Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine

11/06/2021 - 17:05
"Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine Autobouwer Ferrari lanceert een modecollectie en heropent zijn historische restaurant in Maranello, de geboorteplaats van het merk. Dat heeft Nicola Boari, directeur merkdiversificatie van Ferrari, bevestigd. De nieuwe activiteiten moeten Ferrari volgens hem toelaten nieuwe klanten – buiten liefhebbers van luxewagens en racefans – aan zich te binden. Voor de kledinglijn werd een beroep gedaan […] Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Haute cuisine op de trein (04/12/2020 - Express)

Stel je even voor. Je zit aan boord van een luxetrein te genieten van het wisselende landschap dat aan je... The post Haute cuisine op de trein appeared first on Business AM. [naar artikel]


2. Zo tover je een Big Mac om in haute cuisine (11/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Van junkfood naar haute cuisine, het lijkt geen makkelijke stap. Toch ging de Nederlandse topchef Jaimie van Heije in opdracht van YouTube-kanaal Lifehunters aan de slag met de ingrediënten van een Big Mac om er een hoogstaande maaltijd van te maken. Er gelden slechts twee voorwaarden: hij mag één ingrediënt weglaten en eventueel twee kruiden toevoegen. Om zijn zoektocht naar het ultieme recept te starten, begint Jaimie in de fabriek waar de hamburgers zelf worden gemaakt. Vervolgens gaat hij in zijn eigen keuken ermee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? [naar artikel]


3. Simpel én keilekker: haute dog met paprika-mayonaise (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Trend gespot: junkfood dat verheven wordt tot haute cuisine. Dit broodje met lamsworst, hummus, parmaham en parmigiano is een volwassen variant [naar artikel]


4. sneeuwborden haute cuisine in de wildernis (09/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Geen haute cuisine, wel een lekker menu (07/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Tipje van de sluier: 'Het is aan de Arabieren te danken dat de haute couture nog bestaat' (30/03/2017 - Knack)

Terwijl China sputtert, floreert het Midden-Oosten. En dus verlegt de verzamelde modesector zijn focus van Sjanghai naar Dubai. Met gevolgen tot ver buiten de Golf. [naar artikel]


7. Haute cuisine: dit kookboek leert je de favoriete gerechten van Christian Dior (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Christian Dior was ‘een man die de betekenis en cult rondom schoonheid begreep. Hij ging altijd op zoek naar perfectie. Hij was een man van heart... [naar artikel]


8. IN BEELD. Beats en culinaire verwennerij, dat kan alleen op Tomorrowland (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is een beproefd recept op Tomorrowland, dancebeats en haute cuisine. In B-eats, een exlusieve club op Tomorrrowland vloeien ze samen. [naar artikel]


9. Verhuur kleding is geen traject naar een duurzame modesector (07/07/2021 - Express)

Lees dit artikel: Verhuur kleding is geen traject naar een duurzame modesector De huur van kleding is lang aangeprezen als één van de antwoorden op de milieuproblematiek waarmee de modesector wordt geconfronteerd, maar dat zou wel eens een misvatting kunnen zijn. Dat blijkt uit een studie van wetenschappers aan de Technische Universiteit Lappeenranta in Finland. De onderzoekers kwamen tot de vaststelling dat het weggooien van kleding voor […] Lees dit artikel: Verhuur kleding is geen traject naar een duurzame modesector [naar artikel]


10. Haute cuisine kalmeren in 3 gangen (04/04/2019 - De Morgen)

Als het ons allemaal even te veel wordt, is de verleiding groot om naar de pillen te grijpen. Chef Bart Desmidt heeft een alternatief voor farmaceutische hulp. Hij ontwierp krachtige medicijnen voor nerveuze vrouwen: ballen om kapot te gooien, met daarin helende ingrediënten. [naar artikel]


11. 'De haute cuisine is een mannenwereld' (12/04/2019 - De Morgen)

Tien jaar geleden nog graficus, vandaag Ladychef 2013: Ann De Roy (36) bewijst dat je geen koksopleiding nodig hebt om het tot beste vrouwelijke chef in België te schoppen. 'Toen ik de koksverhalen van mijn broer hoorde, wist ik: dit wil ik ook.' [naar artikel]


12. 'Ambitie, ideeën en heel veel dromen' (28/03/2019 - De Morgen)

Sepideh Sedaghatnia droomde van een carrière als piloot maar belandde in de wereld van de haute cuisine. Vanaf volgende week legt de sommelier van sterrenrestaurant 't Zilte de deelnemers van Mijn pop-uprestaurant! het vuur aan de schenen. [naar artikel]


13. Franse gastronomie rouwt om boegbeeld chef Robuchon, pureepaus met 32 sterren (06/08/2018 - De Morgen)

Enkele maanden na de dood van Paul Bocuse verliest Frankrijk opnieuw een monument van de haute cuisine. 'Pureepaus' Joël Robuchon (73) overlijdt aan kanker. [naar artikel]


14. Nestor Parijse haute cuisine zet Brussels restaurant op kaart (28/03/2019 - De Morgen)

Door afstand te doen van zijn drie Michelinsterren haalde hij de wereldpers. Alain Senderens gooide in Parijs de dure tafellakens en grote bloemstukken buiten en herleidde de gemiddelde rekening van een maaltijd van 400 naar 100 euro. Gisteren was hij in Brussel als peetvader van een gloednieuw restaurant Spud's. Wij mochten met hem aanschuiven. [naar artikel]


15. Luxueus golfresort is paradijs voor gasten maar niet voor personeel. En dat wil niet langer zwijgen over ongewenste intimiteiten (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kamers met een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan, een luxueuze spa, een golfbaan, een restaurant waar je kan genieten van haute cuisine en... [naar artikel]


16. Niet te missen: een nieuw restaurant dat andersvaliden en haute cuisine samenbrengt & Hampton Bays en Elise Crombez werken samen (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]


17. The Menu: een diner met snel vervagende smaken (19/11/2022 - De Tijd)

02:00 In ‘The Menu’ vergast een geprezen chef-kok een handvol klanten op een diner dat hen voor altijd zal bijblijven. Het snobisme rond de haute cuisine wordt op de rooster gelegd, maar de satire is niet b... [naar artikel]


18. Droom komt uit: deze stad krijgt zijn eigen bitterballenfestival (20/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Eindelijk is het zover. Onze noorderburen komen op de proppen met een bitterballenfestival: een ode aan de “lievelingssnack van de Nederlanders”. Op amper twee uur rijden van onze grens kan je het smakelijke programma mee volgen. Daar staan 8 verschillende ambachtelijke ‘bitterbalstages’ waar naar hartenlust geproefd kan worden van de frituursnacks “met haute-cuisine-allures”. [naar artikel]


19. Design dinsdag. COFIT-20: een design sfeerlamp in steenkool uit As (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Om de andere week stellen we met www.wanderful.design een Limburgs designicoon voor, of eentje dat goed op weg is dat te worden. Deze week: COFIT-20 van Atelier Haute Cuisine. [naar artikel]


20. Ferrari maakt lanceerdatum elektrische wagen bekend (16/04/2021 - Express)

Over vier jaar zal de Italiaanse autobouwer Ferrari zijn eerste volledig elektrische model op de markt brengen. Dat heeft John Elkann, voorzitter van Ferrari, gezegd. Het was al enkele tijd bekend dat de Italiaanse constructeur aan zijn eerste elektrische model werkte, maar het bedrijf weigerde tot nu toe steevast een concrete lanceerdatum naar voor te […] Lees dit artikel: Ferrari maakt lanceerdatum elektrische wagen bekend [naar artikel]


21. Liever kansarmen helpen dan koken voor hoge piefen (10/04/2019 - De Morgen)

Ex-sterrenchef Luc Soenen ruilde negen jaar geleden de haute cuisine voor een sociaal restaurant. Een plek waar je nog drie gangen eet voor 8 euro, en kansarmen de kans krijgen om de keukenstiel aan te leren. [naar artikel]


22. Kobe Desramaults Chef van het Jaar (13/04/2019 - De Morgen)

Amper 32 en al bekroond als Chef van het Jaar door de gerenommeerde restaurantgids GaultMillau: Kobe Desramaults van In De Wulf is bezig aan een steile opmars in de haute cuisine. [naar artikel]


23. 'Je moet om kunnen gaan met die haantjes' (29/03/2019 - De Morgen)

'Liever vrouwen in mijn bed dan aan mijn fornuis', zei opperchef Paul Bocuse in de jaren zeventig. Anno 2013 mag er dan wel een vrouw tot Chef van het Jaar zijn benoemd, de haute cuisine is en blijft een mannenbastion. Hoe dat komt? 'Ik werk zelf liever ook met mannen', zegt een ladychef. [naar artikel]


24. IN BEELD. Bizarre blog draait rond eten in de vorm van piemels (26/11/2017 - Metro)

De nieuwe foodblog Peen Cuisine maakt furore op sociale media. Grappig weetje: alle gerechten worden gepresenteerd in de vorm van een penis. Je moet nog maar een blik werpen op Instagram en het is meteen duidelijk dat socialemediagebruikers geobsedeerd zijn door #foodporn en foto’s van voeding. Ondertussen bestaat er zelfs een overdaad aan accounts die […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!