Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chef-kok Viki Geunes (49) van restaurant ‘t Zilte. Vaak is hij aan het werk tot in de vroege uurtjes en hij houdt van uitslapen, maar je zal hem en zijn vrouw nooit tot later dan elf uur in bed zien liggen. “Ik heb het geluk gehad dat mijn vrouw altijd naast mij heeft gestaan, ook op momenten dat het moeilijk ging. Als gastvrouw is ze een deel van mijn succes.” En succes heeft de chef, want hij ontving dit jaar zijn derde Michelin-ster. [naar artikel]
17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]
Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]
Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp, gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat, opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant, waar je ook kan overnachten. [naar artikel]
Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]
18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]
Als je zonder wijnkennis op restaurant de knoop moet doorhakken voor welke fles ze mogen brengen, gaat dat niet altijd even vlot. Het wijnetiket verklapt daarentegen meer dan je denkt. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia legt uit wat je via het etiket te weten kan komen. Wat staat er op élk etiket? En wat betekenen sommige termen? “Hoe specifieker de herkomst wordt vermeld, hoe duurder de wijn.” [naar artikel]
Hij heeft de reputatie een best sympathieke en vlotte familieman te zijn, maar volgens zijn voormalige schoonzoon Alex Santana is Jim Carrey (57)... [naar artikel]
Als je achtertuin je arena wordt: dat gevoel zal Brusselaar Félix De Laet (25) dit weekend ervaren, wanneer hij met Lost Frequencies in Vorst Nationaal zijn eerste echte liveshow speelt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.