Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 May 2021
03:43 uur

Dranouter wacht niet langer: start ticketverkoop voor "Zomersessies XL", 2.500 plaatsen per dag in bubbels van 4

VRT NWS

04/05/2021 - 13:33

Dranouter wil niet langer wachten op de beslissingen van de overheid, en start vrijdag met de ticketverkoop voor "Zomersessies XL". Van 5 tot en met 8 augustus kunnen 2.500 zitplaatsen per festivaldag geboekt worden, beschikbaar in 625 bubbels van telkens 4 personen. In de goed geventileerde festivaltent is er één podium met dagelijks een line-up van 5 bands, en de bubbels kunnen zittend aan een tafeltje van de optredens genieten. Hooverphonic, Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal tekenen alvast present.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Festival Dranouter wacht niet langer op beslissing overheid en start ticketverkoop Zomersessies: “2.500 toeschouwers per festivaldag, in 625 bubbels van 4 personen” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatoren van Festival Dranouter gaan ook dit jaar geen ‘normaal’ festival op poten zetten. Er komt een coronaproof muziekevenement tussen 5 en 8 augustus, voor een publiek van 2.500 toeschouwers per festivaldag: Dranouter Zomersessies XL. “Wettelijk kader of niet, om te garanderen dat er muziek klinkt in Dranouter kunnen we niet langer wachten en moeten we vandaag uit de startblokken schieten.”
  [naar artikel]
 2. Festival Dranouter wacht niet langer op beslissing overheid: “Geen volwaardig festival, maar wel coronaproof Zomersessies voor 2.500 mensen per dag” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatoren van Dranouter Festival gaan ook dit jaar geen ‘normaal’ festival op poten zetten. Er komt een coronaproof muziekevenement tussen 5 en 8 augustus, voor een publiek van 2.500 toeschouwers per festivaldag: Dranouter Zomersessies XL. “Wettelijk kader of niet, om te garanderen dat er muziek klinkt in Dranouter kunnen we niet langer wachten en moeten we vandaag uit de startblokken schieten.”
  [naar artikel]
 3. Festival Dranouter wacht niet langer op beslissing overheid: “Geen volwaardig festival, maar wel coronaproof Zommersessies voor 2.500 mensen per festivaldag” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatoren van Dranouter Festival gaan ook dit jaar geen ‘normaal’ festival op poten zetten, maar wel de coronaproof Dranouter Zomersessies XL. Het muziekevenement vindt plaats tussen 5 en 8 augustus, voor een publiek van 2.500 toeschouwers per festivaldag. “Wettelijk kader of niet, om te garanderen dat er muziek klinkt in Dranouter kunnen we niet langer wachten en moeten we vandaag uit de startblokken schieten.”
  [naar artikel]
 4. Dranouter organiseert opnieuw coronaproof zomerconcerten (04/05/2021 - Metro)
  Festivals zullen ook dit jaar in hun oorspronkelijke vorm wellicht niet kunnen doorgaan. Daarom wordt er weer volop gezocht naar waardige alternatieven. Zo zal Dranouter komende zomer concerten organiseren onder de noemer ‘Zomersessies XL’. Van 5 tot en met 8 augustus komen vijf artiesten per dag optreden. Onder meer Hooverphonic, Bart Peeters en Het Zesde Metaal staan al op de line-up. Een volwaardig festival met ruim 50.000 festivalgangers zoals gewoonlijk, zit er dit jaar volgens de organisatoren van Dranouter niet in. Voor het tweede jaar op rij moeten de organisatoren voor een coronaproof initiatief zorgen. Dit jaar gebeurt dat onder de noemer ‘Zomersessies XL’ van donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus 2021. “Knoop doorhakken” Aangezien de beslissingen van het Overlegcomité omtrent zomerfestivals telkens werden uitgesteld, voelde de organisatie zich genoodzaakt om nu de knoop door te hakken. “Een wettelijk kader vanuit de overheid is er nog steeds niet. We begrijpen dat de coronacijfers de dans leiden maar we willen op een professionele manier, met voldoende veiligheidsomkadering, een aantrekkelijke affiche kunnen presenteren en daar is tijd voor nodig”, klinkt het bij de organisatie. Bubbels Op het festivalterrein zal dit jaar één podium staan waar dagelijks vijf bands optreden voor een beperkt publiek. Per festivaldag zijn 2.500 toeschouwers toegelaten, verdeeld in 625 bubbels van vier personen. Festivalgangers kunnen in een goed geventileerde festivaltent aan aparte tafels van de optredens genieten. Op donderdag 5 augustus is Hooverphonic de headliner, op vrijdag 6 augustus ’20 jaar Flip Kowlier’, op zaterdag 7 augustus staat Bart Peeters vast. Op zondag 8 augustus staat Het Zesde Metaal op de Zomersessies XL. De line-up wordt binnenkort aangevuld met meer moois. De online ticketverkoop start op vrijdag 7 mei om 11.00 uur. Lees ook : Rock Werchter uitgesteld naar 2022 Het bericht Dranouter organiseert opnieuw coronaproof zomerconcerten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Geen akkoord met De Lijn dus Dranouter start pendeldienst (04/04/2019 - De Morgen)
  Nu De Lijn de bezoekers van het Festival Dranouter niet langer van het station van Ieper naar Dranouter wil brengen lanceert de festivalorganisatie een eigen pendeldienst.
  [naar artikel]
 6. "Desnoods naar toilet met smartphone": ticketverkoop Ed Sheeran start terwijl tieners nog op school zijn (02/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanochtend, 11 uur. Hoogspanning in tienerland. De ticketverkoop voor het concert van Ed Sheeran, op 5 april in het Sportpaleis, gaat van start.
  [naar artikel]
 7. Nu al tiental kampeerders voor tickets voor Ros Beiaardommegang in Dendermonde, ticketverkoop start pas zaterdag (28/11/2019 - VRT NWS)
  Nu al staan mensen aan te schuiven in Dendermonde om een ticket te bemachtigen voor een tribuneplaats tijdens de Ros Beiaardommegang in mei. De ticketverkoop start pas zaterdag 30 november, maar nu al zijn er een tiental kampeerders. Ook Linda is bereid om twee dagen te wachten in de kou: "Ik wil absoluut in de tribune zitten, dat zijn de beste plaatsen. Als dat paard de hoek om komt, dat is magisch."
  [naar artikel]
 8. Wijnboer uit Dranouter lanceert eigen gin: "Op basis van rode wijn, da's uniek" (16/11/2020 - VRT NWS)
  Wijngoed Monteberg, in Dranouter, brengt een eigen gin op de markt: de Mgin. De drank wordt gemaakt op basis van rode wijn. "Dat is vrij uniek in de wereld van de gin", zegt wijnmaker Edward Six.
  [naar artikel]
 9. Dranouter en Cactus krijgen zekerheid: festivals mogen niet doorgaan. (15/04/2020 - VRT NWS)
  Er is zekerheid voor enkele belangrijke festivals in onze provincie. Tot en met 31 augustus mogen er van de Nationale Veiligheidsraad geen grote evenementen plaats vinden. De organisatoren van het Festival Dranouter en Cactusfestival reageren teleurgesteld, maar ook een beetje opgelucht. "Er is nu ten minste zekerheid."
  [naar artikel]
 10. [VIDEO] - Aerosmith hangt gitaren aan de wilgen na "Aero-Vederci Baby" (14/11/2016 - De Redactie)
  De Amerikaanse rockband start in mei 2017 met een afscheidstournee, met aftrap in Tel Aviv. Dat staat te lezen op de website www.aerosmith.com. Op 18 november start de ticketverkoop.
  [naar artikel]
 11. "Ik had me niet verwacht aan zoveel dronken mensen" (06/08/2017 - De Morgen)
  De West-Vlaamse hiphopsensatie Brihang staat dit jaar voor de eerste keer op het Dranouter-festival. Wij gingen met hem het terrein op. "Dat is wel zalig, zo'n dorp. Ik ben net verhuisd naar Brussel, dat is niet echt een dorp."
  [naar artikel]
 12. Dranouter festival en het dorp: "Ik kan hier dansen in mijn bed" (05/08/2018 - De Morgen)
  Nergens zijn de inwoners zo betrokken bij een festival als in Dranouter, waar de concerten pal in het centrum plaatsvinden. Het doorgaans rustige Westhoekdorp met amper 700 zielen wordt drie dagen overrompeld door duizenden festivalgangers. ‘We ontvangen de bezoekers met open armen, al is het telkens weer aanpassen.’
  [naar artikel]
 13. "Vreemd om op dramatische piek te wachten": dokters verbolgen dat algemene mondmaskerplicht in Brussel uitblijft  (06/08/2020 - VRT NWS)
  "Het lijkt mij eigenaardig dat je wacht tot er overal een dramatische piek is." Huisarts Vincent Janssens en hoofdarts in Sint-Jan Kenneth Coenye snappen niet waarom de Brusselse regering wacht om een algemene mondmaskerplicht in te voeren. "Wij zijn niet klaar voor een nieuwe uitbraak", klinkt het in "Terzake".
  [naar artikel]
 14. Jan Jambon (N-VA) boos omdat PS op de rem staat voor noodregering: "Dit is zo onverantwoord, ik kan dat niet plaatsen" (15/03/2020 - VRT NWS)
  "Altijd die spelletjes!" Toen Vlaams minister-president Jan Jambon in "De zevende dag" vernam dat de PS toch probeert te vermijden om met de N-VA in een noodregering te stappen, hield hij het even niet meer. "Zijn wij zulke baarlijke duivels? Ik vind dit van een dermate onverantwoord gedrag, ik kan dat niet plaatsen."
  [naar artikel]
 15. Kinderkampen in Antwerpen gaan ondanks slechte weer van start: "Blij dat ik met vriendinnetjes kan spelen" (05/04/2021 - VRT NWS)
  De kinderkampen van de organisatie Coccolarte gaan vanaf vandaag van start in hartje Antwerpen. Door corona moeten de kampen in bubbels van maximaal 10 kindjes georganiseerd worden, maar dat houdt de organisatie niet tegen. Zelfs in slechtere weersomstandigheden kunnen de kampen probleemloos doorgaan. "We kunnen alles perfect coronaproof organiseren", zegt organisator Liesje Deckmyn.
  [naar artikel]
 16. Ticketverkoop cultuurcentra komt traag op gang: "Blijven organiseren tot het geld op is" (23/07/2020 - VRT NWS)
  De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen 2020-2021 loopt voor heel wat cultuurcentra erg stroef. Ook voor voorstellingen die in een normaal jaar soms binnen de dag uitverkocht zijn, zijn er vaak nog steeds kaartjes te koop. "Mensen wachten duidelijk af omdat alles op lange termijn veel te onzeker is", vertelt directeur Wim Meert van CC Strombeek in Strombeek-Bever bij Grimbergen.
  [naar artikel]
 17. Dranouter Festival: "Terugkeer naar de kern heeft gemoedelijkheid in de hand gewerkt" (06/08/2017 - De Redactie)
  De organisatie van het festival blikt tevreden terug. "Excessen of problemen waren er niet, ook dankzij het perfecte festivalweer", zegt programmator Bavo Vanden Broeck.
  [naar artikel]
 18. Doe Maar komt volgende zomer naar ons land (13/12/2016 - De Redactie)
  Begin jaren 80 waren ze de koningen van de Nederpop met hits als "Pa", "De Bom" en "Sinds 1 dag of 2". Sinds 2000 spelen Vrienten, Janz en co opnieuw geregeld samen. In augustus volgend jaar staan ze zowel op Dranouter als op de Lokerse Feesten.
  [naar artikel]
 19. 3.360 kaartjes wachten op koper: ticketverkoop diamantspektakel gaat van start (26/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Komend weekend gaat de ticketverkoop van start voor het Nijlense spektakel Diamant!, dat opgevoerd zal worden op 27, 28 en 29 september.
  [naar artikel]
 20. Ticketverkoop voor afscheidswedstrijd Tom Boonen gaat van start (09/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De ticketverkoop van ‘Tom Say Thanks’ is officieel van start gegaan. De afscheidswedstrijd van Tom Boonen gaat 29 april door op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol maar de plaatsen zijn beperkt. Slechts 20.000 fans kunnen Tornado Tom uitzwaaien vooraleer hij zijn fiets definitief aan de haak hangt. Ter vergelijking: Sven Nys lokte, weliswaar verspreid over twee avonden, liefst 36.000 supporters naar het Sportpaleis voor zijn afscheidsspektakel vorig jaar.
  [naar artikel]
 21. Ticketverkoop voor afscheidswedstrijd Tom Boonen gaat van start (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ticketverkoop van ‘Tom Say Thanks’ is officieel van start gegaan. De afscheidswedstrijd van Tom Boonen gaat 29 april door op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol maar de plaatsen zijn beperkt. Slechts 20.000 fans kunnen Tornado Tom uitzwaaien vooraleer hij zijn fiets definitief aan de haak hangt. Ter vergelijking: Sven Nys lokte, weliswaar verspreid over twee avonden, liefst 36.000 supporters naar het Sportpaleis voor zijn afscheidsspektakel vorig jaar.
  [naar artikel]
 22. "La La Land" grootste kanshebber voor Bafta's (10/01/2017 - De Redactie)
  De film heeft elf nominaties in de wacht gesleept voor de belangrijkste Britse film- en televisieprijzen. "Arrival" en "Nocturnal animals" sleepten negen nominaties in de wacht.
  [naar artikel]
 23. Eenzaam in uw kot? Bel eens een "dichter van wacht" op (06/04/2020 - VRT NWS)
  Deze week kunt u gratis terecht bij tientallen "Dichters van wacht", die - exclusief voor uw oren - een gedicht voorlezen aan de telefoon. Van maandag tot zaterdag, elke avond tussen 20 uur en 22 uur.
  [naar artikel]
 24. Tommelein: "Wacht niet langer, isoleer nu!" (13/06/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/K1wbSvZlmjDk-O1Tht6ee9nFW4Q/diocontent/106312614/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&interlace=none&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 25. "Oh my god", verbazing en een verbijsterde gniffel: de reacties op het Oscardebacle (27/02/2017 - De Redactie)
  Op het moment dat duidelijk wordt dat niet "La La Land", maar "Moonlight" de Oscar voor de beste film in de wacht sleept, spreken de gezichten van de sterren boekdelen.
  [naar artikel]
 26. Postbode die niet aanbelt en enkel kaartje in de bus steekt, terwijl je thuis op pakje wacht? "Kan niet", zegt CEO Bpost (28/10/2020 - VRT NWS)
  Het is een grote frustratie van mensen die op een pakje zitten te wachten. Je wacht, maar de postbode belt niet aan en stopt enkel een kaartje in de bus. De CEO van Bpost wil dat aanpakken. CEO Jean-Paul Van Avermaet belooft bij "De Inspecteur" op Radio 2 dat hij het streng zal aanpakken: "Postbodes moeten aanbellen, dat ga ik controleren".
  [naar artikel]
 27. Bart De Wever klaagt over veiligheid in Antwerpen: "Er hebben al mensen voor mijn bureau gestaan die daar niet moesten zijn" (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Bij de start van de legislatuur heb ik een lijstje opgesteld van plaatsen waar een scanstraat zou moeten worden geïnstalleerd. Het station
  [naar artikel]
 28. Vantornout: "Sta met heel grote vraagtekens aan de start van het BK" (11/01/2018 - Sporza)
  Tweevoudig Belgisch kampioen Klaas Vantornout is zondag voor de laatste keer te bewonderen op het BK. "Misschien wil ik wel nog een jaar langer crossen."
  [naar artikel]
 29. Festival Dranouter leent gratis wasbakken uit aan scholen: "Zo kunnen leerlingen veilig hun handen wassen" (30/04/2020 - VRT NWS)
  Het muziekfestival van Dranouter gaat wasbakken uitlenen aan scholen. Heel wat scholen zijn namelijk op zoek naar extra wasbakken, zodat de leerlingen op een veilige afstand van elkaar de handen kunnen wassen.
  [naar artikel]
 30. Restaurants serveren ze al, maar mosselseizoen nog niet begonnen: "Wie echt lekkere mosselen wil, wacht nog twee weken" (17/06/2020 - VRT NWS)
  In sommige restaurants staan er nu al Zeeuwse mosselen op het menu, maar volgens mosselhandelaars kan dat niet. Het seizoen van de bodemcultuurmosselen start pas eind juni. "En dat zijn de échte Zeeuwse mosselen."
  [naar artikel]
 31. Gedaan met "u": Gent schrijft inwoners aan met "je" (27/06/2019 - VRT NWS)
  De medewerkers van de stad Gent krijgen de richtlijn om in officiële brieven de inwoners aan te spreken met "je" en "jij", en dus niet langer met "u". Die beleefdheidsvorm zou te afstandelijk zijn, en past niet meer in de frissere huisstijl die Gent momenteel invoert.
  [naar artikel]
 32. Bruno Mars is op 16 juni hoofdact van Werchter Boutique (26/10/2017 - VRT NWS)
  Bruno Mars is op zaterdag 16 juni 2018 de hoofdact op Werchter Boutique. De Amerikaanse artiest is bekend van poppy singles als "Uptown funk" en "24K magic". Het festival focust volgend jaar opnieuw op de beste popmuziek. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. De ticketverkoop start op vrijdag 3 november om 9 uur.  
  [naar artikel]
 33. Ticketverkoop bekerfinale uitgesteld wegens gekissebis rond Eurostadion (14/02/2017 - Sporza)
  Wegens de onduidelijkheid over de beschikbaarheid van parking C in de buurt van het Boudewijnstadion moeten de bekerfinalisten langer wachten voor ze met de ticketverkoop kunnen beginnen.
  [naar artikel]
 34. "De Bruyne niet langer onaantastbaar? Team moet rond beste spelers geboetseerd zijn" (14/11/2017 - Sporza)
  Analist Philippe Albert vindt dat De Bruyne niet langer "intouchable" is bij de nationale ploeg. Frank Raes ziet het anders.
  [naar artikel]
 35. "Versluys Arena" van KV Oostende heet niet langer "Versluys Arena": "De letters zijn weggehaald zonder overleg" (03/06/2020 - VRT NWS)
  Het stadion van KV Oostende draagt niet langer de naam "Versluys Arena". Het bouwbedrijf naar wie het stadion is vernoemd, liet de letters, na een ruzie met de voetbalploeg, onaangekondigd wegnemen van de tribune.
  [naar artikel]
 36. Presentator Jens Dendoncker liet zich opnemen voor angstgevoelens: "Wacht niet tot het te laat is om erover te praten" (03/12/2020 - VRT NWS)
  Presentator en komiek Jens Dendoncker heeft zichzelf laten opnemen in een psychiatrisch afdeling van een ziekenhuis. Dat meldt hij zelf op Instagram. "Praat over je problemen, angsten en gevoelens en wacht niet zoals ik tot het te laat is om professionele hulp in te schakelen", schrijft hij.
  [naar artikel]
 37. Woonzorgcentrum Assenede voorbeeld voor toekomst ouderenzorg? "We werken met bubbels en hebben geen coronabesmettingen" (14/05/2020 - VRT NWS)
  Woonzorgcentrum Sint-Bernardus in Bassevelde, bij Assenede, werkt al jaren met een "bubbelsysteem" en kon zo vermoedelijk ook coronabesmettingen vermijden. Bewoners zijn er verdeeld in kleine leefgroepen: "We beperken het besmettingsgevaar maar garanderen wél sociale contacten."
  [naar artikel]
 38. Hank Azaria wil niet langer stem van "Apu" in "The Simpsons" inspreken (18/01/2020 - VRT NWS)
  Hank Azaria, de acteur die in de Amerikaanse animatiereeks "The Simpsons" de stem van de Indiase winkeleigenaar Apu inspreekt, zegt dat hij dat niet langer wil doen. Al jarenlang is er controverse over het personage door de stereotiepe manier waarop het wordt neergezet. "Dit voelt als het juiste om te doen", zegt Azaria.
  [naar artikel]
 39. Jan Jambon blikt terug op start als minister-president: "Vlaams Parlement is rustiger dan de Kamer, ik ga mij aanpassen" (06/10/2019 - VRT NWS)
  De start van Jan Jambon (N-VA) als minister-president verliep niet bepaald rimpelloos. In "De zevende dag" blikte hij terug op zijn eerste dagen aan het hoofd van de Vlaamse regering. "Ik ben de Kamer gewoon, daar ging het er veel woeliger aan toe", zegt hij. En over het niet vrijgeven van de cijfers vóór de regeringsverklaring? "Ik snap de commotie eigenlijk niet zo goed."
  [naar artikel]
 40. Lefevere: "Ik heb nu nog drie plaatsen vrij, maar ik wacht af" (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor Etixx-Quick.Step: wielermanager Patrick Lefevere heeft het sponsorcontract met Janom verlengd tot het einde van 2018. Tot
  [naar artikel]
 41. Wielerklassieker Gent-Wevelgem start voortaan in ... Ieper (05/09/2019 - VRT NWS)
  De profrenners in de wielerklassieker Gent-Wevelgem zullen voortaan in Ieper starten en niet langer in Deinze. "Het is een weloverwogen beslissing", zegt organisator Lode Langedock. ""In Flanders Fields" is al een aantal jaar onze subtitel en we willen de prachtige, historische stad Ieper nu nog meer in het verhaal betrekken."
  [naar artikel]
 42. "Geen verrassing dat Bardet wint, wel dat Froome geel verliest" (13/07/2017 - Sporza)
  Jan Bakelants mag vanavond een glaasje bubbels drinken, want zijn ploegmaat Romain Bardet heeft de 12e etappe gewonnen. "Hij voelde zijn pedalen niet", zegt Bakelants.
  [naar artikel]
 43. Ticketverkoop Antwerpen Proeft gaat dit weekend al van start (08/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Al dit weekend, op zaterdag vanaf 10u, gaat de online ticketverkoop voor Antwerpen Proeft van start. De elfde editie van het culinair festival heeft volgend jaar plaats van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei.
  [naar artikel]
 44. Washington bestempelt Iraanse Revolutionaire Wacht als "terreurorganisatie” (08/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten plaatsen de Iraanse Revolutionaire Wacht (IRGC) op de lijst met buitenlandse terreurorganisaties. Dat meldt het Witte Huis. De...
  [naar artikel]
 45. Jan Ypermanziekenhuis gebruikt "augmented reality" om knieprotheses te plaatsen: "Primeur in België" (24/08/2020 - VRT NWS)
  Als eerste Belgische ziekenhuis maakt het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper gebruik van "augmented reality" voor het plaatsen van knieprotheses. De chirurg kan op die manier de prothese tot op de millimeter juist zetten.
  [naar artikel]
 46. Komt een transvrouw op de werkvloer (30/01/2018 - VRT NWS)
  Hoe moet u reageren als een collega of vriend uit de kast komt als transgender? Zegt u meteen "zij" en "haar" in plaats van "hij" en "hem" (of omgekeerd)? Of wacht u daar beter mee? Joz Motmans van het Transgender Infopunt weet raad.
  [naar artikel]
 47. Merckx: "Ongelooflijk dat Tour in Brussel start 50 jaar na mijn 1e zege" (30/05/2017 - De Redactie)
  Eddy Merckx voelt zich vereerd dat de Tour de France in 2019 in "zijn" Brussel start. "Ik had dit zeker niet verwacht."
  [naar artikel]
 48. "Mia" van Gorky niet langer bovenaan in "100 op 1" (10/12/2016 - De Redactie)
  Ruim 16.500 Radio 1-luisteraars hebben de voorbije weken gestemd op hun favoriete nummers van eigen bodem. De oproep van de radiozender om niet enkel de stemmen op "usual suspects" heeft een nieuwe nummer 1 opgeleverd.
  [naar artikel]
 49. Nog geen stormloop op eerste dag ticketverkoop Africa Cup (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De officiële mascotte Samba heeft het startschot gegeven voor de ticketverkoop van de Africa Cup 2017. Een maand voor de start van de 31e editie
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.