Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
22:10 uur

Een marktwaarde van 960 miljoen euro én twee Rode Duivels: zo ziet het duurste EK-elftal eruit

De Morgen

10/06/2021 - 21:10

Marktwaardes om van te duizelen. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt staan met Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne twee Rode Duivels in het duurste EK-elftal. De waardevolste ploeg is niet Frankrijk of België, maar wél Engeland. Het prijskaartje van alle spelers in hun selectie samen: bijna 1,3 miljard euro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lloyd’s voorspelt vijfde plaats voor Rode Duivels, Frankrijk wordt wereldkampioen (20/06/2018 - Metro)
  Verzekeringsmarkt Lloyd’s voorspelt een Franse zege op het WK voetbal, en een vijfde plaats voor België. Dat doet ze in een vandaag gepubliceerde studie die zich baseert op de totale marktwaarde van de spelers. De Rode Duivels zouden samen 1,172 miljard euro waard zijn, de Fransen 1,627 miljard. In de finale zou Frankrijk het volgens Lloyd’s halen van Duitsland, dat een beetje geluk heeft met de loting, want pas de vierde duurste ploeg heeft met een waarde van 1,195 miljard euro. Lloyd’s heeft voor zijn berekeningen een model gebruikt van het Centre for Economics and Business Research, dat zowel de huidige als de geschatte toekomstige inkomsten van de spelers in rekening brengt. Engeland heeft met een marktwaarde van 1,331 miljard euro de tweede duurste ploeg, gevolgd door Brazilië (1,252 miljard). Tunesië en Panama, de andere tegenstanders van de Rode Duivels in de eerste ronde, volgen op plaatsen 28 (106,740 miljoen) en 32 (20,141 miljoen). Ondanks de beperkte marktwaarde van die twee landen is groep G, die van de Belgen, de allerduurste poule met een totaalwaarde van 2,617 miljard euro. Bron: Belga   Het bericht Lloyd’s voorspelt vijfde plaats voor Rode Duivels, Frankrijk wordt wereldkampioen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Marktwaarde van Jérémy Doku nu al geschat op 65,4 miljoen euro, Eden Hazard gedevalueerd tot minder dan 30 miljoen euro (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zwitserse sportonderzoeksbureau CIES schat de marktwaarde van Jérémy Doku nu al op 65,4 miljoen euro. Daarmee zou hij momenteel de vierde duurste Belgische speler binnen de Europese top 5-competities zijn. De marktwaarde van Eden Hazard daarentegen is volgens CIES in vrije val: hij valt met minder dan 30 miljoen euro uit de tophonderd.
  [naar artikel]
 3. Marktwaarde van Jérémy Doku nu al geschat op 65,4 miljoen euro (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Zwitserse sportonderzoeksbureau CIES schat de marktwaarde van Jérémy Doku nu al op 65,4 miljoen euro. Daarmee zou hij momenteel de vierde duurste Belgische speler binnen de Europese top 5-competities zijn.
  [naar artikel]
 4. Duizelingwekkende cijfers: Manchester City heeft het duurste elftal ooit (12/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is geen enkele club in de geschiedenis van het topvoetbal dat meer spendeerde aan zijn elftal dan de huidige Premier League-leider, Manchester City. Het team van Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany legde in totaal al 878 miljoen euro neer voor haar huidige kern. PSG is de dichtste belager van de Citizens, met 805 miljoen euro. Dat maakte het Internationaal Centrum voor Sportstudies (CIES) maandag bekend.
  [naar artikel]
 5. Straks is het zover en spelen de Rode Duivels tegen Panama, maar hoe ziet de rest van hun dag eruit? (18/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag is het zover. De Rode Duivels beginnen aan hun wereldkampioenschap voetbal. Dat de wedstrijd tegen Panama straks om 17 uur begint, staat al maanden in genoteerd in de agenda van elke fan. Maar hoe ziet de rest van de dag eruit voor onze Rode Duivels in Sochi?
  [naar artikel]
 6. België heeft zesde duurste WK-kern, Frankrijk voert ranking aan (08/06/2018 - Metro)
  Frankrijk beschikt op het WK in Rusland over de duurste spelerskern. De 23 internationals van Les Bleus zijn samen 1,08 miljard euro waard, zo becijferde de gespecialiseerde website Transfermarkt. België staat zesde. Naast Frankrijk overschrijdt ook Spanje (1,03 miljard euro) de symbolische grens van een miljard. Brazilië vervolledigt de top drie met 981 miljoen euro. Dan volgen wereldkampioen Duitsland (883 miljoen) en Engeland (874 miljoen), de laatste tegenstander van België in de groepsfase. De waarde van de Belgische kern wordt door Transfermarkt geschat op 754 miljoen. Ook nog in de top tien staan Argentinië (710,5 miljoen), Portugal (464,5 miljoen), Uruguay (372,5 miljoen) en Kroatië (360 miljoen). Panama, op 18 juni de eerste tegenstander van de Rode Duivels, sluit de rij als 32e met een gezamenlijke marktwaarde van 8,43 miljoen euro. Tunesië, ook een opponent van België, staat 26e met 58,13 miljoen. Transfermarkt geeft ook een individueel overzicht van de spelers. Neymar (voor wie PSG 222 miljoen euro betaalde) en Lionel Messi voeren dat klassement aan met een geschatte marktwaarde van 180 miljoen euro. Kevin De Bruyne deelt de derde plaats met Harry Kane en Mo Salah. Op hun hoofd plakt volgens Transfermarkt een waarde van 150 miljoen euro. Kylian Mbappé staat met 120 miljoen zesde, Paulo Dybala en Eden Hazard delen met een waarde van 110 miljoen de zevende plaats. Cristiano Ronaldo wordt, gezien zijn gevorderde leeftijd (33), geschat op ‘slechts’ 100 miljoen en deelt de negende plek met Dele Alli, Philippe Coutinho en Antoine Griezmann. Romelu Lukaku (dertiende met 90 miljoen) is de derde Belg in de top twintig. bron: Belga Het bericht België heeft zesde duurste WK-kern, Frankrijk voert ranking aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Het duurste elftal ter wereld: in totaal 1,5 miljard euro waard, zonder Rode Duivels (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Coronacrisis of niet: voetballers hebben nog altijd een exorbitant hoge waarde, zo berekende onderzoeksbureau CIES. Volgens de nieuwste...
  [naar artikel]
 8. Nooit spendeerde een club meer geld aan zijn elftal dan Manchester City (12/02/2018 - Metro)
  Er is geen enkele club in de geschiedenis van het topvoetbal dat meer spendeerde aan zijn elftal dan de huidige Premier League-leider, Manchester City. Het team van Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany legde in totaal al 878 miljoen euro neer voor haar huidige kern. PSG is de dichtste belager van de Citizens, met 805 miljoen euro. Dat maakte het Internationaal Centrum voor Sportstudies (CIES) vandaag bekend. Het aantrekken van verdediger Ayméric Laporte (65 miljoen euro + 5 miljoen euro opleidingsvergoedingen) bracht het totale bedrag van uitgaven van Man City op 878 miljoen euro. PSG had deze winter geen inkomende transfers nodig om zijn tweede plaats vast te houden. Verderop zijn er twee teams die meer dan 700 miljoen euro investeerden in hun selectie, Manchester United (747 miljoen euro) en FC Barcelona (725 miljoen euro). In de top tien staan zes Engelse clubs, met naast de topteams uit Manchester ook Chelsea (5e, 592 miljoen euro), Liverpool (7e, 461 miljoen euro), Arsenal (9e, 403 miljoen euro) en Everton (10e, 365 miljoen euro). Real Madrid staat met 497 miljoen euro op de zesde plaats. Juventus ten slotte is achtste met 448 miljoen euro. bron: Belga
  [naar artikel]
 9. Manchester City heeft het duurste elftal ooit, maar eentje steekt er bovenuit: “De Bruyne is kanshebber voor Gouden Bal” (12/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Er is geen enkele club in de geschiedenis van het topvoetbal dat meer spendeerde aan zijn elftal dan de huidige Premier League-leider, Manchester City. Het team van Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany legde in totaal al 878 miljoen euro neer voor haar huidige kern. PSG is de dichtste belager van de Citizens, met 805 miljoen euro. Dat maakte het Internationaal Centrum voor Sportstudies (CIES) maandag bekend. In dat peperdure elftal van City steekt er tegenwoordig echter eentje bovenuit: Kevin De Bruyne. “Kevin zal zonder twijfel dit jaar tot Speler van het Jaar gekroond worden”, aldus coach Pep Guardiola. “En hij maakt kans om de Gouden Bal te winnen
  [naar artikel]
 10. Het duurste elftal ter wereld: in totaal 1,5 miljard euro waard, van Rode Duivels geen spoor (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Coronacrisis of niet: voetballers hebben nog altijd een exorbitant hoge waarde, zo berekende onderzoeksbureau CIES. Volgens de nieuwste...
  [naar artikel]
 11. Rode Duivels wél kampioen op tv (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Leg de FIFA-ranking en de kijkcijfers van het afgelopen jaar naast elkaar, en je ziet exact dezelfde naam pronken op nummer één: de Rode Duivels. Net als op het veld overrompelde ons nationale elftal de tegenstand. Hun zes WK-matchen horen tot de tien best bekeken programma’s van het jaar. Enkel ‘Taboe’ van Philippe Geubels en ‘FC De Kampioenen’ bleven in het zog van de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 12. Youri Tielemans staat in mooi gezelschap bovenaan ranglijst van duurste spelers onder de 21 (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Youri Tielemans heeft momenteel een marktwaarde van 46,2 miljoen euro. Daarmee staat hij op de achttiende plaats in de ranglijst van duurste voetballers onder 21 jaar. De ranking is opgemaakt door het CIES, het Internationaal Centrum voor Sportstudies, met zetel in het Zwitserse Neuchâtel. Dat onderzocht de marktwaarde van spelers onder 21 jaar uit de vijf belangrijkste Europese competities (Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland).
  [naar artikel]
 13. Rode Duivels op verpakking? Tot 1 miljoen euro per jaar (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Binnen vier weken spelen de Rode Duivels hun eerste EK-match tegen Rusland en dat merken we stilaan in de winkelrekken. Met naast de rode Jupiler intussen ook chocolade, diepvriesfrieten en zelfs aanstekers en stylo’s in een duivels jasje. Wil je dat met de officiële spelersportretten en logo’s? Dan betaal je jaarlijks tussen de 25.000 tot 1 miljoen euro aan de voetbalbond.
  [naar artikel]
 14. Toen 196 miljoen, nu 514,5 miljoen euro op één selfie (27/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Precies vijf jaar geleden publiceerden we deze selfie in de krant, toen de Rode Duivels net voor het WK in Brazilië voet aan grond zetten voor een oefenkamp in Zweden. Eden Hazard kiekte zichzelf toen met een aantal ploegmaats . We telden hun transferwaarde toen op (volgens Transfermarkt.com) en kwamen in totaal aan 196 miljoen euro. Een bedrag dat vijf jaar later overtroffen wordt door de huidige marktwaarde van Hazard en De Bruyne, samen goed voor 300 miljoen. Grootste stijger is De Bruyne, die in 2014 17 miljoen waard was en nu 150 miljoen moet kosten. Drie Rode Duivels zijn vandaag minder waard dan vijf jaar geleden: Anthony Vanden Borre, Mousa Dembélé en Marouane Felaini.
  [naar artikel]
 15. Het duurste elftal ter wereld is straf, maar ook dat met duurste Belgen is indrukwekkend (28/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Nu alle competities erop zitten en we ook de winnaar van de Champions League kennen, kan er gefocust worden op het WK… en de transfermarkt. Het perfecte moment dus om het huidige duurste elftal samen te stellen.
  [naar artikel]
 16. Het duurste elftal ter wereld is straf, maar ook dat met duurste Belgen is indrukwekkend (28/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nu alle competities erop zitten en we ook de winnaar van de Champions League kennen, kan er gefocust worden op het WK… en de transfermarkt. Het perfecte moment dus om het huidige duurste elftal samen te stellen.
  [naar artikel]
 17. Zo ziet de duurste villa van de VS eruit (en hij werd zonet 50 miljoen dollar goedkoper) (26/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Liefst 245 miljoen dollar, oftewel 215 miljoen euro werd er tot voor kort gevraagd voor deze riante villa in het Amerikaanse Los Angeles. Maar aangezien de eigenaars het stulpje niet verkocht krijgen, doen ze 50 miljoen van de prijs. Miljonairs met 195 miljoen dollar te veel: deze villa is misschien wel iets voor jou.
  [naar artikel]
 18. Zo ziet de duurste villa van de VS eruit (en hij werd zonet 50 miljoen dollar goedkoper) (26/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Liefst 245 miljoen dollar, oftewel 215 miljoen euro werd er tot voor kort gevraagd voor deze riante villa in het Amerikaanse Los Angeles. Maar aangezien de eigenaars het stulpje niet verkocht krijgen, doen ze 50 miljoen van de prijs. Miljonairs met 195 miljoen dollar te veel: deze villa is misschien wel iets voor jou.
  [naar artikel]
 19. WK LIVE: zo ziet de dag van onze Rode Duivels eruit, te lang gras zorgt voor irritatie - Maradona in de bres voor Messi (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang en vandaag beginnen ook onze Rode Duivels aan hun missie! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot...
  [naar artikel]
 20. WK LIVE: zo ziet de dag van onze Rode Duivels eruit - "Ronaldo is de beste aller tijden" - Maradona in de bres voor Messi (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang en vandaag beginnen ook onze Rode Duivels aan hun missie! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot...
  [naar artikel]
 21. Drie Rode Duivels staan in Elftal van de Week van de Champions League (07/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De UEFA heeft donderdag haar Elftal van de Week in de Champions League bekendgemaakt en dat bevat deze week drie Rode Duivels. Achterin is er plaats voor het Tottenham-duo Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Voorin viel de keuze op Romelu Lukaku, woensdag twee maal trefzeker voor Manchester United op bezoek bij PSG.
  [naar artikel]
 22. Rode Duivels maken furore: drie Belgen pronken in ‘CL-elftal van de week’ (07/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels maken furore. De UEFA heeft haar ‘Elftal van de Week’ in de Champions League bekendgemaakt en daarin pronken liefst drie Rode...
  [naar artikel]
 23. WK LIVE: Hommels bij Kroatië? "Bondscoach stuurt spits naar huis" - zo ziet de dag van onze Rode Duivels eruit, te lang gras zorgt voor irritatie (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang en vandaag beginnen ook onze Rode Duivels aan hun missie! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot...
  [naar artikel]
 24. WK LIVE: Hommeles bij Kroatië? "Bondscoach stuurt spits naar huis" - zo ziet de dag van onze Rode Duivels eruit, te lang gras zorgt voor irritatie (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang en vandaag beginnen ook onze Rode Duivels aan hun missie! Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot...
  [naar artikel]
 25. ‘El Matador’, een TGV die niet staakte en twee Rode Duivels: ons elftal van de achtste finales (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste ronde van de knockoutfase van het WK is achter de rug. Wie waren de uitblinkers? Onze redactie selecteerde het beste elftal van de eerste...
  [naar artikel]
 26. Vier Belgen in lijst met 100 duurste voetballers: marktwaarde Eden Hazard serieus gekelderd (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Zwitserse onderzoeksbureau CIES Football Observatory heeft haar traditionele lijst van marktwaardes per speler gepubliceerd. In de lijst zijn enkel spelers van de vijf grootste competities opgenomen. Marcus Rashford van Manchester United heeft de grootste marktwaarde met 165,6 miljoen euro. In de top 100 staan vier Belgen, Eden Hazard ontbreekt verrassend.
  [naar artikel]
 27. In navolging van Legear en Pocognoli: ons elftal ex-Rode Duivels die nog in de lagere klassen van het Belgische voetbal actief zijn (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sébastien Pocognoli gaat voor Union voetballen, vorige week maakte Wezet dan weer de komst van Jonathan Legaer bekend. Twee Rode Duivels op hun...
  [naar artikel]
 28. Marktwaarde van 62,7 miljoen euro ook goed nieuws voor KRC Genk (16/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Inclusief bonussen incasseerde KRC Genk een bedrag van om en bij de 20 miljoen euro, toen Wilfred Ndidi in januari 2017 naar Leicester City getransfereerd werd. Maar de Nigeriaan zal de kas in de toekomst nog verder spijzen. Misschien deze zomer al, mocht Ndidi ontploffen op het WK en internationale topclubs hun slag willen slaan op de transfermarkt. Genk dwong anderhalf jaar geleden immers ook tien procent op de meerwaarde bij doorverkoop af. De marktwaarde van Ndidi wordt op… 62,7 miljoen euro geschat.
  [naar artikel]
 29. Kompany ziet Man City concurrent van 55,6 miljoen euro halen (10/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De tweede duurste verdediger ooit. Zo werd de 22-jarige John Stones, goed voor een transfersom van 55,6 miljoen euro, gisteren binnegehaald bij
  [naar artikel]
 30. Miljardair koopt duurste verblijf ooit in VS: 209 miljoen euro “voor als hij in Manhattan moet zijn” (24/01/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse miljardair Ken Griffin (50) kocht pas vorige week voor 108 miljoen euro een woning in Londen, de op één na duurste woning ooit in de Britse hoofdstad. Nu slaat hij in New York toe: hij kocht een penthouse bij Central Park, met 209 miljoen euro de duurste woning in de VS aller tijden.
  [naar artikel]
 31. Marktwaarde van 88 miljoen euro: 2 ton cocaïne met bestemming Antwerpen in beslag genomen (13/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Colombiaanse politie heeft een stevige klap uitgedeeld aan het beruchte drugskartel Clan del Golfo. In totaal werd ruim 2.250 kilo cocaïne, goed voor een marktwaarde van 88 miljoen euro, in beslag genomen. De drugs stonden op het punt om verscheept te worden naar de haven van Antwerpen.
  [naar artikel]
 32. Mbappé met 260 miljoen euro meest waardevolle speler ter wereld, Lukaku duurste Rode Duivel (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kylian Mbappé is op dit moment de duurste voetballer op aarde. De onderzoekers van het bureau CIES Football Observatory stelden een top-100 samen...
  [naar artikel]
 33. Duurste Amerikaanse munt ooit geveild voor 15 miljoen euro (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Duurste Amerikaanse munt ooit geveild voor 15 miljoen euro Een zeldzame gouden munt van Amerikaanse makelij heeft bij een veiling in New York 18,9 miljoen dollar opgeleverd, oftewel 15,5 miljoen euro. Dat maakt het de duurste munt ooit. Het gaat om een Double Eagle uit 1933, de laatste gouden munt die voor omloop in de Verenigde Staten werd geslagen. Deze specifieke munt was de […] Lees dit artikel: Duurste Amerikaanse munt ooit geveild voor 15 miljoen euro
  [naar artikel]
 34. Rode Duivels twee keer zoveel waard als Nederlandse elf (07/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag kijken Nederland en België elkaar nog eens in de ogen in een ouderwetse Derby der Lage Landen. Hoewel, ouderwets... waar het doorgaans Oranje is dat het meeste talent heeft, zijn de Rode Duivels anno 2016 topfavoriet. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt.de is de Belgische ploeg zelfs meer dan twee keer zoveel waard dan de Nederlandse. Maar liefst zeven Rode Duivels zijn meer waard dan de duurste Nederlander.
  [naar artikel]
 35. Youri Tielemans staat achttiende in ranglijst van duurste spelers jonger dan 21 (04/12/2017 - Metro)
  Youri Tielemans heeft momenteel een marktwaarde van 46,2 miljoen euro. Daarmee staat hij op de achttiende plaats in de ranglijst van duurste voetballers onder 21 jaar. De ranking is opgemaakt door het CIES, het Internationaal Centrum voor Sportstudies, met zetel in het Zwitserse Neuchâtel. Dat onderzocht de marktwaarde van spelers onder 21 jaar uit de vijf belangrijkste Europese competities (Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland). Helemaal bovenaan de lijst, die vandaag is bekendgemaakt, prijkt PSG-aanvaller Kylian Mbappé met een geschatte waarde van 182,8 miljoen euro. Dan volgt de Tottenhamwinger Dele Alli, die volgens CIES 180,2 miljoen waard is. De top vijf bestaat verder uit Manchester City-spits Leroy Sané (124,5 miljoen), FC Barcelona-winger Ousmane Dembélé (120,4 miljoen) en Manchester United-aanvaller Marcus Rashford (116,7 miljoen). In de tabel wordt de waarde van de speler op 1 december weergegeven. Tegelijk wordt de vergelijking gemaakt met de waarde die een speler had op 1 september. Toen kostte Tielemans, die momenteel geblesseerd is aan de knie, volgens de onderzoekers 34,2 miljoen, waardoor de waarde van de 20-jarige middenvelder in drie maanden dus met 35 procent toenam. Ook Mbappé zag zijn waarde flink stijgen (+37 procent, van 133,8 naar 182,8 miljoen), in tegenstelling tot Dele Alli (-1 procent, 182,6 naar 180,2 miljoen). Bron: Belga  
  [naar artikel]
 36. Football Talk. Timmermans kandidaat om Linard op te volgen, Bayat ondervoorzitter? - VTM zendt Rode Duivels-matchen uit (07/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in juni kunnen de voetbalfans terecht bij VTM voor de EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels. Het nationale elftal is al toe aan hun...
  [naar artikel]
 37. Zo ziet een atelier van 3,4 miljoen euro eruit (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 38. Duurste huis ter wereld staat in Hongkong: 681.000 euro per vierkante meter (27/12/2018 - De Morgen)
  Het duurste huis ter wereld staat in Hongkong in de exclusieve wijk The Peak, de duurste buurt van de Chinese miljoenenstad. De villa, die momenteel te koop is, heeft een prijskaartje van bijna 447 miljoen dollar (omgerekend zo’n 392 miljoen euro). 
  [naar artikel]
 39. Drie Rode Duivels staan in Elftal van de Week van Champions League (07/03/2019 - Metro)
  De UEFA heeft vandaag haar Elftal van de Week in de Champions League bekendgemaakt en dat bevat deze week drie Rode Duivels. Achterin is er plaats voor het Tottenham-duo Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Voorin viel de keuze op Romelu Lukaku, gisteren twee maal trefzeker voor Manchester United op bezoek bij PSG. Lukaku was met zijn twee goals bepalend in de verrassende kwalificatie van de Mancunians voor de kwartfinales. Lukaku en co verloren de heenwedstrijd op Old Trafford vorige maand nog met 0-2, maar wonnen gisteren in Parijs met 1-3. Tottenham klaarde dinsdag de klus in Dortmund. Na een 3-0 zege op Wembley in het heenduel wonnen de Spurs ook in Dortmund (0-1). Vertonghen en Alderweireld hielden achterin de boel gesloten en dat leverde hen een nominatie op. Verder zijn vooral Ajax en Tottenham goed vertegenwoordigd in het elftal van de week. Ajax levert na de 1-4 demonstratie bij Real Madrid drie spelers, Tottenham zelfs vier. bron: Belga Het bericht Drie Rode Duivels staan in Elftal van de Week van Champions League verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. REACTIES RODE DUIVELS. “Je kan toch niet een veld opstappen om te verliezen” (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels wonnen ook hun derde groepswedstrijd tegen Engeland. Uiteraard niets dan blij gezichten bij het zogenaamde B-elftal, voorop matchwinnaar Adnan Januzaj.
  [naar artikel]
 41. REACTIES RODE DUIVELS. “Je kan toch niet een veld opstappen om te verliezen” (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels wonnen ook hun derde groepswedstrijd tegen Engeland. Uiteraard niets dan blij gezichten bij het zogenaamde B-elftal, voorop matchwinnaar Adnan Januzaj.
  [naar artikel]
 42. KIJK LIVE. Rode Duivels met experimenteel elftal tegen Wit-Rusland (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Derde WK-kwalificatiematch • Rode Duivels hebben 4 op 6 • King Power At Den Dreef Stadion • Wedstrijd live te bekijken op VTM en HLN.be!
  [naar artikel]
 43. KIJK LIVE. Rode Duivels met experimenteel elftal tegen Wit-Rusland (30/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Derde WK-kwalificatiematch • Rode Duivels hebben 4 op 6 • King Power At Den Dreef Stadion • Wedstrijd live te bekijken op VTM en HLN.be!
  [naar artikel]
 44. Zo ziet de duurste donut ter wereld eruit (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Weet je echt niet meer wat te doen met je geld? Dan laat je een gouden donut maken ter waarde van 85 euro. In de Amerikaanse realityserie 'Secret...
  [naar artikel]
 45. De Rode Duivels nu ook in uw portemonnee en ze zijn meer waard dan uw kleingeld (16/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels krijgen een eigen euromunt. Het goudkleurige collector’s item, een geldig betaalmiddel in heel België, heeft een nominale waarde van 2,5 euro en is net iets kleiner dan een stuk van 2 euro. In totaal komen er maximaal 500.000 Rode Duivels-muntstukken op de markt.
  [naar artikel]
 46. Duivels mogen EK vergeten (13/04/2019 - De Morgen)
  De Rode Duivels moeten vanaf vandaag het vizier richten op het WK van 2014 in Brazilië. Het Belgisch elftal had lang uitzicht op de broodnodige zege tegen Azerbeidzjan, nadat Timmy Simons een terechte strafschop had omgezet. Maar in de slotfase mocht Aliyev de EK-droom van de Rode Duivels kinderlijk simpel aan diggelen koppen.
  [naar artikel]
 47. Jean-Marie Pfaff kiest zijn beste Rode Duivels-elftal ooit: “Ludo Coeck stopte Maradona af als een held” (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Welke Belgische iconen vormen het beste elftal van de voorbije 125 jaar? Dat wil de KBVB straks uitvissen ter ere van het jubileum van onze voetbalbond. Wij namen de proef op de som. Zes ex-internationals kozen voor ons hún beste elf Rode Duivels aller tijden. Vandaag het 125 Years Icons Team van Jean-Marie Pfaff.
  [naar artikel]
 48. Het toernooi van 10 miljard: dit zijn de duurste spelers van het EK 2021 (11/06/2021 - De Morgen)
  Engeland wordt Europees kampioen, Frankrijk pakt zilver en Duitsland brons. Althans, als we ons puur baseren op de marktwaarde van de spelers. Maar daar legt België, met een selectie van bijna 670 miljoen euro, zich niet zomaar bij neer.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.