De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tom Waes in docu over Vlaamse geschiedenis

Het Belang van Limburg

12/05/2021 - 06:05

Naast een seizoen van Reizen Waes over Nederland werkt Tom Waes (52) aan een fonkelnieuw programma: Het verhaal van Vlaanderen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Echte leraren geschiedenis over hun ‘collega’ Tom Waes: “Als ik het geld had, liet ik de slag van Waterloo ook naspelen op de speelplaats” (08/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes is sinds ‘Het verhaal van Vlaanderen’ op slag de bekendste en populairste leraar geschiedenis van deze kontreien. Wij spraken twee echte leerkrachten geschiedenis die het met iets minder applaus, subsidies en loon doen, maar met minstens evenveel enthousiasme. “Wel jammer dat Waes in interviews een beetje een negatief beeld ophangt van geschiedenis op school.”
  [naar artikel]
 2. Tom Waes ontrafelt 23.000 jaar geschiedenis in ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - De Morgen)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen. Een voorproefje van wat het gaat worden.
  [naar artikel]
 3. 23.000 jaar geschiedenis in 10 uur televisie: Tom Waes is verteller in docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen.
  [naar artikel]
 4. 23.000 jaar geschiedenis in 10 uur televisie: Tom Waes is verteller in docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - De Morgen)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen. Een voorproefje van wat het gaat worden.
  [naar artikel]
 5. Tom Waes filmt in Nederland tussen de dappersten aller Galliërs (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hoeveel Neanderthaler zit er in Tom Waes? Ook dat komt u te weten in de Eén-serie Het verhaal van Vlaanderen, waarin Waes door de geschiedenis van onze contreien struint. De ­opnameploeg van wat je ‘Tijdreizen Waes’ kan noemen, kampeerde gisteren in het Nederlandse Dongen. “Je waant je in het ijzertijdperk. Wat ben ik een gelukzak dat ze mij voor deze reeks gekozen hebben.”
  [naar artikel]
 6. Tom Waes leert West-Vlaams en verorbert muskusrat in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (51) is bijna halfweg de opnames van 'Reizen Waes: Vlaanderen'. Deze zomer reist hij door alle Vlaamse provincies, op zoek naar straffe...
  [naar artikel]
 7. Tom Waes reist van prehistorie naar nu: tiendelige reeks op Eén frist geschiedkundige kennis op (30/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Hoeveel neanderthaler zit er in Tom Waes? Ook dat komt u te weten in de Eén-serie Het verhaal van Vlaanderen waarin Waes door de geschiedenis van onze contreien struint. De opnameploeg van wat je Tijdreizen Waes kunt noemen, kampeerde gisteren in het Nederlandse Dongen. “Je waant je in het ijzertijdperk. Wat ben ik een gelukzak dat ze mij voor deze reeks hebben gekozen.”
  [naar artikel]
 8. IN BEELD. Tom Waes verkent Vlaanderen voor nieuw seizoen ‘Reizen Waes’ (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (51) is momenteel bijna halverwege de opnames voor ‘Reizen Waes: Vlaanderen’. Deze zomer reist hij door alle Vlaamse provincies, op zoek...
  [naar artikel]
 9. ‘Kamp Waes’ komt terug en Tom Waes is op zoek naar kandidaten (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Drie jaar geleden gooide Tom Waes met ‘Kamp Waes’ voor het eerst in de geschiedenis de deuren van de Belgische Special Forces open voor het grote publiek. Vijftien gewone burgers mochten proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van Defensie inhoudt.
  [naar artikel]
 10. Tom Waes geniet op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: "De kracht om lang bezig te zijn als tv-gezicht is jezelf voortdurend opnieuw uitvinden” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. "Noem het gerust 'Tijdreizen Waes'", klinkt het tussen twee opnames door. En hoewel we een heel stuk terugkeren in de geschiedenis, moet ook hier alles coronaproof verlopen. “Ik ben met meer dan 250 testen allicht de meest geteste mens van Vlaanderen.”
  [naar artikel]
 11. Tom Waes denkt aan tweede seizoen ‘Kamp Waes’: “Als we het beter kunnen maken, waarom niet?” (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Reizen Waes’ was al langer een vaste waarde, maar ook met zijn programma ‘Kamp Waes’ kon Tom Waes (52) vorig jaar maar liefst twee miljoen Vlaamse kijkers verleiden. In de reeks werden vijftien Vlamingen die door Tom werden geselecteerd een week lang uitgedaagd door de Special Forces, maar komt er ook een tweede seizoen?
  [naar artikel]
 12. Tom Waes op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: “Je zou het ‘Tijdreizen Waes’ kunnen noemen, het dekt perfect de lading” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. “Het mooie aan zo lang in het vak zitten is dat je jezelf altijd kan heruitvinden”, klinkt het tussen twee opnames door. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. En hoewel we een heel stuk terugkeren in de geschiedenis, moet ook hier alles coronaproof verlopen. “Ik ben met meer dan 250 testen allicht de meest geteste mens van Vlaanderen.” Wij gingen alvast een kijkje nemen op de set.
  [naar artikel]
 13. BEKIJK - Tom Waes: “Ik ben een tijdreiziger die in zijn gewone kleren door de geschiedenis wandelt” (27/07/2021 - VRT NWS)
  Tv-maker Tom Waes werkt aan de opnames van "Het verhaal van Vlaanderen". De tv-reeks wordt een mix van fictie en non-fictie die de geschiedenis van Vlaanderen tot leven brengt, van de prehistorie tot de Tweede Wereldoorlog. Vandaag werd er gedraaid in het Openluchtmuseum Bokrijk. Onze reporter Gitte Van Hoyweghen was erbij. Bekijk hierboven haar verslag.
  [naar artikel]
 14. Binnenkort op tv: Tom Waes duikt in geschiedenis van Vlaanderen voor nieuwe reeks (06/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (54) is helemaal klaar om het scherm te veroveren met zijn nieuwe reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. In deze documentairereeks, die doorspekt wordt met historische reconstructies, zoekt Waes uit wat er zich sinds de aankomst van de eerste Homo sapiens heeft afgespeeld, op de 14.000 vierkante kilometer die we vandaag Vlaanderen noemen.
  [naar artikel]
 15. Wat je niet zag in ‘Reizen Waes Vlaanderen’: Tom Waes kiest de zes leukste items die sneuvelden op de montagevloer (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naast de succesvolle tv-reeks op Een is er nu ook het boek ‘Reizen Waes Vlaanderen’. Daarin neemt Tom Waes je mee achter de schermen, geeft hij tekst en uitleg bij grappige en beklijvende scènes en toont hij ook die items die het scherm net niet haalden. Van een West-Vlaamse taalcursus over Thaise bruiden tot de Marollen. Daarom, de zes leukste geschrapte items.
  [naar artikel]
 16. Tom Waes gaat een nieuwe uitdaging aan, als model: bekijk de prachtige foto's (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes is druk met de opnames van 'Reizen Waes', maar tussendoor vond hij ook nog de tijd om model te spelen voor modemerk ZEB. Waes wordt de
  [naar artikel]
 17. Tom Waes is gestart met de opnames van ‘Reizen Waes 12-12’ (02/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Waes (48) is in Oeganda gestart met de opnames van een speciale aflevering van Reizen Waes die eind mei op Eén te zien is. In die Reizen Waes 12-12 wil Waes laten zien wat hulporganisaties doen tegen de hongersnood in noord-Oeganda, Soedan, Jemen, Somalië en Nigeria.
  [naar artikel]
 18. Tom Waes is gestart met de opnames van ‘Reizen Waes 12-12’ (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes (48) is in Oeganda gestart met de opnames van een speciale aflevering van Reizen Waes die eind mei op Eén te zien is. In die Reizen Waes 12-12 wil Waes laten zien wat hulporganisaties doen tegen de hongersnood in noord-Oeganda, Soedan, Jemen, Somalië en Nigeria.
  [naar artikel]
 19. Tom Waes wil met ‘Reizen Waes 12-12’ over hongersnood in Afrika iets rechtzetten (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes (48) vertrekt over twee weken naar het Afrikaanse land Oeganda. Hij gaat er een speciale ‘Reizen Waes’ maken voor 12-12, de campagne tegen de hongersnood in de regio. Tom Waes zegt dat hij iets goed te maken heeft na zijn ‘Reizen Waes’ over Haïti. Daarin vernam de kijker dat het grootste deel van het gedoneerde geld naar lonen van de hulporganisaties was gegaan. “Dat gaf wellicht een verkeerde indruk”, zegt Waes. Bij het Consortium 12-12 zijn ze vooral blij dat iemand als Tom Waes de puntjes op de i kan zetten.
  [naar artikel]
 20. Tom Waes komt met nieuwe unieke reeks over de geschiedenis van Vlaanderen (22/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ‘luilekkere’ zomer voor Tom Waes (52), want sinds vorige week is hij gestart met de opnames van zijn nieuwe reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. In deze documentairereeks - die doorspekt zal zijn met historische re-enactments - zoekt Waes uit wat er zich hier sinds de aankomst van de eerste Homo sapiens heeft afgespeeld, op de 14.000 vierkante kilometer die we vandaag Vlaanderen noemen.
  [naar artikel]
 21. Tom Waes krijgt Nederlanders over de vloer (10/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ook in Nederland is Tom Waes (51) erg populair. Het Nederlandse programma Evenblij Maakt Vrienden gaat vanavond op bezoek bij het Vlaamse kijkcijferkanon.
  [naar artikel]
 22. Van onbekende hobby's tot rare gerechten of speciale plekjes: Tom Waes maakt Vlaamse "Reizen Waes" (20/04/2020 - VRT NWS)
  Corona of geen corona: Tom Waes maakt een nieuwe reeks van "Reizen Waes" deze zomer. Verre reizen zitten er deze zomer niet meer in, maar hij maakt van de nood een deugd, en gooit het roer radicaal om: in "Reizen Waes: Vlaanderen" gaat hij op zoek naar avontuur en bijzondere plekjes hier bij ons. Dat heeft hij zonet aangekondigd in "Vandaag".
  [naar artikel]
 23. Tom Waes op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: “Ik ben allicht de meest geteste mens van het land” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het mooie aan zo lang in het vak zitten is dat je jezelf altijd kan heruitvinden.” Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. Wij brachten een bezoek aan de coronaproof set en spraken met Tom, die ook vertelt hoe het verder moet met ‘Reizen Waes’ en ‘Undercover’.
  [naar artikel]
 24. Tom Waes maakt ‘Reizen Waes’-special in Japan: “Ik voelde me een olifant in een porseleinwinkel” (24/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’ moet Tom Waes (51) noodgedwongen in eigen land opnemen, maar nét voor corona de landsgrenzen sloot, keerde de...
  [naar artikel]
 25. Televisiemaker Tom Waes: 'Willen we echt een tv-reeks waarin iedereen mondmaskers draagt?' (10/05/2020 - Knack)
  Op 17 mei is Tom Waes op Eén te zien in Reizen Waes blijft thuis, nadien volgt de minireeks Reizen Waes: Japan. Maar hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 18 minuten en 34 seconden nodig.
  [naar artikel]
 26. Tom Waes gaat ‘Reizen Waes’ maken in Nederland (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ heeft Tom Waes duidelijk geïnspireerd voor nog meer reizen dicht bij huis. Binnenkort gaat de presentator namelijk op trot door Nederland. Het nieuwe ‘Reizen Waes: Nederland’ zal in het najaar te zien zijn op Eén.
  [naar artikel]
 27. Tom Waes vangt muskusratten in ‘Reizen Waes’: “En daarna eet ik ze op. Met veel saus” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Gentse waterzooi, in Oost-Vlaanderen is er nog een andere culinaire klassieker. Dat ontdekt Tom Waes (52) zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’.
  [naar artikel]
 28. Tom Waes vangt muskusratten in ‘Reizen Waes’: “En daarna eet ik ze op. Met veel saus” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Gentse waterzooi, in Oost-Vlaanderen is er nog een andere culinaire klassieker. Dat ontdekt Tom Waes (52) zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’.
  [naar artikel]
 29. Tom Waes maakt zijn volgende ‘Reizen Waes’ in Vlaanderen (en heeft daarvoor uw hulp nodig) (20/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘Reizen Waes’ bezocht hij alle uithoeken van de wereld, maar deze zomer blijft Tom Waes (51) dichter bij huis. Hij maakt dan een ‘Reizen Waes’...
  [naar artikel]
 30. Tom Waes openhartig: “Ik voelde me na Haïti toch een beetje schuldig” (14/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Waes (48) vertrekt over twee weken naar het Afrikaanse land Oeganda. Hij gaat er een speciale Reizen Waes maken voor 12-12, de campagne tegen de hongersnood in die regio. Tom Waes zegt dat hij iets goed te maken heeft na zijn Reizen Waes over Haïti. Daarin vernam de kijker dat het grootste deel van het gedoneerde geld naar lonen van de hulporganisaties was gegaan. “Dat gaf wellicht een verkeerde indruk”, zegt Waes. Bij het Consortium 12-12 zijn ze vooral blij dat iemand als Tom Waes de puntjes op de i zet.
  [naar artikel]
 31. Wat was er plots met de hand van Tom Waes in ‘Reizen Waes’? (13/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dat ze in het Georgische dorpje Shukhuti graag liters wijn achterover gieten, kon u zondag zien in ‘Reizen Waes’. Daar deed Tom Waes mee met lelo burtiss, een eeuwenoude rugbytraditie. Maar niet zonder eerst het volledige ritueel te volgen.
  [naar artikel]
 32. Wat was er plots met de hand van Tom Waes in ‘Reizen Waes’? (13/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dat ze in het Georgische dorpje Shukhuti graag liters wijn achterover gieten, kon u zondag zien in ‘Reizen Waes’. Daar deed Tom Waes mee met lelo burtiss, een eeuwenoude rugbytraditie. Maar niet zonder eerst het volledige ritueel te volgen.
  [naar artikel]
 33. Tom Waes over ‘Reizen Waes Binnenland’: “Ik ben uitgenodigd door het krapuul van Molenbeek” (14/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes deed enkele weken geleden een oproep voor ‘Reizen Waes Binnenland’. Mensen mochten hun tips doorsturen over de mooiste plekjes van België....
  [naar artikel]
 34. Tom Waes haalt Nederland in huis (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ook in Nederland is Tom Waes (51) erg populair. Het Nederlandse programma Evenblij maakt vrienden gaat vanavond op bezoek bij het Vlaamse kijkcijferkanon.
  [naar artikel]
 35. Tom Waes trekt naar deze avontuurlijke bestemmingen voor derde seizoen 'Reizen Waes' (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Reizen, dat is wat Tom Waes het liefste doet. En dus bezocht hij voor een nieuwe 'Reizen Waes', vanaf zondag 29 januari op Eén, enkele
  [naar artikel]
 36. De Guldensporenslag in "Het verhaal van Vlaanderen": hoe kijken we vandaag naar de "meest omstreden veldslag uit de Vlaamse geschiedenis"? (22/01/2023 - VRT NWS)
  In de vierde aflevering van "Het verhaal van Vlaanderen" vanavond staat de Guldensporenslag centraal. "Op zijn minst de meest omstreden veldslag uit de Vlaamse geschiedenis", klinkt het uit de mond van presentator Tom Waes. "De Guldensporenslag, dat verhaal is een pak complexer dan dat ik het destijds op school heb geleerd." Hoe complex? In "De zevende dag" krijgen we meer tekst en uitleg van historicus Jan Dumolyn en taalwetenschapper Kevin Absilis.
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Tom Waes heeft een van de mooiste duikervaringen van zijn leven in ‘Reizen Waes’ (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond trok Tom Waes in ‘Reizen Waes Europa’ naar Groenland, waar hij de Inuit bezocht en ferm buiten zijn comfortzone trad. Hij ging onder...
  [naar artikel]
 38. Tom Waes in tranen: “Geloof me: het geld blijft nergens plakken” (03/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg dat Tom Waes (48) het gezegd heeft: elke euro die u aan Hongersnood 12-12 geeft of heeft gegeven, komt goed terecht. Waes, zelf ambassadeur van Unicef, ging voor een speciale Reizen Waes 12-12 – zondag op Eén – kijken aan de grens van Zuid-Soedan met Oeganda. Waes liet tranen om wat hij zag, al is hoop nooit ver weg. “Zomaar een vluchteling parkeren in een tent, die tijd is voorbij.”
  [naar artikel]
 39. 'Franse Tom Waes' blijkt 35-jarige Vlaamse schone (05/04/2019 - De Morgen)
  Het antwoord van de Franse televisie op waaghals Tom Waes? Geen Fransman, maar een 35-jarige Vlaamse schone. De Gentse Deborah Geysen ontsnapte als reporter voor de grootste Franse zender TF1 aan een hongerige leeuw en uit een zinkende helikopter.
  [naar artikel]
 40. Tom Waes start vanavond met tijdreis in "Het verhaal van Vlaanderen": hoe maak je een geschiedenisprogramma over Vlaanderen van de prehistorie tot nu?  (01/01/2023 - VRT NWS)
  Vanavond gaat op Eén "Het verhaal van Vlaanderen" van start. Presentator Tom Waes zoekt deze keer geen exotische oorden op, maar reist als het ware doorheen de geschiedenis van onze regio. Aan de documentairereeks is drie jaar lang gewerkt met de hulp van honderden experts. VRT NWS sprak met de makers over hoe ze tienduizenden jaren geschiedenis, van de prehistorie tot nu, in tien afleveringen tot leven wisten te brengen.
  [naar artikel]
 41. Tom Waes zoekt kandidaten die tot het uiterste willen gaan voor loodzware opleiding Special Forces (12/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor het nieuwe tv-programma ‘Kamp Waes’. Daarin laat hij gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt. Die Special Forces staan bekend als de hypergetrainde militairen die op elk moment ingezet kunnen worden voor elk type opdracht.
  [naar artikel]
 42. Tom Waes zoekt kandidaten die tot het uiterste willen gaan voor loodzware opleiding Special Forces (12/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor het nieuwe tv-programma ‘Kamp Waes’. Daarin laat hij gewone burgers voor het eerst in de geschiedenis proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt. Die Special Forces staan bekend als de hypergetrainde militairen die op elk moment ingezet kunnen worden voor elk type opdracht.
  [naar artikel]
 43. Vlaamse wielrenners ‘vol lof’ over Tom Waes: “Ik heb posters van hem op mijn kamer” (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook vandaag werd er weer heel wat afgelachen in ‘Wat Een Dag’. Vooral Tom Waes had het aan zijn been. Zo kreeg hij bijvoorbeeld een wel héél...
  [naar artikel]
 44. Het motto van Tom Waes: “Blijf dromen!” (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Eén-programma Kamp Waes laat Tom Waes 15 Vlamingen proeven van de loodzware opleiding van de Special Forces, de hypergetrainde eenheid van...
  [naar artikel]
 45. Tom Waes waagt zijn leven in ‘Reizen Waes’ (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (50) heeft in Spanje zijn leven geriskeerd voor ‘Reizen Waes’. Het tv-gezicht maakt een pijnlijke val en was onder andere getuige van een...
  [naar artikel]
 46. Tom Waes maakt zich op voor nieuw seizoen ‘Reizen Waes’ (04/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes (51) heeft een nieuw seizoen van het gesmaakte Reizen Waes in de startblokken. Vanaf januari trekt hij daarvoor weer de wereld rond.
  [naar artikel]
 47. Tom Waes op zeehondenjacht in ‘Reizen Waes’: “Hard om te zien, maar er ís niets anders” (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 16 december gaat op Eén het vierde seizoen van ‘Reizen Waes’ van start. Tom Waes (50) gaat daarin op zeehondenjacht. Dat is opmerkelijk, want de...
  [naar artikel]
 48. Tom Waes trekt voor nieuwe ‘Reizen Waes’ naar Nederland (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes steekt nog dit jaar de grens over om bijzondere plekken en aparte gewoontes in Nederland te ontdekken. Dat moet een nieuwe reeks van Reizen Waes opleveren.
  [naar artikel]
 49. Tom Waes met Inuit op zeehondenjacht in ‘Reizen Waes’: “Hard om te zien” (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 16 december gaat op Eén het vierde seizoen van ‘Reizen Waes’ van start. Tom Waes (50) gaat daarin op zeehondenjacht. Dat is opmerkelijk, want de...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy