Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
04:02 uur

Achtervolging Genk eindigt tegen boom

Het Belang van Limburg

10/06/2021 - 20:44

In Genk is na een wilde achtervolging door de politie deze namiddag een chauffeur tegen een boom geknald.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jongeren crashen tegen boom na wilde achtervolging in Genk (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagnamiddag ontvluchtte een auto een politiecontrole in Winterslag. Twee verdachten konden na een achtervolging gearresteerd worden. Bij de vindplaats van één verdachte zijn verdovende middelen en cash geld teruggevonden.
  [naar artikel]
 2. Antwerpse politie vat verdachte na lange achtervolging en crash tegen boom (23/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen is in de nacht van woensdag op donderdag een man opgepakt na een wilde achtervolging, nadat het voertuig waarin hij zat een politiecontrole probeerde te ontvluchten. Dat meldt de lokale politie. Tijdens de achtervolging negeerde de bestuurder van het voertuig verschillende rode lichten en haalde hij hoge snelheden. Uiteindelijk crashte het voertuig tegen een boom. De politie kon wel slechts een van de twee inzittenden vatten.
  [naar artikel]
 3. Duo op gestolen brommer gevat na achtervolging, combi botst tegen verkeersbord (13/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na een achtervolging van Berchem tot op het Zuid zijn zaterdagmiddag twee mannen opgepakt. Ze hadden geprobeerd te vluchten op een gestolen brommer. Tijdens de achtervolging botste een politiecombi tegen een boom en verkeersbord.
  [naar artikel]
 4. Genkenaar zwaargewond bij crash tegen boom (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Torenlaan in Genk is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestuurder uit zijn wagen bevrijd nadat hij tegen een boom crashte. Vermoedelijk is de Audi van Robin V. uit Genk aan het tollen geraakt en vervolgens naast de rijbaan tegen een boom beland. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond.
  [naar artikel]
 5. Tegen boom (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagmorgen rond 9.45 uur is een auto tegen een boom beland op de Oosterring in Genk. De 71-jarige Carmelo G. uit Genk raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 6. Man rijdt tegen boom (09/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een man (44) uit Genk raakte dinsdag rond 21.30 uur lichtgewond toen hij met zijn auto tegen een boom reed. De botsing gebeurde op Bosdel in Genk.
  [naar artikel]
 7. Vrachtwagen knalt tegen boom op Hasseltweg in Genk (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hasseltweg in Genk is woensdag omstreeks 12.30 uur een vrachtwagen tegen een boom gereden. Daarbij raakte de bestuurder gewond. De boom werd ontworteld en moest door de brandweer in stukken worden gezaagd. Het verkeer liep in beide richtingen beperkte hinder op.
  [naar artikel]
 8. Spectaculaire achtervolging eindigt met crash tegen gevel (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Mechelen-Willebroek heeft vanmorgen drie personen opgepakt na een spectaculaire achtervolging. Die startte op de Leuvensesteenweg
  [naar artikel]
 9. Lange achtervolging eindigt fataal: man overleden na knal tegen muur (06/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Malderen, bij Londerzeel, is een lange achtervolging geëindigd in een dodelijk ongeluk. De bestuurder van de wagen, die een politiecontrole ontvluchtte, knalde tegen een muur. De 37-jarige man overleed ter plaatse.
  [naar artikel]
 10. Lange achtervolging eindigt fataal: man overleden na knal tegen muur (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Malderen, bij Londerzeel, is een lange achtervolging geëindigd in een dodelijk ongeluk. De bestuurder van de wagen, die een politiecontrole ontvluchtte, knalde tegen een muur. De 37-jarige man overleed ter plaatse.
  [naar artikel]
 11. Wilde achtervolging eindigt tegen gevel (25/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Twee dieven zijn in Sint-Niklaas met hun auto tegen de gevel van een slagerij beland na een achtervolging door de politie. Die had de wagen van het duo opgemerkt toen de chauffeur aan hoge snelheid door de Van Durmestraat reed.
  [naar artikel]
 12. Achtervolging door Antwerps stadscentrum eindigt tegen gevel (30/09/2018 - VRT NWS)
  De politie heeft vanmiddag een voertuig achtervolgd door de Antwerpse binnenstad na vermoedens van diefstal. De achtervolging eindigde in de Van Maerlantstraat, waar de bestuurder tegen de gevel van het secretariaat van Vlaams Belang reed. 
  [naar artikel]
 13. Genkenaar zwaargewond na botsing tegen boom (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Sportlaan in Genk is dinsdag rond 20.15 uur een bestelwagen tegen een boom beland. De boom knakte en de bestelwagen ging op zijn zijde.
  [naar artikel]
 14. Bestelwagen laat spoor van vernieling achter en eindigt tegen boom (01/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie stelde gisterenavond rond 23.30 uur een perimeter in op de Tongersesteenweg in Vliermaal. Daar is de bestuurder van een bestelwagen tegen een boom gereden.
  [naar artikel]
 15. Achtervolging op E19 met snelheden tot 200 km/u eindigt met crash in Wilrijk (02/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een achtervolging op de E19 aan de grensovergang in Meer (Hoogstraten) is woensdag geëindigd in Wilrijk. Een bestuurder probeerde te vluchten van de politie crashte er onder het viaduct van de A12. Tijdens de achtervolging werden snelheden tot 200 km/u gehaald.
  [naar artikel]
 16. Achtervolging op E19 met snelheden tot 200 km/u eindigt met crash in Wilrijk (02/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een achtervolging op de E19 aan de grensovergang in Meer (Hoogstraten) is woensdag geëindigd in Wilrijk. Een 24-jarige Brusselaar die probeerde te vluchten van de politie crashte er onder het viaduct van de A12. Tijdens de achtervolging werden snelheden boven de 200 km/u gehaald.
  [naar artikel]
 17. Spectaculaire achtervolging op E17 eindigt met crash: vluchtende bestuurder knalt tegen combi (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een Franse automobilist is zondagavond, na een spectaculaire achtervolging op de E17, op een politiecombi geknald. De bestuurder en twee agenten raakten daarbij gewond, zo meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 18. Bromfietser rijdt tegen omgewaaide boom in Genk (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 46-jarige bromfietser uit Zonhoven is zaterdag rond 13 uur gewond geraakt bij een ongeval. Op de Maaseikerbaan in Genk botste hij tegen een omgewaaide boom.
  [naar artikel]
 19. Wilde achtervolging eindigt in Haasdonkse velden, man opgepakt (18/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op het grondgebied van Beveren vond maandagmiddag een achtervolging plaats. Die eindigde in de Kruisstraat in Haasdonk.
  [naar artikel]
 20. Vluchtende verdachten crashen tegen boom en glascontainer (21/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie zette in de nacht van dinsdag op woensdag de achtervolging in op een verdacht voertuig in Deurne. Die eindigde toen de wagen eerst crashte tegen een boom en vervolgens tot stilstand kwam tegen een glascontainer. De politie kon één verdachte oppakken, zijn kompaan kon ontkomen.
  [naar artikel]
 21. Dronken rit met peperdure Tesla eindigt tegen boom in Knokke-Heist (30/08/2017 - De Standaard)
  Een twintiger crashte gistermorgen met zijn peperdure Tesla tegen een boom op het Desmidtplein.
  [naar artikel]
 22. Dronken rit met peperdure Tesla eindigt tegen boom in Knokke-Heist (30/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een twintiger crashte gistermorgen met zijn peperdure Tesla tegen een boom op het Desmidtplein.
  [naar artikel]
 23. Wilde achtervolging van Nederlandse politie door Genk eindigt in Termien (10/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse politie en de politie Carma hebben woensdagavond met man en macht een vermoedelijk gestolen voertuig achtervolgd tot in Genk. In Termien kon de auto onderschept worden.
  [naar artikel]
 24. Tegen boom (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagavond rond 22.45 uur tegen een boom beland in de Wijshagerkiezel in Meeuwen. De 43-jarige Yasin A. uit Genk is gewond geraakt.
  [naar artikel]
 25. Wilde achtervolging eindigt met arrestatie in Brussel, agenten ook bekogeld (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is in de Anderlechtsteenweg massaal aanwezig na een achtervolging. Die startte in de Korte Groeneweg in Neder-Over-Heembeek. "Het...
  [naar artikel]
 26. Achtervolging van 100 kilometer eindigt in crash tegen vangrail (13/07/2016 - De Standaard)
  De Nederlandse politie heeft dinsdag vanuit Rotterdam een klopjacht gehouden op een vluchtende auto. Na een spectaculaire achtervolging van bijna 100 kilometer crashte de wagen met Belgische nummerplaat op de A12 in Hoevenen, ten noorden van Antwerpen. Vier verdachten zijn aangehouden.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Zwaargewonde na klap tegen boom in Genk (26/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Transportlaan in Genk heeft vrijdagnamiddag om even over 15 uur de bestuurder de controle over zijn wagen verloren. De automobilist kwam met een klap tegen een boom terecht. Daarbij raakte een inzittende ernstig gewond. Het slachtoffer werd overgebracht naar campus Sint Jan van het ZOL. Er was beperkte verkeershinder in beide richtingen.
  [naar artikel]
 28. Helse achtervolging eindigt in Grote-Spouwen (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een kilometerslange achtervolging is zondagavond op de Rode Kruislaan in Grote-Spouwen geëindigd. De bestuurder die in een auto met Poolse nummerplaat reed, probeerde al in Lanaken een controle van de politie te vermijden. Hij vluchtte weg. De politie zette meteen de achtervolging in.
  [naar artikel]
 29. Wilde achtervolging op E19 eindigt met crash in Antwerpen (05/12/2020 - VRT NWS)
  In Antwerpen is gisteravond een auto gecrasht na een wilde achtervolging door de politie. Die achtervolging was gestart in Mechelen, toen de autobestuurder aan een politiecontrole wilde ontkomen. De 24-jarige bestuurder crashte uiteindelijk in bocht, maar raakte niet zwaar gewond.
  [naar artikel]
 30. Vier gewonden bij klap tegen boom (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een automobilist verloor maandag om 2.20 uur de controle over het stuur in de Vennestraat in Genk. De wagen kwam tegen een boom tot stilstand.
  [naar artikel]
 31. Belgische automobilist omgekomen bij wilde achtervolging in Eindhoven (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeluk in Eindhoven in Nederland is een automobilist zondagnacht om het leven gekomen en zijn twee inzittenden gewond geraakt. De auto, met een Belgisch kenteken, botste bij een achtervolging door de politie tegen een boom.
  [naar artikel]
 32. Belgische automobilist omgekomen bij wilde achtervolging in Eindhoven (26/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeluk in Eindhoven in Nederland is een automobilist zondagnacht om het leven gekomen en zijn twee inzittenden gewond geraakt. De auto, met een Belgisch kenteken, botste bij een achtervolging door de politie tegen een boom.
  [naar artikel]
 33. Wilde achtervolging in Antwerpen eindigt in Van Maerlantstraat (30/09/2018 - De Standaard)
  Na een wilde achtervolging in Antwerpen is een auto tegen een pand in de Van Maerlantstraat geknald. Eén man geraakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 34. Wilde achtervolging in Antwerpen eindigt in Van Maerlantstraat (30/09/2018 - De Standaard)
  Na een wilde achtervolging in Antwerpen is een auto tegen een pand in de Van Maerlantstraat geknald. Eén man geraakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 35. Achtervolging na carjacking in Nederland eindigt met crash tegen muur in Zemst (31/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Zemst is woensdagavond een wagen met hoge snelheid tegen een muurtje van een woning gebotst. Dat gebeurde tijdens een achtervolging met de politie, die al in Nederland was begonnen. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Kastze (Kampenhout/Steenokkerzeel/Zemst).
  [naar artikel]
 36. Tanken zonder betalen eindigt in helse politieachtervolging in Hechtel (28/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie van HANO kreeg donderdagvoormiddag verschillende meldingen over een verdacht voertuig zonder nummerplaten. De inzittenden gingen tanken zonder te betalen, maar werden even later opnieuw opgemerkt. Daarop zette de politie de achtervolging in, die eindigde toen de auto tegen een boom knalde.
  [naar artikel]
 37. Wilde achtervolging eindigt met arrestatie in Brussel: één verdachte nog op de vlucht, agenten ook bekogeld (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse politie is op de Antwerpsesteenweg massaal aanwezig na een achtervolging. Die startte in de Korte Groeneweg in Neder-Over-Heembeek....
  [naar artikel]
 38. Auto crasht tegen boom na politieachtervolging, inzittenden slaan op de vlucht<BR /> (30/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Na een achtervolging door de politie knalde een auto met Franse nummerplaat in Hof ten Bos in Oudegem tegen een boom. De inzittenden konden vluchten. De politie zocht met man en macht maar kon de inzittenden niet vinden.
  [naar artikel]
 39. Achtervolging in ons land eindigt in maïsveld in Nederland (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een auto is vandaag aan het begin van de avond in een maisveld in het Nederlandse Veldhoven terechtgekomen na een achtervolging door de Belgische
  [naar artikel]
 40. Achtervolging in ons land eindigt in maïsveld in Nederland (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een auto is vandaag aan het begin van de avond in een maisveld in het Nederlandse Veldhoven terechtgekomen na een achtervolging door de Belgische
  [naar artikel]
 41. Achtervolging door centrum Antwerpen eindigt met crash aan druk plein (30/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Antwerpse binnenstad vond zondagmiddag een wilde achtervolging plaats: een verdacht, mogelijk gestolen voertuig werd door verschillende politiewagens gevolgd en crashte uiteindelijk tegen een gevel in de Van Maerlantstraat, vlakbij het Sint-Jansplein. Als bij wonder vielen er geen gewonden.
  [naar artikel]
 42. Ritje met peperdure Tesla eindigt tegen boom in Knokke (30/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 20-jarige man uit Knokke is afgelopen nacht met een peperdure Tesla - waarde minstens 150.000 euro - tegen een boom geknald op het
  [naar artikel]
 43. Biatleet Rösch eindigt op 14e plaats in 12,5 km achtervolging Oberhof (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De tot Belg genaturaliseerde Duitser Michael Rösch is in de Wereldbeker biatlon 14e geworden op de 12,5 kilometer achtervolging in het Duitse
  [naar artikel]
 44. Achtervolging van inbrekers start in Dilbeek, eindigt met crash op E19 in Seneffe (17/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een achtervolging die deze namiddag begonnen was in het Vlaams-Brabantse Dilbeek, is geëindigd met een verkeersongeval op de E19, ter hoogte van
  [naar artikel]
 45. Wilde achtervolging eindigt met arrestatie in Brussel: één verdachte nog op de vlucht (11/05/2018 - De Morgen)
  De Brusselse politie is op de&nbsp;Antwerpsesteenweg&nbsp;massaal aanwezig na een achtervolging. Die startte in de Korte Groeneweg in Neder-Over-Heembeek. "Het voertuig stond geseind. Het werd na een wilde achtervolging klemgereden op de Antwerpsesteenweg."
  [naar artikel]
 46. Spectaculaire achtervolging die begon in Rotterdam eindigt in Antwerpen (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie heeft vanavond vanuit Rotterdam een klopjacht gehouden op een vluchtende auto. De achtervolging strandde op de A12 in
  [naar artikel]
 47. Wilde achtervolging eindigt met crash in Schellebelle (22/09/2019 - Metro)
  De politie heeft zaterdagavond een man opgepakt na een wilde achtervolging van Berlare tot Schellebelle. De bestuurder crashte uiteindelijk tegen een elektriciteitspaal. De man mocht na verhoor beschikken, zegt de woordvoerder van het parket Oost-Vlaanderen. De achtervolging begon in Berlare, waar de politie een geseind voertuig wilde controleren. De bestuurder ging er echter vandoor, achternagezeten door de politie. Van Berlare ging het over Zele en Lede tot in Schellebelle, een deelgemeente van Wichelen. Daar eindigde de rit tegen een elektriciteitspaal in de Bruinbeekstraat. Er kwam een drugshond van de politie ter plaatse om de auto te doorzoeken. In de koffer werden onder meer enkele vaten met verdachte producten gevonden. De man werd voorgeleid, maar niet aangehouden. &#8220;Waarom de auto geseind stond, is niet duidelijk&#8221;, zegt Sarah Demeyer van het Oost-Vlaamse parket. bron: Belga Het bericht Wilde achtervolging eindigt met crash in Schellebelle verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Auto botst tegen boom (17/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagochtend rond 4.30 uur in de berm beland en tegen een boom gebotst op de Guldensporenlaan. Een man (27) uit Genk raakte gewond. (siol)
  [naar artikel]
 49. Auto tegen boom (09/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 6.30 uur is een auto tegen een boom beland op de Europalaan in Genk. De 85-jarige Peter S. uit Maasmechelen raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.