Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 September 2021
18:35 uur

Zo zwaar zal de scheiding van Bill en Melinda Gates zich laten voelen in de wereld

De Morgen

04/05/2021 - 12:36

Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Dit zal men voelen in zakenleven, onderwijs en gezondheid’: over de scheiding van Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 2. Bill en Melinda Gates, ’s werelds bekendste filantropen, gaan scheiden (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 3. Een van de allerrijkste koppels uit elkaar: wat is de impact van de scheiding van Bill en Melinda Gates? (04/05/2021 - VRT NWS)
  Het nieuws kwam gisteravond laat en beheerste meteen de hoofdpunten op sociale en andere media. Na 27 jaar huwelijk en een relatie van 34 jaar zetten miljardairskoppel Bill en Melinda Gates er een punt achter. Bill Gates, stichter van Microsoft, is nog altijd een van de rijkste mensen ter wereld, en met hun Bill & Melinda Gates Foundation hebben ze in de loop der jaren al miljarden dollars geschonken aan goede doelen. Wie zijn Bill en Melinda Gates en wat is hun impact? Enkele vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 4. Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates Zal de pas aangekondigde scheiding van Bill en Melinda Gates de werking van hun gezamenlijke stichting beïnvloeden? Zelf zeggen ze alvast het gezamenlijke project van meer dan twintig jaar verder te willen zetten. Het gaat om de grootste liefdadigheidsinstelling ter wereld, die volgens critici te groot en te machtig geworden is. Alleen al door de […] Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates
  [naar artikel]
 5. Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? Maandag kondigde Microsoft-co-stichter Bill Gates aan dat zijn huwelijk met Melinda na 27 jaar op zijn einde loopt. Diezelfde dag sluisde Gates 2,4 miljard dollar in aandelen door naar zijn aanstaande ex-vrouw. Melinda Gates mocht voor de details rond de echtscheiding vastgelegd werden al 2,4 miljard dollar van ex-echtgenoot Bill in ontvangst nemen. En dat […] Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill?
  [naar artikel]
 6. Bill Gates en Melinda scheiden: wat betekent dat voor de Foundation? (04/05/2021 - Knack)
  Na 27 jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Bill Gates en Melinda French. De scheiding roept vragen op over de toekomst van hun liefdadigheidsinstelling The Bill & Melinda Gates Foundation.
  [naar artikel]
 7. Melinda Gates mogelijk in 2023 weg uit de Gates-liefdadigheidsstichting (07/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Melinda Gates mogelijk in 2023 weg uit de Gates-liefdadigheidsstichting Melinda Gates stapt over twee jaar mogelijk uit de liefdadigheidsstichting van haar en haar man, techmiljardair Bill Gates. Als een van beiden dan vindt dat ze niet meer kunnen samenwerken, vertrekt Melinda als medevoorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation. Toen het echtpaar twee maanden geleden hun scheiding aankondigde, zeiden ze dat ze beiden […] Lees dit artikel: Melinda Gates mogelijk in 2023 weg uit de Gates-liefdadigheidsstichting
  [naar artikel]
 8. Stichting van Bill en Melinda Gates verkocht al haar aandelen in Apple en Twitter vlak voordat scheiding werd aangekondigd (25/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Stichting van Bill en Melinda Gates verkocht al haar aandelen in Apple en Twitter vlak voordat scheiding werd aangekondigd De op één na duurste scheiding in de geschiedenis is nog steeds in het nieuws. Deze keer gaat het om de verkoop van alle aandelen van Apple en Twitter voor ‘enkele honderden miljoenen dollars’ door de Gates Foundation. Zal dit de scheiding van goederen vergemakkelijken? Op 31 maart 2021 hebben Bill en Melinda Gates één […] Lees dit artikel: Stichting van Bill en Melinda Gates verkocht al haar aandelen in Apple en Twitter vlak voordat scheiding werd aangekondigd
  [naar artikel]
 9. WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’ (10/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’ Onthullingen door de Wall Street Journal werpen een nieuw licht op de miljardenscheiding tussen Bill en Melinda Gates. De intussen overleden zedendelinquent Jeffrey Epstein zou een hoofdrol spelen in het verhaal. De vorige week aangekondigde scheiding van Bill Gates, de costichter van Microsoft, en Melinda Gates kwam voor velen als een schok. Maar achter de […] Lees dit artikel: WSJ: ‘Melinda wou al sinds 2019 scheiden van Bill Gates wegens zijn banden met Epstein’
  [naar artikel]
 10. Bill en Melinda Gates nu dan echt (officieel) gescheiden (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De scheiding tussen Microsoft-oprichter Bill Gates en Melinda French Gates is rond. Volgens TMZ en Business Insider zijn de multimiljardair en zijn vrouw sinds vandaag officieel gescheiden na een huwelijk van 27 jaar. Beide media baseren zich daarbij op documenten uit de rechtbank.
  [naar artikel]
 11. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill en Melinda Gates hebben hun scheiding aangekondigd na 27 jaar huwelijk. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een echtpaar”, melden ze in een gezamenlijke verklaring.
  [naar artikel]
 12. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar (04/05/2021 - De Morgen)
  Bill Gates (65) en Melinda (56) hebben hun scheiding aangekondigd na 27 jaar huwelijk. ‘We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel’, melden ze in een gezamenlijke verklaring.
  [naar artikel]
 13. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (03/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden Het koppel Bill en Melinda Gates gaan na 27 jaar huwelijk uit elkaar. Dat heeft de stichter van Microsoft zelf aangekondigd in een tweet. In de tweet zegt Gates dat Melinda en hij hun werk bij de Gates Foundation zullen verderzetten, maar dat hun huwelijk geen toekomst meer heeft. Het koppel heeft drie kinderen. Lees dit artikel: Bill en Melinda Gates gaan scheiden
  [naar artikel]
 14. Bill Gates is officieel gescheiden: ex-vrouw krijgt helft van zijn vermogen (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De scheiding van miljardairskoppel Bill Gates (65) en Melinda French Gates (56) is afgerond. Een rechter heeft de split maandag goedgekeurd.
  [naar artikel]
 15. Wat heeft Jeffrey Epstein te maken met de ‘plotse’ scheiding van Bill Gates en Melinda? (11/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een “propere” scheiding moest het worden, tussen Bill en Melinda Gates. Maar niet eens een week na de aankondiging heeft het blazoen van de Microsoft-stichter al lelijke krassen opgelopen. Duidelijk wordt dat zijn ”vriendschap” met seksueel roofdier Jeffrey Epstein hun huwelijk minstens mee de dieperik heeft ingesleurd.
  [naar artikel]
 16. Internationale top Londen: Stichting Bill Gates geeft meer geld uit aan gezinsplanning in ontwikkelingslanden (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stichting van Bill Gates en zijn echtgenote Melinda, de Bill and Melinda Gates Foundation, zal de komende vier jaar ongeveer 329 miljoen euro
  [naar artikel]
 17. Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit? (16/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit? Bill en Melinda Gates hebben aangekondigd dat ze -hoewel ze hun huwelijk beëindigden– zullen blijven samenwerken binnen hun gelijknamige stichting. Redelijk goed nieuws dus? Dachten wij bij Business AM ook. Maar die stichting … hoe zit het daar feitelijk mee? The Visual Capitalist deed met een grafische voorstelling de doorlichting van het investeringsportfolio van de Gates Foundation. […] Lees dit artikel: Hoe ziet het portfolio van de stichting van Bill en Melinda Gates eruit?
  [naar artikel]
 18. Aanvraag gelekt: Melinda Gates zette scheiding van Bill in, geen voorhuwelijks contract (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bill en Melinda Gates hadden geen voorhuwelijks contract. Dat blijkt uit de scheidingsaanvraag bij de rechtbank in Seattle, die kon worden ingekeken door de Britse tabloid ‘The Sun’. Daarin staat ook te lezen dat het mevrouw Gates was die de aanvraag indiende, omdat haar huwelijk met de Microsoftoprichter naar eigen zeggen “onherstelbaar” was.
  [naar artikel]
 19. Bill en Melinda Gates gaan scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar gespaard te hebben van 124 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates aangekondigd om na bijna drie decennia uit elkaar te gaan. De 65-jarige Microsoft-oprichter maakte het nieuws van zijn scheiding bekend op Twitter.
  [naar artikel]
 20. Gerechtsdocumenten onthullen: Melinda vroeg scheiding aan, er is geen huwelijkscontract en kans op verzoening is onbestaande (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse nieuwssite TMZ heeft een kopie gepubliceerd van de scheidingspapieren van Bill (65) en Melinda (56) Gates. Daaruit blijkt dat het Melinda is die de scheiding aanvroeg en dat er geen sprake is van een huwelijkscontract. De kans dat het nog goedkomt, lijkt onbestaande. “Dit huwelijk is onherstelbaar gebroken”, staat er te lezen.
  [naar artikel]
 21. Breuk Bill en Melinda Gates zaait twijfel over liefdadigheidsorganisatie (04/05/2021 - De Tijd)
  19:29 Nu Bill en Melinda Gates na 27 jaar een punt zetten achter hun huwelijk, twijfelen sommige waarnemers ook over het voorbestaan van hun liefdadigheidsorganisatie.
  [naar artikel]
 22. Bill en Melinda Gates voeren strijd tegen armoede op (10/04/2019 - De Morgen)
  Microsoft-miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda hebben ambiteuze plannen voor de toekomst. Het koppel maakt zich sterk dat ze tegen 2030 het leven van mensen in arme landen sneller kunnen verbeteren dan ooit tevoren.
  [naar artikel]
 23. Wat heeft Jeffrey Epstein te maken met de ‘plotse’ scheiding van Bill Gates? (10/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een “propere” scheiding moest het worden, tussen Bill en Melinda Gates. Maar niet eens een week na de aankondiging heeft het blazoen van de Microsoft-stichter al lelijke krassen opgelopen. Duidelijk wordt dat zijn ”vriendschap” met seksueel roofdier Jeffrey Epstein hun huwelijk minstens mee de dieperik heeft ingesleurd.
  [naar artikel]
 24. Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 25. Miljardair Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 26. Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates (17/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates Microsoft-medestichter Bill Gates wordt in het defensief gedrongen door verscheidene onthullingen over zijn omgang met vrouwen op het werk. Berichten over ongepaste toenaderingspogingen komen nog geen twee weken na de aankondiging van zijn scheiding met Melinda French Gates. De voorbije jaren werd Bill Gates op grote internationale fora ontvangen als een visionaire denker over grote […] Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates
  [naar artikel]
 27. Van luxueuze villa’s en dure schilderijen tot slimme investeringen: hier stak Bill Gates zijn fortuin in (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates verzamelde sinds de oprichting van Microsoft in 1975 een gigantisch fortuin. Dat zal verdeeld worden, nu hij en zijn vrouw Melinda de scheiding hebben aangekondigd. Maar hoeveel bezit Gates nu eigenlijk? En waar heeft hij zijn geld allemaal ondergebracht? Een overzicht.
  [naar artikel]
 28. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill en Melinda Gates hebben aangekondigd te gaan scheiden na 27 jaar huwelijk. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een echtpaar”, melden ze aldus BBC.
  [naar artikel]
 29. Bill en Melinda Gates gaan scheiden (04/05/2021 - De Tijd)
  00:32 Bill Gates en zijn vrouw Melinda hebben maandag aangekondigd dat ze gaan scheiden. Ze blijven wel samen voortwerken in hun invloedrijke liefdadigheidsstichting.
  [naar artikel]
 30. Melinda en Bill Gates gaan scheiden, dit fortuin zullen ze moeten verdelen (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na een huwelijk van bijna dertig jaar hebben Melinda en Bill Gates aangekondigd dat ze uit elkaar gaan. Dat er nu een fortuin te verdelen valt, is duidelijk. Het Amerikaanse zakenblad Forbes raamt het vermogen van Bill Gates op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro. Daarmee is de Microsoft-oprichter de vierde rijkste burger ter wereld, na Jeff Bezos van Amazon, Bernard Arnault van het Franse luxeconcern LVMH en Elon Musk, de topman van autobouwer Tesla. Maar waarin zit al dat geld? Een overzicht van aandelen tot landhuizen.
  [naar artikel]
 31. Antwerps Tropisch Instituut en Bill Gates zetten zich in om tropische slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation
  [naar artikel]
 32. Melinda Gates: ‘Ik lig ’s nachts wakker van voorbehoedmiddelen’ (26/04/2019 - De Morgen)
  In haar boek The Moment of Lift geeft Melinda Gates (54) onderdrukte vrouwen een stem én toont ze een onbekende kant van zichzelf. ’s Wereld rijkste filantrope over liefdadigheid, haar leven met Bill en het verhaal dat ze lang niet durfde te vertellen.
  [naar artikel]
 33. Bill & Melinda Gates Foundation test vaccinfabriekje van Belgisch Univercells (11/01/2019 - De Tijd)
  16:20 Het Waalse bedrijf Univercells heeft zijn minifabriekje om vaccins te produceren af. De Bill & Melinda Gates Foundation steekt Univercells nog eens 4 miljoen dollar toe om er een vaccin tegen polio me...
  [naar artikel]
 34. Bill en Melinda Gates scheiden na 27 jaar huwelijk (03/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na 27 jaar huwelijk en na een fortuin bij elkaar geharkt te hebben van 127 miljard dollar hebben Bill en Melinda Gates besloten om een punt te zetten achter hun relatie.
  [naar artikel]
 35. Melinda Gates: “Op verschillende momenten heb ik uitgeput tegen Bill gezegd: Help!” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wereldwijd verschijnt vandaag het eerste boek van miljardairsvrouw Melinda Gates: The moment of lift. Haar levenswerk van de afgelopen twintig jaar...
  [naar artikel]
 36. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Express)
  Op de Leuvense campus Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht. De afzender is Bill Gates, de costichter van Microsoft. Dat schrijft De Standaard woensdag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen […] The post Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - De Morgen)
  Op de Leuvense Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht, met de groeten van gewezen ­Microsoft-baas Bill Gates. Dat schrijft De Standaard vandaag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen het nieuwe coronavirus. Dat virus veroorzaakt de longziekte COVID-19, die uitgroeit tot een wereld­wijde epidemie en waartegen nog geen enkel medicijn bestaat.
  [naar artikel]
 38. Warren Buffett stapt op bij Gates Foundation (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Warren Buffett verlaat de Gates Foundation, zo kondigde de bekendste Amerikaanse belegger vandaag aan. Zijn vertrek creëert volgens Amerikaanse media nog meer onduidelijkheid over de toekomst van deze liefdadigheidsorganisatie, na de scheiding van Bill en Melinda Gates.
  [naar artikel]
 39. Bill Gates stopt alles in aanpak corona, en dan vallen er elders slachtoffers (28/04/2020 - De Morgen)
  Microsoft-oprichter Bill Gates gaat vrijwel zijn hele goededoelenfonds inzetten in de strijd tegen de coronapandemie. De Bill & Melinda Gates Foundation beschikt over meer dan 37 miljard euro en bestrijdt daarmee al jaren malaria, hiv en polio, vooral in Afrika. Daaraan lijkt nu abrupt een einde te komen.
  [naar artikel]
 40. Belgisch bedrijf krijgt 14,3 miljoen dollar van stichting Bill & Melinda Gates (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het biotechbedrijf Univercells, gevestigd in Gosselies nabij Charleroi en met een productiesite in Nijvel, heeft een subsidie van 14,3 miljoen dollar (12,7 miljoen euro) gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 41. Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus (27/04/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in... The post Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. De Croo en Bill Gates willen slaapziekte helemaal uitroeien (19/04/2017 - De Standaard)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation om, samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG), de slaapziekte tegen 2025 uit te roeien.
  [naar artikel]
 43. De Croo en Bill Gates willen slaapziekte helemaal uitroeien (19/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open VLD) heeft zich verzekerd van de steun van de Bill and Melinda Gates Foundation om, samen met het Antwerpse Tropisch Instituut (ITG), de slaapziekte tegen 2025 uit te roeien.
  [naar artikel]
 44. Bill Gates steekt 12 miljoen in Waalse biotech (15/12/2016 - De Tijd)
  17:11 De Bill & Melinda Gates Foundation investeert 12 miljoen dollar in Univercells, dat een poliovaccin tegen een tiende van de gangbare prijs kan maken.
  [naar artikel]
 45. De scheiding van het jaar (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na een relatie van 34 jaar, waarvan 27 jaar als gehuwd stel, gaan Bill en Melinda Gates elk hun eigen weg. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, luidt het. Maar wat gebeurt er met het vermogen van Gates, geschat op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro.
  [naar artikel]
 46. Bill Gates schuift ex-vrouw Melinda voor 2,4 miljard dollar aan aandelen toe (06/05/2021 - De Tijd)
  17:31 De aandelentransfer is een eerste stap in de verdeling van het fortuin van het miljardairskoppel dat maandag zijn scheiding aankondigde.
  [naar artikel]
 47. Een rationeel begin van hun relatie, een nuchter einde: het verhaal van Melinda en Bill Gates (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na een relatie van 34 jaar, waarvan 27 jaar als gehuwd stel, gaan Bill en Melinda Gates elk hun eigen weg. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, luidt het. Zo rationeel hun relatie startte in 1987, zo nuchter eindigt ze nu. Het verhaal van de echtscheiding van het jaar.
  [naar artikel]
 48. Bill Gates stelt Belgen aan om slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - De Tijd)
  16:59 De Belgische regering en de Bill & Melinda Gates Foundation steken samen 50 miljoen euro in de strijd tegen de slaapziekte, dat vooral in Congo duizenden slachtoffers maakt.
  [naar artikel]
 49. Mannenpil komt dichterbij werkelijkheid dankzij donatie van 1,5 miljoen door Bill & Melinda Gates Foundation (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De anticonceptiepil voor mannen is onlangs een stapje dichterbij bestaan gekomen. De Bill & Melinda Gates Foundation deed een genereuze donatie van anderhalf miljoen euro, en hoopt daarmee de universiteit van Dundee, die al jaren bezig is met onderzoeken van contraceptie voor mannen, een duwtje in de rug te geven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.