Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
23:38 uur

Kevin De Bruyne reist niet mee naar Rusland: “Ik hoop op tweede match”

Gazet van Antwerpen

10/06/2021 - 21:10

Kevin De Bruyne reist niet mee naar Rusland voor de openingsmatch van de Rode Duivels van aanstaande zaterdag. Donderdag stond de spelmaker van Manchester City nog steeds niet op het veld met zijn collega-Rode Duivels. Tegen koning Filip bekende hij enkel te hopen op de tweede wedstrijd, wellicht reist hij dan ook niet mee naar Rusland.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kevin De Bruyne reist niet mee naar Rusland voor openingsmatch Rode Duivels op EK (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zíjn plekje op het vliegtuig van de Rode Duivels blijft leeg. Kevin De Bruyne (29) past voor Rusland – het licht nog niet op groen. “Ik hoop Denemarken te halen.”
  [naar artikel]
 2. De Bruyne reist niet mee naar Rusland voor openingsmatch Rode Duivels op EK (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zíjn plekje op het vliegtuig blijft leeg. Kevin De Bruyne (29) past voor Rusland – het licht nog niet op groen. “Ik hoop Denemarken te halen.”
  [naar artikel]
 3. Waarom Kevin De Bruyne de man van de match is (07/07/2018 - De Morgen)
  Kevin De Bruyne werd door de FIFA gelauwerd als de man van de match waarin België Brazilië naar huis stuurde. Zijn doelpunt in de eerste helft bleek beslissend. De Bruyne bleef er - had u iets anders verwacht? - erg rustig en nuchter bij.
  [naar artikel]
 4. Roberto Martinez: “Kevin De Bruyne zal waarschijnlijk niet klaar zijn voor match tegen Rusland” (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bondscoach Roberto Martinez is er niet gerust in dat Kevin De Bruyne de eerste groepswedstrijd tegen Rusland op zaterdag 12 juni haalt. Integendeel. Hij vreest voor de paraatheid van de 29-jarige middenvelder na de neusbreuk en de gebroken oogkas. “We moeten het zeggen zoals het is, het is heel onwaarschijnlijk dat De Bruyne die eerste wedstrijd tegen Rusland zal kunnen spelen. Axel Witsel al zeker niet”, zei Martinez woensdag.
  [naar artikel]
 5. Roberto Martinez: “Ik reken momenteel niet op De Bruyne voor match tegen Rusland” (07/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bondscoach Roberto Martinez is erg tevreden dat Kevin De Bruyne maandag aangekomen is in het nationaal oefencentrum in Tubeke. “Kevin ziet er fris en klaar uit”, verklaarde de Spanjaard tijdens een persmoment. “Hij zit al in EK-modus en kijkt uit naar het toernooi.”
  [naar artikel]
 6. Hoe Kevin De Bruyne de regering van Haïti liet vallen (18/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  port-au-prince Het was een sluw plannetje van de Haïtiaanse premier. Hij zou een gecontesteerde stijging van de brandstofprijzen doorvoeren tijdens de match van de Brazilianen tegen de Rode Duivels. In de hoop dat de Haïtianen het te druk zouden hebben met vieren. Maar dat was buiten Kevin De Bruyne gerekend.
  [naar artikel]
 7. Hoe Kevin De Bruyne de regering van Haïti liet vallen (18/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het was een sluw plannetje van de Haïtiaanse premier. Hij zou een gecontesteerde stijging van de brandstofprijzen doorvoeren tijdens de match van de Brazilianen tegen de Rode Duivels. In de hoop dat de Haïtianen – grote fans van de Goddelijke Kanaries – het te druk zouden hebben met vieren. Maar dat was buiten Kevin De Bruyne gerekend.
  [naar artikel]
 8. Thierry in Rusland: “Thibaut en Kevin counterden zoals bij Genk” (04/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thierry Courtois, de vader van doelman Thibaut, reist naar Rusland voor elke match van de Rode Duivels en vertelt u alles over zijn reisavontuur.
  [naar artikel]
 9. Kevin De Bruyne: "Kunnen ook zonder Hazard match tot een goed einde brengen" (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne blikte iets positiever terug op de wedstrijd dan Dries Mertens. Hij zag de Rode Duivels wel een goede match spelen tegen een
  [naar artikel]
 10. Zelf vond hij het “raar”, maar Engeland is opnieuw wild van masterclass Kevin De Bruyne als valse 9: “Belgische tovenaar” (04/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Chelsea 1. Manchester City 3. De uitslag was duidelijk en wie de man van de match was ook: Kevin De Bruyne. In Engeland waren ze alweer lyrisch over de Rode Duivel na zijn sterke match met een doelpunt en een assist.
  [naar artikel]
 11. Eriksen: “EK zonder De Bruyne is niet compleet” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in Denemarken zijn ze volop begonnen aan hun voorbereiding op het EK. De Denen openen hun EK op 12 juni in Kopenhagen tegen Finland. Vijf dagen later zijn ze eveneens in Kopenhagen de tweede tegenstander van de Rode Duivels. Superster Christian Eriksen hoopt in elk geval dat Kevin De Bruyne erbij zal zijn. “Ik hoop dat hij fit geraakt”, zei Eriksen op een internationale mediadag van de Denen. “Voor een speler zoals Kevin De Bruyne zit je achter je televisietoestel of in het stadion, een EK zónder hem zou niet compleet zijn.” Mooie woorden van de ploegmakker van Romelu Lukaku bij Inter. “Alleen hoop ik wel dat hij een mindere dag heeft tegen ons”, voegde hij er met een knipoog aan toe.
  [naar artikel]
 12. 'Sorry Voor Alles'-maker Kamiel De Bruyne raakt uitverkochte match binnen als "de broer van Kevin De Bruyne" (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ver geraak je als broer van Kevin De Bruyne in Wolfsburg? Vrij ver blijkbaar!
  [naar artikel]
 13. 'Sorry Voor Alles'-maker Kamiel De Bruyne raakt uitverkochte match binnen als "broer van Kevin De Bruyne" (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ver geraak je als broer van Kevin De Bruyne in Wolfsburg? Vrij ver blijkbaar!
  [naar artikel]
 14. 'Broer van Kevin De Bruyne' moet ermee ophouden, omdat de voetballer het zat is (16/05/2018 - De Morgen)
  In Van Gils en Gasten kreeg Kamiel De Bruyne zijn eigen rubriek. Elke week probeerde hij zich voor te doen als de broer van voetballer Kevin De Bruyne, in de hoop zo op exclusieve events binnen te geraken. Nu moet hij daar echter mee stoppen, want de échte Kevin is het beu.
  [naar artikel]
 15. Kevin De Bruyne moet bij Manchester City naar de kant met blessure (02/03/2019 - Metro)
  Kevin De Bruyne heeft vandaag, tijdens het uitduel van Manchester City op Bournemouth, het veld op slag van rust moeten verlaten met een blessure. De Rode Duivel vroeg om een wissel terwijl hij naar het bovenbeen tastte. De Bruyne blesseerde zich toen hij een zichtbaar onschuldige pass gaf. De middenvelder had dit seizoen al af te rekenen met twee knieblessures maar was de laatste maanden weer fit. Het is nog niet duidelijk waar hij zich ditmaal bezeerd heeft. Een mogelijke blessure van De Bruyne zou opnieuw een tegenvaller zijn voor bondscoach Roberto Martinez. De Duivels openen eind deze maand hun kwalificatieparcours richting EK 2020 met een thuismatch tegen Rusland (21/03) en een verplaatsing naar Cyrpus (24/03). De Bruyne speelde sinds de gewonnen partij om het brons op het WK in Rusland door blessures niet meer voor België. Bron: Belga   Het bericht Kevin De Bruyne moet bij Manchester City naar de kant met blessure verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. De Bruyne heeft laatste match voor Genk gespeeld (05/04/2019 - De Morgen)
  Een fatale tik op de teen, een tweede, misschien ook nog een derde. Kevin De Bruyne (20) wist niet hoe hij die teenbreuk had opgelopen, maar het rotte gevoel bleef overheersen. Liever had hij op een andere manier afscheid genomen van Genk, van de Belgische velden ook. 'Het blijft jammer, maar ik kan er niets aan veranderen', zei De Bruyne.
  [naar artikel]
 17. Kevin De Bruyne over transfer Hazard: “Het komt wel in orde” (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin de Bruyne is voor het eerst sinds het WK opnieuw bij de Rode Duivels. Na de kleine finale in Rusland sukkelde hij van de ene blessure in de...
  [naar artikel]
 18. Kevin De Bruyne en Michèle verwelkomen tweede kindje (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heugelijk nieuws ten huize De Bruyne! Rode Duivel Kevin is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Michèle Lacroix beviel van een dochtertje...
  [naar artikel]
 19. Drama voor Kevin De Bruyne en Pep Guardiola in Porto: onherkenbaar City ziet Chelsea triomferen - Kijk naar de nabeschouwing met Degryse & Mulder (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen glorie voor Kevin De Bruyne in Porto. In de steek gelaten door de onbegrijpelijke tactische keuze van Pep Guardiola. Nooit echt in de match. En zelfs helemaal uit de match (in het slechtste geval een jukbeenbreuk?) na een botsing met Duits graniet, genaamd Rüdiger. Alle lof voor Chelsea. Eens te meer uitgekookt in blok, met Kai Havertz goed voor de enige goal van de avond. Tweede Champions League-triomf voor de Blues, na ook die onvergetelijke avond in München 2012.
  [naar artikel]
 20. Papa De Bruyne kijkt met spanning uit naar vanavond: “Voor Kevin wordt dit de belangrijkste match uit zijn carrière” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle ogen op Kevin De Bruyne (29) vanavond. De Rode Duivel moet met Manchester City een 2-1-voorsprong verdedigen tegen Paris Saint-Germain in de terugmatch van de halve finales van de Champions League. VTM Nieuws blikt vooruit met papa Herwig. “Die finale halen én winnen, dat is wat Kevin altijd wou.”
  [naar artikel]
 21. Papa De Bruyne kijkt met spanning uit naar vanavond: “Voor Kevin wordt dit de belangrijkste match uit zijn carrière” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle ogen op Kevin De Bruyne (29) vanavond. De Rode Duivel moet met Manchester City een 2-1-voorsprong verdedigen tegen Paris Saint-Germain in de terugmatch van de halve finales van de Champions League. VTM Nieuws blikt vooruit met papa Herwig. “Die finale halen én winnen, dat is wat Kevin altijd wou.”
  [naar artikel]
 22. Papa De Bruyne kijkt met spanning uit naar vanavond: “Voor Kevin wordt dit de belangrijkste match uit zijn clubcarrière” (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alle ogen op Kevin De Bruyne (29) vanavond. De Rode Duivel moet met Manchester City een 2-1-voorsprong verdedigen tegen Paris Saint-Germain in de terugmatch van de halve finales van de Champions League. VTM Nieuws blikt vooruit met papa Herwig. “Die finale halen én winnen, dat is wat Kevin altijd wou.”
  [naar artikel]
 23. Kevin De Bruyne steelt snel na match de wedstrijdbal uit handen van Sergio Aguero (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Manchester City maakte gisterenavond brandhout van Leicester City. 'The Citizens' wonnen met 5-1. Kevin De Bruyne was goed voor drie assists,...
  [naar artikel]
 24. “Ik begrijp Guardiola niet”: scherpe Jan Mulder vindt dat Kevin De Bruyne niét in de spits hoort (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne speelde “niet zijn beste wedstrijd” tegen PSG - dixit Marc Degryse. Toch werd de Rode Duivel gekroond tot man van de match. “Terwijl hij niét op de juiste positie stond”, was Jan Mulder gisteravond scherp in zijn analyse.
  [naar artikel]
 25. Kevin De Bruyne voor de tweede keer papa: na Mason Milian is er nu Rome (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Heuglijk nieuws ten huize Kevin De Bruyne. De 27-jarige Rode Duivel zag zijn echtgenote Michèle Lacroix bevallen van een tweede zoontje, Rome.
  [naar artikel]
 26. Kevin De Bruyne voor de tweede keer papa: na Mason Milian is er nu Rome (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Heuglijk nieuws ten huize Kevin De Bruyne. De 27-jarige Rode Duivel zag zijn echtgenote Michèle Lacroix bevallen van een tweede zoontje, Rome.
  [naar artikel]
 27. Kevin De Bruyne en de moeilijke weg naar Istanboel (20/03/2021 - Knack)
  Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Vandaag: de weg naar de titel ligt breed open, die naar de finale van de Champions League daarentegen...
  [naar artikel]
 28. Drama voor Kevin De Bruyne en Pep Guardiola: onherkenbaar City ziet Chelsea triomferen in Porto (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen glorie voor kapitein Kevin De Bruyne in Porto. In de steek gelaten door de onbegrijpelijke tactische keuze van Pep Guardiola. Nooit echt in de match. En zelfs helemaal uit de match na een botsing met Duits graniet, genaamd Rüdiger - met in het slechtste geval een jukbeenbreuk als gevolg? Alle lof voor Chelsea. Eens te meer uitgekookt in blok, met Kai Havertz goed voor de enige goal van de avond. Tweede Champions League-triomf voor de Blues, na ook die onvergetelijke avond in München 2012.
  [naar artikel]
 29. Primeur voor De Bruyne: 3 assists in een match voor Man City, Agüero lukt vierklapper (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Passes versturen zoals Kevin De Bruyne. Voorzetten trappen zoals De Bruyne. Doorsteekpassjes geven zoals De Bruyne. Tegen Leicester lukte het hem...
  [naar artikel]
 30. Nog geen Kevin De Bruyne op de voorlaatste training van de Rode Duivels (09/06/2021 - De Morgen)
  De Rode Duivels trainden vandaag voor de voorlaatste keer in België, voor ze naar Rusland reizen voor het EK. Kevin De Bruyne en reserve Zinho Vanheusden ontbraken, zij trainden nog niet mee met de rest van de groep.
  [naar artikel]
 31. De Bruyne: "Alleen kijken naar Tunesië, alles nadien is op dit moment onbelangrijk" (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op deze kalmere dag deed ook Kevin De Bruyne even zijn zegje. Over de match tegen Panama wilde hij alvast niet veel meer kwijt.
  [naar artikel]
 32. Kevin De Bruyne heeft heuglijk nieuws: hij wordt voor tweede keer papa (22/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kevin De Bruyne (26) en zijn vrouw Michèle Lacroix (22) deelden op hun Instagram heuglijk nieuws: het koppel verwacht een tweede kindje.
  [naar artikel]
 33. Kevin De Bruyne heeft heuglijk nieuws: hij wordt voor tweede keer papa (23/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Kevin De Bruyne (26) en zijn vrouw Michèle Lacroix (22) deelden op hun Instagram heuglijk nieuws: het koppel verwacht een tweede kindje.
  [naar artikel]
 34. Kevin De Bruyne is kritisch voor zijn City maar haalt ook uit naar de bonden: “Geld overheerst in voetbal” (15/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne is er niet de man naar de dingen te verbloemen en dat deed hij ook niet na de al even verrassende als pijnlijke Champions...
  [naar artikel]
 35. Kevin De Bruyne, maakt zich niet druk over korte voorbereiding op Wales: “Op zich verandert dit niet veel” (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne blikt bij VTM-journalist Jarno Bertho vooruit naar de start van de kwalificatiecampagne voor het WK 2022 in Qatar. De Rode Duivels spelen in één week tijd tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland, waarna het ook met Man City nog een druk seizoenseinde wordt. Maar de middenvelder blijft er allemaal rustig onder.
  [naar artikel]
 36. Britse en Franse kranten prijzen Kevin De Bruyne na duel tegen PSG: “Zo creatief als Neymar” (29/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Manchester City boekte woensdagavond een 1-2-overwinning op het veld van PSG in de heenwedstrijd van de halve finales in de Champions League. Kevin De Bruyne scoorde de gelijkmaker en werd gekroond tot Man van de Match. De Rode Duivel kreeg alweer veel lof in de media.
  [naar artikel]
 37. Kevin De Bruyne drie maanden out met knieblessure (17/08/2018 - Metro)
  Kevin De Bruyne staat drie maanden aan de kant met de blessure aan de ligamenten van de rechterknie die hij woensdag op training opliep, zo bevestigde Manchester City vrijdag. Een operatie is evenwel niet nodig. De blessure is een stevige streep door de rekening van City-coach Pep Guardiola, die op De Bruyne rekende in de jacht op een tweede landstitel op rij en de groepsfase van de Champions League. Ook bondscoach Roberto Martinez zal dit jaar geen beroep meer kunnen doen op zijn spelmaker, op het WK in Rusland nog een van de uitblinkers. De Rode Duivels werken dit jaar nog duels in de Nations League af tegen IJsland en Zwitserland, en oefeninterlands tegen Schotland en Nederland. Voor KDB is het de tweede zware knieblessure in amper twee jaar tijd. In 2016 stond hij aan de kant met een scheur in zijn knieligament en was hij na twee maanden weer speelklaar. bron: Belga Het bericht Kevin De Bruyne drie maanden out met knieblessure verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. De Bruyne viert doop tweede zoontje met hulp eventplanner (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rome De Bruyne, het tweede zoontje van Kevin De Bruyne, is afgelopen weekend gedoopt. Dat werd gevierd aan de villa van de De Bruynes in Bolderberg (Heusden-Zolder).
  [naar artikel]
 39. De Bruyne is voorbeeld voor Tielemans (21/06/2018 - Metro)
  Youri Tielemans (21) is de jongste speler in de WK-selectie van de Rode Duivels. “Kevin De Bruyne is een voorbeeld voor mij”, zo zei hij vandaag op een persconferentie in het Russische Dedovsk. Tielemans toont in Rusland heel wat trainingsvreugde. “Ik probeer op elke training te genieten”, zei de middenvelder van AS Monaco. “Ik werk graag en hard op training. De ambiance is goed. Ik ben blij om erbij te zijn. En als de coach me nodig heeft, sta ik klaar. Het WK is het grootste evenement voor een voetballer. Maar eens je er bent, moet je gefocust zijn en klaar staan om te spelen.” Een basisplaats lijkt op het WK veraf voor Tielemans. “We zijn met 23. Er is een basisteam, het is aan de anderen om het verschil te maken wanneer je mag invallen.” Het goudhaantje kijkt op naar spelers als Kevin De Bruyne. “Kevin is een voorbeeld. Hij heeft veel spelinzicht, behoudt de kalmte en speelt juist in. In de toekomst hoop ik zijn plaats te kunnen innemen. Al heb ik wel een andere manier van spelen dan Kevin. Ik hoop nu nog zoveel mogelijk te leren. Enkele andere Rode Duivels spelen al enkele jaren meer op hoog niveau. Ik heb enkele doelstellingen, en ik zal die wel bereiken.” bron: Belga Het bericht De Bruyne is voorbeeld voor Tielemans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Guardiola bezingt zijn onbaatzuchtige pingpongbal, Kevin De Bruyne (18/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van voor naar achter, van links naar rechts. Een vaste positie heeft Kevin De Bruyne (25) niet meer bij Manchester City. De Rode Duivel is de
  [naar artikel]
 41. Onze man interviewt Kevin De Bruyne, die zich niet druk maakt over korte voorbereiding op Wales: “Op zich verandert dit niet veel” (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne blikt bij VTM-journalist Jarno Bertho vooruit naar de start van de kwalificatiecampagne voor het WK 2022 in Qatar. De Rode Duivels spelen in één week tijd tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland, waarna het ook met Man City nog een druk seizoenseinde wordt. Maar de middenvelder blijft er allemaal rustig onder.
  [naar artikel]
 42. Onze man interviewt Kevin De Bruyne, die zich niet druk maakt over korte voorbereiding op Wales: “Op zich verandert dit niet veel” (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne blikt bij VTM-journalist Jarno Bertho vooruit naar de start van de kwalificatiecampagne voor het WK 2022 in Qatar. De Rode Duivels spelen in één week tijd tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland, waarna het ook met Man City nog een druk seizoenseinde wordt. Maar de middenvelder blijft er allemaal rustig onder.
  [naar artikel]
 43. Is er een tweede kindje op komst voor Kevin De Bruyne? "Ja, misschien, dat weten we niet" (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wat kan Kevin De Bruyne nog goed buiten voetballen? Dat wilden Tom Coninx en Leen Demaré weten in Radio Belgium, een radioprogramma dat ze maken op...
  [naar artikel]
 44. Jay-Z is nieuwe hoofdsponsor van Kevin De Bruyne Cup: “Hij moet toch overtuigd zijn van onze professionele werking” (25/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Kevin De Bruyne, ­Roberto Martinez en Jean-Marie Pfaff komen dit weekend naar de Kevin De Bruyne Cup in Drongen. Het grootste nieuws is echter de nieuwe hoofdsponsor van het U15-voetbaltoernooi: Roc Nation Sports van rapper Jay-Z, ook bekend als ‘meneer Beyoncé’.
  [naar artikel]
 45. De Bruyne is klaar voor basisstek (28/03/2019 - De Morgen)
  Kevin De Bruyne (22) straalde in het MetLife Stadium in New York nog een beetje harder dan gewoonlijk. Doelpunt bij zijn rentree, verkozen tot man van de match en complimenten van Mourinho. Bij Chelsea beleeft De Bruyne de tijd van zijn leven.
  [naar artikel]
 46. “De Bruyne wordt vooral later in het toernooi belangrijk” (11/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Is het een wijze beslissing om Kevin De Bruyne thuis te laten van Rusland? JA
  [naar artikel]
 47. Kevin De Bruyne is ‘broer’ beu (16/05/2018 - Metro)
  Tv-maker Kamiel De Bruyne heeft zich de afgelopen weken voorgedaan als de broer van voetballer Kevin De Bruyne. De programmamaker wilde zo voor Van Gils & gasten testen hoe ver hij zou geraken met dat bedrog. Heel ver, zo blijkt, maar nu vraagt Kevin De Bruyne hem om te stoppen. Tv-maker Kamiel De Bruyne is niet aan zijn proefstuk toe. In ‘Sorry voor Alles’ nam hij al een tiental onbekende Vlamingen beet, maar nu waagde hij zijn kans als broer van Kevin De Bruyne. Samen met zijn ‘manager’ Wannes Deleu probeert hij binnen te geraken in het stadion van Wolfsburg en Manchester, neemt hij een radiopresentator en tientallen fans in het ootje en slaagt hij er zelfs in om binnen te geraken op een privéfeestje van Manchester City. Tien minuten weliswaar, want dan was de maat vol. Gestolen truitjes “In het begin konden we de mop er wel van inzien”, vertelt Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. “Maar wij moeten nu bijvoorbeeld 300 euro betalen voor een aantal voetbaltruitjes die Kamiel loskreeg bij de club. Ook kwamen er vragen van Wolfsburg en van Manchester City. We willen niet overspoeld worden door tientallen ‘valse’ broers van Kevin.” Kevin De Bruyne zelf reageert met een knipoog:”Ik hoop dat het leuk is geweest om mijn broer te zijn, maar ik denk dat het nu genoeg is geweest. We hadden toch ook geen plek over aan de familietafel voor Kerstmis.”   Het bericht Kevin De Bruyne is ‘broer’ beu verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Van eenvoud tot de top, het verhaal waarmee Kevin De Bruyne Amerika moet veroveren (21/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het veld schittert hij even niet door een blessure, en dus scoort Kevin De Bruyne maar ernaast. Zopas zette hij zijn handtekening onder een deal met Roc Nation, het Amerikaanse artiestenbureau dat sterren als Jay Z en Rihanna huisvest, en met KDB zijn tweede Belgische voetballer binnenhaalt. “Het verhaal van Kevin is toch nog anders dan dat van Romelu”, aldus vader Herwig.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.