Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
03:37 uur

Van luxueuze villa’s en dure schilderijen tot slimme investeringen: hier stak Bill Gates zijn fortuin in

Het Laatste Nieuws

04/05/2021 - 12:31

Bill Gates verzamelde sinds de oprichting van Microsoft in 1975 een gigantisch fortuin. Dat zal verdeeld worden, nu hij en zijn vrouw Melinda de scheiding hebben aangekondigd. Maar hoeveel bezit Gates nu eigenlijk? En waar heeft hij zijn geld allemaal ondergebracht? Een overzicht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Melinda en Bill Gates gaan scheiden, dit fortuin zullen ze moeten verdelen (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na een huwelijk van bijna dertig jaar hebben Melinda en Bill Gates aangekondigd dat ze uit elkaar gaan. Dat er nu een fortuin te verdelen valt, is duidelijk. Het Amerikaanse zakenblad Forbes raamt het vermogen van Bill Gates op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro. Daarmee is de Microsoft-oprichter de vierde rijkste burger ter wereld, na Jeff Bezos van Amazon, Bernard Arnault van het Franse luxeconcern LVMH en Elon Musk, de topman van autobouwer Tesla. Maar waarin zit al dat geld? Een overzicht van aandelen tot landhuizen.
  [naar artikel]
 2. Bill Gates: ‘Ik denk dat niemand al zoveel levens heeft gered als ik’ (14/06/2020 - De Morgen)
  Alleen Amazon-topman Jeff Bezos is rijker dan Bill Gates, maar de medeoprichter van Microsoft ligt er niet wakker van. Hij is van plan om zijn fortuin van 89 miljard euro – op een paar miljoen na – te besteden aan goede doelen, zoals vaccinatieprogramma’s in Afrika.
  [naar artikel]
 3. Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 4. Miljardair Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 5. Bill Gates koopt luxestoeterij in Kempen voor dochter (26/10/2018 - Metro)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in ­Retie, in de Antwerpse Kempen, stoeterij De Begijnhoeve van Rob van Puijenbroek gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Dat berichten de kranten van Mediahuis vrijdag. De Begijnhoeve is op dit moment nog een dressuurstal in volle activiteit, maar het team zou met zijn paarden verhuizen zodat Jennifer Gates tegen het Europese outdoorwedstrijdseizoen in het voorjaar van 2019 een Europese uitvalsbasis heeft. De Begijnhoeve, een zeer luxueuze nieuwbouwstoeterij uit 2011 met binnen- en buitenpiste, villa en 8,5 hectare grond, stond te koop. Een officiële verkoopprijs van de boerderij werd niet vrijgegeven, maar naar verluidt gaat het om ‘meer dan 3 miljoen euro’, schrijft De Standaard. Jennifer Gates studeerde onlangs af aan Stanford en wil zich nu voltijds aan haar carrière als jumpingamazone wijden. Vier jaar ­geleden kocht Bill Gates in Vosselaar de jumpingmerrie Emilie de Diamant voor zijn dochter. bron: Belga Het bericht Bill Gates koopt luxestoeterij in Kempen voor dochter verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Een van de allerrijkste koppels uit elkaar: wat is de impact van de scheiding van Bill en Melinda Gates? (04/05/2021 - VRT NWS)
  Het nieuws kwam gisteravond laat en beheerste meteen de hoofdpunten op sociale en andere media. Na 27 jaar huwelijk en een relatie van 34 jaar zetten miljardairskoppel Bill en Melinda Gates er een punt achter. Bill Gates, stichter van Microsoft, is nog altijd een van de rijkste mensen ter wereld, en met hun Bill & Melinda Gates Foundation hebben ze in de loop der jaren al miljarden dollars geschonken aan goede doelen. Wie zijn Bill en Melinda Gates en wat is hun impact? Enkele vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 7. Bill Gates bouwt hightechstad voor 200.000 proefkonijnen (10/04/2019 - De Morgen)
  Alsof hij het computerspelletje SimCity speelt gaat Bill Gates zijn eigen stad bouwen. Belmont wordt een 'slimme stad' in Arizona voor bijna 200.000 mensen die een hightechleven willen leiden.
  [naar artikel]
 8. Bill Gates bouwt hightechstad voor 200.000 proefkonijnen (18/11/2017 - De Morgen)
  Alsof hij het computerspelletje SimCity speelt gaat Bill Gates zijn eigen stad bouwen. Belmont wordt een 'slimme stad' in Arizona voor bijna 200.000 mensen die een hightechleven willen leiden.
  [naar artikel]
 9. Bill Gates laat in zijn hoofd kijken: Microsoft-baas onthult grootste angst in documentaire op Netflix (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al willen weten hoe Bill Gates (63) denkt? Vanaf eind deze maand belooft de Netflix-reeks ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ alle...
  [naar artikel]
 10. De rivaliteit tussen Steve Jobs en Bill Gates (en vier andere tv-tips) (08/10/2018 - De Morgen)
  Altijd al meer willen weten over de rivaliteit tussen techgoeroes Bill Gates en Bill Gates? Vanavond is uw avond. Eerder fan van de Kanibaal van Baal Sven Nys? Geen fan van bovenstaande? Dan is er nog altijd Jennifer Lawrence. Voor een volledig overzicht van de tv-gids, klik hier. 
  [naar artikel]
 11. Internationale top Londen: Stichting Bill Gates geeft meer geld uit aan gezinsplanning in ontwikkelingslanden (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stichting van Bill Gates en zijn echtgenote Melinda, de Bill and Melinda Gates Foundation, zal de komende vier jaar ongeveer 329 miljoen euro
  [naar artikel]
 12. Bill en Melinda Gates scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar geharkt te hebben van 127 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates besloten om een punt te zetten achter hun relatie.
  [naar artikel]
 13. Bill Gates en Bruce Springsteen laten hun paarden revalideren... in Meldert (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als er iets scheelt aan hun dure paarden, dan trekken de dochters van Bruce Springsteen en Bill Gates steevast naar het kleine, landelijke
  [naar artikel]
 14. Aandeel Microsoft stuwt Bill Gates’ fortuin voorbij de 90 miljard dollar (23/08/2016 - Express)
  Omdat zijn participaties in Canadian National Railway Company en Ecolab recent nog in waarde zijn gestegen, heeft het vermogen van Bill Gates, mede-oprichter van het Amerikaanse software-concern Microsoft en de rijkste man ter wereld, een recordniveau van meer dan 90 miljard dollar bereikt. Dat blijkt uit een rapport van het persbureau Bloomberg. Het is de eerste keer dat het fortuin van Gates de grens van 90 miljard dollar doorbreekt, al kwam hij eerder dit jaar al bijzonder dicht in de buurt van die mijlpaal. Het fortuin van Gates is inmiddels 13 miljard dollar groter dan het vermogen van de tweede rijkste man ter wereld. “Bill Gates is veruit de rijkste man van de wereld,” aldus Bloomberg. “Zijn vermogen, dat bestaat uit cash en participaties in diverse ondernemingen, blijft steeds verder toenemen.” Filantropie Wel wordt opgemerkt dat dit jaar een bijzonder sterke groei werd geregistreerd. Begin dit jaar beschikte Gates over een vermogen van 75 miljard dollar, maar daar is inmiddels 15 miljard dollar aan toegevoegd. Het huidige vermogen van de Spaanse retailmiljardair Amancio Ortega, de tweede rijkste man van de wereld, telt ongeveer 76 miljard dollar. Tegelijkertijd werpt Bill Gates zich ook op als één van de grootste filantropen van de wereld. De Bill and Melinda Gates Foundation, de stichting die hij samen met zijn echtgenote heeft opgericht, heeft over de hele wereld caritatieve projecten ondersteund, zoals de strijd tegen malaria in Afrika. Samen met onder meer collega-miljardair Warren Buffett, heeft Gates bovendien Giving Pledge opgericht, waarbij aan de superrijken wordt gevraagd zich te engageren om minstens de helft van hun rijkdom weg te schenken. Gates zelf heeft al aangekondigd het grootste deel van zijn vermogen te zullen doneren om een gezondere wereld uit te bouwen. Ondanks die engagementen blijft het vermogen van Gates constant groeien. Vier jaar geleden had zijn fortuin een waarde van 60 miljard dollar. (mah) The post Aandeel Microsoft stuwt Bill Gates’ fortuin voorbij de 90 miljard dollar appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 15. Bill Gates op de koffie bij premier Michel (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, oprichter van softwaregigant Microsoft en één van de rijkste mensen ter wereld, is op bezoek in ons land. Gates is een van de
  [naar artikel]
 16. Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? Maandag kondigde Microsoft-co-stichter Bill Gates aan dat zijn huwelijk met Melinda na 27 jaar op zijn einde loopt. Diezelfde dag sluisde Gates 2,4 miljard dollar in aandelen door naar zijn aanstaande ex-vrouw. Melinda Gates mocht voor de details rond de echtscheiding vastgelegd werden al 2,4 miljard dollar van ex-echtgenoot Bill in ontvangst nemen. En dat […] Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill?
  [naar artikel]
 17. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Express)
  Op de Leuvense campus Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht. De afzender is Bill Gates, de costichter van Microsoft. Dat schrijft De Standaard woensdag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen […] The post Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates (17/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates Microsoft-medestichter Bill Gates wordt in het defensief gedrongen door verscheidene onthullingen over zijn omgang met vrouwen op het werk. Berichten over ongepaste toenaderingspogingen komen nog geen twee weken na de aankondiging van zijn scheiding met Melinda French Gates. De voorbije jaren werd Bill Gates op grote internationale fora ontvangen als een visionaire denker over grote […] Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates
  [naar artikel]
 19. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar gespaard te hebben van 124 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates aangekondigd om na bijna drie decennia uit elkaar te gaan. De 65-jarige Microsoft-oprichter maakte het nieuws van zijn scheiding bekend op Twitter.
  [naar artikel]
 20. Bill Gates en Melinda scheiden: wat betekent dat voor de Foundation? (04/05/2021 - Knack)
  Na 27 jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Bill Gates en Melinda French. De scheiding roept vragen op over de toekomst van hun liefdadigheidsinstelling The Bill & Melinda Gates Foundation.
  [naar artikel]
 21. Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus (27/04/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in... The post Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Bill Gates stopt alles in aanpak corona, en dan vallen er elders slachtoffers (28/04/2020 - De Morgen)
  Microsoft-oprichter Bill Gates gaat vrijwel zijn hele goededoelenfonds inzetten in de strijd tegen de coronapandemie. De Bill & Melinda Gates Foundation beschikt over meer dan 37 miljard euro en bestrijdt daarmee al jaren malaria, hiv en polio, vooral in Afrika. Daaraan lijkt nu abrupt een einde te komen.
  [naar artikel]
 23. Huwelijk Bill Gates strandt twee jaar na dat van Jeff Bezos: dit zijn de 10 duurste scheidingen ooit (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates (65) en zijn echtgenote Melinda (56) zetten na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Het laat zich raden dat dit mogelijk een van de duurste scheidingen ooit wordt. Bill Gates staat momenteel vierde op de Forbes-lijst van rijkste mensen ter wereld met een geschat vermogen van ruim 108 miljard euro. Op 1, met een fortuin van 164 miljard euro, nog altijd Jeff Bezos. De oprichter van Amazon scheidde twee jaar geleden van MacKenzie Scott. Die relatiebreuk prijkt ook helemaal bovenaan in de top 10 van de duurste ooit. Een overzicht.
  [naar artikel]
 24. Huwelijk Bill Gates strandt twee jaar na dat van Jeff Bezos: dit zijn de 12 duurste scheidingen ooit (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates (65) en zijn echtgenote Melinda (56) zetten na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Het laat zich raden dat dit mogelijk een van de duurste scheidingen ooit wordt. Bill Gates staat momenteel vierde op de Forbes-lijst van rijkste mensen ter wereld met een geschat vermogen van ruim 108 miljard euro. Op 1, met een fortuin van 164 miljard euro, nog altijd Jeff Bezos. De oprichter van Amazon scheidde twee jaar geleden van MacKenzie Scott. Die relatiebreuk prijkt ook helemaal bovenaan in de top 12 van de duurste ooit. Een overzicht.
  [naar artikel]
 25. Bill en Melinda Gates, ’s werelds bekendste filantropen, gaan scheiden (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 26. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden Het koppel Bill en Melinda Gates gaan na 27 jaar huwelijk uit elkaar. Dat heeft de stichter van Microsoft zelf aangekondigd in een tweet. In de tweet zegt Gates dat Melinda en hij hun werk bij de Gates Foundation zullen verderzetten, maar dat hun huwelijk geen toekomst meer heeft. Het koppel heeft drie kinderen. Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden
  [naar artikel]
 27. WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’ (10/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’ Onthullingen door de Wall Street Journal werpen een nieuw licht op de miljardenscheiding tussen Bill en Melinda Gates. De intussen overleden zedendelinquent Jeffrey Epstein zou een hoofdrol spelen in het verhaal. De vorige week aangekondigde scheiding van Bill Gates, de costichter van Microsoft, en Melinda Gates kwam voor velen als een schok. Maar achter de […] Lees dit artikel: WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’
  [naar artikel]
 28. Bill Gates doet zijn grootste schenking van de eeuw (15/08/2017 - De Tijd)
  13:59 Bill Gates heeft nog eens voor 4,6 miljard dollar Microsoft-aandelen geschonken aan liefdadigheid.
  [naar artikel]
 29. Bill Gates schenkt 3,9 miljard euro weg maar niemand weet aan wie (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-baas Bill Gates heeft zijn grootste schenking sinds de eeuwwisseling gedaan. Gates schonk voor 4,6 miljard dollar (3.9 miljard euro)
  [naar artikel]
 30. Bill Gates: ‘De pandemie zal voorbij zijn tegen het einde van 2021’ (20/08/2020 - Express)
  Maar eerst zullen er nog miljoenen mensen sterven, vooral in ontwikkelingslanden. Dat zegt Bill Gates in een spraakmakend interview met... The post Bill Gates: ‘De pandemie zal voorbij zijn tegen het einde van 2021’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates Zal de pas aangekondigde scheiding van Bill en Melinda Gates de werking van hun gezamenlijke stichting beïnvloeden? Zelf zeggen ze alvast het gezamenlijke project van meer dan twintig jaar verder te willen zetten. Het gaat om de grootste liefdadigheidsinstelling ter wereld, die volgens critici te groot en te machtig geworden is. Alleen al door de […] Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates
  [naar artikel]
 32. Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit? (16/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit? Bill en Melinda Gates hebben aangekondigd dat ze -hoewel ze hun huwelijk beëindigden– zullen blijven samenwerken binnen hun gelijknamige stichting. Redelijk goed nieuws dus? Dachten wij bij Business AM ook. Maar die stichting … hoe zit het daar feitelijk mee? The Visual Capitalist deed met een grafische voorstelling de doorlichting van het investeringsportfolio van de Gates Foundation. […] Lees dit artikel: Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit?
  [naar artikel]
 33. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 34. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 35. Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.
  [naar artikel]
 36. Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf (16/09/2020 - Express)
  De Amerikaanse miljardair Bill Gates investeert met een van zijn fondsen 15 miljoen euro in het biotechbedrijf Univercells uit Gosselies,... The post Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Bill Gates financiert ‘7 veelbelovende kandidaten voor vaccin coronavirus, ondanks miljardenverlies’ (04/04/2020 - De Morgen)
  In een recente aflevering van de Amerikaanse talkshow The Daily Show vertelde Microsoft-oprichter Bill Gates dat zijn non-profitorganisatie, de Gates Foundation, effectiever dan een regering kan mobiliseren om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden. Bekijk het volledige interview onderaan.
  [naar artikel]
 38. Zo ziet de wc van de toekomst eruit (als het van Bill Gates afhangt) (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een toiletpot zou meer moeten doen dan ontlasting wegspoelen, bedacht Bill Gates. Dankzij zijn subsidies is er nu een waterloos toilet, klaar om de...
  [naar artikel]
 39. Hoe Bill Gates de klimaatopwarming wil tegengaan (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lucht veranderen in benzine: het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Microsoft-topman Bill Gates hoopt op deze manier de opwarming van...
  [naar artikel]
 40. Bill Gates lanceert boek over klimaat (15/02/2021 - Express)
  Microsoft-costichter Bill Gates lanceert ‘How to Avoid a Climate Disaster’, een boek over klimaatverandering. De centrale stelling van Gates is dat een vermindering van broeikasgassen niet voldoende is om de opwarming van de aarde tegen te gaan, maar dat zero uitstoot noodzakelijk zal zijn. ‘Een doel stellen om alleen onze uitstoot te verminderen, maar niet […] The post Bill Gates lanceert boek over klimaat appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. Bill Gates twijfelt aan betrouwbaarheid FDA (15/09/2020 - De Tijd)
  15:19 'De organisatie valt ten prooi aan een presidentschap dat wetenschap gebruikt voor politieke winst', zegt Bill Gates.
  [naar artikel]
 42. Bill Gates niet langer bestuurder bij Microsoft (13/03/2020 - Express)
  Bill Gates, de medeoprichter en ex-CEO van het technologiebedrijf Microsoft, verlaat de raad van bestuur van het bedrijf. Hij blijft... The post Bill Gates niet langer bestuurder bij Microsoft appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Bill Gates laat zich uit over complottheorieën: ‘Ik hoop dat er een einde aan zal komen’ (24/07/2020 - De Morgen)
  Voor de tweede keer in enkele dagen heeft miljardair Bill Gates geprobeerd talloze samenzweringstheorieën te ontzenuwen. “Het is een slechte combinatie van pandemie en sociale media”, aldus Gates over beschuldigingen dat hij achter de pandemie zou zitten om te profiteren.
  [naar artikel]
 44. 4 manieren waarop Bill Gates voor de ‘aantrekkelijkste kernenergie van de toekomst’ wil zorgen (09/04/2021 - Express)
  Terrapower, het kernreactorconstructiebedrijf van techmiljardair Bill Gates, is door de Amerikaanse federale regering geselecteerd om de ‘levensvatbaarheid van kernenergie’ aan te tonen. Dat meldt CNBC. Gates is ervan overtuigd dat zijn geesteskind de meest geavanceerde en duurzame nucleaire technologie van de toekomst kan leveren. Maar hoe onderbouwt hij dit? In het kader van het Advanced […] The post 4 manieren waarop Bill Gates voor de ‘aantrekkelijkste kernenergie van de toekomst’ wil zorgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. ‘Dit zal men voelen in zakenleven, onderwijs en gezondheid’: over de scheiding van Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 46. Bill Gates koopt manege in de Kempen voor dochter (26/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 47. Bill Gates koopt paardenhoeve in Kempen voor dochter (26/10/2018 - De Standaard)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 48. Bill Gates koopt paardenhoeve in Kempen voor dochter (26/10/2018 - De Standaard)
  Microsoftoprichter Bill Gates heeft in Retie stoeterij De Begijnhoeve gekocht als Europese uitvalsbasis voor zijn dochter Jennifer (21), een internationale jumpingamazone. Vier jaar geleden kocht Gates in Vosselaar al een paard voor zijn dochter.
  [naar artikel]
 49. Zo zwaar zal de scheiding van Bill en Melinda Gates zich laten voelen in de wereld (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.