Bemelmans en De Loore stunten in dubbel en geven Belgen 2-1 voorsprong

04/02/2017 - 16:40
"De Belgen klimmen opnieuw op voorsprong in het Davis Cup-duel tegen Duitsland. In het dubbelspel wonnen Ruben Bemelmans en Joris De Loore in vijf"

1. LIVE: we zijn vertrokken! Kunnen Bemelmans en De Loore stunten in belangrijke dubbel? (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na de demonstratie van David Goffin en de nederlaag van Steve Darcis, rekent België vandaag op het duo Ruben Bemelmans - Joris De Loore in het... [naar artikel]

2. LIVE: we zijn vertrokken! Kunnen Bemelmans en De Loore stunten in belangrijke dubbel? (1-0) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Belgische mannen blijven stunten en winnen nu ook dubbelspel op Davis Cup (04/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

In Frankfurt am Main hebben Ruben Bemelmans en Joris De Loore België in de Davis Cup op een 2-1 voorsprong gezet, na het dubbelspel tegen de Duitse broers Alexander en Mischa Zverev. De Belgen haalden het in 5 sets, al verkochten de Duitsers hun vel bijzonder duur. De Belgen wonnen de eerste twee sets (6-3, 7-6), daarna keerden de Duitsers de rollen om (6-4, 6-4). In de vijfde en beslissende set wonnen Bemelmans en De Loore met 6-3. [naar artikel]

4. LIVE: opnieuw 'on serve' in tweede set, Bemelmans en De Loore geven break voorsprong al snel prijs (6-1, 2-3) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE: houdt kapitein Van Herck vast aan het duo Bemelmans - De Loore voor belangrijke dubbel? (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE: Bemelmans en De Loore herpakken zich en hebben nu break voorsprong! (6-1, 1-3) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

8. Bemelmans en De Loore kunnen niet stunten in Davis Cup: België meteen 2-0 achter tegen VS (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Sam Querrey (ATP 14) heeft na winst tegen Ruben Bemelmans (ATP 110) de voorsprong van de Verenigde Staten in de kwartfinales van de Davis Cup uitgebouwd tot 2-0. De Amerikaan won vrijdag (lokale tijd) in Nashville (indoor hardcourt) in minder dan 2 uur en 10 minuten in drie sets: 6-1, 7-6 (7/5) en 7-5. [naar artikel]

9. Bemelmans en De Loore stunten naar Belgische zege in dubbelspel en plaats in wereldgroep (17/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Het Belgische Davis Cup-team heeft zich dankzij een 3-0-overwinning tegen Brazilië verzekerd van een plaats in de wereldgroep. Ruben Bemelmans en Joris De Loore wonnen verrassend het dubbelspel met 3-6, 7-6, 4-6, 6-4, 6-4 van het duo Melo/Soares. [naar artikel]

10. Belgen op achtervolgen aangewezen in Davis Cup na kansloze nederlaag in het dubbel (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Ruben Bemelmans en Arthur De Greef zijn er niet in geslaagd om te stunten in het dubbelspel. De Belgen waren niet opgewassen tegen John Peers en Jordan Thompson, het Australische topduo in het dubbel. Bemelmans en De Greef konden enkel in de tweede set even hun voet zetten naast die van hun opponenten, maar gingen in drie sets onderuit. Na minder dan twee uur was de wedstrijd afgelopen, het werd 6-3, 6-4 en 6-0. [naar artikel]

11. Davis Cup – Frankrijk op voorsprong na winst in dubbelspel (25/11/2017 - Metro)

Ruben Bemelmans en Joris De Loore hebben vandaag niet kunnen stunten in het dubbelspel van de finale van de Davis Cup. De Belgische tandem verloor in het Stade Pierre Mauroy in Villeneuve d’Ascq van de thuisspelers Pierre-Hugues Herbert en Richard Gasquet na drie uur en vier minuten in 6-1, 3-6, 7-6 (7/2) en 6-4. Na […] [naar artikel]

12. LIVE: Bemelmans en De Loore niet van slag na mokerslag in set drie (6-1, 3-6, 7-6, 1-2) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE: valse start, Fransen overklassen Bemelmans en De Loore in eerste set (4-0) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE: Bemelmans en De Loore lijken niet meteen van slag in set vier (6-1, 3-6, 7-6, 1-2) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

17. Bemelmans en De Loore likken hun wonden likken na zure Davis Cup-nederlaag (25/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Ruben Bemelmans en Joris De Loore konden België zaterdag geen voorsprong bezorgen na het dubbelspel van de finale van de Davis Cup. De Belgische tandem ging in het Stade Pierre Mauroy in Villeneuve d’Ascq de boot in tegen de thuisspelers Pierre-Hugues Herbert en Richard Gasquet in 6-1, 3-6, 7-6 (7/2) en 6-4. Na drie duels leidt Frankrijk met 2-1. [naar artikel]

18. Belgen verliezen dubbelspel in finale Davis Cup (25/11/2017 - Knack)

Ruben Bemelmans en Joris De Loore hebben zaterdag niet kunnen stunten in het dubbelspel van de finale van de Davis Cup. [naar artikel]

19. LIVE: Bemelmans en De Loore krijgen bolwassing in eerste set tegen imponerend Frans duo (6-1, 1-1) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE: Bemelmans en De Loore krijgen bolwassing in eerste set tegen imponerend Frans duo (6-1) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. Johan Van Herck selecteert Bemelmans, De Loore, Gille en Vliegen voor Davis Cup-duel met VS (27/03/2018 - Metro)

Kapitein Johan Van Herck heeft Ruben Bemelmans (ATP 116), Joris De Loore (ATP 327), Sander Gille (ATP dubbel 85) en Joran Vliegen (ATP dubbel 98) geselecteerd voor het duel met de Verenigde Staten in de kwartfinales van de Davis cup (6-8 april). Yannick Mertens (ATP 326) is reserve. Eerder raakte al bekend dat Van Herck […] Het bericht Johan Van Herck selecteert Bemelmans, De Loore, Gille en Vliegen voor Davis Cup-duel met VS verscheen eerst op Metro. [naar artikel]