kapper in het weekend alleen op afspraak mogelijk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Neen, Vandenbroucke is niet naar de kapper geweest: “Bij mij kan dat nog eenvoudiger” (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) was zaterdagavond te gast bij VTM Nieuws om er te antwoorden op de vragen van kijkers. Maar in tegenstelling tot wat sommige complotdenkers dachten, is de minister niet naar de kapper geweest.
  [naar artikel]
 41. May opent deur naar nieuw referendum in ruil voor instemming met brexitdeal (21/05/2019 - De Morgen)
  Na een paar weken rust keren de brexitperikelen stilaan terug. De Britse premier Theresa May legt haar ultiem voorstel op tafel: een brexitakkoord ‘met belangrijke aanvullingen’ en een tiental toegevingen om het parlement over de brug te krijgen, waaronder de mogelijkheid van een nieuw brexitreferendum.
  [naar artikel]
 42. Kapper Kenny heeft nieuw salon, maar kan daar zelf niet in aan de slag (28/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Kapper Kenny Dekeyser van de Volhardingslaan in Petegem was in 2012 een van de genomineerden voor de Retail Award, een prijs voor de betere Belgische Kapperszaak. Vijf jaar later stelt Kenny op 47-jarige leeftijd zijn toekomst veilig met een splinternieuw kapsalon. En net toen sloeg het noodlot toe
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Je gelooft nooit hoe deze kapper haar ‘knipt’ (27/10/2018 - Metro)
  Heb je het niet zo op scharen, dan is dit misschien een nieuwe manier om je te laten knippen. De 54-jarige kapper JR D’Angeles maakt namelijk gebruik van vuur om je haar perfect in model te krijgen. Hij zweert hierbij, want volgens hem voorkomt de methode onder andere gespleten haarpunten. Overigens is JR D’Angeles al onder vuur komen te liggen door zijn stijl. “Een schaar doet ook zijn werk”, is een van de gehoorde kritieken. Lees ook : Kapper gearresteerd na heel slechte knipbeurt Het bericht VIDEO. Je gelooft nooit hoe deze kapper haar ‘knipt’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Warm gevoel voor kerst: kapper geeft gratis knipbeurt aan daklozen in Antwerpen-Centraal (23/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een Antwerpse kapper knipte zondag gratis het haar van enkele daklozen in Antwerpen-Centraal. Wie een knipbeurt wilde krijgen, mocht gewoon op de kappersstoel komen zitten. De kapper wil zo de mensen die het wat minder goed hebben, een mooi kapsel en een warm gevoel geven, zo net voor Kerstmis.
  [naar artikel]
 45. Wereldberoemd café is na preventieve coronastop weer open (12/08/2020 - VRT NWS)
  Een van de beroemdste cafés van ons land is opnieuw open. Het gaat om café "In de Vrede" in Westvleteren, het enige café in de wereld dat de toelating heeft om de beroemde trappist van de Sint-Sixtusabdij te verkopen. De uitbaters vreesden dat je in hun café COVID-19 kon krijgen en sloten het tien dagen lang, om het coronaproof te maken.
  [naar artikel]
 46. Reconstructie kappersmoord De Panne levert weinig antwoorden op (17/11/2020 - VRT NWS)
  In het centrum van De Panne is vanmiddag de reconstructie gehouden van de moord op een man van 32. Begin september werd hij omgebracht door een kapper in zijn salon aan de Sloepenlaan. De kapper zegt dat hij hem heeft neergestoken na een ruzie. De reconstructie moest aantonen of de kapper hem stak uit zelfverdediging of niet.
  [naar artikel]
 47. Uniek in België: café pakt uit met zelftap voor pintjes (08/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdag 1 december werd Café De Koestal in Hasselt feestelijk heropend na enkele dagen sluiting. Van die onderbreking werd gebruikgemaakt om het café in een nieuw kleedje te steken. De Koestal kreeg heel nieuw meubilair en een ander likje verf. De blikvanger van deze ruimte is de splinternieuwe zelftap. Uniek in België.
  [naar artikel]
 48. David (39) verkoopt al bier vóór opening nieuw café: “Hoe meer je koopt, hoe meer je gratis krijgt” (09/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koop uw bier nu al en u krijgt er twintig procent gratis bier bovenop, zodra het café open is. Met die stunt blaast David Van den Hende (39) het pand van het legendarische studentencafé ’t Kraaienest nieuw leven in. Vrijdag opent hij de deuren van café Huis.
  [naar artikel]
 49. Belgen blijven massaal weg van kapper en schoonheidssalon (22/10/2020 - Express)
  De schrik voor het coronavirus leidt ertoe dat mensen beduidend minder naar de kapper en het schoonheidssalon gaan. Hun beroepsfederaties... The post Belgen blijven massaal weg van kapper en schoonheidssalon appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.