Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
01:01 uur

Hoe streng zal politie optreden als de horeca zaterdag opengaat? “Hopelijk krijgen we nu minder La Boums”

Het Nieuwsblad

04/05/2021 - 11:19

De aankomende versoepelingen brengen extra uitdagingen mee voor de ordehandhaving. Maar hoe streng zal de politie controleren op en na 8 mei? “De vraag is wat er zal gebeuren na de sluiting van de horeca, ’s avonds.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hoe streng zal politie optreden als de horeca zaterdag opengaat? (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De aankomende versoepelingen brengen extra uitdagingen mee voor de ordehandhaving. "Hopelijk zullen er minder bijeenkomsten als La Boum zijn. Hoe meer vrijheid, hoe meer mensen zich kunnen verspreiden."
  [naar artikel]
 2. Politie gaat streng optreden: “Met drie op straat? Géén waarschuwing, onmiddellijk pv” (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politie gaat streng optreden tegen burgers die zich niet houden aan de verstrengde maatregelen. Er is deze ochtend afgesproken dat er gefocust...
  [naar artikel]
 3. Politie zal streng optreden in grenszones tijdens krokusvakantie (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet-essentiële reizen naar het buitenland zijn nog tot 1 april verboden. Nu de krokusvakantie van start is gegaan, zal de politie aan de grenzen daarom streng optreden, zegt Nicholas Paelinck, korpschef van politiezone Westkust en voorzitter van de Vaste Commissie van de Lokale Politie (VCLP).
  [naar artikel]
 4. Politie zal streng optreden in grenszones tijdens krokusvakantie (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet-essentiële reizen naar het buitenland zijn nog tot 1 april verboden. Met de krokusvakantie voor de deur zal de politie aan de grenzen daarom streng optreden, bevestigt Nicholas Paelinck, korpschef van politiezone Westkust en voorzitter van de Vaste Commissie van de Lokale Politie (VCLP).
  [naar artikel]
 5. Geen groot volksfeest als KRC Genk z'n vijfde beker wint: "We zullen streng optreden" (22/04/2021 - VRT NWS)
  Komende zondag speelt KRC Genk de bekerfinale en kan de voetbalploeg zijn vijfde beker binnenhalen. Traditiegetrouw vieren de fans dan uitbundig feest in het stadscentrum van Genk. Deze keer is dat helaas niet mogelijk door de coronamaatregelen. De politie zal dan ook streng optreden.
  [naar artikel]
 6. Ronde van Vlaanderen ‘limited edition’ voorgesteld: zonder publiek bij hellingen, kasseistroken of aankomst, politie zal “streng optreden” (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Te midden van de stijgende coronacijfers heeft organisator Flanders Classics een “limited edition” van de Ronde van Vlaanderen voorgesteld voor komende zondag: veiligheid staat voorop. Aan de start en aankomst maar ook op alle hellingen en kasseistroken is een publieksverbod van kracht. Langs het volledige parcours geldt een mondmaskerplicht en moeten uiteraard ook de algemene coronamaatregelen zoals social distancing en de bubbel van vier nageleefd worden. De politie kondigt alvast aan streng te zullen optreden.
  [naar artikel]
 7. Halsbrekende toeren “omdat politie te streng was” (23/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Meer dan 500 motards haalden zaterdag roekeloze stunts uit op de Antwerpse Ring. Ze hadden toestemming voor een evenement, maar de deelnemers geven toe dat hun stuntparcours volledig is ontspoord. De lokale politie stelde een vijftigtal pv’s op. “Het is net omdat de politie zo streng was, dat er gekke situaties volgden”, vinden de motards.
  [naar artikel]
 8. Hoe komt de horeca uit de lockdown? “Hopelijk kunnen we nog iéts van de zomer maken” (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De horeca kreunt, en niet omdat ze bij dit heerlijke weer hun klanten op het terras niet bediend krijgen. Van dag één van de lockdown moest elk...
  [naar artikel]
 9. Politie Westkust waarschuwt horeca voor Nederlandse oplichter (13/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De politiezone Westkust waarschuwt de lokale horeca voor een Nederlandse oplichter. Daar heeft de man al meerdere keren toegeslagen, nu probeerde hij het bij een hotel in de Panne, hij slaagde echter niet in zijn opzet. “We willen de mensen toch waarschuwen, zodat we hem hopelijk nooit meer te zien krijgen langs onze kust”, vertelt de woordvoerster van de politiezone Westkust.
  [naar artikel]
 10. Antwerps parket zal streng optreden eventuele coronarelschoppers (28/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerps parket zal dit weekend streng optreden tegen eventuele relschoppers die dit weekend willen protesteren tegen de coronamaatregelen. “Er zal niet getwijfeld worden om meteen ook strafrechtelijk op te treden”, klinkt het kordaat.
  [naar artikel]
 11. Politie kiest vanaf 8 mei voor de zachte hand: “Aanspreken waar het kan, optreden waar het moet” (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De aankomende versoepelingen brengen extra uitdagingen mee voor de ordehandhaving. “Hopelijk zullen er minder bijeenkomsten als La Boum zijn. Hoe meer vrijheid, hoe meer mensen zich kunnen verspreiden.”
  [naar artikel]
 12. Geen mondmasker aan in Oostende? Politie deelt vanaf vandaag boetes uit! (03/08/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag kan je in Oostende een boete krijgen als je geen mondmasker draagt. De voorbije week deelde de Oostendse politie vooral waarschuwingen uit, omdat de maatregelen nog nieuw waren. "Maar vanaf vandaag zullen de agenten streng optreden", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD).
  [naar artikel]
 13. Btw-verlaging voor horeca en 10 gratis treinritten: dit heeft de superkern zaterdag beslist (06/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De superkern is het zaterdag eens geraakt over een steunpakket voor sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis. Er komt voor de horeca inderdaad een verlaging van het btw-tarief naar 6 procent voor maaltijden en drank (niet voor alcohol). Werkgevers krijgen de mogelijkheid om hun werkgevers onbelast een cadeaucheque van 300 euro te geven die ze kunnen besteden in de horeca, maar ook in de cultuursector of bij andere getroffen zaken.
  [naar artikel]
 14. Schatbewaarder en boeman van de politie (04/04/2019 - De Morgen)
  Krijgt de politie geen nieuwe motorhelmen, interventiewagens of een oefenterrein? Het is de schuld van Leo Pauwels, de inspecteur-generaal van Financiën die over de aankopen van de politie gaat. Zowel de politietop als de minister vinden hem te streng. 'Ik streng? Mooi zo. Het tegenovergestelde was pas een probleem geweest.'
  [naar artikel]
 15. Politie treedt hard op tegen haatberichten (03/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De overheid gaat streng optreden als mensen haatreacties posten op het internet, zoals bij de dood van de Turkse Belg die gestorven is bij de
  [naar artikel]
 16. Bart De Wever waarschuwt: “politie zal streng optreden tegen lockdownfeestjes” (06/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever is de MR het spoor bijster door aan te dringen op versoepelingen voor Kerstmis en door de oproepen van burgemeesters om de regels niet te volgen. Hij waarschuwt ook dat er in Antwerpen streng zal worden opgetreden tegen lockdownfeestjes.
  [naar artikel]
 17. Bart De Wever waarschuwt: “Politie zal streng optreden tegen lockdownfeestjes” (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever is de MR het spoor bijster door aan te dringen op versoepelingen voor Kerstmis en door de oproepen van burgemeesters om de regels niet te volgen. Hij waarschuwt ook dat er in Antwerpen streng zal worden opgetreden tegen lockdownfeestjes.
  [naar artikel]
 18. China gaat streng optreden tegen diefstal stukken Chinese Muur (29/07/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/china-gaat-streng-optreden-tegen-diefstal-stukken-chinese-muur/mruw6lzvg4ztinjxge3c6rsxf43dimq/19902575244dc99d3b8e6a81c30a678b6e9111d1c7441acac9a61d80a26f94a7/fitwidth_642x0_57345716.jpg?v=pSkLjmi
  [naar artikel]
 19. Decaluwé dreigt met maatregelen tegen vroegtijdige opening van terrassen in Middelkerke (15/04/2021 - De Standaard)
  ‘Als dat gebeurt zal de federale politie optreden’, reageert gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé op de belofte van Jean-Marie Dedecker dat hij niet zal optreden tegen horeca-uitbaters die vanaf 1 mei - een week voor het toegelaten is - hun terrassen openen.
  [naar artikel]
 20. Burgemeesters willen horeca vroeger open, maar wie terrasje doet vóór 8 mei, riskeert boete (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Horeca-uitbaters die op hun burgemeester rekenen om toch een terras buiten te zetten op 1 mei, zullen toch een boete krijgen. Dat zegt Nicholas Paelinck, vicevoorzitter van de vaste commissie lokale politie. En wie op reis vertrekt mag ook een controle van de politie verwachten.
  [naar artikel]
 21. Btw-verlaging voor horeca, cadeaucheque van 300 euro en alle Belgen 10 gratis ritten op de trein: dit wat de superkern zaterdag heeft beslist (06/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  De superkern is het zaterdag eens geraakt over een steunpakket voor sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis. Er komt voor de horeca inderdaad een verlaging van het btw-tarief naar 6 procent voor maaltijden en drank (niet voor alcohol). Werkgevers krijgen de mogelijkheid om hun werkgevers een cadeaucheque van 300 euro te geven die ze kunnen besteden in de horeca, maar ook in de cultuursector of bij andere getroffen zaken.
  [naar artikel]
 22. West-Vlaamse politie minder enthousiast over plannen gouverneur: “Kans dat we drone gaan gebruiken is miniem” (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  West-Vlaanderen gaat de komende weken zeer streng optreden tegen corona-overtreders. Niet alleen zal er zonder verpinken worden beboet, gouverneur Carl Decaluwé wil ook drones inzetten. Bij de politiekorpsen is het enthousiasme minder groot. “We hebben onze twijfels over het gebruik van drones. Zeker als het donker is.” Hoe groot is de kans dat drones effectief de lucht ingaan in West-Vlaanderen? En wat zijn de plannen bij andere provincies?
  [naar artikel]
 23. Strengere horecaregels: “Hopelijk krijgt cafébaas niet zwartepiet als klant weigert” (24/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf zaterdag moeten cafégangers en restaurantbezoekers zich verplicht registreren en een mondmasker dragen als ze niet aan tafel zitten. “Hopelijk krijgen cafébazen niet de zwarte piet toegeschoven als klanten dit weigeren”, klinkt het bij de Federatie van Belgische Cafés.
  [naar artikel]
 24. West-Vlaamse politie minder enthousiast over plannen gouverneur: “We gaan geen drone sturen voor iedere vuurpijl” (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  West-Vlaanderen gaat de komende weken zeer streng optreden tegen corona-overtreders. Niet alleen zal er zonder verpinken worden beboet, gouverneur Carl Decaluwé wil ook drones inzetten. Bij de politiekorpsen is het enthousiasme minder groot. “We hebben onze twijfels over het gebruik van drones. Zeker als het donker is.” Hoe groot is de kans dat drones effectief de lucht ingaan in West-Vlaanderen? En wat zijn de plannen bij andere provincies?
  [naar artikel]
 25. Chirojongens blijven achter met kater (en enkele volle vaten) na streng optreden van politie (02/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Normaal draaien we met onze bar op Diegem-cross een omzet van zo'n 8.000 euro. Dit jaar halen we nog geen derde”, zucht hoofdleider Tim Calcoen (21) van de chirojongens van Diegem. “De politie sloot onze bar al om 23.20 uur.”
  [naar artikel]
 26. Israël zegt dat het opnieuw streng gaat optreden als het geweld in Gaza aanhoudt (31/03/2018 - VRT NWS)
  “Israël gaat streng optreden tegen de terreurorganisaties in Gaza als het geweld aan de grens met Israël blijft aanhouden”, dat heeft een woordvoerder van het Israëlische leger gezegd. Zijn waarschuwing komt er nadat gisteren duizenden Palestijnen betoogd hebben aan de grens en minstens 15 betogers doodgeschoten zijn door het Israëlische leger toen ze de grens wilden oversteken.
  [naar artikel]
 27. Verbod op niet-essentiële reizen verlengd: ook na krokus zit skivakantie er niet in (11/02/2021 - De Morgen)
  Niet-essentiële reizen naar het buitenland zijn nog tot 1 april verboden. Daarmee is duidelijk dat een skivakantie er ook na de krokusvakantie volgende week niet in zit. De politie aan de grenzen zal bovendien streng optreden. Of er ook een verbod komt tijdens de Paasvakantie, die start op zaterdag 3 april, valt nog af te wachten.
  [naar artikel]
 28. Assyrische christenen werden minder streng gecontroleerd, zegt Dienst Vreemdelingenzaken (17/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Assyrische Christenen die tegen betaling van grof geld via de N-VA’er Melikam Kucam naar Belgie zouden zijn gehaald, zijn minder streng...
  [naar artikel]
 29. Zelfs ‘knallertjes’ verboden omdat ze aan granaten doen denken: Antwerpse politie treedt streng op (28/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie treedt tijdens deze eindejaarsperiode streng op tegen jongeren die bommetjes gooien op straat. Want de golf aan granaataanslagen heeft de burgers duidelijk bang gemaakt voor onverwacht geknal. “Elke dag krijgen we er oproepen over en ploegen op het terrein zijn er ook extra alert voor. Wie betrapt wordt, moet alles afgeven en riskeert dezelfde GAS-boete als wie illegaal vuurwerk afsteekt.”
  [naar artikel]
 30. Hasseltse handelaars smeken: “Laat de horeca weer opengaan” (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het was zaterdag niet bepaald druk in de Hasseltse winkelstraten, en daar hebben de plaatselijke handelaars zo hun eigen theorie over: “Zo lang de horeca dicht moet blijven, krijgen we dit niet opgelost.”
  [naar artikel]
 31. MR-voorzitter Bouchez wil dat avondklok al in april opgeheven wordt: “Ten laatste bij opening horeca” (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Georges-Louis Bouchez, de voorzitter van meerderheidspartij MR, moet de avondklok zo snel als mogelijk afgeschaft worden in België. Hij wil het verbod om tussen middernacht en 5 uur op straat te komen, in april weer opbergen, en ten laatste op het moment dat de horeca opengaat op 1 mei. Dat zei hij in De Zevende Dag. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zegt dat de avondklok op elk volgend Overlegcomité geëvalueerd zal worden.
  [naar artikel]
 32. 60 procent minder incidenten met agressie in de gevangenis bij soepeler regime, blijkt uit onderzoek (09/01/2020 - VRT NWS)
  Wanneer gedetineerden een soepeler regime krijgen waarbij ze bijvoorbeeld een telefoon op hun cel krijgen of zelf kunnen koken, zal er veel minder agressie zijn in de gevangenis. Dat blijkt uit een groot onderzoek van de Universiteit van Tilburg: er was sprake van 60 procent minder incidenten met agressie. "Een streng regime lijkt misschien goed om gedetineerden kort te houden, maar leidt uiteindelijk tot méér in plaats van minder ongewenst gedrag", aldus de onderzoekers.
  [naar artikel]
 33. Drie keer meer criminelen krijgen streng inreisverbod (11/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal buitenlandse gedetineerden die na het uitzitten van hun straf uitgewezen worden en een streng inreisverbod krijgen, is verdriedubbeld. “Dit jaar al meer dan 40 zware criminelen, waaronder Syriëstrijders, uitgewezen.”
  [naar artikel]
 34. Btw-verlaging voor horeca, cadeaucheque van 300 euro en tien gratis treinritten: dit heeft de superkern beslist (06/06/2020 - De Standaard)
  De superkern is het zaterdag eens geraakt over een steunpakket voor sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis. Er komt voor de horeca inderdaad een verlaging van het btw-tarief naar 6 procent voor maaltijden en drank (niet voor alcohol). Werkgevers krijgen de mogelijkheid om hun werknemers een cadeaucheque van 300 euro te geven die ze kunnen besteden in de horeca, maar ook in de cultuursector of bij andere getroffen zaken.
  [naar artikel]
 35. Horeca Vlaanderen vraagt om duidelijke tijdlijn na 1 maart (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Horeca Vlaanderen wil, net als de kappers, een duidelijke tijdslijn krijgen. Ze verwacht die ten laatste tegen het volgende Overlegcomité. Dat zegt Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen.
  [naar artikel]
 36. Rik Torfs streng voor KU Leuven in zaak-Sanda Dia: ‘Over dit soort censuur kan ik niet langer zwijgen’ (03/08/2020 - De Morgen)
  Oud-rector Rik Torfs is streng voor het optreden van de KU Leuven in de zaak-Sanda Dia. ‘Mogelijke racistische motieven bij Reuzegom hadden minstens onderzocht moeten worden.’
  [naar artikel]
 37. Superkern strooit met geschenken: mooi op papier, iets minder mooi in praktijk (08/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De overheid toonde zich dit weekend van haar gulste kant om de economische gevolgen van de coronacrisis te milderen. Een cadeaucheque tot 300 euro, te besteden in de horeca, voor een optreden of in diverse winkels. Een btw-verlaging voor de horeca naar 6%. En iedereen krijgt een railpass met tien gratis ritten op de trein. De praktijk blijkt minder mooi. De cadeaucheque moet worden uitgeschreven door de werkgevers, en die hebben weinig zin in extra kosten. De btw-verlaging geldt niet voor alcohol, zodat de bruine kroeg er weinig of geen voordeel mee zullen doen. En de NMBS … die was zelfs nog niet op de hoogte van de maatregel en vreest voor de veiligheid van reizigers en personeel.
  [naar artikel]
 38. Btw-verlaging voor horeca, cadeaucheque van 300 euro en alle Belgen 10 gratis ritten op de trein: dit heeft de superkern beslist (06/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De superkern is het zaterdag eens geraakt over een steunpakket voor sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis. Er komt voor de horeca inderdaad een verlaging van het btw-tarief naar 6 procent voor maaltijden en drank (niet voor alcohol). Werkgevers krijgen de mogelijkheid om hun werkgevers onbelast een cadeaucheque van 300 euro te geven die ze kunnen besteden in de horeca, maar ook in de cultuursector of bij andere getroffen zaken.
  [naar artikel]
 39. Minder vrees voor faillissement bij horeca (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Horeca-ondernemingen hebben minder schrik gekregen voor een faillissement, al ligt het risico er nog steeds beduidend hoger dan elders. Dat blijkt uit de wekelijkse rondvraag van de Economic Risk Management Group (ERMG), opgericht in de schoot van de Nationale Bank.
  [naar artikel]
 40. Minder vrees voor faillissement bij horeca (29/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Horeca-ondernemingen hebben minder schrik gekregen voor een faillissement, al ligt het risico er nog steeds beduidend hoger dan elders. Dat blijkt uit de wekelijkse rondvraag van de Economic Risk Management Group (ERMG), opgericht in de schoot van de Nationale Bank.
  [naar artikel]
 41. Leuvense agenten vinden interne controle te streng (13/07/2018 - VRT NWS)
  In Leuven vinden heel wat agenten dat de controles op de politie te streng zijn. Veel agenten zijn bang om iets fout te doen als ze op interventie gaan, dat blijkt uit een onderzoek van de politie zelf.
  [naar artikel]
 42. Minder verlies door Tournée Minérale in horeca dankzij aangepaste aanbod (01/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltTournée Minérale heeft dit jaar minder verlies berokkend aan de horeca en de drankenhandelaars dan vorig jaar. Eén op de drie zaken noteert een omzetverlies te wijten aan de campagne.
  [naar artikel]
 43. Minder vrees voor faillissement bij horeca, maar werkgelegenheid daalt en risico op faling blijft dubbel zo hoog (29/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Horeca-ondernemingen hebben minder schrik gekregen voor een faillissement, al ligt het risico er nog steeds beduidend hoger dan elders. Dat blijkt...
  [naar artikel]
 44. Lummen trakteert: horeca-uitbaters krijgen 500 euro en klanten kunnen prijzen winnen (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Elke horeca-uitbater krijgt van de gemeente 500 euro en al onze handelszaken krijgen invulkaarten. Klanten kunnen die invullen en zij kunnen zo prijzen winnen. Met ‘Lummen trakteert’ zetten we dus een bijzondere ondersteuningsactie voor de horeca op poten”, aldus afdelingshoofd organisatie en informatie Tim Clerx.
  [naar artikel]
 45. Koen Geens: “Overtredingen zijn begrijpelijk, maar moeten streng aangepakt worden” (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer mensen blijken de coronamaatregelen aan hun laars te lappen omdat ze de regels te streng vinden. Zo schreef de federale politie...
  [naar artikel]
 46. Nog minder hoop op snelle heropening horeca na nieuwe studie over verspreiding coronavirus (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een studie van de universiteit van Stanford in Californië die recent gepubliceerd werd in Nature, wijst vooral naar de horeca als bron van coronabesmettingen. “Het is niet de enige studie die dat zegt”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs. “Telkens gaat het in dezelfde richting: horeca.”
  [naar artikel]
 47. Lokale politie gaat “streng verbaliseren” bij inbreuken op nieuwe maatregelen (29/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie gaat inbreuken op de nieuwe maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft genomen “streng verbaliseren”. “De tijd van sensibiliseren is voorbij”, klinkt het woensdag bij Nicholas Paelinck, voorzitter van de Vaste Commissie van de Lokale politie (VCLP).
  [naar artikel]
 48. Wanhopige vader Valerie De Booser wil banden met dochter weer aanhalen: “Ik deed wat élke goede papa zou doen, hopelijk ziet ze dat nu in” (10/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Latem Leven’. Alleen als Marc De Windt (69) naar de docusoap op VTM2 kijkt, krijgt hij zijn dochter Valerie De Booser (40) nog te zien. Al jaren heeft de oud-wielerbaas geen contact meer met haar, en kleinkinderen Zita (16) en Nono (14) ziet hij nooit. Voor ’t eerst doet Marc publiekelijk z’n relaas. Op zijn eigen verzoek, want hij hoopt opnieuw een plaats te krijgen in het leven van zijn dochter. “Ik was te streng over Valeries keuzes in mannen, maar ik deed dat om goed te doen. Hopelijk ziet ze dat in. Dit is mijn laatste kans.”
  [naar artikel]
 49. Nog minder hoop op snelle heropening horeca na Amerikaanse studie over verspreiding coronavirus (12/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een Amerikaanse studie die onlangs gepubliceerd werd in Nature wijst vooral naar de horeca als bron van coronabesmettingen. “Het is niet de enige studie die dat zegt”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs. “Telkens gaat het in dezelfde richting: horeca.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.