Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
23:07 uur

PODCAST. Liesbeth Van Impe over uitleg Joachim Coens (CD&V) na dramatische peiling: “Ik erger me daar dood aan”

Het Nieuwsblad

10/06/2021 - 16:22

Het sociaal akkoord: daar beginnen we mee in deze aflevering van Het Punt van Van Impe. De minimumlonen gaan omhoog, soepelere overuren, landingsbanen worden uitgebreid. Maar welke partij kan dit claimen als overwinning? En zijn dit nu zo’n grote hervormingen? Hoofdredacteur Liesbeth Van Impe vindt van niet. “De tijd begint te dringen. Fundamentele veranderingen voer je niet door aan het einde van de legislatuur. Je moet dat in het begin doen, zodat je het kan implementeren en bewijzen dat het werkt.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. PODCAST. Liesbeth Van Impe over coronapas, Theo Francken en Veerle Heeren: “Zelden zo’n dramatisch interview gezien” (06/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Het interview met Veerle Heeren is het meest dramatische dat ik in lange tijd op tv gezien heb”, zegt Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, over de mea culpa van de burgemeester van Sint-Truiden. In deze nieuwe podcast hebben we het naast de geloofwaardigheid van de politiek ook over het coronapaspoort en de problemen om dat in de praktijk te brengen – “Ga je nu tegen de cafébazen zeggen: vorige keer was je de boekhouder, deze keer ben je de agent? Zonder groen scherm geen pintje?” en over de tik op de vingers die Theo Francken kreeg na zijn controversiële uitspraak.
  [naar artikel]
 2. “Omdat hij in het interview echt alles twee keer gezegd wilde hebben, herhaalde Coens het nog eens met een onbedoelde parodie” (05/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Elke zaterdag fileert hoofdredacteur Liesbeth Van Impe een opvallende uitspraak uit het nieuws van de afgelopen week. Deze week: “We hebben geen bang van het ene, maar zeker ook niet van het andere”, van CD&V-voorzitter Joachim Coens in ‘Terzake’ op 2 september.
  [naar artikel]
 3. PODCAST: "De afspraak op vrijdag" met Bruno Tobback, Liesbeth Van Impe en Rik Torfs (20/01/2018 - VRT NWS)
  In de podcast van "De afspraak op vrijdag" deze week: SP.A-politicus Bruno Tobback, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe en de oud-rector van de KULeuven Rik Torfs waren vrijdag te gast bij Ivan De Vadder. De drie blikken terug op de de breuk van het Antwerpse kartel Samen en de gevolgen daarvan.
  [naar artikel]
 4. Joachim Coens (CD&V) over eerste symbolische nederlaag op partijcongres: “Het gaat niet om macht” (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens reageerde deze middag bij VTM Nieuws onder meer op het verloop van het statutair congres van zijn partij, de bijzonder slechte peiling van vorige week en de heisa rond de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht.
  [naar artikel]
 5. Joachim Coens probeert CD&V-rangen te sluiten (07/06/2021 - Knack)
  Het partijbestuur van CD&V heeft maandag de bijzonder slechte peiling van vrijdag besproken. Partijvoorzitter Joachim Coens heeft er ook zijn strategie uit de doeken gedaan om de partij een nieuw elan te geven. Over die strategie zelf blijven de lippen op elkaar.
  [naar artikel]
 6. Kan CD&V-voorzitter Joachim Coens zijn partij nog op scherp zetten? (13/06/2021 - De Morgen)
  Joachim Coens (54) werd anderhalf jaar geleden op het oranje schild gehesen om CD&V te redden. Maar zijn partij kreeg in een recente peiling rake klappen. Hoelang nog voordat het krediet van de voorzitter is opgebruikt?
  [naar artikel]
 7. Podcast "De afspraak op vrijdag" met Joachim Coens, Isabel Albers en Noël Slangen (07/12/2019 - VRT NWS)
  In "De afspraak op vrijdag" schuiven kersvers CD&V-voorzitter Joachim Coens, columnist Noël Slangen en de redactiedirecteur van De Tijd/L’Echo Isabel Albers aan. Ze hebben het over de uitdagingen die de nieuwe CD&V-voorzitter te wachten staan, en de richting die informateur Paul Magnette uitgaat. Beluister hier de podcast.
  [naar artikel]
 8. INTERVIEW. CD&V-voorzitter Joachim Coens reageert op Grote Peiling: “We zijn tsjeven hé, we zijn nog te braaf” (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Joachim Coens begrijpt niet waarom zijn CD&V in de Grote Peiling zakt naar 10% - en hij vindt het vooral zeer onterecht. Maar hij beseft wel dat de partij duidelijker moet maken waar ze voor staat. “Soms moet je als voorzitter blijkbaar gewoon je gedacht zeggen, ook al komt er uiteindelijk niets van. Maar polariseren zoals Bouchez, dat gaan we niet doen.”
  [naar artikel]
 9. PORTRET. Joachim Coens, de havenbaas met een stamboom en ervaring als burgemeester (06/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Joachim Coens is de nieuwe voorzitter van CD&V. Coens won de eerste ronde van de voorzittersverkiezingen en stond dus al in pole position. Maar wie...
  [naar artikel]
 10. CD&V-voorzitter Coens suggereert dat draagvlak voor Vivaldi groeit (02/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Terzake heeft CD&V-voorzitter Joachim Coens meer uitleg verschaft bij de keuze waar zijn partij voorstaat. “Op dit moment is niets uitgesloten. We zijn aan het aftasten”, zo zei Coens.
  [naar artikel]
 11. Coens probeert CD&V-rangen te sluiten na bijzonder slechte peiling van vrijdag (07/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het partijbestuur van CD&V heeft maandag de bijzonder slechte peiling van vrijdag besproken. Partijvoorzitter Joachim Coens heeft er ook zijn strategie uit de doeken gedaan om de partij een nieuw elan te geven. Over die strategie zelf blijven de lippen op elkaar. De voorbije dagen was er ook kritiek van anonieme bronnen op Coens zelf. "Maar op de vergadering heeft niemand de positie van de voorzitter in vraag gesteld", klinkt het.
  [naar artikel]
 12. "De afspraak op vrijdag met Jos Geysels, Liesbeth Van Impe en Roland Duchâtelet (02/12/2017 - VRT NWS)
  In de podcast van "De afspraak op vrijdag" deze week: minister van Staat Jos Geysels (Groen), hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe en ondernemer Roland Duchâtelet, over integriteit in de politiek en de banden tussen de politiek en het bedrijfsleven. Over de plannen van de regering i.v.m. belastingvrij bijklussen en onze -al dan niet- starre arbeidsmarkt. En over de brief van prins Laurent.
  [naar artikel]
 13. Joachim Coens nieuwe CD&V-voorzitter (06/12/2019 - De Morgen)
  Joachim Coens (53) volgt Wouter Beke op als CD&V-voorzitter. Dat heeft de partij zonet bekendgemaakt. Coens haalde het in de tweede en beslissende stemronde van jongerenvoorzitter Sammy Mahdi.
  [naar artikel]
 14. PODCAST. Liesbeth Van Impe over de verkrachtingszaak van het veertienjarige meisje: “De politiek mag niet stoppen bij steun betuigen” (03/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een veertienjarig meisje wordt misbruikt door een groep jongens en stapt enkele dagen later uit het leven. “Het is ongetwijfeld de ergste nachtmerrie van elke ouder”, zegt hoofdredacteur Liesbeth Van Impe. Ook de politiek toont zijn betrokkenheid, Alexander De Croo was aanwezig op de wake. “Maar hoe gaat de politiek hier verder mee omgaan? Gaan hier lessen uit getrokken worden? Het gaat over heel veel verschillende dingen.”
  [naar artikel]
 15. Joachim Coens (CD&V) noemt veto’s tegen N-VA “gevaarlijk” (19/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens blijft voorstander van een regering met een meerderheid aan elke kant van de taalgrens en dus met PS en N-VA. Dat zei hij woensdagnamiddag na zijn audiëntie bij koning Filip. Volgens Coens is het veto van PS en Ecolo tegen de N-VA “gevaarlijk”. Coens zegt dat het vertrouwen in de PS een deuk heeft gekregen.
  [naar artikel]
 16. Joachim Coens partijvoorzitter: CD&V-leden kiezen voor rust en continuïteit (06/12/2019 - VRT NWS)
  De leden van CD&V hebben Joachim Coens gekozen als hun nieuwe partijvoorzitter. Coens haalde het met 53,12 procent van zijn opponent Sammy Mahdi. Coens gold als kandidaat van het partij-establishment en einde ook al eerste na de eerste ronde, vorige maand.
  [naar artikel]
 17. Joachim Coens (CD&V) noemt veto’s tegen N-VA “gevaarlijk” (19/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens blijft voorstander van een regering met een meerderheid aan elke kant van de taalgrens en dus met PS en N-VA. Dat zei hij woensdagnamiddag na zijn audiëntie bij koning Filip. Volgens Coens is het veto van PS en Ecolo tegen de N-VA “gevaarlijk”. Coens zegt dat het vertrouwen in de PS een deuk heeft gekregen.
  [naar artikel]
 18. Podcast "De afspraak op vrijdag" met Johan Vande Lanotte, Bart Maddens en Liesbeth Van Impe (22/09/2018 - VRT NWS)
  In "De afspraak op vrijdag" heeft Ivan De Vadder de burgemeester van Oostende Johan Vande Lanotte (SP.A) te gast, samen met politicoloog Bart Maddens en de hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe. Ze vragen zich af of vijf jaar zonder verkiezingen te veel is, ze bespreken het dossier van de transmigranten en hebben het over het afschaffen van de zomer- of wintertijd
  [naar artikel]
 19. Herbekijk hier de Facebook live over de regeringsvorming met onze hoofdredacteur Liesbeth Van Impe (30/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  België heeft er lang moeten opwachten, maar eindelijk is er een federale regering én een nieuwe premier: Alexander De Croo (Open VLD). Hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe gaf tijdens een livesessie op Facebook meer uitleg over de regering De Croo. Herbekijk hier de hoogtepunten van wat onze hoofdredacteur te zeggen had over Vivaldi en het regeerakkoord.
  [naar artikel]
 20. Nieuwe CD&V-voorzitter Joachim Coens met hakken over de sloot (06/12/2019 - De Morgen)
  Twintig jaar geleden zag Joachim Coens het partijvoorzitterschap van CD&V aan zijn neus voorbijgaan. Nu is hij dan toch de onbetwiste leider van de christendemocraten. Al was het erg nipt. ‘Mocht ik Joachim zijn, dan zou ik Sammy dicht bij mij houden.’
  [naar artikel]
 21. ‘Ervaren stuurman’ Joachim Coens heeft revanche te pakken (07/12/2019 - De Morgen)
  Twintig jaar geleden zag Joachim Coens het partijvoorzitterschap van CD&V aan zijn neus voorbijgaan. Nu is hij dan toch de onbetwiste leider van de christendemocraten. Al was het erg nipt. ‘Mocht ik Joachim zijn, dan zou ik Sammy dicht bij mij houden.’
  [naar artikel]
 22. Joachim Coens (CD&V) blijft druk zetten als partijvoorzitter: “Wij geven signalen van samenleving door” (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens was vandaag te gast bij VTM Nieuws. Hij pleitte daar voor meer perspectief en wil de bevolking meer buiten kunnen laten samenkomen. Deze week nog kwam er kritiek op partijvoorzitters als Coens die te veel druk zouden zetten met zulke ideeën voor versoepelingen. Toch vindt Coens het zijn plicht door te geven aan de regering wat de samenleving wilt.
  [naar artikel]
 23. Joachim Coens: ‘Rekening houden met CD&V bij nieuwe abortuswet’ (14/11/2019 - De Standaard)
  Een grote meerderheid in de Kamer (socialisten, ­liberalen, groenen, communisten, DéFi) heeft een compromis klaar om de abortuswet aan te passen. Daar is kandidaat-voorzitter voor CD&V Joachim Coens niet over te spreken. ‘Dat is een zeer gevoelig thema voor ons.’
  [naar artikel]
 24. Joachim Coens (CD&V) denkt aan ‘coronacoalitie’ (28/02/2020 - De Standaard)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens zegt dat er een ‘slagkrachtige regering' nodig is om de economische impact van het coronavirus aan te pakken.
  [naar artikel]
 25. CD&V-voorzitter Joachim Coens: ‘We zijn tsjeven hé, we zijn nog te braaf’ (06/06/2021 - De Morgen)
  Joachim Coens begrijpt niet waarom zijn CD&V in de Grote Peiling zakt naar 10 procent - en hij vindt het vooral zeer onterecht. Maar hij beseft wel dat de partij duidelijker moet maken waar ze voor staat. ‘Soms moet je als voorzitter blijkbaar gewoon je gedacht zeggen, ook al komt er uiteindelijk niets van. Maar polariseren zoals Bouchez, dat gaan we niet doen.’
  [naar artikel]
 26. Ook Joachim Coens is kandidaat-voorzitter van CD&V (20/10/2019 - Knack)
  Joachim Coens, CEO van de haven van Zeebrugge en burgemeester van Damme, heeft zijn zinnen gezet op het voorzitterschap van de CD&V. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.
  [naar artikel]
 27. Joachim Coens (CD&V) bepleit Zwitsers model voor Belgische federatie (10/05/2021 - De Morgen)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens stelt een nieuwe visie op ons land voor. Het Laatste Nieuws schrijft dat hij droomt van een ‘Zwitserland aan de Noordzee’. Dat betekent dat de gemeente het principiële beleidsniveau wordt. Wat daar niet lukt, wordt door de gemeenschappen uitgevoerd.
  [naar artikel]
 28. En toen ging Lucien Van Impe eten met een dode wielrenner (05/07/2019 - De Morgen)
  In 2003 gaat wielerheld Lucien Van Impe een hapje eten met zijn vroegere rivaal José Manuel Fuente. Op zich niets bijzonders. Alleen is de Spaanse klimmer op dat moment officieel al zeven jaar dood. Zestien jaar lang blijft het etentje Van Impe op de maag liggen. Een podcast en een boek moeten nu eindelijk voor verlossing zorgen.
  [naar artikel]
 29. Hoe lang nog tot het krediet van CD&V-voorzitter Coens op is? Dit zijn de pijnpunten (13/06/2021 - De Morgen)
  Joachim Coens (54) werd anderhalf jaar geleden op het oranje schild gehesen om CD&V te redden. Maar zijn partij kreeg in een recente peiling rake klappen. Hoelang nog voordat het krediet van de voorzitter is opgebruikt?
  [naar artikel]
 30. Liesbeth Van Impe: "En vervolgens gaan we naar de aloude truc: kijk daar een sos" (21/03/2018 - VRT NWS)
  In de zaak van de achtergehouden F-16-informatie stelt de N-VA zich de vraag wie gelekt heeft en haalt de partij uit naar de SP.A. Volgens Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, is dat niet de meest pertinente vraag. Volgens haar reageert de regering ook "heel flauw" op de kwestie. 
  [naar artikel]
 31. En toen ging Lucien Van Impe gaan eten met een dode wielrenner (05/07/2019 - De Morgen)
  In 2003 gaat wielerheld Lucien Van Impe een hapje eten met zijn vroegere rivaal José Manuel Fuente. Op zich niets bijzonders. Alleen is de Spaanse klimmer op dat moment officieel al zeven jaar dood. Zestien jaar lang blijft het etentje Van Impe op de maag liggen. Een podcast en een boek moeten nu eindelijk voor verlossing zorgen.
  [naar artikel]
 32. 16 jaar geleden ging Lucien Van Impe eten met een dode wielrenner. Hoe kan dat? (05/07/2019 - De Morgen)
  In 2003 gaat wielerheld Lucien Van Impe een hapje eten met zijn vroegere rivaal José Manuel Fuente. Op zich niets bijzonders. Alleen is de Spaanse klimmer op dat moment officieel al zeven jaar dood. Zestien jaar lang blijft het etentje Van Impe op de maag liggen. Een podcast en een boek moeten nu eindelijk voor verlossing zorgen.
  [naar artikel]
 33. "Ga niet op terras zitten in Nederland", zegt burgemeester van Damme Joachim Coens (01/06/2020 - VRT NWS)
  Ga nog geen terrasje doen in Nederland, ook al zijn de cafés en restaurants daar vandaag weer opengegaan. Die oproep doet burgemeester van Damme en CD&V-voorzitter Joachim Coens.
  [naar artikel]
 34. CD&V-voorzitter Joachim Coens: “Ik zie ook voordelen aan deze crisis” (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  “We moeten deze crisis aangrijpen om onze samenleving beter te maken”, dat zegt CD&V-voorzitter Joachim Coens in een interview met De Zondag. Tevens werkt Coens aan een manifest met “tien lessen voor de toekomst”.
  [naar artikel]
 35. CD&V-voorzitter Joachim Coens: “Ik zie ook voordelen aan deze crisis” (29/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  “We moeten deze crisis aangrijpen om onze samenleving beter te maken”, dat zegt CD&V-voorzitter Joachim Coens in een interview met De Zondag. Tevens werkt Coens aan een manifest met “tien lessen voor de toekomst”.
  [naar artikel]
 36. Joachim Coens: de man die weigert tweede viool te spelen en als CD&V-voorzitter voor het eerst zijn vader politiek overtreft (06/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Ooit bedankte Herman Van Rompuy Daniël Coens abrupt voor bewezen diensten. “Ik leef zeker niet met het gevoel dat ik iets moet rechtzetten”, zegt de zoon, Joachim Coens. Hij neemt nu CD&V in handen.
  [naar artikel]
 37. Joachim Coens: “Vivaldi is een componist, geen politiek project” (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  CD&V en haar voorzitter Joachim Coens hebben een serieuze kater overgehouden aan de voorbije paar dagen. Dat zei Coens vanmorgen op Radio 1. “We hebben geprobeerd om vanuit onze centrumpositie PS en N-VA samen te brengen. Maar net als er gekust moest worden op Valentijn, liep het lief weg. Ongelooflijk.”
  [naar artikel]
 38. Joachim Coens: “Vivaldi is een componist, geen politiek project” (15/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  CD&V en haar voorzitter Joachim Coens hebben een serieuze kater overgehouden aan de voorbije paar dagen. Dat zei Coens vanmorgen op Radio 1. “We hebben geprobeerd om vanuit onze centrumpositie PS en N-VA samen te brengen. Maar net als er gekust moest worden op Valentijn, liep het lief weg. Ongelooflijk.”
  [naar artikel]
 39. CD&V-voorzitter Joachim Coens breekt lans voor 'coronacoalitie' (28/02/2020 - Knack)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens zegt dat er een 'slagkrachtige' regering nodig is om de economische impact van het coronavirus aan te pakken. 'Misschien kunnen we eens spreken over een coronacoalitie van zij die daar iets willen aan doen, van wie de begroting op orde wil zetten, de competitiviteit wil aanpakken, de koopkracht van de mensen wil verbeteren', zei hij vrijdag in De Ochtend.
  [naar artikel]
 40. Joachim Coens (CD&V) legt bal in het Franstalige kamp (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens (CD&V) vindt de focus op een mogelijke koerswijziging van zijn partij in de stokkende federale formatie “sterk overdreven”. Dat zei hij maandag in De Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 41. Joachim Coens: ‘Een blinde ziet dat ons land niet goed meer werkt’ (11/10/2020 - De Morgen)
  Na eindeloos getwijfel maakt CD&V dan toch deel uit van Vivaldi. Partijvoorzitter Joachim Coens (54) beseft: ‘Mislukken is geen optie.’
  [naar artikel]
 42. CD&V-voorzitter Joachim Coens houdt vast aan regeerakkoord (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens gaat niet in op het aanbod van zijn N-VA-collega Bart De Wever om met een wisselmeerderheid de wet op de kernuitstap terug te draaien. De christendemocraten houden vast aan het regeerakkoord met evaluatie in november 2021, laat Coens weten.
  [naar artikel]
 43. CD&V-voorzitter Joachim Coens houdt vast aan regeerakkoord (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  CD&V-voorzitter Joachim Coens gaat niet in op het aanbod van zijn N-VA-collega Bart De Wever om met een wisselmeerderheid de wet op de kernuitstap terug te draaien. De christendemocraten houden vast aan het regeerakkoord met evaluatie in november 2021, laat Coens weten.
  [naar artikel]
 44. Liesbeth Van Impe werd getroffen door borstkanker: 'Chemo vergt een passieve heldenmoed' (15/10/2020 - Knack)
  Veel mensen hebben nog altijd geen idee hoe ze met kankerpatiënten kunnen praten. Dat is een van de redenen waarom Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad en politiek commentator, een boek schreef over haar ervaringen als borstkankerpatiënt.
  [naar artikel]
 45. Hoofdredacteur Liesbeth Van Impe strijdt tegen borstkanker (12/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad/De Gentenaar en politiek commentator, verdwijnt voor onbepaalde tijd uit de krant. Ze heeft borstkanker en zal zich de komende maanden wijden aan haar herstel.
  [naar artikel]
 46. Joachim Coens: ‘We waren bijna aan een preformatie en dat was niet de bedoeling’ (02/02/2020 - De Standaard)
  ‘De informatieopdracht was eigenlijk dinsdag al voltooid’, zei CD&V-voorzitter en vooral ex-informateur Joachim Coens vanochtend in De Zevende Dag. Hij houdt paars-geel nadrukkelijk op tafel.
  [naar artikel]
 47. ONZE OPINIE. De partij die niet raakt (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Is Joachim Coens bij de pinken? 10 procent haalt CD&V nog. 14,2 procent was op 26 mei 2019 al een kaakslag van jewelste. 45% was de partij ooit waard, dat is zelfs niet langer het kiespotentieel. 23,3% kan de partij op haar paasbest nog halen volgens De Grote Peiling. Dat is net niet de 24% die Joachim Coens voor 2024 op het oog heeft. ‘De weg vooruit’ gaat enkel achteruit. Het is een dieptepunt. CdH als kleine broertje? Straks zijn cdH en CD&V een tweeling die nog nauwelijks boven tafel komt piepen. ‘Waar een wij is, is een weg’, declameerde de partij ooit. Wat ooit een volkspartij was, is nu bijna weg.
  [naar artikel]
 48. Lucien Van Impe ging zestien jaar geleden eten met een dode wielrenner. Hoe kan dat? (05/07/2019 - De Morgen)
  In 2003 gaat wielerheld Lucien Van Impe een hapje eten met zijn vroegere rivaal José Manuel Fuente. Op zich niets bijzonders. Alleen is de Spaanse klimmer op dat moment officieel al zeven jaar dood. Zestien jaar lang blijft het etentje Van Impe op de maag liggen. Een podcast en een boek moeten nu eindelijk voor verlossing zorgen.
  [naar artikel]
 49. Joachim Coens: “Een blinde ziet dat ons land niet goed meer werkt” (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na eindeloos getwijfel maakt CD&V dan toch deel uit van Vivaldi. Partijvoorzitter Joachim Coens (54) beseft: “Mislukken is geen optie.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.