Restaurantgids Gault&Millau roept chef-kok Nick Bril (38) van het Antwerpse restaurant The Jane uit tot chef van het jaar. Net zoals Viki Geunes ziet hij zijn score stijgen van 18 naar 18,50. De chef-kok, die sinds het vertrek van Sergio Herman alleen aan het roer van The Jane staat, is vereerd met alle aandacht en prijzen. “Maar er is maar één wedstrijd echt van belang, en die wordt hier gespeeld, in The Jane.” [naar artikel]
Hebt u voorlopig nog geen weekendplannen en hebt u nood aan een overzichtje van wat er te beleven valt in Antwerpen en omstreken? Misschien kunnen deze tips u wel een handje helpen. [naar artikel]
Hebt u voorlopig nog geen weekendplannen of hebt u nog geen flauw idee wat er allemaal te beleven is? Misschien kunnen deze tips u wel een handje helpen. [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Dat gebeurde op de bekendmaking van de twintigste editie van de culinaire gids. “Dit is belevingsgastronomie van het allerhoogste niveau, en een eetervaring die we gerust tot de wereldtop mogen rekenen”, vertelt CEO Marc Declerck over de keuze voor Bril. [naar artikel]
Na vier jaar vindt The Jane-chef Nick Bril (34) het tijd om de puntjes op de i te zetten: niet Sergio Herman (47) maar híj runt het... [naar artikel]
Het culinair festival Antwerpen Proeft staat te popelen om u tachtig gerechtjes uit 35 restaurants aan te bieden. De nieuwe ambassadeur van het evenement is Nick Bril. De chef-kok van The Jane zorgt direct voor een nieuwigheid: in zijn keuken is er plaats voor een deejay. [naar artikel]
Nick Bril, chef van The Jane in Antwerpen, is vanaf vandaag te zien in de docureeks Tastes of the World. Daarin gaat hij overal ter wereld op zoek naar mensen die hun favoriete gerecht willen maken op Tomorrowland. Het is al de tweede tv-reeks die radiozender Studio Brussel maakte voor het exclusief online platform VRT NU. [naar artikel]
In The Jane zijn ze na de brand van afgelopen zaterdag volop bezig met opruimingswerken zodat het restaurant weer open kan op 9 april. “Als er iets is wat me gepakt heeft, dan is het wel de steun die we de afgelopen dagen gekregen hebben”, zegt chef-kok Nick Bril. [naar artikel]
De sterrenchef van The Jane wordt ook de chef van August in Antwerpen. Daar wil Nick Bril een brasseriekaart zonder poespas voeren. ‘Het onzekere maakt het voor mij weer spannend.’ [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van The World’s 50 Best Restaurants. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]
Sterrenrestaurant The Jane blijft de komende maand gesloten na een korte maar hevige brand. Die ontstond zaterdagmiddag in de keuken. Zo’n honderd gasten en vijftig personeelsleden werden uit voorzorg geëvacueerd. Chef-kok Nick Bril probeerde als eerste zelf de brand te blussen. “Ik voelde meteen dat dit geen klein brandje was.” [naar artikel]
Ben u fris uitgeslapen? Hebt u genoeg koffie gedronken? Makkelijke schoenen aan? Dan mag u mee op pad met Nick Bril, de chef-kok van sterrenrestaurant The Jane, die dit weekend op vijf plekken eten serveert én als dj op de affiche staat van Tomorrowland [naar artikel]
Vrijdagavond en nog geen idee voor een leuk uitstapje dit weekend? Wij lijsten enkele tips op. [naar artikel]
Nu Sergio Herman (51) definitief uit The Jane stapt, komt de sterrenzaak volledig in handen van chef Nick Bril (37). Hij zwaaide er de voorbije jaren sowieso al op z’n eentje de plak, maar bleef in de schaduw van de Zeeuwse topchef. Daar komt nu een einde aan. “De deal kwam er op mijn aansturen, ja. Na twee moeilijke jaren denk je al eens na over de toekomst.” [naar artikel]
Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Alexandre Ciriello, Davy Devlieghere en Alexandru Sapco krijgen de titel Jonge Chef van het Jaar. In de twintigste editie van de Gault&Millau-restaurantgids die vandaag werd voorgesteld krijgen horecazaken punten op 20. De hoogste score in België gaat net als de voorbije jaren naar Hof Van Cleve in Kruisem (19,5 op 20) dat met Serge Sierens ook de Gastheer van het Jaar levert. [naar artikel]
De Nederlandse sterrenchef Thijs Meliefste van het gelijknamige restaurant in Wolphaartsdijk aan het Veerse Meer komt voor acht dagen naar The Jane. Op vraag van Nick Bril, chef van The Jane, bezet hij er twee keer vier dagen The Upper Room Bar. “Nick steekt zijn hand uit in tijden van crisis. Wat een gebaar”, looft Thijs zijn collega. [naar artikel]
15:41 De Nederlandse chef-kok Nick Bril van het Antwerpse restaurant The Jane is door de restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Davy Devlieghere van Bistro Julien uit Lovendegem is de J... [naar artikel]
10:00 Topchef Sergio Herman stapt uit het Antwerpse tweesterrenrestaurant The Jane. Dat laat hij dinsdag weten. Hij verkoopt zijn aandelen aan zijn zakenpartner, de Nederlandse chef-kok Nick Bril. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt uit tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Dat meldt de krant De Tijd. Hij zou zijn aandelen verkopen aan zijn zakenpartner Nick Bril, de Nederlandse chef-kok met wie hij de zaak opende in 2014. [naar artikel]
Vrijdagavond en nog geen idee voor een leuk uitstapje dit weekend? Wij lijsten enkele tips op. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.