Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
08:26 uur

Alles wat je moet weten over de klopjacht op Jürgen Conings in vijf vragen

Het Laatste Nieuws

20/05/2021 - 11:45

De klopjacht op de gewapende beroepsmilitair Jürgen Conings (46) is nog volop aan de gang. Sinds zijn verdwijning op maandag zijn er veel nieuwe elementen aan het licht gekomen. Dit is wat je moet weten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kamer stelt vragen over klopjacht op Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de plenaire vergadering in de Kamer beantwoorden premier Alexander De Croo en minister van Defensie Ludivine Dedonder deze namiddag vragen van de parlementsleden over de klopjacht op Jürgen Conings.
  [naar artikel]
 2. LIVE. Kamer stelt vragen over klopjacht op Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de plenaire vergadering in de Kamer beantwoorden premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) deze namiddag vragen van de parlementsleden over de klopjacht op Jürgen Conings.
  [naar artikel]
 3. LIVE. Kamer stelt vragen over klopjacht op Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de plenaire vergadering in de Kamer beantwoorden premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) deze namiddag vragen van de parlementsleden over de klopjacht op Jürgen Conings.
  [naar artikel]
 4. De Croo beantwoordt vragen over klopjacht op Jürgen Conings: “Meer en meer dreiging vanuit extreemrechts” (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de plenaire vergadering in de Kamer beantwoordden premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) deze namiddag vragen van de parlementsleden over de klopjacht op Jürgen Conings.
  [naar artikel]
 5. Massale klopjacht op Jürgen Conings levert nog niks op: grote politiemacht zoekt verder (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings gaat de derde dag in, met 250 politiemensen en 90 soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen doorkammen. De potentieel zwaarbewapende Conings had een afscheidsbrief met bedreigingen nagelaten en eerder al viroloog Marc Van Ranst bedreigd.
  [naar artikel]
 6. Klopjacht op Jürgen Conings is wereldnieuws (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De massale klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings is op drie dagen uitgegroeid tot wereldnieuws. Het nieuws wordt tot in Japan, Taiwan en Rusland opgepikt.
  [naar artikel]
 7. Klopjacht op ‘Belgische Rambo’ Jürgen Conings is wereldnieuws (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De massale klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings is op drie dagen uitgegroeid tot wereldnieuws. Het nieuws wordt tot in Japan, Taiwan en Rusland opgepikt.
  [naar artikel]
 8. Militairen hebben ‘license to kill’ in zoektocht naar Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De derde dag van de klopjacht op Jürgen Conings is D-day. De extra troepen en ondersteuning uit het buitenland zetten de klopjacht letterlijk op scherp: de militairen mogen vuren om te doden.
  [naar artikel]
 9. Massale klopjacht op Jürgen Conings levert nog niets op: grote politie- en legermacht zoekt verder (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings gaat de derde dag in, met 250 politiemensen en 90 soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkammen. De potentieel zwaarbewapende Conings had een afscheidsbrief met bedreigingen nagelaten en eerder al viroloog Marc Van Ranst bedreigd. Het parket zou er vanuit gaan dat hij zich verschanst heeft en dus nog in leven is.
  [naar artikel]
 10. BEKIJK - Klopjacht op Jürgen Conings levert indrukwekkende politiefile op  (20/05/2021 - VRT NWS)
  In Maasmechelen is het de laatste dagen opvallend drukker dan anders. En dat heeft alles te maken met de zoektocht naar de gewapende militair Jürgen Conings. Die zou zich nog steeds verschuilen in het Nationaal Park Hoge Kempen.
  [naar artikel]
 11. Zo verliep wekenlange zoektocht naar Jürgen Conings (20/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jürgen Conings verdween op 17 mei. Bijna vijf weken later is zijn lichaam gevonden in het Nationaal Park Hoge Kempen. Net voor zijn verdwijning steelt hij nog wapens uit de kazerne van Leopoldsburg. De beroepsmilitair laat een afscheidsbrief achter met daarin onder meer bedreigingen aan viroloog Marc Van Ranst. Er wordt meteen alarm geslagen en Van Ranst moet onderduiken. Er wordt een ongeziene klopjacht gestart met honderden agenten en militairen uit binnen- en buitenland. Maar Jürgen Conings blijkt onvindbaar.
  [naar artikel]
 12. Deze 5 vragen rond Jürgen Conings moet minister Dedonder dringend beantwoorden (24/05/2021 - Knack)
  Deze week moet minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) meer tekst en uitleg geven in de zaak-Jürgen Conings. Deze vijf vragen willen de parlementsleden zeker beantwoord zien.
  [naar artikel]
 13. Klopjacht op Jürgen Conings levert rugzak met munitie op (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de klopjacht op Jürgen Conings hebben de speurders een rugzak met munitie gevonden vlakbij de plek waar de voortvluchtige militair uit Dilsen-Stokkem zijn auto achterliet in het Dilserbos. De rugzak is gisteren gevonden op een plek die al heel vaak is uitgekamd door militairen. Hij is er pas recent achtergelaten. Het federaal parket bevestigt aan TV Limburg dat het zo goed als zeker om een rugzak van Jürgen Conings gaat, maar de speurders houden toch een slag om de arm. Elke nieuwe vondst levert meer vragen dan antwoorden op. De rugzak en de munitie zijn voor onderzoek overgemaakt aan een gerechtelijk labo.
  [naar artikel]
 14. Tiktokker lacht met klopjacht op Conings: “Iedereen zoekt Jürgen, enkel Van Ranst niet” (23/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dagenlang zijn de politie en het leger op zoek naar Jürgen Conings, de voortvluchtige militair. Die klopjacht bracht ook een hoop hilariteit met zich mee. Tiktokker @dinodaantiktok haalde er zowaar inspiratie uit voor een parodie van Mega Mindy.
  [naar artikel]
 15. Klopjacht op Jürgen Conings leidt tot ongerustheid (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De klopjacht op beroepsmilitair Jürgen Conings is op de derde dag nog niet ten einde. Onder de ogen van de wereldpers maken meer dan 400 politiemensen en militairen jacht op de 46-jarige man uit Dilsen-Stokkem. En dat leidt tot ongerustheid bij de inwoners van de gemeenten die grenzen aan het Nationaal Park Hoge Kempen.
  [naar artikel]
 16. Schoten gehoord tijdens grootschalige klopjacht op Jürgen Conings: dit is de laatste stand van zaken (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige en mogelijk gevaarlijke militair Jürgen Conings gaat de derde dag in, met honderden politiemensen en soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkammen. ‘We gaan ervan uit dat hij nog leeft en zich schuilhoudt in dit natuurgebied’, klinkt het bij het parket, dat ook verwacht dat hij zwaar bewapend is.
  [naar artikel]
 17. Was dit de schuilplaats van Jürgen Conings? Deze tent werd gevonden tijdens klopjacht (21/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kon Jürgen Conings zich dagenlang in dit tentje schuilhouden? Dat is de vraag waar het parket en de politie zich over buigen. Van Conings zelf ontbreekt momenteel elk spoor.
  [naar artikel]
 18. LIVE. Volg hier alles over de klopjacht op militair Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Met man en macht zijn politie en leger op zoek naar Jürgen Conings, de Limburgse militair die sinds maandagavond spoorloos verdween met een klein arsenaal aan oorlogswapens. Conings wordt beschouwd als bijzonder gevaarlijk en bedreigde in het verleden onder andere viroloog Marc Van Ranst met de dood. Hij zou zich schuilhouden in het Nationaal Park Hoge Kempen, een uitgestrekt natuurgebied in het oosten van Limburg. Volg hier alles op de voet.
  [naar artikel]
 19. Klopjacht op Jürgen Conings wordt verdergezet: dit is de laatste stand van zaken (21/05/2021 - De Morgen)
  We gaan nu dag vier in van de klopjacht op de potentieel gevaarlijke extremist Jürgen Conings. Afgelopen nacht hebben 400 politiemensen en soldaten een perimeter in het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitgekamd: zonder resultaat. Wel is een mogelijke bivakplaats van de militair gevonden. De zoektocht wordt deze ochtend hervat.
  [naar artikel]
 20. Hoe gaat klopjacht op Jürgen Conings nu verder? (23/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoekactie naar Jürgen Conings in het nationaal park in Limburg is gisteren stopgezet. De man is nog altijd niet gevonden. Het Nationaal Park Hoge Kempen is sinds gisteravond weer open voor publiek. Hoe verloopt de klopjacht op de gevaarlijke voortvluchtige militair nu verder?
  [naar artikel]
 21. LIVESTREAM. Premier De Croo en minister van Defensie Dedonder beantwoorden vragen in de Kamer over klopjacht Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Tijdens de plenaire vergadering in de Kamer beantwoorden premier Alexander De Croo en minister van Defensie Ludivine Dedonder vragen over de klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings. De plenaire vergadering valt te volgen via bovenstaande livestream.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Volg hier de klopjacht op militair Jürgen Conings (23/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Met man en macht zijn politie en leger op zoek naar Jürgen Conings, de Limburgse militair die maandagavond spoorloos verdween met een klein arsenaal aan oorlogswapens. Conings wordt beschouwd als bijzonder gevaarlijk en bedreigde in het verleden onder meer viroloog Marc Van Ranst met de dood. Voorlopig is hij nog steeds niet gevonden. Volg hier alles op de voet.
  [naar artikel]
 23. Grootschalige klopjacht op Jürgen Conings gaat onverminderd voort: dit is de laatste stand van zaken (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings gaat de derde dag in, met 250 politiemensen en 90 soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkammen. De potentieel zwaarbewapende Conings had een afscheidsbrief met bedreigingen nagelaten en eerder al viroloog Marc Van Ranst bedreigd. Het parket zou er vanuit gaan dat hij zich verschanst heeft en dus nog in leven is. Er zouden vanmorgen ook schoten zijn gehoord vanuit het natuurpark.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Klopjacht op Conings gaat door: 250 agenten, 90 militairen en gepantserde legervoertuigen ingezet (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klopjacht op de zwaarbewapende beroepsmilitair Jürgen Conings heeft ook afgelopen nacht voorlopig niets opgeleverd, al schoten rond vijf uur deze ochtend plots 13 politiecombi's tegelijk in actie. Ze verlieten hun positie aan kampeerverblijfpark Salamander en trokken in de richting van As. Dat meldt onze correspondent ter plaatse.
  [naar artikel]
 25. Klopjacht op Jürgen Conings wordt verdergezet: dit is de laatste stand van zaken (21/05/2021 - De Morgen)
  We gaan nu dag vier in van de klopjacht op de potentieel gevaarlijke extremist Jürgen Conings. Afgelopen nacht hebben 400 politiemensen en soldaten een perimeter in het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitgekamd: zonder resultaat. Wel is een mogelijke bivakplaats van de militair gevonden. De zoektocht wordt vandaag hervat en rond 13 uur werd de veiligheidszone aan de toegangspoort uitgebreid.
  [naar artikel]
 26. Premier De Croo over zaak-Jürgen Conings: ‘Dit is onaanvaardbaar’ (20/05/2021 - De Morgen)
  ‘Het is onaanvaardbaar dat iemand die als gevaarlijk aanzien wordt toch toegang heeft tot wapens’, benadrukte premier Alexander De Croo (Open Vld) in het parlement over de lange klopjacht op Jürgen Conings. ‘Ik zal er alles aan doen om orde op zaken te stellen’, vertelde minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS).
  [naar artikel]
 27. LIVE. Sweeping levert geen resultaat op: Jürgen Conings blijft spoorloos (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klopjacht op Jürgen Conings heeft na ruim 72 uur nog niets opgeleverd en het parket laat weten dat er nog steeds geen spoor is van de man. Bij een sweeping van het natuurgebied werd gisteren een achtergelaten camouflagetent gevonden, mogelijk een bivakplaats van Conings. Verder werd ook een kamp in bushcraftstijl aangetroffen dat mogelijk van de militair is. “Elementen in het onderzoek doen vermoeden dat hij nog leeft”, klonk het eerder al.
  [naar artikel]
 28. In beeld: de grootschalige politiemacht die Jürgen Conings opspoort (20/05/2021 - De Morgen)
  Liefst 250 agenten, 90 militairen, pantserwagens en de ontmijningsdienst zijn ingezet in de klopjacht naar de voortvluchtige extremistische militair Jürgen Conings. De speurtocht gaat vandaag de derde dag in.
  [naar artikel]
 29. In beeld: de grootschalige troepenmacht die Jürgen Conings opspoort (20/05/2021 - De Morgen)
  Liefst 250 agenten, 90 militairen, pantserwagens en de ontmijningsdienst zijn ingezet in de klopjacht naar de voortvluchtige extremistische militair Jürgen Conings. De speurtocht gaat vandaag de derde dag in.
  [naar artikel]
 30. Militair Jürgen Conings blijft spoorloos (21/05/2021 - De Tijd)
  09:21 De klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings in het Nationaal Park Hoge Kempen gaat de vierde dag in.
  [naar artikel]
 31. Ongeziene oproep van federaal parket naar Jürgen Conings: alsof speurders weten dat hij volgt op tv (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kijkt Jürgen Conings mee naar hoe veiligheidsdiensten in binnen- en buitenland naar hem op zoek zijn? Het federaal parket lijkt daarvan uit te gaan, want in een korte mededeling die live werd uitgezonden op zowel VTM als VRT richtte federaal procureur Frédéric Van Leeuw zich zondag rechtstreeks tot de voortvluchtige militair. “Aan Jürgen Conings vragen wij om contact op te nemen met iemand die hij vertrouwt.” De reactie van Conings blijft voorlopig uit.
  [naar artikel]
 32. In beeld: de indrukwekkende troepenmacht die Jürgen Conings opspoort (20/05/2021 - De Morgen)
  Honderden agenten, tientallen militairen, paarden, pantserwagens en de ontmijningsdienst zijn ingezet in de klopjacht naar de voortvluchtige extremistische militair Jürgen Conings. De speurtocht gaat vandaag de derde dag in.
  [naar artikel]
 33. LIVE. Waar is Jürgen Conings? Klopjacht op gewapende militair gaat door (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waar is Jürgen Conings? Die vraag houdt onze veiligheidsdiensten al sinds dinsdag bezig. De militair uit Dilsen-Stokkem is nog steeds spoorloos. Met man en macht zijn agenten en militairen op zoek naar de man in het Nationaal Park Hoge Kempen. Volg hier alles live.
  [naar artikel]
 34. Knallen niet afkomstig van klopjacht op Jürgen Conings (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De knallen die mensen woensdagavond en donderdagochtend konden horen in de omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen waren geen schoten in de klopjacht naar Jürgen Conings. Dat konden we uit betrouwbare bron vernemen. De mensen van de federale politie, speciale eenheden en het Belgische leger losten voorlopig nog geen enkel schot.
  [naar artikel]
 35. LIVE. Jürgen Conings blijft onvindbaar, onderzoek aan wagen “bracht verdacht mechanisme aan het licht” (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klopjacht op Jürgen Conings heeft na ruim 72 uur nog niets opgeleverd en het parket laat weten dat er nog steeds geen spoor is van de man. Bij een sweeping van het natuurgebied werd gisteren een achtergelaten camouflagetent gevonden, mogelijk een bivakplaats van Conings. Verder werd ook een kamp in bushcraftstijl aangetroffen dat mogelijk van de militair is. “Elementen in het onderzoek doen vermoeden dat hij nog leeft”, klonk het eerder al. Onderzoek aan de wagen van de voortvluchtige militair, die dinsdag werd teruggevonden aan het bos in Dilsen-Stokkem, heeft een “verdacht mechanisme aan het licht gebracht”, laat het parket vrijdagnamiddag weten. De klopjacht wordt vandaag verdergezet en rond 13 uur werd de veiligheidszone aan de toegangspoort uitgebreid.
  [naar artikel]
 36. Oprichter van ‘steungroep’ voor Jürgen Conings: “Eerlijk proces, is alles wat we vragen” (22/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Als 1 achter Jürgen, zo heet de grootste openbare Facebookgroep met steunbetuigingen voor Jürgen Conings. De groep werd donderdag opgericht en telt intussen al meer dan 21.000 leden. “Jürgen heeft mentale steun en begeleiding nodig, geen volledig leger dat achter hem aan gaat”, zo zegt de Lierse oprichter van de groep.
  [naar artikel]
 37. Klopjacht op Jürgen Conings wordt verdergezet, perimeter uitgebreid: dit is de laatste stand van zaken (21/05/2021 - De Morgen)
  We gaan nu dag vier in van de klopjacht op de potentieel gevaarlijke extremist Jürgen Conings. Afgelopen nacht hebben 400 politiemensen en soldaten een perimeter in het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitgekamd: zonder resultaat. Wel is een mogelijke bivakplaats van de militair gevonden. De zoektocht wordt vandaag hervat en rond 13 uur werd de veiligheidszone aan de toegangspoort uitgebreid.
  [naar artikel]
 38. Vijf dagen gigantische klopjacht op terreurverdachte Jürgen Conings: wat is er tot nu gebeurd? Een reconstructie (22/05/2021 - VRT NWS)
  Al vijf dagen wordt met man en macht gezocht naar terreurverdachte Jürgen Conings, de militair die zware wapens meenam uit de kazerne en dreigt met een gewelddadige actie, tegen de politiek en de virologen. Meer dan 400 agenten en militairen zijn op de been, voorlopig zonder resultaat. Wat is er tot nog toe allemaal gebeurd? Een reconstructie, waarbij we beginnen bij zijn vertrek thuis, maandag.
  [naar artikel]
 39. Klopjacht op Jürgen Conings wordt verdergezet, perimeter uitgebreid: dit is de laatste stand van zaken (21/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de potentieel gevaarlijke extremist Jürgen Conings is aan zijn vierde dag bezig. Afgelopen nacht hebben 400 politiemensen en soldaten een perimeter in het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitgekamd: zonder resultaat. Wel is een mogelijke bivakplaats van de militair gevonden. De zoektocht wordt vandaag hervat en rond 13 uur werd de veiligheidszone aan de toegangspoort uitgebreid.
  [naar artikel]
 40. LIVE. Jürgen Conings maandag al gezien aan huis Marc Van Ranst, onderzoek aan wagen “bracht verdacht mechanisme aan het licht” (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De klopjacht op Jürgen Conings heeft na ruim 72 uur nog niets opgeleverd en het parket laat weten dat er nog steeds geen spoor is van de man. Bij een sweeping van het natuurgebied werd gisteren een achtergelaten camouflagetent gevonden, mogelijk een bivakplaats van Conings. Verder werd ook een kamp in bushcraftstijl aangetroffen dat mogelijk van de militair is. “Elementen in het onderzoek doen vermoeden dat hij nog leeft”, klonk het eerder al. Onderzoek aan de wagen van de voortvluchtige militair, die dinsdag werd teruggevonden aan het bos in Dilsen-Stokkem, heeft een “verdacht mechanisme aan het licht gebracht”, laat het parket vrijdagnamiddag weten. De klopjacht wordt vandaag verdergezet en rond 13 uur werd de veiligheidszone aan de toegangspoort uitgebreid.
  [naar artikel]
 41. LIVE. Hoe gaat klopjacht op Jürgen Conings nu verder? 11 militairen met links met extreemrechts krijgen geen toegang meer tot wapendepots (23/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoekactie naar Jürgen Conings in het nationaal park in Limburg is gisteren stopgezet. De man is nog altijd niet gevonden. Het Nationaal Park Hoge Kempen is sinds gisteravond weer open voor publiek. Hoe verloopt de klopjacht op de gevaarlijke voortvluchtige militair nu verder? “Er wordt nu anders - en ergens anders - gezocht”, zei Wenke Roggen van het federaal parket. Conings staat ook internationaal geseind. Volg de laatste updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 42. Achtergelaten camouflagetent gevonden, mogelijk bivakplek Jürgen Conings: dit is de laatste stand van zaken (21/05/2021 - De Morgen)
  We gaan nu dag vier in van de klopjacht op de voortvluchtige en mogelijk gevaarlijke militair Jürgen Conings. Gisteren kwam de sweeping, waarbij 400 politiemensen en soldaten het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkamden, ten einde. Daarbij is mogelijk een bivakplaats van Conings gevonden. Van de man zelf is nog steeds geen spoor.
  [naar artikel]
 43. Jürgen Conings nog altijd spoorloos: dit gebeurde er op de derde dag van de klopjacht (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ook donderdag is de voortvluchtige militair Jürgen Conings niet gevonden. Er zijn nochtans genoeg middelen ingezet: zo’n 400 politiemensen en militairen. Zelfs buitenlandse speciale eenheden helpen nu mee met de speurtocht. Dit onthouden we van de derde dag van de grote sweeping.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Hoe gaat klopjacht op Jürgen Conings nu verder? Minister Verlinden geeft uitleg in VTM NIEUWS - 11 militairen met links met extreemrechts krijgen geen toegang meer tot wapendepots (23/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zoekactie naar Jürgen Conings in het nationaal park in Limburg is gisteren stopgezet. De man is nog altijd niet gevonden. Het Nationaal Park Hoge Kempen is sinds gisteravond weer open voor publiek. Hoe verloopt de klopjacht op de gevaarlijke voortvluchtige militair nu verder? “Er wordt nu anders - en ergens anders - gezocht”, zei Wenke Roggen van het federaal parket. Conings staat ook internationaal geseind. Volg de laatste updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 45. Parket verwacht dat Jürgen Conings nog leeft en zich zwaar bewapend verschanst: dit is de laatste stand van zaken (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige en mogelijk gevaarlijke militair Jürgen Conings gaat de derde dag in, met zo’n 400 politiemensen en soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkammen. Er is inmiddels versterking aangekomen vanuit Nederland, Luxemburg en Duitsland.
  [naar artikel]
 46. Politieversterking uit buurlanden, Jürgen Conings wellicht zwaar bewapend verschanst: dit is de laatste stand van zaken (20/05/2021 - De Morgen)
  De klopjacht op de voortvluchtige en mogelijk gevaarlijke militair Jürgen Conings is nu al drie dagen bezig, met zo’n 400 politiemensen en soldaten die het Limburgse natuurpark Hoge Kempen uitkammen. Er is inmiddels versterking aangekomen vanuit Nederland, Luxemburg en Duitsland.
  [naar artikel]
 47. Kijkt Jürgen Conings mee naar zoektocht? Vragen na ongeziene oproep van federaal parket (25/05/2021 - De Morgen)
  Kijkt Jürgen Conings mee naar hoe veiligheidsdiensten in binnen- en buitenland naar hem op zoek zijn? Het federaal parket lijkt daarvan uit te gaan, want in een korte mededeling die live werd uitgezonden op zowel VTM als VRT richtte federaal procureur Frédéric Van Leeuw zich zondag rechtstreeks tot de voortvluchtige militair. ‘Aan Jürgen Conings vragen wij om contact op te nemen met iemand die hij vertrouwt.’
  [naar artikel]
 48. Na exact één week klopjacht nog geen enkel spoor van Jürgen Conings: dit gebeurde er de afgelopen zeven dagen (24/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Exact één week geleden verdween militair Jürgen Conings, waarna een heuse klopjacht begon. Honderden agenten, pantserwagens en zelfs militairen uit het buitenland werden ingezet. Tevergeefs, want nog steeds is er geen enkel spoor van de man. Dit gebeurde er de voorbije zeven dagen.
  [naar artikel]
 49. Na exact één week klopjacht nog geen enkel spoor van Jürgen Conings: dit gebeurde er de afgelopen zeven dagen (24/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Exact één week geleden verdween militair Jürgen Conings, waarna een heuse klopjacht begon. Honderden agenten, pantserwagens en zelfs militairen uit het buitenland werden ingezet. Tevergeefs, want nog steeds is er geen enkel spoor van de man. Dit gebeurde er de voorbije zeven dagen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.