Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 May 2021
23:40 uur

Kregen Truiense burgemeester en haar familie vervroegde vaccinaties?

De Standaard

04/05/2021 - 09:09

Truiens gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove (Vooruit) vraagt de gouverneur om de vaccinatiecampagne in zijn stad te onderzoeken. Uit gelekte documenten blijkt dat burgemeester Veerle Heeren in maart een afspraak had voor haar vaccin, terwijl ze niet de juiste leeftijd had om die al te krijgen. Ook twee familieleden en enkele kabinetsmedewerkers konden midden maart al een prikje krijgen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Oppositie blikt vooruit op vervroegde gemeenteraad Sint-Truiden: "Heeren mist het morele gezag om Sint-Truiden door deze crisis te leiden” (10/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Omstreeks 20 uur komt de vervroegde gemeenteraad samen in Sint-Truiden. Daar zal burgemeester Veerle Heeren zich moeten verantwoorden voor de vervroegde vaccinatie van haar familie, haar volledige kabinet en zichzelf.
  [naar artikel]
 2. Veerle Heeren weigert uitleg te geven over vervroegde vaccinatie voor haar, familie en medewerkers (05/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Veerle Heeren weigert uitleg te geven over vervroegde vaccinatie voor haar, familie en medewerkers De burgemeester van Sint-Truiden, en voormalig kamerlid Veerle Heeren heeft zichzelf in een moeilijk parket gebracht. Gelekte documenten wijzen er immers op dat de CD&V-politica al veel vroeger dan normaal gepland een vaccin heeft gekregen in haar eigen gemeente, in maart. Bovendien duiken op die lijsten van mensen die al vaccins hebben gehad ook haar zoon, haar […] Lees dit artikel: Veerle Heeren weigert uitleg te geven over vervroegde vaccinatie voor haar, familie en medewerkers
  [naar artikel]
 3. Truiense CD&V-fractie behoudt vertrouwen in burgemeester na vaccin-nepotisme (08/05/2021 - Knack)
  Limburgs gouverneur Jos Lantmeeters start een onderzoek naar de vaccinatie van de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V).
  [naar artikel]
 4. Gelekte documenten wijzen op vroegtijdige vaccinatie Truiense burgemeester en haar familie (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Truiens gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove (Vooruit) vraagt de gouverneur om de vaccinatiecampagne in zijn stad te onderzoeken. Uit gelekte documenten blijkt dat burgemeester Veerle Heeren al op 10 en 31 maart een afspraak had voor haar vaccin. Ook twee familieleden en enkele kabinetsmedewerkers konden midden maart al een prikje krijgen.
  [naar artikel]
 5. Kan Veerle Heeren nog burgemeester blijven? “Ze heeft wel degelijk misbruik gemaakt van haar positie” (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na dagenlang geen commentaar te hebben gegeven, bekent de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V) nu toch dat ze al in maart een vaccinatie kreeg. Al houdt ze vol dat ze niets onwettigs deed. Kan ze na haar vaccinatievoorrang nog aanblijven als burgemeester? Politicologen analyseren haar wankele positie.
  [naar artikel]
 6. Nieuwe liefde van Truiense burgemeester wil naar VS verhuizen (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ons weekendmagazine Sjiek kiest dit weekend voor de Stars and Stripes. In de speciale VS-bijlage vertelt Dimitri Flossy (41), de nieuwe vriend van de Truiense burgemeester Veerle Heeren, over zijn 'American Dream'.
  [naar artikel]
 7. Ook Truiense burgemeester en politiecommissaris reageren op incidenten tijdens derby (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de incidenten tijdens de match STVV - KRC Genk reageerden ook de Truiense burgemeester Veerle Heeren en de hoofdcommissaris van de politie Steve Provost.
  [naar artikel]
 8. Truienaren reageren verdeeld op vroegtijdige vaccinatie van hun burgemeester (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden wordt er verdeeld gereageerd op de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren. Die liet in maart al haar coronavaccin zetten, op dat moment in de vaccinatiecampagne kwamen de 85-plussers aan de beurt. Langs een kant is er begrip bij de bevolking dat zij als burgemeester haar coronaprik vroeger liet zetten, langs de andere kant vinden de Truinenaren het oneerlijk dat ook haar familie en medewerkers voorrang kregen in de vaccinatiecampagne.
  [naar artikel]
 9. Reconstructie: hoe loslippige kapster vaccinatie van Truiense burgemeester onthulde (05/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Hoe konden de Truiense burgemeester Veerle Heeren, twee familieleden en enkele medewerkers al in maart een afspraak krijgen in het vaccinatiecentrum? En waarom komt dat nu, twee maanden later, aan het licht? Een reconstructie.
  [naar artikel]
 10. Gouverneur Lantmeeters start grondig onderzoek naar vaccinatieschandaal Sint-Truiden (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gouverneur Jos Lantmeeters gaat nog dit weekend een grondig onderzoek opstarten naar het vaccinatieschandaal in Sint-Truiden. De gouverneur heeft vanmorgen officieel de klacht ontvangen van de Truiense oppositiepartij Vooruit over de vroegtijdige vaccinaties van burgemeester Veerle Heeren en haar entourage.
  [naar artikel]
 11. Truiense oppositie vraagt onderzoek na te vroeg vaccin burgemeester: "Systeem van vaccin-cliëntelisme" (06/05/2021 - VRT NWS)
  De oppositie van Sint-Truiden heeft klacht ingediend bij de gouverneur van Limburg Jos Lantmeeters (N-VA) en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD). Gisteren gaf burgemeester Veerle Heeren (CD&V) namelijk toe dat ze al in maart werd gevaccineerd tegen het coronavirus. "Ze is haar moreel gezag verloren", zegt Gert Stas, fractieleider van Vooruit in de Truiense gemeenteraad.
  [naar artikel]
 12. Aanmelden in Qvax loont: Limburg is koploper van vervroegde vaccinaties (21/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Al 1.368 Limburgers zijn via de nationale reservelijst Qvax uitgenodigd voor een vervroegde vaccinatie. Limburg is daarmee koploper in Vlaanderen. Van de 15 Limburgse vaccinatiecentra werken enkel de centra van Lommel, Peer, Beringen en Tongeren nog niet met Qvax.
  [naar artikel]
 13. Kan burgemeester Veerle Heeren aanblijven na bekentenis over vroegtijdige vaccinatie? “In huidige context is zoiets erger dan zichzelf te verrijken” (05/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Na dagenlang geen commentaar te hebben gegeven, bekent de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V) nu toch dat ze al in maart een vaccinatie kreeg. Al houdt ze vol dat ze niets onwettigs deed. Kan ze na haar vaccinatievoorrang nog aanblijven als burgemeester? Politicologen analyseren haar wankele positie.
  [naar artikel]
 14. Koning en koningin ontvangen Truiense leerlingen van Tuinbouwschool (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag was het een grote dag voor de leerlingen en leerkrachten bloemschikken van de Truiense Tuinbouwschool. Ze maakten de bloemstukken voor de herdenkingsviering van de koninklijke familie. En die vielen duidelijk in de smaak. Koningin Mathilde nam haar boeket alvast mee naar huis.
  [naar artikel]
 15. Truiens burgemeester Veerle Heeren staat voor cruciale gemeenteraad (10/05/2021 - De Morgen)
  Vandaag moet Veerle Heeren, de burgemeester van Sint-Truiden, zich verantwoorden voor haar vervroegde vaccinatie. Haar eigen CD&V-fractie vindt dat ze kan aanblijven, maar zal dat ook lukken?
  [naar artikel]
 16. Truiense Derwael pakt goud bij debuut World Cup: burgemeester looft prestaties (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In haar debuut op een World Cup heeft Nina Derwael goud behaald op de brug met ongelijke leggers. De Truiense zette met een puntentotaal van 14,9 meteen haar beste prestatie ooit op dit toestel neer. De huidige Europese kampioenen op dit onderdeel reist hiermee met een enorme boost aan vertrouwen af naar Montreal waar over twee weken het WK van start gaat.
  [naar artikel]
 17. Truiense familie in nieuw seizoen Boerenjaar: “Vergat vaak dat ik werd gefilmd” (05/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Boerenjaar is terug voor een tweede seizoen. Een van de geportretteerden is Femke van de familie Vlekken uit Sint-Truiden. Ze is kunsthistorica, maar kreeg via haar man Hendrik de smaak van de landbouw te pakken. Ook de familie Schreurs, fruitboeren uit Kozen (Nieuwerkerken), is dit seizoen weer van de partij.
  [naar artikel]
 18. LIVE. Burgemeester Heeren geeft uitleg over vroegtijdige vaccinatie op gemeenteraad (10/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zal de vaccinatiesaga rond CD&V-burgemeester Veerle Heeren leiden tot haar ontslag? Zal ze op een geloofwaardige manier kunnen uitleggen hoe zij en haar entourage aan vroege vaccinaties zijn geraakt? Volg hier vanaf 20 uur de online gemeenteraad live.
  [naar artikel]
 19. Vervroegd gevaccineerde burgemeester van Sint-Truiden staat voor cruciale gemeenteraad (10/05/2021 - De Morgen)
  Vandaag moet Veerle Heeren, de burgemeester van Sint-Truiden, zich verantwoorden voor haar vervroegde vaccinatie. Haar eigen CD&V-fractie vindt dat ze kan aanblijven, maar zal dat ook lukken?
  [naar artikel]
 20. Ex-burgemeester Sint-Truiden ziet “systeem” in vaccinatie entourage Heeren: “Bewijzen dat ze niet met overschotjes werden gevaccineerd” (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Commotie in Sint-Truiden. Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zich al vaccineren nog voor het haar beurt was en zou ook voor familieleden, medewerkers en haar buren een vervroegde prik hebben geregeld. De burgemeester verontschuldigde zich vandaag voor haar “inschattingsfout”, maar volgens Ludwig Vandenhove, Vooruit-gemeenteraadslid in Sint-Truiden, is het daarvoor “wat laat”.
  [naar artikel]
 21. Ex-burgemeester Sint-Truiden ziet “systeem” in vaccinatie entourage Heeren: “Bewijzen dat ze niet met overschotjes werden gevaccineerd” (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Commotie in Sint-Truiden. Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) liet zich al vaccineren nog voor het haar beurt was en zou ook voor familieleden, medewerkers en haar buren een vervroegde prik hebben geregeld. De burgemeester verontschuldigde zich vandaag voor haar “inschattingsfout”, maar volgens Ludwig Vandenhove, Vooruit-gemeenteraadslid in Sint-Truiden, is het daarvoor “wat laat”.
  [naar artikel]
 22. Truiense “appelverkopers” troggelen 91-jarige af, familie denkt dat vrouw ontvoerd is (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De familieleden van een 91-jarige weduwe uit Westerlo waren in maart 2016 in alle staten toen ze dachten dat de alleenstaande vrouw ontvoerd was door malafide appelverkopers. In werkelijkheid namen een Truiense vader en dochter de bejaarde vrouw mee naar de bank en troggelde haar daar 650 euro af.
  [naar artikel]
 23. Truiense doet emotionele kerstoproep nadat haar man omkomt bij een ongeval (14/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Truiense Kathleen Willems roept haar buurtbewoners op om een bal in haar kerstboom te komen hangen. Ze wil zo haar man eren, die eind september om het leven kwam bij een spijtig werkongeval. Op 28 december zou hij 60 jaar worden. Ze hoopt dus op 60 ballen, maar de oproep is zo'n succes dat ze nu een tweede boom er bij gaat plaatsen.
  [naar artikel]
 24. Limburgse gouverneur begint onderzoek naar vaccinatie Truiense burgemeester (07/05/2021 - De Tijd)
  20:04 De Limburgse gouverneur Jos Lantmeeters heeft de documenten ontvangen die aantonen dat burgemeester Veerle Heeren zichzelf en mensen uit haar omgeving al in maart liet vaccineren. 'Ik ga de zaak grond...
  [naar artikel]
 25. Truiense burgemeester heeft eigen wapenbrief: “Appels, peren en bijbelse spreuk” (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) van Sint-Truiden mag vanaf nu officieel haar eigen wapenbrief of blazoen voeren. Minster-president Geert Bourgeois overhandigde haar de wapenbrief na goedkeuring door de Vlaamse Heraldische Raad. Zo’n wapen is vrij uniek, over heel Vlaanderen worden er jaarlijks ongeveer 30 geregistreerd.
  [naar artikel]
 26. Truiense gemeenteraad bespreekt vroege vaccinatie CD&V-burgemeester (10/05/2021 - De Tijd)
  09:53 De burgemeester van Sint-Truiden, Veerle Heeren (CD&V), moet zich maandagavond op de gemeenteraad verantwoorden voor haar vroege vaccinatie. Lokale coalitiepartners N-VA en Open VLD wachten de gemeent...
  [naar artikel]
 27. Hoe de omstreden Truiense familie Appeltans het “icoon van de kotenmelkerij” werd (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Truiense familie Appeltans riskeert 85.000 euro winst te moeten terugbetalen voor strafrechtelijke inbreuken bij het verhuren van één van hun honderden koten in Leuven. Gisteren heeft de rechter het vonnis uitgesteld naar 16 maart. Toch liggen vader Arnold en zoon Manu wellicht niet wakker van dat bedrag. Hun imperium, met honderden koten, twee Limburgse kastelen en een voormalig hotel, is immers veel en veel groter.
  [naar artikel]
 28. Vaccinaties nemen verder toe: meer dan 600.000 Belgen kregen al beide prikken van het coronavaccin (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn de afgelopen 24 uur 84.188 nieuwe vaccinaties geregistreerd in het centrale register Vaccinet. Dat blijkt uit de nieuwe update van Sciensano. 1,677 miljoen inwoners hebben nu minstens een eerste coronaprik gekregen, of 14,6 procent van de bevolking. Meer dan 600.000 mensen zijn volledig gevaccineerd.
  [naar artikel]
 29. Truiense Juan (31) vecht in China tegen zeldzame kanker (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese mama Juan (31) uit Sint-Truiden is weer thuis bij haar echtgenoot Jan en kinderen Lucas (2) en Ilona (6) na vier maanden zware chemotherapie in Guangzhou, aan de andere kant van de wereld. Het nasopharynx carcinoom dat Juan treft, komt veel voor in Zuid-China. In ons land is die tumor in neus- en keelholte zeldzaam. Het Truiense gezin vestigt veel hoop op de behandeling in haar thuisland, ook al betekent het dat ze al meer dan 10.000 euro van hun spaarboekje moesten halen. Familie en vrienden organiseren daarom de benefiet Vechten voor Juan’.
  [naar artikel]
 30. Werden burgemeester en haar familie al gevaccineerd? Gelekte documenten brengen haar in nauwe schoentjes (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In Sint-Truiden deden al enkele weken geruchten de ronde dat CD&V-burgemeester Veerle Heeren (56) al in maart gevaccineerd zou zijn, terwijl toen pas de 85-jarigen aan de beurt waren. Gelekte documenten lijken daar nu ook bewijs voor te leveren. En daaruit blijkt dat het niet enkel bij de burgemeester blijft. Haar antwoord? “Geen commentaar.”
  [naar artikel]
 31. Truiense scholieren decoreren het koninklijk paleis met bloemen (18/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De koninklijke familie heeft de Truiense Tuinbouwschool gevraagd om de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Laken te decoreren voor de jaarlijkse herdenkingsviering van morgen. “Een hele eer,” klinkt het bij de leerlingen bloemschikken. Ze zijn al weken bezig met de voorbereidingen, en vandaag begonnen ze aan de opbouw in de kerk.
  [naar artikel]
 32. Ophef, ongelukkig interview en nog heel veel vragen: die bijwerkingen had Truiense burgemeester Veerle Heeren niet voorzien na vroegtijdige vaccinatie (06/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Ja, ik ben inderdaad gevaccineerd in maart.” Veerle Heeren, de CD&V-burgemeester van Sint-Truiden kreeg het dagenlang niet over haar lippen, maar plooide woensdag toch. Onder druk van haar voorzitter Joachim Coens gaf ze toe wat al dagenlang gefluisterd werd. Al blijven er nog een pak vragen onbeantwoord.
  [naar artikel]
 33. Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) haalt snoeihard uit naar Marc Van Ranst in Truiense gemeenteraad: “Een verschrikkelijke uitspraak die onze stad enorme imagoschade heeft berokkend” (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In volle Truiense gemeenteraad haalt burgemeester Veerle Heeren (CD&V) nu zwaar uit naar viroloog Marc Van Ranst. “Een verschrikkelijke uitspraak...
  [naar artikel]
 34. Gedetineerde in hongerstaking nadat Truiense vrouw hem niet meer mag bezoeken (28/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Truiense Sigrid Neyens heeft een brief gestuurd naar minister van Justitie Koen Geens waarin ze vraagt om haar toekomstige echtgenoot in de gevangenis te mogen bezoeken. De gevangenisdirectie heeft de vrouw de toegang tot de gevangenis ontzegd omwille van veiligheidsredenen. De Truiense vindt dat niet kunnen. Zij en haar partner hebben elk een advocaat onder de arm genomen. De gedetineerde is ook in hongerstaking gegaan.
  [naar artikel]
 35. Ze liet zichzelf, familie en zelfs de buren in het geniep al vaccineren, maar wie verlinkte de burgemeester? (05/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De burgemeester van Sint-Truiden heeft zich stiekem voor haar beurt laten vaccineren. Dat blijkt uit gelekte documenten van een vaccinatiecentrum die onze redactie kon inkijken. Veerle Heeren (56) liet ook haar zoon, haar zus die buiten Sint-Truiden woont, enkele kabinetsmedewerkers, vrienden en zelfs haar buren voorsteken. De burgemeester zwijgt over haar vermeende coronaprik maar gaf intussen de politie wel opdracht uit te zoeken wie achter het lek zit.
  [naar artikel]
 36. Ze liet zichzelf, familie en zelfs de buren in het geniep al vaccineren, maar wie verlinkte de burgemeester? (05/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De burgemeester van Sint-Truiden heeft zich stiekem voor haar beurt laten vaccineren. Dat blijkt uit gelekte documenten van een vaccinatiecentrum die onze redactie kon inkijken. Veerle Heeren (56) liet ook haar zoon, haar zus die buiten Sint-Truiden woont, enkele kabinetsmedewerkers, vrienden en zelfs haar buren voorsteken. De burgemeester zwijgt over haar vermeende coronaprik maar gaf intussen de politie wel opdracht uit te zoeken wie achter het lek zit.
  [naar artikel]
 37. Roep om ontslag van burgemeester Veerle Heeren steeds luider: “Hebben haar maanden geleden al vragen gesteld” (06/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Truiense oppositiepartijen eisen het ontslag van Veerle Heeren (CD&V). “Het is duidelijk dat ze een aantal keer liegt: ze is de morele kracht kwijt om nog langer burgemeester van Sint-Truiden te zijn”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove (Vooruit).
  [naar artikel]
 38. Tesla en Truiense bereiken akkoord over winterbanden op topmodel van 94.000 euro (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jeanine Degraef kocht een Tesla, om zowel het milieu als haar boekhouding te sparen. De auto heeft de waarde van een ton, maar een discussie over de prijs van de velgen en banden maakte de Truiense zo boos dat ze haar Tesla bij de garagist liet staan.
  [naar artikel]
 39. Volledig kabinet van Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V) werd gevaccineerd (10/05/2021 - VRT NWS)
  Ook het hele kabinet van de burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V) blijkt al gevaccineerd te zijn tegen het coronavirus. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen. Het gaat onder meer om haar kabinetschef en haar woordvoerster. Heeren zelf zou hier niets van afgeweten hebben. Eerder moest Heeren toegeven dat zij vroegtijdig was gevaccineerd, naar eigen zeggen met een overschot.
  [naar artikel]
 40. Gerechtelijk onderzoek naar lek over vaccinatiegegevens burgemeester Sint-Truiden (05/05/2021 - Knack)
  'Ja, ik ben inderdaad gevaccineerd in maart', zegt burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V) in een persmededeling. De Truiense burgemeester verontschuldigt zich bij de inwoners van de regio Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 41. Truiense Annelies Balthazar (29) vijf dagen na verdwijning teruggevonden (08/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Truiense Annelies Balthazar (29), die sinds vrijdag spoorloos verdwenen was, is levend teruggevonden. De vrouw De vrouw werd het laatst gezien in de buurt van het Atomium in Brussel, waar ze met haar moeder een concert zou bijwonen. Vlak voor de start van het optreden verdween de Truiense. “We kunnen bevestigen dat onze dochter levend is teruggevonden”, vertelt haar vader. “Ze is momenteel opgenomen in een ziekenhuis in het Brusselse. Meer details wensen we daarover niet te geven.”
  [naar artikel]
 42. Limburgs gouverneur start onderzoek naar vervroegde vaccinatie Veerle Heeren (07/05/2021 - Knack)
  Limburgs gouverneur Jos Lantmeeters start een onderzoek naar de vaccinatie van de Truiense burgemeester Veerle Heeren (CD&V).
  [naar artikel]
 43. Extra gemeenteraad in Sint-Truiden over vaccinatie burgemeester Heeren (06/05/2021 - VRT NWS)
  In Sint-Truiden komt er maandag een extra gemeenteraad over de vervroegde vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren (CD&V) en enkele mensen in haar directe omgeving. Dat gebeurt op initiatief van de meerderheidspartijen CD&V, Open VLD en N-VA zelf die duidelijkheid en transparantie willen.
  [naar artikel]
 44. Kardashians promoten lingerielijn met vervroegde 'kerstkaart' (17/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nadat Kim Kardashian afgelopen donderdag voor het eerst sinds de brutale overval opnieuw van zich liet horen op Instagram om haar lingerielijn te promoten, heeft ze nu ook de hulp van haar bevallige zusjes ingeroepen. Bij wijze van vervroegde 'kerstkaart' verschenen op haar promotionele account op Instagram twee foto's van de drie zussen in lingerie.
  [naar artikel]
 45. Kardashians promoten lingerielijn met vervroegde 'kerstkaart' (17/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat Kim Kardashian afgelopen donderdag voor het eerst sinds de brutale overval opnieuw van zich liet horen op Instagram om haar lingerielijn te promoten, heeft ze nu ook de hulp van haar bevallige zusjes ingeroepen. Bij wijze van vervroegde 'kerstkaart' verschenen op haar promotionele account op Instagram twee foto's van de drie zussen in lingerie.
  [naar artikel]
 46. Truiense CD&V-fractie behoudt vertrouwen in Veerle Heeren (08/05/2021 - De Standaard)
  De Truiense CD&V-fractie behoudt het vertrouwen in burgemeester Veerle Heeren. Dat heeft Belga vrijdagavond vernomen. Maandagavond staat een extra gemeenteraad op het programma.
  [naar artikel]
 47. Geen betaalde seks in ‘Familie’ en exit Andrea Croonenberghs (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond nam ‘Familie’ afscheid van Andrea Croonenberghs. De kijkers kregen eerst nog te horen wat er zich vorige week tussen haar personage Griet...
  [naar artikel]
 48. Klantenkaart voor Truiense kinderen: zet het kinderen aan tot consumeren? (06/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Drieduizend Truiense kinderen van 6 tot 12 jaar kregen onlangs hun eigen spaarkaart in de bus, waarmee ze vanaf vrijdag in 80 winkels in Sint-Truiden kunnen sparen voor een cadeautje. Een klantenkaart voor kinderen, zeg maar. “Toen ik klein was kreeg ik een stukje kippenwit bij de slager. Die traditie steken we nu in een moderner jasje”, zegt initiatiefnemer Marijn Ghys.
  [naar artikel]
 49. Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren: ‘Mijn man is kritiek, maar stabiel. Daar trek ik mij elke dag aan op’ (02/04/2020 - De Morgen)
  De ontluikende bloesems maken van Sint-Truiden een betoverend landschap. Maar de schilderachtige heuvels bedriegen. De Truiense Veerle Heeren (55) maakt haar donkerste dagen door als burgemeester van het zwaar getroffen Sint-Truiden. Maar ook als partner zijn het moeilijke dagen. Haar man Dimitri vecht vandaag nog steeds voor zijn leven in het Sint-Trudo Ziekenhuis.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.