Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
23:19 uur

Benjamin Dalle over gevecht in Blaarmeersen: “Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen”

Het Belang van Limburg

11/06/2021 - 00:39

“De werkloosheidscijfers zijn in Brussel nog altijd torenhoog. Een op de vier jongeren is werkloos. Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen.” Dat zei Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle (CD&V) donderdag in Terzake op Canvas, in een reactie op het incident in de Gentse Blaarmeersen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jeugdminister Dalle over Brusselse jongeren in Blaarmeersen: ‘Mochten ze een job hebben, zouden ze dit niet doen’ (11/06/2021 - De Morgen)
  ‘De werkloosheidscijfers zijn in Brussel nog altijd torenhoog. Een op de vier jongeren is werkloos. Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen.’ Dat zei Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle (CD&V) donderdag in Terzake op Canvas, in een reactie op het incident in de Gentse Blaarmeersen.
  [naar artikel]
 2. Minister Dalle over vechtpartij Blaarmeersen: "Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen” (10/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  "De werkloosheidscijfers zijn in Brussel nog altijd torenhoog. Een op de vier jongeren is werkloos. Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen." Dat zei Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle (CD&V) donderdag in Terzake op Canvas, in een reactie op het incident in de Gentse Blaarmeersen.
  [naar artikel]
 3. Dalle over incident Blaarmeersen: 'Met een job zouden ze deze zaken niet doen' (11/06/2021 - Knack)
  'De werkloosheidscijfers zijn in Brussel nog altijd torenhoog. Een op de vier jongeren is werkloos. Mochten ze een job hebben, zouden ze deze zaken niet doen.' Dat zei Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle (CD&V) donderdag in Terzake op Canvas, in een reactie op het incident in de Gentse Blaarmeersen.
  [naar artikel]
 4. ONZE OPINIE. Onze oprechte excuses aan wie zich door werkloosheid genoodzaakt zag om te gaan vechten aan de zwemvijver (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingfraude gepleegd? Als mensen meer zouden verdienen, zouden ze dit soort zaken niet doen. Gespijbeld op school? Als er meer vakantiedagen waren, had niemand daar behoefte toe. Telefoon gestolen? Als Apple niet zo’n belachelijke prijzen zou vragen, was dat niet nodig geweest. In diezelfde stijl reageerde minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) gisteren op de vechtpartijen met Brusselse jongeren in het Gentse recreatiedomein Blaarmeersen: “Mochten ze een job hebben, zouden ze dit soort zaken niet doen.” Bij deze: onze oprechte excuses aan iedereen die zich daardoor verplicht zag om te gaan vechten aan de zwemvijver.
  [naar artikel]
 5. ONZE OPINIE. Onze oprechte excuses aan wie zich door werkloosheid genoodzaakt zag om te gaan vechten aan het openluchtzwembad (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingsfraude gepleegd? Als mensen meer zouden verdienen, zouden ze dit soort zaken niet doen. Gespijbeld op school? Als er meer vakantiedagen waren, had niemand daar behoefte toe. Telefoon gestolen? Als Apple niet zo’n belachelijke prijzen zou vragen, was dat niet nodig geweest. In diezelfde stijl reageerde minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) gisteren op de vechtpartijen met Brusselse jongeren in het Gentse recreatiedomein Blaarmeersen: “Mochten ze een job hebben, zouden ze dit soort zaken niet doen.” Bij deze: onze oprechte excuses aan iedereen die zich daardoor verplicht zag om te gaan vechten rond het openluchtzwembad.
  [naar artikel]
 6. Benjamin Dalle (CD&V): 'Bij verkeerde beslissingen sta ik niet te lang stil' (03/11/2019 - Knack)
  Benjamin Dalle is Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media. Hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 11 minuten en 12 seconden nodig.
  [naar artikel]
 7. Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V): "Naaktbeelden van BV’s delen is niet onschuldig en strafbaar" (10/09/2020 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) noemt de verspreiding van naaktfoto's van bekende Vlamingen ongehoord. "De foto's en video's behoren tot de privésfeer van deze mensen. Zij die de beelden verspreiden begaan een misdrijf", zegt Dalle in het Radio 1-programma “De wereld vandaag”.
  [naar artikel]
 8. Minister van Media Benjamin Dalle: ‘Zelfs al was Paul Lembrechts de beste CEO ooit geweest, dan nog had ik hem ontslagen’ (25/01/2020 - De Morgen)
  Om van zijn imago van koorknaap/ christendemocratische wonderboy af te geraken, moest Benjamin Dalle (CD&V) maar één ding doen: de baas van de VRT ontslaan. Dat deed hij deze week. ‘Zelfs al was Paul Lembrechts de beste CEO ooit geweest, dan nog had ik die beslissing genomen.’
  [naar artikel]
 9. Na noodkreten van jongeren: zo wil minister van Jeugd Benjamin Dalle de mentale coronacrisis aanpakken (12/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Jongeren moeten in deze tweede lockdown praten met elkaar over hun mentale problemen. Niet alleen digitaal, maar ook fysiek. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) roept op dat jongeren elkaar blijven zien, uiteraard mét respect voor de geldende regels. Om dat debat aan te zwengelen, wil hij influencers inzetten. “Dat is nu heel belangrijk: help anderen die het moeilijk hebben.”
  [naar artikel]
 10. 'Mochten we een nieuwe planeet ter beschikking hebben, zouden we het dan beter doen?' (16/08/2016 - Knack)
  'Wat zouden we doen mochten we een nieuwe aarde ter beschikking hebben? Zouden we opnieuw dezelfde fouten maken', vraagt Sara De Mulder van Liberales zich af.
  [naar artikel]
 11. Benjamin Dalle(CD&V):“Magnette gedraagt zich als saboteur van het systeem” (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister Benjamin Dalle heeft forse kritiek op de manier waarop PS-voorzitter Paul Magnette afgelopen vrijdag de doodsteek heeft gegeven aan een federale regering met PS en N-VA. “Ik mis het staatsmanschap dat we bij de PS hebben gekend onder Di Rupo. Magnette gedraagt zich als een saboteur van het systeem en als de objectieve bondgenoot van separatisten”, aldus Dalle in De Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 12. Na noodkreet van jongeren: zo wil Benjamin Dalle mentale coronacrisis aanpakken (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jongeren moeten in deze tweede lockdown praten met elkaar over hun mentale problemen. Niet alleen digitaal, maar ook fysiek. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) roept op dat jongeren elkaar blijven zien, uiteraard mét respect voor de geldende regels. Om dat debat aan te zwengelen, wil hij influencers inzetten.
  [naar artikel]
 13. Maité Piessen, echtgenote van kersvers minister Benjamin Dalle, zet stap terug bij VRT Nieuws (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De benoeming van CD&V-hoofd van de studiedienst Benjamin Dalle tot Vlaams minister van Media, Jeugd en Brussel, heeft gevolgen voor diens...
  [naar artikel]
 14. Benjamin Dalle (CD&V): 'Een tweede golf moet anders aangepakt worden' (31/05/2020 - Knack)
  Vlaams minister Benjamin Dalle (CD&V) wil scholen en speelpleinen niet meer sluiten, ook niet bij een eventuele tweede golf, zegt hij in De Zondag. 'Het kind moet vanaf dag één centraal staan.'
  [naar artikel]
 15. Dalle: ‘Bemiddelingsrapport VRT niet opgevraagd, want irrelevant voor ontslag ceo’ (22/01/2020 - De Standaard)
  In het Vlaams Parlement heeft mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) woensdagmiddag gereageerd op de ophef die is ontstaan rond een bemiddelingsrapport over de VRT-top. Dalle ontsloeg maandag ceo Paul Lembrechts, zonder te weten wat in dat rapport staat.
  [naar artikel]
 16. Minister Benjamin Dalle (CD&V) ontsloeg VRT-CEO zonder inzage in cruciaal rapport (22/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) en de leden van de raad van bestuur van de VRT konden het rapport over het functioneren van Paul Lembrechts niet inkijken voor ze beslisten om de CEO te ontslaan. Het rapport zal voorlopig ook niet openbaar gemaakt worden. Dat meldt De Morgen.
  [naar artikel]
 17. Minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V): 'Ik sta erop dat speelpleintjes dit keer openblijven' (27/10/2020 - Knack)
  Vlaams minister van Media, Jeugd en Brussel Benjamin Dalle (CD&V) wil de jongeren ontzien bij nieuwe coronamaatregelen. 'Ik ben verheugd dat we de scholen openlaten.'
  [naar artikel]
 18. Minister Dalle “geschrokken” van contracten tussen El Kaouakibi en VRT: “Kan niet door de beugel” (24/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) is naar eigen zeggen geschrokken van de contracten tussen de VRT en Sihame El Kaouakibi, voormalig lid van de raad van bestuur. Dat zei hij in het parlement na vragen van Wilfried Vandaele (N-VA) en Klaas Slootmans (Vlaams Belang). “Dit soort zaken kan niet door de beugel en zal ook in de toekomst niet meer mogen en kunnen gebeuren. Dat is absoluut essentieel”, aldus Dalle.
  [naar artikel]
 19. Benjamin Dalle: 'Magnette gedraagzich als een saboteur van het systeem' (18/02/2020 - Knack)
  Vlaams minister Benjamin Dalle heeft forse kritiek op de manier waarop PS-voorzitter Paul Magnette afgelopen vrijdag de doodsteek heeft gegeven aan een federale regering met PS en N-VA.
  [naar artikel]
 20. Benjamin Dalle: 'Magnette gedraagt zich als een saboteur van het systeem' (18/02/2020 - Knack)
  Vlaams minister Benjamin Dalle heeft forse kritiek op de manier waarop PS-voorzitter Paul Magnette afgelopen vrijdag de doodsteek heeft gegeven aan een federale regering met PS en N-VA.
  [naar artikel]
 21. Benjamin Dalle: “Zomervakantie voor jeugd kán met strikte protocollen en zonder tests” (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) veroordeelt de jongeren die de coronaregels naast zich neerleggen. Maar tegelijkertijd vindt hij dat ook de politiek fouten heeft gemaakt. “Laat het uitwerken van veilige protocollen niet over aan de Wetstraat, maar aan de sectoren zelf.”
  [naar artikel]
 22. Dalle verweert zich tegen kritiek doofpotoperatie VRT (22/01/2020 - De Tijd)
  14:49 Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) verdedigt de beslissing van de Vlaamse regering om VRT-CEO Paul Lembrechts te ontslaan. En waarom dat kon zonder inzage te hebben gekregen in het versla...
  [naar artikel]
 23. Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V): “Vlaming zal geen twee keer betalen voor VRT-reeksen” (17/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  “De Vlaming zal geen twee keer moeten betalen voor VRT-reeksen. Het kan niet de bedoeling zijn dat VRT-producties enkel nog betalend ter beschikking zouden zijn”. Dat heeft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) gezegd in het Vlaams Parlement in antwoord op vragen over de rol van de VRT in het streamingsplatform Streamz.
  [naar artikel]
 24. Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) ontsloeg VRT-CEO Lembrechts zonder inzage in cruciaal rapport (22/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) en de leden van de raad van bestuur van de VRT konden het rapport over het functioneren van Paul Lembrechts niet inkijken voor ze beslisten om de CEO te ontslaan. Het rapport zal voorlopig ook niet openbaar gemaakt worden. Dat meldt De Morgen.
  [naar artikel]
 25. Benjamin Dalle: "Zomerkampen met 50 jongeren zullen zeker doorgaan" (25/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De regels rond corona hebben een zware impact op kinderen en jongeren gehad. Maar vanaf 8 mei zullen er meer mogelijkheden komen. Dan mogen jeugdverenigingen samenkomen in groepen van 25 in plaats van 10. En ook de zomerkampen zullen deze zomer zeker doorgaan. Dat zei minister van Jeugd Benjamin Dalle vanmiddag tijdens een werkbezoek aan La Biomista in Genk. De minister kwam er de aftrap geven van het CosmoGolem Connekt project.
  [naar artikel]
 26. ‘Ik hoop dat kampen in zomer doorgaan’: Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle over jongeren (24/04/2020 - De Morgen)
  Het land maakt zich op om uit de lockdown te treden. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) trekt aan de alarmbel. De exitstrategie mag niet negeren hoeveel jonge mensen tijdens de lockdown thuis gevangen zitten. ‘We mogen de stille drama’s niet vergeten.’
  [naar artikel]
 27. Benjamin Dalle (CD&V): “Kinderen en jongeren moeten prioriteit zijn op volgende Nationale Veiligheidsraad” (13/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) vraagt dat de betrokken ministers en experten op de volgende Nationale Veiligheidsraad een prioriteit maken van exitmaatregelen voor kinderen en jongeren. De Veiligheidsraad besliste woensdag om vanaf volgende week opnieuw trainingen in openlucht in clubverband en tot twintig personen toe te laten, maar kinderen die niet in een sportclub zitten, dreigen uit de boot te vallen, zegt Dalle.
  [naar artikel]
 28. Benjamin Dalle (CD&V): “Kinderen en jongeren moeten prioriteit zijn op volgende Nationale Veiligheidsraad” (13/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) vraagt dat de betrokken ministers en experten op de volgende Nationale Veiligheidsraad een prioriteit maken van exitmaatregelen voor kinderen en jongeren. De Veiligheidsraad besliste woensdag om vanaf volgende week opnieuw trainingen in openlucht in clubverband en tot twintig personen toe te laten, maar kinderen die niet in een sportclub zitten, dreigen uit de boot te vallen, zegt Dalle.
  [naar artikel]
 29. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) is bezorgd over jongeren: ‘Ik hoop dat de kampen in de zomer doorgaan’ (24/04/2020 - De Morgen)
  Het land maakt zich op om uit de lockdown te treden. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) trekt aan de alarmbel. De exitstrategie mag niet negeren hoeveel jonge mensen tijdens de lockdown thuis gevangen zitten. ‘We mogen de stille drama’s niet vergeten.’
  [naar artikel]
 30. LIVE - Vuurwerk verwacht in Vlaams Parlement: kon minister Dalle VRT-CEO ontslaan zonder inzage in cruciaal rapport? (22/01/2020 - De Morgen)
  De Vlaamse regering ontsloeg VRT-CEO Paul Lembrechts zonder dat mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) een kopie van het cruciale bemiddelingsrapport in zijn bezit had, zo vernam deze krant. De oppositie is razend en spreekt over een “politieke afrekening”. Om 14 uur geeft Dalle tekst en uitleg in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 31. Minister Benjamin Dalle: "Antwerpenaren die in Brussel werken welkom, als het niet anders kan. Maar hou voldoende afstand" (28/07/2020 - VRT NWS)
  Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle (CD&V) roept Antwerpenaren die in Brussel werken op om dat enkel te doen als het niet anders kan. "Telewerk is de norm, maar als je in de provincie Antwerpen woont en voor je werk echt in Brussel moet zijn, dan kan dat nog. We vragen dan wel om steeds de nodige afstand te houden."
  [naar artikel]
 32. Minister Dalle reageert op heisa in parlement: “Heb het rapport van bemiddelaar bij VRT ook niet gevraagd” (22/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Ik heb de nota van de bemiddelaar niet gekregen van de voorzitter van de Raad van Bestuur en ik heb hem ook niet opgevraagd. Omdat deze nota totaal irrelevant is voor de beslissing van de Vlaamse regering.” Dat zei mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) woensdag tijdens het actuadebat over de VRT in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 33. OPROEP. Stel hier je vraag aan Vlaams minister van Media en Jeugd Benjamin Dalle (14/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag zie je op HLN opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Benjamin Dalle, Vlaams minster van Media, Jeugd en Brussel (CD&V). Heb je zelf een vraag voor hem? Stuur ze dan in via onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 34. Minister Benjamin Dalle: “Zomervakantie wordt er voor de jeugd een met strikte protocollen, maar zonder tests” (05/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) veroordeelt de jongeren die de coronaregels naast zich neerleggen. Maar tegelijkertijd vindt hij dat ook de politiek fouten heeft gemaakt. “Laat het uitwerken van veilige protocollen niet over aan de Wetstraat, maar aan de sectoren zelf.”
  [naar artikel]
 35. INTERVIEW. Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) belooft: “Van zodra het virus versoepelingen toelaat, komt de jeugd eerst” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als Vlaams minister van Jeugd heeft Benjamin Dalle (CD&V) eigenlijk niet zo veel macht als zijn titel doet vermoeden. En dus ontpopt hij zich maar als de lobbyist van de jongeren, zelfs tot in het diepe Luxemburg. “Ik zal niet pleiten om hen eerst te vaccineren. Maar laatst, dat kan ook niet.”
  [naar artikel]
 36. Minister Dalle trapt Buitenspeeldag af (21/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) heeft woensdagmiddag de Buitenspeeldag afgetrapt in de Vlaams-Brabantse gemeente Kortenberg. Dalle ging er op schattenjacht met enkele kleuters en lagereschoolkinderen.
  [naar artikel]
 37. VRT krijgt jaarlijkse audit volgens mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) (14/10/2020 - Knack)
  Er komt een jaarlijkse controle door Audit Vlaanderen en door de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM), met een jaarlijkse opvolging in het parlement. Dat zei Mediaminister Benjamin Dalle (CD&V) woensdag in het Vlaams Parlement, in reactie op de kritische doorlichting van de VRT. Open Vld en N-VA denken aan sancties als de aanbevelingen in de toekomst niet worden nageleefd.
  [naar artikel]
 38. Benjamin Dalle over beslissingen jeugdkampen: ‘Dit is geen goed bestuur’ (21/03/2021 - De Standaard)
  De bijgestelde maatregelen voor jeugdkampen vallen slecht bij Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V). De minister hekelt vooral dat het Overlegcomité geen overleg heeft gepleegd met de sector. ‘Ik voel me hier heel slecht bij’, zegt hij.
  [naar artikel]
 39. Benjamin Dalle over beslissingen jeugdkampen: “Dit is geen goed bestuur” (21/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  De bijgestelde maatregelen voor jeugdkampen vallen slecht bij Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V). De minister hekelt vooral dat het Overlegcomité geen overleg heeft gepleegd met de sector. “Ik voel me hier heel slecht bij”, zegt hij.
  [naar artikel]
 40. Voor u onbekend, maar al heel wat kilometers op de teller: kersvers minister Benjamin Dalle (03/10/2019 - De Morgen)
  Benjamin Dalle, de nieuwe Vlaamse minister van Media, Jeugd en Brussel, is nog maar 37, maar heeft als adviseur en communautair expert bij CD&V al wat kilometers op zijn teller.
  [naar artikel]
 41. Benjamin Dalle kondigt steun aan voor gamingsector en mag PlayStation 5 meteen uittesten (19/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse regering trekt 100.000 euro steun uit voor de Vlaamse gamesector om de coronaperiode te overbruggen, dat kondigt Vlaams minister van Media, Benjamin Dalle, aan naar aanleiding van de lancering van de nieuwe spelconsole PlayStation 5. “Vlaanderen heeft een bloeiende en innovatieve gamesector. De komst van een nieuw platform zorgt voor nieuwe technologische toepassingen en kansen. Het is belangrijk dat we investeren in onze gamebedrijven,” aldus Dalle.
  [naar artikel]
 42. Somers en Dalle openen speeltuin op wipplank (27/05/2020 - De Standaard)
  Vlaamse ministers Benjamin Dalle en Bart Somers hebben woensdag een speeltuin in Ganshoren geopend nadat die gesloten was door de coronacrisis. Ze deden dat op gepaste wijze, zoals u in de video hierboven ziet.
  [naar artikel]
 43. Ministerschap van Benjamin Dalle heeft gevolgen voor zijn vrouw: VRT-journaliste Maïté Piessen krijgt nieuwe functie (02/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  VRT-journaliste Maïté Piessen, echtgenote van de nieuwe minister van Media Benjamin Dalle, verandert van functie.
  [naar artikel]
 44. 'Striptease is nu niet direct mijn ding, maar ja' (05/04/2019 - De Morgen)
  Met een vette knipoog naar Elio Di Rupo (PS). Zo eindigt het eerste campagnefilmpje van Benjamin Dalle (31), CD&V-lijsttrekker voor de Kamer in Brussel. Na wat poëtische vergezichten over de hoofdstad showt de Dalle zijn blote rug.
  [naar artikel]
 45. Minister Benjamin Dalle: “Conflict aan VRT-top is schadelijk en pijnlijk voor alle betrokkenen” (09/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het conflict binnen het directiecollege van de VRT is “ernstig en schadelijk”. “Het is schadelijk en pijnlijk voor alle betrokkenen, maar vooral voor de openbare omroep zelf.” Dat heeft minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) donderdag geantwoord op vragen van parlementsleden Katia Segers (SP.A) en Marius Meremans (N-VA). Dalle houdt zich verder op de vlakte over het conflict zelf en wil de lopende bemiddelingsopdracht “alle kansen op slagen” geven.
  [naar artikel]
 46. Directeur CD&V-studiedienst Benjamin Dalle gecoöpteerd senator na vertrek Steven Vanackere (08/01/2019 - De Standaard)
  Benjamin Dalle, de directeur van de studiedienst van CD&V, volgt Steven Vanackere op als gecoöpteerd senator voor zijn partij. Dat heeft de algemene vergadering van CD&V dinsdagavond beslist.
  [naar artikel]
 47. Dalle wel gefrustreerd over lek, niet over politieke inmenging bij VRT (25/06/2020 - De Standaard)
  Minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) blijft ontkennen dat de VRT onder politieke druk ingreep in De ideale wereld en dat er nadien excuses kwamen. Hij laat de deur open voor nieuwe inmenging.
  [naar artikel]
 48. Dalle: ‘Scholen en speelpleinen niet meer sluiten bij tweede coronagolf’ (31/05/2020 - De Standaard)
  Een tweede golf moet anders worden aangepakt. Het kind moet daarbij vanaf dag één centraal staan. Dat zegt Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) in De Zondag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.