Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 May 2021
03:38 uur

Bill Gates en Melinda scheiden: wat betekent dat voor de Foundation?

Knack

04/05/2021 - 11:49

Na 27 jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Bill Gates en Melinda French. De scheiding roept vragen op over de toekomst van hun liefdadigheidsinstelling The Bill & Melinda Gates Foundation.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden Het koppel Bill en Melinda Gates gaan na 27 jaar huwelijk uit elkaar. Dat heeft de stichter van Microsoft zelf aangekondigd in een tweet. In de tweet zegt Gates dat Melinda en hij hun werk bij de Gates Foundation zullen verderzetten, maar dat hun huwelijk geen toekomst meer heeft. Het koppel heeft drie kinderen. Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden
  [naar artikel]
 2. Bill en Melinda Gates, ’s werelds bekendste filantropen, gaan scheiden (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 3. Een van de allerrijkste koppels uit elkaar: wat is de impact van de scheiding van Bill en Melinda Gates? (04/05/2021 - VRT NWS)
  Het nieuws kwam gisteravond laat en beheerste meteen de hoofdpunten op sociale en andere media. Na 27 jaar huwelijk en een relatie van 34 jaar zetten miljardairskoppel Bill en Melinda Gates er een punt achter. Bill Gates, stichter van Microsoft, is nog altijd een van de rijkste mensen ter wereld, en met hun Bill & Melinda Gates Foundation hebben ze in de loop der jaren al miljarden dollars geschonken aan goede doelen. Wie zijn Bill en Melinda Gates en wat is hun impact? Enkele vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 4. Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates Zal de pas aangekondigde scheiding van Bill en Melinda Gates de werking van hun gezamenlijke stichting beïnvloeden? Zelf zeggen ze alvast het gezamenlijke project van meer dan twintig jaar verder te willen zetten. Het gaat om de grootste liefdadigheidsinstelling ter wereld, die volgens critici te groot en te machtig geworden is. Alleen al door de […] Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates
  [naar artikel]
 5. Internationale top Londen: Stichting Bill Gates geeft meer geld uit aan gezinsplanning in ontwikkelingslanden (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stichting van Bill Gates en zijn echtgenote Melinda, de Bill and Melinda Gates Foundation, zal de komende vier jaar ongeveer 329 miljoen euro
  [naar artikel]
 6. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill en Melinda Gates hebben aangekondigd te gaan scheiden na 27 jaar huwelijk. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een echtpaar”, melden ze aldus BBC.
  [naar artikel]
 7. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (04/05/2021 - De Tijd)
  00:32 Bill Gates en zijn vrouw Melinda hebben maandag aangekondigd dat ze gaan scheiden. Ze blijven wel samen voortwerken in hun invloedrijke liefdadigheidsstichting.
  [naar artikel]
 8. Bill & Melinda Gates Foundation test vaccinfabriekje van Belgisch Univercells (11/01/2019 - De Tijd)
  16:20 Het Waalse bedrijf Univercells heeft zijn minifabriekje om vaccins te produceren af. De Bill & Melinda Gates Foundation steekt Univercells nog eens 4 miljoen dollar toe om er een vaccin tegen polio me...
  [naar artikel]
 9. ‘Dit zal men voelen in zakenleven, onderwijs en gezondheid’: over de scheiding van Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 10. Zo zwaar zal de scheiding van Bill en Melinda Gates zich laten voelen in de wereld (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 11. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar (04/05/2021 - De Morgen)
  Bill Gates (65) en Melinda (56) hebben hun scheiding aangekondigd na 27 jaar huwelijk. ‘We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel’, melden ze in een gezamenlijke verklaring.
  [naar artikel]
 12. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill en Melinda Gates hebben hun scheiding aangekondigd na 27 jaar huwelijk. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een echtpaar”, melden ze in een gezamenlijke verklaring.
  [naar artikel]
 13. Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? Maandag kondigde Microsoft-co-stichter Bill Gates aan dat zijn huwelijk met Melinda na 27 jaar op zijn einde loopt. Diezelfde dag sluisde Gates 2,4 miljard dollar in aandelen door naar zijn aanstaande ex-vrouw. Melinda Gates mocht voor de details rond de echtscheiding vastgelegd werden al 2,4 miljard dollar van ex-echtgenoot Bill in ontvangst nemen. En dat […] Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill?
  [naar artikel]
 14. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - VRT NWS)
  De Amerikaanse ondernemer en filantroop Bill Gates en zijn echtgenote Melina gaan scheiden. Dat hebben ze bekensgemaakt via Twitter. Volgens de twee slagen ze er niet meer in om samen te groeien als koppel.
  [naar artikel]
 15. Bill en Melinda Gates scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar geharkt te hebben van 127 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates besloten om een punt te zetten achter hun relatie.
  [naar artikel]
 16. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Express)
  Op de Leuvense campus Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht. De afzender is Bill Gates, de costichter van Microsoft. Dat schrijft De Standaard woensdag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen […] The post Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Bill Gates stopt alles in aanpak corona, en dan vallen er elders slachtoffers (28/04/2020 - De Morgen)
  Microsoft-oprichter Bill Gates gaat vrijwel zijn hele goededoelenfonds inzetten in de strijd tegen de coronapandemie. De Bill & Melinda Gates Foundation beschikt over meer dan 37 miljard euro en bestrijdt daarmee al jaren malaria, hiv en polio, vooral in Afrika. Daaraan lijkt nu abrupt een einde te komen.
  [naar artikel]
 18. Bill Gates steekt 12 miljoen in Waalse biotech (15/12/2016 - De Tijd)
  17:11 De Bill & Melinda Gates Foundation investeert 12 miljoen dollar in Univercells, dat een poliovaccin tegen een tiende van de gangbare prijs kan maken.
  [naar artikel]
 19. Belgisch bedrijf krijgt 14,3 miljoen dollar van stichting Bill & Melinda Gates (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het biotechbedrijf Univercells, gevestigd in Gosselies nabij Charleroi en met een productiesite in Nijvel, heeft een subsidie van 14,3 miljoen dollar (12,7 miljoen euro) gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 20. Voor medische expertise kijkt de Gates Foundation naar België (05/05/2021 - De Morgen)
  De Bill & Melinda Gates Foundation reikt jaarlijks meer dan 4 miljard euro aan beurzen uit. Belgische organisaties konden dankzij steun van de stichting onderzoek van levensbelang uitvoeren, ook in de strijd tegen het coronavirus.
  [naar artikel]
 21. Antwerps Tropisch Instituut en Bill Gates zetten zich in om tropische slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation
  [naar artikel]
 22. Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus (27/04/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in... The post Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Bill Gates stelt Belgen aan om slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - De Tijd)
  16:59 De Belgische regering en de Bill & Melinda Gates Foundation steken samen 50 miljoen euro in de strijd tegen de slaapziekte, dat vooral in Congo duizenden slachtoffers maakt.
  [naar artikel]
 24. Gates Foundation pompt 14 miljoen in Belgische vaccins (13/06/2019 - De Tijd)
  14:17 Univercells heeft 14,3 miljoen dollar ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation om goedkope vaccins tegen mazelen en rodehond te produceren.
  [naar artikel]
 25. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar gespaard te hebben van 124 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates aangekondigd om na bijna drie decennia uit elkaar te gaan. De 65-jarige Microsoft-oprichter maakte het nieuws van zijn scheiding bekend op Twitter.
  [naar artikel]
 26. Melinda en Bill Gates gaan scheiden, dit fortuin zullen ze moeten verdelen (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na een huwelijk van bijna dertig jaar hebben Melinda en Bill Gates aangekondigd dat ze uit elkaar gaan. Dat er nu een fortuin te verdelen valt, is duidelijk. Het Amerikaanse zakenblad Forbes raamt het vermogen van Bill Gates op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro. Daarmee is de Microsoft-oprichter de vierde rijkste burger ter wereld, na Jeff Bezos van Amazon, Bernard Arnault van het Franse luxeconcern LVMH en Elon Musk, de topman van autobouwer Tesla. Maar waarin zit al dat geld? Een overzicht van aandelen tot landhuizen.
  [naar artikel]
 27. Bill Gates zet alles in op strijd tegen corona (26/04/2020 - De Tijd)
  18:20 De Bill & Melinda Gates Foundation, de liefdadigheidsstichting van de voormalige Microsoft-topman, zal al zijn middelen - 40 miljard dollar -voortaan volledig inzetten in de strijd tegen het coronavir...
  [naar artikel]
 28. De Croo en Bill Gates willen slaapziekte helemaal uitroeien (19/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation om, samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG), de slaapziekte tegen 2025 uit te roeien.
  [naar artikel]
 29. De Croo en Bill Gates willen slaapziekte helemaal uitroeien (19/04/2017 - De Standaard)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation om, samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG), de slaapziekte tegen 2025 uit te roeien.
  [naar artikel]
 30. Breuk Bill en Melinda Gates zaait twijfel over liefdadigheidsorganisatie (04/05/2021 - De Tijd)
  19:29 Nu Bill en Melinda Gates na 27 jaar een punt zetten achter hun huwelijk, twijfelen sommige waarnemers ook over het voorbestaan van hun liefdadigheidsorganisatie.
  [naar artikel]
 31. Bill Gates schenkt 3,5 miljoen euro aan UGent (20/12/2017 - VRT NWS)
  De faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Gentse universiteit krijgt een beurs van 3,5 miljoen euro van de Bill & Melinda Gates Foundation. Het geld zal gebruikt worden om zwangerschapsvoeding in het Afrikaanse land Burkina Faso te onderzoeken en uiteindelijk ook te verbeteren.
  [naar artikel]
 32. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - De Morgen)
  Op de Leuvense Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht, met de groeten van gewezen ­Microsoft-baas Bill Gates. Dat schrijft De Standaard vandaag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen het nieuwe coronavirus. Dat virus veroorzaakt de longziekte COVID-19, die uitgroeit tot een wereld­wijde epidemie en waartegen nog geen enkel medicijn bestaat.
  [naar artikel]
 33. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 34. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 35. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 36. Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 37. Miljardair Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 38. Waalse microfabriekjes voor Bill Gates krijgen extra kapitaal (15/12/2017 - De Tijd)
  14:02 Het Waalse biotechbedrijf Univercells heeft 3 miljoen euro opgehaald. Net een jaar geleden kreeg Univercells nog 12 miljoen euro van de Bill en Melinda Gates Foundation om een goedkoop vaccin tegen po...
  [naar artikel]
 39. De Croo en Bill Gates willen 'final push' geven om slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - Knack)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) gaat 25,3 miljoen euro vrijmaken om samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG) tegen 2025 de slaapziekte helemaal uit te roeien. De Bill and Melinda Gates Foundation verdubbelt dat bedrag.
  [naar artikel]
 40. Bill en Melinda Gates voeren strijd tegen armoede op (10/04/2019 - De Morgen)
  Microsoft-miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda hebben ambiteuze plannen voor de toekomst. Het koppel maakt zich sterk dat ze tegen 2030 het leven van mensen in arme landen sneller kunnen verbeteren dan ooit tevoren.
  [naar artikel]
 41. UGent krijgt 3,5 miljoen van Bill Gates voor onderzoek naar zwangerschapsvoeding (20/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De vakgroep voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de UGent krijgt een beurs van de Bill & Melinda Gates Foundation voor een onderzoek naar voeding tijdens de zwangerschap in Burkina Faso.
  [naar artikel]
 42. Aanvraag gelekt: Melinda Gates zette scheiding van Bill in, geen voorhuwelijks contract (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bill en Melinda Gates hadden geen voorhuwelijks contract. Dat blijkt uit de scheidingsaanvraag bij de rechtbank in Seattle, die kon worden ingekeken door de Britse tabloid ‘The Sun’. Daarin staat ook te lezen dat het mevrouw Gates was die de aanvraag indiende, omdat haar huwelijk met de Microsoftoprichter naar eigen zeggen “onherstelbaar” was.
  [naar artikel]
 43. Melinda Gates: “Op verschillende momenten heb ik uitgeput tegen Bill gezegd: Help!” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wereldwijd verschijnt vandaag het eerste boek van miljardairsvrouw Melinda Gates: The moment of lift. Haar levenswerk van de afgelopen twintig jaar...
  [naar artikel]
 44. Een berekende love story die de levens van velen veranderde: het levensverhaal van Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toen Bill en Melinda Gates elkaar leerden kennen, was het niet hun sneller kloppende hart dat bepaalde dat ze zouden trouwen, maar hun verstand. In de beslissing om te scheiden, heeft de ratio opnieuw de bovenhand gehaald: “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, oftewel: 1+1 is niet langer 3. Hoe ze elkaar leerden kennen, samen dankzij hun miljarden de levens van miljoenen mensen verbeterden en hoe ze nu uit elkaar gaan.
  [naar artikel]
 45. Poliovaccin dat in Antwerpen is getest, wordt nu op grote schaal toegepast met hulp van Bill Gates (20/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een gloednieuwe poliovaccin, in Antwerpen voor het eerst getest op mensen, wordt op grote schaal geproduceerd om nog dit jaar het groeiend aantal gevallen van kinderverlamming in Afrika te bestrijden. De Bill and Melinda Gates Foundation zet alles op alles om het te verspreiden.
  [naar artikel]
 46. Microsoftstichter Gates krijgt hoogste Amerikaanse erkenning (23/11/2016 - Express)
  De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag de Presidential Medal of Freedom – de hoogste erkenning die een burger in de Verenigde Staten kan krijgen – toegekend aan Microsoftstichter Bill Gates en diens vrouw Melinda. Beiden kregen de medaille voor ‘het baanbrekend werk dat ze wereldwijd verrichten voor miljoenen mensen en dat op vlak van medische zorg, zuiver water en een veilig en gezond milieu.’ Obama prees het werk van ‘dit koppel ongeduldige optimisten’ en hun inzet om van de wereld een steeds betere plek te maken. De Presidential Medal of Freedom wordt uitgereikt aan ‘personen die een bijzonder significante bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid of nationale belangen van de Verenigde Staten, de wereldvrede, cultuur of andere betekenisvolle publieke of private ondernemingen.’ Pres. Obama presents Bill and Melinda Gates with the Presidential Medal of Freedom. https://t.co/0eXXKsdH3I https://t.co/omMFVGOm6N — ABC News (@ABC) November 22, 2016 Dit jaar viel de eer aan 21 mensen te beurt. Onder hen naast het koppel Gates ook acteur Robert De Niro, basketballegende Michael Jordan, zangeres Diana Ross en tv-showpresentatrice Ellen De Generes. De Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) Bill Gates behaalde wereldfaam als de stichter van het softwarebedrijf Microsoft, dat van hem een van de rijkste mensen op aarde maakte. In 2008 verliet hij het bedrijf om zich voltijds met zijn liefdadigheidsinstelling Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) bezig te gaan houden. BMGF is de grootste privé-liefdadigheidsstichting in de in de wereld. Ze werd opgericht in 2000 en wil wereldwijd de gezondheidszorg verbeteren en de extreme armoede uitroeien. In de VS wil ze het onderwijs verbeteren en de toegang tot ICT uitbreiden. De stichting wordt gecontroleerd door Bill Gates, zijn echtgenote Melinda en miljardair Warren Buffett. Eind december 2014 had de stichting 44 miljard dollar aan goede doelen geschonken, waarvan 28 miljard afkomstig was van Bill Gates zelf. The post Microsoftstichter Gates krijgt hoogste Amerikaanse erkenning appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 47. Melinda Gates: ‘Ik lig ’s nachts wakker van voorbehoedmiddelen’ (26/04/2019 - De Morgen)
  In haar boek The Moment of Lift geeft Melinda Gates (54) onderdrukte vrouwen een stem én toont ze een onbekende kant van zichzelf. ’s Wereld rijkste filantrope over liefdadigheid, haar leven met Bill en het verhaal dat ze lang niet durfde te vertellen.
  [naar artikel]
 48. Pfizer bouwt fabriek voor anticonceptiemiddel in Puurs (11/09/2018 - De Tijd)
  15:43 Het anticonceptiemiddel is bestemd voor de ontwikkelingslanden. De farmareus werkt daarvoor samen met de Bill & Melinda Gates Foundation.
  [naar artikel]
 49. EMBARGO !!!! KKR pompt 50 miljoen euro in Waals biotechbedrijf (18/02/2020 - De Tijd)
  13:09 Het Waalse Univercells, met de Bill & Melinda Gates Foundation als grote sponsor, wil met de steun van de investeringsmaatschappij KKR een cruciale plaats innemen in het boomende domein van gentherapi...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.