Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
01:10 uur

Bedenker Ethereum is virtueel dollarmiljardair na spectaculaire koersstijging

Express

04/05/2021 - 12:23

Lees dit artikel: Bedenker Ethereum is virtueel dollarmiljardair na spectaculaire koersstijging Vitalik Buterin, de enigmatische Russische-Canadese bedenker van de cryptomunt Ethereum (Ether), is op zijn 27ste virtueel een dollarmiljardair geworden. Het wonderkind was amper 19 jaar toen hij het Ethereum-netwerk, dat gebruikt kan worden voor slimme digitale contracten, en de cryptomunt Ether ontwierp als alternatief voor bitcoin en als beloning voor de ontwerpers op het Ethereum-netwerk. […] Lees dit artikel: Bedenker Ethereum is virtueel dollarmiljardair na spectaculaire koersstijging


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vreven haalt opgelucht adem: “Was virtueel ontslagen” (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren won na een spectaculaire ommekeer met 4-2 van Eupen. Het kwam vroeg in de tweede helft echter 1-2 achter. Trainer Stijn Vreven was na de partij openhartig. “Ik stond virtueel op straat.”
  [naar artikel]
 2. Olieprijzen komen op adem na koersstijging door drone-aanval in Saudi-Arabië (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De olieprijzen moesten vandaag even bekomen van de enorme koersstijging van gisteren. De aanval op twee belangrijke olie-installaties in...
  [naar artikel]
 3. Ethereum in het kielzog van bitcoin: meer waard dan goud (18/02/2021 - Express)
  Bitcoin is niet de enige cryptomunt die de wind in de zeilen heeft. De overige cryptomunten lijken mee te profiteren van de rally van de alomgekende cryptomunt, zo ook ethereum. Die cryptomunt was donderdagochtend 1.918 dollar waard, een nieuw record. Nadat bitcoin een historische kaap heeft gerond, doet ethereum exact hetzelfde. De koers van de […] The post Ethereum in het kielzog van bitcoin: meer waard dan goud appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Ethereum komt in het vizier van de bedrijven: Chinese app voor fotobewerking koopt 22 miljoen dollar aan ethereum (08/03/2021 - Express)
  Bitcoin kan op heel wat belangstelling rekenen van allerhande techbedrijven, waaronder Tesla. Nu lijken sommige bedrijven ook andere cryptomunten in het vizier te nemen. Meitu, een app voor fotobewerking, heeft zijn pijlen gericht op ethereum. Meer en meer bedrijven zien in de cryptomunten een alternatief voor cash. Dat brengt vandaag geen of zelfs een negatieve […] The post Ethereum komt in het vizier van de bedrijven: Chinese app voor fotobewerking koopt 22 miljoen dollar aan ethereum appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Ethereum boven 4.000 dollar (10/05/2021 - De Tijd)
  12:38 De digitale munt blijft maar record na record breken, nu steeds meer mensen het potentieel van de ethereum-blockchain zien.
  [naar artikel]
 6. Gouden week voor Ethereum betekent dat crypto’s market cap van 2 triljoen benaderen (03/04/2021 - Express)
  Voor de allereerste keer heeft cryptomunt Ethereum de kaap van 2.000 dollar gerond. Dat schrijft Zerohedge. Het bedrijf bouwde voort op recente winsten na de beslissing van Visa om een stablecoin–transactie uit te voeren op haar oude betalingsplatform. Bron: Bloomberg Mark Cuban Op 1 april gaf billionnaire investeerder Mark Cuban toe dat hij veel Ethereum […] The post Gouden week voor Ethereum betekent dat crypto’s market cap van 2 triljoen benaderen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Vergeet de Bitcoin! Ethereum op weg om het nieuwe goud te worden (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste beleggingshype is Ethereum. De waarde van de jonge virtuele munt is geëxplodeerd met een stijging van 5.000 procent. Terwijl Bitcoin
  [naar artikel]
 8. Ethereum dingt naar sterrenstatus in crypto-boom (20/01/2021 - De Tijd)
  13:37 De cryptomunt Ethereum piekte naar zijn hoogste peil ooit. Ze evenaart daarmee de marktwaarde van beurskleppers als Chevron en L'Oréal.
  [naar artikel]
 9. Kylie Jenner wordt de jongste dollarmiljardair volgens Forbes (12/07/2018 - VRT NWS)
  De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en onderneemster Kylie Jenner is goed op weg om Facebookbaas Mark Zuckerberg te onttronen als jongste selfmade miljardair ooit. Volgens het zakenblad Forbes is de 20-jarige halfzus van Kim Kardashian dankzij haar make-uplijn en lucratieve reclamedeals al meer dan 900 miljoen dollar waard. Mark Zuckerberg was 23 jaar oud toen hij dollarmiljardair werd.
  [naar artikel]
 10. Wordt ethereum de nieuwe cryptokoning? (04/05/2021 - De Tijd)
  16:43 De recordjacht van de cryptomunt ethereum gaat maar door, terwijl de bitcoin achterblijft. De munt heeft dan ook één belangrijke troef: zijn blockchain heeft mogelijk de toekomst.
  [naar artikel]
 11. Ethereum zet zich klaar voor nieuwe blockchain en dat drijft de prijs omhoog (25/11/2020 - Express)
  De blockchain van Ethereum, zowat de populairst altcoin ter wereld, wordt vernieuwd. Daarvoor moeten gebruikers nu voldoende investeren in de... The post Ethereum zet zich klaar voor nieuwe blockchain en dat drijft de prijs omhoog appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Investeringsfonds uit Abu Dhabi verbijstert beurzen met koersstijging van 2.500 procent in een jaar (11/05/2020 - Express)
  International Holdings Co PJSC. Niet meteen de meest geïnspireerde naam voor een investeringsmaatschappij. En tot dusver blonk het bedrijf ook... The post Investeringsfonds uit Abu Dhabi verbijstert beurzen met koersstijging van 2.500 procent in een jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Koersstijging Proximus kan Bel20 niet uit het rood houden (30/10/2020 - Express)
  Proximus opende de laatste beursdag van de week met een koerswinst van bijna 5 procent. Al is dat niet voldoende... The post Koersstijging Proximus kan Bel20 niet uit het rood houden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Elon Musk: ‘De prijzen van bitcoin en ethereum lijken hoog’ (20/02/2021 - Express)
  Er lijkt geen dag voorbij te gaan zonder dat Elon Musk, de CEO van Tesla, iets tweet over de cryptomunten. In één van zijn jongste conversaties op de het socialemediaplatform had de alomgekende cryptoliefhebber het over de waarde van bitcoin en ethereum. Musk lijkt als het ware in zijn eentje verantwoordelijk te zijn voor de […] The post Elon Musk: ‘De prijzen van bitcoin en ethereum lijken hoog’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Crypto-recordbreker: Rondt Ethereum binnenkort de symbolische kaap van 3.000 dollar? (28/04/2021 - Express)
  Het momentum van cryptovaluta ether lijkt te suggereren van wel. Ethereum, de eeuwige tweede op de cryptomarkt, houdt de laatste weken de opwaartse lijn beter vast dan de bitcoin. Vandaag bereikte de digitale munt een belangrijk recordniveau van 2.700 dollar (bijna 2.237 euro). De totale marktwaarde van ether bedroeg daarnet ruim 300 miljard dollar, tegen […] Lees dit artikel: Crypto-recordbreker: Rondt Ethereum binnenkort de symbolische kaap van 3.000 dollar?
  [naar artikel]
 16. Marktwaarde cryptomunten rondt de kaap van 2.000 miljard dollar dankzij Ethereum (06/04/2021 - Express)
  Voor het eerst in de geschiedenis van de cryptomunten is de totale marktwaarde gestegen tot boven de grens van 2.000 miljard dollar. Dat opmerkelijk record is te danken aan de recente hausse van Ethereum. De marktwaarde van de cryptomunten is in iets meer dan twee maanden verdubbeld tot maar liefst 2.000 miljard dollar, volgens CoinGecko, […] The post Marktwaarde cryptomunten rondt de kaap van 2.000 miljard dollar dankzij Ethereum appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Beursrally: De Fastned bullrun (15/01/2021 - De Tijd)
  14:12 Bas gaat dieper in op de enorme koersstijging van Fastned.Deze week heeft Bas het over de enorme stijging in het aandeel Fastned.Bas gaat dieper in op de enorme koersstijging van Fastned.
  [naar artikel]
 18. India creëerde vorig jaar elke week een nieuwe dollarmiljardair (05/04/2021 - Express)
  India telde eind vorig jaar 177 dollarmiljardairs. Daarmee werd de Indiase populatie superrijken op één jaar tijd met 55 individuen uitgebreid. Dat blijkt uit een rapport van analist Hurun. Alleen China en de Verenigde Staten tellen momenteel nog meer miljardairs dan India. Wanneer ook miljardairs met een Indiase origine in het buitenland worden meegeteld, komt […] The post India creëerde vorig jaar elke week een nieuwe dollarmiljardair appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Miljoenen kwijt door gat in systeem virtuele munt ethereum (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een grote fout in software die gebruikt wordt voor de virtuele munt ethereum zijn gebruikers miljoenen kwijtgeraakt. De schade bedraagt
  [naar artikel]
 20. Luchthaven Schiphol zet automaat om euro's te wisselen voor bitcoin en ethereum (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro's kwijt willen, kunnen deze voortaan inwisselen voor cryptomunten bitcoin en ethereum....
  [naar artikel]
 21. Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa (12/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa De op een na populairste cryptomunt Ether bereikte vandaag voor het eerst een beurswaarde van 500 miljard dollar. De valuta is daardoor nu meer waard dan sommige oude financiële instellingen zoals JP Morgan, Bank of America en kredietgigant Visa. Volgens gegevens van CoinMarketCap wipte Ethereums digitale token naar 4.357 dollar deze ochtend. Dat is een sprong van […] Lees dit artikel: Ethereum nu waardevoller dan JP Morgan, Bank of America en Visa
  [naar artikel]
 22. Bedenker formule-Claeys overleden (20/10/2020 - Express)
  Advocaat Thierry Claeys, de bedenker van de gelijknamige rekenformule voor opzegtermijnen, is overleden. Dat meldt Claeys & Engels, het kantoor... The post Bedenker formule-Claeys overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Bedenker Mad Men komt met nieuwe serie (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon heeft een achtdelige televisieserie besteld bij Matthew Weiner, de bedenker van hitserie Mad Men. Verschillende zenders zaten achter de
  [naar artikel]
 24. Ethereum krijgt stevige concurrentie: Internet Computer is 1 dag na lancering al de achtste grootste cryptomunt (12/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ethereum krijgt stevige concurrentie: Internet Computer is 1 dag na lancering al de achtste grootste cryptomunt Dagelijks zien nieuwe cryptomunten en -projecten het levenslicht. Nu en dan is er eentje die in onmiddellijk in het oog springt. De cryptomunt Internet Computer (ICP) is daar één van. Die munt is afgelopen maandag gelanceerd, maar behoort sinds dinsdag al tot de tien grootste cryptomunten. Het kan soms heel snel gaan in de cryptowereld. […] Lees dit artikel: Ethereum krijgt stevige concurrentie: Internet Computer is 1 dag na lancering al de achtste grootste cryptomunt
  [naar artikel]
 25. Twitteraccount minister Van der Straeten (Groen) gehackt door fans van cryptomunt Ethereum (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Twitteraccount van federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) is gehackt. De naam van het account is veranderd in ‘Ethereum Foundation’ en er verschenen boodschappen over die cryptomunt. “We hebben Twitter gecontacteerd en het account is intussen geblokkeerd”, bevestigt een woordvoerder van de minister.
  [naar artikel]
 26. Wat is het verschil tussen bitcoin en ethereum? (11/01/2018 - Express)
  De introductie van de cryptovaluta heeft ook een aantal compleet nieuwe concepten gecreëerd. Uiteraard wordt vooral gepraat over bitcoin en blockchain, maar daarnaast heeft de sector nog heel wat andere innoverende producten gebaard. Daarbij kan ook worden verwezen naar de ethereum, die vaak als een alternatief en concurrent voor de bitcoin naar voor wordt geschoven. In wezen hebben de twee producten volgens Lex Sokolin, directeur fintech-strategie bij consulent Autonomous Research, een heel verschillend karakter. Ook hun toepassingen moeten volgens hem in verschillende richtingen worden gezocht. “Bitcoin is een echte virtuele munt,” voert de fintech-specialist aan. “Het platform is vooral een betaalmiddel. Bovendien kan de bitcoin als een digitale vorm van goud worden bestempeld en ook voor beleggingen worden gebruikt. Bovendien is de bitcoin de basismunt van de virtuele centrale bank.” “Ethereum is daarentegen vooral een computing-platform. Ethereum biedt op basis van de blockchain-technologie onder meer de mogelijkheid om intelligente contracten op te stellen en op te volgen. Nagenoeg elke mogelijke economische activiteit kan met ethereum worden georganiseerd.” Onvermijdelijk “Ethereum en bitcoin zijn in wezen heel verschillende platformen,” benadrukt Sokolin nog. “Bitcoin is in essentie digitaal geld en wellicht de manier waarop betalingen in de toekomst zullen worden georganiseerd. In de financiële sector heeft de bitcoin al een aantal spectaculaire resultaten laten blijken.” “Ethereum is daarentegen een nieuwe infrastructuur waarop elke mogelijke activiteit kan worden geënt. Het concept kan gebruikt worden om sociale netwerken op een gedecentraliseerde manier aan te sturen of het internet-of-things en allerhande geconnecteerde apparaten te sturen.” Sokolin twijfelt trouwens niet over het uiteindelijke succes van de nieuwe concepten. “Alles zal worden gedigitaliseerd,” betoogt hij. “Dat is de toekomst. In de media heeft dat proces zich al in belangrijke mate voltrokken. Eenzelfde fenomeen kan worden opgemerkt in de retail, waar de impact van de digitale sector met onder meer Amazon steeds duidelijker wordt. “Maar ook in de financiële wereld kan het fenomeen worden opgemerkt. Banken en verzekeringen werken steeds meer met digitale concepten. Bitcoin en de digitalisering van geld vormen daarvan slechts één aspect. Deze trend is onvermijdelijk.” (mah) The post Wat is het verschil tussen bitcoin en ethereum? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 27. Ethereum schiet voor de eerste maal in geschiedenis naar 4.000 dollar: ‘Groei nog lang niet voorbij’ (10/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ethereum schiet voor de eerste maal in geschiedenis naar 4.000 dollar: ‘Groei nog lang niet voorbij’ De op één na populairste crypto-asset Ether (ETH) ontsteeg vandaag voor het eerst de belangrijke barrière van 4.000 dollar. Op het moment van schrijven bedraagt de waarde van de cryptomunt 4.114 dollar. De nieuwe mijlpaal vindt al een week na het ronden van de kaap van 3.000 dollar plaats. Met een marktkapitalisatie van 454,49 miljard […] Lees dit artikel: Ethereum schiet voor de eerste maal in geschiedenis naar 4.000 dollar: ‘Groei nog lang niet voorbij’
  [naar artikel]
 28. Bedenker Lego-poppetje overleden (22/02/2020 - Express)
  De bedenker van de figuurtjes bij de Lego-blokjes is woensdag overleden. Dat maakte het Deense speelgoedbedrijf bekend. Jens Nygaard Knudsen werd 78 en werkte van 1968 tot 2000 voor het speelgoedbedrijf. Eind jaren 70 vroeg Lego patent aan voor het gele figuurtje. De Lego-poppetjes werden een onlosmakelijk deel van het Lego-assortiment en kregen zelfs een […] The post Bedenker Lego-poppetje overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. SpongeBob-bedenker (57) overleden (27/11/2018 - De Morgen)
  Stephen Hillenburg, de bedenker van tekenfilmreeks SpongeBob SquarePants, is op 57-jarige leeftijd overleden. Dat maakte kinderzender Nickelodeon dinsdag bekend.
  [naar artikel]
 30. Bedenker van actieheld 'G.I. Joe' en bekende tekenfilmserie overleden (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stanley Weston, bedenker van actiefiguur G.I. Joe en de tekenfilmserie ThunderCats, is op 1 mei in zijn huis in Los Angeles overleden. Dat
  [naar artikel]
 31. Cast 'One Tree Hill' beschuldigt bedenker van misbruik (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Mark Schwahn, de bedenker van One Tree Hill, heeft jarenlang ongepast gedrag vertoond op de set van de Amerikaanse dramaserie. Dat onthullen de...
  [naar artikel]
 32. Bedenker Android brengt eigen smartphone op de markt (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Essential, het bedrijf van Andy Rubin, de bedenker van het succesvolle Android-besturingssysteem, heeft vandaag zijn eerste smartphone
  [naar artikel]
 33. Bedenker animatieseries G.I. Joe en Thundercats overleden (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stanley Weston, bedenker van actiefiguur G.I. Joe en de tekenfilmserie ThunderCats, is op 1 mei in zijn huis in Los Angeles overleden. Dat
  [naar artikel]
 34. Bedenker Tim Van Aelst vindt níet dat ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ erover gaat, maar: “Bij BV’s zijn we wel een stuk stouter, ja” (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Flirt ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ met de grens van het fatsoen? Het VTM-programma lijkt ­mensen steeds brutaler uit hun comfortzone te halen. Bedenker...
  [naar artikel]
 35. Bedenker van regenboogvlag is overleden (01/04/2017 - De Redactie)
  Ze is een teken van vertrouwen, solidariteit en vaak ook veiligheid voor holebi's en transgenders overal ter wereld: de regenboogvlag. In New York is bedenker Gilbert Baker van dit universele symbool overleden.
  [naar artikel]
 36. Netflix in zee met bedenker ‘The Simpsons' (26/07/2017 - De Tijd)
  21:17 Matt Groening, de bedenker van ‘The Simpsons’, gaat een animatieserie maken voor de streamingdienst Netflix.
  [naar artikel]
 37. Bedenker G.I. Joe en Thundercats overleden (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stanley Weston, bedenker van actiefiguur G.I. Joe en de tekenfilmserie ThunderCats, is op 1 mei in zijn huis in Los Angeles overleden. Dat
  [naar artikel]
 38. Bedenker G.I. Joe en Thundercats overleden (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stanley Weston, bedenker van actiefiguur G.I. Joe en de tekenfilmserie ThunderCats, is op 1 mei in zijn huis in Los Angeles overleden. Dat
  [naar artikel]
 39. Netflix in zee met bedenker The Simpsons (26/07/2017 - De Tijd)
  08:13 Matt Groening, de bedenker van The Simpsons, gaat een animatieserie maken voor Netflix.
  [naar artikel]
 40. Trump verzet zich tegen virtueel debat met Biden (08/10/2020 - De Tijd)
  16:05 De Amerikaanse president Donald Trump kant zich tegen een virtueel debat met zijn Democratische uitdager Joe Biden. De commissie bevoegd voor die verbale confrontaties had zo'n virtueel event voorgest...
  [naar artikel]
 41. Zijn er andere cryptovaluta dan alleen de Bitcoin? (18/12/2020 - Metro)
  De Bitcoin is wel de meest bekende cryptocurrency. Iedereen heeft daar wel eens van gehoord en veel mensen kiezen ervoor om de Bitcoin koers in de gaten te houden. Maar wist je dat Bitcoin niet de enige cryptocurrency is? Er zijn er nog meer. In dit artikel kom je meer te weten over Ethereum en Ripple. Wat is Ethereum? Ethereum is een cryptocurrency die bezig is aan een enorme opmars. Sinds de lancering in november 2015 is de Ethereum koers vooral in 2017 flink gestegen. Ethereum kent een zeer wispelturige koers waardoor voorspellen erg lastig is. Vooral het voorspellen van de Ethereum koers op korte termijn is moeilijk. Toch verwachten de experts dat Ethereum een steeds grotere rol zal gaan spelen op het gebied van cryptocurrency. Wat is Ripple? Ripple, ook wel XRP genoemd, is de tweede grootste cryptomunt die we kennen. Deze cryptomunt is ontwikkeld door Ripple Labs. Zij hebben nog steeds de meeste munten in handen. Ripple is de op één na oudste cryptocurrency en volgt direct na de bekende Bitcoin. Wanneer je de Ripple koers in de gaten houdt, zie je dat ook deze flink beweeglijk is. Ripple stond lange tijd bekend om de almaar stijgende koersen, maar dat is natuurlijk nooit gegarandeerd. Wil je gaan beleggen in cryptovaluta? Beleggen is spannend en kan je flink bezighouden. Wanneer je wilt gaan beleggen in cryptovaluta moet je er écht voor zorgen dat je je heel goed inleest. Je wilt immers precies weten waar je aan begint. Ook is het verstandig om je te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden. Je kunt zelfs iemand in de arm nemen die voor jou belegt. De koersen van Ethereum en Ripple zijn zeer dynamisch en kunnen veel geld opleveren. Echter zorgt die dynamische koers ook voor risico’s. Het blijft verstandig om alleen te beleggen met geld dat je kunt missen. Het bericht Zijn er andere cryptovaluta dan alleen de Bitcoin? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Bedenker van de Lego-poppetjes is overleden (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De bedenker van de Lego-poppetjes is overleden. Jens Nygaard Knudsen overleed woensdag op 78-jarige leeftijd, zo hebben medewerkers van het bedrijf op Twitter gemeld.
  [naar artikel]
 43. Bedenker LEGO-poppetjes overleden (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jens Nygaard Knudsen, de bedenker van de legendarische LEGO-poppetjes, is overleden. De Deen stierf woensdag op 78-jarige leeftijd, zo maakten twee...
  [naar artikel]
 44. Nieuwe animatiereeks van bedenker 'The Simpsons' deze zomer op Netflix (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Disenchantment'. Zo heet de nieuwe animatiereeks voor volwassenen van Matt Groening, de bedenker van 'The Simpsons'. De reeks bestaat uit 10...
  [naar artikel]
 45. Netflix gaat in zee met bedenker 'The Simpsons' (26/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Matt Groening gaat een animatieserie maken voor Netflix. De nieuwe show van de bedenker van 'The Simpsons' krijgt de naam 'Disenchantment'. De
  [naar artikel]
 46. Bedenker musical Annie (84) overleden (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Martin Charnin, de bedenker van de succesvolle broadwaymusical Annie, is overleden. Dat heeft zijn familie zondag bekendgemaakt. Charnin is 84 jaar...
  [naar artikel]
 47. Jean Graton, bedenker van Michel Vaillant, is overleden (21/01/2021 - Express)
  In Brussel is tekenaar Jean Graton, de bedenker van de fictieve autocoureur Michel Vaillant, op 97-jarige leeftijd overleden. Dat hebben de familie van de tekenaar en de Fondation Jean Graton gemeld. Inmiddels zijn rond Michel Vaillant, één van de meest populaire personages uit de stripwereld, bijna negentig albums en een reeks andere publicaties verschenen. De […] The post Jean Graton, bedenker van Michel Vaillant, is overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Bedenker Asterix overleden (24/03/2020 - Express)
  Striptekenaar Uderzo, die samen met tekstschrijver René Goscinny het personage Asterix creëerde, is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn... The post Bedenker Asterix overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Bedenker van de Kinder Surprise overleden (30/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  William Salice, de bedenker van de Kinder Surprise, is gisterenavond op 83-jarige leeftijd overleden in Pavia, in het noorden van Italië. Dat
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.