Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Chef-kok Viki Geunes van restaurant ‘t Zilte: “Ik ben een controlefreak. Mijn cola staat met het etiket naar voor in de frigo”

24/05/2021 - 10:56
"Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chef-kok Viki Geunes (49) van restaurant ‘t Zilte. Vaak is hij aan het werk tot in de vroege uurtjes en hij houdt van uitslapen, maar je zal hem en zijn vrouw nooit tot later dan elf uur in bed zien liggen. “Ik heb het geluk gehad dat mijn vrouw altijd naast mij heeft gestaan, ook op momenten dat het moeilijk ging. Als gastvrouw is ze een deel van mijn succes.” En succes heeft de chef, want hij ontving dit jaar zijn derde Michelin-ster."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef-kok Viki Geunes van restaurant ‘t Zilte: “Ik ben een controlefreak. Mijn cola staat met het etiket naar voor in de frigo” (24/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chef-kok Viki Geunes (49) van restaurant ‘t Zilte. Vaak is hij aan het werk tot in de vroege uurtjes en hij houdt van uitslapen, maar je zal hem en zijn vrouw nooit tot later dan elf uur in bed zien liggen. “Ik heb het geluk gehad dat mijn vrouw altijd naast mij heeft gestaan, ook op momenten dat het moeilijk ging. Als gastvrouw is ze een deel van mijn succes.” En succes heeft de chef, want hij ontving dit jaar zijn derde Michelin-ster. [naar artikel]


2. Viki Geunes (chef Zilte): 'Op dit niveau moet je een controlefreak zijn' (07/11/2023 - De Tijd)

17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]


3. Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken” (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back. [naar artikel]


4. Hans Otten en Viki Geunes openen in juni restaurant (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]


5. Zo ziet het nieuwe restaurant van Hans Otten en Viki Geunes eruit (09/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp, gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat, opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant, waar je ook kan overnachten. [naar artikel]


6. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury behouden drie Michelinsterren, Bozar Restaurant krijgt tweede ster (13/03/2023 - De Standaard)

Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]


7. Viki Geunes (chef Zilte): 'Meer dan ooit is ons restaurant nu ook een onderneming' (06/11/2023 - De Tijd)

18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]


8. Hoe kies je de juiste wijn op restaurant? Sommelier licht toe: “Het etiket en de vorm van de fles verklappen veel” (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Als je zonder wijnkennis op restaurant de knoop moet doorhakken voor welke fles ze mogen brengen, gaat dat niet altijd even vlot. Het wijnetiket verklapt daarentegen meer dan je denkt. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia legt uit wat je via het etiket te weten kan komen. Wat staat er op élk etiket? En wat betekenen sommige termen? “Hoe specifieker de herkomst wordt vermeld, hoe duurder de wijn.” [naar artikel]


9. Ex-schoonzoon doet boekje open over Jim Carrey: “Grappig? Privé is hij een gestoorde controlefreak” (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Hij heeft de reputatie een best sympathieke en vlotte familieman te zijn, maar volgens zijn voormalige schoonzoon Alex Santana is Jim Carrey (57)... [naar artikel]


10. Lost Frequencies: ‘Een controlefreak? Ik ben nog steeds een pipo, hoor’ (08/11/2019 - De Morgen)

Als je achtertuin je arena wordt: dat gevoel zal Brusselaar Félix De Laet (25) dit weekend ervaren, wanneer hij met Lost Frequencies in Vorst Nationaal zijn eerste echte liveshow speelt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!